[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
سلام
نود سکوریتی را در ویندوز10 نصب کردم ولی هر بار با ریستارت شدن نارنجی میشه وgamer modeرا باید disabledکرد
درود :نقل قول:
اگر لپتاپ دارید برای امنیت بیشتر آنتی تیفت رو فعال کنید و یک اکانت توی سایت نود32 بسازید تا در صورت سرقت لپتاپ بتونید از امکانات اون مثل مکان یابی آنلاین (تشخیص محل سارق)و عکس گرفتن از سارق با هر بار روشن شدن سیستم برخوردار بشید.
اگر هم لپتاپ ندارید این گزینه رو دیسیبل کنید.
gamer modeبود هرسری دیسیبل میکنم اما با ریستارت ویندوز دوباره باید دیسیبل کردنقل قول:
سلام دوستان اگه بخواهیم روی یه سیستم که به اینترنت دسترسی نداره نود 9 را نصب کنیم و فعالش کنیم و بصورت آفلاین بخوایم بدون مشکل آپدیتش کنیم که نه نارنجی و نه قرمز بشه دقیقا باید چه مراحلی را انجام بدیم؟
لطفا ینفر دقیق و کامل منو راهنمایی کنه.
سلام
من ورژن 9 رو دانلود کردم ، حالا نمیدونم چجوری User & Pass بهش بدم برای آپدیت لطفا راهنماییم کنید.
ممنون.
ورژن 9 فعلاً قابلیت آپدیت آفلاین نداره دوست عزیز
سلام
من ورژن 9 رو دانلود کردم ، حالا نمیدونم چجوری User & Pass بهش بدم برای آپدیت لطفا راهنماییم کنید.
ممنون.
برید توی قسمت اکتیو پروداکت و اونجا باید بهش سریال بدید و یوزر نیم پسورد هم اگر دارید باید اونها رو توی این ورژن یعنی ورژن 9 تبدیل به سریال کنید (5 قسمت 4 کاراکتری یعنی 20 کاراکتر) تا بتونید اون رو وارد نرم افزار کنید.توی لینک زیر میتونید یوزر نیم و پسوردتونو به سریال تبدیل کنید.
درود بر شما. دوستان این پیغام در Smart Security 8 به چه علت هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود من ورژن ۹ را از سایت ایست دانلود کردم ولی هنگامی که میخوام نصبش کنم ارور زیر میدهد و نصب هم نمیشه علتش چیه ؟ 0X000003EF
سلام
برای نصب افلاین دچار مشکل شدم، قبلا قسمتی به اسم edit وجود داشت تو صفحه مربوط به اپدیت الان ندارمش. گفتن باید از رجیستری فعالش کنم، چطوری؟
من آنتی ویروس نود 32 را از قسمت فری نصب کردم اما چون قبلا هم از فری استفاده کرده بودم حالا بهم شماره پسورد نمیده چطوری میتونم فعالش کنم؟
الان ورژن 9 اکتیو کلی میشه ؟
مثلا ورژن 8 رو اکتیو کامل سافتگذر رو دانلدو کردم و نصب کردم و بعد نصب خودش اکتیوه !
کسی کرک برای نود 9 رو داره؟؟
اصلا کرک کامل واسش اومده؟؟
نقل قول:نقل قول:برای آنتی ویروس ها هیچ وقت از کرک استفاده نکنیدغیر از اینکه به ساختار اصلی آنتی ویروس آسیب میزنه مشکلات دیگه ای هم داره. یه سرچ توی گوگل بزنید متوجه می شید.نقل قول:
اگه آنتی ویروس کرک شده دارید،پاک کنید،دوباره نصب کنید.
برای لایسنس هم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.البته این سایت توسط نود بلاک میشه اما ویروسی نیست.اول آنتی رو غیر فعال کنید بعدش برید.
من خودم اسمارت سکیوریتی9 دارم از همین سایت لایسنس گرفتم.مفت و مجانی
عالی بود
البته اگر مدتشون بیشتر میبود که خیلی خوب میشد
سلاممممممممممممممممم
سلام.
چطور میتونم آپدیت های اسمارت سکیوریتی یک سیستم را روی سیستم دیگری که به اینترنت وصل نیست منتقل کنم.
من بعد نصب ورژن 9 ، سریال وارد میکنم و میگه که درست ولی وقتی به صفحه اصلی انتی ویروس برمیگرده باز میزنه که 31 روز دیگه مهلت نرم افزار تموم میشه !
سلام
من اسمارت سکیوریتی9 دارم
و طبق گفته شمالایسنس از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم ولی مدتش 78 روزه
برای اکتیو کردن همیشه گی باید چکار کنم
با تشکر
سلام میخواستم بدونم سایت معتبر برای خرید لایسنس ناد از کجا میشه گیر اورد ؟! ...
نقل قول:
سلام
من اسمارت سکیوریتی9 دارم
و طبق گفته شمالایسنس از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم ولی مدتش 78 روزه
برای اکتیو کردن همیشه گی باید چکار کنم
با تشکر
نقل قول:همیشه برای خرید لایسنسش از شرکتهایی که eset معرفی کرده خرید کنیدنقل قول:
سلام نود 9 اسمارت سکوریتی نصب کردم و لایسنس 90 روزه داره اما آپدیت نمیکنه چیکارکنم؟؟
سلام من وقتی از ر v****n استفاده کردم امروز کانکت شد ولی هیچ سایتی باز نشد دلیلش چیه فایروالم توسط node کنترل می شه چکار کنم
- - - Updated - - -
سلام من وقتی از ر v****n استفاده کردم امروز کانکت شد ولی هیچ سایتی باز نشد دلیلش چیه فایروالم توسط node کنترل می شه چکار کنم
سلام دوستان
روی ویندوز 7 ناد 32 ورزن 9 بدون مشکل کار میکنه؟ میخوام نسخه قانونیشو بخرم .
این سایت خیلی خوبه ممنون واقعانقل قول:
برای تبدیل یوزر و پسورد هم به لایسنس تو ورژن 9 برین به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا یوزر پسورد که تو صفحه اول سایت keynod هست رو وارد کنین تا لایسنس رو بهتون بده
ای بابا ،کسی جواب مارا نمیده؟!!!نقل قول:
نسخه 30 روزه (trial) این ورژن رو دانلود و نصب کنید و خودتون تست کنید. مشخصا در تئوری این نسخه رو ویندوز 7 نباید مشکل داشته باشه اما اگه هم قرار باشه مشکلی وجود داشته باشهنقل قول:
این مشکل رو سیستم شما خودش رو نشون میده پس بهترین کار اینه که خودتون رو همون سیستم مورد نظر نصبش کنید و بعد از 30 روز هر تصمیمی که دوست داشتید بگیرید
اقا این eset smart security نسخه 8 تو ویندوز 10 چرا گاهی اوقات stop working میده؟
بعضی از نرم افزارهایی که قبل از انتشار و عرضه عمومی ویندوز 10 منتشر شده اند این مشکل رو دارند (بخاطر ناهماهنگی درایورهای نرم افزار با ویندوز 10). برای رفع مشکل بهتره آخرین ورژن (Version: 9.0.386.0) رو دانلود و نصب کنیدکه هماهنگی کاملی با ویندوز 10 داره و امکانات بیشتری هم از جمله بانکداری امن داره...نقل قول:
سلام خسته نباشید. ببخشید من چن ماه پیش لایسنس 1 ساله نود گرفتم مشکلی نداشتم تا امروز که ویندوز رو عوض ردم بعد نصب انتی ویروس و وارد کردن اکانت این پیامو میده. لطفا راهنمایی کنید. مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چطوری بعد از 30 روز صفرش کنیم؟ ( همون trial reset )
مرسی
درود:نقل قول:
سریال برای این محصول توی نت فراوونه احتیاج به تریال ریست پیدا نمیکنین...سریال هر چی باشه از تریال ریست خیلی مطمئن تره...
درود :
نسخه نهایی ورژن 10 اینترنت سکوریتی ، اسمارت سکوریتی پریمیوم و آنتی ویروس منتشر شد :برای دانلود نسخه آفلاین اینستالر در قسمت دانلود روی قسمت more optin کلیک کنید و با انتخاب نوع پلتفرم 32 یا 64 بیتی ویندوزتان و انتخاب زبان انگلیسی لینک دانلود برایتان نمایش داده می شود -برای راحتی شما لینک دانلود نسخه های مختلف 32 و 64 بیت آفلاین را برایتان گذاشتم :
ورژن : 10.0.369.0
لطفاًحذف شود(تکراری)
مقایسه نسخه های مختلف و برتریها و امکانات آنها در برابر یکدیگر :
اسمارت سکوریتی پریمیوم محصول جدیدی است که امکاناتی از قبیل مدیریت پسورد و ایمن سازی اطلاعات (رمزگذاری روی اطلاعات سیستم و فلش مموریها و...)و ایمن سازی شبکه خانگی و ... به نسخه اسمارت سکوریتی قبلی (اینترنت سکوریتی در این نسخه) اضافه شده است که در لینک زیر مقایسه کامل آنها را میتوانید مشاهده کنید :
...:ESET SMART SECURITY PREMIUM INCLUDES:..
Antivirus
Antispyware
Script-Based Attack Protection
Anti-Phishing
Personal Firewall
Anti-Theft
Antispam
Banking & Payment Protection
Parental Control
Exploit Blocker
Advanced Memory Scanner
Network Attack Protection
Botnet Protection
Webcam Protection
Home Network Protection
ESET Secure Data
ESET Password Manager
معرفی محصول جدید اسمارت سکوریتی پریمیوم 10
من اسمارت سکوریتی 64 بیتی روی لپ تاپم نصب کردم ولی انگار هنوز براش سریالی نیومدهنقل قول:
فعلا دارم از نسخه 30 روزه رایگان خود نود استفاده میکنم
روی سیستم خانگی ورژن 9 رو دارم
این ورژن خودش به 10 ارتقا پیدا میکنه یا باید دستی آپدیت کنم؟
درود:نقل قول:
اگه نسخه 9 شما سریال داره همون رو میتونید برای این نسخه هم استفاده کنید.
برای آپدیت هم پایین آپدیت دیتابیس در ورژن 9 قسمت آپدیت نرم افزار هست ( PRODUCT UPDATE ) که باید روی آن دستی کلیک کنید تا ارتقا پیدا کنه...