کسی آشنائی چیزی نداره اگه کارمو را بندازه منم از شرمندگیش در میام
Printable View
کسی آشنائی چیزی نداره اگه کارمو را بندازه منم از شرمندگیش در میام
من از مرکز وسطی کلا که به مرکز امام رضا وصله سرویس میگیرم
من در همین مشکل رو داشتم.هیچکس هم پیگیری نمیکردن مخصوصا مرکز مخابراتی محلمون.زنگ زدم 2254555و2221122و4015و2020هزارتا گزارش خرابی برام پر کردن آخر سر هم دیگه اون روز عصبانی شدم به 2020 زنگ زدم گفتن که از اینترنت نیست مشکل خطت هست منم رفتم مخابرات محلمون گفتم خطم نویز داره بعد از 2 ساعت خوب شد ولی قطعی زیاد داره.امروز غروب بعد از ظهر سرعت اومده پایین.باید با این شماره زنگ بزنی اگه هم شماره تلفن مهندس رو میخوای بگو تا برات بفرستم.خلاصه این پیگیری 3هفته ای طول کشید.:n06:نقل قول:
SNR Margin : 8.6
Line Attenuation : 47.7
خونمون اصلا تلفن استفاده نمیکنیم که اسپیلیتر بهش ببندم ، فقط از یک پتلفن استفاده میکنیم که اونم سیمی که از مودم میاد یه راس میره توش ، حالا مشکل نویز از کجاس
نقل قول:
LOL این سرعت شما الان بد حساب میشه؟
کاش به ما 3مگ میدادن
واقعا خوش به حالتون! ما اینجا MAX 200 میگیریم!نقل قول:
من به هر کسی که بگی زنگ زدم دقیقا به تمام شماره تلفن های بالا زنگ زدم هیچی به هیچی
بدبختی اینه که خطم نویز نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره مهندس رو هم بفرستی ممنون میشم
تو پیام خصوصی برات میفرستمنقل قول:
آقا دفترش گوشی رو نمی گیره و موبایلش اشغاله
یه چند بار دیگه به دفترش زنگ بزن.چون من که بهش زنگ زدم گفت که سرم انقدر شلوغه که من جواب تلفنا رو نمیتونم بدم.فقط به دفترش زنگ بزن.یا اصلا اگه گوشی رو نگرفت فردا میری مخابرات میدان قائم طبقه 2 بهش بگو.آدمی هستش که خیلی به کار آدم رسیدگی میکنه احساس مسئولیت میکنه.برو پیشش حتما مشکتو حل میکنه.نقل قول:
میشه بگید این پینگی که سایت اسیپد تست نشون میده مال چه سروریه و چجوری میشه تغییرش داد؟
گوشی رو گرفت سوال کردم گفت adsl رو واگذار کردیم ؟؟؟؟؟؟
به کجا واگذار کردن؟نقل قول:
من نمی دونم گفت من شاخ در آوردم گفت 4015 زنگ بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://www.speedtest.net/result/2386812364.png
میدنی منظورش چیه؟نقل قول:
منم زنگ زدم همین رو گفت منم گفتم که 4015 زنگ زدم گفتن به ما ربطی نداره.گفت هفته بعد میام مرکزتون تمام پهنای باند رو چک میکنم.اول مسئول خرابی بوده الان خرش از پل رفته شده رئیس . 2221122همون4015هست.الان رئیس اون مهندسا این آقا شده.بری دفترش برات یا بری مخابرات برات خوب میکنه من پیشش رفتم اینجوری نیست.
از نظر میگه واگذار شده این رئیس شده یه مسئول دیگه جاش نشسته.
باسلام خدمت دوستان ،دوستم رفته مخابرات آمل واسه ثبت نام ADSLبهش گفتند مخابرات خطش پوشش نمیده باید شاتل ببنده دوستان راهی هست که بشه از مخابرات ADSL گرفت با سپاس
اگه مخابرات امکان انتقال خطش رو به یه مرکز دیگه داشته باشه میتونه انتقال بده به اون مرکزی که اینترنت مخابرات میدننقل قول:
مرسی ولی چه تستی درست میشه یا باید برم مخابرات؟نقل قول:
با سلام،شما نیازی نیست به مخابرات برید،خودشون دان استریم و تغییر می دن اگه بخوان.نقل قول:
دوستان آدرس سایت مخابرات تغییر کرده؟ 20 روزی میشه از نت دور بودم
خوش به حالتون چه نت خوبی تو مازندران مخابرات بهتون میده . تو شیراز که گند زده .
آدرس جدیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پشتیبانی زنگ زدم ، شماره بخش فنی را داد ، زنگ زدم در مورد سرعت دانلود صحبت کردم ، میگه 256 باید سرعت دانلود حدود 30 تا 40باشه همین هم که داری زیادیه .من قبلا با شاتل 128 حدود 256 کیلو بایت بر ثانیه دانلود می کردم حالا ببین کار ما کجا رسیده!
اصلا مخابرات تنها چیزی که نداره پشتبانی:n10:نقل قول:
کلا مخابرات جای آدمای بی مصرفه یارو اصلا نمیدونه adsl چیه که بخواد بررسیش کنه
اصلا مخابرات باخودشون درگیرن.امروز تلفن خونمون قطع شد زنگ زدیم گفتن که شما تابلو برای مخابرات رو دستکاری کردین چون این تابلو بغل دیوار خونمونه.هیچی هزار با گفتیم که ما امروز خونه نبودیم و از این حرفها بالخره برامون وصلش کردن 3 ساعت قطع بود چون این تابلون رو دیوار خونمونه گفتن که حتما کار شماست هیچی دیگه این سه ساعت اینترنتم قطع بود.منظورم این بود که همشون با خودشون درگیر هستن:n02:
سرعت من رو 120 کیلوبایت محدود کردن خیلی جالبه که سرویسم 2 مگابایت هستش زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از خط هستش من هم با عصبانیت تمام گفتم خودتون سرعت رو محدود کردین چطور تا 2-3 روز پیش سرعتم خوب بود الان خطم مشکل پیدا کرده. به نظر من این پشتیبانی که من باهاشون صحبت کردم از ADSL هیچی سر در نمیارن. آخه یکی از فامیل هامون هم چند صد متر پایین تر از خونه ما سرویس از مخابرات داره هر اتفاقی برای سرویس من میفته برای اون هم میفته. نمیشه هر دوتا هم زمان خطمون مشکل پیدا کنه. اگه فردی رو تو مخابرات نوشهر میشانسین از اینترنت سر در میاره لطف کنید شمارشو بدید تا به داد ما برسه.
:n03:
داش روزبه این شرکت خصوصیه ازش سرویس میگیری آدرسش کجاست ؟ سرویس نامحدود میده؟ شبانه رایگان سرعتش چنده؟
دوستان یه سوال دارم.میدونم ربطی به بحث نداره.
اگه IDMرو روی 8 سرور بزاریم بهتره یا 16 سرور؟
هر چی تعداد سرور بالاتر بره تاثیری روی سرعت هم داره؟
اگه رو 16 بزارید بهتر هست !نقل قول:
چون بعضی از سرور ها تعداد کانکشن بیشتری میدن و اگه کانکشن بیشتر باشه سرعت دانلود هم بیشتر میشه چون از حداکثر پهنای باند استفاده میشه (در واقع فایل موردنظر به 16 پارت تقسیم میشه و همزمان 16 کانکشن در حال دانلود اون پارت هستن) البته در نهایت این 16 پارت یکپارچه میشن و همین هم زمان و کارکرد بیشتری برای سی پی یو بهمراه داره !
16 کانکشن توصیه میشه !
چطور میخوای به 16 قسمت تقسیم کنی ، مگه میشه
دوست عزیز منظور ایشون استفاده از نرم افزار idm یا هر نرم افزار مدیریت دانلود دیگه ای هستنقل قول:
نرم افزار idm هر لینکی که وارد کنی تا 8 سرور تفکیک میکنه ، خیال کردم تو تنظیمات idm جایی هست که بشه این 8 سرور روبه 16 سرور تقسیم کردنقل قول:
همون برنامه تقسیم کردن این سرور رو دارهنقل قول:
1.4.8.16
من گفتم کدوم بهتره که دوستان گفتن 16
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.سرعتت خوب شد؟
سلام
نه بابا امروز دوباره 2020 زنگ زدم دوباره گزارش خرابی رد کردند بعد رفتم مرکز مخابراتی محلمون اونا گفتند اینجا تنظیماتی نداره که ما تغییر بدیم
فقط باید به 2020و4015زنگ بزنی مرکز مخابرات شما هیچی از دستشون بر نمیاد.امروز مخابرات دهنمون رو تا دم سرویس کردن برد.نقل قول: