شايد پرسپوليسي شدم شايد هم استقلالي
مهاجم ملی پوش ذوب آهن گفت: «هم از استقلال پيشنهاد دارم هم از پرسپوليس.»
جام ورزشی؛ محسن مسلمان يکي از مهاجمان مورد علاقه کارلوس کيروش است که در طول چند ماه اخير هيچگاه از ياد نرفته و کادر فني معمولا او را به اردوي ملي پوشان دعوت کرده او حالا بلاتکليف است و تيم آيندهاش را هنوز انتخاب نکرده.
* حالا که يکي دو هفته از پيروزي در مقابل کره جنوبي و صعود به جامجهاني ميگذرد در خصوص چند بازي اخير و بخصوص ديدار اولسان چه فکر ميکني؟
- بازي با کره جنوبي يک بازي کاملا احساسي بود و آنها براي دفاع از حيثيت فوتبالشان به آب و آتش ميزدند تا پيروز ميدان باشند. اما خوشبختانه ما بهتر از حريف ظاهر شديم و از لحاظ روحي رواني سرتر از کرهايها بوديم. شما ديديد با وجود حملات بيمحاباي ميزبان اين ما بوديم که گل زديم و اين گل را حفظ کرديم تا پيروز ميدان باشيم تنها بخاطر همين شرايط روحي و رواني برترمان بود وگرنه تيمي با قدرت کره جنوبي براي دقايق زيادي سوار بازي بود اگر ما دچار استرس ميشديم آنها از اشتباهات بازيکنان ما سود ميبردند و پيروز ميدان ميشدند اشتباهي که هيچگاه رخ نداد و داغ آن به دل کرهايها ماند!
* فکر ميکني حضور کيروش براي موفقيت در جامجهاني واجب است؟
- بله قطعا حضور وي ميتواند در آمادگي تيمملي نقش مهمي را ايفا کند و او ميتواند کاري کند که در رديف تيمهاي مدعي صعود از گروه خودمان باشيم.
* اما شايد اين مسئله باعث شود کيروش پيشنهاد آنچناني براي تمديد قراردادش داشته باشد؟
- فکر نکنم کيروش اهل سوءاستفاده باشد ولي قطعا اگر چنين شرايطي به وجود بيايد مسئولان فدراسيون تصميم به جا و منطقي خواهند گرفت.
* يعني سراغ گزينههاي ديگر ميروند؟
- بله احتمال دارد.
* به نظرت اين بار مربي خارجي جواب مي دهد يا ايراني؟
- به اعتقاد من اگر کيروش بماند با توجه به شناختي که از فوتبال ملي ايران دارد يک گزينه ايدهآل خواهد بود و در صورت نبودن وي شايد يک مربي ايراني بهتر جواب دهد. چون لااقل فرصتي را که براي شناخت مربي خارجي لازم است خرج آمادگي هر چه بيشتر تيمملي خواهد شد.
* تصميم قاطع براي عدم دعوت از بازيکنان مورد غضب کيروش به نفع فوتبال ماست؟
- قطعا اگر تصميمي از سوي کيروش اتخاذ شود در نهايت به نفع فوتبال ما خواهد بود چون نتايج تيمملي ثابت کرد وي کارش را بلد است و ميتواند يک مربي حرفهاي در جامجهاني 2014 برزيل باشد.
* هنوز تيم آيندهات را انتخاب نکردهاي؟
- نه منتظرم تکليف سرمربي ذوبآهن مشخص شود تا مذاکراتم را براي عقد قرارداد مجدد انجام دهم.
* و اگر توافق نشد؟
- سراغ گزينههاي ديگر ميروم.
* مثلا؟
- از هر دو تيم سرخابي پيشنهاد دارم ضمن اينکه يکي دو تيم ديگر هم خواهان حضورم هستند.
* پرسپوليسي هستي يا استقلالي؟
- فعلا در اين مورد حرفي نميزنم.
* چطور؟
- خدا را چه ديديد شايد پرسپوليسي شدم شايد هم استقلالي.
* واقعا تيمي مثل ذوبآهن با آن همه قدمت بايد به لطف پليآف در ليگ برتر بماند؟
- فصل گذشته مديران ذوبآهن ناپرهيزي کردند و با اين تصور که با پول اندک هم ميتوان در ليگ آقايي کرد جلوي عقدقراردادهاي با رقم بالا را گرفتند که در نهايت اين شد.
* يعني حضور در پليآف؟
- بله ولي خوشبختانه اين مسئله درس عبرتي براي مديران ذوبآهن بود و حالا به خودشان آمدهاند و تصميم دارند دوباره به روال سابق برگردند.
* حرف ديگري براي گفتن داري؟
- نه فقط دوباره دوست دارم به اين نکته اشاره کنم که ذوبآهن خانه من است و در صورت توافق خيلي تمايل دارم در اينجا ماندگار شوم ولي اگر نشد هم خيلي افسرده نميشوم چون معتقدم خدا بهترين راه را جلوي پايم گذاشته و در آينده چنين خواهد کرد.
+
قلعهنویی مصدوم شد
سرمربی تیم فوتبال استقلال که پس از پایان تمرین آبیپوشان فوتبال بازی کرد در صحنهای دچار مصدومیت شد.
پس از پایان تمرین امروز استقلال هواداران فرهاد مجیدی را تشویق کردند و به او لقب قاتل پرسپولیسی را دادند. زمانی که مجیدی کمپ استقلال را ترک کرد نیمی از هواداران نیز با او رفتند.
* تعدادی از هواداران به آرش برهانی کادو دادند.
* پس از پایان تمرین پیشکسوتان استقلال نظیر امیر قلعهنویی، ستار همدانی، سیروس دینمحمدی، مهدی فنونیزاده، شاهرخ بیانی، ایمان عالمی، ایوب اصغرخانی و تعداد دیگری از پیشکسوتان به صورت 6 به 6 در زمین کوچک با یکدیگر فوتبال بازی کردند.
همچنین در این بین امیرعلی دانایی بازیگر سریال کلاه پهلوی در تیم امیر قلعهنویی حضور داشت.
در بخشی از بازی روی امیر قلعهنویی خطایی صورت گرفت و او از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شد. پس از آن کادر پزشکی استقلال بالای سر او رفتند و مداویی روی پای او انجام دادند. اما پس از آن هم قلعهنویی لنگان لنگان به بازی ادامه داد.
خبرگزاری فارس
صادقي:فردا قراردادم را با استقلال امضا ميکنم
مدافع باشگاه استقلال ضمن تاييد توافق کاملش با باشگاه استقلال ميگويد در اين تيم ماندني شده است.
اميرحسين صادقي دقايقي پيش دفتر علي فتحاللهزاده را ترک کرد و در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر اينکه در اين جلسه چه اتفاقاتي افتاد، بيان کرد: با آقاي فتحاللهزاده همه صحبتهايمان را کرديم و به توافق کاملي رسيديم و سال بعد در خدمت استقلال خواهم بود.
به گزارش ايسنا ، او در ادامه افزود: فردا براي امضاي قراردادم به دفتر آقاي فتحاللهزاده ميآيم و قرارداد را امضا خواهم کرد.
مدافع استقلال در پايان و در پاسخ به اين سوال که چه ساعتي قراردادش را تمديد خواهد کرد بيان کرد: هر وقت حاج آقا تشريف داشته باشند، ميآيم. اگر صبح باشند، من همان 10 يا 11 صبح امضا ميکنم.
فتحاللهزاده: از مجیدی خجالت کشیدم و به او چک دادم
مدیرعامل باشگاه استقلال تاکید کرد که موضوع جباری را به قلعهنویی نسپرده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، علی فتحاللهزاده پس از پایان جلسه با فرهاد مجیدی گفت: او طلبی از سال گذشته داشت و برای همین منظور آمده بود. مجیدی انصافا زمانی که شرایط مرا دید اعتراض نکرد و این در حالی است که نصف پول او مانده است.
وی ادامه داد: مجیدی گفت با این شرایط چه کار کنیم که من گفتم شرایط باشگاه به این شکل است و تو بازیکن سابق من بودی. یک جدول برای زمان بندی تعیین می کنم که بتوانم پول هایت را بدهم. علاوه بر این، یک چک نیز به او دادم.
فتحاللهزاده خاطرنشان کرد: واقعا با 2 میلیارد می شود تیم بست؟ البته من یک «نیمچه» اعتباری نزد بازیکنان دارم که حرفم برای آنها سند است اما امیدوارم آن یک میلیارد دیگری که وزرات ورزش قرار است بدهد، زودتر به ما برسد چون با یک میلیارد اولی با چند بازیکن قرارداد بستم و به برخی دیگر تا زمانی که یک میلیارد دیگر برسد چک دادم.
مدیرعامل باشگاه استقلال درباره اینکه آیا مجیدی درباره مسائل باشگاه استقلال با او صحبت کرد اظهار داشت: او خیلی وارد این مسائل نمیشود چون دوست ندارد وارد حاشیه شود اما من دوست داشتم با توجه به اینکه دیگر خیلی جوان نیستم، او کمک کند و حرف هایش را بزند.
وی در خصوص اینکه علی امیری گفته فتح الله زاده مسئله جباری را به قلعه نویی سپرده است، گفت: من این مسئله را به کسی نسپردم. همان طور که قبلا گفتم برای جباری احترام قائلم و دیگر نمی خواهم صحبت های تکراری انجام دهم اما باشگاه چارچوبی دارد. جباری اجازه ندارد در مورد باشگاه صحبت کند. جباری باید رفتارش را اصلاح کند وگرنه مشخص است نمیخواهد در استقلال بماند و هر کجا که دوست دارد میتواند برود.
فتحاللهزاده تاکید کرد: اگر همانند سال گذشته به من توهین می کرد مثل پسرم از او می گذشتم اما جباری در مورد باشگاه حرف زده و باید بداند باشگاه حرمت دارد. در باشگاه استقلال از آبدارچی تا مدیرعامل، حرمت دارند. این باشگاه برای مردم است و اصول را زیر پا نمی گذاریم. حق باشگاه و مدیریت نبود که جباری این چنین درباره آن حرف بزند.
وی در مورد اینکه جباری با او کاری نداشته و تنها وضعیت استقلال را مسخره دانسته گفت: وضعیت باشگاه مسخره نیست. شما دیدید برخی از تیم های دنیا به دلیل بدهکاری کارشان به دادگاه کشیده شد اما بازیکن نمی تواند درباره باشگاه صحبت کند. قلعه نویی درست گفته که از جباری کمتر پول گرفته است.
فتحاللهزاده بار دیگر با اشاره به حضور مجیدی در دفتر خود تصریح کرد: درست است که فرهاد به دفتر من آمد اما واقعا از او خجالت کشیدم و به او گفتم تو بزرگتری و شرایط را تحمل کن. همتایان من در اطراف خود گاوصندوق دارند و روی گاوصندوق هم نشستهاند و بازیکن به آنها می گوید یک میلیارد می خواهم و آنها به همان بازیکن 1.5 میلیارد می دهند.
مدیرعامل استقلال در پاسخ به این سوال که رحمتی و نکونام چه زمانی در تمرینات حاضر می شوند عنوان کرد: آنها از روز سه شنبه (امروز) در تمرینات حاضر می شوند و اگر ویزای بازیکنان برسد روز جمعه به اوکراین سفر خواهیم کرد.
وی در خصوص حضور بازیکنان خارجی در این تیم گفت: قلعه نویی دو بازیکن خارجی را تایید کرده که به عوامل اجرایی باشگاه گفته ام کارهای ثبت قرارداد آنها را زودتر انجام دهند.
فتحاللهزاده درباره اینکه اگر بخواهد به هر کدام از این بازیکنان 200 هزار دلار بدهد به پول ایران یک میلیارد تومان می شود گفت: ما با 200 هزار دلار بازیکن می خریم که چیزی حدود 600 - 700 میلیون می شود، انصافا این پول در مقابل یک میلیارد و 200 میلیون که برخی بازیکنان می خواهند پولی نیست. کیفیت این بازیکنان هم بالاتر است.
وی در مورد کانکا آکله بازیکن ساحل عاجی گفت: هنوز درباره او که در تمرینات ما شرکت کرده تصمیم نگرفته ایم و امروز تصمیم نهایی را اعلام میکنیم.
مهاجم موردنظر استقلال و پرسپولیس پرید
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در تیم ذوب آهن ماندنی شد.
به گزارش "ندای انقلاب" به نقل از اوج نیوز، محسن مسلمان که در حال حاضر برای مذاکره با باشگاه ذوب آهن در این باشگاه حضور دارد در گفتگویی کوتاه اظهار داشت: «یک سال دیگر با ذوب آهن قرارداد داشتم اما باید توافق می کردم که الان این توافق انجام شده و یک سال دیگر در ذوب آهن می مانم.»
وی در خصوص داشتن پیشنهاد از استقلال گفت: «هر چه که بوده تمام شد و من در ذوب آهن ماندم.»
+
آخرین وضعیت قرارداد نکونام و رحمتی با استقلال
مهدی رحمتی و جواد نکونام امشب قراردادشان را با باشگاه استقلال امضا میکنند.
به گزارش افکارنیوز، علی فتحاللهزاده در مراسم رونمایی از نوشابه انرژیزای استقلال اعلام کرد که جواد نکونام و مهدی رحمتی امشب با حضور در دفتر او قراردادشان را با باشگاه استقلال امضا میکنند.
مهدی رحمتی روز گذشته به دلیل بدحالی فقط زیر برگه را امضا کرده اما پولی از باشگاه نگرفته است و از سویی جواد نکونام هم به فتح الله زاده قول داده امشب با وی قرارداد خود را امضا می کند.
نیکبخت:به هواداران حق می دهم /من نگفتم از اول پرسپولیسی بودم
بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: تلاش میکنم رضایت هواداران را جلب کنم.
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران علیرضا نیکبخت واحدی در حاشیه تمرین استقلال گفت: اکنون در کنار بازیکنان استقلال هستم و باید زمان بیشتری از حضورم در استقلال بگذرد تا با شرایط بیشتر آشنا شوم.
در مورد اینکه برخی از هواداران استقلال از حضورش در این تیم دلخورند گفت: به آنها حق میدهم که از من دلخور باشند تمام سعیام را میکنم که باز هم همان نیکبخت زمان اوج استقلال باشم سعی میکنم دلشان را به دست آورم.
وی در مورد اینکه قلعهنویی با جذب او ریسک کرده است گفت: قلعهنویی آنقدر مرد بود که پارسال هم دنبال کارهایم بود امیدوارم بتوانم زحماتش را جبران کنم.
نیکبخت در مورد اینکه در روزنامهها از قول شما نوشته بودند از اول هم پرسپولیسی بودم گفت: من چنین چیزی نگفتم.روزنامه خیلی حرفها می نویسند ولی من همه را تایید نمی کنم.
+
زمان جلسه برای تعیین تکلیف آندو و استقلال
هفته آینده جلسه دوم مدیربرنامه های آندرانیک تیموریان و علی فتح الله زاده برگزار می شود.
به گزارش 598 به نقل از جام ورزشی؛ سرژیک تیموریان با اعلام خبر برگزاری دومین جلسه مذاکره بین او و فتح الله زاده اظهار داشت: «تا دوشنبه هفته آینده اتفاق جدیدی درباره وضعیت آندو رخ نمی دهد.»
وی ادامه داد: «من دوشنبه هفته آینده یک بار دیگر با فتح الله زاده قرار دارم و تا آن موقع تکلیف پیشنهادات خارجی آندو هم مشخص می شود.»
تیموریان در پایان خاطرنشان کرد: «خودم هم نمی دانم تا هفته دیگر چه اتفاقی می افتد به همین دلیل از رسانه ها هم خواهش می کنم درباره وضعیت آندو گمانه زنی نکنند. خود ما هم هنوز آخر فیلم را ندیده ایم!»
+
خسرو حيدري: فعلا قصد مصاحبه ندارم
بازيکن استقلال پس از جلسه با مدير عامل باشگاه اعلام کرد در مورد تمديد قرارداد با فتح الله زاده صحبتي نکردم.
خسرو حيدري امشب (چهارشنبه) در دفتر علي فتح الله زاده حاضر شد و حدود 90 دقيقه با مدير عامل استقلال به صحبت پرداخت.
به گزارش فارس، حيدري در پايان اين جلسه به خبرنگاران گفت: براي ديدار با فتح الله زاده در دفتر او حاضر شدم و صحبتي در مورد تمديد قرارداد نکردم. تا 25 تيرماه و پايان نقل و انتقالها وقت زيادي مانده و فعلا صحبتي ندارم و حرفي هم در اين مورد نميزنم.
وي در مورد اينکه آيا به همراه تيم به اوکران سفر ميکند خاطر نشان کرد: هنوز هيچ چيز مشخص نيست و از اين موضوع اطلاع ندارم.
شعار دربی ۶۹ برای مجیدی خوانده شد
مدافع سابق تیم فوتبال پرسپولیس و استقلال در ترکیب تیم منتخب کرج در دیدار دوستانه مقابل استقلال به میدان رفت.
به گزارش افکارنیوز، استقلال در دیداری دوستانه از ساعت ۱۸.۳۰ در کمپ مرحوم ناصر حجازی به مصاف منتخب کرج رفت.
*با توجه به اینکه بازی ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه آغاز میشد از ساعت ۱۵ حوالی کمپ استقلال شلوغ شده بود البته ماموران نیروی انتظامی هواداران را ساماندهی کردند و آنها روی سکوها حاضر شدند.
*مهدی هاشمینسب مدافع سابق پرسپولیس و استقلال با شماره ۱۴ در ترکیب تیم منتخب کرج حضور دارد.
*بازیکنان استقلال هرکدام که هاشمینسب را میدیدند به سمت او رفته و با این بازیکن خوش و بش میکردند. امیرحسین صادقی، حنیف عمرانزاده و فرهاد مجیدی صحبت گرمی را با هاشمی نسب انجام دادند. همچنین سیروس دینمحمدی که همبازی هاشمی نسب بود و منصور پورحیدری که زمانی سرمربی او بود با هاشمینسب خوش و بش کردند.
*تماشاگران مهدی هاشمینسب را مورد تشویق قرار دادند.
*هواداران استقلال مهدی رحمتی و فرهاد مجیدی را به محض دیدن تشویق کردند. استقلالیها شعار مخصوص دربی سال ۶۹ را برای مجیدی خواندند.
*فرشاد فلاحتزاده بازیکن سابق استقلال و پرسپولیس سرمربی و اکبر یوسفی بازیکن سابق پاس تهران مربی تیم فوتبال منتخب کرج هستند.
*سیروس دینمحمدی، شاهرخ بیانی، منصور پورحیدری و امید طیری تماشاگر ویژه این مسابقه هستند. به محض ورود قلعهنویی هواداران سرمربی استقلال را مورد تشویق قرار دادند.
*مهدی هاشمینسب و فرشاد فلاحتزاده قبل از شروع بازی سمت قلعهنویی رفتند و با او به خوش و بش پرداختند.
*امیرحسین صادقی، فرهاد مجیدی و هاشم بیکزاده دور زمین دویدند.
*حدود ۱۰۰۰ تماشاگر از این مسابقه دیدن میکنند.
*هواداران با تشویق علیرضا نیکبخت واحدی از او میخواستند که در دربی به پرسپولیس گلزنی کند.
*ستار همدانی با پسر خود در کمپ استقلال حاضر شد.
+
فتح اله زاده:کمترین سهم را در قهرمانی استقلال داشتم/ مجتبی مثل پسر من است
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت:حدود 30میلیون هوادار داریم و اگر هر هوادار روزی یک عدد از این نوشابهها بخرد و بخورد هم خودش لذت میبرد هم سود زیادی به باشگاه میرسد.
به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران، علی فتحالهزاده در حاشیه مراسم رونمایی از نوشابه انرژیزای باشگاه استقلال با عذرخواهی از اصحاب رسانه به خاطر تأخیر در این جلسه اظهار داشت: ما مدتی است با باشگاه پرسپولیس کارهای اقتصادی انجام میدهیم ولی وقت نمیشود آنها را منعکس کنیم. دوستی به من گفت پرسپولیس رستوران زده و من هم به آنها گفتم که ما هم رستوران زدهایم ولی دیدم رویانیان چندی پیش در تلویزیون به من با نیشخند گفت که فتحالهزاده مدعی شده میخواهد ایرلاین بزند اما من نگفته بودم که ما ایرلاین خریدهایم بلکه گفتم کارهایش را پیش بردیم ولی به دلیل مشغله آن را رها کردیم. حالا هم به شما نوشابه تولید شده باشگاه استقلال در سال 2006 را نشان میدهم که بعداً رویانیان نگوید هرکاری انجام داده ما از روی دست او تقلب کردهایم.
وی افزود: همه میگویند رنگ آبی این نوشابه خوشمزهتر است چون طعم قهرمانی میدهد و تمام نوآوریاش کاملاً ایرانی است. اگر شما خبرنگاران در طول این یک هفته از من پرسیدهاید که چرا خسته نمیشوم به خاطر این است که از این نوشابهها میخورم.
فتح اله زاده درباره نشست خود با جواد نکونام توضیح داد: جلسه خوبی بود و همه چیز تمام شد. هم نکونام و هم رحمتی امشب قراردادشان را نهایی میکنند و با پژمان منتظری نیز صحبت کردیم که تا نیمفصل در تیم ما بماند هرچند میخواهم او را متقاعد کنم که تا آخر فصل در استقلال بماند.
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص وضعیت تیموریان گفت: فردا آخرین روزی است که طبق وعده با تیموریان قرار داشتیم و همه چیز نهایی میشود.او قرار است پیشنهادات خارجی خود را بررسی کند و به ما جواب بدهد.
وی با اشاره به تولید نوشابه های انرژی زا افزود: امیدوارم هواداران این نوشابهها را بخرند تا ما مشکلاتمان حل شود. دیشب به صورت سرانگشتی حساب کردم و دیدم که به همه چک دادهام. وقتی بازیکنان استقلال این چکها را برگشت میزنند خودشان کیف میکنند. امروز نکونام چند چک آورد و گفت این بار من برای شما چک آوردهام.
مدیرعامل استقلال درباره رابطه اش با وزارت ورزش و جوانان گفت: رابطه ما خوب است و از اول هم خوب بود. آن روزی که شایعه کردهاند جانشین من مشخص شده با خبرنگارشان تماس گرفتم و به او گفتم لزومی ندارد که دروغ بنویسی به همین خاطر استعفاء دادم که به آن آقا بگویم که قرار نیست من عوض شوم. من همیشه رابطهام با وزیر خوب بوده و اصولاً آدمی نیستم که وقتی چنین شایعاتی به وجود میآید رابطهام را با کسی خراب کنم. اتفاقاً همه دیدند که وزیر چقدر از من حمایت کرد و خوشحالم که با قهرمانی همه چیز به پایان رسید.
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص این موضوع که آیا واقعاً میخواهید ساموئل به پرسپولیس برود، گفت: از قبل هم به رویانیان گفته بودم که میخواهیم به رویانیان کمک کنیم ولی انصافاً منتظر این هستیم تا تکلیف تیموریان مشخص شود. اگر او را بگیریم انصافاً در حق ساموئل ظلم میشود که در استقلال بماند.
وی در خصوص چکهایی که به بازیکنان داده است اظهار داشت: همیشه صداقت کوبندهترین سلاح انسان بوده من همیشه اگر پول هم نداشتم از طریق مختلف پول بازیکنان را جور کرده و به آنها دادهام. در حال حاضر هم 90 درصد بازیکنان طلبهای خود را دریافت کردند.من همیشه با صداقت رفتار میکنم بازیکنان هم با من کنار میآیند برای مثال همین امروز که با جواد نکونام صحبت میکردیم وی از 600 یا 700 میلیون قرارداد فصل گذشتهاش گذشت کرد. من هم از رفتار حرفهای این بازیکن لذت بردم و به وی گفتم از اینکه جوان و با معرفت هستی، به تو غبطه میخورم. همچین امروز پژمان منتظری گفت من به پول نیاز دارم اما دلم نمیآید که چک شما را برگشت بزنم.
مدیرعامل باشگاه استقلال ادامه داد: باید از علی امیری و همچنین امیر قلعهنوعی در فصل گذشته بسیار من را کمک کردند تشکر کنم. از همه دوستانی که در کنار استقلال بودند باید تشکر کنم و یادآور شوم من خودم کمترین سهم را در قهرمانی استقلال داشتم.
فتحالهزاده درباره آخرین وضعیت عقد قرارداد با مجتبی جباری گفت: من آدم لجبازی نیستم مجتبی مثل پسر من است اما ما در باشگاه اصولی داریم که به آن پایبند هستیم. ما به مجتبی هم گفتیم که صحبتهای خوبی انجام نداده اما همین که شنیدهام صحبتهایش را اصلاح کرده یعنی حرکت مثبتی انجام داده اگر جباری از صحبتهایش پشیمان شود بزرگی خودش را ثابت کرده و نباید فکر کند با این کار خودش را کوچک کرده است.
وی درباره فروش نوشابههای انرژیزای باشگاه استقلال و درآمدی که از این راه به باشگاه میرسد گفت: هر فروشی که صورت میگیرد چند درصدش به باشگاه داده میشود. ما حدود 30میلیون هوادار داریم اگر هر هوادار روزی یک عدد از این نوشابهها بخرد و بخورد هم خودش لذت میبرد هم سود زیادی به باشگاه میرسد. هر استقلالی باید در روز سه وعده صبح، ظهر و شب از این نوشابهها بخورد. مبلغ هر کدام از این نوشابهها هم 4 هزارو 500 تومان است. بدون شک بازیکنان هم از این نوشابهها استفاده خواهند کرد و بعد از هر تمرین از آن میل میکنند.
مدیرعامل باشگاه استقلال عنوان کرد: هیچ وقت قول قهرمانی ندادهام اما شرایط به گونهای پیش رفت که توانستیم در هر فصل یک جام بگیریم. هدف ما در حال حاضر عبور از خط نماینده تایلند است برخلاف چیزی که رسانهها اعلام کردند این تیم اصلا ضعیف نیست و توانسته نماینده چین و کره را از دور مسابقات حذف کند. شاید باورتان نشود اما دوست داشتم دراین مرحله به نماینده ژاپن میخوردیم.
وی درباره کمک مالی وزارت ورزش به باشگاه استقلال عنوان کرد: به باشگاه استقلال تنها وزارت ورزش کمک میکند اما به پرسپولیس نهادهای مختلفی مانند سازمان سوخت و امثال این کمک میکنند. در تمام دنیا مکانیزم درآمد باشگاهها درصدی است.
دکتر فتحالهزاده در پاسخ به این سؤال که چه فوت کوزهگریاش دارد که هر بازیکنی بعد از ورود به دفترش یا با استقلال قرارداد میبندند یا قراردادش را تمدید میکند گفت: اتاق من دو در دارد یک در برای ورود و خروج است و در دیگر رو به حیاط باز میشود. به هر بازیکنی که به دفتر من میآید میگویم که یا قراردادت را با استقلال امضا کن و از در اصلی خارج شو یا خودت را از در دیگر به حیاط پرت کن.
وی درباره عقد قرارداد با خسرو حیدری گفت: خسرو امروز به امیری پیامک داده بود و از من گله کرده بود. وی در پیامکش گفت فتحاللهزاده مصاحبه کرده و گفته که از این خسروها زیاد دارم و هر وقت اراده کنم یکی از آنها را از جیبم درمیآورم و فعلا هم قهر کرده است. اگر قراردادش را با استقلال تمدید نکند پوستش را میکنم.
مدیرعامل باشگاه استقلال درباره آخرین وضعیت کمپ این باشگاه اظهار داشت: در حال حاضر جلوتر از فاز اول هستیم و تا آخر تابستان بخش اداری به اتمام میرسد برای ساخت کمپ هیچ پولی از وزارت ورزش نگرفتیم بلکه در این راه وزارت نفت و مهندس طلوعی کمک زیادی به ما کردند. حالا هم به دنبال یک وزارتخانه جدید هستیم تا از آنها کمک بگیریم. به باشگاه پرسپولیس 200 میلیارد تومان رسیده و به ما تنها 3 میلیارد تومان دادهاند. این طبیعی است چرا که به نظر میرسد هزینه پرسپولیسیها زیاد است و رویانیان با اعتباری که دارد توانسته این پول را جمع کند اما من فکر میکنم رویانیان امسال با مشکلات مادی زیادی در پرسپولیس روبرو خواهد شد.
فتحالهزاده در باره اینکه باشگاه استقلال اعلام کرده دو هفته در لیگ برتر بازی نخواهد کرد،گفت: هنوز سازمان لیگ جوابی به ما نداده اگر ما بتوانیم نماینده تایلند را شکست دهیم و در دور بعد به نماینده کره جنوبی برخورد کنیم دیگر نمیتوانیم به ایران بیاییم و باید از تایلند مستقیما عازم کره شویم. امیدوارم مسئولان این موضوعات را در نظر بگیرند و بهترین تصمیم را بگیرند.
اولین گل نیکبخت برای استقلال
تیم فوتبال استقلال در اولین دیدار دوستانه این فصل خود مقابل منتخب کرج به پیروزی رسید.
به گزارش افکارنیوز، تیم استقلال از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه در دیداری دوستانه به مصاف منتخب کرج رفت که این دیدار در نهایت با پیروزی دو بر یک استقلال به پایان رسید.
در این دیدار علی رضا نیکبخت واحدی ۷۵ از روی نقطه پنالتی و احسان پیرهادی ۷۸ برای استقلال گلزنی کردند.
*نیکبخت بعد از بازگشت به استقلال اولین گل خود را برای این تیم به ثمر رساند.
استقلال در این دیدار با ترکیب اولیه سیدحسین حسینی، آرش برهانی، حنیف عمرانزاده، مهران قاسمی، علیرضا نیکبخت واحدی، محمد قاضی، احمد جمشیدیان، پژمان نوری، فردین عابدینی، یاسین، صادق سرخیل(بازیکن تستی) به میدان رفت.
*حنیف عمران زاده در ابتدای نیمه دوم و آرش برهانی در اوسط نیمه دوم تعویض شدند.
*مهدی هاشمی نسب در دقیقه ۷۰ بازی تعویض شد که پس از آن به سمت نیمکت استقلال رفت و با امیر قلعه نویی دست داد. هاشمی نسب برخورد گرمی هم با حمید بابازاده و ستار همدانی داشت.
تیم فوتبال استقلال ساعت یک بامداد جمعه برای برگزاری یک اردوی آماده سازی هفت روزه به اوکراین سفر می کند.
+
استقلال چقدر به رحمتی پول داده است؟
مدیرعامل باشگاه استقلال ميگوید: صدای ضبط شده افرادی را که به رحمتی پیشنهاد 5/7 میلیاردی دادهاند در اختیار دارد.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین؛ سیدمهدی رحمتی سنگربان تیم فوتبال استقلال روز سه شنبه برای مذاکرات نهایی به دفتر علی فتحاللهزاده رفت و پس از نشست با مدیرعامل باشگاه قرارداد خود را برای یک فصل دیگر تمدید کرد. او پس از ثبت قراردادش حاضر به مصاحبه با خبرنگاران نشد و به سرعت دفتر باشگاه را ترک کرد. این در حالی است که علی فتحاللهزاده پس از توافق با دروازه بان سابق تیم ملی ادعای عجیبی را مطرح کرد. او که این روزها به شدت سرگرم نقل و انتقالات بازیکنان است، گفت: «یکی از باشگاههایی که از دوستان خوب ما هم به شمار ميرود به سید مهدی پیشنهاد قرارداد سه ساله به ارزش 5/7 میلیارد داده است. حتی آنها به دیگر بازیکنان مدنظر ما هم وعده قرارداد 5/1 میلیاردی دادهاند و 700 میلیون آن را نقد ميدهند، در حالی که ما ميخواستیم با 900 میلیون آنها را جذب کنیم.»او ادامه داد: «رحمتی زرنگ است و صدای افرادی که به او این پیشنهادها را ميدهند ضبط ميکند. ما هم صدای ضبط شده او را داریم، اما نمیخواهیم آن را منتشر کنیم.»
این در شرایطی است که پیش از آغاز فصل نقل و انتقالات مسوولان سه باشگاه پرسپولیس، استقلال و سپاهان با وزیر ورزش و جوانان جلسهای را برگزار کردند و برای جلوگیری از انعقاد قراردادهای نجومی به توافق رسیدند. البته فتحاللهزاده در حالی حرف از پیشنهادهای میلیاردی باشگاههای دیگر میزند که خود استقلال هم در پرداخت رقمهای نجومی سابقه زیادی دارد. قطعا استقلال هم رقم قابل توجهی به رحمتی میدهد که او حاضر شده پیشنهاد 5/2 میلیاردی برای هر سال را رد کند. البته شاید استقلالیها پول کمتری از این رقم را برای رحمتی در نظر گرفته باشند، اما قطعا رحمتی هم به خاطر 700-800 میلیون، پیشنهاد 5/2 میلیاردی را رد نمیکند.
قلعهنويي: حيدري جايي نميرود
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: هنوز تيم ما کامل نشده و تا هفته ديگر وضعيت استقلال درست ميشود.
امير قلعهنويي در مورد سفر استقلال به اوکراين گفت: از انجام اين سفر دو سه هدف داريم. اول اينکه تيم را به هماهنگي برسانيم. همچنين قرار است يک ديدار دوستانه نيز در اين سفر داشته باشيم البته با صد در صد تيم سفر نميکنيم اما اردو ميتواند از لحاظ اخلاقي، رفتاري و فني به ما کمک کند.
به گزارش فارس، وي در مورد ديدار دوستانه امروز استقلال خاطرنشان کرد: در بازي دوستانه نتيجه مهم نيست بازيکنان دو هفته صبح و بعد از ظهر تمرين ميکردند و اکنون خسته هستند. در سفر به اوکراين فشار را کم ميکنيم. نفرات جديدي که به استقلال آمدند صد در صد آماده نيستند اما ما را خيلي اميدوار کردهاند.
قلعهنويي در مورد اينکه چه زماني وضعيت استقلال درست ميشود خاطرنشان کرد: تا هفته ديگر انشاءالله وضعيت تيممان درست ميشود.
وي افزود: در اردوي اوکراين تا يکشنبه دو بازيکن ديگر به ما اضافه خواهد شد. همچنين دو بازيکن نيز براي تست پيش ما ميآيند.
قلعهنويي در مورد اينکه وضعيت جباري چه ميشود به هواداران گفت: اين موضوع حل ميشود.
سرمربي استقلال در پاسخ به سوال ديگري از سوي هواداران در مورد اينکه آيا خسرو حيدري با سپاهان قرارداد بسته است با تاکيد گفت: نه. نه. خسرو جايي نميرود.
سرمربي استقلال در پاسخ به سوال ديگري از سوي يکي از هواداران در مورد اينکه آيا کريم انصاريفرد را ميخواهد عنوان کرد: نه.
فتحاللهزاده: حکم توقیف اموالم را گرفتهاند
افشاي قرارداد يک و نيممیلیاردی یک بازیکن
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: من به بازیکنی 700 میلیون تومان پیشنهاد دادم اما همین بازیکن از یک تیم شهرستانی یک میلیارد و 400 میلیون تومان دریافت کرده است که 600 میلیون تومان آن بصورت نقدی در حسابش واریز شده است. اینها مشکلاتی است که ما با برخی از تیمها شهرستانی داریم.
به گزارش مشرق، علی فتحاللهزاده که امروز به همراه محمد رویانیان در برنامه زنده ورزش و مردم حضور پیدا کرده بود در خصوص مسائل مختلف صحبتهایی را انجام داد.
این گفتوگو که در برخی از دقایق به شوخی و مزاح هم کشیده شد، باعث شد تا مدیران دو باشگاه پرطرفدار تهرانی در برخی از دقایق علیه یکدیگر صحبت کنند.
به گزارش مهر، علیفتح اللهزاده که در مورد آخرین وضعیت جذب بازیکن جدید برای تیم فوتبال استقلال ضمن بیان مطلب فوق گفت: دیروز امیرحسین صادقی به دفتر من آمد و بدون اینکه حرفی از پول بزند، قرارداد سفید امضا کرد، من هم بخاطر معرفت این بازیکن اتومبیل لکسوس خودم را به وی دادم.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا مانند سالهای گذشته، امسال بمب خبری نترکاندید؟، افزود: پارسال 15 بمب خریدم و امسال در حال تعمیر آنها هستم، فعلا بازیکنان استقلال با چکهای برگشتی ما حال میکنند در حالیکه پرسپولیسیها از سوار پورشه شدن، لذت میبرند.
مدیرعامل باشگاه استقلال ادامه داد: حنیف عمرانزاده بهتر از هر کس میداند که چقدر طلب دارد، خودش جایی مصاحبه کرد و گفت به دفتر فتحاللهزاده رفته بودم تا دعوا کنم ولی یکدفعه نمیدانم او چه چیزی گفت که بیخیال شدم و قرارداد را امضا کردم.
وی همچنین در خصوص چکهای برگشتی خود خاطرنشان کرد: بخدا شبها خوابم نمیبرد زیرا از بازیکنان خجالت میکشم و نمیدانم چکار کنم. من 10 روز استعفا دادم و رفتم اما در این فصل مهم نقل و انتقالات کسی جلو نیامد تا کارها را پیش ببرد. اگر در این شرایط تیم را رها کنم و بروم مدیرعامل بعدی که میآید، میگویند فتحاللهزاده با این همه بدهی تیم را رها کرد و رفت. اصلا یک سوال دارم چرا شما مدام میگویید یک مدیر که موفق است باید برود؟
مدیرعامل باشگاه استقلال در این خصوص اضافه کرد: الان که در خدمت شما هستم یکی از قضات حکم توقیف اموال مرا صادر کرده است. من یک فقره چک به یک بازیکن داده بودم که آن را برگشت زد و حکم توقیف اموال مرا گرفت. البته آنها چیزی از اموال من پیدا نمیکنند، هر چقدر بگردند فقط اموات گیرشان میآید، همچنین به یک دادسرای دیگر احضار شدهام که دو هفته پیش رویانیان به آنجا رفته بود.
وی در پاسخ به این پرسش که چکار کردید نکونام 600 تا 700 میلیون تومان از مبلغ خود را بخشید؟، عنوان کرد: چون رویانیان کنار من نشسته است این را نمیگویم تا یاد نگیرد با بازیکنانش چطور برخورد کند، البته این را بگویم 90 درصد بازیکنان استقلال بین 90 تا 100 درصد مطالبات سال گذشته خود را دریافت کردهاند. ما یکبار قبلا 37 هزار دلار از رویانیان قرض کردیم که یک فرد برای دریافت آن ما را بیچاره کرده بود.
فتحاللهزاده با بیان اینکه طرحهای اقتصادی خوبی برای باشگاه استقلال دارد، تاکید کرد: باشگاه استقلال را تنها پنج سال به ما بدهند و در این مدت هیچ پولی از آنها نمیخواهیم، هر کار اقتصادی که میخواهیم انجام بدهیم، جلوی آن را میگیرند.
وی ادامه داد: سال گذشته طرح سیمکارت را میخواستیم به اجرا دربیاوریم که پدرم را درآوردند و گفتند قلابی است اما سیمکارتهای خارجی را براحتی همه جا میفروشند. این طرح سیمکارت 1000 میلیارد تومان سود برای باشگاه داشت و آن را به یک بنگاه بزرگ اقتصادی تبدیل میکنند. متاسفانه دست و بال ما را میبندند و میگویند پرواز کن.
مدیرعامل باشگاه استقلال همچنین خطاب به مجری برنامه ورزش و مردم عنوان کرد: ما با پرسپولیسیها و رویانیان در زمین رقیب هستیم ولی بیرون از آنجا با یکدیگر رفاقت داریم. شما ناراحت هستید که بازیکن پرسپولیس را گرفتهایم؟
وی در مورد اینکه پرویز مظلومی نسبت به صدور چکهای بیمحلش ابراز گلایه کرده است، یادآور شد: من گفته بودم در حال ترک صدر کردن چک بیمحل هستم و سعی میکنم چک بیمحل صادر نکنم. مظلومی یکی از کسانی است که همیشه شرمنده او هستم. انشاءالله هر چه زودتر بدهی او را پرداخت خواهم کرد.
فتحاللهزاده در مورد طرح خصوصیسازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تاکید کرد: دولت سالانه 5 تا 10 میلیارد تومان به این دو باشگاه کمک میکند. بعد از 10 سال این رقم به 100 میلیارد تومان میرسد که همه آن هزینه شده است. آنها یک بار 100 میلیارد را یکجا به ما پرداخت کنند و بعد از 10 سال این پول را پس بگیرند تا ما بتوانیم از این پول بهره برداری اقتصادی برای باشگاه انجام دهیم.
وی در این خصوص ادامه داد: من سردمدار خصوصیسازی در ایران هستم زیرا نخستین مرتبه این موضوع را بنده مطرح کردم ولی میبینیم که در مورد خصوصیسازی باشگاهها بصورت برعکس عمل میشود. آنها اول باید استقلال و پرسپولیس را خصوصی کنند چرا که این دو باشگاه به مرحله سوددهی رسیدهاند اما به سراغ تیمهایی مانند استقلال اهواز، ملوان، راهآهن و ... رفتند در حالیکه آنها عقبه و پشتوانه 30 میلیون هوادار را ندارند که باعث شده به مرحله سود دهی نرسند.
مدیرعامل باشگاه استقلال با اشاره به کمپ اختصاصی این باشگاه اظهار داشت: این کمپی که در اختیار باشگاه استقلال گذاشتهاند، دستکم 150 میلیارد تومان قیمت دارد. برای من سخت است که با اینهمه هزینه تنها در این کمپ تمرین کنیم. اگر این کمپ را به ما میدانند، آن را میفروختم یا آن را به بازار تبدیل به یک بازار بزرگ تجاری میکردم تا برای باشگاه سوددهی داشته باشد.
وی صحبتهایش در این خصوص را اینگونه ادامه داد: همچنین با بخشی از این پول، در کیلومتر 20 جاده کرج، یک مجموعه تمرینی با امکانات کامل احداث میکردم. ما آدمهای علمی و اهل کتاب هستیم، به همین خاطر برنامههایمان هم علمی است. من در ترکیه مذاکرات خوبی برای احداث ورزشگاه اختصاصی 35 هزار نفری داشتم اما این مسئله به هیچ سرانجامی نرسید، درحالیکه آنها به ما اعلام کردند این ورزشگاه را در مدت کوتاه به ما تحویل میدهند، ورزشگاهی که از همه نظر برای ما درآمدزایی دارد.
فتحاللهزاده در واکنش به انتقاد خسرو ابراهیمی مدیرعامل باشگاه ذوبآهن اظهار داشت: ایشان هم مانند ما بیپول هستند. برخی دوستان با شعور مردم بازی نکنند زیرا وقتی ما و پرسپولیس یک میلیارد و 100 میلیون تومان پیشنهاد میکنیم و بازیکن میگوید کم است، آن بازیکن که به یک تیم شهرستانی میرود، آیا پول کمتری در آن تیم دریافت میکند؟.
وی افزود: من به بازیکنی 700 میلیون تومان پیشنهاد دادم اما همین بازیکن از یک تیم شهرستانی یک میلیارد و 400 میلیون تومان دریافت کرده است که 600 میلیون تومان آن بصورت نقدی در حسابش واریز شده است. اینها مشکلاتی است که ما با برخی از تیمها شهرستانی داریم.
مدیرعامل باشگاه استقلال همچنین به نکته جالبی هم اشاره کرد: در روزنامه نگاری هم چنین مشکلاتی را داشتیم که به وزیر ارشاد هم آن را اطلاع دادیم که با توجه به تعداد صفحات و گرانی قیمت کاغذ، روزنامه خود را به قیمت پایانی میفروشند که این مسئله رقابت را در بازار به هم میریزد.
نظری: امیدوارم کسی را از حضورم در استقلال پشیمان نکنم
هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: امیدوارم کسی را از حضورم در این تیم پشیمان نکنم.
سایت باشگاه استقلال، محمدمهدی نظری، هافبک هجومی استقلال که در اردوی اوکراین به سر میبرد در گفتوگو با این سایت از آخرین شرایط خود گفت:
*از آخرین شرایط اردو بگو؟
- خدا را شکر همه چیز خوب است. تازه اردوی خود را شروع کرده و امیدواریم بتوانیم در این یک هفته بهترین تمرینات را پشت سر بگذاریم.
*آمادگی خودتان چهطور است؟
- تاکنون شرایط فشردهای را سپری کردهام و احساس میکنم کادر فنی هم از نحوه تمریناتم رضایت دارد، البته من برای کامل شدن باز هم تلاش خواهم کرد. چون تازه ابتدای راه هستم.
*بازی با دینامو کیف را چگونه ارزیابی میکنی؟
- واقعا این بازی یک محک خوب برای کل تیم است هرچند نتیجه چندان مهم نیست و هدف از بازی دوستانه، سنجیدن مقدار آمادگی است.
*در مقابل منتخب کرج هم به پیروزی رسیدید و شما هم به میدان رفتید.
- این اولین تجربه من با پیراهن استقلال بود و سعی کردم با تمام قوا بازی کنم و کادر فنی از کارم رضایت داشته باشد. امیدوارم بتوانم در سال جاری وظایفم را به نحو احسن انجام دهم.
*چه صحبتی با هواداران استقلال داری؟
- امیدوارم بتوانم مزد اعتماد آنها را داده و با بازیهای خوب خودم باعث خوشحالیشان شوم و نیز کسی را از حضورم در استقلال پشیمان نکنم.