دوستان ورژن۱۲ نصب کردم یک نرم افزاری که لازمش داشتم اجرا نکرد برای همین برگشتم به ۱۰ از ۱۱ زیادخوشم نیومد!۱۰بیشتر شبیه رام اصلی بود و از شکلش بیشتر خوشم اومد.
Printable View
دوستان ورژن۱۲ نصب کردم یک نرم افزاری که لازمش داشتم اجرا نکرد برای همین برگشتم به ۱۰ از ۱۱ زیادخوشم نیومد!۱۰بیشتر شبیه رام اصلی بود و از شکلش بیشتر خوشم اومد.
مشکل چراغ اس ام اس حل شد ولی هنوز سوال دومی مشکل دارم
دوست عزیز رام خوبیه این برنامه ها یی که گفتی هم قابل تغییر من حتی اس ام اس رو هم عوض کردم اینا سلیقا ای هستن اصل سرعت و فضای خالی رامه که اینم دارهنقل قول:
من xeria 12 رو نصب کردم اما انگار نسخه 11 دوباره منتشر شده من تفاوت چشم گیری ندیدم هنوز مشکل نصب برنامه بر روی مموری در حالت زبان فارسی هست.به فاصله چهار پنج روز نسخه جدید منتشر کردن همیشه همینجوری میشه اگه اینجوری بخواد پیش بره تا آخر ماه آینده در مورد xperia 199 صحبت خواهیم کرد.کسانی که مشتاق سری ginger xperia هستن اگه 11 رو دارن به این نسخه نیازی ندارن چون یکی هستن ولی اگه رام با امکانات بیشتر میخواین یه نگاهی به cyborg بندازین
سلام دوستان
من يه x8 گرفتم مي خاوم آژديت كنم به آندرويد 2.1 لطفا هر كي ميدونه راهنمائي كنه كه از اول بايد چه كارا بكنم...هنوزم روشن نكردمش...
مرسي
نقل قول:سلام مبارکه .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5936946&postcount=303
پست بالا بخون مشلی داشتی بگو
موفق باشید
اگه هنوز روشن نکردی از کجا میدونی که 2.1 نیست یه نگاه کنی ضرر نداره
سلام دوست عزیز silabs مطمئنا رو گوشی شما ورژن 2.1 هست اگه نو خریده باشی نمیخواد اپدیت کنی رام ها رو بگیر و رو گوشیت نصب کن تا بفهمی ایکس 8 چیه راستی بابت این خرید خوبت هم بهت تبریک میگم دوست من:46:
دوستان من میتونم رام هایی رو که برای گوشی خودم گرفتم رو گوشی برادرم که x10 mini هست اجرا کنم؟
سلام دوستان خواهش می کنم راهنماییم کنید من هم رام ginger 12 رو نصب کردم و هم cyborg ولی رو هیچکدومشون نتونستم سوکر 2011 نصب کنم زمانی که میخوام نصب کنم اخرش میشه برنامه کاربردی نصب نشد کمک
نه اقا عادل این کار شدنی نیست
دوست من بعضی از بازیهای گرافیک بالا رو x8جواب نمیده وربطی به رام نداره از نظر سخت افزاری جوابگوی اجرای بازی نیستنقل قول:
بازی pes 2011 به راحتی رو گوشی ایکس 8 جواب میده
گفتم بعضی از بازیهانقل قول:
عادل عزیز
من 2011 رو این جوری نصب کردم شد امتحان کن ببین میشه
اول گوشیتو بزار روی airplane mode بعد فایل apk بازی رو روی گوشی نصب کن بعد برو تو بازی میگه باید دانلود کنی تو yes رو بزن بعد میگه با وای فای دانلود کن باز yes بزن بعد از بازی بیا بیرون ، تا اینجا خودش تو مموریت یه فایل با نام pes 2011 میسازه حالا برو محتویات داخل فایل data فوتبال رو بریز تو این آدرس تو مموری gameloft\pes 2011
اگه اینجا نبود حتما اینجاست android\data
من اینجوری نصبش کردم امیدوارم تو هم بتونی
خیلی ممنون با راهنمایی شما تنوستم سوکر 2011 رو مولتی تاچ بازی کنم
سلام
من یه W8 خریدم
ولی در مورد روت کردنش شک دارم آیا روت کردن ممکنه برا گوشی مشکلی بوجود بیاره ؟
آیا روش مطمئنی برا روت کردن هست؟
فرخ عزیز
روت از لازمه کار با x8 است و مشکلی هم پیش نمیاره
من اینجوری روت کردم برو تو این لینک 3 روش داده من از روش اول رفتم مثل آب خوردن بود
کد:http://---------.ir/Forum/thread9243.html
روت چیکار میکنه ؟
نرم افزاری برا این گوشی هستش که برای ورود به گوشی رمز بزاریم؟
فرشید عزیز
این گوشی رام 2.1 داره که این رام یه مقداری مشکلات داره بزرگترینش اینه که نرم افزار روی حافظه اکسترنال ذخیره نمیشه و برای حل کردن این مشکل باید رام جدید نصب کنی که روت کردن گوشی الزامیست
بدون هیچ نرم افزاری میتونی روی گوشی قفل بزاری فقط باید بری تو setting احتمالا آدرسش اینه setting\location & security\set up screen lock البته این آدرس رام های کاستوم هست شاید با رام رسمی یه مقدار فرق بکنه اما خیلی بهم شباهت دارن یکم بگرد اگه نتونستی بگو بک آپ بزنم به رام اصلی آدرس دقیقو بهت بدم
روز وصل دوستداران یاد باد..............................یاد باد آن روزگاران یاد باد
دوستانی که از رام Ginger CyBorg استفاده میکنن میشه بگن برتری هاش نصبت به gingerxperia چیه ؟
جدیدا خیلی تو سایت های ایرانی تبلیغش میشه
حاتم عزیز
برو به این آدرس همه چیزش این جا هست
من خودم cyborg رو نصب کردم .من دوس دارم رو گوشیم نرم افزار های زیادی داشته باشم ولی خوب به علت پایین اومدن سرعت گوشی با رام مشکل داشتم اما این رام واقعا مشکلمو حل کرده.یه انیمیشن هم داره برای تنوع خوبه .کد:http://---------.ir/Forum/thread17742.html
این هارو من توهیچ کدوم از نسخه های gxpeia ندیدم . فقط در یه چیز gxperia بهتر عمل کرده اونم فارسی بودن کیبورد در حالت پیش فرضه که برای cyborg با یک برنامه به راحتی مشکل حل میشه.
یه مشکل کوچیک هم در cyborg هست که در بعضی جاها نوشته ها هم رنگ تصویر زمینه هست
مشکلات cyborg در مقابل نقاط قوتش خیلی ناچیزه .البته به نظر من اصلا نباید مشکل نامیده بشه
با نصب کردن این رام خودت متوجه تفاوت خواهی شد
سلام دوست عزیز من هر دو رام رو رو گوشیم نصب کردم اما cybrog یه چیزه دیگست برتری هاش همینان که اقا ی رنجبر گفتن با مصرف باتری پایین و قدرت بسیار بالا در اجرای بازی ها و نرم افزار ها
---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------
سلام
نسخه 19 رام GingerDX منتشر شد
تغییرات این نسخه بشرح زیر است:
* تاریخ انتشار 11 آبان 1390
* نسخه v019. رفع مشکلات کم.* CM Hero Nightlies 231 +
* کاملا برنامه های اخیر در نوار وضعیت حذف
* ویژگی GPS کوچک (برای استفاده شخصی ناشر در فرانسه). قفل سریعتر GPS .
ویژگیهای کلی رام:
- آخرین CM7 Nightlies سالم .
- جدیدترین Gingerbread 2.3.7.
- کارکرد کامل دوربین
- حداقل تعداد برنامه نصب شده .
- سبک : حداکثر 99MB از RAM آزاد است.
- ماژول های مورد علاقه : X8Gesture v007، X8Undervolt v001، X8MDDI v001، AX8 SMARTASS
- دیگر موارد معمولی رام : وای فای / بلوتوث / USB / سنسور / 3D / ویدیو / رادیو اف ام/ دوربین / روت شده / JIT / zipaligned / ذخیره در کارت حافظه /...
- صاف به عنوان CM6 در 2D (منو اسکرول / حرکت روان و سریع...)
- تم، A-Theme گنجانده شده .
- پشتیبانی WEP های adhoc
- بازیابی دوگانه و راه اندازی مجدد سیستم به xRecovery / CWM
- ترفند CallMeLouder : صدای زنگ بلندتر اگر تلفن در داخل جیب باشد.
- بهبود یافتن کاهش خفه کردن صدای زنگ با برگرداندن گوشی
- با برگرداندن گوشی زنگ هشدار موقتا قطع میشود
- غیر فعال کردن آگاه شدن از طریق LED در شب
- به پایان رساندن تماس با دکمه برگشت
- پشتیبانی در ساخته شدن شفافیت نوار وضعیت
- مخفی شود نماد در پیام کوتاه
- میانبر سریع کپی / چسباندن
- روش ذخیره سازی برای بهبود عملکرد 2D
- متن حامل تنظیمی کاربر
- پشتیبانی از آهنگ زنگ حلقه بدون OGG در حال ویرایش ساخته شده
- بهینه سازی (smoothened ") اسکرول / حرکت روان و سریع
- قفل صفحه تصادفی
- بهره گیری از سنس در : صدا - قفل صفحه / آغازین / آهنگ زنگ / تصویر زمینه زنده
- شماره گیر هوشمند
- دکمه کنترل قدرت نیرو بر روی ویجت
- برنامه های اخیرا اجرا شده در نوار وضعیت
- بخش تنظیمات (با محلی سازی برای بسیاری از زبانها)
برای استفاده فایل زیر را دریافت و از طریق ClockworkMod نصب نمایید
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که رام رو دانلود کردن ویژگی هاش هم بگن (معایب و مزایا)
دوستان سلام.
من الان چند تا بازی دانلود کردم برا X8
الان جای خاصی باید کپیش کنم؟ کلا چطوری باید نصبش کنم؟
توی رم گوشی کپی بشه مشکلی نداره دیگه نه؟
======
چطوری باید بفهمم ورژن رم و گوشی و.... چنده؟بهترین و اخرین ورژن هاش رو هم بگید.
=============
یک آموزش روت هم توی پست قبل هست.گوشی رو تازه گرفتم حتما باید روت کنم؟
سلام دوست من فرشید ماشا الله چقدر هم سوال دارید در اندروید ما دو نوع بازی داریم یک نوع بازی زمانی که اونو دانلود میکنی خودش تنهایی با فرمت apk که اونو نصب وسپس بازی میکنی یک سری از بازیهای با کیفیت مثل بازی سوکر 2011 هم دیتا دارن یعنی تو فایل دانلود یشون دو تا پوشه وجود داره یکی با فرمت apk که اول اونو نصب میکنی و اجرا و هنگام اجرا اررور دانلود دیتا میده که تو باید اون پوشه دیگری که دیتا هست رو تو محلی که خوده بازی ایجاد میکنه در مموریت که این دو جا هست android/data یا برای بازیهای گیم لافت gameloft / game اونجا بریزی این از بازی ها برای نصب هر برنامه یا بازی تو رام های اصلی ایکس 8 باید همشون رو تو کارت حافظه تلفن بریزی اخرین رام رسمی برای ایکس 8 2.1 هست با بیس باند 15 برای اینکه بفهمی گوشیت چه رامی داره به این قسمت تو گوشیت برو setting/about phone همه چیز دربارهی گوشیت تو این جا نوشته برای اینکه بفهمی گوشیت چقدر کارت حافظه و مموریش جا داره هم به این ادرس برو setting/ storage هر چه سریعتر گوشیت رو رووت کن و یه رام خوب مثل cybrog 5 یا ginger 12 رو گوشیت نصب کن تا بتونی علاوه بر اینکه برنامه ها و بازی ها رو رو مموریت نصب کنی گوشیت شارژم هم بهتره بشه و هم دوال تاچ داشته باشه تا به راحتی بتونی با گوشیت بازی کنی دوال تاچ یعنی چند لمسی که تو بازی ها خیلی نیازت میشه برای اطلاعات بیشتر درباره رووت و ایکس ریکاوری و همه چیز هایی که نیاز داری به این سایت مراجعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
فرشید عزیز اگه تازه x8 گرفتی رام 2.1 داری اگه میخوای روی همین رام یعنی 2.1 بازی نصب کنی باید روی گوشیت file manager داشته باشی . اگه با گوشی به اینترنت وصل هستی یه فایل منیجر دانلود کن مثلا این astro file manager . وبعد نصبش کن قبل از نصب کردن به این آدرس برو و تیک unknown sources رو روشن کن setting\application\unknown sources اگه با گوشی به اینترنت وصل نیستی یه جوری این برنامه رو دانلود کن بعد با یه گوشیه دیگه با بلوتوث بفرست به گوشیتو نصبش کن حالا بازی ها تو هر جا بریزی با file manager میتونی نصبش کنی. چون رام 2.1 اجازه نصب نرم افزار رو روی sd card نمیده نمیتونی زیاد بازی یا برنامه بریزی پس مجبور میشی رام جدیدنصب کنی و برای این کار حتما باید گوشیت روت بشه موفق باشی
سلام دوستان من تو رام cyborg یه مشکل بزرگ مواجه شدم و اونم اینه که زمانیکه گوشیمو به کامپیوتر وصل می کنم گوشیم به کلی هنگ میکنه برای شما اینطور نیست اول کاری اینجور نبود
من که به شخصه به دلیل چند مشکل با رام cyborg برگشتم به v10 رام اکسپریا.
چون اهل بازی نیستم خیلی خوب برام جواب میده!
عادل جان احتمالا چیزی نصب کردی که رامتو دچار مشکل کرده اگه نمثشه یه فول وایپ کننقل قول:
من الان اولین کاری که بکنم روت کنم طبق این اموزش؟نقل قول:
http://---------.ir/Forum/thread9243.html
=========================
الان این پوشه بازی angry birs جدید که اومده.
apk نداره!!!
قبل از دانلود .apk بود اما گذاشتم تو دانلود zip شد.
اینو چطوری باید تو گوشی نصب کنم؟
شما باید اول فایل دانلودیتون رو اول با برنامه winrar و زدن کلیک راست بر روی فایل دانلود ی رو گزینه ی extract here رو بزنی سپس چند تا فایل ظاهر میشه که اونیکه از همه حجمش بیشتره اونو تو گوشیت کپی کن و سپس نصبش کنم فرمتش باید apk باشه
فرشید عزیز
angry bird رو لز یه جای دیگه دانلود کن من دانلود کردم فقط فایل apk داره
شما فایل زیپو بریز تو گوشیت با فایل منجر rename کن پسوندشو apk کن درست میشهنقل قول:
اون عکس همون استخراج شده فایل دانلودی هستش.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
از تاپیک زیر گرفتم.
خودش انگار .apk هستش
خودم دوباره پسوندشو .apk کنم بعد بریزم فکر کنم درست میشه!!!؟
forum.p30world.com/showthread.php?t=483203
سلام دوست من اقا فرشید شما فایل apk اصلی رو بازش کردی یه مرحله برگرد عقب و سپس اونو بریز تو گوشیت اصلا نباید اینجا بیای زیادی اکستراکت کردی دوست من اینها همش محتویات داخل apk هستن
دوستان کسی راهی داره واسه انتقال برنامه ها به مموری دیگه تو حافظه نصب نشه؟یه پست بود خوندم اما نوشته بود باید روت بشه منم تا حالا روت نکردم گوشی تازه گرفتن سر در نمیارم
دوست عزیز بهترین راه شما اینه که بری تو این سایت و گوشیت رو رووت کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد از رووت یه رام کاستوم رو گوشیت نصب کنی
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
سلام بچه ها گوشیم خراب شده زمانی که روشنش میکنم و موقع اومدن سونی اریکسون دیگه گیر میکنه و روشن نمیشه خواهش می کنم کمکم کنید بعد از نصب cwm اینجوری شده؟
آقا یعنی بعد از روت گوشیم بالا نمیاد؟رام کاستوم شده چیه دیگه...یکی یه آموزش بذاره لطفا که تکه تکه نباشهنقل قول:
دوست من اون قسمت پایین مال گوشیه خودمه شما برو تو قسمت رووت این سایت خودتت همه چیزو میفهمی تازه بعد از روت هیچ مشکلی برای گوشیت پیش نمیاد تو میتونی بعد از رووت از طریق برنامه ایکس ریکاوری که تو سایت پایینی هست رو گوشیت نسخه غیر رسمی یا همون رام نصب کنی که مزایای بیشتری نسبت به ورژن حالایی موجود رو گوشیت داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
سلام بچه ها گوشیم خراب شده زمانی که روشنش میکنم و موقع اومدن سونی اریکسون دیگه گیر میکنه و روشن نمیشه خواهش می کنم کمکم کنید بعد از نصب cwm اینجوری شده؟ ایکس ریکاوری هم بالا نمیاره کمک
frimware2.1 هست يعني آندرويد 2.1 هست؟