اگه من بودم می رفتم مکانیک.نقل قول:
اگه من بودم می رفتم مکانیک.نقل قول:
این دفترچه نوع دوم چیه؟!
همونو جدا کردن؟!
نه توش چینشش بر اساسه رشته هستش همین!
فرقی با قبلی نداره یکیه!
نرم افزار انتخاب رشته
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506331[/PHP]
این میان رتبه که تو یاد ماندگار نوشته یعنی چی ؟چقدر بالا پایین میشه؟(رتبه ها)
دوستان میشه یه توضیحی درباره ی این نرم افزار انتخاب رشته گزینه 2 بدید؟؟
چی هست یعنی انتخاب کنیم بهمون میگه قبول میشیم یا نه؟
بچه ها لطفا کمک کنید :11:نقل قول:
آفتاب: ۲۰ دانشگاه کشور در بیش از ۴۰ رشته تحصیلی خود برای اولین بار اقدام به پذیرش تکجنسیتی دانشجویان میکنند. دانشگاههای تهران، امیرکبیر، دانشگاه اصفهان، محقق اردبیلی، زابل، هنر شیراز، دانشگاه صنعت نفت تهران و سهند تبریز از جمله معتبرترین این دانشگاهها هستند که در ظرفیتهای اعلامشده برای انتخاب رشته کنکوریها در زیر گروههای علوم انسانی، تجربی، هنر و ریاضی رشتههایی را مخصوص دختران یا مخصوص پسران معرفی کردهاند
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
براتون انتخاب رشته می کنه مثل یک مشاور مثلا می گه اول اینو بزن دوم .... والی آخرنقل قول:
امتحانش ضرر نداره
رؤساي دانشگاهها در گفتوگو با فارس:نقل قول:
اعلام خبر پذيرش دانشجو بهصورت تكجنسيتي جوسازي رسانهاي است
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9005160585
بچه ها اين يادگار ماندگار چيه همتون ميگين ؟!!!!!!!!!
بعد انتخاب رشته از كي آزاد ميشه ؟! هنوز كه خبري نيست
مگه نگفتن دو روز بعد
كسي ميدونه مديريت صنعتي بهشتي و علامه طباطبايي و تهران هر كدوم چه رتبه اي مي خوان؟
به نظر شما معماری بو علی همدان بهتره یا عمران شهرکرد.از یه لحاظ شهرکرد خیلی به اصفهان نزدیکه اما همدان نه
عنوان آیا برای آزمون سراسری سال 1390 انتخاب رشته مجازی از طریق سایت سازمان انجام می شود؟
پاسخ
خير.
تو سنجش نوشته بود
متاسفانه این رؤسا هستن که جو سازی می کنننقل قول:
الان شما برو تو صفحه 103 دفترچه انتخاب رشته رو نگاه کن دانشگاه هنر شیراز اصلا مرد نمی گیره
صفحه 25 دانشگاه سیستان در رشته معدن اصلا دختر نمی گیره
صفحه 27 دانشگاه نفت در رشته نفت اصلا دختر نمی گیره
و بقیه رو اگه بگردید پیدا می کنین
بچه ها چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1.تفاوت اساسی دانشگاهها چیه ؟ بین دانشگاههای تهران و همینطور بین تهران و شهرستان ها
2.یه توضیح هم در مورد خوابگاهها بدید(جو خوابگاهها .وضعیت لوازمی که میشه برد. غذا و......)
اینایی که پرسیدم خیلی مهمه چون من تک فرزندم والدین شدید گیر دادن بمون شهر خودمون مرسی از همتون
میکانیک خواجه نصیر بهتره یا صنعتی اصفهان؟
چون خودم شیراز هستم برام هیچکدوم فرقی نمیکنه میخوام ببینم کدومش بهتره؟
---------------------------------------
سلام.
دوستانی که امسال درآزمون های آزمایشی گزینه2 شرکت کردند واقعا سوالات بسیار شبیه کنکور 90 بود؟؟ (طبق ادعای خود سایت)
تو سایت کانون(kanoon.ir)سمت راست یه فایل pdf برای هررشته هست که رتبه و رشته و دانشگاه و اسامی قبولی های کانون رو توش نوشته.نقل قول:
سلام
رتبه ی من 536 سهمیه منطقه 1 است محل زندگی مشهد . واقعا میخاستم بدونم ایا موندن در مشهد و رفتن به دانشکده پزشکی فردوسی بهتره و یا رفتن به شهر شیراز و علوم پزشکی اونجا و از افراد اگاه خواهش داشتم بپرسم شیوه نوین اموزش پزشکی چقدر در انتخاب رشته اهمیت داره و چی هست
با رتبه ۱۳۰۰۰ میشه مهندسی برق روزانه در خرم اباد یا شبانه در اصفهان قبول شد؟بومی خرم اباد
دانشگاه علم و صنعت تهران تفاوتی با بقیه دانشگاهها داره؟ بخاطر اسمش میگم!
مکانیکش خوبه؟
با رتبه ۱۳۰۰۰ میشه مهندسی برق روزانه در خرم اباد یا شبانه در اصفهان قبول شد؟بومی خرم اباد
IT تو تهران بعیده قبول شید....نقل قول:
یه سوال این که میگن علم و صنعت واحد فلان(یک شهر) یعنی چی یعنی مدرکش همون علم و صنعت تهرانه؟
نه!:18:متاسفانه به وقوع پیوست به نفع دخترا.:19: همه ی پذیرش بعضی دانشگاه ها که دو جنسیت بر میداشتن شدن یک جنسیت . دانشگاه های غیر انتفاعی هم تو محل اصلی دختر می گیرن پسرا رو هم پرت می کنن یه جای جور نمونش دانشگاه غیرانتفاعی ارشاد تهران که دخترا میرن انقلاب .پسرا باید برن دماوند!:41:نقل قول:
سلام
زیر وضعیت انتخاب رشته برای من همه موارد رو مجاز زده. ولی زبر اونجا این عبارت رو نوشته
شما حد نصاب لازم را نداريد و بر اساس قانون الزام مجاز به انتخاب رشته در اين گروه آزمايشي مي باشيد
یعنی نمیتونم انتخاب رشته کنم؟
خب دانشگاه چهارم کشوره! مکانیکش هم خوبه! ولی متاسفانه تفکیک جنسیتی و گیر و دارهای حراست توش بیداد می کنه! کلا دانشگاه جوریه که حال نمی کنی باهاش! ولی خب از نظر سطح علمی واقعا خوبه!نقل قول:
پردیس های یک دانشگاه مدرک با اسم دانشگاه مادر رو می گیرن ولی توش جزئیاتش نوشته میشه مثلا اگه بین المللی باشه.نقل قول:
مثلا پردیس کیش دانشگاه تهران جز دانشگاه تهرانه ولی موقع مدرک علاوه بر اسم دانشگاه تهران می نویسن مدرک بین المللی
نه مدرکشون فرق داره یعنی درج میشه مثلا علم و صنعت بهشهر یا نور یا اراک!نقل قول:
ایشون گفتن از واحد های علم و صنعت هستش.ولی اگه مثلا دانشگاهی به اسم علم و صنعت بهشهر باشه که دیگه اصلا یه مدرک دیگه میدن چون اصلا واحد یا پردیسی از علم و صنعت نیستش!نقل قول:
بچه ها واحد های دانشگاه پیام نور هم مثل دانشگاه آزاد گروه بندی (درجه بندی شده) هستند؟
سلام.من با این اوضاع نزدیک ترین محل به شیراز مهتدسی برق یا مکانیک کجا میتونم بیارم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز کارت معافیم اومد.به نظرتون با این اوضاع یه سال دیگه پشت کنکور بشینم یا بزنم تموم شه بره؟
یکی پاسخ مارو بده....نقل قول:
خوب عزیز تو که شیرازی هستی چرا شیراز نمی مونی؟دانشگاه شیرازو دست کم نگیرنقل قول:
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
فرق اساسیشون همون کیفیت دانشگاه هستنقل قول:
زندگی خوابگاهی هم سخته (واقعا سخته)ولی بعضی موقع ها به خاطر سطح دانشگاه می ارزه که آدم خوابگاهی بشه
گزینه 2 مثلا تو ریاضی یه رادیکال اومده میگه شبیه بود یا یه بیت میاد میگه عین سوال بود من که خیری از این گزینه 2 ندیدم.به نظرم از بین بد وبدتر کانون بهتره.(این نظر من بود.)نقل قول:
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
فکر نکنم قبول شی.نقل قول:
برق شبانه خلیج بوشهر شاید بیاری.... تقریبا میشه گفت نزدیکه...نقل قول:
اگه واقعا اراده قوی برای سال دیگه داری و خسته نشدی از کنکور با تلاش میتونی به زیر 2 هزار برسی سال دیگه... به خودت بستگی داره..
80%دانشگاه خلیج رو بچه های شیراز گرفتن... اصلا احساس غربت نمی کنی اگه بری...:31:
بچه ها كي مياد لينك انتخاب رشته ؟!
طبق اعلام سازمان سنجش ساعت 14 فردا ولی فکر کنم ساعت 13 بیاد.نقل قول:
سنجش بازم انتخاب رشته مجازی داره؟