دوستان خواهشا اگه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید:n16:
مبلغی (حدود 15 تومن ) پول دارم میخوام بگذارم یک بانکی برای وام!
حالا ممنون میشم بانکی معرفی کنید که وام با سود کم و شرایط خوب میده:n17:
Printable View
دوستان خواهشا اگه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید:n16:
مبلغی (حدود 15 تومن ) پول دارم میخوام بگذارم یک بانکی برای وام!
حالا ممنون میشم بانکی معرفی کنید که وام با سود کم و شرایط خوب میده:n17:
بانک ها معمولا به سپرده وام نمیدن و این حالت بیشتر برای موسسه ها هستنقل قول:
البته بانک رسالت هست که هر 4 ماه یک برابر موجودی وام میده و بازپرداختش 10 ماهست و کارمزد 2 یا 4 درصد هست
ولی اگر موسسه بخواهید موسسه مهر اقتصاد که میخواد بانک بشه بنظر من معتبره و اونم هم هر 4 ماه یک برابر موجودی میده و بازپرداختش 24 ماهه و سودش اگر اشتباه نکنم 14-15 درصد هست.اسم این طرح مهر3 هست.
موسسه نور هم که تلفیق چند موسسه هست هم شاریطش تقریبا شبیه به همون مهراقتصاده.
دوستان امكانش هست كه بانك ها سود يك سپرده رو به يه حساب ديگه و به اسم يه نفر ديگه واريز كنن ؟
براي مثال من برم پول بزارم تو يه بانك و خودم بخوام كه سودش ماهانه واريز بشه به حساب مادرم ؟
بانک پاسارگاد این امکان رو داره.فقط باید سپرده مقصد تو همون بانک حساب داشته باشهنقل قول:
چک رمز دار رو اگر امروز بگیری و مثلا شش ماه دیگه ببری تو بانک مشکلی پیش میاد ؟
با نک قرض الحسنه مهر بعد از 4 ماه با این مبلغ 8 میلیون وام بهت میده با سود 4 درصد و باز پرداخت 36 ماههنقل قول:
دوستان الان چک یکی برگشت بخوره میشه حکم جلب گرفت یا قانونش عوض شده ؟
سلام دوستان .
تو امارات یه کارمند بانک رو گرفتند که حساب جعلی باز کرده بوده و از حسابهای مشتریها حدود 120 هزار دلار ریخته به اون حساب .
جالب اینه که در هر بار برداشت از اون حسابها , برای صاحبان اون حسابها هم مسج ارسال میشده اما فقط یکیشون متوجه میشه که پول از حسابش سرقت شده !!!!
حتماً از بانکی استفاده کنین که سیستم اعلام پیامکی داره و این پیامکها رو با دقت و کلمه کلمه بخونین ببینین چی نوشته .
سلام دوستان
۴۰ تومن دارم لطفا یه بانک معرفی کنین که ماهیانه هم سوده خوبی بهم بده و هم بتونم وام بگیرم با درصد باز پرداخت کم ممنون.
با سلام خدمت اساتید
قربان یه خونه دارم ارزش تقریبا 100 تومن میخوام وام بگیرم از روش وام در حد 40 تومن با بهره کم بگیرم ... دارید بهم معرفی کنید با بازپرداخت باشه خوبه
سپاس
سلام
توی انتقال وجه پایا که شماره شبا رو باید بزنیم اگر اشتباه بزنیم دو حالت داره :
1- شماره شبا اشتباه هست و اصلا در سیستم بانکی وجود نداره که در این حالت برگشت میخوره ...
2- شماره شبا رو اشتباه میزنیم ( ممکنه اشتباهی بهمون گفته باشند) و لی همون شماره اشتباه در سیستم وجود داره و به نام یکی دیگه هست ... سوال من اینه که آیا سیستم بانکی شماره وارد شده رو با نام صاحب حساب مقصد که از طرف من نوشته شده مطابقت میده ؟ یا فقط به شماره شبا توجه میکنه ؟
هم شماره حساب و هم اسم اون حساب مقصد رو از طرف بانک مرکزی مطابقت میده اگه تایید شده ازسال میشه برای بانک مربوطه.اگر اسم اشتباه باشه ارسال نمیشه یا شماره شبا دقیقا اطلاعات باید دقیق وارد شودنقل قول:
یه نفر هم جواب منو بدهنقل قول:
اما من فکر می کنم فقط شماره شبا مهمه. اینکه میگید اسم رو هم مطابقت می دن از کجا میگیدنقل قول:
سود + وام با هم یکجا به سپرده ها تعلق نمیگیره.شاید باشه حسابهایی که به پولی که به عنوان سپرده در بانک و یا موسسه میگذارید علاوه بر امتیاز وامی که تعلق میگیره سود هم بدن ولی خیلی ناچیزه.نقل قول:
بحث بازپرداخت هم به خیلی از عوامل ربط داره.مدت بازپرداخت-مبلغ وام و مدت سپرده گذاری همه اینها با هم معمولا در سود بازپرداخت موثر هست باید با توجه به مبلغی که قصد وام گرفتن دارید بهترین حالت رو پیدا کنید
ببینید درسته که شماره شبا مهم هست خوب مسلمه که مهمه االن شما برین فیش واریز بزنین مسئولش اسم طرف همراه با شماره حساب رو چک میکنه که مطابقت داره یا نه بعد واریز میکنه این هم همینطوره دوست عزیز .نقل قول:
اطلاعاتی که رو شما درخواست واریز پایا رو میزنید اطلاعات ارسال میشه به سیستم بانک مرکزی بعد از تایید بانک مرکزی اطلاعات میره برای بانک مقصد برای واریز.من خودم امتحان کردم اس م احب حساب رو اشتباه زدم واریز هم نشد مبلغ برگشت خورد دوست عزیز
خوب اگر امتحان کردید بحث دیگه ایست اما چون سیستم پایا اتوماتیکه از نظر من کمی عجیبه چون اساسا توی پایا نوشتن اسم صاحب حساب لازم نیست.
من با همراه بانک ملی پایا انجام می دم بدون اینکه گزینه اسم صاحب حساب داشته باشه
من با اینترنت بانک بانک پاسارگاد و ملت استفاده میکنم.در ضمن مگه میشه بدون صاحب اسم ارسال بشه.برای اینترنت بانک که خطا میده.نقل قول:
باید شماره شبا+مبلغ+نام صاحب حساب رو حتما وارد کنیم.
بازم دقیقا در جریا کارهای این بانک ها نیستم اصلا هماهنگ نیستن
دوست عزیز واسه همراه بانک که بعد وارد کردن شبا و ارسال وجه یه پیام میاد که ازتون تائید واسه انجام تراکنش رو میخواد و اونجاس که اسم صاحب حساب میاد.نقل قول:
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
خوب پس تایید میخواد.چون بدون اسم صاحب حساب غیرممکنه که واریز بشه.من با همراه بانک کار نکردم واینترنتیانک که میخواد یعنی همون لحظه باید اطلاعات رو وارد کنینقل قول:
به نظر من هم یه خورده عجیبه ... چون اسم صاحب حساب رو ما تایپ می کنیم و چیزی از طرف بانک اعلام نمیشه که ما تائید کنیمش ... اگر بخاد توسط سیستم اتوماتیک مطابقت انجام بشه که خب احتمال عدم تطابق کم نیست ... مثلا اسم علاالدین رو یکی ممکنه علاء الدین بنویسه ... یا اسم و فامیل طرف رو چسبیده به هم بنویسه ... یا مثلا فامیل صفایی رو صفای بزنه ...( بیسواد زیاد داریم ) اگه سیستم اتوماتیک باشه که حتما به اینا گیر میده ... دستی هم که نمیشه چک کرد طرف باید بشینه دونه دونه اسما رو تطابق بده ... ؟؟؟؟ :n13:نقل قول:
شما احتمالا با همراه بانک ملی کار نکردین چون تایید نام حساب فقط توی سیبا به سیبا هست نه پایا. توی پایا اصلا اسم نمیاد و بعد از ارسال میگه به بانک مقصد ارسال شد اینم شماره پیگیریش اصلا اسم نداره و نمیادنقل قول:
الان با اطمینان می تونم بگم فقط شماره شبا مهمه توی صفحه اول انتقال پایای بانک ملت نوشته:
6- مبناي تبادل وجوه ازطريق پايا، صرفاً شناسه حساب بانکي ايران (شبا-IBAN) ميباشد لذا مسئوليتي ازنظر تطابق شباي ذكر شده با ساير مشخصات ذينفع، متوجه بانک مبدأ و مقصد نميباشد.
نقل قول:محتوای مخفی: انتقال وجه پایا
سلام.
برای پیگیری پرداخت اینترنتی قبوض سایت جامعی وجود نداره ؟
چون خود بانک ها اکثرا چک میکنند که فقط از طریق سایت خودشون آیا قبض پرداخت شده یا نه.
اگر ندونیم که قبضی از کدوم بانک پرداخت شده برای پیگیریش سایتی هست ؟
ممنون.
شما وقتی مثلا از بانک ملت قبض پرداخت کردید ولی پرداخت نشده میتونید قسمت مغایرات ثبت کنیدنقل قول:
درسته که ورود نام و نام خانوادگی الزامیه ولی این اطلاعات با مشخصات شماره حساب شبا چک نمیشه که یکی باشه. من امتحان کردم و بخش نام و نام خانوادگی رو یه اسم دیگه زدم و مشکلی هم پیش نیومد و پول به شماره شبا رفت.نقل قول:
نه منظورم این نبود.نقل قول:
قبض من پرداخت شده و الان میخوام شماره پیگیریش رو پیدا کنم. منتها نمیدونم از طریق کدوم بانک پرداخت شده.
برای به دست آوردن شماره پیگیریش سایتی هست که بشه بهش مراجعه کرد یا نه.
اغا بيشترين سود روز شمار چه بانكي ميده؟
منظور از روز شمار يعني چي؟
هر وقت بخوام ميتونم مقداري از پولمو برداشت كنم بازم سود بهم تعلق ميگيره؟
خوب باید برین از حسابتون پرینت بگیرین تا مشخص بشهنقل قول:
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري اخبار بانک،مشاهدات میدانی خبرنگار ما از سطح شعب این بانک حکایت از افزایش قابل ملاحظه نرخ سود سپرده های روزشمار دارد.
بر اساس اطلاعیه ای که در پشت باجه های شعب این بانک نصب شده هیات مدیره این بانک از ۸ آبان ماه تصمیم به افزایش نرخ سود کرده است.بانک تجارت پیش از این به سپرده های روزشمار نرخ سودی معدل ۷ درصد پرداخت می کرد.
هیات مدیره بانک تجارت بر اساس مصوبه جدید به مبالغ کمتر از ۵۰ میلیون ریال همان نرخ ۷ درصد را لحاظ کرده و برای مبالغ بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال ۱۴ درصد سود پرداخت می کند.
همچنین اگر سپرده گذار مبلغی بین یکصد تا دوست و پنجاه میلیون ریال داشته باشد سود ۱۶ درصدی، اگر مبلغ بین دوست و پنجاه تا ۵۰۰ ملیون ریال باشد سود ۱۸ درصدی محاسبه و پرداخت می شود.همچنین مبالغ بیش از پانصد میلیون ریال مشمول سود ۲۰ درصد قرار گرفته اند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره؟؟؟
سلام
اگه بخوام مثلا 20 ملیون یه ماشین بخرم پولشو به چه طریقی میتونم به حساب فروشنده واریز کنم؟
حواله سانتانقل قول:
یعنی الان هرکس که خونه یا ماشین معامله میکنه با ساتنا پولشو پرداخت میکنه؟بعد این ساتنا رو همه بانکها دارن؟دیگه بجز پول نقد چه راههایی هست؟
منظورم من راحت ترین پرداخت بود.حواله سانتا میتونی به حساب اون طرف هم واریز کنی بری شعبه/آره همه بانکها دارن.نقل قول:
حواله هست.کارتخوان.دستگاه خودپرداز.راه زیاد هست.اگه اینترنت بانک حسابت فعال هست خودت میتونی حواله بزنی
معمولا از چک بین بانکی استفاده می کنن که امنیت بالایی داره و مثل پول نقده. باید از فروشنده شماره حساب و کد شعبه رو بپرسی تا یک چک اختصاصی براش صادر کنن. کارمزد هم دارهنقل قول:
کارمزد چک بین بانکی 3700 هست که چیزی نیست
اما اگر در معامله تون مبلغ مشخص هست مثلا میدونی مبلغ مشخص 30.000.000 هست از چک بانکی ( تضمینی ) استفاده کنید
کارمزد 2500 دارد و چنانچه معامله تون انجام نشد چک و میاری میخوابونی به همون حساب خودت .
من 15 تومن دارم تو کدوم بانک واریز کنم هر وقت بتونم درش بیارم ( روزشمار )
بزار گردشگری 22 درصد روزشمار میده برا 15 میلیون میشه ماهی 275 هزار تومننقل قول:
دوست عزیز اگر روزشمار که میخای بگذاری مبلغش زیر 10 میلیون مطمئنی نمیاد بانک گردشگری 22 درصد سود میدهنقل قول:
اما اگر نوسان داره بانک دی 19 درصد . بانک سرمایه 20 درصد و بانک تجارت 20 درصد روز شمار هست