اخه جیمز که از دیماریا بهتر نیست...... نمیدونم هر چی صلاحه:n23:نقل قول:
واسه همین خرید جیمز میتونه دلیلی واسه فروش دیماریا باشه !!!
اخه جیمز که از دیماریا بهتر نیست...... نمیدونم هر چی صلاحه:n23:نقل قول:
واسه همین خرید جیمز میتونه دلیلی واسه فروش دیماریا باشه !!!
من بازی جیمز رودریگز رو به جز جام جهانی جای دیگه ندیده بودمنقل قول:
خیلی خوبه واقعا خوشم اومد ازش فقط الان چندتا مشکل وجود داره برای اومدنش :
1- موناکو واسه فروش جیمز اگه اشتباه نکنم حدود 70 میلیون میخواد
2 - اگه بیاد و دیماریا بمونه، هم خودش و هم ایسکو حیف میشن که هردو واقعا خوبن
البته احتمالا برای خرید کاوانی و جیمز رودریگز از موناکو دیماریا رو به عنوان بخشی از قرار داد بدن
و از طرفی خود دیماریا مثله اینکه مایله از تیم جدا شه
3 - رودریگز به خوبی و پختگی دیماریا نیست ولی خب خیلی جوونه و جا داره بهتر شه
خب من که تصمیم نمیگیرم که شما دعوا داری !!! :n02:نقل قول:
در مورد دیماریا هم
مثل اینکه خودش خواسته جدا بشه و یکسری مصاحبه داشته(( گویا واسه عمو پرز شاخ و شونه کشیده !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )(( طرف یه فصل خوب بود الان میخواد رو سرمون سوار بشه ))
جدیدا هم زیادی مسی مسی میکنه !!!!
با این اوصاف اگه بره باید به جایگزینش فکر کرد
و در این حالت ایسکو به عنوان بازیکن ذخیره رو نیمکت میمونه !!
به طور حتم دیماریا میخواد بره که پرز داره تصمیم به خرید میگیره
چون 70 میلیون هیچکس نمیده بازیکن بخره بزاره رو نیمکت !!!:n02:
رودريگز: دوست دارم در انگليس بازي کنم
در حالي که رسانههاي اسپانيايي از علاقه رئال مادريد براي جذب ستاره جوان کلمبيا خبر ميدهند اما او دوست دارد فوتبال را در ليگ برتر انگليس تجربه کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رودريگز ستاره تيم ملي کلمبيا گفت: در گذشته بارها و بارها اعلام کرده بودم دوست دارم در لاليگا به فوتبالم ادامه دهم. دليل اصليام اين بود که فوتبال اسپانيا بسيار تکنيکي است و بازيکنان بيشتر با توپ کار ميکنند اما حالا کاملا تغيير عقيده دادم و دوست دارم در فوتبال فيزيکي انگليس توپ بزنم.
وي افزود: در حال حاضر بازيکن موناکو هستم و به قراردادم با اين تيم احترام ميگذارم. مدتي ميخواهم استراحت کنم و پس از آن به تمرينات موناکو بازخواهم گشت تا براي شروع فصل جديد آماده شوم.
اینم هی داره بازار گرمی می کنه برای خودش!نقل قول:
نه دادا دعوا چیه.........:n07:نقل قول:
خب من که تصمیم نمیگیرم که شما دعوا داری !!!:n02::n23:
در مورد دیماریا هم
مثل اینکه خودش خواسته جدا بشه و یکسری مصاحبه داشته(( گویا واسه عمو پرز شاخ و شونه کشیده !!)(( طرف یه فصل خوب بود الان میخواد رو سرمون سوار بشه )):n02:
جدیدا هم زیادی مسی مسی میکنه !!!!
با این اوصاف اگه بره باید به جایگزینش فکر کرد
و در این حالت ایسکو به عنوان بازیکن ذخیره رو نیمکت میمونه !!
به طور حتم دیماریا میخواد بره که پرز داره تصمیم به خرید میگیره
چون 70 میلیون هیچکس نمیده بازیکن بخره بزاره رو نیمکت !!!
به نظر من دیماریا حق داره.........وقتی حمایت و احترام از طرف مدیریت باشگاه نمیبینه وقتی حس نمیکنه که موندنش واقعا برای باشگاه مهمه چه انتظاری داری ازش که جهتشو عوض نکنه؟
حالا من دقیق نمیدونم اما فکر کنم اگه دیماریا بره کسی که جاشو تو بالای کناری بگیره همون بیل هست. اما کنار مودریچ ، احتمالا کروس جاشو میگیره. به نظرم اومدن جیمز به طور مستقیم روی جایگاه ایسکو تاثیر میذاره.
راستی این مالک موناکو که گقته این فصل نه فالکائو نه جیمزو نمیدیم؟ نکنه اینام مثه تاتنهام میخوان قیمتو ببرن بالا؟
فکر کن فالکائو رو بخریم بعد خسه بیاد نیمکت نشینش کنه :n09:
من فکر می کردم گرفتن فالکاءو با این قیمتها و با توجه به سنش از دستور کار خارج شده باشه!! نمی دونم والا!
درسته ولی فعلا راه دیگه ای نیستنقل قول:
یعنی هرکسی رو بخریم به جای بنزما ارزش داره
بنزما این فصل تو رئال افتضاح بود
دلیلشم این بود هیچ رقیبی رو نیمکت نداشت
آرش برهانی رو داشتیم از این بهتر کار میکرد !!!
ضمنا
مهاجم های در دسترس همشون تو همین رده سنی هستن (( فالکائو - کاوانی - آگروئو - سوارز ))
همه 26 تا 28 سال دارن و مهاجم جوون و رو فرم در دسترسی نیست
حداقل یه 3 تا 5 سالی فکر کنم بتونه واسمون خوب کار کنه
حداقلش میدونم از بنزما بهتره !! (( بنزما این فصل خیلی از چشم افتاد -- افتضاح بود به معنای واقعی کلمه :n15: ))
..0.0.0.0.0..
اسطوره فوتبال رئال مادريد سکته قلبي کرد
آلفردو دياستفانو، اسطوره فوتبال تيم رئال مادريد يک روز پس از سالروز تولدش دچار سکته قلبي شد و در بخش مراقبتهاي ويژه تحت درمان قرارگرفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلفردو دياستفانو روز گذشته جشن تولد 88 سالگياش را در کنار اعضاي خانواده جشن گرفت. اما طبق گزارش روزنامه الموندو به خاطر حمله قلبي به بيمارستان گريگورو مارانون شهر مادريد انتقال يافت و در بخش مراقبتهاي ويژه آن بستري شد.
اتفاق فوق در حالي روي داد که اين چهره افسانهاي آرژانتيني – اسپانيايي در گذشتههاي نزديک دور و نزديک از ناحيه قلب دچار عارضه شده بود. به همين دليل او در ماههاي گذشته در محافل عمومي ظاهر نشد و در منزل خويش به استراحت پرداخت.
دي استفانو در سالهاي 1956 تا 1960 پنج بار پياپي همراه با رئال فاتح جام باشگاههاي اروپا شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 سال از آمدن کریس رونالدو به رئال مادرید گذشت
یکشنبه 15 تیر ساعت 15:48
ساعت 21.20 به وقت محلی بود که رونالدو در جایگاه مخصوصی که برای او تعبیه شده بود؛ حاضر شد و برای هواداران مشتاق رئال شروع به صحبت کرد
آی اسپورت - امروز 6 جولای 2014 پنجمین سالروز معرفی کریس رونالدو به عنوان بازیکن جدید رئال مادرید است.
روزی که رونالدو برای اولین بار وارد زمین چمن سانتیاگو برنابئو شد تا به عنوان گران ترین بازیکن جهان به 85000 هوادار رئال معرفی شود.در حالیکه اوزه بیوی فقید و دی استفانو او را همراهی می کردند.
ساعت 21.20 به وقت محلی بود که رونالدو در جایگاه مخصوصی که برای او تعبیه شده بود؛ حاضر شد و برای هواداران مشتاق رئال سخنرانی کرد.
او در انتهای صحبت های خود با گفتن یک، دو، سه، زنده باد مادرید؛ ورزشگاه را به مرز انفجار رساند. سانتیاگو برنابئو نیز یکصدا نام او را فریاد می زد و می گفت بله بله بله کریستیانو اینجا پیش ماست .
5 سال از آن روز می گذرد و حالا کریستیانو به عنوان بهترین بازیکن جهان به سمبل این باشگاه مبدل شده است.
زدن 252 گل در 246 بازی و کسب جام های رنگارنگ که آخرینش قهرمانی اروپا بود او را به یک اسطوره در تاریخ باشگاه بدل کرده است.
کریستیانو در سال 2009 بخاطر حضور رائول پیراهن شماره 9 را به تن کرد اما سال بعد و با رفتن رائول او پیراهن محبوب شماره 7 خود را تصاحب کرد.
همه منتظر شروع فصل جدید و دیدن هنرنمایی دوباره کریس در ترکیب کهکشانی ها هستند
میگم الان که فکر میکنم خریدن فالکائو به نظرتون خوبه؟ اولاً که 28 سالشه و فوق فوقش اگه از همین الان در مرز آمادگی کامل باشه 3 سال دیگه به درد رئال میخوره. حالا اینکه مصدومیت خیلی شدیدی هم داشته و معلوم نیست بتونه به اوج برگرده.من الان فکر میکنم که خریدن زلاتتن 32 ساله ب 25- 30 ملیون خیلی بیشتر صرف داره. بازی زلاتاتن با بقیه فرق داره و سبک بازیش طوریه که اونقدر ارژی صرف نمیکنه و بیشتر از مغزش استفاده میکنه و برای 2 سال دیگه هنوز خوبه.
در مورد هافبک ها و اینا فکر کنم با وجود مودریچ، آلونسو، خدیرا،ایسکو، کروس، دیماریا و احتمالاً اگه بشه جیمز رودریگز وضع خیلی خوب میشه. البته اسم ها رو که میبینی زیادی به نظر میرسه ولی آلونسو دیگه کم کم داره بازیش تموم میشه و متاسفانه یه حرف هایی در مورد جدایی خدیرا شنیدم که فکر کنم کار اشتباهی باشه.
اگر سوارز اونطور گاز نمیگرفت عقیدۀ شخصیم این بود که باید هر طور شده بگیرنش ولی با اون وضع فکر نکنم کسی از هوادارها راضی باشه بیاد تو تیم و از اونور انگار داره میره بارسلون. الان در این لحظه نظر من اینه یا باید زلاتان رو با یه شرایط مطلوب بگیرن یا برن اون ماریو گومز (28-29 ساله) رو از فیورنتینا بگیرن یا شایدم مانزوکیچ 12ملیونی. قیمتشون خیلی خیلی کمتره ولی قد بلند تر هستن و هم میتونن تنوع تکتیکی به تیم بدن و هم انگیزه بشه برای بنزما و هم احتمالاً خودشون هم انتظار ندارن که همیشه فیکس باشن. یعنی خط حملمون میشه کریس، بیل، بنزما، خسه و گومز/مانزوکیچ. خیلی خوب میشه و میتونیم با باقیماندۀ تفاوت قیمت فالکائو و گومز بریم برای رودریگز! من شخصاً اینو ترجیح میدم.
کسایی هم که باید از تیم برن یا قرض داده بشن هم فکر کنم موراتا و کاسمیرو و ایرامندی رو قرض بدیم چای دیگه بازی کنن تجربه بدست بیارن. از بین این سه تا کسی که بودنش بیشتر نفع داره کاسمیرو هست.
و یه نظر دارم که شاید بعضی ها خوششون نیاد (یه بار هم گفتم) دیگه الان باید په په رو بفروشن. دیگه 31 سالشه. شاید تیمهایی مثل آرسنال یا یوونتوس یا میلان و اینتر بخرنش. سنش داره بالا میره و دیگه قطعاً تعداد خطا ها و محرومیتش بیشتر میشه. به جاش باید حتماً از این فرصت استفاده کنن و متس هوملز 25 ساله رو بگیرن که قشنگ تا 5 سال میتونه بازی کنه و واران رو هم داریم. هوملز پارسال تو اون همه بازی فقط 5 تا کارت زرد و یدونه کارت قرمز گرفته.من از په په بدم نمیاد و این دو سال اخیر عالی کار کرده ولی باشگاه باید آینده نگر باشه. وقتی اوزیل قابل فروش هست، په په هم قابل فروش هست.
پ.ن: آقا تو ویکیپدیا Current team هوملز رو زده منچستر یونایتد :n04: مگه رفته منچستر؟؟
فوری: آلفردو دی استفانو درگذشت
دوشنبه 16 تیر ساعت 20:19
به رئال در سال 1953، برای باشگاه کلمبیایی میوناریوس بازی کرد. او بین سال های 1953 تا 1964 برای رئال بازی کرد و پرافتخارترین دوران باشگاه مادریدی را رقم زد
آی اسپورت- آلفردو دی استفانو، اسطوره باشگاه رئال مادرید، در سن 88 سالگی درگذشت.
دی استفانو روز شنبه در هنگام خروج از یک رستوران در نزدیکی سانتیاگو برنابئو دچار حمله قلبی شد و در چند روز اخیر در بخش مراقبت های ویژه بستری بود. اما امروز صبح شرایطش رو به وخامت گذشت و در نهایت دقایقی پیش درگذشت.
این ستاره آرژانتینی دوران حرفه ای اش را در ریورپلات آغاز کرد و پیش از پیوستن به رئال در سال 1953، برای باشگاه کلمبیایی میوناریوس بازی کرد.
او بین سال های 1953 تا 1964 برای رئال بازی کرد و پرافتخارترین دوران باشگاه مادریدی را رقم زد. او در 396 بازی برای رئال، 306 گل به ثمر رساند و در حال حاضر، پشت سر رائول (323 گل)، دومین گلزن برتر تاریخ این باشگاه است.
در بیانیه ای که باشگاه رئال مادرید منتشر کرده، آمده است:" آلفردو دی استفانو، رئیس افتخاری باشگاه رئال امروز در بیمارستان گریگوریو مارانون مادرید درگذشت.
فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال و اعضای هیئت مدیره باشگاه، همدردی عمیق شان را با خانواده، فرزندان و دوستان او اعلام می کند. این باشگاه همچنین در غم همه کسانی که به خاطر درگذشت یکی از بهترین بازیکنان همه تاریخ احساس ناراحتی می کنند، شریک است."
قرار است فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، ساعاتی دیگر در کنفرانس مطبوعاتی حضور پیدا کند.
چه خبر بدی و غیر منتظره ای بود فوت آلفردو دی استفانو افسانه ای
این همه سال، هر بار اتفاقی میوفتاد و میرفت بیمارستان
کلی همه رو نگران میکرد
اما بعدش خوب میشد و برمیگشت
اینبار هم همه نگران شدن اما میدونستن بازم برمیگرده
اما...
کی فکرش رو میکرد؟
بسیاری از چهره های سرشناس فوتبال، پیام درگذشت دادن...
رئال راه رئال شدن و بهترین در تاریخ شدنش رو با دی استفانو شروع کرد و شاید اگه اون نبود که همه قهرمانی بده بهمون، شرایطمون فرق میکرد
بدون شک یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ رئال و البته فوتباله(خیلی از بزرگان فوتبال، دی استفانو رو بهترین بازیکن تاریخ میدونن)
روحش شاد...
از شنیدن خبر درگذشت آلفردو دی استفانو ناراحت شدم.
.
حقیقتی که وجود داره اینه که سن من به بازی های ایشون قد نمیده،
ولی خوب مسلما کسی که اکثر کارشناسان اونو جزو بهترین فوتبالیست های دنیا میدونن، قطعا شخص قابل احترامیه.
اگه اشتباه نکنم، اون پنج قهرمانی متوالی رئال هم زمان ایشون به دست اومده که نشان از سطح فنی فوق العاده اش میده.
.
.
تنها عکسی که ازش داشتم اینه که در کنار دیوید بکهام ایستاده.
منم خیلی ناراحت شدم......... یکی از نماد های رئال یکی از بت های رئال رو از دست دادیم .
این جملش دقیقا حس ما مادریدیستا ها نسبت به رئال هست : رئال مادرید یک احساسه :n12::n28:
فوت اسطوره و سمبل باشگاه واقعا خبر خیلی تلخ و شوک آوری بودش
ولی چه میشه کرد که همیشه باید شاهد فوت ناگهانی بزرگان باشیم
روحش شاد...
............
خوزه مورینیو تاسف خود را از درگذشت آلفردو دی استفانو ابراز کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، امروزآلفردو دی استفانو اسطوره رئال مادرید درگذشت و مورینیو در بیانیه ای این واقعه ناگوار را تسلیت گفت.
در بیانیه خوزه مورینیو که بر روی خروجی وبسایت باشگاه چلسی قرار گرفته، خوزه نوشته است: "وقتی خبر فوت آلفردو دی استفانو را شنیدم، بسیار غمگین شدم، او مردی شگفت انگیز بود که در زمان حضورم در مادرید شانس اشنایی با او را پیدا کردم."
"قطعا ابتدا تسلیتم را به خانواده و دوستانش اعلام کردم، ولی امروز روزی تلخ برای فوتبال و هوادارانش محسوب می شود، چیزی که ما هم بخشی از آن هستیم. از دست دادن چنین شخص خاصی یک اندوه بزرگ است."
"آلفردو بهترین بازیکن تاریخ مادرید بود، 5 جام اروپایی متوالی را برد و یکی از بزرگ ترین ها در تاریخ است. آسوده بخواب آلفردو."
واقعا خبر ناراحت کننده ای بود، شاید اغراق آمیز به نظر بیاد ولی حقیقتا خبر درگذشت دی استفانو مثل خبر یتیم شدن باشگاه هست.
دی استفانو در کنار سانتیاگو برنابئو بزرگترین سمبل باشگاه بود و جایگاهی که رئال به عنوان بزرگترین باشگاه تاریخ پیدا کرده شدیدا در گرو حضور دی استفانو چه درون زمین و چه در بیرون زمین بوده و خواهد بود.
دی استفانو بدون شک موفق ترین بازیکن تاریخ در سطح باشگاهی تیم های اروپایی هست، او در هر 5 قهرمانی اول باشگاه در اروپا حضور داشت و در هر 5 فینال گلزنی کرد، از جمله در فینال تاریخی و اون پیروزی 3-7 مقابل فرانکفورت هت تریک کرد.
در حالی که معمولا از پله و مارادونا به عنوان "برترین" بازیکنان تاریخ یاد میشه، اغلب از دی استفانو به عنوان "کامل ترین" فوتبالیست تاریخ یاد میشه. چرا که بزرگی دی استفانو فقط به گلزنی نبود. بزرگانی چون پله، اوزبیو، لوئیس سوارز (اسطوره سال های دور بارسا و اینتر)، ماتزولا (از بزرگترین اسطوره های اینتر و ایتالیا) و بسیار چهره های دیگه دی استفانو رو "کامل ترین بازیکن تاریخ" می دونند.
هلنا هررا که یکی از بزرگترین و تاثیرگذارترین مربیان فوتبال -به ظن عده زیادی، بزرگترین مربی تاریخ- هست، مربی که خیلی از زمان خودش جلوتر فکر می کرد و لقب "آقای خاص" که این سال ها به مورینیو داده شده رو با یک تغییر به شکل "آقای خاص اصلی" به هررا نسبت میدند، با تیم های مختلفی در نیمکت تیم مقابل دی استفانو قرار گرفته (چند سال سرمربی بارسا و چند سال اینتر)، هررا در مورد دی استفانو میگه:
"آلفردو دی استفانو بزرگترین بازیکن تاریخ بود، حتی خیلی بالاتراز پله. او به طور همزمان یک وزنه در خط دفاع، یک بازیساز در خط هافبک و خطرناک ترین گلزن در خط حمله بود."
سر بابی چارلتون اسطوره منچستر یونایتد وقتی اولین نمایش دی استفانو رو از نزدیک به یاد میاره این واکنش رو نشون میده:
"این شخص کیه؟
توپ رو از دروازبان می گیره، به فول بک ها میگه که چکار کنند، هر وقت در زمین هست، در جایی حضور داره که توپ رو بگیره، می تونید تاثیرش رو در هر اتفاقی که در زمین رخ میده ببینید.
من هیچ وقت بازیکنی به این کاملی ندیدم. مثل این بود که او مرکز فرماندهی خودش رو در قلب بازی بنا کرده بود. به همان اندازه که قدرتمند بود، زیرک بود. ویژگی های متعددی که او یکجا داشت مسحور کننده بود."
میگل آنخل مونز سرمربی اسطوره ای باشگاه در اون زمان در اشاره به "کامل بودن" دی استفانو میگه:
"بزرگی دی استفانو این بود که با حضور او در تیم خود، شما در هر پست دو بازیکن داشتید."
پله راجع به دی استفانو:
"مردم وقتی راجع به بهترین بازیکن صحبت می کنند، از پله یا مارادونا صحبت می کنند اما برای من بهترین بازیکن تاریخ آلفردو دی استفانو بود."
دیگو مارادونا که دعوای دائمی با پله بر سر عنوان بهترین بازیکن تاریخ داشته، در گذشته در این مورد گفته:
"من می تونم بگم مارادونا می تونه بدتر از پله باشه اما تاکید می کنم دی استفانو بهتر بود."
اما نظر خود دی استفانو راجع به این مسائل: "فوتبال به من همه چیز داده، من همیشه به فوتبال به عنوان یک ورزش تیمی نگاه کردم و همیشه گفتم که نمی خوام به شکل یک الگو و یک شخص دست نیافتنی در بیام. من فقط می خوام بازی کنم!"
اما مورد دیگه ای که تاثیر دی استفانو بر تاریخ باشگاه رو پررنگ تر می کنه حضور دائمی و تاثیرش در همه اتفاقاتی هست که در طی این سال ها در گوشه و کنار باشگاه رخ داده، از اتفاقات در ابعاد بزرگتر مثل جذب چهره های جدید توسط باشگاه گرفته تا مراسمی که در اون کارواخال در نونهالی از دی استفانو جایزه گرفته و بهترین خاطره دوران ورزشیش هست، چند تا از عکس هایی که داشتم رو می گذارم:
رائول در جوانی
جذب رونالدوی برزیلی
در کنار رونالدوی پرتغالی
در کنار دوست قدیمیش اوزبیو
در کنار کارواخال نونهال
در کنار مارادونا
و عکسی که امسال به اتفاق تعدادی از اسطوره های دیگه باشگاه گرفته شد، اونم در فاصله یکی دو روز مونده به La Decima، شماره دهی که خیلی سخت به دست اومد و چه پایان شیرینی بود برای دی استفانو که استارت همه این اتفاقات به دست خودش رقم خورد و باشگاه تا ابد وامدارش هست.
:n12::n12: روحش شاد :n12::n12:پیام چهره های فوتبالی :
پرس :
امروز، روز غمگینی برای رئال مادرید است و میتوانم بگویم که حتی برای تمام دنیای فوتبال.
دی استفانو مهمترین بازیکن تاریخ رئال مادرید و بهترین بازیکن تمام تاریخ است.
آلفردو دی استفانو رئال مادرید است. او تاثیرگذار بود و تاریخ و سرنوشت باشگاه را تغییر داد. او توانست وجهه و آیین رئال را به تمام دنیا صادر کند. او توانست به مردم جهان ثابت کند که یک فوتبالیست چه کارهایی میتواند انجام دهد.
آلفردو دیاستفانو، رئیس افتخاری؛ رئال مادرید هیچگاه تو را فراموش نخواهد کرد."
ایکر کاسیاس :
کاپیتان رئال مادرید در فیس بوکش نوشت: " دون آلفردو، بزرگترین اسطوره ی رئال مادرید، همیشه با ماست. همیشه تو را به خاطر خواهم داشت استاد."
کریستیانو رونالدو :
ستاره ی رئال مادرید و بهترین بازیکن جهان در سال 2013 در فیس بوکش نوشت: " روز بسیار غمگینی است. برای من، و برای همه ی رئالی های دنیا و جهان فوتبال. دون آلفردو ما را ترک کرد ولی روحش همچنان پیش ماست. خاطراتش برای همیشه در قلب ماست زیرا اسطوره هیچگاه نمیمیرد. برای همه چیز ممنونم و آسوده بخواب استاد."
دیوید بکام :
هافبک سابق رئال مادرید در فیس بوکش نوشت: "ناراحتم که خبر مرک آلفردو دی استفانو را میشنوم. خوش شانس بودم که او را میشناختم، او یک جنتلمن واقعای و یک اسطوره ی کامل برای رئال مادرید بود. برای هر بازیکنی، حضور در این باشگاه یک آرزوست ولی وقتی او هم بخشی از این خانواده ی بزرگ بود، بسیار ویژه شده بود. او یکی از بزرگترین اسطوره های تاریخ فوتبال بود."
لوییس سوارس :
هافبک لیورپول و اروگوئه در فیس بوکش نوشت: " آسوده بخواب آلفردو دی استفانو، یک نابغه ی فوتبال"
لیونل مسی :
ستاره ی بارسلونا در فیس بوکش نوشت: "امروز دنیا یک اسطوره را از دست داد، دون آلفردو دی استفانو. یک مرد فوقالعاده هم داخل زمین هم خارج آن.برای خانواده اش آرزوی صبر میکنم."
باشگاه رئال مادرید نیز در بیانیه ای رسمی، مرگ دی استفانو را به خانواده ی او و جهان فوتبال تسلیت گفت
اولین گل دی استفانو با پیراهن رئال مادرید در فینال اروپا در تاریخ 18 می 1960
تا حالا من برای دو تن از چهره های سرشناس که برام عزیز بودن بسیار ناراحت شدم و اشک تو چشمام اومده
اولی استیو جابز بود
و نفر دوم همدی استفانو کبیر
واقعا پدر معنوی و بزرگ رئال بود اونقدر بزرگ که برای باشگاه جایگاهی فراتر از یک بازیکن فوتبال و اسطوره سابق داشت
شخصا روز غم انگیزی بود برام
روحش شاد
طرفداری- سر الکس فرگوسن، از اسطوره باشگاه رئال مادرید، آلفردو دی استفانو، که در سن 88 سالگی دار فانی را وداع گفت، به بزرگی یاد کرد.
به گزارش اسکای اسپورتس، فرگوسن گفت: "سوال بزرگی که همیشه پیش میآید این است که «بزرگترین بازیکنان چه کسانی هستند؟» لشکری از این بزرگان موجود است – کرایف، مارادونا، پله، پوشکاش و دی استفانو. دی استفانو در نظر من یکی از بزرگترینها بود." فرگوسن همچنین گفت که یکی از 127000 تماشاگر فینال 1960 در همپدن پارک بود و له شدن 3-7 غول آن دوران آلمان؛ یعنی اینتراخت فرانکوفرت، توسط رئال مادرید را شاهد بود. وی افزود: "او تعادل و تسلط بینظیری داشت. اگر به یکی از گلهایی که در برابر فرانکفورت به ثمر رساند نگاه کنید، میبینید که حاصل همان چیزی است که اکنون درمورد آن صحبت میکنیم – تعادلی که او داشت. او غیر قابل باور بود. نکته حیرتانگیز در مورد آن این است که فرانکفورت در نیمه-نهایی با نتایج 3-6 و 1-6 رنجرز را شکست داده بود. آنها همچون خدایان به همپدن پارک آمدند. سپس با نتیجه 3-7 توسط رئال مادرید، نیست و نابود شدند. من در قسمت بچهمدرسهایها قرار داشتم و در آن زمان برای کویینز پارک بازی میکردم. فکر میکنم اولین بار بود – اگر اشتباه میکنم اصلاح کنید – که تماشاگران در پایان به افتخار یک شخص دست زدند. هواداران اسکاتلندی هرگز چنین چیزی را ندیده بودند." در پاسخ به این سوال که آیا خاطره آن فینال برای او از همه فینالهای اروپایی شاخصتر بوده یا خیر، فرگوسن گفت: "از نظر فینالهای اروپایی بله. ده گل در فینال. چنین چیزی را هرگز دیگر نخواهید دید. آن دوره برای رئال مادرید طلایی بود. پنج قهرمانی اروپایی پشت سر هم و گلزنی دی استفانو در هر پنج فینال – رکوردی واقعاً خیرهکننده. اما بزرگترین خاطره من، پیروزی آبردین برابر رئال مادرید در فینال جام برندگان جام در 1983 بود. او در آن زمان مربی رئال بود." "قرار گرفتن برابر دی استفانو برای من مایه افتخار بود. کاری که من، از روی احترامی که برای او قائل بودم، انجام دادم، این بود که یک بطری ویسکی مالت اسکاتلندی خریدم و شب قبل از بازی، که دو تیم فرصت تمرین در زمین مسابقه را داشتند، به او تقدیم کردم. آنها اول و ما دوم تمرین کردیم. وقتی آنها از زمین خارج شدند، در حال عبور از تونل بودند که من گفتم «آقای دی استفانو، دوست دارم این هدیه را به شما بدهم.» او شوکه شد، واقعاً شوکه شد. مسلماً نمیدانست که من چه میگویم – من اسپانیایی حرف نمیزنم و او انگلیسی حرف نمیزند. اما یک هارمونی در اینجا وجود داشت، یک توافق – او از من تشکر کرد." "آنها نامهای شناخته شده جهانی بودند. اما آبردین تیمی در حال رشد و نوظهور بود که تمامی بازیکنان آن اسکاتلندی و پرورش یافته در آبردین بودند. پس از بازی او بسیار بسیار سخاوتمند بود. او گفت «آبردین تیمی است که پول نمیتواند آن را بخرد. آنها یک روح و یک روحیه خانوادگی دارند.» آن کلمات – از نظر ستایش یک تیم فوتبال، چیز دیگری نمیتوانید بگویید. این سخاوت بسیار بزرگی از او بود." "در دفعات معدودی که طی این سالها با رئال مادرید بازی کردهایم، او همیشه در بین جمعیت حاضر در ورزشگاه بوده است. او در مراسم یونایتد برای فاجعه مونیخ حاضر بود – به همراه بازیکنان رئال مادرید آمد، هر چه باشد، آنها سال گذشته در نیمه-نهایی با منچستر یونایتد بازی کرده بودند. و آنها پس از فاجعه مونیخ در 1958 بار دیگر با یونایتد بازی کردند. هرجا که رئال میرفت، او همواره مرکز توجهات بود. وی زندگی فوق العادهای داشت و من مفتخرم که به مقداری جزئی، در زندگی او حاضر بودهام."
جلد مارکا پس از درگذشت دياستفانو
Didi اسطوره سابق برزیل و یکی از برترین هافبک های تاریخ (قهرمان دو جام جهانی و بهترین بازیکن جام جهانی 1958) که احتمالا تنها فردی هست که در رده ملی با پله و در رده باشگاهی با دی استفانو همبازی بوده، سال ها پیش در مقایسه دو همبازی سابق خودش صحبت مختصر اما بسیار زیبایی کرده:
"ادسون (نام اصلی پله) در هر بازی 10 دقیقه پله هست، آلفردو (نام دی استفانو) در همه 90 دقیقه دی استفانو هست"
"Edson is Pelé 10 minutes per match; Alfredo is Di Stefano all 90 of them"
اشک های پله در کنار Didi (بازیکن سمت چپ)
دی استفانو در کنار پرز موقع دریافت جام بهترین باشگاه قرن بیستم در فیفا
دی استفانو در کنار جایزه Super Ballon d'Or (سوپر توپ طلا)
همون طور که می دونید از سال های دور تا سال 2009 از طرف "فرانس فوتبال" به بهترین بازیکن شاغل در اروپا، توپ طلا یا Ballon d'Or داده میشد، که از 2009 به بعد این جایزه با فیفا ادغام شد و از 2009 به بعد دیگه جایزه ای تحت نام Ballon d'Or نداریم. اما نکته ای که شاید نشنیده باشید اینکه در سال 1989 در 30 اُمین سالگرد "فرانس فوتبال" تصمیم گرفته شد که بهترین بازیکن از بین برنده های Ballon d'Or تا اون زمان رو انتخاب کنند و جایزه Super Ballon d'Or رو اهدا کنند، که کاندیدهای اصلی دریافت این جایزه دی استفانو، کرویف و پلاتینی بودند که نهایتا دی استفانو به عنوان برترین بازیکن انتخاب شد و تنها شخصی هست که جایزه Super Ballon d'Or رو دریافت کرده. همون طور که در تصویر می بینید، طرح جایزه قدری متفاوت توپ طلاهای معمول هست.
چند تا خبر پراکنده که به جز خبر اول، منبع همه مارکا هست.
بیلد آلمان از قطعی بودن انتقال کروس به رئال خبر داده و تنها مورد باقیمونده رو اختلاف قیمت بین دو باشگاه (بین 25 تا 30 میلیون یورو) دونسته.
در حالی که هنوز به طور رسمی این انتقال انجام و اعلام نشده، لوتار ماتئوس انتقال کروس رو به رئال تبریک گفته، "شما یک نابغه رو جذب کردید!"
خود کروس گفته که تصمیم نهایی خودش رو مدتی هست که گرفته و این تصمیم رو بعد از پایان جام جهانی اعلام می کنه.
کاناوارو که سه سال در باشگاه حضور داشت و سابقه کار زیر نظر کارلو رو هم داره، از احتمال قرار گرفتن روی نیمکت رئال به عنوان دستیار کارلو
-به عنوان جانشین زیدان- استقبال کرده و گفته اگر همچین فرصتی پیش بیاد مطمئنا از دستش نمیدم.
روزنامه ی آ اس نیز مطابق انتظار به مرگ دی استفانو پرداخته است و با تیتر ” برای همیشه ” عظمت او را یادآور شده است.
روزنامه ی سیاسی ABC نیز به مرگ دی استفانو اشاره کرده و عکسی بسیار زیبا از او در صفحه ی اول خود کار کرده است.
روزنامه ی لارازون نیز با تیتر ” بهترین دنیا ” مرگ دی استفانو را به روی جلو خود برده است.
تقریبا هر باشگاه و شخصیت فوتبالی برای درگذشت دی استفانو پیغام تسلیت فرستاده که حقیقتا زمان و فضای کافی
برای آوردنشون وجود نداره.
+
در مراسم امروز چهره های سرشناس زیادی شرکت کردند، البته به خاطر برگزاری جام جهانی در برزیل عده زیادی از
بزرگان فوتبال مثل پله، مارادونا و ... فقط توستند پیغام تسلیت بفرستند.
شبکه رئال مادرید ساعت هاست برنامه ویژه بزرگذاشت رو پخش می کنه، از روی سایت باشگاه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم
می تونید به صورت زنده ببینید.
تابوت دی استفانو در برنابئو:
احساساتی شدن پرز در مراسم، اشک ریختن پرز و لرزش صورتش در حالی که نمی تونه خودش رو کنترل کنه [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
علاوه بر پله و مارادونا که دی استفانو رو بهترین بازیکن تاریخ دونستند، کرویف اسطوره آژاکس و پدر معنوی بارسای
عصر جدید هم گفته دی استفانو الگوی فوتبالیش بوده و همین صحبت رو به شکل شدیدتری تایید کرده:
مجسمه دی استفانو در جلوی زمین تیم کاستیا رئال مادرید که چندین سال قبل به نام خود دی استفانو نامگذاری شده.
مجسمه از یکی از خوشحالی های بعد از گل دی استفانو بعد از گلزنی در فینال الهام گرفته شده بود:
یعنی امشب بازی کروس رو دیدم کیف کردم
لامصب ژابی آلونسو شماره 2 بود !! :n02: به اضافه اینکه گزینه هجومی هم بهش اضافه شده بود !!!
خودش که گفته تصمیمش رو واسه رفتن به تیم مقصد مشخص کرده ولی فعلا اعلام نکرده
یعنی میشه بیاد رئال ؟؟
بهترین جایگزین واسه آلونسو هست
و مهترین گزینه اینکه 24 سالشه !!
یعنی تا 5 سال آینده هافبک میانی تیم بیمه میشه !! :n17:
بی صبرانه منتظر خبر خریدش هستم !!:n12:
آقا عجب خریدی کردیم......یعنی آرزو داشتم کروس بیاد رئال.....اومده دیگه فک کنم باید قطعی بدونیمش......
فقط اگه دیماریا به فروش برسه برای تیم خیلی بد میشه......دیگه بازیکن فانتزی به اون صورت نداریم.......ایسکو میمونه که خدا کنه از فصل دیگه اوج بگیره.
مادر بزرگ رونالدو فوت شد
کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید با انتشار عکسی در توئیتر اعلام کرد که مادر بزرگ خود را از دست داده است .
بعد از فوت پدربزرگ مارسلو و عزادار شدن او و همچنین بعد از درگذشت دی استفانو و عزادار شدن تمام خانواده رئال مادرید رونالدو نیز مادر بزرگ خود را از دست داد و عزادار شد
myronaldo.ir
این رفتن خدیرا به آرسنال هم انگار جدیه! باز هم از اون اشتباهات مدل فروش ماکلله...آرسنال هم که خوب داره هی تیغ میزنه همرو :n02:
موراتا به يوونتوس پيوست
مهاجم فصل پيش رئال مادريد را امضاي قراردادي راهي يوونتوس شد..[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلوارو موراتا با امضاي قراردادي 22 ميليون يورويي از رئال مادريد به يوونتوس منتقل شد.
اين بازيکن در مورد انتقال خود به يووه به نشريه مارکا گفت: خيلي خوشحالم. اين انتقال از نظر شخصي براي من يک چالش جديد است.
اعلام رسمي اين انتقال به زودي توسط باشگاه يوونتوس انجام ميگيرد و موراتا هم از نخستين جلسه تمريني يووه در کنار ساير بازيکنان خواهد بود.
موراتا رو 22 تا فروختیم؟؟؟ بابا ما دیگه کی هستیم خیلی زرنگیم!!:n19::n02:
هيرو دستيار اول آنچلوتي در رئال مادريد شد
هيروي 46 ساله متولد مالاگا در سال 1989 با قيمت 1.2 ميليون دلار به رئال ملحق شد و خيلي زود پله هاي ترقي را در اين تيم پيمود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرناندو هيرو ساعتي پيش به عنوان دستيار اول کارلو آنچلوتي در رئال مادريد انتخاب شد.باشگاه رئال در سايت خود اين خبر را منتشر کرده است.
هيرو بازيکن و کاپيتان سابق کهکشاني هاست که جانشين زين الدين زيدان خواهد شد. زيدان هفته گذشته به عنوان مربي تيم دوم رئال مادريد برگزيده شده بود.
او در 601 بازي براي اين تيم 127 گل به ثمر رساند و تا سال 2003 در اين تيم مشغول بازي بود. هيرو همراه رئال 5 لاليگا ، 3 چمپيونزليگ ، يک کوپا دل ري ، دو جام باشگاه هاي جهان و 4 سوپرکاپ اسپانيا را بدست آورد.
89 بار پيراهن تيم ملي اسپانيا را به تن کرد و در 4 جام جهاني پي در پي نيز حضور داشت. او در چند سال اخير به عنوان مدير فني مالاگا مشغول فعاليت بود.
هیرو انتخاب عالی هست، فکر نمی کردم با اختلافی که از موقع جدایی دل بوسکه از تیم با پرز پیدا کرده بود، جزو گزینه ها باشه اما حتما اختلافات قدیمی کنار گذاشته شده و این بهترین خبر هست.
هیرو که یکی از برترین مدافعین وسط دو سه دهه اخیر اروپا بوده مطمئنا می تونه به مدافعین جوان تیم به خصوص واران و ناچو چیزهای زیادی یاد بده. این عکس رو ناچو روی اینستاگرام قرار داده:
یک بند خرید مجدد هم در قرار داد گذاشته شده تا در صورتی در سه سال آینده موراتا بدرخشه با 50 درصد قیمت بیشتر یعنی 33 میلیون قابل بازگشت باشه، بدون وجود اون بند میشد حتی مبلغ بیشتری رو گرفت.نقل قول:
روزنامه مارکا چاپ کشور اسپانیا :
هیهرو جانشین زیدان شد او دستیار اول کارلتو خواهد بود ؛ کاناوارو هم به کادر فنی رئال اضافه خواهد
آنچلوتی: خوش آمدی فرناندومسی در برابر سایه آمار و ارقام
نشریه as چاپ کشور اسپانیا :
هیه رو دست راست آنچلوتی در رئال شدبرزیلیها در فینال آلمان ها را حمایت میکنندمانژوکیچ پس از پیوستن به اتلتیکو : سبک بازی این تیم را دوست دارمفیفا دادخواست تجدیدنظر در رأی سوارز را نپذیرفت
منبع : طرفداری
هفته قبل پنجمین سالگرد حضور رونالدو تو رئال بود
یه عکس داشتم میخواستم بزارم ولی بعدش دی استفانو مرد و وقت نشد !!
یه عکس و چنتا آمار
رکوردهای کریس رونالدو (( مثل اینکه این رکوردها **************- پس یه نکته اضافه کنم - این رکورد ها از جای دیگه ای کپی شده و خود بنده وقت نکردم بشمرم و از صحتش خبردار بشم ))
!!:n01:!
سریع ترین بازیکن تاریخ که در اسپانیا به 200 گل رسید.
سریع ترین بازیکنی که به 19 هت تریک در لالیگا رسید
.
سریع ترین بازیکنی به 150 گل در اسپانیا رسید
.
سریع ترین بازیکنی که در برنابئو به 100 گل رسیده
.
تنها بازیکن تاریخ که با دو تیم قهرمان اروپا شده.
تنها بازیکن تاریخ که با دو تیم هم اروپا, هم لیگ, هم حذفی گرفته
.
تنها بازیکن تاریخ رئال که در چمپیونز لیگ در دو فصل بیشتر از 10 گل زده
.
تنها بازیکن تاریخ که در چمپیونزلیگ 17 گل زده
.
تنها بازیکن تاریخ که در مرحله گروهی چمپیونزلیگ 9 گل زده
.
تنها بازیکن تاریخ که در مرحله حذفی چمپیونزلیگ بیشترین گل رو زده
.
تنها بازیکن تاریخ که در نیمه نهایی چمپیونزلیگ بیشترین گل رو زده
.
تنها بازیکن تاریخ که از دقیقه 1 تا 90 گل زده
.
سریع ترین بازیکن تاریخ در بین 5 لیگ معتبر که به 150 گل رسیده
.
داشتن بهترین میانگین گل تاریخ رئال
بهترین ایستگاهی زن لالیگا از زمان حضورش
.
بیشترین هت تریک لالیگا از زمان حضورش
.
تنها بازیکن تاریخ که با دو تیم هم توپ طلا گرفته هم کفش طلا
.
تنها بازیکن تاریخ که در 6 تورنمنت ملی پشت سرهم گل زده
.
تنها بازیکن تاریخ رئال که در یک فصل 46 گل زده
تنها بازیکن تاریخ رئال که در دو فصل متوالی بیش از 35 گل زده
تنها بازیکن تاریخ رئال که در یک سال میلادی 69 گل به ثمر رسونده
زنده باد بهترین بازیکن تاریخ کریستیانو
وای تونی کروس بهترین بازیکن جام تا به اینجا انتخاب شده....وای....:n20:
دوست عزیز بد نیست یکم درباره صحت این رکوردها تحقیق کنید. انتشار رکوردهای دروغین باعث میشه بقیه رکوردهایی که در همین لیست واقعی هستن هم در دید مخاطب سوال بر انگیز به نظر بیان. رونالدو اونقدر رکورد و افتخار داره که نیاز نباشه برای بهتر جلوه دادنش دست به انتشار رکوردهای دروغین بزنیم.نقل قول:
نقل قول:
اون چیزایی که من خوندم اکثرش رو خودم یادم مونده !!! و هست و لزومی به تحقیق نیست !!!
شاید خیلی از این رکورد ها رو اکثرا بدونیم چیه و کی به ثبت رسیده!!!
حالا اگه شما سوالی در مورد هرکدوم داری بپرس
من میسپرم دوستان تحقیق کنن !!!
دوست عزیز قصد کش دادن بحث رو ندارم ولی بحث از سوال داشتن گذشته چون خیلی از این رکوردها خنده دار هستند. نمونش قهرمان شدن با دو تیم در اروپا که بازیکن داریم با سه تیم قهرمان شده باشه (سیدورف) و بیشتر از 10 بازیکن با دو تیم قهرمان شدن (یک نمونه همین ژابی آلونسو که الان در رئال بازی می کنه و با لیورپول قبلا قهرمان شده بود!)، یا قهرمان شدن با دو تیم در حذفی/لیگ/اروپا که رونالدو تنها بازیکن نیست (اتوئو)، یا رکورد گلزنی در مرحله حذفی لیگ قهرمانان که دست رونالدو نیست، رکورد گلزنی نیمه نهایی نیز همینطور یا رکورد سریعترین 150 گل در 5 لیگ برتر اروپا.نقل قول:
توصیه می کنم تک تک موارد رو چک کنید چون اینها فقط اونهایی بود که خیلی واضح اشتباه بودن. در بقیه هم ممکنه اشکالات اساسی باشه. :n01:
به خاطره توئه که الان تو هیچ کل کلی کم نمیاریم, اسطوره. :n12::n12: