من خودم والا باهاش کار نکردم.اما خیلی ازش تعریف می کنن.
به خدمتت بگم:
نکسوس 10 اینچ 16 گیگش 1.650.000
آمازون کیندل فول اچ هست
1.500.000
ایسوس هم memo pad تبلت جدید و خوبیه اما هنوز فک نکنم تو بازار باشه باید صبر کنی.
Printable View
من خودم والا باهاش کار نکردم.اما خیلی ازش تعریف می کنن.
به خدمتت بگم:
نکسوس 10 اینچ 16 گیگش 1.650.000
آمازون کیندل فول اچ هست
1.500.000
ایسوس هم memo pad تبلت جدید و خوبیه اما هنوز فک نکنم تو بازار باشه باید صبر کنی.
داشتن پورت usb ( نه micro usb) غیر از اینکه از همراه داشتن کابل تبدیل otg بی نیاز میشی ، مزیت دیگه ایی دارد؟
برای اینکه یک هارد پرتابل را به تبلت وصل کنیم بین usb و micro usb تفاوتی هست؟
آیا وزن 370 گرمی Asus Memo Pad ME172V با قیمت 540000 تومان برای بچه 13 ساله آزاردهنده ست؟
آیا لزومی دارد بیشتر پول بدم و Acer Iconia Tab B1-A71 با قیمت 670000 بگیرم؟
و ایضا باز هم بیشتر پول بدم و tab3 هفت اینچی سامسونگ با 800000 تومان چی؟
داشتن دوربین اصلی و gps و بلوتوث و gprs برام مهم نیست.
ممو پد اسمارت 10 اومده تو سایتا میشه آنلاین خرید!نکسوس 10 16 گیگ 1460 قیمت دارم!من تبلت نداشتم نمیدونم با 16 گیگ فضا از نظر فضای کافی برا بازی و فیلم و اینا آدم مشکل پیدا نمیکنه؟بخصوص که نکسوس قابلیت ارتقا نداره.فکرکنم بهتره بجای مموپد که حدود 1350 قیمتشه نکسوس بگیرم که 1460 هست درسته؟تنها مشکلش سیم کارت نخوردن و 16 گیگ بودنشه بنظرم.32 گیگش نیس هنوز .قیمتشم بالاس:n26:نقل قول:
آخه تو که قیمت چرا به من می گی؟تازه ارزونتر!!نقل قول:
memo pad هم که میگی سایته تازه اورده یه کم گرونتره،ارزونتر هم میشه.16 گیگ مشکل پیدا نمی کنی،نمی خای که مثله کامپیوتر فیلم ها روی هاردت باشن!تا یه فیلم می بینی پاکش می کنی.
پاسخ 1: خیر مزیت دیگری نداره!نقل قول:
پاسخ 2: برای اتصال هارد اکسترنال به تبلت باید مبدل مورد نیاز را داشته باشید.
پاسخ 3: خیر تصور نمیکنم آزاردهنده باشد، الآن در بهترین حالت تبلت های 7 اینچی 300 گرم هستند پس 70 گرم زیاد تفاوتی نمیکنه.
پاسخ 4: ایسوس مزیتش در رم 1 گیگابایتی هست (در ایسر 512 مگ هست) و ایسر برتری اش در پردازنده 2 هسته ای که به نظر من RAM پایین تر ایسر در اجرای برخی اپلیکیشن ها آزاردهنده خواهد بود پس همون ایسوس گزینه خوبی است و احتیاجی به صرف پول بیشتر نیست، اما اگر مشکل بودجه ندارید صد البته Tab 3 هفت اینچی سامسونگ بهتر است.
ممنون. تازه قیمتشو پیدا کردم:n18:.چون تصوری از حجم بازیای اندروییدی نداشتم درباره رم پرسیدم.فکرمیکردم نکسوس 10 اصلا نباشه.بنظرم بهترین انتخابه با این قیمت.رو اینترنت پیدا کردم وگرنه مغازه ای ندیدم داشته باشهنقل قول:
دوستان با حداکثر 500 هزار تومان، بهترین تبلتی که پیشنهاد میکنید چیه؟ ترجیحا سیم کارت خور هم نباشه ولی GPS داشته باشه.
سلام تبلت های Dimo کیفیتشون چطوری هست؟
وزن 370 گرم Asus Memo Pad ME172V با قیمت 540000 توماننقل قول:
از کیفیتش خبر ندارم ولی بهرحال ایسوس هست با گارانتی آواژنگ ولی gps نداره
دوستان یه مشکل دارم منون می شم راهنمایی کنید
من می خوام یه تبلت بگیرم فایلهای flv رو پخش کنه اندرویدی بگیرم یا آیپد ممنون می شم راهنمایی کنید
با سلام و ادب
با توجه به مشخصات مناسب و نسبتاً خوب
Huawei MediaPad 10 FHD
لطفاً امکان راهنمایی بنده در ارتباط با این مدل و مدلهای زیر
ASUS Transformer Infinity TF700T (No Sim Card
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000
ASUS Padfone 2 A68
و قیمت آنها راهنمایی فرمایید و اگر بغیر از
iPad 4G
که برنامه ریختن آن برای فرزندم مشکل است مدل دیگری نیز هست راهنمایی فرمایید
سپاس
شاد باشید
از آل دیجیتال دیدی؟نقل قول:
روی tab 3 10 هم ی نگاهی بنداز.یه چیزی هم بهت بگم:
اگه اهل بازی و و فیلم هستی حتما به یک مموری احتیاج پیدا می کنی
اما اگه هر از گاهی به فکر بازی های سنگین باشی و تک و توک فیلم ببینی همون 16 خود دستگاه کفایت می کنه.
یه چیزی هم هست وقتی مثلا میگن فلان مدل 16 گیگ، همش قابل استفاده نیس مثلا تو نوت خودم 11 گیگ قابل استفادست.اینم مد نظر داشته باش.
تبلت آینول نوو7 کریستال Tablet Ainol Novo7 Crystal-Quad قیمت:535.000 تومان چهارهسته ای با پردازنده ی خوب گرافیکینقل قول:
تبلت های آندرویدی از بیشتر فرمت های رایج پشتیبانی می کنن.نقل قول:
در غیر اینصورت با نصب mx player و کدک مربوط کار حله!
note 10.1=1.700.000نقل قول:
huawei Mediapad=1.400.000
transformer tf300 t + dock=2.100.000
قیمت 700 رو ندارم.
Asus padfone 2=2.700.000
تفاوت قیمتی مدل های مدنظرتون حدودا 1 میل و نیم هست.کاربری تون رو از تبلت مشخصات بفرمایید تا بشه یک مدل خوب معرفی کرد.
با سلام و ادب
چیزی میخوام که کیفیت و کارایی خوبی در تقریباً تمام موارد داشته باشه و قیمتش زیاد مهم نیست
سپاس
شاد باشید
نقل قول:با سلام و ادب
چیزی میخوام که کیفیت و کارایی خوبی در تقریباً تمام موارد داشته باشه و قیمتش زیاد مهم نیست
سپاس
شاد باشید
نقل قول:
آره من تهرانم ظاهرا اونا کرمانن نمیدونم عاقلانس سفارش بدم ازکرمان بفرستن!!کلا من بدشانسم تو خرید.بزنه ایراد داشته باشه بیا و درستش کن.نمیدونم چه جورین از نظر خوش قولی و ساپورت.تهران نیست انگار یا باشه خیلی گرونتره
:34:والا سر داستان رم پایین و رم نخوردنش حالم بده.ولی خب آخه چطور از صفحه نمایش عالیش یا سخت افزار خوبش بگذرم با این قیمت؟مزایاشم خوبه انصافا.بدبختی 32 گیگش خیلی گرونه.واقعا عجیبه گوگل چه فکری کرده انقد اینو محدود ش کرده از نظر رم.دلمو خوش کردم به اینکه یکی دوتا فلش همرام باشه همیشه که جای رمو برام پرکنه.بدبختی اینه که انگار هنوز کسی زیاد ندارتش که دو نفر اینجا شیرم کنن با اطمینان بگیرمش.همش بخاطر اینه که اولین تبلتمه.
:24:فیلمو اینارو تند تند میبینم پاک میکنم.اما نمیدونم شونزده گیگ چنتا بازی خوب جواب میده .حالا فلش که راحت میشه بهش زد روش فیلم وبازی ریخت که درسته؟
:42:
نقل قول:
لطفا اگر نظر میدید با دلایل کامل و صحیح نظر بدید . !!
با تشکر.
نقل قول:
اشتباه نکن عزیز ! اصلا اینطور نیس ! دلیل بیارید واسه حرفتون !
نقل قول:
1. دوست عزیز درسته Samsung galaxy S4 الان قوی ترین دیوایس اندرویدی جهان هستش اما باز هم عمرا و ابدا نمیرسه به iphone 5 !!
2. عزیز شما چطور گفتید پردازنده محصولات اپل با تراشه cortex a9 هست !!!!! :n13:
3. صفحه نمایش تا حدی با چشم دیده میشود کیفیتش ! برزگتر و کوچکتر بودن صفحه نمایش سلیقه ای هستش اما اگه نظر منو بخواید آدم باید تو خرید لوازم الکترونیکی همه جوانب رو در نظر بگیره نه فقط بزرگ و کوچک بودن صفحه نمایش !
4. دوست عزیز قابل توجه شما روی آیپد همه پوررت ها قابل اتصال هست حتی دوربین دیجیتال هم به آیپد متصل میشه !
برای کسانی که نمیخوان چیزی یاد بگیرن کار کردن با اندروید هم سخته !
اصلا هم آیپد اصلی ارزش خرید نداره با وجود تبلت های ویندوزی جدید , چون با تبلت های ارزون ویندوزی جدید با قیمت 1.800 راحت میشه از دو سیستم عامل استفاده کرد همزمان ! (android vs windows )
سلام
من میخوام یک تبلت بخرم باقابلیت های زیر لطفا با این مشخصاتی که میگم چند نمونه تبلت معرفی کنید (سامسونگ باشه بهتره)ولی شما هرمارکی که سراغ داری بگید تا ببینم که چی میشه
1-سیستم عامل اندرویدحداقل2.3وقابل ارتقا به نسخه های بالاتر نیزباشد
2-صفحه نمایش بزرگی داشته باشد (برای خواندنpdfوتماشای فیلم)وطوری باشد که از کیفیت رنگ عالی برخوردار باشد
3-حافظه داخلی بالایی داشته باشد وحافظه خارجی تا ظرفیت بالایی رو ساپورت کنه
4-مولتی تاچ باشه که خیلی بهتره
5-اگه قابلیتUSB OTGکه داشته باشه دیگه چه بهتر
6-قیمتش زیاد نباشه(از300تا600)
لطفا تبلت هایی روکه معرفی میکنید این 6 تا امکاناتی رو که میخواهم براش بررسی کنید تا بتونم بهترین مدل را بامناسبترین قیمت انتخاب کنم
با سلام و ادب
Huawei MediaPad 10 FHD
ASUS Transformer Infinity TF700T (No Sim Card
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000
ASUS Padfone 2 A68
و قیمت آنها راهنمایی فرمایید و اگر بغیر از
iPad 4G
که برنامه ریختن آن برای فرزندم مشکل است و چیزی میخوام که کیفیت، مولتی تاچ، کارایی خوبی، قابل آپدیت و ترجیحاً سیمکارت خور باشه و قیمتش زیاد مهم نیست
مدل دیگری نیز هست لطفاً راهنمایی فرمایید
سپاس
شاد باشید
1. منظورتون رو متوجه نشدم من کی گفتم؟ صد در صد Galaxy S4 قدرت سخت افزاری اش دو برابر آیفون 5 هست.نقل قول:
2. چیپ ست Apple A5 دو هستهای از نوع Cortex-A9 هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، جالبه اپلی ها فکر میکنند A5 پردازنده هست در حالی که Apple A5 یا Apple A6 و ... این ها پردازنده نیستند عزیز! این ها چیپ ست یا به اصطلاح انگلیسی System on a chip هستند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) سیستم روی تراشه یا چیپ ست به مجموعه پردازنده (که در چیپست A5 از نوع Cortex-A9 هست و چیپ ست A6 از نوع Swift که معماری اختصاصی اپل بر پایه ARM v7 هست میباشد) و گرافیک و حافظه موقت RAM و به علاوه برخی تجهیزات ارتباطی مثل Wi-Fi و بلوتوث همگی این ها مجموعاً در یک System on a chip یا چیپ ست قرار میگیرند و سیستم روی تراشه آیپد مینی Apple A5 هست که پردازنده اصلی آن از نوع Cortex-A9 و دوهستهای هست که صد در صد از چهار هسته Cortex-A9 در چیپ ست انویدیا تگرا 3 به کار رفته شده در بعضی تبلت های ایسوس ضعیف تر هست. اون رو هم دیدید که Apple A6 به کار رفته شده در آیفون 5 از اس3 که Cortex-A9 بود قوی تر بود به دلیل معماری جدید و اختصاصی Swift اپل بود (البته این نوع معماری در اصل یک کپی از معماری Krait پردازنده های کوالکام هست) که این نوع معماری یعنی Swift از Cortex-A9 قوی تر و بهینه تر هست. حالا شما بنا به چه دلیلی میگی پردازنده آیپد مینی Cortex-A9 نیست!!:n04::n04:
3. در بحث صفحه نمایش از نظر بزرگی گفتم نه کیفیت و الا هر دو از نوع IPS هستند و با کیفیت هستند.
4. بله قابل اتصال هستند اما با صرف هزینه بسیار برای خرید مبدل ها ولی در دیوایس های اندرویدی با صرف 5 هزار تومن بله فقط 5 هزار میتوانید یک کابل OTG بگیرید و به راحتی انوع چیز مثل فلش مموری، موس و کیبورد و... را اتصال کرد در حالی که برای آیپد هر کدام ابزار جداگانه ای دارند و مسلماً خیلی هزینهبر خواهد بود.
حالا کی بدون اطلاعات کافی حرف میزنه؟؟ :n02: :n01:
سلامنقل قول:
مشكلتون با برنامه آيپد چيه؟
اگه جيلبريك باشه ديوايستون خوب ميتونيد از itools بجاي itunes استفاده كنيد
بسيار هم ساده و خوبه
I am androyd3
Sent from my iPod touch using Tapatalk 2
سلام دوستان من میخوام تبلت سونی اکسپریا زد بگیرم ولی نمیدونم سیم کارتخورشو بگیرم یا ای فای ؟ من میخوام اینترنت همراه داشته باشم ودرمسافرت ها ازش استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید:n13:
ماکه قید نکسوس 10 روزدیم.گالاکسی نوت 10 ان 8000 بخرم؟قدیمی نشده؟میخوام حتما 10 اینچ باشه بیشترم نمیخوام خرج کنم.برا فیلم و بازی و این چیزا:n21:
با سلام و ادبنقل قول:
مشکل آیپد همین جیلبریک و مشکلات آپدیت و اکانت اختصاصی است
کار کردن با آندروئید برای عموم راحت تر است
خودم ایفون دارم و آپدیت و جیلبریک و برنامه میریزم
اما همسر و فرزندم نمیتوانند..............
سپاس
شاد و برکت باشید
دوست عزیز من اصلا شما درک نکردید من چرا گفتم iphone قویتر هست !نقل قول:
شما باید با این دیوایس ها کار کنید بعد نظر بدید ! از نظر نرم افزاری دیوایس اندرویدی هر کاری انجام بده نمیتونه به پای دیوایس های اپل برسه ! چون سیستم عامل اندروید خیلی باگ داره خیلی ضعیفه ! من تعریف نمیکنم از سیستم عاملی پس درست فکر کنید دوستان !
دوست عزیز شما در عمل هم این دیوایس ها رو تست کردید !؟ من با همه دیوایس ها اکثرا کار کردم ! پس نیاید طومار بنویسید ! حرف شما درسته a5 با دو پردازشگر a9 هستش اما در عمل و کار سیستم عامل اندروید با سخت افزارش میتونه همون عملکرد رو داشته باشه مثل سخت افزار محصولات اپل ! ؟
نمیدونم الان کجا کابل otg رو 5 تومن میدن اگه اینطوره من 100 تا خریدارم !!!!!!!!!:n13:
شما اطلاعات کافی ندارید که میگید عملکرد این دو سیستم عامل یکی هستش ! نمیخواستم جواب همه حرفاتونو بدم عزیز خودتون به حرفایی که زدید فکر کنید !
موفق باشید .
من کی گفتم اندروید بهتر از iOS هست مشکل شما این هست که حرف رو دقیق نمیخونید و دیگران رو به نداشتن اطلاعات کافی متهم میکنید من شاید به اندازه سن شما تجربه گوشیبازی داشتم، من نگفتم اندروید بهتره من گفتم "صد در صد Galaxy S4 قدرت سخت افزاری اش دو برابر آیفون 5 هست." به اون کلمه سخت افزاری توجه کنید من نگفتم نرم افزاری، بله درسته iOS روون تره ولی یک سری ضعف هایی هم مثل محدودیت انتقال فایل (تا نسخه 6.1) و یا محدودیت های دیگه ای که همه ازش مطلعیم.نقل قول:
در بحث کابل OTG برای اندروید هم ایمیل شخصی بدید بهتون فروشگاهش رو معرفی کنم. شما به طور واضح گفتید پردازنده iPad Mini و محصولات اپل از نوع Cortex-A9 نیست در حالی که اپل 6 دستگاه با کورتکس-ای9 داده بیرون (آیفون4اس، آیپد 2، آیپد 3، آیپاد تاچ 5، اپل تیوی و آیپد مینی) همین که به Cortex-A9 که هسته پردازشی هست میگید چیپست(!) مشخص میکنه چقدر اطلاعات دارید. دیگر دوستان قضاوت میکنند کی از روی بیاطلاعی و نداشتن معلومات کافی سخن میگه.
من لازم نیس حرفتون رو copy paste کنم شما منظورتونو غیر مستقیم رسوندید و من هم انتقاد کردم عزیز .نقل قول:
به اندازه سن من تجربه بازی با گوشی داشتید ؟ !:n13: یعنی چه ! ؟
دوست عزیز خوب همین دیگه وقتی شما یک وسیله ای دارید که شامل 2 قسمت میشه و اگر 1 قسمتش ضعف داشته باشه طرف دیگر هم نمیتونه عملکرد بالای خودشو نشون بده !
خودوتون میگید تا 6.1 ! الان نسخه beta 7 اومده و به زودی ultimate .
معرفی کنید خوشحال میشم و خیلی ممنون از شما دوست عزیز .
من هم قبول کردم اشتباه کردم چرا میزنید ؟ اما من هیچ وقت حرف از نسل های پردازنده های بکار برده شده در محصولات اپل نزدم و شما مستقیم اومدید گفتید که من اشتباه کردم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیپ پردازشی a7 (توجه کنید به این حرف !)
دوست عزیز هسته پردازشی ؟ :n02: جان من از این حرفا نزنید ! میخواید حتما توضیح بدم کل این واحد (cpu) از چه چیز هایی تشکیل شده ؟ :n02: عجب !
دوست عزیز قابل توجه شما این هسنه پردازشی که ازش صحبت میکنید روی این تراشه قرار میگیره !
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من یه نگاهی به پست های شما توی این تاپیک انداختم، متاسفانه به جای اینکه بقیه رو بخوای راهنمایی کنی داری بیشتر بحث رو منحرف میکنی. اینجا تاپیک "مشاوره برای خرید تبلت اندروید"ـه، نه اینکه هرکی اومد یه چیزی پرسید آخرش بگیم بله iPad ولی از همشون بهتره!
هر کی میاد اینجا سوال میپرسه حتما قبلش آگاهانه Android رو انتخاب کرده و میخواد در این مورد پرس و جو کنه. مقایسه های بی دلیل Android و iOS هم اینجا یه هیچکس کمکی نمیکنه.
این یه سری از پست های شما تو این تاپیک:
نقل قول:
نظر من اینه که یک تبلت اندرویدی با یک موبایل اندرویدی جز بزرگ بودن صفحه نمایش هیچ فرق دیگری ندارن ! پس یادتون باشه اصلا این دو مقوله (تبلت ویندوزی و اندرویدی) رو یکی نکنید .
نقل قول:
بعدش یک چیز دیگر هم میتونم بگم که کلا منصرف بشید از خرید تبلت اندرویدی تا این رنج قیمت (1.800 به بالا) دوستان :n02:
نقل قول:
دوست عزیز من پولی که میخوام واسه نکسوس 10 بدم برای خرید آیپد میدم . چون هم قویتره هم سیستم عامل انحصاری داره با تمام برتری هاش نسبت به اندروید !
الان یعنی iPad مناسبه برای "کار" دیگه؟!نقل قول:
دوست عزیز بزارید خیالتون رو راحت کنم تبلت اندرویدی فقط جنبه سرگرمی داره و اصلا برای کار خوب نیس !!!!!!!!!! به هیچ عنوان :n22:!!!!
این جور بحث ها هیچ کمکی به اون کسی که میخواد "تبلت اندرویدی" بخره نمیکنه. بحث رو منحرف نکنید.
نقل قول:
دوست عزیز من دارم میگم اصلا محصولات اپل ارزش خریدن نداره بعد شما میاید میگید من به همه گفتم تبلت اندروید نخرید ! یعنی چه ؟ همین 2 صفحه پیش به یکی پیشنهاد تبلت اندروید دادم ! 90 % پستام مربوط به اندرویده ! آقا اگه مشکلی با ما دارید بگید ما بدونیم ! یعنی شما فکر میکنید قصد من از
نظر دادن در این محیط چیه ! متاسفم که اون نوشته های بالای من رو copy کردید در حالی که اصلا پست های اون صفحه رو نخوندید که ببینید من چرا اون حرفا رو زدم !
دوست عزیز به غیر از اون پستی که دادم که مربوط به نکسوس 10 و آیپد 4 میشید بقیشون که شما copy کردید مربوط به تبلت های ویندوزی میشه ! که تمام حرف من این بود که تبلت اندرویدی تا رنج 1.800 به بالا ارزش خرید نداره ! و آدم میتونه با 1.800 تبلت ویندوزی بگیره و روش اندروید هم نصب کنه !
منو بگو که بعد مدتی دوباره اومدم دارم اینجا نظر میدم ! :n13:
دوستان اینجا محیطی هست واسه انتقاد بحث , یاد گرفتن , یاد دادن .
یکی میاد انتقاد میکنه باید جواب محکمی واسش داشته باشه و اون وسط میاد یک حرف نادرست میزنه و اعتراف میکنه که اشتباه کرده .
آدم وقتی اشتباه میکنه شهامت قبول کردنش هم باید داشته باشه نه اینکه 2 تا پست بده بعدش ساکت بشینه !
با سلام و ادب
Huawei MediaPad 10 FHD
ASUS Transformer Infinity TF700T (No [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Galaxy Note 10.1 N8000
ASUS Padfone 2 A68
و قیمت آنها راهنمایی فرمایید و چیزی میخوام که کیفیت، مولتی تاچ، کارایی خوبی، قابل آپدیت و ترجیحاً سیمکارت خور باشه و قیمتش زیاد مهم نیست
مدل دیگری نیز هست لطفاً راهنمایی فرمایید (آندروئید میخواهم)
سپاس
شاد باشید
شما اصلاً مشخص نیست چی میگید!! کی اعتراف کرده که اشتباه کرده؟ کی اصلاً اشتباه کرده؟! آیا خودتون نبودید؟:n02: از یک طرف در یک پست میاد میگید اپل بهترینه از طرف دیگه میگید نه مایکروسافت بهترینه یه جا هم میاید میگید اندروید خوبه. بالاخره از دیدگاه شما چی خوبه؟! یک جا میاید میگید آیفون 5 قویتر از گلکسی اس4 هست یک جای دیگر برعکس. سخنان شما پر است از تناقض. حال اون شخصی که حاضر به قبول اشتباهش نیست شمایید همین هم باعث شده حرف هاتون پر از تناقض باشد... :n01:نقل قول:
اگر مشکل بودجه ندارید بهترین انتخاب برای شما Asus Padfone Infinity هست 32 گیگش حدود 3.100 هست هم تبلت هم گوشی هر دو نمایشگراش (گوشی و تبلت) هم Full-HD هستند و بسیار با کیفیت مشخصاً گوشی هم سیمکارت میخوره:n02: که موقع اتصال به تبلت به از سیمکارت برای اتصال به اینترنت میتونید بهره ببرید. این مدل، مدل جدیدتر و بروز تر سری Padfone ایسوس هست و مسلماً از Padfone 2 خیلی بهتره.نقل قول:
با سلام و ادب،نقل قول:
با سپاس از راهنمایی شما، فقط میدانید تبلتش حتماً باید گوشیش باشه کار کنه یا هر کدام بطور جداگانه نیز کار میکنند
و اینکه هیچ کدامشون MicroSD نمیخورند؟!!!!
سپاس
شاد و برکت باشید
Huawei MediaPad 10 FHD
سلام تو رنج قیمت تبلت بالا گزینه بهتری هم هست؟ بعضی ها گفتن گرافیک بازیش ضعیفه
مصرف عمومی است
دوربین و کیفیت صفحه مهمه
سلام متقابل؛نقل قول:
بله پردازنده و گرافیک و تجهیزات ارتباطی همگی در گوشی هستند پس باید برای تبلت حتماً گوشی باشد البته تبلت باتری جداگانه دارد و علاوه بر باتری گوشی باتری تبلت نیز یاریرسان هست! و در کل عمر باتری خوبی رو رقم میزنه، تنها قطعات تبلت نمایشگر لمسی اون به علاوه اسپیکرها و باتری هستند بقیه در گوشی اند.
خیر هیچکدوم MicroSD نمیخورند متأسفانه! 32 گیگ کافی نیست برای نرم افزار یا موزیک یا عکس؟! :n02: اگر دغدغه شما تماشای فیلم (حجم زیاد فایل های ویدیویی) هست با خرید یک کابل مبدل USB OTG (قیمت حدود 5 تا 15 هزار!)میتوانید انواع فلش مموری، هارد اکسترنال و در کل حافظه های خارجی رو متصل نمایید و فایل های ویدیویی خود رو در یک حافظه خارجی (مثلاً یک فلش) قرار دهید و به راحتی تماشا کنید. کلاً سیستمعامل اندروید در صورت داشتن سخت افزار مورد نیاز (داشتن MHL) و همچنین با روت کردن از حافظه های خارجی پشتیبانی میکنه Padfone Infinity که MHL داره فقط میمونه یک خورده دستکاری نرم افزاری (روت کردن اندروید) و کابل USB OTG که هر دو با کمترین زمان و کمترین صرف هزینه ممکن میشوند برای هر دستگاه اندرویدی.
در کل به نظرم اگر دغدغه بودجه نباشه بدون شک بهترین انتخاب میتونه باشه.:n01: