هر کی میدونه بگه.نقل قول:
Printable View
هر کی میدونه بگه.نقل قول:
کمککککککککککککککککککککککک کککککک
گند زدم به بازی.
تا 15 فصل تو مستر لیگ رو تیمم کار میکردم ولی دیشب اتفاقی حواسم نبود موقع نقل و انتقالات یه خرید گرون کردم بازی Game Over شده....رو auto save هم بود.دیگه نمیتونم کاریش کنم.هیچ هک یا کد تقلبی,چیزی وجود نداره بشه درستش کرد؟
با سلام کسی می تون اموزش شبکه کردن بازی ساکر 2009 یا2006 را در محیط گیم نت نه در کا فی نت بین شبکه های کامپیوتر ها نه در اینترنت را اموزش بده با تشکر
فکر نکنم بشه چنین کاری کرد!!!نقل قول:
واقعا کسی نمیدونه!نقل قول:
لااقل اگه بلدید طریقه ی ساخت Adboard رو بگید!:angry:
برای ساخت addboard شما میتونی از توی اینترنت addboard های واقعی رو سرچ کنی و توی فتوشاپ سایزشون رو درست کنی و وارد بازی کنی
اگه یک addbord از خود بازی داشته باشی کارت راحتتر میشهو میتونی روی همون جایگزین کنی
--------------------
اسم لیگ ها رو فکر کنم توی قسمت edit بشه عوض کرد
توی ایت دو تا ورژن آخری میشد همچین کاری کرد.فکر کنم توی pes 6 هم بشه
اگه بشه یک گزینه داره بنام league & cup name ....
من میخوام ادبورد دلخواه خودمو بسازم،دانلود اون از گیمینگ که کاری نداره!نقل قول:
خوب اون دیگه مطرح کردن نداشت
شما سایز addboard ها رو بر میداری و طرح مورد نظرت رو توی فوتوشاپ یا هر برنامه دیگه ای طراحی می کنی
فایلهای ادبوردbin هستند.حالا میشه بگید چه جوری،با چه سایزی و در چه مراحلی باید ادبورد ساخت؟نقل قول:
شما اونها رو با game graphic studio باز کن
بعد عکس ها رو سیو کن...و برو ببین سایزشون چند در چنده؟
بعد همون سایز رو توی photoshop با ایجاد یک پرونده جدید وارد می کنید
و در ادامه طراحی addboard به سلیقه شما بستگی داره
نقل قول:
با سلام و تشکر
لطفا یه آپشن فایل جدید بزارید
لطفا تو این جور سایت ها آپلود نشده باشه هرکاری کردم نتونستم دانلودش کنم
راپیدشری چیزی ممنون
نقل قول:
pes6 هم مگه كسي بازي ميكنه:18:
pes6 که خوبه ما هنوز 99 یا همون eleven 3 هم بازی میکنیم مشکلیه مگه ؟!!!!نقل قول:
من pes6 رو دوباره رو سیستم نصب کردم
اگه امکان داره یه patch بذارید که تیم هاش و بازیکناش 2009 باشند
چیزهی دیگه مثل کفش ولباس مهم نیست
يه دفعه 2009 رو نصب كن ديگه pes 6 كه اصلا حال نميده با وجود 2009نقل قول:
منم هنوز pes6 رو میزنم
نقل قول:
اگه امکان داره یه patch بذارید که تیم هاش و بازیکناش 2009 باشند
آی گفتی همین pes6 اگه به روز بشه تیم هاش از همه بهتره باید پچ باشه فقط نیاز به سرچ دارهنقل قول:
سلام
من یک فایل میخوام (حالا چه pdf چه word ) که توش تمام ترفند های این بازی باشه
ONLY PES
من هم pes 2009 بازی می کنم هم pes 6
همین pes 6 در بعضی موارد هنوز از 2009 سرتره
مثلا توي كدوم موارد PES 6 از PES 2009 سرتره؟نقل قول:
مطلب اصلی در اینه که وقتی به یه ورژن بازی دلبستگی پیدا کنی,واقعا سخته که به ورژن بالاتر ارتقا بدیش.نقل قول:
نقل قول:
مثلا توي كدوم موارد PES 6 از PES 2009 سرتره؟
این که بازیش روونتره و عمریه با بروبچ داریم pes6 میزنیم و 3 سالی هست باهاش انس گرفتیم باعث میشه من یکی نتونم ترکش کنم:31:
نقل قول:والا چي بگم البته من هم شنيدم PES 6 خيلي طرفدار داره هنوز هم ولي خوب بارم قابل درك نيست چون موقعي كه PES 6 اومده بود سيستمم ذغالي بود ذاتا توي اون برهه از زمان گيم نمي تونستم بازي كنم. ولي خوب الان وقتي PES 6 رو نصب مي كنم گرافيك پايينش توي ذوق مي زنه واقعا آدم چشمش كه به بازي گرافيكي تر يه بازي عادت مي كنه ديگه ورژن هاي قبلي رو نمي تونه تحمل كنه. حتي لوگوي تيمها هم كيفيت ندارند توي PES 6. ولي خوب براي طرفداراش مثل شما مي تونه جذابيت هايي داشته باشه كه برام جالب هست. براتون آرزوي موفقيت مي كنم. خوش باشيد و موفق و سربلند:40:نقل قول:
در درجه ی اول سعی میکنیم ورژنهای جدید رو نبینیم!:20: چون اگه ببینیم دیگه از pes6 خسته میشیم:31:نقل قول:
سلام دوستان . جديدترين اوپشن فايل كه براي PES 6 اومده كدومه و لينكش رو چجوري ميشه گير آورد ؟
عادل جون بيا اين هم جديدترين آپشن فايل:نقل قول:
سلام دوستان . جديدترين اوپشن فايل كه براي PES 6 اومده كدومه و لينكش رو چجوري ميشه گير آورد ؟
کد:http://www.zshare.net/download/556811822ad2d5ef/
اين هم لينک دانلود مستقيم آپشن فايل 2009:
کد:http://p30center.qsh.in/files/optionfile2009.zip
pes6 در زاویه دوربین از Pes9 بهتره pes9 یه کم دوربین دوره هرچی هم ور رفتم اون چیزی که می خواستم نشد
این آپشن فایلی که خودم از اون استفاده می کنم.
البته درسته که بازیکنان تیم ها در اون منطبق بر آخرین اخباری هستند که در فصل جدید نقل و انتقالات شنیدم،ولی تیم های باشگاهی به همون صورتی هستند که در فصل 2009 دیده شدند(از لحاظ صعود تیم های جدید به لیگ ها می گویم):
کد:http://www.4shared.com/file/115748077/a1182699/Pes6_Option_File_2009-2010.html
سلام دوستان کسی این توپای جدید و داره بره پیس 6 همین چند تا توپ نایک 2009 و یورو پاس و مال چنپیونز لیگ امسالو اگه دارین لینکشو بدین فقط لینک گیمینگ اکسس نباشه نمیتونم دان کنم...
ممنون
سلام
کسی آپشن فایل از لیگ برتر نداره؟
مال 86-87 رو دارم ولی دیگه قدیمی شده هرکی از اون جدیدتر داره لطفا بزاره:20:
کسی نیست جواب بده:19:نقل قول:
تا 10 روز دیگه صبر کنی میذارم .
سلام دوستان من نمي دونم اين مشكلم رو بايد كجا و به كي بگم
من به توصيه يكي از دوستان بازي pes 6 را از فروشگاه پي سي وورلد يكشنبه سفارش دادم و پنج شنبه به دستم رسيد ... قرار بود يك دي وي دي باشه ولي الان كه اومده دوتا سي دي هست كه نصب هم نمي شه ...بعد از يك هفته انتظار حالا نصب هم نميشه يعني ارور نصب ناموفق مي ده و محتويات سي دي ها مشكل داره ...
من خودم از مشتريان قديمي اين فروشگاه هستم و سابقه نداشته اينجوري باشه محصولاتشون ... از دبروز كه پنج شنبه بود هر چي تماس مي گيرم رو پيامگير هست براشون پيام هم به قسمت پشتيباني فرستادم ...
نمي دونم بايد تا شنبه صبر كنم؟
دوستان تا حالا همچين مشكلي نداشتيد؟
اينم بد شانسي ماست ديگه
<اسه من CD ویندوزی که از این فروشگاه خرید کردم مشکل داشت.واسه نصب ارور میدهنقل قول:
خوب دوست عزيز حتما پيگيري كردي چه جوابي بهت دادن؟نقل قول:
البته انسانهاي بسيار خوبي هستن مطمئنم فردا شنبه يك راه حلي جلو پاي من مي گذارند ولي مي خوام قبلش بدونم شما چه اقدامي كردي و چه جوابي گرفتي
با توجه به اينكه محصولاتشون گارانتي داره فكر نكنم مشكلي پيش بياد ... البته اگه هم مشكلي پيش بياد من ليسانس حقوق هستم و پيگيري خواهم كرد...
آپشن فايل جديد شامل جديد ترين نقل وانتقالات اروپا
همراه با طراحي جديد كيتها
حالشو ببر
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=44347
دمت گرم حاجی:10:
اینم پچ لیگ مزخرف ایران: (پست آخر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
لطفا راهنمایی بکنین چطوری می تونم زمان بازی رو در تغییر بدم اون قسمتی که برای تنظیمات زمان و استادیوم این جور قسمت هاست .میدونم که حتما تو صفحات قبل هست ولی یک هفته طول میکشه 300 صفحه رو دید.ممنون.