سلام دوستان
کسی قیمت lw5700 اینچ 42 رو میدونه ؟
Printable View
سلام دوستان
کسی قیمت lw5700 اینچ 42 رو میدونه ؟
سلام
من می خواهم ال جی 42 اینچ 58000 بخرم کیفیت وشفافیت رنگش چطور نسبت به ساسونگ 6930 یا 6950 ساسونگ--
سلام
فایل های آپدیتی که در سایت اصلی ال جی وگلدایران هست روی تی وی های ایران کار نمیکنه
پس شما فقط میتونید از این ورژن استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مربوط به سایت ال جی ایران میباشد:
در ضمن از این فایل برای کل مدل های LM میتونید استفاده کنید...
اتفاقا من 42LM66100 گرفتم کیفیت تصویرش خیلی خوبه. 3d خیلی خوبی داشت. با سامسونگ که مقایسه میکردم نسبت به همرده خودش که 6960 بود بهتر بود. 6960 اصلا نمی ارزید اینقدر خرج کنی براش.نقل قول:
از همه لحاظ امکانات خوبی داره. فقط تنها مشکلی که داره اینه که app های کم و خیلی ساده ای داره. مثلا من هرچی دنبال angry birds گشتم پیدا نکردم.
سوال منم هستنقل قول:
قیمت 5700 و 6500 42اینچ رو اگه کسی بگه ممنون میشم
نقل قول:42lw65100 : 2,100,000
42lw57000 : 1,700,000
مدل های 55 اینچ قیمتشون چنده ؟
قیمت م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سایز 55 اینچ میتونید اینجا ببینید.نقل قول:
تاپیک tv های الجیه ها!نقل قول:
این مدل 32lm 66900 رو کسی تست کرده؟
و همچنین پلاسمای 42 الجی مدل pa 45000
بین این دو مدل موندم. البته کلا از الجی خاطره خوشی ندارم ولی باز به خاطر قیمتش شاید مجبور بشم الجی بخرم
لطفا راهنمایی کنید
کسی نیست به من کمک کنه.نقل قول:
فوریه.
مدل 66900 رو کسی تست کرده ؟
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم که واسه همه ی مدلای lm این آپدیت قابل استفاده باشه
چون من واسه همه ی مدل های LM رو نگاه کرده 3جور آپدیت وجود داشت
البته واسه سری6 و 7 هزار همین آپدیت وجود داشت
مدل تلوزیون ما LM64100 هستش ولی توی لیستLG واسه آپدیت نیست!!!
آیا من باید از همین آپدیت استفاده کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟
ورژن الانش 3.00.11 هستش و وقتی میخوام آپدیت کنم این ورژن رو پیدا میکنه: 4.00.11
چیکار کنم؟
با خود تلوزیون خواستم آپدیت کنم ولی خیلی طول میکشه.16 مگ رو توی 20 دقیقه دانلود کرد که میشد 3 درصد!!! منم بیخیالش شدم
لطفا سریع کمکم کنید
ببخشید دوستان میخوام "lw 65100 42 رو آپدیت کنم ، باید چه فایلی رو دانلود کنم و چطوری نصب کنم؟ خطر نداره برای تلویزیون؟
آپدیت های بالاتر برای تی وی هایی که تو ایران فروخته میشه قابل استفاده نیست این فایل که من گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین آپدیت هستش واسه ایرانی ها ...نقل قول:
از همین آپدیت استفاده کن مشکلی پیش نمیاد چون اگه آپدیت مربوط به تی وی خودت نباشه اصلا فایل رو نمیشناسه و پیغام آپدیت نمیاد...
آپدیت اینترنت اصلا کار نمیکنه....
از همین استفاده کن و نتیجش رو اطلاع بده...
نرم افزار جدید مدل 47lm76100 را برام کسی دارد بذارد
ممنونمنقل قول:
همین چند دقیقه پیش دانلودش کردم و نصبش کردم هیچ مشکلی پیش نیومد و با موفقیت آپدیت شد.
ولی تغییر خاصی نکرد!!! چه تغیراتی میکنه که من نفهمیدم؟
فکر کنم پخش فایل ها و زیرنویسش بهتر بشه...نقل قول:
از DLNA استفاده میکنی؟یعنی با کامپیوتر از طریق کابل لن وصلش کردی؟اگه وصل کردی ببین فایلهای HD با صدای dts رو پخش میکنه؟
جدیدترین آپدیت برای تلوزیون های اسمارت ال جی سایز 42 به تاریخ 04/02/2013
نه بابا.با کامپیوتر دانلودش کردم و بعد بهusb ap تلوزیون وصلش کردم خودش آپدیت رو پیدا کردوبعدش من فقط یه اکی زدم خودش تو 2دقیقه آپدیت شد وریستارت شدنقل قول:
متاسفانه فیلم HD با صدای dts ندارم.نمیدونم.اگه سراغ داری یه کم حجمش رو بزار که امتحان کنم یا اینکه یه تیکه از یه فیلم رو کات کن و بزار اینجا که امتحان کنم
سلام دوستان الان قیمت این تلویزیون LG 42LM66100 چند در میاد میخوام یدونه از این بخرم تلویزیون خوبی هست یا نه کیفیت 3D خوبه
ممنون میشم راهنمایی کنین
خیلی فوریه فردا میخوام بخرم
الان تا 3 میلیون کدوم خوبه؟چی خوبه بخرم
ار این4 مدل
LG 42LM66100
و
LG 42LM62000
و
LG42LM64100
و
LG42LM76100
میشه قیمت هارو هم بگین برام دوره بر چند؟
دوستان سلام من به تازگی یه 47 76100 خریدم به همراه یه بلوری اما چندتا مشکل دارم
1.زیرنویس فارسی از روی هارد جدا جدا نشون میده مثلا ز ی ر ن و ی س یا کلا نامفهومه
2.تصویر وقتی از روی هارد یا بلوری پلیر پخش میشه به نظر میرسه تندتر از حالت عادیه
3.تصویر hd خیلی دون دونه
ممنون میشم راهنمایی کنین چون نصاب گلدیران که هیچی حالیش نبود
نرم افزار جدید 76100 را از سایت گلدیران برداشتم میشود طریقه اپگرید را توضیح دهید ممنون میشوم
سلام به همه. کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟؟:n22:نقل قول:
دوستان نظرشون در ارتباط با 47LM66100 چی هستش؟؟
سلام خدمت همه دوستان عزیز. خواستم بدونم تلویزیون lw57000 قابلیت تصویر در تصور نداره؟ خیلی ممنون:n16:
با سلام
تلویزیون من مدل ال جی 42lw4500 است با فلش فیلمهای سه بعدی با فرمت ts رو بخوبی پخش میکنه . ولی فرمتهای دیگه رو نه. فایهای با فرمت mkv رو هم پخش نمیکنه چکار کنم این فرمت پخش شه با تشکر
سلام دوستان من بعد از مدتی تحقیق بالاخره یه 47LM64100 خریدم و ازش راضیم به نظرتون چطور تلوزیونه؟(4000000تومن+500تومن کارت هدیه)
من فقط یه اشکالی داشتم اون هم اینکه نمیتونه شبکه های دیجیتال رو پیدا کنه در صورتی که همون فیش رو وقتی به گیرنده دنای وصل میکنم شبکه ها رو پیدا میکنه البته بعضی وقتا یکم گیر میکنه که میره رو اعصاب.حالا من چه اقداماتی رو انجام دهم؟
سلام. رفقا لطفا یکی که خیلی وقته تلویزیون سه بعدی خریده جواب بده. حداقل 6 ماه. آیا تلویزیون سه بعدی دل رو بعد یک مدت می زنه و دیگه جذاب نیست؟ یا نه؛ همیشه تازگی و هیجان و لذت رو داره؟ من هنوز نخریدم. می خوام یک تلویزیون بگیرم حدود 47 اینچ؛ یک هارد اکسترنال هم بگیرم پر از فیلم سه بعدی؛ تعطیلاتم رو باهاش بگذرونم. مدل پیشنهادی رفقا چیه؟ از کدوم برند؟ آیا فرمت mkv در سه بعدی؛ واقعا فضای سه بعدی رو می سازه؟ این فیلم های قدیمی رو چه جوری سه بعدی کردن؟ ممنون میشم یکی جواب بده
سه بعدی هیجان اولش زیاده و به تدریج عادی میشه. شما اگر می خوای این تعطیلات نهایت لذت رو از سه بعدی ببری یه تلویزیون 47 اینچ و به بالا ال جی نیاز داری و یه هارد پر از فیلم های ساید بای ساید سه بعدی Full HD. مدل تلویزیون هم توصیه میشه 76100، 86000 یا 96000 باشه.نقل قول:
مدل 64100 ال جی رو کافی دیدم. قیمتش هم حدود 4 تومن. مدلهایی که شما گفتین برای نشان دادن فیلم مزیت خاصی دارن که 64100 نداره؟نقل قول:
با قول یکی از دوستان فک کنم این مدل 64100 من درآوردی باشه:n02:نقل قول:
گذشته از شوخی فکر کنم 64100 مثل 67100 پنل 100 هرتز داشته باشه ولی 76100 خوب پنل 200 هرتزی داره که به مراتب برای تصاویر سه بعدی مناسب تره.
دوستان کسی راجبه ارتباط با بلوتوث با تلویزیون LG SMART رو داره مدل تلویزیون بنده 32LM66900 هست کلیه اتصلات وایرلسی رو انجام دادم ولی بلوتوث رو نتونستم ضمنا هیچ گزینه بلوتوث روی تلویزیون ندیدم ولی بلوتوث داره
اگه عینکتون اکتیوه برای لتصال عینک و تلویزیونه
دوستان کسی کد بلوتوث LG SMART 32LM66900 رو داره؟ ضمنا چهار تا صفر جواب نمیده.
دوستان چرا تلوزیون سری LM از طریق USB نمیشه Firmware را آپدیت کرد ؟
من طبق آموزس میخوام تلوزیونمون رو که مدل LM 96000 هست را آپدیت کنم ولی وقتی فلش میزنم هیچ اتفاقی نمی افته من دقیقا طبق آموزش سایت ال جی این کار کردم ولی نمیشه
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
بچه ها بهترین تنظیم عمق برای دیدن فیلم سه بعدی توی تلویزیون ال جی چی هست؟از من بهم ریخته
آقا خداوکیلی یکی بیاد این پخش زیر نویس و توی تلوزیون های اسمارت ال جی توضیح بده.من توی پوشه فیلم زیرنویسشو با فرمت srt قرار میدم بعد هر دو تا شو کپی میکنم توی فلش مموری بعد وصل میکنم به تلوزیون اما نه زیرنویس شناساییش میکنه نه اتوماتیک پخش میکنه.لطفا کمکم کنید .ورژن نرم افزار تلوزیون هم 4.10.9 هست تازه آپگرید کردم :n03: :n28:
مدل؟نقل قول:
براحتی باید پخش کنه فقط زیر نویس باید هم نام فایل نیم فیلم باشه.
هر دو مقدار رو بذاز روی وسط....نقل قول: