نقل قول:
پیشنهاد سپاهان و استقلال به پولادی
نقل قول:
مذاکره پنهانی استقلالی ها با مهرداد اولادی
هیچ کدوم از اینا به درد استقلال نمیخوره . . .نقل قول:
اکبرپور در آستانه بازگشت به استقلال
Printable View
نقل قول:
پیشنهاد سپاهان و استقلال به پولادی
نقل قول:
مذاکره پنهانی استقلالی ها با مهرداد اولادی
هیچ کدوم از اینا به درد استقلال نمیخوره . . .نقل قول:
اکبرپور در آستانه بازگشت به استقلال
سپاهان هم برد.
فردا بتونیم ببریم به سپاهان می خوریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب تیتر هایی میزنه این استقلال جوان!:biggrin::biggrin:
مصطفي سيفي در ليست استقلال
مصطفي سيفي هافبک تيم مس کرمان يکي از گزينه هاي استقلال براي فصل آينده است و آبي ها او را براي فصل آينده در ليست خود قرارداده اند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيفي دو سال در مس با مظلومي همکاري داشته است و فصل گذشته نيز مظلومي سعي زيادي براي جذب او کرد اما بدليل قرارداد با مس نتوانست وي را جذب کند. سيفي سال خوبي در مس نداشت و در تلاش براي جدايي از جمع نارنجي پوشان است. اين شاگرد سابق فيروز کريمي قطعا فصل آينده به تيم ديگري خواهد رفت. او قبل از مصدوميت در فهرست کي روش قرار داشت و در دو اردو با تيم ملي بود.
منبع:ورزش 3
سخنان مرزبان ک چ :31:
به گزارش خبرآنلاین؛مرزبان پس از صعود سپاهان به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا و احتمال رویارویی با استقلال گفت:«البته برای سپاهان فرقی نمی کند که در مرحله بعد با کدام تیم بازی کند اما باید بگویم که از حذف استقلال واقعا متاسفم.»
او این را گفت و ادامه داد:«در بازی با الاهلی ما شایسته برد بودیم و باید 4 یا 5 گل به آنها می زدیم.به هر حال از نتیجه راضی هستیم و از همین حالا برای بازی آینده تیم برنامه ریزی می کنیم.»
واکنش پنهانی بازیکنان به شایعه برکناری مظلومی / قلعهنویی سرمربی شود ؛ ستارههای آبی خداحافظی میکنند !
درست زمانی که استقلال نیاز به آرامش داشت تا آخرین دیدار خود در مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا را در تاشکند مقابل نسف قارشی اربکستان برگزار کند، برخی محافل خبری از ملاقات ویژه رئیس هیات مدیره استقلال با سرمربی فصل گذشته تراکتورسازی خبردادند تا یک بار دیگر احتمال حضور قلعه نویی در استقلال به عنوان سرمربی جدی شود.
به گزارش رجانیوز، عدم تکذیب این ملاقات از سوی معاون وزیر ورزش و جوانان سبب شد شایعه احتمال حضور قلعه نویی در کادر فنی استقلال جدی تر از قبل دنبال شود چرا که عدهای مدعی شدند این رویداد با اظهارنظر وزیر ورزش و جوانان کاملا در ارتباط است و این اتفاق ویژه را میتوان در پروسه تغییر و تحولات جدید در استقلال فصل دوازدهم دانست.
با وجود آنکه این خبر در نبود بازیکنان استقلال در تهران منتشر شد، اما خیلی زود خبر تائید نشده ملاقات امیر قلعه نویی با رسولینژاد در دفتر رئیس هیات مدیره استقلال در اردوی استقلال در تاشکند ازبکستان منتشر شد تا آرامش نسبی حاکم در اردوی استقلال از بین برود و همه بازیکنان پرویز درباره این اتفاق ویژه صبت کنند، تلاش اعضای کادر فنی نتیجه نداد چون بازیکنان با شنیدن این خبر تمرکز لازم برای انجام یک بازی منطقی در برابر تیم قعرنشین گروه نخست لیگ قهرمانان آسیا را از دست داده بود.
برخی بازیکنان استقلال این اتفاق را یک رویداد کاملا قابل پیش بینی توصیف میکردند،اما برخی دیگر از شاگردان پرویز مظلومی در برابر خبر احتمال حضور قلعه نویی در کادر فنی استقلال به شدت موضع گرفتند و مدعی شدند قلعه نویی از در ورودی باشگاه به استقلال بیاید، آنها از در خروجی بیرون خواهند رفت چون به هیچ وجه حاضر نیستند با قلعه نویی کار کنند.
بررسی روابط بازیکنان فعلی استقلال با سرمربی پیشین این تیم این واقعیت را آشکار میکند که چه کسانی میتوانند در استقلال قلعه نویی باقی بمانند و چه افرادی از این تیم خارج خواهند شد تا مجبور نشوند با امیر قلعه نویی دوباره همراه شوند،بدون تردید یکی از بازیکنانی که با ورود قلعه نویی به استقلال از این تیم جدا خواهد شد سید مهدی رحمتی یکی از گرانقیمت ترین بازیکنان فصل پیش این تیم خواهد بود. رحمتی و قلعه نویی که در ماههای اخیر به شدت علیه یکدیگر موضعگیری کردند به هیچ وجه نمیتوانند با یکدیگر همکاری کنند به همین دلیل یکی از خریدهای شاخص استقلال در فصل یازدهم با ورود امیر از استقلال جدا خواهد شد.
دومین بازیکنی که به احتمال بسیار زیاد با امیر قلعه نویی نمیتواند همکاری کند،مجتبی جباری هافبک بازیساز این تیم در فصل یازدهم است، جباری که سابقه درگیری شدید با قلعه نویی را دارد ممکن است با ورود قلعه نویی از این تیم جدا شود چون میداند با قلعه نویی خیلی زود به مشکل خواهد خورد، بر این اساس نام جباری را نیز باید در فهرست بازیکنان جدایی طلب استقلال قید کرد.
سومین بازیکنی که گفته میشود به احتمال بسیار زیاد با ورود سرمربی فصا قبل تراکتورسازی از استقلال جدا خواهد شد، حنیف عمران زاده مدافع تیم فوتبال استقلال است،این بازیکن که بارها در فصل جاری در محافل خصوصی اعلام کرده بود اگر مظلومی و فتح الله زاده در این تیم نباشند به یکی از تیمهای بزرگ لیگ برتر خواهم پیوست این روزها مترصد آن است که اگر ورود امیر قلعه نویی به این تیم جدی شد راه خروجی باشگاه استقلال را در پیش بگیرد تا مجبور نشود با قلعه نویی کار کند.
چهارمین بازیکنی که شایعه خداحافظیاش با استقلال در صورت ورود امیر قلعه نویی وجود دارد،کسی نیست جز آرش برهانی مهاجم گلزن تیم فوتبال استقلال،برهانی که در آخرین روزهای مربیگری امیر در استقلال با وی دچار اختلاف سلیقه شدید شده بود، برای آنکه دوباره آن شرایط را تجربه نکند از هم اکنون به دنبال تیم برای فصل آینده خود میگردد چون نمیخواهد دوباره ان روزها برایش تکرار شود، از طرفی خبر حضور احتمالی مهاجمان مورد علاقه قلعه نویی به استقلال نیز باعث شده این بازیکن به جدایی پیش از پیش بیندیشد.
اما بازیکن بعدی که احتمال خداحافظیاش با استقلال بسیار محتمل است، میلاد میداودی دیگر مهاجم این تیم است، میداودی که میداند با ورود قلعه نویی ترافیک حط حمله در این باشگاه بیشتر از قبل خواهد شد از هم اکنون به دنبال گزینهای جدید میگردد تا با شروع زمان نقل و انتقالات برای بازی در فصل آینده با مدیران باشگاه جدیدش وارد مذاکره شود.
از شواهد و زمزمههای موجود در اردوی استقلال کاملا پیداست اگر قلعه نویی با حمایت مدیران ارشد این باشگاه به عنوان سرمربی استقلال در لیگ دوازدهم روی نیمکت این تیم بنشیند ستارههای سرشناس این تیم در لیگ یازدهم به دلیل اختلاف با قلعه نویی از این تیم کوچ خواهند کرد تا امیر قلعه نویی با بازیکنان مورد دلخواه خودش کار کند،بازیکنانی که همیشه در فهرست بازیکنان دوست داشتنی امیر قلعه نویی قرار داشته و دارند.
استقلالو میخوان نابود کنند خدا ازشون نگذره
خودتون مقایسه کنید همین بازیکنارو با اونایی که جذب میشن
اکبرپور..........میداودی
عمرانزاده........صادقی
برهانی.........سیدصالحی
رحمتی..........طالبلو
جباری...........شاید جانواریو
5 تا از سهمیمون فقط از بین میره تا یه بازیکنایی بگیریم که از لحاظ فنی 50% مهره های فعلیمونم نیستن این تیم میخواد قهرمان اسیا بشه؟تیمی که رسولی نژاد میبنده؟6مین سهمیمون هم یه بمبیه که رسولی میترکونه یکی مثل علوی
دوستان برد رو تبریک میگم.
نیمه اول که زیاد جالب نبودیم ولی نیمه دوم به خصوص بعد گل دوم دیگه خیالمون راحت شد و بچه ها با استرس پایین تری بازی میکردن. البته میشد با یه مساوی هم سعود کرد ولی یه فرقی بین ما و نسف باید باشه دیگه
به امید بازی بعدی و برد استقلال و حذف سپاهان اصفهان تا یه درس عبرتی باشه [حذف شد]که زود قضاوت نکنه اون هم به صورت اهانت امیز.
یه سری از بازیکنای ما واقعا شورشو در اوردن.
ولی با این برد به چشم نمیاد.
تا کی باید از موقعیت هامون استفاده نکنیم.
خسرو عالی بود.
تبریک بابت برد.
3شنبه هفته ی دیگه هم با سپاهان داریم.
بعد از چند سال از گروه اومدیم بالا حالا باید جلوی یه تیم ایرانی بازی کنیم.
محرم نویدکیا ما اومدیم......مرزبان ما اومدیم......
باید جواب اینارو توی زمین بدیم مخصوصا اون نویدکیارو ما با تیم کاملمون میایم دیگه مثل رفتو برگشت لیگ با 7-8تا غایب به زمین نمیایم اقای نویدکیا خوشحال باش بازیتون از شبکه 3 میخواد پخش بشه که دیگه اعتراض نکنی
یه قطبی نشونتون بدیم بفهمید پرافتخارترین تیم ایران و دومین تیم پرافتخار اسیا یعنی چی
نمیدونید چقدر خوشحالم به اینا خوردیم اینا همش کار خداست
برای من برد در این بازی اندازه قهرمانی در لیگ ارزش داره باید این بازیو ببریم تا خیلی چیزارو ثابت کنیم
مظلومی نشون داده خیلی خوب انتقام میگیره امیدوارم اخرین بازیش همراه باشه با شیرین ترین برد استقلال در این فصل
اقای نویدکیا یه پیشنهاد
برو یه پارچه بخر و اینبار روش بنویس از قضا آیینه ی چینی شکست!خوب شد اسباب خود بینی شکست
:27::15::thumbsup::دینقل قول:
واقعا با حرفت حال کردک. ایول
نقل قول:
از قضا سر کرگبین صفرا فزود......
امیرجان دیگه نه به این شوری!
پسر خوب هرچند که بنظر منم بردن این بازی اونم تو اصفهان اونم چند روز بعد از پایان لیگ خییییییییییییلی میچسبه ولی اون روی سکه رو هم ببین. راستش جرات نمیکنم بگمش. حتی تصورش هم تحقیر آمیز و ناراحت کنندس:41:
برد مقابل نسف رو تبریک می گم ...
تیم نیمه اول بیشتر فکر دفاع بود و خدا رو شکر که یرکوویچ از تقریبا تک موقعیت استفاده کرد و گل زد .
نیمه دوم خیلی خوب بودیم .
خط هافبکمون توی این بازی عالی بود . حضور زندی ، ساموئل و جباری کنار هم خیلی خوب نشون داد .
به اینها اندو هم که اضافه بشه قدرتمون در میانه زمین چند برابر می شه .
در مجموع ستاره بی چون و چرا این بازی به نظرم سید مهدی بود .
پرویز مظلومی هم با اینکه انتقادهای زیادی همیشه به خاطر تعویض هاش می شه اما اینبار تعویض های فوق العاده ای رو انجام داد .
فرق بازیکنی مثل حمودی و امیر ابادی اینجا مشخص می شه . قبل از اخراج ، امیر ابادی توی یک صحنه توپ رو به خسرو داد و در حالی که باید حرکت می کرد و اورلب می رفت این کار رو نکرد و موقیعت از دست رفت .
من هم خیلی خوشحالم که به سپاهان خوردیم . خیلی انگیزه داریم و امیدوارم که بچه ها و مظلومی درس خوبی رو به حاشیه سازان استقلال بدند ( البته منظور سپاهان نیست ها : دی )
اون عده ای هم که نگران برخورد و طبیعتا حذف یکی از تیمهای ایرانی هستند ، نیمه پر لیوان رو می تونن ببینن که اینجوری حداقل یک نماینده مون به 8 تا می ره : دی
امیدوارم که این قضیه حضور بازیکنان توی اردوهای تیم ملی و باشگاها حل بشه ، اگه ملی پوشان نباشند استقلال بیشتر از 2 تیم دیگه ضرر می کنه .
پ ن : امروز توی خبر داشتیم که قلعه نویی می خواد توی تراکتور بمونه . یعنی می شه؟!! امیدوارم همین زودی ها خبر خوبی بشنوم .
منم این برد رو تبریک میگم
در مورد بازی حرفی واسه گفتن باقی نمونده فقط در مورد صحبت بعضی از دوستان که میگفتن مهدی رحمتی به درد نمیخوره
امروز دیگه باید چیکار میکرد .....
علی حمودی خوب نیست؟امروز امیرابادی جایگزینش بود خودتون دیدید چه اتوبانی احداث شده بوده
گوران به درد نمیخوره ؟به نظر شما تو تک به تک امروز کدوم مهاجمای ما اینو گل میکرد یا بازی با نفت کی اون توپ رو با اون زاویه گل میکرد
گل نفت ابادن هم حتما شانسی بود..
خدایی خیلی ناشکریم بعضیا تو دروازه به نصف مهدی رحمتی هم تو این فصل راضی بودن ...
در مورد بازی هفته اینده با سپاهان واسه صحبت خیلی زوده فقط خیلی خوشحالم که بازی سپاهان از شبکه سه داره پخش میشه
امیدوارم این خبر خوبت نیومدن امیر باشه ....نقل قول:
خیلی قبولش دارم و دوسش دارم اما دست کارهاش خسته شدم دیگه !!!
واقعا موافقم ...نقل قول:
اینقدر بی خیال ...اینقدر بی تفاوت ...بعد همه فحش مظلومی میدن !!
اگه 3شنبه دیگه با سپاهان داشته باشم که افتضاح میشه به خاطر تیم ملی ...
این چه وضعشه اخه ؟؟
یا مصدوم میدیم یا خسته میدن بهمون !!
خط اولت رو هستم ...نقل قول:
اما خط دوم خیلی دعا میکنم مثل بازی اخر با پرسپولیس نکنه !!
منم تبریک میگم
من میگم حمودی خوب نیست اما نگفتم امیر ابادی خوبه ؟ حمودی اصلا بلد نیست سانتر کنه . . . یک حرکت بلده که وقت و بی وقت تو بازی میزنه و توپو خراب میکنه و کلی اشتباهات دیگهنقل قول:
علی حمودی خوب نیست؟امروز امیرابادی جایگزینش بود خودتون دیدید چه اتوبانی احداث شده بوده
تو این دو تا بازی آخر خوب بود . . . ولی جمع بندی من در کل میگه بد بود و هنوزم رو حرفم هستمنقل قول:
بعضی از دوستان که میگفتن مهدی رحمتی به درد نمیخوره
این قضیه ی نیمه پر نداره . . . اگر بهم نمیخوردیم امکانش بود 3 نمایندمون به 8 تا برهنقل قول:
اون عده ای هم که نگران برخورد و طبیعتا حذف یکی از تیمهای ایرانی هستند ، نیمه پر لیوان رو می تونن ببینن که اینجوری حداقل یک نماینده مون به 8 تا می ره
:46:نقل قول:
با همه احترام به طرفداری های قلعه نویی و خود اقای قلعه نویی ، واقعا دوست دارم ایشون توی تراکتورشون بمون . حیفه به خدا زود جدا بشن ...:دی
اتفاقا یکی از دلایلی که از رودرویی با سپاهانی ها خوشحالم همین پرویز مظلومیه .نقل قول:
اما خط دوم خیلی دعا میکنم مثل بازی اخر با پرسپولیس نکنه !!
مظلومی نشون داده مرد بازی های بزرگه .
مقابل پرسپولیس هم به جز بازی اخر 4 بار بردیم و در واقع اخری اونا از ما انتقام گرفتند : دی
ولی ما هنوز باید از زرد پوشان اصفهانی انتقام مون رو بگیریم .:20:
دوستان کسی ویدئو گل ها رو نداره؟؟
ممنون
منم برد استقلال رو مقابل نسخ شي!!!تبريك ميگم:27:
اول از همه بايد بگم حمودي بهترين مدافع راست حال حاضر ايران هست...
استارت ها و سرعتش واقعا بدرد يك دفاع راست ميخوره...
و درباره سانتر كردنش هم بايد بگم كاري نداره كه!!يك استارت ميزنه و فضاي خالي گير مياره
پاس ميده به خسرو خسرو هم خرابش ميكنه:31::11:
واقعا زوج اين دوتا حرف ندارن...:10::10:اوايل فصل هم من ميگفتم حمودي اصلا بدرد نميخوره ولي بعدن فهميدم نگاهم به بازي حمودي به عنوان دفاع راست نگاه خيلي سطحي بوده:5:
گوران هم درسته خيلي ضعيفه ولي همين حس فرصت طلبيش و اون بند قراردادش باعث شده حريص گل زدن بشه و چنين مشخصه اي واسه بازيكني كه مهاجم استقلال هست فوق العاده هست...
ديشب تنها يك بازيكن رو اعصاب بود و اون هم كسي نبود جز ساموئل...!!!
چرا اينقدر بد بازي كرد؟چرا اينقدر حركات ناشيانه انجام ميداد؟شريفات 10 متر تو افسايد بود ولي بهش پاس داد:2:
اين حركت از بازيكني كه تو ليگ انگليس بازي كرده واقعا بعيده و خيلي از كارهايي كه ديشب كرد...
اجازه دارم قانع نشم؟:31:
اینقدر میگید(انتقام،انتقام)یاد فیلم شعله(هندی)افتادم:31:
بازی خیلی سختیه! امیدوارم فقط به درگیری و خشونت کشیده نشه !
پتانسیل تبدیل شدن به یه جنگ تمام عیار رو داره این بازی!
دوستان عزیز سایت عصر ایران یه نظرسنجی گذاشته در مورد اینکه دوست دارید مظلومی بمونه یا نه.
کسائیکه تمایل دارن میتونن شرکت کنن
همون لحظه نتایج رو هم بهتون نمایش میده
الان 2314 نفر شکرت کردن که بیش از 54 درصد خواهان جدایی مظلومی هستن
لینک نظر سنجی:
[HTML]http://www.asriran.com/fa/sport[/HTML]
تبریک با تاخیر.
البته اینکه استقلال به سپاهان خورد و برای صعودش باید این تیم رو حذف کن اصلا چیز مهمی نیست که بخوایم به خاطرش افسوس بخوریم
چرا که حذف شدن یا نشدن سپاهان یا پرسپولیس در برابر استقلال و سایر تیمها اصلا برای من و خیلی طرفدارای دیگه استقلال مهم نیست!
ما تیممون استقلاله...
تیم ملی مون هم استقلاله!
اولا برد استقلال را تبریک میگم
ثانیا من با اینکه استقلالی ام ولی امید زیادی به پیروزی استقلال جلوی سپاهان ندارم
با اینکه استقلالی نیستم اما تبریک میگم.تیم خوب بازی کرد
دوستان سپاهانی ناراحت نشن اما من دوست دارم استقلال برنده بازی باشه فقط باید به فکر پاسهای تو عمق محرم باشید و حرکتهای پشت دفاع جواهیر رو کرنرها هم پژمان و حنیف باید عین سیم خاردار بچسبن به سید جلال و بنگر-چون رو کرنر این دوتا میان جلو میشه تو ضد حمله از سرعت برهانی و شریفات استفاده کرد
راستی دیشب یکی میگفت مگه مظلومی نگفته بود که تمرینی که به خاطر اعتصاب تعطیل شد خیلی مهم بود برای این بازی پس چرا استقلال دیشب نتیجه گرفت و خوب بازی کرد؟!این یعنی خواست بازیکنان؟!!که البته این سوال من هم هست
گل اول گوراننقل قول:
دوستان کسی ویدئو گل ها رو نداره؟؟
گل دوم جباری
داداش به دلت بد راه نده انشاالله میبریم اگر هم نبردیم فدای سرمون:31:نقل قول:
ثانیا من با اینکه استقلالی ام ولی امید زیادی به پیروزی استقلال جلوی سپاهان ندارم
بازیکنا علنا گفتن اگه پول میگرفتیم قهرمان میشدیم یعنی اگه میخواستیم میتونستیم!!!نقل قول:
این یعنی خواست بازیکنان؟!!که البته این سوال من هم هست
بعد از یه بازی هم مظلومی گفت بازیکنا بعضیاشون کم کاری میکنند که بعد حرفشو پس گرفت
اگه دقت کرده باشین هر بازی که حیثیتی بودو باید میبردیم بردیم!بازی با شهرداری اصلا از دقیقه 50 به بعد یه توپ طرف دروازه شهرداری نزدن! اصلا انگار انگیزه نداشتن
.................................
دوستان یه مقایسه بین افتخارات استقلال و سپاهان
استقلال تا سال 82
سپاهان تا سال 91
اینم جدول کلی 11 لیگ اخیر که نشون میده در این 11 دوره گذشته هم با اینکه 2 قهرمانی کمتر از سپاهان داریم به جز 2 فصل 9فصلشو مدعی بودیم و با بدشانسی هربار قهرمانیو تقدیم یکی کردیم
پ.ن
دوستان نظرسنجی سایت سپاهان تا این لحظه
پ.ن2
در اقدامی کاملا خودجوش سپاهان نظرسنجیو از روی سایتش حذف کرد
زنده باد تاج کبیر
من امید زیادی به برد مقال سپاهان دارم.
سپاهان یا روی سانتر گل زده یا روی حرکتهای نویدکیا و سزار؟
اگه جلوی سانترهاشون رو بگیریم و محرم و سزار رو ببندیم از طرف دیکه روی ضد حمله مواظب باشیم سپاهان حرفی برای گفتن نداره.
2تا بازی اخر هم با سپاهان مساوی کردیم.ولی این بازی باید یه بردنه داشته باشه و امیدوارم ما باشیم.
یه سری دوستان هم با قهرمانی یه نمه جوگیر شدن؟
یک تیم هیچ وقت در اوج نخواهد بود .........
فکر میکنم حتی نمیشه برای این تفکر تاسف خوردنقل قول:
اگر این حرف رو جلوی کسی مثل مرحوم حجازی میگفتن فکر میکنم خیلی جلوتر می مرد
دیگه شوخی شوخی ولی با تیم ملی هم شوخی؟
البته فکر کنم برداشت اشتباه شده از پست این دوستموننقل قول:
منظورش اینه که الان بازیکنان استقلال هسته اصلی تیم ملی رو تشکیل می دهند .
ما میتونیم سپاهان رو با یه بازی فکر شده ، با برنامه و بدون اشتباه ببریم.
2 تیم از هم شناخت کامل و 100 در 100 دارن. احتمالا بازی کم گل و خیلی نزدیک باشه.
سنگین ترین مسئولیت کادر فنی واسه این بازی ،به نظر من، چیدن ترکیب درست و انتخاب سیستم صحیح هست.
خوشبختانه آندو ، حنیف و حمودی هم میتونن به تیم کمک کنن و استقلال با تمام قوا (بجز امیر آبادی نیمکت نشین )هیچ کم و کسری نداره.
به امید صعود
از آخر جوابتو میدم..نقل قول:
من با شما و هیچکس دیگه توی این فروم شوخی ندارم حرفم هم کاملا جدی بود.
آخه این چه ربطی به اون خدابیامرز داره...ناصرخان رو خیلی قبل تر کشتن اونم نه با این حرفا!
و اضافه میکنم نمی دونم شما نگران تیم ملی بودی یا ناصرحجازی یا سپاهان که مجبور شدی برای طرزتفکر من حتی تاسف هم نخوری...
ولی مهم اینه که آدم همیشه یک رو داشته باشه و بزور نخواد خودش رو منطقی جلوه بده!
نه عزیزم منظورم دقیقا همونی هست که دوست پرسپولیسی مون برداشت کردن!نقل قول:
دو کلام از ماشین عروس :31:
منبع : ورزش 3
برای برد به اصفهان میریم. شک نکنید!
4 بازی آخر با سپاهان : 3 مساوی - 1 برد
البته ناگفته چندین فصل هست که تو اصفهان نتونستیم برنده باشیم ولی اشکالی نداره. این بار میریم تا طلسم رو بشکنیم.
این فصل چندبار در همچین شرایطی قرار گرفتیم که حتما باید بازیو میبردیم که در اکثر مواقع موفق بودیم
استقلال3 الاتفاق1
استقلال2 پرسپولیس0
استقلال3 پرسپولیس0
استقلال2 ذوب اهن0
و تنها روی 1 معجزه دربی اخرو باختیم
استقلال نشون داده بازیهای مرگو زندگیو همیشه موفق بوده.این فصل در بازیهای رودر رومون با اینکه ما هر بازی 7-8 تا غایب داشتیم سپاهان حرفی واسه گفتن نداشت
بازی برگشت ما بهشون 2 موقعیت بیشتر ندادیم که یکیش گل شد یکیشم شوت از راه دور بود که رفت بیرون......اون بازی سپاهان تیمش کامل بود اما ما ضعیفترین هافبک این فصلمونو در اون بازی داشتیم الونگ زندی شیرزاد جباری شریفات....زندی که اصلا اماده نبود و بودو نبودش فرق نمیکرد فریدون از دربی به بعد اماده شد اون بازی فقط جباری و تاحدودی شیرزاد باید با 5 تا هافبک قدرتمند سپاهان میجنگیدن که تا حدودی موفق بودن
اگه صحبتهای کادر فنیو هوادارای سپاهانو بخونید یاد حالو هوای خودمون قبل از دربی میفتید که فقط با غرور حرف میزدیم و این کاملا به نفع ماست
باید وسط زمینو در اختیار بگیریم تا ارتباط خط هافبکشونو با مهاجماشون قطع کنیم.سپاهانیا به خوبی عمل پرسینگو انجام میدن ما باید به بازی سرعت بدیم و کار اضافه با توپ نکنیم.3شنبه بدون شک یکی از برنامه هاشون سانتر از جناحین و پرتاب اوت دستی هستش و همینطور دور زدن دفاع چپ و راستمون که حسینی و حمودی روز سختیو در پیش دارن باید باهوش باشند
از شوتهای از راه دور ابراهیمی هم نباید غافل شد که اونم اندو هست خیالمون راحته از اونجا یا توپ رد نمیشه یا بازیکن:31:
فقط امیدوارم روز خوب مهاجمامون باشه.با توجه به دفاعهای سپاهان با سانتر از جناحین خیلی سخته به گل برسیم نیمه اولو باید با یه مهاجم سرعتی شروع کنیم مثل برهانی که بتونه از پاسهای پشت دفاع به خوبی استفاده کنه سید جلال رو این توپها معمولا اشتباه میکنه.....ای کاش قدرت تموم کنندگیشم مثل گوران بود.....گورانو شریفاتو میلاد بهتر هستش که نیمه دوم و شاید هم وقتهای اضافه به بازی بیان
با این حساب ترکیب پیشنهادی
................................ رحمتی ................................
حسینی ........... حنیف .............. منتظری ......... حمودی
.................. ساموئل ............. تیموریان .....................
زندی ........................ جباری ......................... حیدری
.............................. برهانی ..................................
پ.ن
نقل قول:
فتحاللهزاده درباره صحبتهای محرم نویدکیا در برنامه 90 مبنی بر اینکه حالا حالاها قهرمانی برای سپاهان است و از رعایت نشدن سقف قرارداد در تیمهای تهرانی گلایه کرده بود، گفت: آدم که پول زیادی میگیرد، از سر شکمسیری خوب حرف میزند. همه میدانند استقلال و پرسپولیس با وجود هواداران میلیونی با امکانات کمتری نسبت به باشگاه سپاهان اداره میشوند.
ما همیشه تو اصفهان در برابر تیم های اصفهانی مخصوصا سپاهان مشکل داشتیم و یا مساوی گرفتیم یا معمولا باختیم . . . خیلی کم تو اصفهان پیروز از زمین بیرون اومدیم . . . . امیدوارم این سری با برد همراه باشه
زیاد امیدی نیست در مجموع
فتحاللهزاده: سپاهان منصفانه فکر کند
مديرعامل باشگاه استقلال در واکنش به اينکه سپاهان اعلام کرده 10 درصد ورزشگاه فولادشهر را به هواداران استقلال ميدهد گفت: از سپاهانيها ميخواهم منصفانه فکر کنند.
علي فتحاللهزاده در گفتوگو با فارس، درباره برتري 2 بر صفر استقلال برابر نسف قارشي ازبکستان اظهار داشت: خوشبختانه توانستيم با يک بازي خوب به مرحله بعد صعود کنيم. براي اين مسابقه کمي استرس داشتيم، چرا که ممکن بود با يک گل از مسابقات حذف شويم اما بچهها بخصوص در نيمه دوم بازي خيلي خوبي را انجام دادند و حتي در نيمه دوم با آنها آقا وسط بازي ميکردند.
مدير عامل باشگاه استقلال درباره اينکه استقلال در مرحله بعدي بايد با سپاهان بازي کند، عنوان کرد: مسلما اين قرعه بدي است چرا که يک تيم ايراني حذف ميشود و اينکه ايران براي مرحله بعد فقط 2 نماينده داشته باشد، خوب نيست. من فقط از اينکه يک تيم ايراني حذف ميشود، ناراحتم وگرنه به قدرت استقلال ايمان دارم.
فتحاللهزاده اضافه کرد: تيم قدرتمندي هستيم و اگر براي ما حاشيه درست نميکردند، ميتوانستيم قهرمان ليگ هم شويم و امسال دو جام بگيريم و فقط با اختلاف يک امتياز قهرماني را از دست داديم. مقابل نسف قارشي با وجودي که تيموريان، عمرانزاده و حمودي نبودند، بازي بسيار خوبي انجام داديم. با توجه به اينکه ما تيم قدرتمندي هستيم و داخل زمين نميتوانند حريف ما شوند، در بيرون از زمين برايمان حاشيه درست ميکنند.
وي درباره اينکه باشگاه سپاهان از AFC خواسته فقط 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه به هواداران استقلال اختصاص پيدا کند، عنوان کرد:10 درصد هوادار براي ما کم است. در ورزشگاههاي خارجي که غريبه هم هستند 10 درصد ميگيريم اما سپاهان که هموطن ماست چرا فقط 10 درصد هوادار به ما ميدهد؟ بهتر است باشگاه سپاهان منصفانه فکر کند. با آقاي رحيمي و باشگاه سپاهان رفاقت چندين ساله دارم و انتظار داريم بخاطر اصفهانيها هواداران بيشتري را از استقلال در ورزشگاه جاي دهند.
وي افزود: استقلال در بازيهاي خارج از خانه بهتر بازي ميکند و تيم خطرناکتري است. در آسيا از استقلال حساب ميبرند، من مطمئن هستم اين کادر فني و بازيکنان زحمتکش يک بازي طوفاني مقابل سپاهان انجام ميدهند.
فتحاللهزاده درباره صحبتهاي محرم نويدکيا در برنامه 90 مبني بر اينکه حالا حالاها قهرماني براي سپاهان است و از رعايت نشدن سقف قرارداد در تيمهاي تهراني گلايه کرده بود، گفت: آدم که پول زيادي ميگيرد، از سر شکمسيري خوب حرف ميزند. همه ميدانند استقلال و پرسپوليس با وجود هواداران ميليوني با امکانات کمتري نسبت به باشگاه سپاهان اداره ميشوند. طبق صحبتهاي هيئت مديره سپاهان اين را ميگويم. سال گذشته با 10 ميليارد تومان تيم خود را اداره کرديم اما سپاهان 17،18 ميليارد تومان خرج کرده بود.
وي ادامه داد: کُري را داخل زمين ميخوانيم، حداقل دو سه بازيکن فصل گذشته سپاهان پيش ما هستند و اگر آنها نميدانند که چقدر به بازيکنانشان پول دادهاند، ما بخوبي ميدانيم. اين صحبتها خوب نيست و نويدکيا نبايد اين حرفها را بزند. اين صحبت به خود نويدکيا لطمه ميزند و من دوست ندارم او که بازيکن خوبي است به اين راه کشيده شود.
فتحاللهزاده درباره اينکه در صورت پيروزي مقابل سپاهان چه پاداشي براي تيم در نظر گرفته گفت: در شرايطي که حريفان ما وقتي ميبرند پاداشهاي 6 ميليوني به بازيکنان خود ميدهند، من يک ميليون تومان به بازيکنان پاداش ميدهم. ارزش اين بازيکنان براي من بيشتر از اين پول است و خودشان هم ميدانند که دستم خالي است اما مطمئن هستم با وجود همين پاداشهاي يک ميليوني بازي جانانهاي مقابل سپاهان برگزار ميکنند.
وي در خصوص اينکه قرار بود بعد از بازي با نسف قارشي تکليف ماندن يا رفتنش از استقلال را مشخص کند، به فارس گفت: استقلال تيم بزرگي است و نميشود به اين راحتي گفت که يکي ميرود و ديگري ميآيد. در حال انجام دادن کارهاي خود هستيم و تا زماني که باشم هيچ سهلانگاري انجام نميدهم و کارم را ميکنم.
فتحاللهزاده درباره اينکه گفته ميشود امير قلعهنويي جلسه پنهاني با هيئت مديره استقلال داشته است، اظهار داشت: من در جريان چنين جلسهاي نيستم. اساسنامه ميگويد مديرعامل بايد سرمربي را انتخاب کند و من هنوز با کسي صحبت نکردم. با وجود اين فشارها و اضطرابها که به تيم وارد ميشود، هر کسي جاي من بود، نميتوانست ادامه دهد، اما من گوشم بدهکار اين حرفها نيست و براي پست و مقام نميجنگم.
وي گفت: اگر يک ثانيه به کارم در استقلال مانده باشد، طوري کار ميکنم که انگار 100 سال ديگر هستم. اين شايعات از روي ناجوانمردي صورت گرفته و آنهايي که براي من چنين مشکلاتي را ايجاد کردند تاوان بدي پس خواهند داد. مطمئن باشيد که هم در اين دنيا و هم آن دنيا جواب پس ميدهند و البته من دوست دارم همه تاوان را آن دنيا پس بدهند.
منبع : ورزش 3
نقل قول:
بابا تو دیگه کی هستی؟
چرا همش موج منفی میدی؟
من بیچاره دو تا انتقاد کردم میخاستن از ایران اخراجم کنن، نمیدونم چطور به شما کسی چیزی نمیگه
بنظر من بازی های تک حذفی حسابش اصولا از بازی ها لیگی جداست
تو لیگ، تیمی که تیم تره بهتر کار میکنه ولی تو بازی های تک حذفی غیرت و تعصب و روحیه مهمتره
تعداد تورنمنت هایی که سپاهان در همه تاریخش توش شرکت کرده کمتر از تعداد قهرمانی های استقلاله! پس استقلال به این خاطر یک بر صفر جلوست.
بازیکن های استقلال قطعا بهتر از سپاهانن این دو بر صفر.
بازی تو اصفهانه این دو بر یک.
رحمتی تو دروازه ماست و اگر روز خوبش باشه سه بر یک.
رو نیکمت اونا کرانچاره رو نیمکت ما مظلومی این سه بر دو.
ما دو تا ستاره داریم اونا ندارن این چهار بر دو.
داور مظفری زادس شد چهار بر صد ( نه ببخشید تکذیب شد این خبر پس همون چهار بر دو )
استقلال تاپیکی به این خوبی و فعالی داره اینم 5 بر دو
تمام
چرا الکی جو میدی اسطقس
این حرف الان یعنی چی ؟نقل قول:
من بیچاره دو تا انتقاد کردم میخاستن از ایران اخراجم کنن، نمیدونم چطور به شما کسی چیزی نمیگه
من نظر شخصیمو گفتم و هیچکی نمیتونه بخاطر این حرفم منو سرزنش کنه
اینقدر رویایی فکر نکن عزیز
من روی آمار و ارقام گفتم و اصولا استقلال تو اصفهان خوب کار نمیکنه . . . وگرنه منم از خدامه پیروز از زمین بیرون بیایم
نکته جالبیه که نمیشه به راحتی ازش گذشت.نقل قول:
فتحاللهزاده درباره صحبتهاي محرم نويدکيا در برنامه 90 مبني بر اينکه حالا حالاها قهرماني براي سپاهان است و از رعايت نشدن سقف قرارداد در تيمهاي تهراني گلايه کرده بود، گفت: آدم که پول زيادي ميگيرد، از سر شکمسيري خوب حرف ميزند. همه ميدانند استقلال و پرسپوليس با وجود هواداران ميليوني با امکانات کمتري نسبت به باشگاه سپاهان اداره ميشوند. طبق صحبتهاي هيئت مديره سپاهان اين را ميگويم. سال گذشته با 10 ميليارد تومان تيم خود را اداره کرديم اما سپاهان 17،18 ميليارد تومان خرج کرده بود.
به نظر منم تیم های دولتی مثل استقلال و پرسپولیس از نطر مالی واقعا مشکل دارند, علتشم اینه که دولت واقعا از نظر مالی
مشکل داره. از طرفی بعضی تیم های شهرستانی واقعا از وضع بهتری برخوردارند و بعد اینطوری شاکی از سقف قرارداد و این
قبیل موضوعات می شند!! واقعا عجیبه!
اتفاقا جالب اینجاست که سپاهان توی این 3 فصل که قهرمان شده استقلال را نتونسته ببره!
یعنی توی بهترین شرایطشون هم از ما باختن
دلم بدجوری روشنه به اینکه اینجا ببریمشون
فعلا فقط حمایت
خوب کار نمیکنه یا نمیذارن نتیجه بگیره؟؟؟نقل قول:
من روی آمار و ارقام گفتم و اصولا استقلال تو اصفهان خوب کار نمیکنه
بازیمون با سپاهان تو اصفهان اون سال اخری که سامره تو استقلال بودو یادته؟همون که بازی 2-0 بردرو 2-2 مساوی کردیم داورشم قهرمانی بود و بعد از اون بازی به خاطر اشتباهاتش چندین جلسه محروم شد.....
اون سال که مرفاوی سرمربیمون بود قلعه نویی اولین سالش بود که اومده بود سپاهانو استقلال 2-0 بازیو باخت به گفته کارشناسان برنامه نود هر دو گل سپاهان مردود بود.....
بازیمون فصل گذشته در اصفهانو یادتونه؟همون که 1-1 شد به گفته کارشناسان برنامه 90 یه پنالتی باید روی سید صالحی گرفته میشد و خسرو حیدری باید اخراج میشد
بالاخره میرسیم به بازیمون در این فصل در هفته اول لیگ که گل سالم ارش برهانی به اشتباه مردود اعلام شد و شریفات به اشتباه اخراج شد
اگه بازی رفتو برگشت این فصل هم دیده باشی میبینی استقلال با 7-8 غایب در هر دو بازی رفتو برگشت کاملا سوار بازی بود چه سپاهان لوکا و چه سپاهان کرانچار
من فقط همینارو یادمه اگه دوستان چیزی یادشونه بگن
در ضمن پرویز تو این دو سال کم سنت شکنی نکرد......
افکار جالبی داری کلا . . . امید چندانی به بازی ندارم . . . این نظر شخصیمه . . . پنالتی نگرفتن و گل سالم رو مردود اعلام کردن و از این حرفا به درد ما نمیخوره . . . نتیجه اونی که ثبت میشه . . . با اینکه شرایط این بازی متفاوته اما شانس سپاهان رو بیشتر میبینم