ممنون از وقتی که گذاشتینقل قول:
دشمنت شرمنده باشه :40::40::11:
Printable View
ممنون از وقتی که گذاشتینقل قول:
دشمنت شرمنده باشه :40::40::11:
دوستان مشکل حل شد :31:
بازیو از اول نصب کردم درست شد :31:
DLC شماره 3 بازی PES2012 منتشر شد:5:
تغییرات:
- updates to club team lineups to reflect transfer activity during the Winter Transfer Window
- updates to 3 National Team Strips
- 8 New Football Cleats
- 1 New Football
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان dlcرو نصب کردم اما تغییری حاصل نشد
دوستان دريبل هاي با شوك خيلي مزخرفه كارايي نداره كه ، قلق خاصي داره ?
چون من هر دريبلي كه ميزنم راحت توپ رو از دست ميدم :(
اره نسبت به نسخه قبلي ضعيف تر شده اين دريبلا ولي بازم بعضي از دريبلا هست كه ميشه ازش بهره برد الان اسمش رو خاطرم نيس كه بهتون بگم ولي بگردي ميتوني پيدا كني اما بهترين راه براي دريبل تو اين نسخه استفاده مناسب از جهت ها هستش كه به راحتي ميتوني يه نفر رو جا بذارينقل قول:
پچ 3.1
:31:کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
آره همونطور که گفتی دریبل هاش کارایی نداره و بهترین دریبل استفاده از جهت هاست
ولی من یه دریبل با شوک میزنم که خیلی خیلی به کارم میاد
اسمش هست cross over turn
من هم به سمت راست و هم به سمت چپ میزنم
خیلی خوبه :46:
شما برای اینکه کامپیوتر رو در حالت تاپ پلیر و سوپر استار به راحتی شکست بدی یک نسخه برات تجویز میکنم اونم اینه : تمرین تمرین و تمریننقل قول:
ببینید دوستان من خودم یکی از منتقدین سرسخت این نسخه بودم ، تو هر جمعی از نسخه فعلی ایراد میگرفتم از دریبل زدنهای کامپیوتر تا شوتهای راه دور و ایستگاهیشون که همیشه گل میخوردم ، چند سال پی ای اس رو دارم در بالاترین سطح بازی میکنم اما این نسخه منو به زانو درآورده بود و بسیاری از بازیهامو از کامپیوتر شکست میخوردم ، حتی یه بار از فرط عصبانیت چنان دسته رو به زمین کوبیدم که 100 تیکه شد ، نا امید بودم از این نسخه ، شکستهای پی در پی خستم کرده بود ، مضاف بر اینکه شنیدم با طراحی شرکت کونامی رو حالت تاپ پلیر و سوپر استار اکثر آیتمهای بازیکنان کامپیوتر میشن 99 !! به همین خاطر هست که سرعت دریبل کامپیوتر از واکنش انسان برای دفاع کردن بالاتر میره و براحتی مدافعینمون دریبل میخورن.
تصمیم گرفتم در این نسخه خودمو به بالاترین سطح برسونم ، 5 ماه تمام روزی 5 ساعت تمرین کردم ، باور کنید تو این مدت فشار روحی روم خیلی زیاد بود چون در کنار این تمرینات باید به امور شخصی زندگیم میرسیدم ، به هر حال با همه سختیهاش به تمریناتم ادامه دادم ، تمریناتی که شاید هر کسی قادر به انجامش نباشه .
در حمله پر حوصله و صبور به جلو میرفتم و در دفاع سعی میکردم ضعف دفاع فردی رو در قالب کار گروهی منسجم پوشش بدم ، اصل پوشش در فاز دفاع از مهمترین نکات بود که البته همه اینها منوط به طراحی یک سیستم خوب بود.
اینکه برخی دوستان میگن در دفاع باید فلان دکمه رو زد و یا r1 گرفتو و یا دکمه مربع و ضربدر رو با هم گرفت یا خیلی از پیشنهاداتی که دوستان در زمینه دفاع کردن دادند همینجا اعلام میکنم خیلی کاربردی نیست.
وقتی شما تمرینات زیاد و مداومی داشته باشی به صورت غریزی شیوه دفاع کردنو خود به خود یاد میگیری ، دیگه به این فکر نمیکنی که هنگام دفاع کدوم دکمه رو باید بزنی یا کدوم ترفند بهتر جواب میده ، چشمان و مغز شما بدون اینکه خودتون متوجه بشید بهترین تصمیم رو برای یک دفاع خوب میگیرن که البته اصل تمرکز هم در اینجا مکمل موارد فوق هست .
با اینکه معتقدم این نسخه ایراداتی داره که بعضا" ممکنه احساس خوبی به شما نده اما من در حال حاضر با وجود تمریناتی که داشتم بی نهایت از این نسخه لذت میبرم و باهاش ارتباط میگیرم ، حرکات گروهی که انجام میدم دقیقا" منو به حال و هوای فوتبال واقعی میبره .
خوشحالم که بگم کامپیوتر تنها شانسی که روبروی من داره نهایتا" کسب یه تساوی رو درجه سوپر استار هست ، و تمامی بازیها رو با اختلاف گل بالا میبرم .
دیروز 10 دسته 15 دقیقه ای با تیم های خوب بازی کردم ، حاصل کارم 9 برد و تنها یک تساوی بود که مستحق برد بودم .
اینتر رو 4-1 بردم ، میلانو 6-1 ، رئال رو 6-2 ، چلسی رو 4-0 ، بایرن مونیخ رو 5 بر 0 ، منچستر رو 3-0 و بردهایی از این دست .
دوستان تردید نکنید این نسخه به نسبت سایر ورژنها بهتره اما زمانی با من هم عقیده میشید که دیوانه وار تمرین کنید .
موفق باشید
wow
متاسفانه اینقدر وقت نداریم که تمرین کنیم ، من فقط برای سرگرمی یه یک ساعتی بازی میکنم و بعدش تموم میره تا روز بعد
من بیشتر با دوستام بازی میکنم ، ولی این کامپیوتره بدجور رو مُخه
نظر شما دوستان PES باز واسم جالبه در مورد فیفا 12؟ نظرتون در مورد فیفا 12 چیه که اونو گذاشتین کنار و دارین PES بازی میکنید ؟حتما برتری رو در PES دیدین .دوست دارم این نقاط برتری PES رو بدونم
سلام دوستان عزیز.
اگه میشه دکمه ای که بازیکن ها الکی خودشون رو روی زمین میندازن چی هست و کی از اونها استفاده میشه؟؟:46:
دوستان این هم لینک مستقیم برای پچ 3.1 با تشکر از دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
http://glumbouploads.com/x7twgu02kqhj
فقط یه چیزی که هست اینه که دستکاری کردند بعد از نصب پچ تنظیمات صفحه نمایش قاطی پاتی میشه :31: باید آیکون pesedit رو باز کنید و از طریق kitserver config دو تا تیک اول رو بردارید که به تنظیمات اصلی کامپیوتر خودتون برگرده :31:
سلامنقل قول:
Q+E+Z در حین بازی بزنید. اول E+Q رو می گیرین بعد Z.
منم به زودی PES رو می نصبم:31:
نسخه بعدی دیگه از این کارا نکنند. تکرار نشه:31:نقل قول:
راستش با pes بیشتر حال میکنم ، من خودم تمام fifa ها رو بازی کردم درسته بازی خوبیه ولی من واقعا نمیتونم این فوتبالو ول کنمنقل قول:
نظر شما دوستان PES باز واسم جالبه در مورد فیفا 12؟ نظرتون در مورد فیفا 12 چیه که اونو گذاشتین کنار و دارین PES بازی میکنید ؟حتما برتری رو در PES دیدین .دوست دارم این نقاط برتری PES رو بدونم
شاید از نظر شما نظر تخصصی نباشه ولی نقطه برتری که دیدم در pes یه حس خاصیه که قابل تشریح نیست
شاید الان بگن fifa اینجوری یا اونجوریه ، از این لحاظ بهتره و ... ولی به نظر من pes زنده تر و شادابتر از fifa هستش
این نظر منه
منم با منصور جون موافق هستم...
سلام
ی سوال از دوستان فوتبالیست
چکار باید کرد که این دروازه بان تیم الکی جلو نیاد
مخصوصا مواقعی که تک به تک میشه - خودش یهو میاد جلو
ممنون
سلام
به نظر شما در مجموع FIFA 12 بهتره یا Pro Evolution Soccer 2012 ؟
سلامنقل قول:
والا اینطور سوال ها آخرش به بحث و درگیری و جدل و بن و بسته شدن تاپیک ختم میشه. کاملا سلیقه ای انتخاب کنین.
من از هر دو لذت بردم ولی PES رو بیشتر دوست دارم.
کاملا درسته، برای همین هم دو عبارت "به نظر شما" و "در مجموع" رو به کار بردم.نقل قول:
ممنون از جوابتون.
سلام دوست عزیزم...........نقل قول:
باید دستت رو از دکمه ای که باهاش پاس در عمق میدی رو فشار ندی تا جلو نیاد.:31:
{دکمه پاس در عمق من E هست حالا دیگه نمیدونم}:33:
:46:
سلام دوستان
من میخوام انلاین بازی کنم ولی میگه پچ 1.03 میخواد.این رو گرفتم از خود سایت کونامی ولی ارور زیر رو میده:
...No prior installation of Pro Evolution Soccer 2012 was found
چه طور باید برطرفش کنم؟؟
نه فك كنم منظورش اينه كه خودش مياد جلو اون كه اره دكمه پاس عمق رو بزني دروازه بان مياد جلو ولي خب اگه نزني اون دكمه رو تو مواقعي كه تك به تك ميشن دروازه بان مياد جلو بازم خودش الكي حالا سوالش اينه كه چيكا كنيم كه تو اين مواقع نياد جلونقل قول:
نقل قول:
مرسی آقا سپهر
ولی اینو میدونم - اونو وقتی خودت بخواهی دروازه بان بیاد جلو میگیری میاد جلو
ولی این ...... خودش میاد جلو بدون اینکه کلید پاس توعمقو بزنی
واسه اینکه کاری کنی که دروازه بان نیاد جلو فقط یه راه هست اونم اینکه کنترل کامل دروازه بان رو به دست بگیری
این دو تا کلیدی که تو عکس مشخص کردم رو اگه بگیری کنترل دروازه بان رو به دست میگیری و اگه دوباره فشار بدی به حالت عادی برمیگرده
فقط بگم کار آسونی نیست کنترل دروازه بان
سلام دلم نیومد این اعترافو نگم واسه عاشقای ساکر
بابا عجب چیزی شده.من هیچ وقت تا قبل 2012 حتی یکبار هم ساکر نصب نکردم و فقط خونه دوستام دیده بودم.ولی 2012 همه چیزش کاملا چرخیده.بخش ایدیت بازیکناش ساخت ورزشگاه به دلخواه و .... تمیرینای اموزشیش و.... واقعا عالی و بیسته.با توپ خیلی راحت میشه حرکت کرد انگار خودم پا به توپم (البته با اینکه فیفا 2005 هم همینجور بود و دیگه این روش خوب رو رها کرد.البته مال ساکر واقعا نرمو با انعطافه).خیلی هجومی و هیجانی شده بازی .صحنهای بعد از گل و خطا و... که بلور موشن داره و حرکت نرم دوربینش و کارکترا و خیلی چیزای دیگش .... بد جور من فیفا دوست رو جذب خودش کرده. حالا فهمیدم چرا سایت اجی ان به این بازی امتیاز خوب داده.
فایلی پچی چیزی هس که گزارشش فارسی شه؟برای لیگ ایران چیزی هس ؟
سلام من برعکس تو تا همین 2 هفته پیش عاشق pes بودم ولی وقتی فیفا 12 را بازی کردم نظرم نسبت بهش عوض شدنقل قول:
البته یه مشکلی که کل سری های فیفا دارن و توی فیفا 12 هم میشه دید اینه که اصلا و ابدا چهره های بازیکن ها را خوب نمیسازن توی این ضمینه pes خیلی بالاتره ولی من گیم پلی فیفا 12 را خیلی خوشم اومد
برخوردهای فیزیکیش خیلی زیباست :20:
برخوردای فیزیکیش که چندان فرقی نداره. حرکت پا به توپ فیفا چندان نرم نیس پیشتر انگار تو سر توپ میزنه تا حرکت نرم با توپ.ولی با pes انگار توپ زیر پای خودمه.نقل قول:
من از 2005 که فیفا حرکات پا به توپش نرم بود دیگه نتونسم از فیفا لذت ببرم.تا اینکه pes 12 رو دیدم(البته هیچ pesرو جز 2012ش قبول ندارم) چون حرکاتش همونجوریه کم من میخوام
بعد حس و هیجان بعد گل فیفا مصنوعیه ولی برا این بازی ادمو سرحال میاره .
دوستان ...
من بخوام فوتبالم خوب بشه ... به همه گل بزنم باید چیکار کنم؟
میشه راهنمایی کنید منو و بگین این سیستمهای توی بازی که تو Game plan هست ... چه طوری کار میکنه و چیه و اینا؟
ممنون :11:
من مبتدی هستم تقریبا!
یعنی طوری که برزیل رو برمیدارم ... با عربستان بهم 4 تا گل میزنن :(
روش های مختلفی هست که بسته به تیم و بازیکنا میشه استفاده کرد . اما در کل و توی این نسخه از pes سیستم و اینا زیاد توی بازی تاثیر نداره و 90% بازی دست خود آدمه و مهمترین چیز هم دفاع کردن هستش که نباید سرعت و ضربدر رو نگه داری که بازیکن بره دنبال توپ چون جا می مونه و بازیکن حریف همه رو دریبل می کنه میزنه تو گل :31:نقل قول:
بهترین روش دفاع اینه که فقط سرعت رو با جهت بگیری و بری جلوی بازیکن صاحب توپ و مجبورش کنی توپ رو از دست بده :31: کلاً دفاع کردن سخت شده توی این نسخه:31:
سلام. میدونم عجیبه ولی توی پوشهی programData ی من konami نداره!!!!نقل قول:
دانلود DLC شماره 3 برای بازی PES 2012
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویژگی های اضافه شده به این نسخه:
- updates to club team lineups to reflect transfer activity during the Winter Transfer Window
- updates to 3 National Team Strips
- 8 New Football Cleats
1 New Football
آموزش نصب DLC در ویندوز 7 و Vista :
ابتدا وارد کنترل پنل شوید و گزینه Show Hidden File را فعال کنید
فایل دانلود شده را در مسیر زیر کپی و جایگزین کنید
C: \ ProgramData \ Konami \ Pro Evolution Soccer 2012 \ download
آموزش نصب DLC در ویندوز XP :
ابتدا وارد کنترل پنل شوید و گزینه Show Hidden File را فعال کنید
C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ KONAMI \ Pro Evolution Soccer 2012 \ download
مشکل از کجاست؟
من اون رو توی پوشهی اصلی نسب ریختم و جایگزین کردم. درست شد.نقل قول:
آقا نشد اینکه من این دکمه ها رو میزنم اما بازیکن خودشو نمیندازه روی زمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت:E+Q+Z رو بزن میندازه اما ننداخت کمک به من بگین چطور میشه بازیکن خودشو الکی روی زمین میندازه؟؟؟
مقایسه فیفا 2005 با PES 2012!نقل قول:
دل ادم شاد میشه بعضی پست ها رو می خونه!
PES 2012 مفتضح ترین عنوان کونامی توی چند سال اخیر بود چیزی که موجب سر افکندگی شد و باعث از دست دادن تعداد کثیری از طرفداران فوتبال کونامی شد!
کل اظهاراتتون رد میشه این حرف هم که دیگه غلط بالذات هست: بعد حس و هیجان بعد گل فیفا مصنوعیه
شادی بعد از گل توی فیفا دست شماست شما می تونید هر شادی که بخواهید با کنترلر انجام بدید چقدر مصنوعیه واقعا نه ؟؟؟
و در آخر از خدای منان می خوام ترول و ترولینگ رو از این انجمن برچینه...
آقا حق با شماست ما با ناظر انجمن کل نمیندازیم :10:نقل قول:
و در آخر از خدای منان می خوام ترول و ترولینگ رو از این انجمن برچینه...
اینو بر اساس آمار میگید یا خودتون همینجوری ...؟!!! :20:نقل قول:
PES 2012 مفتضح ترین عنوان کونامی توی چند سال اخیر بود چیزی که موجب سر افکندگی شد و باعث از دست دادن تعداد کثیری از طرفداران فوتبال کونامی شد!
بابا بیخیال اینقدر ها هم که میگید فجیع نیست
من موندم کسایی که فیفا بازن ایندفعه از pes خوششون اومده و کسایی که از pes بازن از فیفا خوششون اومده ، قضیه ش چیه ؟ ( 80% بازیکنا همچین حسی دارن ) :31:
داداش من شما اگه با کیبورد بازی میکنی اینکار خیلی سخته ولی اگه با دسته بازی میکنی میشهنقل قول:
این دکمه ها : L1+L2+R3+L3
اگه با کیبورد بازی میکنی میتونی بری توی قسمت Link feints و از اونجا گزینه Dive را انتخاب کنی
داداش من برای کل انداختن پست ندادم یکی فیفا 2005 رو با PES 2012 مقایسه می کنه و نهایتا متوجه میشه PES 2012 برتری داره (چیزی مثل کشف اتم) بعد هیچ کس ککشم نمی گزه!
چیزی هم که گفتم بر اساس امار بود نه اینکه همینجوری بگم می دونید عادت به گفتن همینجوری توی فروم ندارم اگه عادت به گفتن های همینجوری داشتم منم فیفا 2005 رو با pes2012 مقایسه می کردم واسه دلخوشی!
نمرات بالایی هم که pes کسب کرد امسال به لطف دموی اولیه بازی بود که فوق العاده زیبا و جذاب بود اگه اون دمو رو نمی داد نمراتش از این هم کمتر بود اینو از اولش هم گفتم همه سورپرایز شدن از جمله خودم ولی با ارائه دموی دوم و نسخه نهایی ههمون گیم پلی ضعیف کونامی موند... فقط امار بگبرید ببینید که چه تعداد کثیری PES باز از این نسخه به بعد اون رو کنار گذاشتن... من به هیچ عنوان نمی خوام بگم پس رو بذارید کنار چون اصلا ربطی به من نداره کی از چه بازی خوشش میاد این فقط یه ذهنیت مسموم هست که توی مغز بعضی ها هست که البته پستش پاک شد... صحبت اینجاس توی محیط فروم به گونه ای باید پست داد که بازخورد منفی داده نشه بهش ووقتی یکی میاد دو نسخه و دو نسل متفاوت از گیم رو مقایسه می کنه دیگه خودتون ببینید الان توی چه سطحی هستیم... من معتقدم PES 2012 بسیار عالی هست اما نه برای من و امثال من بلکه برای کسانی که دارن باهاش عشق می کنن و قبولش دارن و بازی می کنن و این اصلا بد نیست بلکه یک حسنه که با یه بازی بتونی ارتباط برقرار کنی و کاری به حرف و حدیث ها نداشته باشی اما یه همچین شخصی نباید به خودش اجازه بده صرفا به این دلیل بیاد یه منطق غلط رو وارد کنه و نتایج غیر معقول بگیره من توی هیچ پستی TDU2 رو به فورتزا 4 برتری ندادم در حالیکه عاشق بازی TDU2 هستم ولی با این همه هیچ موقع به خودم اجازه ندادم بیام حتی این دو تا رو باهم مقایسه کنم حتی دلیل نمیشه من با تست درایو بیشتر از فورتزا حال می کنم این به دلیل دیدگاه و سلیقه خاص من هست... حرف من همین بود که متاسفانه اینجا سفسته باز و ترول داریم که عاشق ایجاد تشنج میون بحث ها هستند که نمونه اش پستی بود که پاک شد...
این پست نقل قول نشه لطفا موفق باشید
شناسنامه اثر:
نام اثر:
PES12
آهنگساز:
مختلف
سال انتشار:
2012
تعداد ترک:
10
دانلود:
از طریق این سایت میتونید از مدیا فایر دانلود کنید:
محتوای مخفی: منبع
ببخشید من پچ ورژن 3 همراه dlc نصب کردم حالا مشکل rld.dll دارم کر کنیم باید کرک نصب کنم بهترین کرک اخرین کرک لینکشو می خواهم ممنونم
آقا صلوات بفرست
به نظر من همین بحث ها باعث میشه بهتر نقات قوت و ضعف یه نسخه معلوم شه ، من نمیدونم چرا هر جا ( هر فرومی ) از این بحث ها میکنن سریع یکی میاد جمعش میکنه و میره
دوستان بیایید بحث بکنید ولی نه از نوع تعصبی از دید باز بهش نگاه کنیم
اگه موافقید که شروع کنید ادامه میدیم وگرنه که هیچ طبق معمول همونطور پچ ها و ... رو بزارید برای دانلود