آقایون
این سروری که تستی بود اصلیش کی میاد؟
Printable View
آقایون
این سروری که تستی بود اصلیش کی میاد؟
سرور ما تست نداشته هیچوقت !!؟؟:n15:نقل قول:
اصلا مگه سرور شما اومده؟
یه سرور دیگه
منظورش سرور شما نبود.... اون سرور دیگه بود که ای پیش اینه...نقل قول:
194.225.185.241
مهدیار مردیم کی ران میشه؟:n03:
سلام بچه ها
دوستان اونایی که توی راه انداختن سرور به جز مهران و اقای madyari77 سابقه دارن و واقعا کاربلد هستن لطفا سریع به من پیام بدن + شماره تماس
این سرور قدرتمندترین و پیشرفته ترین سرور ایرانی که از نظر پشتیبانی و vps و امکانات بوده که توسط اقای سجاد حمایت میشود و تضمین ان از اقای رضا محمدپور کسی که اگر در سرور های اقای x بودین حتما اسم ایشان را شنیده اید کسی که حامی مالی و پشتیبان بزرگ ان سرور بود اما متاسفانه به دلیل سوء استفاده و کلاهبرداری های صاحب ان سرور مبلغی به معادل 700 هزار تومان از ایشان کلاهبرداری شد و بر اساس اعترافات خود ان شخص کلاهبردار 400 هزار تومان هم از دیگر اعضای محترم کلاهبرداری شد از این بحث بگذریم برای شما دوستان عزیز و هم میهن های گرامی و برطرف کردن بی اعتمادی ها و رونق دوباره ی صنعت گیم و پیشرفت ان در ملت عزیزمان و مبارزه با تحریم های بیگانگان سروری را به شما عرضه میکنیم که تابحال سروری با این قدرت و عظمت و این پشتیبانی قوی در بازی ماین کرافت وجود نداشته این سرور اعضا و ادمین های کارکشته و حرفه ای را با آغوش گرم میپذیرد و دوستانی که ادعا دارن این سرور برای گمراهی و فریب دادن است میتوانند وارد سرور شوند و عظمت ان را مشاهده کنند که از همان اول از spawn ان میشود فهمید و درک کرد عظمت سرور را شما در سرور به هیچ وجه افت سرعت نخواهد بود مگر اینکه از سیستم و اینترنت خود شما باشد و برای دوستانی که اعتماد ندارند فقط نام اقای رضا محمدپور یا ملقب به Pro King یا همان ProtoTypeFS صاحب قصر Pro Castle در سرور اقای x و بزرگترین حامی مالی minecraft که فکر نمیکنم کسی بتواند حامی بزرگتر از ایشان باشد در minecraft کافی است تا نظر و اعتماد شما جلب شود و دوستان عزیز دیگری که قصد ساختن سرور را دارند لطفا رقابت عادلانه انجام دهند و مانند سرور قبلیشان که رقبایشان را با راه های غیر قانونی و ناجوانمردانه مانند -- و غیره از رقابت خارج میکردند وارد نشوند سرور ما سروری پایدار است و نیاز به حمایت اعضا ندارد و اینطور نیست که بگوییم سرور ما 1 ماهه است یا 2 ماهه سرور ما حتی در صورتی که اعضا اندکی هم کمک نکنند و استقبال هم کم باشد پایدار است و از پشتیبانی مالی بسیار قدرتمندی برخوردار است و رقابت ما کاملا جوانمردانه بوده و عادلانه و از روش هایی مانند تحت فشار گذاشتن و -- و یا روش های غیر قانونی دیگر مانند سرور های اقای x که به بدنامی شهرت دارد استفاده نمیکنیم
ما منتظر حضور گرم شما در سرور هستیم با حضور خود این سرور را آباد کنیداطلاعات و اعضای سرور:Sv Type=Faction PvpRam=18gbOwner=SawConfig and Perms By=LordFaridWebsite=gamings.irTS=77.237.94.175
Server IP :194.225.185.241
نقل قول:
سایت داره حاظر میشه :دی بعده اون رانه :n27:
------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون کسی که پول رو گرفت و رفت الان هم 3 ماهه نیست 100 تومن پوله بی زبونه منم گرفت احتمالا استخفر الله کینگ نبوده ؟ :n08::n09:
ممنون کاش ورژن ماینکرافت و امکانات دیگر سرور رو می نوشتید .نقل قول:
__________________________________________________ _______
و داستان آقای X تا 7 نسل بعد از ما دهان به دهان می شود ....
:n10:
سرور شما چرا توی هیچ دیتا سنتر ایرانی اد نیست ؟ :n02:نقل قول:
واقعا برام عجیبه که با بارها تذکر دادن باز هم این بحث های بچگانه اینجا پیش میان .
دوستان این آخرین اخطاره که میدم بار بعد برخورد شدید تری میشه با طرفین دعوا .
میتونید یه گروه اجتماعی بسازید درباره سرورها هر چی دلتون خواست توش به هم بگید ولی این تاپیک جاش نیست پس همین جا دیگه تموم کنید این موضوعات رو .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای تعویض جو این قسمت اول TNT Run امید وارم خوشتون بیاد فقط از دفعه ی دیگه صدا هم می ذاریم:n02::n10:
arashsm79
yashar689
King-aRsam
:n19::n19::n20:
ممنون .نقل قول:
کاش رو سیستم شخصی ران می کردی فیلم می گرفتی
بسه دیگه بچه ها
به جای این که این سرور هارو بهونه برای دعوا بکنیم میتونیم ازش به عنوان یه رقابت سالم و پیشرفت ماینکرفت ایران استفاده کنیم
گذر زمان مشخص میکنه که کدوم سرور بهتره :)
امیدوار بودم بعد آخرین پستم دیگه ادامه ای نبینم از این موضوع که نشد .
تاپیک رو به صورت موقتی قفل کردم تا صفحات اخیر یک پاکسازی بشن و پستای توهین آمیز یا متشنج کننده جو پاک بشن .
تا ماکسیمم فردا دوباره تاپیک باز میشه .
____
قفل تاپیک برداشته شد .
پستای اخیر پاک شدن .
امیدوارم دیگه چنین دعواهایی در این تاپیک دیده نشن .
آرش king-aRsam نهنقل قول:
King_aRsam :n02:
این سرورتو زود تر راان کن چون من دلم برا سروایوال تنگ شده آخه ایران یا سرور نداره یا اگه داره فعلا PVP .... چیکار کنیم آخه؟؟؟؟نقل قول:
ولی شما که میگی گذر زمان مشخص میکنه کدوم سرور بهتره اگه شما همینطور دیرتر سرور رو ران کنی مردم بیشتری میرن تو سروره PVP و حوصله هم ندارن که از اول شروع کنن و در نهایت سرور PVP برنده میشه.....:n28::n28:
سلام بچه ها چند وقتی هست که Tee world پر شده از نوب من هم دیگه بازیو ترک کردم !!!!!! می خوام بیام این بازی هیچیم ازش نمیدونم اسمم تو tee هم که Blizzard هست یعنی بود ! امیدوارم تو این بازی داداشای گل قدیم رو ببینم! یاد بچه ها بخیر ! چه روزایی بود ! :n14:
یکی میاد به من بگه این بازی چطوریه؟ یه لینکی بده برا دانلودش ؟ یه توضیحی بده :n29:
به سلام mool یا blizzard خودمون چطوری دادا؟
:n12:
پسورد فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n16:
اون علامت * رو بردار
اینم راهنمای کامل بازی اما انگلیسی : :n01:
وقت کردم 1 چیزاییم خودم میگم .
راستی پست اول همین تاپیکم خوبه.
:n05:
ویدیو آموزشی می تونه بهتر کمک کنه!:n02: یه سر به آپارات بزن
دمتون گرم رو حالت Creative رفتم یکم بلد شدم ولی نه خیلی البته ورژن قدیمیه فردا اینو دانلود میکنم ببینم چی میشه
سرورا چطوریاس؟ کدوم سرور میتونم برم
صفحه ی قبل رو نگاه کنیدنقل قول:
یک سروری هست که خوبه یعنی عالیه ...
راستی
CREATIVE خیلی با SURVIVAL فرق داره...
ای خدا ... یعنی یه سرور ایرانی نیست ما بریم توش؟؟:n13::n27:
Coming s00n...نقل قول:
فکر کنم تا دوروز دیگه آیپی سرور اینجا باشه فردا احتمالا زمان دقیق میدم
سرور بالا نمیاد !نقل قول:
به این زودی پکید ؟ :n13:
این همه دعوا و تو سر و کله هم دیگه زدن و دشمن تراشی واسه سرور 3 روزه ؟ :n13:
سرور Raider هنوز دروس ساخته نده و دارن باگ هارو دروس میکنن اگه مشکلی بود با ایدی m_pcg@yahoo.com تماس بگیرین
الانم رانه
ساعت ۶:۳۰ سرور هنوز آفه نه وصل می شه نه به Ping با رایانه و سایت های online ping جواب می ده .نقل قول:
املا هم ۲۰ :n02:
آقای X من نبودم هااااااااا:n02: بد بین نشید اون ا م ی بقیشو نمیگم بود :دی
بچه هایی که میخواستن بیان لاوا کرافت وی پی اس رو خریدیم سایت درست شه ران میشه :n02:
الآن دو نفر دارن دعوا می کنن ، تاپیک رو کامل در جریان بحثاشون دارن خراب می کنن .
اینجور بحث هاتونو ببرید تو پروفایلاتون .
از این به بعد هر کسی ، کوچک ترین توهینی بکنه تو این تاپیک یا ترول بکنه ، باهاش برخورد جدی میشه . دیگه مثل این که فقط پاک کردن پست یا قفل کردن تاپیک کار نمی کنه رو اینجا . و این چه برای کسایی که دارن حرف درست می زنن چه غلط صادقه ، به محض دیده شدن چنین پستایی از این به بعد سریعا پاک میشن در نتیجه نیازی نیست بیاید جوابشونو بدید .
بذارید این تاپیک یه تاپیک واقعی باشه و توش اطلاعات و پستای مفید باشن نه توهین دعوا .
یه سوال داشتم
چطوری میشه تسکچر پک رو روی ماین نصب کرد؟؟؟ من هر کار کردم نصب نشد:n28:
فایل RAR شده تکسچر رو باید کپی کنید توی resourcepacks پوشه ماینکرافت برای اینکارم برید توی ران بزنید %appdata% بعد پوشه .minecraft رو پیدا کنید داخلش اونو میبینید کل فایل rar رو مستقیم بریزید اونجا !! بازش نکنید خود فایل رو بریزیدنقل قول:
وقتی ناظر این بخش میاد اینقدر محترمانه ازتون می خواد بحث نکنید من نمی دونم دلیل ادامه بحث های بی ربط با موضوع تاپیک چیه؟!نقل قول:
الآن دو نفر دارن دعوا می کنن ، تاپیک رو کامل در جریان بحثاشون دارن خراب می کنن .
اینجور بحث هاتونو ببرید تو پروفایلاتون .
از این به بعد هر کسی ، کوچک ترین توهینی بکنه تو این تاپیک یا ترول بکنه ، باهاش برخورد جدی میشه . دیگه مثل این که فقط پاک کردن پست یا قفل کردن تاپیک کار نمی کنه رو اینجا . و این چه برای کسایی که دارن حرف درست می زنن چه غلط صادقه ، به محض دیده شدن چنین پستایی از این به بعد سریعا پاک میشن در نتیجه نیازی نیست بیاید جوابشونو بدید .
بذارید این تاپیک یه تاپیک واقعی باشه و توش اطلاعات و پستای مفید باشن نه توهین دعوا .
بحثی خارج از موضوع بازی دارین تو پروفایل همدیگه ادامه بدید
ممنون
بحثه تکچر پک شد :دی 3 4 نفر ازم پرسیدن که Texture pack دیفالت ماین کرافت رو با کیفیت بیشتر داری گفتم چرا خصوصی جواب بدم این جا میزارم همه دانلود کنید. :n09:نقل قول:
Red Craft Texture Pack :
Smooth Realism :
32X [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Red Craft Texture Pack :
Default Realism :
32X [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهران جان هی تکسچر پک با کیفیت و خوب چی؟که اصلا بازی رو زنده تر کنه؟ :)
داری؟
آقا من رمم 4 و گرافیکم 7770msi overclocked هست سی پی یو م ام که AMD Athlon II X4 635 2.90GHz هست ...من با این مشخصات میتونم CRYSIS 2 و BF 3 رو با گرافیک آخر و رزولوشن آخر اجرا کنم ولی نمیدونم چرا این ماین رو وقتی تکسچر میریزم تیک میزنه!!!!!! یعنی گرافیک و جزئیاتش از BF 3 و CRYSIS 2 بالا تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04::n04::n04:نقل قول:
اصلا چرا تیک میزنه؟؟؟؟؟
شما Optifine رو نصب کردید؟اگه نه نصب کنین حل میشه.
منم 560 دارم و i3 2120 ولی بدون optifine خیلی تیک میزنه
خوب دوستان بلاخره با تلاش بی وقفه من و مهران:n02: تقریبا سرور آماده شد زمان دقیق تحویل سرور لاواکرفت مشخص شدیسری از دوستان پرسیدن چرا اینقدر طول دادید : جواب اینه که نمیخوایم مثل سرور های دیگه بیایم و یادمون بیوفته که مشکل داریم دوباره بریم( اومدیم تا بمونیم)
2013/6/10
یا همون پس فردا ( هفدهم مرداد ) پنجشنبه افتتاحیه سرور خواهد بود
به امید این که لحظه های خوبی رو باهم سپری کنیم:n06:
حالا بگو گرافیک ماین کرافت کمه :دی Optifine بریز اوکی میشهنقل قول:
آره :دی لینک بدم یا اسمشو بگم بهت ؟ :دینقل قول:
512 باشه یا 256 :دی 128 یا 64 :دی
آقا من هر دفعه خواستم به طور جدی ماینکرفتو تمومش کنم (بدون رمز ) با این مشکل برخوردم :
لینک بدین لطفا آموزششم بذارین.......:n19:نقل قول:
آخ جون...... بالا خره درس شد......:n19::n19::n19:نقل قول:
خوب دوستان بلاخره با تلاش بی وقفه من و مهران:n02: تقریبا سرور آماده شد زمان دقیق تحویل سرور لاواکرفت مشخص شدیسری از دوستان پرسیدن چرا اینقدر طول دادید : جواب اینه که نمیخوایم مثل سرور های دیگه بیایم و یادمون بیوفته که مشکل داریم دوباره بریم( اومدیم تا بمونیم)
2013/6/10
یا همون پس فردا ( هفدهم مرداد ) پنجشنبه افتتاحیه سرور خواهد بود
به امید این که لحظه های خوبی رو باهم سپری کنیم:n06:
افتطاحیه هم پولیه؟؟؟ :n13: