برای بچه های فروشنده که در خیابانها و پارکها جلوی تان را میگیرند خوراکی بخرید (حداقل به خودش میرسه نه به اون به اصطلاح بزرگتری! که بچه 10 ساله را گذاشته تو خیابان تا آدامس و فال بفروشه!)
Printable View
برای بچه های فروشنده که در خیابانها و پارکها جلوی تان را میگیرند خوراکی بخرید (حداقل به خودش میرسه نه به اون به اصطلاح بزرگتری! که بچه 10 ساله را گذاشته تو خیابان تا آدامس و فال بفروشه!)
درساتون را همیشه در طول ترم بخونید تا شب امتحان به مشکل برنخورید
وقتی سوار تاکسی میشید همیشه یک بار دیگه مقصد رو با راننده چک کنید، خصوصا وقتی که سر خیابون ماشین میگیرید. بعضی راننده ها برا اینکه شما سوار بشید وقتی مقصد رو میگید، میگن بیا بالا بعد وسط راه میگن نشنیدم، از اینجا باید دور بزنم و ...
حقشونه کرایه بهشون داده نشه تا بیشتر حواسشونو جمع کنند:n01:نقل قول:
وقتی در مورد یه موضوع اطلاعات درست ندارین لطفا تو جمع اظهار نظر نکنید .ممکنه که یه آتو بدین دست کسی و تا اخر عمر انگشت اشاره مردم واسه خنده سمت شما بشه !
------------
این جمله حضرت علی(ع) رو فراموش نکنید:" ناتوانترین مردم آنست که از بدست آوردن دوستانی برای خود عاجز باشد،
و عاجزتر از او کسی است که دوستش را از دست بدهد." دارم بهش می رسم و عجیب سخته تحملش...
اگه دست خط زیبایی ندارید با خریدن کتاب های اموزش خط تحریری یا حتی کلاس رفتن سعی کنید زیبا تر بنویسید
دیدن دست خط بعضی ادم های تحصیل کرده باعث خجالت میشه .....
تو دانشگاه، فقط دنبال نمره باشین! همین و بس.
الان اینایی که بچه ها میگن تجربه بوده یا نصیحت یا توصیه !؟:n24:
من یه تجربه داغ و تازه از خودم بگم:
آقا من سر یه کلاسی یه استادی رو که همش ادعای برجک زدنش میشد و همرو دوس داشت ضایه کنه و فکر میکرد که آخرشه،من همش ضایه ش میکردم جوری که بیشتر اوقات ساکت میشد و بقیه میخندیدن خودشم مجبور میشد بخنده که بگه مهم نبوده همه چی آرومه!
گذشتو گذشت چندین بار تو کلاس همینکارو میکردم تا اینکه وقت امتحان شد :n24:
امتحان رو خیلی خوب نوشتم جوری که عمرا زیر 16 میشدم (درس منابع تغذیه،کارشناسی الکترونیک) آقا همین دو روز پیش نمره م اومد،بهم دادش 11.5 کپ کردم نمرمو دیدم :n04::n14:
اما یخورده فکر کردم گفتم خودت کردی که لعنت بر خودت باد،اما اصلا فکر نمیکردم همچین آدمی باشه یعنی اصلا اینجوری نبود،اما منم جای استاد بودم شاید همینکارو میکردم.
درکل بعضی جاها لازمه آدم یه چیزایی رو تو خودش بریزه و رو نکنه...
تجربه شخصی من میگه توی دانشگاه خیلی دنبال نمره نباشید! حالا نه دراین حد که به زور قبول بشید منتهی نمره aگرفتن و زجرکشیدن براش هیچ فایده ای نداره! :n22:
چرا که چه بسیار معدل های الف بیچاره که به دلیل نداشتن پارتی یا بیکارن یا در دوردست ها و مناطق بدی مشغول بکار و چه بسیار معدل داغون ها که بواسطه پارتی! خوشبخت عالم هستند و بهترین جاها مشغول کار!:n21:
اصلا هم نصیحت نیست واقعیت تلخیه که خودم کشیدم!:n15:
بجای درس خوندن ، دنبال جفت و جور کردن پارتی باشید:n29:
از قدیم گفتن اگه قرار هست کاری بکنی، درست انجامش بده یا کلا انجام نده! تو تحصیل هم همینه. حالا که داری میخونی درست بخون.
البته حرف من، بیشتر با کسایی بود که دنبال ادامه تحصیل تا مدارج بالاتر هستند و به جای نمره دنبال مسائلی چون کار کردن میرن و در نهایت معدلشون جالب از آب در نمیاد. یه معدل خوب حتی از یه دانشگاه سطح پایین بهتر از یه معدل بد اما از دانشگاه سطح بالاست. این تجربه من هست.
البته دوست گرامی فرمایش شما کاملا محترم هست اما اگر فکر کردید پست من در پاسخ و به نوعی انتقاد از پست شما بود بنظرم اشتباه برداشت کردید!
اتفاقا برداشت من از پست شما این بود که : توی دانشگاه فقط به فکر نمره باشید===>> برداشتم این بود که منظورتون اینه به دنبال مسائل حاشیه ای مثل تیپ زدن و دوستیابی و ...نباشید! که خیلی هم تایید میشه
من فقط تجربه خودم رو گفتم همین!
تو دانشگاه فقط باید سعی کرد که معدل حداقل بالای 14 باشه وگرنه به معدل هیچ اهمیتی داده نمیشه.فقط کف معدل رو باید درنظر بگیری.(از لحاظ آینده ی شغلی میگم)
مدرک مهم نیست تخصص مهمه
اتفاقا کاملا برعکس!نقل قول:
الان فقط مدرک مهمهً
فرضا میری فلان جا میگی من فلان تخصصو دارم،میگه کو مدرکت ؟
چیزی نداری بگی.
پس اول مدرک بعد تخصص یا اگه تخصصی داری باید دنبال مدرکشم باشی...
تخصص مهمه...
و همیشه شروع سخته...
و همیشه تو بازی روزگار نبایس بچه شدو و کم آورد!
تخصص مهمه =====>>چون>>>>>> معلم درس برنامه نویسی عمومی همیشه میگه : همیشه شروع سخته...نمره آوردن سخته...اما چیزی که خیلی آسونه حفظ کردن چنتا نکتست...
تو زندگی باید نکته هارو به یاد آورد!!!!!
(سر کلاس, درس مربوط به Assembly - زبان ماشینی ) (Assembly فک کنم سخت ترین زبان برنامه نویسیه)
تجربه به منم نشون داده شروع سخته....
.
.
.
و بعد از اون برخی از شکست ها..... که وقتی شکست می خوری می افتی زمین...و با تلاشت بلند می شی...
(اختراع = 99% عرق ریخت + 1 درصد نبوغ)
ادیسون
سلام .
تخصص هم با مدرک به دست میاد هم با تجربه .
ممکنه یه نفر مدرک دانشگاهی نداشته باشه اما متخصص باشه در یک شغل چون سالهای سال کار کرده در اون رشته و سابقه و تجربه ی زیادی داره .
یه نفر هم با درس خوندن در دانشگاه متخصصِ همون کار میشه اما سابقه ی کاری و تجربه ی عملی نداره یا بسیار کم هست اما باز هم متخصص هست .
هر دوتاشون خوبند البته اگر خوب تخصصشون رو درک کرده باشند .
حالا اگر کسی باشه که هم مدرکِ تحصیلی در اون شغل داشته باشه و هم تجربه ی کاریِ زیاد , دیگه نور علی نور هست .
مثالت خوب بود.اما من منکر تخصص که نشدمنقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف من اینه که درکنار تخصص باید مدرکش باشه که تحویلت بگیرن...
همیشه وقتی پشت سر یه چیزی حرف در میارن سعی کنید یکبار هم شده تجربش کنید شاید شایعه و بی خود باشه (البته بعضی چیزا مشخصه ذاتا بده و نباید دنبالش رفت)
مثلا همین آزمونهای استخدامی که میگفتن آزمون الکیه ، اسم و خودشون تو لیست قبولی ها وارد میکنن
در حالی که خودم به شخصه شرکت کردم و البته خوندم و قبول هم شدم و مسیر زندگیم عوض شد.:11:
سلام .
یکی از غیر ممکنهای این دنیا , قانع کردن کسی هست که نمیخواد قانع بشه .
حرفتون رو بهش بزنین و برید کنار . فقط همین .
اگر لازم شد باز هم بگین و بگین و بیشتر توضیح بدین اما این فکر رو از سرتون بیرون کنین که میتونین کسی رو که نمیخواد قانع بشه , قانع کنین .
جای عقیده , ایمان ( دستاوردِ عقیده ) و نیّت در بدنِ انسان نفوذ ناپذیر و دست نیافتنی هست و هیچ مخلوقی غیر از خودِ شخص نمیتونه این سه چیز رو تغییر بده .
اگر حیوان خانگی دارید و قصد مسافرت با اون رو دارید
حتما توی یه کیفی ساکی چیزی اب و دارو های ضروری اون حیوان را داخل ماشین داشته باشید....
گاهی بعضی حیوانات مثل طوطی ها به دلیل استرس یا بیماری توی ماشی یک دفعه اسهال میگیرند هوا هم گرمه تا بخوای یه جایی رو پیداکنی و نگه داری و اب بخری میبینی خدای نکرده حیوان تلف شد
تا وقتی تو روزای عاشقانهایم، به ازدواج فکر میکنیم/ وقتی ازدواج میکنیم، حسرتِ داشتن ِ یه روز از همون روزای عاشقانه رو میخوریم!:eh:
به کسی که دوستش دارید زخم زبون نزنین
بعضی از حرف ها و برخورد ها ، تا اخر عمر هم فراموش نمیشه و رابطه تون هیچ وقت به حالت قبلی بر نمیگرده:n03:
وقتی کاری دارید سعی کنید خودتون پیگیرباشید نه اینکه بگید به فلانی گفتم برام انجام میده! ... بار ها پیش اومده که این فلانی اصلا یادش رفته قرار بوده یه کاری برامون انجام بده.
اگر روزهای اول تو محیط کاری جدیدتان دیدید که همکاری هست که مرتب دارد منفی صحبت می کنه و شما را دارد کمکم از بودن در این کار پشیمان میکند! 99٪ احتمال بدید که میخواهد به دست خودتان از اینجا بیرونتان کند!
بهش بگید اگر اینقدر اینجا بده تو چرا اینجا موندی؟ به نظر من که اینجا محیط خوبی برای کاره اگر تو ناراضی هستی دنبال یک کار دیگه باش!
هیچ وقت با ادم هایی که سیاست پیشه میکنند صادق و روراست نباشید , با هرکس مثل خودش رفتار کنید
اگه رشتتون ی رشته مهندسی مثل کامپیوتر هست هیچ وقت دنبال مدارک دانشگاهی نرید
اگه همون هزینه ای که برای دانشگاه ازاد میکنید رو برای گرفتن ی مدرک معتبر مثل مدارک ماکروسافت کنید بیشتر به نفعتون هست چون دانشگاه چیز خاصی یاد نمیده
مهم ترین مسئله قبل از مدرک های دانشگاهی و مدرک بین المللی علاقه به کار گروهی و کنجکاوی زیاد برای یادگیری مباحث جدید و به روز هست.:n16:نقل قول:
در نهایت همه چیز درست میشه ...
با کوشش ، صبر و اعتقاد .
آیمان داشته باشید.
:n12:
تجربه ی خودم:
وقتی زمین خوردم همه ی اطرافیانم رو خیلی خوب شناختم
همان هایی که تمام کار ها و پیشرفت های من رو تحسین و من رو الگو قرار میدادند زمانی که
زمین خوردم،به جای کمک از پشت نقابشون بیرون آمدند و از پشت سر من رو به سمت پایین پرت کردند و
در آخر فقط با متلک هاشون به قول خودشون من رو نصیحت کردند ... پس خیلی رو مردم نمیشه حساب کرد چون...( البته نمیخوام اینو بگم ...)
می فرماینــد : این ها همه مگسانند به دور شیرینی...
دوست گرامی با عرض احترام تصحیح کنم این بیت :این دغل دوستان که می بینی
مگسانند به دور شیرینی
جزو مواعظ سعدی هست نه مولا علی (ع).
یادمون باشه کنار عروس یا داماد خانوادمون شوخی هایی که دوران قبل ازدواج با برادر یا خواهر بزرگتر خودمون داشتیم رو بزاریم کنار! حتی حرف زدنمون هم با برادر و خواهر مثل سابق نباشه... لپ کلام این که دوران کودکی و نوجوانی یه چیز دیگه بود وقتی کنار هم بودیم .:n12: ساده و بی آلایش و ...
با سلام .
سعی کنید تا اون جایی که می تونید از پله ها بالا و پایین نرید این پله ها زانو های ادم رو داغون می کنه اثرش رو الان نمی فهمیم تاثیرش رو سال های بعد متوجه می شیم .
خیلی پشت کامیپوتر نشید . با برنامه بشیند اگر برای مدت زیادی می خواید اولا از صندلی و میز استاندار استفاده کنید ثانیا حتما هز از گاهی بلند بشید و زاحت روی زمین دراز بکشید . به فکر این مهر های کمرتون هم باشید که اگز بهش اسیبی برسه دیگه ادم رو بیچاره می کنه .
اعتقاد شخصی ام هست توی زندگی هیچ چیز نمی تونه جایگزین سلامتی بشه هر کاری که می تونید برای حفظ سلامتی خودتون انجام بدید حداقل اش این هست که روزانه 60 تا 30 دقیقه ورزش کنید .
========================
به عنوان کسی که چند روزی همراه مریض توی بیمارستان ها بودم می گم ادم صد هزار مرتبه هم شبانه روز خدا رو شکر کنه کم هست اون وقت ببییند ما ادم ها چه قدر بی معرفت باشیم که حتی نخوایم یه نماز رو در قبال تشکر کردن از نعمت های خدا بجا بیاریم .
دوستان اگر با کسی توی کافی شاپ و ... قرار دارید هر چقدر هم که مشتاق باشید چند دقیقه دیر تر بیاید وگر نه خودتون رو سبک کردید...
نقل قول:
اون که صد البته مخصوصا برای رشته های مهندسی : )
اگه قرار باشه بر مبنای نظرات مردم زندگی کنیم هیچ وقت زندگی نخواهیم کرد
.هیچوقت واسه دوستامون بیش از حد دل نسوزونیم اگرم سوزوندیم مراقب باشیم که ازمون سواستفاده نکنن.:n29:
یه نتیجه که بهش رسیدم اینه:
مالی که از راه حلال بدست بیاد کمتر مورد خطر (از جمله دزدیه شدن مالت یا از بین رفتن ناگهانی یا ...)قرار می گیره تا مالی که از راه غیر مشروع بدست بیاد.حتی اگه مالت هم یه کم به حرام آغشته باشه به نسبت خطر تا حدودی کمتر از مال کاملا حرام تهدیدش می کنه.
خیلی از آدم های دور بر مون اینطورین که وقتی اتفاق بدی برامون میافته یا شکست میخوریم ؛ برامون دل میسوزونن و سعی دارن کمکمون کنن ولی وقتی مشکل مون حل شد و بعد یه مدتی به یک موفقیتی رسیدیم ازمون فاصله میگیرن و چشم دیدنمون رو ندارن! چه خوبه که ما مثل اونا نباشیم
حالا من نظرم رو بگمنقل قول:
هیچ فرقی از نظر دزدی و نابود شدن مال حروم و حلال نیست ! هر دو به یک اندازه در خطر هستن تنها نکته اینه که اگه مال حلال دزدیده بشه می گن نگا کن خدا داره طرف رو امتحان می کنه اما اگه مال حروم دزده بشه می گن نگا کن این قدر مال مردمو خورد که آخر خدا بدبختش کرد.
در هر صورت پولتو بچسب که ارزشش از همه این حرف و حدیث ها بالاتره! نمیدونم از روی تجربه این حرف رو زدی یا از کسی شنیدی اما این حرف ها نشات گرفته از مکتب و تفکر اسلامیه که می گن مال حلال خوبه و مال حروم بده و موجب شده به مرور زمان این تفکرات تو جامعه رواج پیدا کرده البته چیزه بدی هم نیست و در واقع نوع تفکر یک جامعه رو نشون میده اما زیاد هم به این جور حرف ها حساس و پایبند نباش.:n06: بیشتر به شکل یک آژیر خطر نگاه کن که مبادا یک روز مال مردم رو هاپولی کنی.
فکر کنم تونستم منظورم رو بیان کنم و لحن دوستانه ای هم داشتم.:n16: