جدیدترین سه بعدی فیلیپس مصرف برقش فقط 70 وات هست که با توجه به هزینه های برق الان مصرف برق یه دستگاه خیلی مهمهنقل قول:
Printable View
جدیدترین سه بعدی فیلیپس مصرف برقش فقط 70 وات هست که با توجه به هزینه های برق الان مصرف برق یه دستگاه خیلی مهمهنقل قول:
این عیب بازتاب را من برای خیلی از پنل ها دیدم. سر و صداش هم باید دوستانی که خریدند نظر بدهند. به نظر من مصرف برقش زیاد هست ولی می صرفه (دیگه از یک کامپیوتر که بیشتر نیست مصرفش درست می گم؟)نقل قول:
اگه روزی 8 ساعت تی وی نگاه کنینقل قول:
8x70 میشه = 560 وات
8x200 میشه = 1600 وات
ماه که 30 روزه 30x560= 16800 وات یا 16.8 کیلو وات
1600x30=48000 وات یا 48 کیلو وات
الان برق کیلو واتی 45 تومنه حالا بگو شما تصاعدی بزنی کیلو واتی 100 تومن بزنی
مصرف برق led میشه 1600 تومن در ماه
مصرف برق پلاسما میشه 4800 تومن در ماه
تفاوتشون میشه ماهی 3200 تومن
یعنی شما لنگ 3200 میمونی!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا توروخدا نزنید این حرفارو اگه لنگ ماهی 3-4 تومن پول هستید اصلا شمارو چی به تی وی دو میلیونی البته یه مثل قدیمیه که میگه جیب خالیو پوز عالی!!!
اکثر تی وی ها مشکل بازتاب دارن اونایی هم که ندارن هزار تا عیب دیگه دارن پس سعی کنید تی وی رو جایی بزارید که کمترین بازتاب از نقاط پر نور و داشته باشه
فناوری پلاسما نسبت به ال سی دی و ال ای دی مصرف برق بیشتری داری . از این هم که بگذریم همیشه کیفیت و هزینه دو پارامتر متضاد هم هستند . که این هزینه هم شامل هزینه های ثابت (هزینه تی وی ) و هم شامل هزینه های متغیر ( مبلغ برق) . مسلما افرادی که vt30 را تهیه می کنند بخاطر کیفیتش هست و زیر بار هزینه هاش ( چه زیاد چه کم ) هم می رننقل قول:
به هر حال سیاست کلی شرکت ها به سمت کاهش هزینه مصرف هست.به قول دوستمون هم ، درسته مصرفش بالاتر از مدل های کم مصرفه اما همچین خیلی بالا هم نیست
یک سوال این فیلم ها که پایین بالاشون سیاه هست را فقط توی صدساعت اول نباید دید یا هر وقت ببینیم ir رخ می ده؟
دوستانی که خرید کردند ورودیاش که با مدل های کشورای دیگه فرق نداره؟
من که st30 برا داداش خریدم پسرش از روز اول تو مود دینامیک باهاش پلی استیشن بازی میکرد اصلا هم مشکل جاموندگی تصویر نداره.فکر کنم تو مدلهای جدید اصلا این مشکل نیاشه.حالا خود دانید
کسی از VT30 بدون گارانتی خبری داره ؟
دوست عزيز من امكان ارسال پيام رو ندارم شرايط فروشت رو برام بفرست ممنوننقل قول:
دوست مننقل قول:
محل لیبل مثل همین تصویر بالاست. سمت راست وسط. شماهم منظورت از چپ همین عکس بالا ست؟
حال مگه چه فرقی داره؟ شما این عکسارو از کجا گرفتی؟
د.وست مننقل قول:
اصلا تا10 سانتی فن پنل نری متوجه نمی شی. تازه با این سیستمهای صوتی 1000 واتی شما دنبال چه عیبی میگردی؟ خیالت راحت من که تو تنهایی در اخر شب و ولوم خیلی کم تو فاصله 1.5 متری اصلا متوج نشدم.
خواستم بدونم دقیق کجاست که بعداً برم چک کنم.نقل قول:
اینطور که شما میگید زیر فن هست. از سوراخهای فن فکر نکنم بشه دیدش.
والا تو کامپیوترم کلکسیون بسیار کاملی از عکس و فیلم و فایلهای PDF مربوط به VT30 هست.نقل قول:
البته از TVهای دیگه هم کلکسیون زیاد دارم.
اصل این عکسها مربوط به سری E (ساخت جمهوری چک) است. رو بدنش زده ساخت چک و روی پنلش زده ژاپن.
من فک کردم لیبل اصلی رو میگی!......لیبل داخلی روی پنل رو ندیدم (هنوز چک نکردم) ولی یه نمایندگی میگفت از پشت گوشه سمت راست بالا است. همون لیبل سفید در عکس اخری.نقل قول:
VIERA Image Viewe: r (SD Card input/USB)
Y (AVCHD/SD-VIDEO/Motion JPEG [Lumix]/MP4 [Xacti]/DivXPlusHD/MKV/WMV/JPEG/MPO/MP3/AAC/WMA playback)
تو سایت خاورمیانه گفته این فرمتهارو میخونه.بچه که تازه خریدن کجا هستن؟از وقتی خریدن دیگه از پا tv بلند نمیشن.بیاین یکم اطلاعات بدین.تصویر چطوره؟ چه فرمتهایی رو میخونه؟:46:
VIERA Image Viewer (SD Card input/USB)
Y (AVCHD/SD-VIDEO/Motion JPEG [Lumix]/MP4 [Xacti]/DivXPlusHD/MKV/WMV/JPEG/MPO/MP3/AAC/WMA playback)
تو سایت خاورمیانه گفته این فرمتهارو میخونه .کسی امتحان کرده؟50vt30
جناب مایه دار ظاهرا میخواهید تلویزیون 20 اینچ vt30 بخرید چون مصرف 50 اینچ 450 وات هست نه 200 وات شما :21:نقل قول:
شرمنده این مدل 20 اینچ نداره
پس بذار طبق محاسبات شما با 450 وات (450 وات در مشخصات سایت رسمی پانا سونیک ) دوباره محاسبه کنیم
8*450 = 3600
3600*30=108000 یا 108 کیلو وات
108*100 = 10800 تومان
وقتی برای هر دوره قبض فقط حدود 22 هزار تومان برای تلویزیون پرداختی اون موقع هم دردت میاد هم میفهمی پز عالی و جیب خالی یعنی چه هم ادب پیدا میکنی .هم میفهمی انتخاب یه تلویزیون کم مصرف یعنی چه
شما اول برو یکم مطالعه کن وقتی چیزی نمی دونی بهتره ساکت باشی و چیزی نگی تا اینکه بیای اطلاعات غلط بنویسی
اون مصرف 450 که شما نوشتی اولا 450 نیستش و 410 (مدل اروپایی سایز 50) یا 430(مدل آسیایی سایز 50) هستش و این عدد میزان حداکثر مصرف تلویزیون می باشد . تلویزیون های پلاسما به این صورته که هر چی پیکسل ها روشن تر باشند مصرفش بالاتر می ره و و هر چی تیره تر باشند مصرف پایین تر می آد به طوری که در صفحه 100% سفید مصرف به همون حداکثر می رسه و تو صفحه کاملا سیاه مصرف خیلی پایین تر میاد و حتی از اون 70 واتی که شما مثال زدی کمتر می شه و به طور کلی مصرف متوسط یک چیزی حدود نصف حداکثر مصرف لحظه ای میشه (190 وات مدل اروپایی سایز 50) که die my darling عزیز هم به درستی حدودد 200 وات در محاسباتشون ارایه کردن
توی همین تاپیک و تاپیک های تی وی های دیگه بارها در این مورد صحبت شده اول در مورد چیزی که نمی دونید تحقیق درست بکنید بعد بقیه رو متهم کنید
این خوبه:10:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
مصرف پاناسونیک در حدود 30% کاهش پیدا کرده و قابل قبول هم هست
کیفیت همیشه یه معایبی هم با خودش داره
در بالاترین حالت تنظیمات تلوزیون:
تلوزیون Panasonic Viera TX-P65VT30 مصرفش 397w هستش
تلوزیون Panasonic Viera TX-P50VT30 مصرفش 235w هستش
تلوزیون Panasonic Viera TX-P42VT30 مصرفش 166w هستش
تلوزیون Samsung UE46D8000 مصرفش 78w هستش
تلوزیون Sony Bravia KDL-46HX923 مصرفش 69w هستش
شاید دوستان بخوان که از نظر مصرف انرژی تلوزیون بگیرن
شرکتا که مال بابامون نیس که ازشون دفاع کنیم
من از پانا خوشم میاد چون پــــــــــلاســــــــما هست دوسش دارم حتی اگه مصرفش هم بیشتر از این باشه
از نظر من فقط کیفیت
راستی پانا به خاطر پلاسما بودنش زاویه دید وسیعی داره و میتونی از کناره های زوایای دید تلوزیون رو به راحتی مشاهده کنید
THX] mode (2D) 200 watts
THX] mode (3D) 219 watts
Calibrated [Professional1] mode (2D) 151 watts
Calibrated [Professional1] mode (3D) 212 watts
Standby (0.3)1 watt
این هم مصرف برق این تازه عروس درحالتهای مختلف
میانگین
TX-P65VT30E: 311 W
TX-P55VT30E: 222 W
TX-P50VT30E: 190 W
TX-P42VT30E: 156 W
این هم مصرف انرژی سالیانه با میانگین استفاده 4ساعت در روز
TX-P65VT30E: 454 kWh
TX-P55VT30E: 324 kWh
TX-P50VT30E: 277 kWh
TX-P42VT30E: 228 kWh
کد:http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/product/vt_plasma_spec.html
دوست عزیز اون سطر اولی رو به جای 65 اشتباهی تایپ کردی 42 لطفا درستش کن تا دوستان اشتباه متوجه نشننقل قول:
5شنبه از همون نمایندگی که جناب Alucard گفتن منم رفتم و VT30 رو دیدم . بله همونطور که استاد گفتن بنظر یه مقدار خیلی کمی St30 مشکی رو بیشتر حفظ میکنه ، البته اینو هم باید بگم که Vt30 تقریبا وسطای سالن بود و St30 با اختلاف یک TV بینشون در منتها علیه گووشه سالن ، کلا Vt30 یه مقداری به روشنایی نزدیکتر بود ، حالا نمیدونم شاید کنج قرار گرفتن St30 باعث این مسئله شده بود یا همونطوری که استاد گفتن لایه اضافیه Vt30 ی آسیا داستان درست کرده . البته اینقدر کمه که فقط باید کاراگاه بازی در بیاری که این مسئله رو متوجه بشی و من درآوردم .:5: در کل کیفیت جفتشون بسیار بسیار نزدیک بهمه ، طوریکه شاید فکر کنی که پنل St30 توو قاب Vt30 گذاشتن و البته که همونجوری که ایشون گفتن برایتنس Vt30 ال ای دی سری E پانی رور نابود کرد و این مسئله برای پلاسما یعنی WWWOOOWWW. و اینکه بر خلاف طراحی بسیار ساده St30 که چنگی به دل نمیزنه ، طراحی یکدست Vt30 وقار خاصی داره که 100% توو منزل نمای ویژه ای پیدا میکنه . اوون قاب دو رنگ St30 آدمو یا LED D25 پانی میندازه .
یه چیز جالب هم توو اوو نمایندگی دیدم ، بگم شاید کسی بخواد بگیره و اوون اینکه یه سری اسپیکرهای پانی رو نشونم داد که کاملا وایرلسه و فقط به برق متصل میشد و بسیار باریک و جالبتر اینکه زیر پایه گرد اسپیکرها زیر هر کدومشون( هر 4 تاشون) Sub Woofer وجود داشت که فوق العاده بود ، قیمتشم میگفت ناقابل 1.300
یه مسئله این که ، داستان مقدار مصرف برق پلاسما دیگه داره حاله همه رو بد میکنه ........ دوستان یه لطفی کنن حتما اول یه سرچی انجام بدن بعد اگه نبود در موردش بحث بشه . فقط خودم 5 تا پست از دوستم Die my darling دیدم که اینا رو هی داره عنوان میکنه و هی ضرب و تقسیم میکنه و هی استدلال بیاره که پلاسما مصرفش متغییره بر خلاف ال.ای.دی ها که ثابتن . و بقیه نخ رو خودت بگیرو برو . این خوراکش یه سرچ سادس و بحثی هم نداره . واینکه کسی که 2-3 میلیون پول TV میده دیگه حرف زدن در مورد مقدار مصرف برقش یه مقدار جای سئوال داره . همین الان آدامس Five میخری 4 هزار تومن ، نمیخوای واسه چشمات ماهی 10 هزار خرج کنی ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان پاسخ ندادید !
vt30 بدون گارانتی کسی خبری ازش نداره ؟
من پیریز برق خونمون از این یاروها که مصرف برقو نشون میده داره st30 روی داینامیک بین 270 تا 60 وات برق مصرف میکنه بیشتر روی 170 تا 150 وات میچرخه فکر کنم متوسط 180 وات مصرف میکنه.
اگه ممکنه بررسی کنید که توی تصاویر SD هم کیفیتشون مشابه هم هست.نقل قول:
با این تفاصیر اگه از چیزای ظاهری ( قاب قشنگتر ، عمق و ضخامت کمتر و حتی صدای بهتر و امکانات اضافی تر و .... ) بگذریم و فقط و فقط کیفیت مورد نظرمون باشه ، بین 50vt30 و 55st30 کدوم را انتخاب کنیم مناسب تر هست ؟ خواهشا کسانی که هر 2 مدل را مشاهده کردن این راهنمایی را بکنند (با تعصب خاص روی vt30 نگیدا ) ممنون
قیمت اسپیکرهارو میگفت 3800!! البته ناقابل !!!نقل قول:
کسانی که میگن عمق رنگ مشکی توی st30 بیشتره بخاطر نداشتن شیشه و.... آیا به این توجه کردن که ممکنه تنظیم رنگ اون vt30 یه فرق داشته باشه؟شاید اگه vt30 رنگش تنظیم بشه از st30 یه بهتر بشه.
عمق رنگ مشکی تو روز و مکانهای پرنور بستگی به درجه تیرگی فیلتر دودی رنگ روی صفحه پلاسما داره دوست عزیز که تو مدل ST30 کمی درجه این تیرگی بیشتره.
سلامنقل قول:
مدل اسپیکرش چی بود ؟ خاطرتون هست ؟
من 3-4 ماه پیش مدل SC-ZT1 را که سوال کردم 1200-1300 می گفت ! اون روز حرفی از 3800 نبود. حدس می زنم این قیمت مدل جدیدش هست که قابلیت ساپورت صدای 3D را هم داره (SC-ZT2)
کیفیت صداشون تقریبا مثل هم هست ... من خودم هردو تی وی رو در یک مغازه مشاهده کردم و باید بگم تصویر vt30 بهتر بود . هر دو رو مود dynamic بودند . البته این تفاوت کیفیت که من می گم خیلی ها که رو تصویر دقیق نیستند متوجه نمیشننقل قول:
پس این برمیگرده به خود شما اگه خیلی رو تصویر وسواس دارید و می خوایید تنظیمات تصویرو انگولک کنید و با رنگ ها بازی کنید 50vt30 بگیرید . اگر هم چشماتون زیاد حساس نیست و تفاوت چندانی بین این دو حس نمی کنید 55st30 بگیرید .
در ضمن من خودم شخصا با تصاویر sd این دو پنلو کنار هم تست نزدم . ولی با حساب ریویو های که از هر دو پنل موجوده هر دو باید در یک حد باشند . به احتمال زیاد ویدیو پروسسور هاشون هم یکی باشه
بله ممکنه ZT2 باشه چون رنگ بدنش با مدل ZT1 متفاوت بود.نقل قول:
بله دقیقا خودشه (SC-ZT2)، رنگ یک دست مشکی داره ولی در مدل قبلی رنگ پایه های اسپیکرهاش نفره ای رنگ بود !نقل قول:
من مدت ها بود که منتظر این مدل بودم اما با وجود چنین قیمت پرتی فقط باید به فکر تهیه از دبی بود. (3800 !!! WOWWWWW)
سپاس
نقل قول:
نمیدونم شاید ........
چون قیمت اونقدر پرت بود برای یه ست اسپیکر که wow ولی هر چی بود مطمئنم که ناقابل بود :46:
انصافا گلوم پیششون گیر کرده ولی قیمتش خیلی خیلی تپله .
نقل قول:
تمام Review ها مبنی بر اینه که پخش تصاویر SD اوونا با هم برابره ولی در کل Vt30 رو بهتر میدونن . این مسئله دیگه به خودت بستگی داره . اگه من بودم ، قطعا VT30 رو مد نظر قرار میدادم .
درضمن اینکه اوون مسئله Washout شدن تصویر توو زاویه Vertical که در مورد St30 مورد بحث بود در مورد VT30 هم صادقه .
کسی تا حالا تونسته با vt30 فرمت mkv یا divxhd اجراکنه؟ضخامت vt30 نسبت بهvt20 چهار سانتیمتر کمتره درسته؟
دوستانی که خریدند تست کنند بیشتر از این فاصله عینک 3D خاموش می شه و نمی شود سه بعدی دید! یعنی 65 اینچ هم بخری بیشتر از 3.2 متر نباید فاصله داشته باشی؟!
کد:http://myup.ir/images/90979686670220650112.png
دوست گرامی من پست شما را الان دیدم.نقل قول:
بله تصور سایز 65 به بالا توی منزل مقدوره . اتفاقا خوبم مقدوره . برای اثبات صحبتم این عکس پاناسونیک 85 اینچ در خانه ای در ایران می باشد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وجود BluRay و 3D , سایز های بزرگتر بهتر هم هست . تو اکثر خونه ها حتی خونه های کو چیک هم می توانید تی وی 100 یا 150 اینچ بزارید و از فاصله نزدیک (البته اگر سورس به کیفیت BluRay باشد) تماشا کنید . پس نتیجه میگیریم که سایز 65 که هیچ سایزای خیلی بالاتر هم دیگه رویایی به حساب نمی آد . الان فقط بحث قیمت مطرحه که اکثر مردم رو مجبور به خرید سایز پایین تر می کنه که البته اونم تو آینده نزدیک حل میشهکد:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=240590319301658&set=a.172307819463242.43578.169562033071154&type=1&ref=nf
ماکه آخرش نفهمیدیم mkv پخش میکنه یا نه ؟کلا چه فرمتهایی رو تونستین اجرا کنید؟
نمی دونم درست فکر می کنم یا نه .اما بنظرم نمایندگی پاناسونیک ایران ( بانیان) خیلی بیخود هست و هیچ پشتیبانی از مشتری نمی کنه .لااقل حس می کنم نسبت به سام سرویس سامسونگ و نمایندگی ال جی خیلی ضعیف تر کار می کنند. کلا به شعور و همه چیز آدم توهین می شه با این خدماتشون:angry:. البته اکثر محصولات توی ایران به همین صورت هست.اما این دیگه گل سر سبدشون هست.هرچند ایراد و مشکل ، اولا از دیدگاه خود مردم ایران هست که زیر بار خرید پلاسما نمی رن (چون آشناگی کامل ندارند و فکر می کنند که دیگه قدیمی شده) و دلیل دومش عملکرد ضعیف بانیان هست که نه خدمات خوبی ارایه می ده و نه تبلیغات درست حسابی هیچ جا نمی کنه.ولی در کل نمایندگی بیشتر مقصر هست.مثلا توی اصفهان فکر کنم کلا 4 تا نمایندگی درست حسابی پاناسونیک باشه . اونم انقدر فروشگاهاشون خلوت و دلگیر هست یا آدم نمی بینه یا دلش می گیره اگه بخواد وارد بشه :laughing: غیر اینا ، اطلاعات فروشنده هاشم که قربونش برم از ننه جون منم کمتر هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب همین میشه دیگه.وقتی نمایندگی از مشتری پشتیبانی نمی کنه ، پس دیگه نباید هیچ توقعی از شرکت سازنده داشت و مشکلایی مثل حذف فیلتر ، عدم ارایه نسخه های بروز شده برای نرم افزار دستگاه و بنظر من بدتر از همه نبودن تنوع سایز بندی.:hmm:
آخه برا VT30 یه دفعه از 50 میره 65 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم با اوضاع ایران که تفاوت قیمت از 50 به 65 شیب نمودار لگاریتمی رو هم رد می کنه و بیشتر از سرعت نور هست. کاش دستمون بجایی بند بود می شد مدل 55 هم وارد کرد یا لااقل قیمت ها رو منطقی تر کرد. یعنی واقعا هیچ کاری نمی شه کرد که حرف مشتری ارزش داشته باشه و عملی بشه. ؟ !!