:31:منم چند تا ادیت دارم میزارم ببینید:31:نقل قول:
Printable View
:31:منم چند تا ادیت دارم میزارم ببینید:31:نقل قول:
میشه یه زحمتی بکشید یه آموزش مختصر درباره ادیت کامیون بذارین . ممنوننقل قول:
یه آموزش مختصر ذخیره شده داشتم.صفحش رو از تو فروم زدمودلر پاک کرده بودن.منم آپلودش کردم!نقل قول:
لینک دانلود:[HTML]http://rs4.rodfile.com:8080/files/9/f75q8xdb0ulbq9/ZModeler Forum __ View topic - ETS_GTS _ guide thread. Updated 26 Feburary 2010.7z[/HTML]
تو کدوم بخشش مشکل داری؟
import export? material? texcher?...
من برنامه DDS Converter 2 رو دانلود کردم ولی موقعی که یه فایل وارد میکنم برنامه میپره
کسی دلیلش رو میدونه؟
برای تعداد اندکی از فایلها اون هم فقط تو زمان convert این مشکل پیش میاد.نقل قول:
در ضمن dds converter 2 روی windows 7 به درستی کار نمیکنه!
راستی مدل اسکانیام چطوره؟:20:
نرم افزاراش رو هم اگه لطف کنی لینکی ازش بدی یا یه جا آپ کنید خیلی حال دادی . این zmodler رو از کجا دانلود کنم پیدا نمیشه .نقل قول:
بابا برادر اینترنت پر زدمودلر!نقل قول:
به نظر من نسخه 2.2.4 خوبه از سایت 4shared نسخه ریجستر شدش رو بگیر یه پک C++ 2005 sp1 هم باهاشه که قبل از اجرا باید نصب بشه.
این لینک از فورشیرد:[HTML]http://www.4shared.com/get/7TH_Hysd/zmodeler224-registered.html[/HTML]
نقل قول:
نه موقع convert نمیپره موقعی که میخوام یه فایل dds رو بیارم تو برنامه میپره
آره منم متوجه شدم.اگه رو چند تا فایل امتحان کردی.از داخل خود برنامه هم فایل رو open میکنی باز هم همین مشکل پیش میاد دیگه نمیدونم چشه!نقل قول:
این هم setup dds converter خودم برات آپلودش کردم: حجم 1.16[HTML]http://www.rodfile.com/t3jpfedfv5c3/dds_Converter.exe.html[/HTML]
اگه باز هم کار نکرد مشکل از سیستمته!:13:
راستی مدل اسکانیام چطوره؟:20:[/QUOTE]
دستت درد نکنه فقط topline و highline روبالای شیشه رو سقف با فونت زیبا و آرم عقاب رو در اطراف اگه بتونی اضافه کنی خیلی طبیعی تر و بهتر میشه .
فکر بدی نیست! دارم روش کار میکنم ببینم چی میشه!نقل قول:
دستت درد نکنه فقط topline و highline روبالای شیشه رو سقف با فونت زیبا و آرم عقاب رو در اطراف اگه بتونی اضافه کنی خیلی طبیعی تر و بهتر میشه .
با این مدل ساختنشون فقط قالبش شبیه اسکانیاست.ولی اسکانیایی که تو بازی Truck&Trailer گذاشتن خود اسکانیاست ها.هیف که حتی نسخه آخر Zmodeler هم مدلهای Truck&Trailer رو باز نمیکنه تو فروم Zmodeler هم نوشته بود T&T رو باز نمیکنه.اگه بازش میکرد حالا به جای این اسکانیای تراک اند ترریلر رو میزاشتم.
هیف!!!:37:
النم دارم دنبال converter واسش میگردم ولی انگار نیست!
دارم ورژن جدیدش رو آماده میکنم.
آنتن براش زدم خود واقیش highline و topline رو هم نوشتم آرم اسکانیا کناره هاش مونده اسم مدل و آرم اسکانیا ا رو هم اگه بتونم جلوش میذارم.
کسی میدونه اسم مدلاش R چنده؟؟؟
A:R...
B:R...
C:R...
???
دوستان کسی اینجا تاحالا فایلهای که anim دارند مثلا(فرمون داخل ماشین) رو ادیت کرده؟
وقتی اسپورتش میکنی مدلهاش همه ثابت میمونن و هیچ انیماتوری روشون اعمال نمیشه.
کسی میدونه چطور باید درستش کرد؟؟؟ :23:
شیرین دروغگو. این کرک مال جرمن1.04 نه 1.32 اول امتحان کن.بعد بزار
نقل قول:
دوست عزیز موضوع چیه؟
این لحن صحبت زیاد صحیح نیست اشتباه از دوستان بوده ولی درست هم نیست اینجوری صحبت کردن
شما کرک ورژن 1.32 بازی رو میخواید؟
خود بازی ورژن 1.32 رو دانلود کردید؟
نقل قول:
بشین سر جات عمو جون!!!!
وظیفه اش نبود که اصلا کرک بزاره!!خرابم بود که بود!
SCANIA New Version
دوستان همونطور که گفتم ورژن جدیدشو آماده کردم! دیگه خود اسکانیا شده!
لیست تغیرات نسبت به ورژن قبل:
+
*آرم عقاب اسکانیا رو کناره هاش زدم.
*TOPLINE برای کلاس A و HIGELINE برای کلاس B .
*نام مدل ماشین کلاس: Class A: R 620 + V8 Class B: R560 + V8 Class C: R470
*لوگو اسکانیا جلو گوشه سمت راست.
*آنتن اصلی برای سقف.
*توی تکسچرش هم یه تغیراتی دادم.
تغییرات رو هم توی عکس می تونید ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
*یه کابین براش دانلود کردم که خودم یه تغیراتی توش دادم:
لینک دانلود با حجم 4.2M :
[HTML]http://www.2shared.com/file/VM9XCeXg/Scania_new_version_gts.html[/HTML]
سفر خوب و خوشی را برای شما آرزو میکنیم!!! از طرف کمپانی [nice 2000 trucker]ا:27:
[EDITOR:NICE 2000]
دمت گرم خیلی قشنگ شده رفتم برای دانلود.
ها قابل شما رو نداشته بید 50 تومن وشد! :18:نقل قول:
بابا بی خیال!:27:
بیشتر از این مدلش ارزش کار کردن نداره وگرنه بهترش میکردم.
برنامه ای پیدا کنید که بتونه اسکانیا جدیده ی Truck & Trailer رو باز کنه همین اسکانیاس که تو یورو تراک 2 هستش. اگه پیدا بشه اون رو میزارم تو جرمن تراک که کیف کنیم.
این مدلش رو میگی ؟ البته عکس از اتاق سقف متوسطش گذاشتم . سقف بلندش با بادگیر هست .
این مدلش رو میگی ؟ البته عکس از اتاق سقف متوسطش گذاشتم . سقف بلندش با بادگیر هست .
دمت گرم اگه میشه و اگه حالشو داشتی یه مختصر آموزش از همین کارایی که کردی بزار و اینکه چه نرم افزار ها یی واسه این کار احتیاج هست ؟نقل قول:
باتشکر
پسوند فایل بیس رو که تومحل نصب بازیه از SCS به ZIP تغیرش بده وبا WIN RAR یا با7ZIP استخراجش کن.نقل قول:
نرم افزار Zmodeler برای باز کردن و ادیت کردن فایلهای سه بعدی:pmg
پسوند های PMG که فایلهای سه بعدی هستن رو با زد مودلر باز کن وقتی خواستی مدل رو ایمپورت کنی کنار کلید ایمپورت آدرس فایل بیس رو بهش بده اونجا که نوشته D:\BASS تا بتونه متریال ها رو هم باز کنه رو کامل باز کنه.
اگه نیاز شد از 3d max استفاده کن برای این کار اول باید فایلت رو با zmodeler به 3ds اکسپورت کنی البته باید به تمام اجزای مودلت یه اسم بدی که zmodeler بتونه درست اسپورتش کنه.بعدشم از توی 3dmax ایمپورتش کن.
نم افزار dds coverter برای تکسچرهای بازی:dds
با dds converter به png یا jpg تبدیل کن برای ادیت کردن با فتوشاپ.
برای بعضی از متریال ها بازی از png رو تبدیل به dds میکنند چون قابلیت ذخیره شفافیت رو داره.کار کنی خودت متوجه میشی.
شما حالا یکم با این نرم افزار ها کار کن. اگه به مشکلی برخوردی اگه بلد بودم جوابت رو میدم.
یه صحفه آموزش هم که از تو فروم zmodeler پاکش کرده بودن چند صفحه قبل برای یکی از دوستان آپلود کرم :
[HTML]http://rs4.rodfile.com:8080/files/9/f75q8xdb0ulbq9/ZModeler Forum __ View topic - ETS_GTS _ guide thread. Updated 26 Feburary 2010.7z[/HTML][COLOR="Silver"
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
[/COLOR][QUOTE=shayan3785;6962674]این مدلش رو میگی ؟ البته عکس از اتاق سقف متوسطش گذاشتم . سقف بلندش با بادگیر هست .
QUOTE]
آره خودشه.نرم افزار تبدیل انگار براش هست ولی خوب ...
دارم یه کارایی میکنم ببینم چی میشه.
سلام من به يه مشكل برخوردم تو اديت ! ميخواستم ولوو خود بازي رو اديتش كنم كه زدم خرابش كردم !
من دقيا كارايي كه كردمو ميگم شما بگين كجاش اشتباه كردم :
1. رفتم محل نصب بازي فايل base رو با وينرار باز كردم
2. بعد پوشه volvo f16 رو ريختم تو دكستاپ و فايل PNG truck رو توي زدمودلر باز كردم .
3. توي زدمودلر دامي هاي لاستيكو يكم دادم بالا كمكاي ماشين بياد پايين و اون نردبونشم برداشتم و سيو كردم
4. بعد ريختمش توباره توي همون پوشه base توي پوشه volvo_fh16 بعد آوردمش روي Store و سيوش كردم
حالا رفتم تو بازي ماشين اينجوريه مشكل از كجاس؟
ولی قشنگ شدهنقل قول:
ولوو عمرا بتونه حالا حالاها یه همچین تکنولوژی رو تو ماشیناش بکار ببره:33:
فکرشو بکن اگه مردم یه همچین صحنه ای رو تو جاده ببینن شاخ درمیارن :18:
یه جا آپلودش کن باور کن مشتری های خاص خودشو داره یکیش خودم :31:
تو واقعا از اين خوشت مياد ! باشه ! ولي اين ماله يورو تراك هستا !
اين تو يورو تراكم كار ميكنه يا نه؟نقل قول:
گفتم وقتی میخوای بازش کنی آدرس کامل فیل بیس رو بهش بده.اونجا که پیش فرض نوشته:D:base آدرس فایل بیس استخراج شده رو بهش بده.تا متریال هارو هم باز کنه.یه نگاهی هم به این آموزش که فرستادم بنداز.نقل قول:
پوشه رو هم ننداز رو دیکستاپ.از تو خود فایل بیس استخراج شده بازش کن.
در ضمن اگه میخوای کمکهای ماشین رو نرم کنی خوب فایل شاسی رو باز کن: base [german truck]\def\vehicle\chasis\ chasis0.sii OR chasis1.si
اشکال اساسی شما توی اونآدرس دادن فایل بیس هستش!
آموزش رو هم حتمآ دانلود کنید!
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
تو یورو تراک یکی از فایلهاش کار نمیکنه!نقل قول:
مگه این یورو تراک چی داره.چرا ژرمن تراک رو بازی نمیکنید؟
جدید تره.گرافیکش بهتره.راننده هم میتونید استخدام کنید.وسعت نقشه هم که خوبه.تمام ماشینها وتریلر های یورو تراک رو هم که داره ...!
من جرمن تراك توي كامپيوترم جواب نميده :27: ! راستي من آموزشو پيدا نكردم اين كاري كه گفتي رو ميكنم دستت درد نكنه ببينم چي ميشه !نقل قول:
ميشه يكي اينو دانلود كنه و يه جايه فارسي آپلود بكنش؟ مثلا تو picofile.comنقل قول:
ميشه با عكس نشون بدين فايل بيس كجاس؟ الان D:base رو كجا مياره ؟ !! ميشه اين آموزشو توي يه سايت ايراني آپلود كنين !نقل قول:
سلام دوستان
چطورمیتونم خودم کامیون بسازم
لینک نرم افزاری که برای ساخت ماشین گذاشته شده بود نشد دانلودش کنم
دوستان اگه کسی بلده راهنمائی کنید
من اکثرمدها را ریختم تو شاخه مد
چندتاشون اجرا شد
اما وقتی مدهای بیشتری گذاشتم اصلا بازی دیگه اجرا نشد
آدرس فایل بیس رو باید از اینجا مشخص کنی:نقل قول:
آموزش رو هم یه جای دیگه آپلود کردم:
[HTML]http://s3.picofile.com/file/7366397632/ZModeler_Forum_View_topic_ETS_GTS_filter_guide_thr ead_Updated_26_Feburary_2010.7z.html[/HTML]
راستی این picofile.com سایت جالبیه ممنون که معرفیش کردی.
همونطور که توی عکس می بینید دارم روی اسکانیای t&t کار میکنم.
چطور میتونی مدل کامیون بسازی؟نقل قول:
سوالت خیلی کلیه: مدل رو میتونی با 3D MAX یا Zmodeler بسازی. بعد اون رو با Zmodeler وارد بازی میکنی.
آموزش رو هم یه جای دیگه آپلود کردم.
درضمن بعضی از مدلها با هم تداخل دارن. یعنی فایلهای داخل پوشه scs با هم هم اسم هستن.
اگه بخوایم به کامیون از این چراغای کوچیک چیه اسمش flair اضافه کنیم دقیقا باید چیکار کنیم ؟نقل قول:
صداهای بازی رو نمیشه دست کاری کرد ؟ من اومدم یه فایل صدا از ets رو با gts عوض کردم ولی نشد کار نکرد چطور میشه مود صدا ساخت ؟
ميدوني که وقتي مدلي رو باز ميکني يه سري مکعب کوچيک که بهش ميگن: Dummy node هست.نقل قول:
بازي از روي اسم اين مکعب متوجه ميشه که به جاي اون تو بازي بايد چي رو بذاره مثلا: جاي چرخ. جاي راننده.جاي چسبيدن تريلر به کاميون. جاي خاک بلند شدن از زير چرخ و همين flare ها که شما ميگين.
يعني فقط با عوض کردن اسم اون مثلا چرخ تبديل به flare ميشه.
به اين پوشه توي فايل بيس برو: unit\hookup تمام دامي نودها اينجا بهش معرفي شدن.اونايي که اولشون با کلمه vehicle شروع ميشه همون فلار هاي ماشين ها هستند.مثلا: vehicle_orangel.sii
وقتي بازش کني اولش نوشته که: SiiNunit: flare_vehicle: flare.vehicle.orangel قسمت flare.vehicle.orangel
همون اسم معرف نود هستش اين اسم رو به نود بده مثلا: light_ol_1 [flare.vehicle.orangel] 1
نکته: وقتي که موس رو روي نود ببری اون فلش آبي رنگ قسمت جلوي نود هست.
: اسم معرف نود بايد توي قلاب باشه.
ميتوني يه بسته فلار دانلود کني و ازشون استفاده کني يا اديتشون کني بهد استفاده کني.
بجز فلارها يه سري آبجکت کوچک هستن که همون لامپ ماشينه که روي لامپه ومتريالش هم ضد نوره.ماشينهاي يورو تراک که توي ژزمن تراک هستن اينطورن مثلا: renault_magnum رو باز کن به بخش head_l_a نگاه کن.ميتوني از اينجور آبجکت ها براي لامپ هات بسازي لامپ ها رو طبيعي تر ميکنه.
راستی منم صداهاش رو تغیر دادم ولی اجرا نشده.
واي خسته شدم!!! :24:
سلام آقای نیس
من نرم افزار را دانلود کردم اما اصلا کادر آدرس بیس توش نیست
لطفا کمک کنید بگم باید چکارکنم
خیلی دوست دارم یه ماشین برای خودم ادیت کنم
ممنون میشم کمک کنید
من میخواهم یکی از ماشین های داخل جرمن تراک را ادیت کنم
مثلا یه ولو را
لطفاکمک کنید
مراحلشو برام یکم توضیح بدی ممنونت میشم