دوستان کد های چیت رو تو نسخه پی سی چطور باید وارد کنیم
تا اونجایکه یادم هست با موبایلش باید وارد میشد ولی نمیدونم چطور باید وارد کرد
راستی اگر کسی کد اون هواپیمایه تک موتوره رو دارید بزارید مرسی
Printable View
دوستان کد های چیت رو تو نسخه پی سی چطور باید وارد کنیم
تا اونجایکه یادم هست با موبایلش باید وارد میشد ولی نمیدونم چطور باید وارد کرد
راستی اگر کسی کد اون هواپیمایه تک موتوره رو دارید بزارید مرسی
~ رو بزن کد وارد کننقل قول:
دوست عزیز نه تنها پی سی دی بلکه چند تا از سایت های معروف فقط لینک نسخه فشرده کورپک رو به دستور وزارت ارشاد حذف کردن(فقط نسخه کورپک)به کاملش کاری نداشتن! نمیفهمم چرا!!!!:n13:نقل قول:
تفاوت نسخه های مختلف رو با نام گذاریشون میشه بگید ؟نقل قول:
دقیقا کاملترین نسخه کدومه ؟
میخوام دانلود کنم حجمش زیاده ولی نمیخوام مشکلی پیش بیاد یهو یه عالمه حجم بره روی هوا یا بقیه لینک ها خراب بشه و ... معتبر و مطمئن ترین سایت دانلود این بازی رو لینکشو میزارید ؟
معتبر ترین و بدون مشکل تریـــــن reloaded هست
که هنوز ریلیز نشده. من خودم منتظر نسخه reloaded هستم.
بحث حجم اینا نیست. کلا خوشم نمیاد وسط بازی هنگی چیزی بکنه و هی متتظر آیدیت باشم
ولی Reloaded تا این لحظه تاریخی برای انتشار نسخه اختصاصیش مشخص نکرده ...نقل قول:
سلام یکی که این بازیو هم تو پی سی تجربه کرده هم تو پلی ۴ بیاد تفاوتهاشو بگه که ببینم آیا ارزش داره ۶۵ گیگ دانلود کنم و تو پی سی تجربش کنم یا نه؟یه دنیا ممنون
سایت نوا دانلود سایت خوبیه و اعلام کرده که اگه از وزارت ارشاد دستور حذف لینک بیاد تا چند روزی صبر میکنه تا همه دانلودشون کامل بشه اما من میگم از سایت پی سی دی دانلود کن اخه بین سایت هایی که من میشناسم فقط اونه که لینک ها رو حذف نکرده.(البته لینک های نسخه فشرده کور پک)نقل قول:
به نظر من کاملشو دانلود کنی بهتره چون نسخه کور پک شاید(البته شک ندارم)که آنلاین و مولتی پلیرش حذف شده تا به حجم 37 گیگ رسیده و بعداز استخراج از حالت فشرده 58 گیگ میشه.
اما همه سایتا کاملشو گذاشتن و ظاهرا وزارت ارشاد گیر نداده فقط به نسخه کور پک گیر داده!
مشکل نسخه کرپک چیه که گیر دادن بهش ؟ تفاوتش با نسخه معمولی همون 64 گیگی چیه ؟نقل قول:
من تو PS4 بازی نکردم اما برتری های PC نسبت به PS4 از جمله:نقل قول:
60fps بودن
موس و کیبرد
ریختن مدهای مختلف
و این تصاویر مقایسه گرافیک بازی رو بذار کنار هم خودت قضاوت کن ببین ارزش داره یا نه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به هر حال فعلا که دارن هی اپدیت میدن و fix میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر میکنم اگر از reloaded خبری نشد که بعید میدونم،حداقلش اینه نسخه نهایی اینارو میگیرم
والا منم نمیدونم چه مشکلی داره ولی دنبال این قضیه بودم و تو یه سایتی خوندم مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران نبوده!نقل قول:
حالا بزار ببینیم اگه نسخه های فشرده دیگه ای هم اومد و به اونا گیر دادن قضیه رو میفهمیم... نسخه های معمولی آنلاین و مولتی پلیر دارن و میشه چند نفره در آنلاین و نهایتا دو نفره در مولتی پلیر بازی کرد اما کورپک اومده واسه کم حجم شدن قسمت آنلاین رو حذف کرده و بعد فشردش کرده که فشردش 37 گیگه اما وقتی استخراج میشه 58 گیگ میشه.
می تونی از ip torrent دعوت نامه برام بفرستینقل قول:
تا اینجا که من فهمیدم 2 نوع چیت دستی داره بازی یکی تو موبایل میزنی با پیش شماره 1999
یه نوع هم با زدن دکمه ~ تایپ میکنی مثلا turtle خونت زیاد میشه
این که با دکمه ~ میزنی خیلی راحت و سریعتره از تو موبایل زدن چون با کیبرد تایپ میکنی.
اینجا لیست چیتهایی که با دکمه ~ میزنی:
اینم لیست چیتهای تو موبایل:
اینم ترینر بازی :
راهنمای ترینر:
موفق باشید :n11:
این ترینر هم واسه استیم بود :
اینم کارایی که میکنه:
من قبول دارم که پیسی گرافیکش بهتره اما این تصاویر رو قبول ندارم چون هرکدوم در یک بازه زمانی گرفته شده اند مثلا اولی از راست نسخه پیسی غروبه نسخه پلی شب!!!نقل قول:
خوب چرا ما خودمون این کار رو نکنیم؟؟!!!
من پلی 4 دارم .اگر کسی از دوستان 1080 60فریم میتونه اجرا کنه یا 4کا 60 فریم اعلام کنه
من چند جا توی نقشه مشخص میکنم توی یک ساعت خاص میریم اونجا عکس میگیرم ...
خواهش میکنم همکاری کنید
با تشکر
عکس گرفتن چه ربطی به 60 فریم بودن داره مگه تو عکس پیداس؟:n02: تازه کنسول هم که 30 فریمهنقل قول:
اگه مشکل شما بازه زمانیه شما اصلا اونو نادیده بگیر، موارد دیگه ای هم هست مثل کیفیت بافت، AA، Draw Distance، پوشش گیاهی
اما کلا تفاوت خیلی عمده نیست، غیر از این حتی اگه گرافیک PC دقیقا مثل PS4 بود بازم واسه من یکی اون سه مورد هرکدومش کافی بود که نسخه PC رو انتخاب کنم
بحث انتخاب شما نیست چون هرکسی نظری دارهنقل قول:
گفتم که pc بهتره یعنی باید باشه چون در حالت 4k فقط قیمت ی دونه کارت گرافیکش با ps4 برابری میکنه!!!!
۱۰۸۰ -۶۰ فریم گقتم که سیستم های اند باشه پس فردا بقیه دوستان نیان بگن سیستم کسی که با pc گرفته مسخره بوده.
هدفم اینه که ببینم این تفاوت ها در چه حدی هستند...در تمامی شرایط یکسان با افرادی مطمئن از دوستان p30 world
یک باری دیگه میگم اگر کسی از دوستان سیستمش high end 1080-60fps هست ب من اعلام کنه تا مقایسه ای تصویری بگذاریم
در خوب بودن ps4 هیچ شکی نیست چون مخصوص بازی ساخته شده.اما همون pc های اند که شما می فرمایید غیر از بازی 1000 تا کار دیگه انجام میده اگر در حالت کلی بخاییم مقایسه کنیم ps4 اصلا قابل قیاس نیست با pc high end که میشه حتی باهاش بازی ساخت.انیمیشن ساخت و هزاران کاربردی که میلوینها انسان روزی زمین از pc و همچنین خود شما بهره میبرید.نقل قول:
اما بحث قیمت هم باشه من الان با گرافیک gtx550 خریدم 200 هزا رتومن الان دارم روی نرمال بازی میکنم و خیلی راضیم.
اصلا بحث کنسول با pc نکنید pc دروازه دنیای مجازیه کنسول دریچه هم نیست فقط واسه بازیه.
ps4 میتونه تا سال 2020 تمام بازیهای روز جهان رو با بهترین کیفیت بیاره جدا از اون عنواین اختصاصی که داره خودش کلی من خودم فن ps4 هستم اما این قیاس درست نیست.
هر کسی تو دنیا از خداشه ps4 داشته باشه یکیش خود من چون play station یعنی ایستگاه بازی یعنی عشق و حال.میگم من عاشق ps4 هستم ولی یا کامپیوتر قیاسش نکنید با xone باید قیاس بشه کنسول با کنسول pc با pc
از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز.
من هنوز بازی به دستم نرسیده، 2 - 3 روز دیگه خبر میدم هماهنگ کنیم.نقل قول:
اینجا اصلا بحث مقایسه کنسول با PS4 نیست، در اینکه PC چه قابلیت هایی داره شکی نیست و همه اینو میدونن.نقل قول:
الان بحث سر اینکه تفاوت های میان نسخه ps4 و pc این بازی در چه حده. ( که به نظرم جالب می تونه باشه و جای بررسی کردن داره )
این تصاویر مقایسه شده یکم نا عادلانه اس چون نسخه PC روی 4k تست شده، اینجوری بحث کشیده میشه سر اینکه کنسول بهتره یا PC ( که جای بحث کردن نداره).
به نظرم در رزولوشن های یکسان میشه مقایسه عادلانه ای انجام داد. ( با تغییر آپشن های اضافه گرافیکی )
یادش بخیر اون gta iv که پدر مارو در اورد تا اجرا شه، بعدشم انقد مشکل داشت که نشد بازی کنیم.
اینم اینجوریه ؟
من که کنسول گرفتم خودمو راحت کردم.
فقط میخوام بدونم اینم انقد مزخرف واسه پی سی دادن یا نه ؟ :n02:
نسخه PC این بازی کاملا بهینه شده و عالی درست شده است. ( در تصاویر صفحات قبل می تونید این تفاوت را ببینید )نقل قول:
در ضمن مشکلاتی که موقع اجرای بازی دارید دلیل بر بد بودن بازی نیست، در نسخه اورجینال شما به راحتی می تونید بازی رو اجرا کنید و لذت ببرید، مشکلات احتمالی مربوط به توانایی کرکر ها در کرک کردن بازی است، که بعضی بازی ها سختره کرک کردنشون و مشکلات زیادی در اجرا پیدا می کنند.
GTA IV هم کلا بحثش جداست اون از پایه مشکل داشت.
اون پست من هیچ ربطی به جواب شما نداره!!!!!!!!نقل قول:
برای اینکه تاپیک منحرف نشه جواب نمیدم البته دوستمون جواب رو دادن
در ضمن بزودی با هماهنگی مدیر بک تاپیک در رابط ی بحث بین کنسول یا pc ایجاد خواهد شد.
مرسینقل قول:
من هنوز بازی به دستم نرسیده، 2 - 3 روز دیگه خبر میدم هماهنگ کنیم.
اوایل بازی محدود هستند تا زمانی که شخصیت ترور را باز نکنید خیلی نمیشه جای رفت مثلا هواپیما ندارید ....یا چتر نجات
منتظر شما هستم
با ویندوز هشت ُ همه چی اوکیه
ولی لود نمیشه بازی و تو صفحه کوچیکه یه قسمت میاد که انلاین و یا افلاینو انتخاب باید کرد و ادامش میمونم چه کنم
فریاد رسی هست ؟
ویندوز 8
اگه نسخه کامل رو دانلود کنیم،قابلیت آنلاینتشم میشه با کرک بازی کرد؟
آنلاین فقط نسخه اورجینالنقل قول:
رو این لپ تاپ چطوری اجرا میشه؟
گرافیک : 4 گیگ 840 جی فورس ام
رم : 6
سی پی یو : آی فایو u
==== در واقع میشه این :
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce 840M 4GB
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4210U 1.70GHz up to 2.70 GHz
شما درجایی که در به ضرر PS4 هست (4K بودن PC) میگی مقایسه باید "در تمامی شرایط یکسان " باشه و PC باید 1080p باشه، اما در جایی که یکسان نبودن مقایسه به نفع PS4 هست (60fps بودن PC) ظاهرا اشکالی نداره!! چرا قدرت سیستم باید صرف 60fps بودنی بشه که نه تنها تو عکس پیدا نیست بلکه در عکس نتیجه معکوس داره و باعث میشه قدرت سیستم صرف فریم بشه و نه آپشن گرافیکی بالاترنقل قول:
همونجور که رزولوشن باید 1080p باشه فریم روی PC هم باید 30fps باشه تا "تمامی شرایط یکسان" باشه
ببینید دوست عزیز شما فرمودیدنقل قول:
نقل قول:
گفتم که pc بهتره یعنی باید باشه چون در حالت 4k فقط قیمت ی دونه کارت گرافیکش با ps4 برابری میکنه!!!!
اینم جواب من
پس ربط مستقیم داشت جواب من به سوال شما.اگر شما میگید قیمت یه کارت گرافیک آخرین مدل برابری میکنه با یک ps4... باید جوابشو بشنوید!!! فقط چشماتونو نبندید و صحبت کنید! همون بازی ps4 با کامپیوتر طراحی میشه به همین دلیل قیمت یه کارت گرافیک خوب برابری میکنه با ps4 چون ps4 فقط برای بازیه..pc های اند فقط واسه بازی نیست!!!!!نقل قول:
pc های اند که شما می فرمایید غیر از بازی 1000 تا کار دیگه انجام میده
لطفا دیگه پست منو نقل قول نگیرید من دیگه با شما بحث نخواهم کرد.نظم تاپیک رو هم بهم نزنید.
من نگفتم شرایط یکسان ۱۰۸۰ رو گفتم چون فک نکنم کسی بتونه ۴کا ۶۰ فریم بازی کنه اینجوری تا نسخه بعدی باید منتظر بمونم اگر ۴کا بتونی اجرا کنی بازم بهتره ۳تا مقایسه میشهنقل قول:
ببیند
من میخوام بدونم تفاوت چقدر است نه اینکه کدوم بهتره..
بفرض من با دوستی که گرافیکس مثلا gt640 هست با کلی زحمت و قرار مدار بازی میگزارم بعدش یسری از دوستان زیر ۱۰ پستی میان اینجا میگین چون شمای که گرافیکت ضعیف هست باعث میشی مقایسه و تفاوت ب درستی نشان داده نشه بعدش دعوا میشه بعدش....
منم میدونم که اگر بخواهیم عکس بگیریم خیلی روی سیستم مشکلی نیست حتی اگر سیستم ۱۰ فرم هم بده مشخص نمیشه اما همه اطلاعات شما را ندارند...متوجه هستین که چی میگم؟؟؟
متوجه امنقل قول:
اگه مقایسه رو با دوستمون انجام دادین نتیجش رو بگید، مخصوصا اینکه بدونیم تفاوت در آپشن های مختلف روی PC از Low تا Very High و گزینه های مختلف AA و Shadow چقدره برای خودمم سواله، اگرم تا یه هفته دیگه انجام ندادین منم میتونم انجام بدم
system recommended پیشنهاد شده برای این بازی چقدر در میاد؟
مشخصات سیستم فعلیتون چیه ؟ شاید اجرا کرد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظور من قیمتشهنقل قول:
خوب بالاخره بکاپ استیم به دستم رسید و بازی رو نصب کردم . این اولین بازی بود که اورجینال گرفتم و به نظرم ارزشش رو داشت
حس خیلی خوبی هست وقتی بدون هیچ مشکلی بدون نیاز به کرک و اینجور چیزا بازی رو اجرا می کنی . خود بازی هم محشره . از نظر گرافیکی هم من دارم الان بازی رو روی فول اچ دی و high اجرا می کنم و افت فریم ندارم .
در این نسخه راک استار واقعا برای نسخه pc سنگ تموم گذاشته .
اورجینال بازی چنده؟نقل قول:
چجوری باید خرید و اینا ؟
من چند روزه منتظرم کرک درست حسابی بیاد نمیاد
یه توضیح میدی؟
قیمتش متفاوته . من 184 خریدم . فروشگاه های انلاینی هستند که میتونی ازشون خرید کنی یه سرچ بزنی پیدا می کنی . به دو صورت تحت استیم و تحت سوشیال کاوب میشه خرید که تحت استیم پیشنهاد میشه . اکانت استیم میسازی و نرم افزارشو نصب می کنی ، از این فروشگاه ها خرید می کنی و اونا هم بازی رو بصورت گیفت برات ارسال می کنند . هم بوسیله خود استیم میتونی دانلود کنی هم میتونی بکاپ بازی رو از همین فروشگاه ها بخری تا نیاز به دانلود نباشه .نقل قول:
این خلاصه اش بود . پول زیادی هست ولی ارزشش رو به نظر من داره
بخش انلانش رو رفتی ؟؟نقل قول:
وضع سرور ها چطوره؟
نقل قول:من بازيو بخوام بخرم براى آنلاينشهنقل قول:
شما يه توضيح درباره آنلاينش بدى خيلى خوووب ميشه
آنلاينش ميارزه ، اونايى كه رو ps4 هم بازى كردن از آنلاين تعريف ميكنن
دوستان يه سوال ديگه : من هرجا ميرم بازيو ميگن كرك نشده
بازيو همون بدون كرك بخرم ميتونم با توضيحات تاپيك مشكلات نصب و اجرا ، بازيو اجرا كنم يا سخته؟!
هنوز نه . تازه بخش داستانی بازی به ده درصد رسیده . میخوام اول این بخش رو تموم کنم . در ضمن اشنایی زیادی هم با بخش انلاین ندارم . کاش دوستانی که تجربه دارند یه توضیحی بدندنقل قول:
دو روزی هست دارم انلاین میزنمنقل قول:
تا لول ۱۲ ظاهرا هیست باز نمشه هیست هم یعنی نقشه واسه یک ماموزت بزرگ و هیجان انگیز بخش داستانی هم داره
مهم ترین چیز اینه که با دوستات یا هم زبونات بازی کنی وگر نه ادم عوضی خارجی زیاد هست مثلا امروز یک میشن ۴ نقر رفتم خارجی بودن یکی کلا رفت برا خودش و نیامد هیجی دیگه وقت تموم شد همه مردیم و لول اضافه نکرد:n34:
روی ps4 حجم زیادی هم کم نمکینه ولی پینگ پایین میخواد
جالب اینجاست که دختر توی بازی زیاد هست !!!
بطور کلی بخش انلاین یسری مامورت ها داره مثل همین مسابقه های که توی افلاین هست ولی اونا مسابقه ..تیر اندازی و... هستند شما میزی توشون بعدش باید ملت بهت جوین شن که کسی وصل نمیشه!!! چون غریبه هستند و معمولا گروهی میان و میرن
دعوت نامه اسمسی هم میاد که میشه قضیه بالا که گفتم
.
.
در کل تنها خیلی حالب نیست
البته باید خیلی بازی کنم شاید برداشت من غلط هست