معمولا نوشته های روی کیبورد ها لیزری چاپ شدن به این راحتی ها پاک نمی شن . مگه اینکه کیبورد زیاد جنس خوبی نداشته باشد مثل برچسب پاک بشه
بعد از 6 ماه استفاده هنوز مال من پاک نشده .
Printable View
معمولا نوشته های روی کیبورد ها لیزری چاپ شدن به این راحتی ها پاک نمی شن . مگه اینکه کیبورد زیاد جنس خوبی نداشته باشد مثل برچسب پاک بشه
بعد از 6 ماه استفاده هنوز مال من پاک نشده .
درودنقل قول:
این گزینه را چطوری بیارم.تو سی دی رفتم و نصبش کردم.حالا تو سیستم چطوری و کجا هست؟بعد یعنی این کاری که گفتید انجام بدم و تو برق باشه یکسره مشکلی پیش نمیاد؟
سمت چپ تسک بار(ساعت و تاریخ)روی شکل Show Hidden Files کلیک کن و تو همونجا عکسش هست،کلیک کن میاد بالا...نقل قول:
اقایون گرامی .. کسی ویندوز 8 گردو رو تو سیستمش نصب کرده؟!
مگه گردو و غیر گردو داریم؟؟؟؟!!!!نقل قول:
من لرد 2013 و MRT نصب کردم...
بله من ویندوز گردو pro with media centre رو نصب دارم تا حالا که خوب بوده دستکاری هم نشدهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
بسیار ممنون و تشکر از وقتی که گذاشتید.نقل قول:
فقط برای اینکه در این طمینه باطری سوالی نمونه آیا این درست هست؟:
من سیستمم روشن باشه و بزارم تو شارژ و کار کنم ایا مشکلی بوجود میاد؟
یا بزارم شارژ بشه حدود 1 ساعت و بعد کار کنم و موقعی که داره شارژ تمام میشه چند دقیقه بزارم تو شارز مجدد شروع کنم؟
لطفا یه راهنمایی و نوع مصرف صحیح از باطی رو بگید.چون من در روز حداقل 7 ساعتی کار دارم باهاش و نمی خوام عین سیستم قبلیم باطری خراب بشه.
لینک آخرین ورژن گرافیک هم لطف کنید.بازم از کمک ها و لطفتون سپاسگذارم.
من دیروز از پایتخت یه دونه ویندوز 8 شرکت پرند(کینگ) رو گرفتم!نقل قول:
تا الان هم خوب کار کرده
به لطف انویدیا سایت GeForce.Com برا ایران هم قابل دسترسی شده،بهش مراجعه کنید و آخرین ورژن یعنی 326 رو بگیرید...نقل قول:
هیچ فرقی نداره،لپ تاپتون شارژشم کم باشه،به برق برنید و این حالت رو روشن کنید،تا 60 درصد شارژ و دیگه مستقیما از برق استفاده میکنه...هیچ آسیبی نمیزنه...نقل قول:
سایت باز نمیشه problem loading page میزنه!نقل قول:
سایت ایندکسش باز میشه ولی دان نمیشه که من الان براتون لینکش رو گذاشتم:نقل قول:
http://www.rodfile.com/s7lpp41yib5e
توی cd یه پوشه بنام vga هست که پوشه intel راحت نصب میشه.ولی پوشه دوم nvidia که میرم ستاپ را میزنم صفحه ای میاد که نکست میکنم ورژن305.46 هست و بعدش میزنه cannot.
این هم راهنمایی بفرمایید.
ممنون .. سرعت بوتش چطوره ؟نقل قول:
از لینکی که بالای پستتون داده شده استفاده کنین . با دانلود فایل بالا مشکلتون حل می شه . با تشکر :n16:نقل قول:
میشه لینک دقیق دانلودش رو بدید.ممنون.نقل قول:
شرمنده میشه لینکش رو بدید.مت.جه نشدم کدوم رو میگید.نقل قول:
نقل قول:ویندوزتون اگه 64 بیته،این رو بگیرید و نصب کنید:نقل قول:
کد:
وینور 8 64 بیتینقل قول:
سلامنقل قول:
من هم ویندوز گردو رو نصب کردم.خودم هم کرک کردم.مشکلی هم نداشته .البته یکبار shutdown نمی شد. که فکر کنم از system restore استفاده کردم درست شد.شانس اوردم تو system restore چند روز قبلش یک restore point موجود بود!. این مشکل رو والا نمی دونم چطور به وجود اومد.درحال کپی چند گیگ اطلاعات از داخل هارد اکسترنال به سیستم خودم بودم که اومدم دیدم ویندوز یک ارور گزارش کرده و میگه باید ریستارت بشه.خلاصه درست کردمش.
سرعت بوت هم خوبه.من کسپرسکی نصب کردم وکلی برنامه دیگه(مثلا vmWare) ولی خوب بالا میاد.تو تسک منیجر ، تو سربرگ
سلامنقل قول:
من هم ویندوز گردو رو نصب کردم.خودم هم کرک کردم.مشکلی هم نداشته .البته یکبار shutdown نمی شد. که فکر کنم از system restore استفاده کردم درست شد.شانس اوردم تو system restore چند روز قبلش یک restore point موجود بود!. این مشکل رو والا نمی دونم چطور به وجود اومد.درحال کپی چند گیگ اطلاعات از داخل هارد اکسترنال به سیستم خودم بودم که اومدم دیدم ویندوز یک ارور گزارش کرده و میگه باید ریستارت بشه.خلاصه درست کردمش.
سرعت بوت هم خوبه.من کسپرسکی نصب کردم وکلی برنامه دیگه(مثلا vmWare) ولی خوب بالا میاد.تو تسک منیجر ، تو سربرگ startup آخرین زمان بایوس هم زده 3.6.
ممنوننقل قول:
جدا ۷۰۰ گیگ رو از دست دادی؟
منم یه هارد ۱ ترابایتیم رو رفیقم ازم گرفت و حواسش نبود(خودش گفته)زده همه اطلاعاتم رو پاک کرده:n23:
وقتی دیدمش میخواستم :n24::n25:بیافتم دنبالش.
دوستان ویندوز 8 رو میخوام اکتیو کنم توی cmd که کد رو میزنم eror میده. :n28: چجوری اکتیو کنم واسه لنوو ؟ من این سایت زیاد وارد نیستم نمیدونم کجا سوالمو بپرسم:n14:
مگه ویندوزتون اکتیو اتوماتیک نداره؟؟؟نقل قول:
داداش پوریا من بلد نیستم میشه بگی از کجا انجام بدمش؟
فک کنم داشته باشه. از کجا باید اکتیوش کنم؟ من تا حالا با 8 کار نکردم:n13:نقل قول:
نقل قول:تو خود سی دی ویندوز یا بعد از نصب روی دسکتاپ یا My Documents،احتمالا یه برنامه برا اکتیو شدن ویندوز هستش،اونو که روش کلیک راست کنی و Run as administrator رو بزنی،خودش وارد cmd میشه و اتوماتیک ریست میکنه و ویندوزت رو اکتیو میکنه...نقل قول:
احتمالم داره تو یه پوشه به اسم Windows 8 Tools باشه...بگردید پیدا میکنید،آموزشم داره به احتمال زیاد...
مرسی. متاسفانه نیست. خودم ویندوز نصب نکردم فروشنده نصب کرد.:n14:نقل قول:
یه سوال ورژن جدید و کامل انویدیا اومد یا هنوز بتا ست؟؟؟؟
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
سرعت بوت خوبه به شدت سریعه ولی مثل تمام ویندوز ۸ها سرعت ریستارت بالاستنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
326.80 هنوز بتاس...نقل قول:
تا الان فقط 320.49 کامله...
ببر بهش بده بگو همین الان برات اکتیو کنه...وظیفه ی اون بوده که اکتیو شده بهت تحویل بده...پولم بابتش نده...نقل قول:
یا اگه حالشو نداری،از این لینک دان کن:
کد:http://dl.4downloads.ir/user/user2/1391/05/activator-win-8-4-downloads.ir.rar
کرک ویندوز 8 ریخته تو اینترنت.با سرچ به جواب می رسید.اکثر سایت های دانلود ایرانی دارن.مثلا سافت گذز یا سافت 98نقل قول:
نسخه بتاش چه فرقی با کاملش یا همون (wvql فکر کنم) داره؟
دقیق نمیدونم ولی خوب هر چیزی نسخه ی نهاییش کامل تر از بتاست...نقل قول:
بتا احتمال وجود باگ توش زیاده...
در ضمن Whql :n07:
eror میده. میگه the activation server determined the specified product key is blockedنقل قول:
چیکارش کنم؟
میگفتن گرافیک لپ تاپ ها ضعیفه من باورم نمی شد حالا فهمیدم. یه بازی نصب کردم اجرا میکنه ولی یه سری پچ گرافیکی هم واسه بازیش هست نوشته گرافیک پیشنهادی 128 بیتی ها رفتم تو GPU-Z انویدیا رو زده 64 بیت بعد اینتل رو زده 128 بیت در نتیجه با اینتل بازی میکنم راحت میاره
تازه گرافیک 256 بیتم داریم یعنی این ضعف ترینه 740m
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
سلام
من هم یه تستی از باطریش گرفتم که به شرح زیره :
شروع تست با : 80% باطری
نحوه استفاده از سیستم : نیم ساعت بازی کردن با pes2013
1 ساعت 15 دقیقه هم آنتی ویروس نصبیدم و آپدیتش کردم تو اینترنت چرخیدم و یکی دو تا هم فایل دانلود کردم.
که هنوز 12 در صد از باطریش مونده بود که زدم شارژ.
جمعا هم 1 ساعت 30 دقیقه ازش استفاده کردم که 12 در صد از باطریش مونده بود.:n05::n06:
میگه سرور برا فعال سازی بسته س.نقل قول:
شما یه کم صبر کن تا من اکتیویتور خودمو برات آپ کنم اونو بنصب...