سرعت افتضاح افتضاحه 3کیلو بایت در ثانیه.لعنت به مخابرات
Printable View
سرعت افتضاح افتضاحه 3کیلو بایت در ثانیه.لعنت به مخابرات
دوستان سرویس محدود ساعت رایگانش چنده؟؟؟ بیشتر شده ؟؟؟
توی جشنواره نوروزی ساعت رایگان 1 تا 7 صبحه
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مخابرات دیگه حال نمیده سرعت داغونه یاهو رو هم که میمیره تا باز کنه
دوستان من سرعتم افتضاح بود بعد سیستم سخت افزاریشو باز کردم و قطقه قطعه اونارو با تینر و.....بسیار دقیق تمیز کردم و فن رو هم چک کردم کلا کل سیستمو اوکی کردم و ویندوز هم جند روز قبلش عوض کرده بودم الان سرعت اینترنتم عالی شده 120تا 130 میزنه
توصیه میکنم هم همینکارو بکنید حتما جواب میده ضرر نمیکنید////قطعه های سخت افزاری هارد/گرافیک/رم/سی پی یو/فن وقطعه اصلی وبزرگ که این قطعه ها روش میشن رو هم باز کنید و تمیز کنید بعد محکم ببندیشون خصوصا فن رو
سلام دوستان بین مخابرات و شاتل کمی گیر افتادم هر چند همشون به درد ..........نمی خورند ولی هر چی باشه بهتر از وایمکس ایرانسل هستند......باهنر کی بودیم از شاتل راضی بودم حداقل هفته 4 گیگ دانلود داشتم ...حالا به نظرتون نامحدود مخابرات چه طوره یا همون شاتل ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند.................
دوست عزیزم تمیز کردن قطعات سیستم هیچ ارتباطی با سرعت اینترنت نداره . سرعت اینترنت شما ممکنه بر اثر ویندوزتون که خیلی سنگین بوده کم شده باشه که اونم احتمالش زیاد نیست. احتمالا از خود مخابرات بوده . الان خوبه 1ساعت دیگه بده 2 ساعت دیگه متوسطه فردا هم خرابه :n16:نقل قول:
شاتل پینگش خوبه سرعتشم تقریبا پایداره . اما بدی که داره بخاطر اینکه شبکش پایدار بمونه میوفته به جون دانلودر ها . و سرعتشون رو بشدت محدود میکنه . با این کارا شبکه خودش رو پایدار نگه میداره . اگر دانلود نداری یا حداقل زیاد نداری برو شاتل اگر نه مخابرات .نقل قول:
من الان پارس 512 دارم محدود شبی1 گیگ دان میکنه. توی روز هم سرعتش که دیگه 300 هم میره . قطعی اصلا پشتیبانی هم هر وقت خواستم برداشتن فوقش هم 1 نفر جلوم بوده .نقل قول:
با سلام
ببخشید کسی میتونه بم بگه ترافیک رایگان شبانه از ساعت چند تا چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
2 تا 6 ....نقل قول:
سلام کسی میدونه سرعت چرا داغونه ؟
2 مگ حجمی برای من از سرور داخلی 256 هست و سرعت دانلود از 25 بالاتر نمیره از سرور خارجی هم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما بگید اسم اینو چی میشه گذاشت ؟ من خطم روی 4096 هست و snr هم برای دانلود 36 و اپلود 28 هست و هیچ نویزی وجود نداره پس چرا این مخابرات قالتاق باید یه همچین سرعتی برا 2 مگ بهم بده ؟
واقعا دیگه مخابرات شورش رو درآورده ، سرعت دانود از سایت تبیان که سرور های داخل هستن حول و حوش 200 هست ولی موقع دانلود از سرور های خارجی سرعت نهایتا به 40-50 میرسه ، این طوری پیش بره دوره بعد
تمدید نمیکنم.
الان بقیه دوستانی که سرویس نامحدود از مخابرات دارن هم وضعیتشون مثل منه ؟
دوستان از مخابرات برید.گندش رو در اورده
افتضاح افتضاح افتضاح.الان این صفحه را 5بار رفرش کردم تا بالا امد
نمیدونم این مخابرات با چه فرمولی کار میکنه والا...الان که برای من عالیه ... یادم نمیاد با تورنت سرعت دالنودم بیش از 35 بوده باشه ولی الان با سرعت 70 داره دانلود میکنه... ولی دیسی زیاد دارم.... مخصوصا صبح زیاد دیسی میشم .:n13:نقل قول:
نقل قول:
نمیشه جریمه داره دو ماه باید بدون اینترنت بمونی فکر کنم این که برا یکی سرعت خوبه برا یکی بد به خاطر شیر بودن اکانت هاست
مگه مدرسه هست که جریمه داشته باشه :n02:نقل قول:
نمیشه جریمه داره دو ماه باید بدون اینترنت بمونی فکر کنم این که برا یکی سرعت خوبه برا یکی بد به خاطر شیر بودن اکانت هاست
طبق قرار داد باید درخواست جمع آوری ارسال کنی از طریق فکس و بعد جمع میکنن
حالا این هیچ
من خودم حدود فکر میکنم 3 الی 4 ماه پیش بود جمع کردم رفتم از مخابرات . فکر کنم اگر تا الان داشتم ، مرده بودم با اون سرعت مسخره
یکی از دوستام چند روز پیش دیدم بهم گفت : میخوام خود کشی کنم به خاطر اینترنت مخابرات
دو مگ داره سرعت دانلودش 25 هست
حرف منو گوش بدید و از مخابرات برید ،
موفق باشید
من 128 دارم سرعتم تا 70 میره ! البته 2 تا فایل که برا دانلو میزارم.
چند روز طول کشید تا قراردادتو فسخ کردن اشتراکتو باطل کردن؟من میخوام فسخ کنمنقل قول:
وضعیت سرویس های نامحدود خوبه یا نه ؟ میخوام بیام مخابرات میترسم افتضاح باشه ! الان اومدم بوشهر خونه پسر عمم از مخابرات اینترنت گرفته . 128 نامحدود با ضریب 1 به 1 !! ماهی 22 تومان . سرعت دانلود 130-140 !!! پینگش هم عالیه !! اخه اهوازی ها چه گناهی کردن ؟ :n22::n03:
من درخواست فکس کردم فکر میکنم یک هفته طول کشیدنقل قول:
چند روز طول کشید تا قراردادتو فسخ کردن اشتراکتو باطل کردن؟من میخوام فسخ کنم
البته هر روز زنگ میزدم :n02:
فکر میکنم الان اگر تا 10 روز تمدید نکنید ، خودشون جمع آوری میکنن
تست مبین نت
خونه یکی از اقوام
وقتی فکس فرستادی ودرخواست کردی همون لحظه قطع کردن یا اینترنتت وصل بود وبعد 7روز یا روز هفتم قطعش کردن؟میخوام دقیق بدونم میخوام تا قراردادم فسخ بشه با یکی شرکت دیگه اینترنت بگیرم چون بی اینترنت نمیتونم بمونم حتی 1روز.مرسینقل قول:
خوش به حالتون که حداقل خط معمولی دارید می تونید از هر شرکتی که خواستید بگیرید. خط ما رو سال 87 تبدیل کردند به فیبر نوری(اهواز-مخابرات آزادی) الان فقط یه شرکت به اسم پاس ماناماد واسه خط ما ای دی اس ال میده .میدونم چون انحصاریه هر بلایی که بخواد سر اینترنت میاره پس نمیرم سمتش.وایمکس ایرانسل داشتم افتضاح بود.الان میگن بهتر شده.الان با مبین نت اینجا هستم اونم باورتون نمیشه مودم خارجی دارم که بیرون شهرم باید انتن بده اما سرعت دانلود شبانش در حد بایته! روزا هم سرعتش معمولیه اما هزینه سرویساش بالاست! وایرلس هم داشتم قطعش کردم. الان 3 تا مودم تو خونه دارم:دی:n27: به نظر شما راهی هست که بتونم خط مسی جور کنم واسه ای دی اس ال.بخدا دیگه واسه نت نمیدونم چکار کنم:( اگر خطم معمولی(مسی) باشه می تونم از هر شرکتی اینترنت بگیرم حداقل حق انتخاب دارم:n28:
امروز سیزده بدره و تقریبا 90 درصد مردم ایران بیرون از خونه هستند و از اینترنت استفاده نمیکنند پس ببینید:
حالا برید تست چند روز پیش منو نگاه کنید ببینید چقدر سرعت داقونه .
من چند روز پیش خونه یکی از دوستان که 3 ماهه نامحدود 256 داشت سرعت دانلود رو چک کردم 29-30 بود
این سرعت ثابته ؟ ارزش داره بیام از مخابرات بگیرم ؟
نه ارزششو نداره بیای مخابرات بعد 5روز پشیمون میشی اصلا سال 92 سال بدی است برای ما چون انتخابات ریاست جمهوریه 2ماه قبل و6ماه بعد از اینترنت محروم میشیمنقل قول:
الان 128 نامحدود تمدید کردم سرعت 70 - 90
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
تایید میشهنقل قول:
یعنی از سرعت قانونی خودش هم پایینتر میاد ؟ مثلا 30k برای سرویس 256 پایینتر میاد ؟نقل قول:
سرعت از ظهر بشدت اومده پایین در حد دیال آپ شده . زنگ زدم گفتن سراسریه
دوستان تایید میکنین ؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت همچنان همان که گفتم. افت نیست.
دوستان سعی کنند یک ماهه بخرند که این مشکلات براشون پیش نیاد. و مدام از مخابرات بد نگن. بعضی ها هم جاشون خوب نیست چون به فاصلی شما تا مرکز مخابراتی هم مربوط میشه. و برای همین همیشه سرعتشون پایینه. تازه شما اگر جایی ارزان تر از مخابرلت پیدا کردین بگید. البته مخابرات خوزستان واقعا پشتیبانی قوی نداره .
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
واسه منم سرعت افت کرده .....:n15:نقل قول:
نمیدونم این IP مسخره 46 چرا امروز چسبیده به من.سرعت خوبه ولی پینگ افتضاحه.برای بقیه دوستان هم Ip شده 46؟
اقا اصلا تو مخابرات چیزی به اسم خوب وجود نداره همیشه بده و اونی که سرعتش خوبه احتمالا شانس داره همین....
درود.
کسی دلتنگ من شده یا نه؟ :دی
چند وقتی نبودم.
ن سرویسم رو از 512 نامحدود تغییر دادم به 256 نامحدود.
سرعت دانلودم بعدازظهرها 60 تا 70 از سرورهای خارجی و بالای 150 از سرورهای داخلی
سرعت دانلودم صبحها کلاً از همه ی سرورها بالای 130
من که راضیم ازش(فعلاً)
اینم سرعت الانم که جزء همون دسته ی اول حساب میشه از سرور خارجی:
تایید میشهنقل قول:
من گفتم چرا از ظهر یه دفعه پینگ 3 برابر شد !!!
نگو این آی پی 46 به منم چسبیده از امروز ظهر
دوست من شما که تجربه داری و معلومه بار اول نیست این آی پی 46 بهت خورده بگو ببینیم کی تغییر میکنه ؟؟؟
دوستان راستی یه چیز عجیب دانلود ماها که آی پی 46 بهمون خورده توپه اما صفحه در حد زر دیال آپ باز میشه اینقدر پینگش بالاست اما دانلود توپه :n13::n13::n13:
اینم عکس آی پی :