سلام خدمت اساتید محترم
چگونه میتوان پارامتر های منو مخفی ال سی دی سامسونگ مدل LE40R81B را به حالت اولیه برگرداند ایا این مدل دیجیتال داخلی داره یا نه
Printable View
سلام خدمت اساتید محترم
چگونه میتوان پارامتر های منو مخفی ال سی دی سامسونگ مدل LE40R81B را به حالت اولیه برگرداند ایا این مدل دیجیتال داخلی داره یا نه
.نقل قول:
دوست عزیز
این مدل دیجیتال ندارد.
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
سلام خسته نباشید تلویزیون من UA46D6940 سامسونگ هست منو مخفی رو دستکاری کردم کنترل دیگه کار نمیکنه دکمه های تعویض کانال قسمت مدل رو هم عوض کردم الان موندم توش
منو guide هم دیگه موجود نیست
لطفا راهنمایی کنید ممنون
.نقل قول:
دوست عزیز
از این روش برای کنترول تان استفاده کنید.
ریست کردن کنترول لمسی و معمولی
روش1- از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
روش2- ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
روش3- یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.
روش 4
1.اول کنترل رو حالت تلویزیون قرار میدهیم
2.دکمه پاور را گرفته و دوبار صفر را میزنیم کنترل ریست شده و مشکل حل می شود.
نقل قول:
سلام ممنون از جوابتون اگر ممکنه برای منو مخفی منو راهنمایی کنید مدل رو رو چه مقدار برگردونم چون بعد از تغییرات تو منو مخفی این مشکل بوجود اومده و دکمه های عددی و تغییر کانال و خاموش و .. بجز منو و صدا همه از کار افتادن
روش 3 رو انجام دادم این بار منو ریست اومد رو صفحه و ریست رو انجام دادم ولی تاثیری تو منو مخفی و کنترل نداشت با گوشی های موبایل اینفراد دار هم دیگه دکمه های تغییر کانال کار نمیکنند
با سلام لطفا type model
Ua40c5550qr
.نقل قول:
دوست عزیز
از این آیتم استفاده کنید. امیدوارم مشگلتان حل شود
40A6UF1E
سلام تشکر از راهنمایی شما استاد در رابطه با ریست کردن ایپرام ال ای دی سامسونگ
با سلام استاد لطفاtype model
UA46D6940 رو راهنمایی کنید ممنون
.نقل قول:
دوست عزیز
از این آیتم استفاده کنید.
40O1UF6E
با درود من مدل تی وی من j406950 هستش. اول اینکه مدل تایپش رو میخواستم (کلا چه تاثری داره؟) و بعد اینکه بسیار کند هست مخصوصا زمانی که روشنش میکنی و با دکمه سورش کار داری راه حلی داره؟
دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل type شما 40A1AF0v است تاثیر آن هم این است که اگر مدل آن را تغییر دهید ممکن است سیستمتان دچار مشکل اساسی شود. چون با این کار شما سیستم را یک جور دیگر تعریف میکنید و به موازات آن دیگر آیتمها تاثیر پذیر شده و دچار تداخل و یا از کار افتادن آن می شود.
درود بر عزیزان گل
ایا تلویزیون 46F6400AM گیرنده ماهواره داره یا نه
دوست عزیزنقل قول:
مدلهای اروپایی دارد ولی برای شما خیر
ممنون بابت جوابتون. در مورد کند بودن این مدل هم اطلاع دارید؟ وقتی تی وی روشن میکنی باید یه 30 ثانیه صبر کنی تا بتونی مثلا بری رو قیمت HDMI و یا بخوای کانال عوض کنی، خیلی پاسخگوییش دیر هست. مثلا هارد یا فلش وصل میکنینقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت جوابتون. در مورد کند بودن این مدل هم اطلاع دارید؟ وقتی تی وی روشن میکنی باید یه 30 ثانیه صبر کنی تا بتونی مثلا بری رو قیمت HDMI و یا بخوای کانال عوض کنی، خیلی پاسخگوییش دیر هست. مثلا هارد یا فلش وصل میکنینقل قول:
سلام دوستان کسی درباره مدل UA48H6800AR اطلاعاتی داره من بدجوری گیرکردم تصویر وارونه شده
لطفا کمک کنید.:V14::V14::V14::V14::V14::V14::V14:
دوست عزیزنقل قول:
تصویر تلویزیون برعکس شده.
در منوی option وارد شده و type را تغییر دهید. یعنی به آیتم اول آنکه بوده برگردانید. و بعد ریست فاکتوری کنید.
سلام.من فرونت کالرش رو دستکاری کردم و تصویر برعکس شده مضاف بر اینکه رنگها بهم ریخته.لطفا راهنمایی کنید مدل تی وی من LA37C575
سلام جناب متین پور عزیز . شرمنده یه سوال دارم در مورد تلویزیون سامسونگ 46 اینچ مدل F6400 AR. من این تلویزیون رو دسته دوم از یه بنده خدایی خریدم الان که میخوام ازش استفاده کنم متاسفانه کنترل تلویزیون اصلا جواب نمیده . یعنی با زدن هر دکمه چشمی تلویزیون چشمک میزنه ولی پایین صفحه این هشدار رو مینویسه: (موجود نیست) . فقط دکمه پاور عمل میکنه و تلویزیون رو خاموش و روشن میکنه . کنترلش از این اسمارت هاست وسطش لمسیه . خیلی هم کوچیکه. بردم تعمیزکار گفت کنترل هیچ مشکی نداره و کاملا سالمه . بنظرم نفر قبلی منوی مخفی تلویزیون رو دستکاری کرده و الان کنترل اینطوری کار میکنه . میشه راهنمایی کنین تا د.باره به حالت قبلی برش گردونم ؟! البته ریست کارخونه هم کردم از توی منوی مخفی ولی بازم جواب نداد . هیچ فرقی نکرد...:n37::n28::n36:
این شماره تماسمه اگه تک بزنین خودم باهاتون تماس میگیرم . فقط خواهشا اگه میشه زودتر بهم جواب بدین که اگه مشکلش حل نمیشه پسش بدم09117744592
سلام جناب متین پور عزیز . شرمنده یه سوال دارم در مورد تلویزیون سامسونگ 46 اینچ مدل F6400 AR. من این تلویزیون رو دسته دوم از یه بنده خدایی خریدم الان که میخوام ازش استفاده کنم متاسفانه کنترل تلویزیون اصلا جواب نمیده . یعنی با زدن هر دکمه چشمی تلویزیون چشمک میزنه ولی پایین صفحه این هشدار رو مینویسه: (موجود نیست) . فقط دکمه پاور عمل میکنه و تلویزیون رو خاموش و روشن میکنه . کنترلش از این اسمارت هاست وسطش لمسیه . خیلی هم کوچیکه. بردم تعمیزکار گفت کنترل هیچ مشکی نداره و کاملا سالمه . بنظرم نفر قبلی منوی مخفی تلویزیون رو دستکاری کرده و الان کنترل اینطوری کار میکنه . میشه راهنمایی کنین تا د.باره به حالت قبلی برش گردونم ؟! البته ریست کارخونه هم کردم از توی منوی مخفی ولی بازم جواب نداد . هیچ فرقی نکرد...
این شماره تماسمه اگه تک بزنین خودم باهاتون تماس میگیرم . فقط خواهشا اگه میشه زودتر بهم جواب بدین که اگه مشکلش حل نمیشه پسش بدم09117744592
دوست عزیزنقل قول:
ریست کردن کنترول لمسی و معمولی
روش1- از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
روش2- ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
روش3- یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.
روش 4
1.اول کنترل رو حالت تلویزیون قرار میدهیم
2.دکمه پاور را گرفته و دوبار صفر را میزنیم کنترل ریست شده و مشکل حل می شود.
اساتید عزیز
لطفا مراحل راه اندازی ماهواره اینترنتی در تلویزیون های سامسونگ را با عکس و توضیحات کامل بگوئید.
ضمنا من برای کانکت شدن به مودم هم مشکل دارم و تلویزیون نمیتونه کانکت بشه در صورتیکه موبایلم براحتی کانکت می شود.
با تشکر
اقا من یه سوال دارم تلویزیون ما مدل ua40es6950 داریم رنگش بهم ریخته به بنغش میزنه چیکار باید کنم من باش ؟
سلام من ازتومنومخففی یه سری تغییرات دادم حالا تلویزین خاموش روشن میشه هیچ صفحه ایی نمیاد چطورمیتونم ریست کنم چون تومنو مخفی هم نمیره مدل sam suung ua46c6200
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام عرض شد
یه مشکلی برای تلویزیون من پیش اومده
مدل سامسونگ UA40D5850vm
وارد منوی مخفی شدم و نمیدونم چه گزینه ایی رو زدم و الان اصلا تلویزیون حتی چراغ قرمز استند بای زیرش هم روشن نمیشه
ساعت ها تلویزیون از برق کشیدم
اصلا انگار هیچ برقی تو تلویزیون نیست و خاموشه لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
من توی منوی مخفی سامسونگ ۳۲ اینچ مدل
UA32EH4830MS. HD
گزینه
BASCI MODEL
رو تعقیر دادم و الان هم داره هی خاموش روشن میشه
و نمیشه کاری کرد اصلا و وارد منوی مخفی هم میشی خاموش میشه و ...
و گارانتی هم قبول نمیکنه
و اینکه چند جا پرسیدم
و گفتن ای سی باید پروگرام شه و چند جا یه دیگه هم گفتن باید مین برود عوض شه
دوستان لطفا با پاسخ ها تون خوشحال کنید
تشکر و البته اگه به این ایمیل هم جواب رو ارسال کنید تشکر فراوان ازتون دارم
GMAIL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه قیمت هایی این کسانی که رفتم پیششون خیلی فضایی بودش بالای ۱۵۰ تا ۳۵۰ و بالاتر بودش
فدای همتون
امید
دوست عزیزنقل قول:
بله با آن آیتمی که تغییر دادیدای سی باید پروگرام بشود و اگر فعال نشد بناچار باید مین برود عوض شود و مبلغی که ذکر کردید با این گرانی تلویزیون تقریبا چیزی نمی شود.
دوست عزیزنقل قول:
باید تلویزیون را به تعمییرگاه بروید
سلام دوستان
من یه خرابکاری بزرک کردم بعد از دستکاری در منوی مخفی سامسونگ کلا قاطی کرده
الان مشکلم اینه که ال ای دی خودش هی منو باز میکنه انگاری کنترل گیر کرده باشه
راهی برای درست کردنش هست اصلا میشه درستش کرد
مدل samsung RU7300k منحنی
لطفا کمک کنید خاک بر سرم :biggrin:
دوست عزیزنقل قول:
یک بار ریست فکتوری کنید.
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
یا به منوی تنظیمات رفته و آن را ریست کنید.
دوست عزیزنقل قول:
یک بار ریست فکتوری کنید.
تنظیمات ریست
یا به منوی تنظیمات رفته و آن را ریست کنید.
سلام و درود جناب متین پورنقل قول:
تلویزیون بنده سامسونگ مدل 46es7770 هست بتازگی خود بخود خاموش و روشن میشه دکمه بک رو نگه داشتم و خودعیب یابی رو فعال کردم این منو ظاهر شد میشه بفرمایید مشکل از کجاست ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
مدیریت سایت شما در حد صفر هست حداقل 4 تا مدیر درست حسابی بزارید برای پیج ها توی هر قسمتی از سایت سوال میپرسی با ظهور اقا امام زمان جواب میگیریم
لطفا رسیدگی کنید
نقل قول:
سلام در چه حالتی دکمه exit رو 20 ثانیه نگه دارم خاموش باشه تلویزیون یا روشن
ریست فکتوری کردم نشده فکر کنم باید EEPROM رو از اول فلش کنم که فایل EEPROM براش گیر نیومده
اگه مرجعی برای دانلود اییپرام هست معرفی کنید
منهم همین مشکل برام پیش اومده
وای فای کار نمیکرد از منوی مخفی وای فای ریجن رو تغییر دادمو ریست فکتوری کردم
تی وی اومد بالا همۀ رنگهاش نگاتیوه
مدل ua40es6960 هستش
جالب اینجاست که در حالت 3D تلویزیون سالمه!!!
SVC ریست کردم
ریست فکتوری کردم
هیچکدوم جواب نداد!!!
کسی میتونه کمک کنه؟
کسی نیست؟؟؟!!!نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
در پست خصوصی تان جواب دادم.
با عرض سلام خدمت شما.من تلوزیون سامسونگ سری 7 سال 2019 مدل ru7300 منحنی دارم.متاسفانه تنظیم سرویس مخفی بهم ریخت .در حال حاظر صفحه سیاه هست با تعدادی جدول تو خالی گوشه صفحه.فقط زمانی که تصویر موبایل میرور میشود یا تصویر صفحه لپ تاپ را میرور میکنم تصویر نمایش میده یا اگه یو اس بی وصل کنم یا هندزفری اعلان میدهوتو قسمت اعلان وقتی وارد میشم اعلان بقیه برنامه های نسب در تلوریون وجود داره .مثلا اگه وارد اعلان یک باری میشوم وارد بازی میشود ودکمه پاور روی پنل تلوزیون کار نمیکنه.کنترل هم همینطور.وقتی به برق هست خاموش نمیشه فقط کنترل تنها کتری که انجاکم میدهزمانی که کلیدهای mute + 1 + 8 + 2 +power میزنم یکبار خاموش و روشن میشه لوگو سامسونگ اسمارت نشون میده و باز همون صفحه سیاه و جدول گوشه صفحه.ممنون میشم راهنماییم کنید بجز تعویض مینبورد چکار میتونم انجام بدم.ممنونم
با عرض سلام خدمت شما.من تلوزیون سامسونگ سری 7 سال 2019 مدل ru7300 منحنی دارم.متاسفانه تنظیم سرویس مخفی بهم ریخت .در حال حاظر صفحه سیاه هست با تعدادی جدول تو خالی گوشه صفحه.فقط زمانی که تصویر موبایل میرور میشود یا تصویر صفحه لپ تاپ را میرور میکنم تصویر نمایش میده یا اگه یو اس بی وصل کنم یا هندزفری اعلان میدهوتو قسمت اعلان وقتی وارد میشم اعلان بقیه برنامه های نسب در تلوریون وجود داره .مثلا اگه وارد اعلان یک باری میشوم وارد بازی میشود ودکمه پاور روی پنل تلوزیون کار نمیکنه.کنترل هم همینطور.وقتی به برق هست خاموش نمیشه فقط کنترل تنها کتری که انجاکم میدهزمانی که کلیدهای mute + 1 + 8 + 2 +power میزنم یکبار خاموش و روشن میشه لوگو سامسونگ اسمارت نشون میده و باز همون صفحه سیاه و جدول گوشه صفحه.ممنون میشم راهنماییم کنید بجز تعویض مینبورد چکار میتونم انجام بدم.ممنونم