این بازی مگه تاپیک مشکلات نسخه پی سی نداره؟! هر چی پسته راجبه به پیسیه...
یه سوال کنسولی میکنی گم میشه لای پستای مشکلات نصب و ...
ویرایش:
مشکل آپدیتم حلید جسمش.
Printable View
این بازی مگه تاپیک مشکلات نسخه پی سی نداره؟! هر چی پسته راجبه به پیسیه...
یه سوال کنسولی میکنی گم میشه لای پستای مشکلات نصب و ...
ویرایش:
مشکل آپدیتم حلید جسمش.
سلام
اقا این حالت نشستن که با دکمه C هستش رو باید فشار بدی تا نشسته بمونه و اگه ول کنی دیگه بلند میشه
مثل کال او نیست که یه بار بزنی بشینه و دیگه تا دوبار نزنی بلند نمیشه
ایا راهی داره که بشه با یه بار زدن دکمه طرف بشینه و بلند نشه تا دوباره بزنی بعد بلند بشه؟
ممنونم و دمتون گرم
سلامنقل قول:
این که فایلی هستش که فقط setting توش هست و سیوی نمیبینم
فقط یه پوشه داره که اسمش setting هستش
دوستان من تو اون مرحله بعد از تهران که روسیه باشه گیر کردم . همون قسمتی که بعد از پارکینگ یه گاز پخش میشه و باید ماسک یزنم و یه یارو هم همراهمه. اونجا میرسم یه جایی که باید برم پشت بام و علامت یه در رو نشون میده که وقتی میرم کنارش هیچ اتفاقی نمی افته و اون مردی که همراهمه اصلا با من نمیاد و همون پایین کمین میکنه .ایا این یه باگه و یا باید کار خاصی رو انجام بدم.
مسیر سیو بازی کجا بود ؟نقل قول:
یادم رفته
اگه اونجایی که من فکرشو میکنم باید سمت راست یک پارک هستنقل قول:
4 تا چراغ داره
چراغها را بزنی تا تاریک بشه
بعدشم افراد خودی از هلیکوپتر میاند پیاده میشند و ادامه گیم ...
اگه اینجا نیت شات بذار
واسم بازی اینقدر ریپ میزنه که تا حالا 2 مرحلشو بیشتر نرفتم
حوصلشو ندارم اما cod رو تموم کردم
ممنون دوست عزیز فکر کنم باگ بودش چون مشغول گرفتن شات از اون قسمت بودم دیدم یارو همراه یه نفر دیگه اومد پیشم و تونستم در رو باز کنم.نقل قول:
داداشا از کجا میشه نسخه کامل این بازیو تهیه کرد؟
کلید x رو بزننقل قول:
بازيش فوق العاده زيباس هم صداگزاري و هم گرافيك فقط چيزي كه تو ذوق ميزنه اتيشيه كه اسلحه مياد بيرون چرا اينقدر افتضاحه؟؟؟ ياد بازي هاي 10 سال پيش ميفتي؟ پچي واشه بازي نيومده؟
آره منم با اون مشکل داشتم....نه نیومدهنقل قول:
بازی گرافیکش خیلی خوب بود به هیچ وجه افت فریم نداشتم اما تو MW3 خیلی جاهای بازی افت فریم داشتم ولی در کل بازی خوبی بود ای کاش به جای حمله به ایران که هنوز رخ نداده انشالا هم که هیچ وقت رخ نمیده حمله هایی آمریکا به عراق ، افغانستان ، لیبی یا حتی کشتن بن لادن رو به بازی میکشیدن بهتر بود
آقا اون مرحله اي كه تو پاريس هست و بايد دنبال capture بدويم رو مو موندم خواهشا راهنمايي كنيد چون تا ميدوم مينويسه he escaped mission failed
اونجا باید بدویی سریع برسی به یه ماشین که سوارش بشی و بتونی بیفتی دنبال طرف:31:نقل قول:
اتفاقا آتیشی که از اسلحه بیرون میاد خیلی واقعی و عالیهنقل قول:
شما تا حالا چنتا fps بازی کردید؟
اما فک نمیکنم اینطور باشه...من خودم زیاد ب این موضوع دقت نکردم نمیتونم نظر خوبی بدم اما احساس کردم تو این بازی طبیعی نیس(آتیشی ک موقع شلیک دیده میشه)نقل قول:
اتفاقا اتیشش افتضاحه . مثل کارتون میمونه شما برو مدرن 3 رو بازی کن به اون میگن لگد و اتیشنقل قول:
اتفاقا من تو mw3 اصلا افت فریم نداشتم ولی اصلا نمیتونم این رو بازی کنم..اینقد لگ میزنه...نقل قول:
ازی گرافیکش خیلی خوب بود به هیچ وجه افت فریم نداشتم اما تو MW3 خیلی جاهای بازی افت فریم داشتم
نمیدونم شاید مشکل من از کرکش بودهنقل قول:
لپ تاپ من مشخصاتش اینه هر دو تا بازی رو روی گرافیک ultra بازی کردم
Cpu: core i7
Ram: 8gb DDR3
Graphic: Geforce GT540 m 2gb
ممنون از جوابت اما از اون سه تا ماشین ( ون - شاسی بلند - پلیس ) کدومو باید سوار شم ؟؟نقل قول:
درضمن نزدیک هر ماشینی میرم علامتی مبنی بر سوار شدن نمیده !
شاید مال ما باگ داره !
مادرن وارفیر 3 بازی کردم....تو این مورد اون بهتره اما در کل نهنقل قول:
ون رو باید سوار بشی از دور هم در رو زرد رنگ نشون میده اینتر رو میزنی میری تو و میفتی دنبال طرفنقل قول:
من نسخه ی کنسولی رو دارم ... هر وقت میخواستم سوار شم خودش آلارم میداد با حرف bنقل قول:
اما الان هیچ جوره نمیشه سوار ون شد :13: ...
با سلام خدمت اساتید محترم
من مبتدیم اگه میشه کمکم کنید... اونجایی که با دوتا روس هستم تو فرانسه یکیو باید تعقیب کنم تا میفتم دنبال یارو میزنه mission failed , he escaped باید چیکار کنم؟! خواهشآ یکی لطف کنه کمک کنه...
با تشکر
من رسیدم اینجا که هواپیما بمب میندازه 2 تا رفیقا من آتیش میگیرند (همون جا که هواپیما رو میزنم)
بعد دیگه صفحه سیاه میشه و چیزی نمیاد -کسی این مشکلو داره ؟نکنه بازی تموم شد ؟اگه نه چه قدر دیگه از بازی مونده؟؟؟
هر جا که اون دو نفر دیگه رفتن توهم برو لازم نیست خودت تنهایی بری دنبالش .نقل قول:
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
تموم که نشده هنوز یکی دو مرحله ای فکر کنم مونده .نقل قول:
فکر کنم شما اصلا این مرحله رو رد نکردیا !نقل قول:
هر جا که اون دو نفر دیگه رفتن توهم برو لازم نیست خودت تنهایی بری دنبالش .
یکیشون که با سرعت خیلی بیشتر میره دنبال هدف که بهش نمیرسیم ... یکیشونم ناپدید میشه ...
احتمالا شما داری Uncharted بازی میکنی فک کردی بتلفیلده...نقل قول:
با سلام :
کسی مشکل فریز شدن بازی رو داره ؟ به چه شکل میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟
( توی هر مرحله بعد از 5 دقیقه بازی تصویر ثابت میشه و فقط با ctrl+alt+ del میتونم خارج بشم )
ram :4
cpu : AMD- x3 455 processor
vga : gigabyte hd 4550 1gb ddr3
هیچ راهی نداره....جز آندرکلاک کردن ! من با همون فریز یه رب یه رب ....تمومش کردم!:31:نقل قول:
چه بهتر بود که ما رو راهنمایی میفرمودید بجای تیکه پرانی ...نقل قول:
جالب این که همین سوال رو که پرسیدم دو نفر متناقض جواب دادند ...
یکی میگفت باید سوار ون بشم ... یکی دیگه میگفت باید برم دنیال دو نفر همراهم ... ( درحالیکه اون دو نفر از کنار ون رد میشن ):27:
نقل قول:
پچ جدید رو همراه کرک نصب کن+درایور گرافیک رو آپدیت کن
در ضمن گرافیکت برای این بازی خیلی ضعیفه بر خلاف بقیه ی قطعات که خوبه
ایول داره :31:نقل قول:
لا مصب انقدر گرافیک داره ادم حال می کنه :27:
خدایا این بازی چقد باگ داشت... روی مدال سال پیش و black opsرو سفید کرده بود: دی
اما انصافا عجب گرافیک نازی داشت...فکر نمیکردم نصب اون پک HD اینقدر گرافیک بازی رو ارتقا بده. یه جاهایی دهن آدم وا میموند. افکت ها و جلوه های نوری خیلی زیبا کار شده بودن که حس مستند گونه به بازی داده بودن. اما مثل بازی مدال افکت دید در شبش خیلی بچه گانه به نظر میرسید و من نمیدونم شبیه سازیه یه دید در شب چرا برای Diceیی ها اینقدر مشکله!!! کاری که سازنده های cod چارسال پیش به نحو احسنت انجام دادن.
داستانش هم کلیشه و مقوا بود: دی و تاثیر سری CoD بخصوص Black ops روی داستان سراهای بازی محسوس بود. اما روایت خوبی داشت... روند بازی هم خوب بود و به خوبی در انتهای بازی هیجان و سرعت به بازی تزریق شد.
گیم پلی هم خیلی شبیه به مدال آخری بود و به نظرم اسم بازی رو میذاشتن مدال 2 بهتر بود تا بتل سه...
مراحل هواپیمایی و گراد دادن و تانکش به لحاظ بصری و حس واقعی بودن نقص نداشتن اما هیجان یه بازی شوتر سینمایی رو هم نداشتن.
اما مراحل تیراندازیه بازی هم سخت بودنشون حال داد هم شلوغ و پر زد و خورد بودنشون. تخریب پذیری هم عالی بود و خیلی چیزها نابود میشدن و هرجایی نمیشد سنگر بگیری...
---
یه تفاوت دشمن ها توی این بازی و مدال سال قبل و سری cod اینه که دشمن ها انیمیشن جالبی واسه مردن ندارن و خیلی حال نمیکنی از کشتن دشمن بجز از نزدیک با وینچستر چون مثلا در cod بسته به جایی که به بدن دشمن تیر میزنی هم خون میزنه بیرون هم بدن طرف واکنش مناسبی نشون میده در پرت شدن یا افتادن. اما یه تفاوت دیگه اینه که توی این بازی دشمنا زیاد به تو نزدیک نبودن و دیدن و کشتنشون به آسونی بازی cod نیست و بعضی وقتها خیلی باید دقت کنی طرفو پیدا کنی و بزنیش و یه ایده جالب هم انداختن نور چراغ قوه هاشون توی چشمت بود که باعث سخت نشونه گیری کردن میشد که اینم از نکات مثبتش بود. در کل بخش کمپین بتل بیشتر شبیه یه شبیه سازه تا یه بازی شوتر سینمایی.
---
صداگذاری بازی معرکه بود و خیلی باش حال کردم. هم موزیک ها شاه بودن هم صداهای محیطی و اسلحه ها و وسایل نقلیه. فقط تنها ایرادش صداهای دشمنا بود که خیلی وقتها جملات بی ربطی میگفتن و مثلا طرف میگفت من میرم بالا یا من میرم پایین در صورتی که اون محل نه بالایی داش نه پایینی: دی .
در کل باید اگفت به dice چون همیشه بازی هاش صداگذاری عالی داشتن. با هدست بازی کردن این بازی یا بهره گیری از یه سیستم صوتی استاندارد باعث میشه خیلی بیشتر توی جو بازی قرار بگیری و لذت وافری از نبردها ببری. ریزترین صداها مثل ریختن پوکه ها روی زمین یا صدای لباس سربازها و پوتین هاشون و... همه به وضوح و به موقع شنیده میشه.
یه ایراد بزرگ بازی هم عربی نوشتن سر در بعضی خیلی از مغازه ها در تهران بود که حرکت خیلی زشتی بود و از EA بعید نیست که این حرکتش عمدی بوده باشه. نوشته ها هم خیلی هاشون از چپ به راست و جدا بود اما از اونجایی که این بازیو واس ما نمیسازن و مخاطب اکثر فیلمها و بازی ها غربی ها هستن این مسئله مهم نیست. مثل این میمونه که توی یه بازی نوشته های چینی یا ژاپنی رو اشتباه بنویسن که خب خیلی ها اصلا نمیفهمن و اهمیتی نمیدن.
---
از باگ هاش باس بیشتر بگم: دی
از بدترین باگ هاش یکی جا موندنم پشت در بود! یه سری درو باس میکوبیدن با هم رد میشدیم خودشون از در رد شدن من موندم پشت در بعد یه دقیقه که دیگه میخواستم دوباره از چکپوینت بیام دوباره یکی از یارام از در رد شد بعد درو کوبید باز شد : دی
تو مرحله تانک هم بعد از نابودی مین ها به فاصله ی 5متر از تانکم علامت زدن دکمه B برای سوار شدن به تانک نمایان میشد که دیگه اندش بود. سوار تانک که میشد چون تانک توی جای خودش نبود کلی اینور اونور میکرد تا آخرم گیر میکرد میموند. دوبار از چکپوینت اومدم تا آخرم با سلام صلوات درومد چون بازم سرجاش نبود: دی
دیر یا زود دادن اچیومنت مراحل هم از ضایع کاریای سازنده های بازی بود که نشون میده بازی خیلی عجله ای آماده شده. بعضی وقتها با آغاز مرحله ی جدید اچیو ماموریت قبلی داده میشد بعضی وقتها هم جلوتر از تموم شدن ماموریت و سیاه شدن تصویر.
باگ کلا خیلی داشت و بعضی جاها آبجکتیو رو دیر میداد و سردرگمت میکرد یا چیزهای دیگه....
----
در کل بازی خوبی بود و کمپینش به نظرم 8 از 10 مناسبش باشه
دوست عزیز ممنون از راهنمائیت ولی اینجوری که شما میگی نیست!! اولآ که دو نفر نیست یه نفر شده چون یکیشون با آرپیچی کشته شده!! دومآ من دنبال یارم میرم ولی بعد 1 دقیقه میزنه mission failed, he escaped ... خواهشآ کسی که بازی کرده کمکم کنه..نقل قول:
با تشکر
ممنون دوستِ عزیزنقل قول:
لطفا اگه پچ یا آدرسش رو داری بده.
آقای sam fisher نقد خیلی خوبی بود ..مرسی...اما این باگ های زیادی ک میگین ب نظرم مشکل از نسخه هاس...آخه واسه من خیلی کم باگ داش...
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
دیگه آدم (مخصوصا یه گیمر) ب بازی علاقه داشه باشه هرجوره شده بازیش میکنه !نقل قول:
من بیشتر به خاطر صدا گذاریش بازی میکنمنقل قول:
لا مصب انقدر گرافیک داره ادم حال می کنه
سلام
یه خورده کنجکاو شدم
این پک HD چیه؟
میشه لینکشو بذارین؟؟؟
انصافآ این رو منم موافقم!نقل قول:
دیر یا زود دادن اچیومنت مراحل هم از ضایع کاریای سازنده های بازی بود که نشون میده بازی خیلی عجله ای آماده شده.
البته بازی سنگین بوده چه ساخت انیمیشن هاش چه صداگذاری و طراحی آبجکت ها و مراحلش...ولی باز دلیلی نداشت با این عجله و یه سری باگ ها که لطمه زد به عنوان BF3 .
واسه من 2 قسمت باگ مشاهده شد:(البته حرفت درسته و نسخه ها تفاوت دارن)نقل قول:
این باگ های زیادی ک میگین ب نظرم مشکل از نسخه هاس...آخه واسه من خیلی کم باگ داش...
-مرحله ای که با راننده روسی داریم تو شهر حرکت می کنیم(متآسفانه بعد از 3 بار رستارت چکپوینت کردن طرف مشاهده شد!)
-یجا هم که زیر یه پل داشتیم میرفتیم این رفیقمون میرفت تو کاور بعد دیگه حرکت نمی کرد!(اینم با رستارت حل شد)