واقعا سربازی هیچ خاطره و چیز قابل تعریفی نداره . باید روز ها رو کشت و ماه ها رو چال کرد .
Printable View
واقعا سربازی هیچ خاطره و چیز قابل تعریفی نداره . باید روز ها رو کشت و ماه ها رو چال کرد .
به افتخار 1 تیری ها
1 تیر نبود
باید بگم علاوه بر گرمای تابستون ماه رمضان هم داریم
دیگه اخر ستم
کسی اینجا تجربه اموزشی تو ماه رمضون نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم اتفاقا درست میگه.آموزشی همه چی تکراریه و اعصاب خورد کننده.:2:نقل قول:
کلا دوران خدمت خسته کنند است چه دوران آموزشی چه دوران یگان بودن.
بخصوص 7 ماه اول خدمت که به سرباز اون قدیمیا یه جور نگاه میکنن و الفاظ ... و...:31: رو بهش نصبت میدن.:27:
به ولای علی یگان هرروز یه خاطره و اتفاق میفته اموزشی هم تنبیه های دسته جمعی که یهو وسطش یه نفر یه تیکه میندازه خیلی باحالهنقل قول:
من اموزشی تابستون تو ماه رمضون بود خیلی راحت تر میگیرن ایام ماه رمضون ولی روزهایی که ماه رمضون نیست کمی بیشتر از حد عادی فشار میارن.نقل قول:
در مورد نیرو گرفتن نیرو انتظامی هم باید بگم هی دیپلمه میگیره (دیپلمه هایی که هیچ فن و حرفه ای بلد نیستن و از سر مجبوری اومدن شدن پلیس) اونها هم چون علاقه ای و مهارت لازم رو ندارن میشن مثله قبلی ها و باز با مردم بد رفتاری میکنن.
در ثانی هر سرباز جای دو تا کادر کار میکنه (کادری که حداقل حقوقش 600 تومنه) خب شما باشی میای بجای سرباز کادر بیاری و 20 برابرحقوق سرباز رو به کادر بدی.
31 خرداد آموزشی تموم میشه .
30 خرداد رژه و مراسم تحلیف .
به من که خوش گذشت .
امیدوارم به همه خوش بگذره .
احتمالا دوره کد بخورم .
خدا کنه مثل آموزشی جای خوبی بیوفتم .
توکل به خدا .
01 نیرو زمینی ارتش .
اعزامی 1 اردیبهشت .
دیگه چیزی نمونده داداش...نقل قول:
منم یک تیرم!!!
چقدر زود داریم نزدیک میشیم :18:
نقل قول:
يه چيزي شنيدي بهش نرسيدي.نقل قول:
در مورد نیرو گرفتن نیرو انتظامی هم باید بگم هی دیپلمه میگیره (دیپلمه هایی که هیچ فن و حرفه ای بلد نیستن و از سر مجبوری اومدن شدن پلیس) اونها هم چون علاقه ای و مهارت لازم رو ندارن میشن مثله قبلی ها و باز با مردم بد رفتاری میکنن.
الكي حرف بيخود نزن دوست عزيز.
تو اين جامعه هستن تعدادي افراد به قول تو تحصيل كرده كه ذره اي شعور اجتماعي ندارن همون طوري كه ممكنه عده اي از ديپلمه ها و بي سوادا هم شعور نداشته باشن و اين ربطي به مدرك نداره! اصولاً مدرك شعور نمياره!
وقتي جنابعالي مستقيم مياي ميگي كساني كه مدرك ندارن بي شعور هستن و خودت كه مدرك داري از شعور بالايي برخورداري اين توهين هستش به خيلي از افراد جامعه و درجه ي شعور افراد هم با اين توهين ها مشخص ميشه.
خلاصه حواست باشه چي از دهنت مياد بيرون و بي احترامي نكني به يه ملت.
اینجوری که مکافاته وقتایی که ازاد میشیم برگردیم خونه که گوشی می خوایمنقل قول:
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
اما از سربازی که هر دیقیقه یه سوال پیش میاره برای ادم.
اموزشی چند روزه؟ دوستم توی وزرات دفاع بود گفت همش 40 روز بودن اونجا و 5 شنبه و جمعه ها ازاد بودن همه جا اینجوریه؟ اخه دوستان اینجا نوشتن اموزشی 60 روز کامل بوده .
یه سوال دیگه هم داشتم توی اموزشی احیانا وقت ازاد هم پیدا می شه برای ورزش ؟
واسه ما 56روز بود. کلا هم همینه. 6 هفته!نقل قول:
اموزشی چند روزه؟ دوستم توی وزرات دفاع بود گفت همش 40 روز بودن اونجا و 5 شنبه و جمعه ها ازاد بودن همه جا اینجوریه؟ اخه دوستان اینجا نوشتن اموزشی 60 روز کامل بوده .
یه سوال دیگه هم داشتم توی اموزشی احیانا وقت ازاد هم پیدا می شه برای ورزش ؟
5 شنبه بعد از نهار آزادی تا شنبه صبح. البته واسه ما که تو ارتش هستیم اینطوری بود!
انقدر کار میکنی که وقت آزادت رو همش خوابی. مگه جمعه ها که معمولا میشه فوتبال و پینگ پنگ واینا بازی کرد. ما پشت گروهانمون زمین فوتبال و بسکتبال داشتیم. ما فوتبال بازی میکردیم:31:
خوب گوشی رو داخل نمیتونی ببری اما میتونی دم در به دزبانی تحویل بدی موقع ترخصی تحویل بگیرینقل قول:
منهای به نظرم یک گوشی از این 10 15 تومانی ها در ب و داغون ببر با یک سیم کارت 3 تومانی صفر که اگه هر بلایی سر هر جفتشون اومد زیاد مهم نباشه
چون تصور کن این همه گوشی و سیم کارت و یک مشت ادم بی حصوله و عصبی برای تحویل و ترخیصشون
عزیز دردسرش نمی ارزه....نقل قول:
شما فرضا با هزار دوز و کلک گوشی رو بردی داخل....چطوری میخوای دهنه یه سری زیرآب زن رو ببندی؟؟؟ مطمئن باش لو میری و اونوقت دیگه حسابت با کرام الکاتبینه
کارت تلفن بخر و با کارت زنگات رو بزن
دوستان من اگه الان برم از 1/4 بندازم برای شهریور آیا دوباره میوفتم همین پادگان و نیرویی که الان هستم؟
و یه سوال دیگه اینکه میتونیم گوشی رو بدیم به اونا دم پادگان و سیم کارت رو ببریم تو؟
1- معلوم نیست ولی احتمال زیاد همونجا میوفتینقل قول:
2- میتونی اینکارو کنی ولی روز ترخصیت اگه گوشیت نبود و گم شده بود یا تیکه تیکه شده بود حق شاکی شدن رو نداری.....
ماه رمضون آخر حال است توی خدمت همش خواب و خواب و خواب برادر من توی ماه رمضون آموزشی رفتنقل قول:
1-یعنی چی معلوم نیست؟احتمال زیاد کجا میوفتم؟نقل قول:
2-مشکلی نیست یه گوشی بیخود میبرم
منظورم این بود که سیم کارت رو میتونیم ببریم تو؟مشکلی نداره؟
یعنی احتمال زیاد همونجا دوباره میوفتینقل قول:
بله سیم کارت رو میتونی ببری یعنی اصلا باید ببری با خودت
سیمکارت+ رم گوشی + باطری گوشی
خاطرات ما رو زنده کردی !نقل قول:
نگفتی کدوم گروهان بودی ؟
گردان که 2 بودی یادمه فقط گد 2 فوق دیپلم داشت من گروهان 5 بودم یادش بخیر پدرمونو در آوردن ....
بسم الله الرحمن الرحیم
من سرباز آموزشی .................. جمعی گوهان 5 گردان 032 نصر از مرکز آموزشی شهید سرلشکر شعبان برخورداری هستم جناب !!:دی
ارباب من قصد توهین به کسی نداشتم و ندارم اگه توهینی شده واقعا شرمنده هستم .ولی خدا نکنه خدمتتون تو یگان امداد باشه اونموقع شاید یه ذره به من حق بدید که نسبت به دیپلمه هایی که میان تو نیرو انتظامی دید بدی داشته باشم. (ایراد از دیپلمه ها نیست ولی وقتی میان اونجا یه کارهایی به اینا محول میکنن که باعث میشه کم کم صدای گریه پیرزن و دختر جوون رو نشنون).نقل قول:
باز هم معذرت میخوام.
بچه ها کارت معافیت قرمز(روانپزشکی) چه محرومیت هایی ایجاد میکنه؟ راسته که میگن گواهینامه رو باطل میکنن.
خونه و ماشین نمیشه به اسمت بزنی و ممکنه تو گرفتن ویزا از کشورهای خارجی دچار مشکل بشی؟
بله درسته.....نقل قول:
دوست عزیز همه این بچه ها میدونن که منم میخواستم این دوره نرم و دوره ی بعد برم ولی از یه آشنا و پلیس بعلاوه 10 پرسیدم گفت: هر وقت بخوای بری دیگه دفترچه پست نمیکنی یه راست میری مرکزی که اونجا افتادی. . . . یعنی هر کار کنی دیگه نمیتونی عوض کنی. . . . .نقل قول:
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
بچه یه سوال . . . . . من یه رادیو کوچیک (اندازه ی یه باطری قلمی) گیر اوردم میشه برد تو و شبهای غربت به رادیو گوش داد. . . .اگه بگیرن چه بلایی سر ادم میاد؟؟
سلام ، منم از 1 تیری ها هستم ،و عرضم به خدمتتون که دارم برای اعزام لحظه شماری میکنم :21: ( همزادپنداری از نوع تحریف شده )
اقا جان ، کلا تو این دو ماه ،باید فکر وسایل ارتباط جمعی و ارتباطات و فن آوری و تکنولوژی و مدرنیته و الکتریکی و مکانیکی خلاصه اینارو از سرت به در کنی.(البته ریش تراش مانعی نداره :31:) ...فکر کن میخوای به عصر حجر یا همون قبل از میلاد مسیح بری، اونجا فقط خودتی و خودت و البته ادمایی که از اقوام و قبایل متفاوت دور هم گرد آمده اید ، پس باید فقط به فکر خوشگذرونی باشی (حداقل وانمود کن ) در غیر اینصورت فشار چه از نوع روحی و جسمیش ، مضاعف بهت تحمیل میشه .نقل قول:
بچه یه سوال . . . . . من یه رادیو کوچیک (اندازه ی یه باطری قلمی) گیر اوردم میشه برد تو و شبهای غربت به رادیو گوش داد. . . .اگه بگیرن چه بلایی سر ادم میاد؟؟
راستی این جریان چیه که بعضیا 2 ماه تمام میرن اموزشی و بعضیا هم 45 روز ؟؟؟ ( بستگی به ارتش و سپاه داره یا چیزه دیگست ؟؟)
نمیدونم چرا بعضی یه همچین فکرایی میکنننقل قول:
والا ما هم رفتیم آموزشی هیچ چیز خاصی هم نبردیم...ولی گذشت....پسر خوب شب غربت کجا بود؟؟ اونجا یه گروهان 10-180 نفری هستین راس ساعت 2130 هم خاموشی زده میشه و همه باید بخوابن(بگذریم از اینکه بیشتر وقتا بچه ها بیدارن و مشغول صحبت و.... هستن) من قانونش رو عرض کردم
در کل در طول روز اونقدر خسته میشی که فکر این مسخره بازیا و رادیو mp3 پلیر و.... رو هم نمیتونی بکنی!!! فقط میخوای زودتر بخوابی که صبح زود بتونی دوباره بلند بشی و روز از نو و روزی از نو!!
اگه بخوای خود رو مشغول این چیزا کنی و فکرشو کنی.....آموزشی بهت نمیگذره.....2 ماه به خودت سختی بده (که البته هم اونقدرها هم که بعضیا میگن و شلوغش میکنن باور کن سخت نیست) بعد دو ماه هرچی دوست داشتی با خودت ببر سر یگان!!(البته به صورت مخفیانه!! :دی)
والا قانونش اینه که 2 ماه تمام باشه...نقل قول:
راستی این جریان چیه که بعضیا 2 ماه تمام میرن اموزشی و بعضیا هم 45 روز ؟؟؟ ( بستگی به ارتش و سپاه داره یا چیزه دیگست ؟؟)
ولی بعضی از پادگانها با توجه به اینکه طبق نظر فرمانده پادگان میان دوره و پایان دوره و... میدن به سربازا روزا کمتر میشه ولی قاعده بر اینه که مدت آموزشی 2 ماه تمام بدون مرخصی باشه!!
سلام..
من متولد سال 72 هستم..
بعد از پیش دانشگاهی که ترم 1 تجدید شدم دیگه طرف درس نرفتم الان نزدیک 3 ماه هست...
باید دفترچه پست کنم؟ پست کنم کی مفرستندم؟
بعد من بعد که دفترچه خریدم باید ببرم اونجایی که دیبلم گرفتم پر کنند؟ یا پیش دانشگاهی؟ ( پیش دانشگاهی قبول نشدم )
اگه قصد ادامه تحصیل نداری باید پست کنی...زودتر پست کن که اضاف نخورینقل قول:
قصد ندارم درس بخونم... خیلی زده شدم از درس....نقل قول:
پست کنم کی حدودا ازام میشم؟
میشه اون سولاتم رو هم جواب بدین.. ممنون میشه.:40::40::40:
والا این روزا زود به زود نیرو میگیرن ، شاید نهایتا 3 ماه بعد از ارسال دفترچه اعزام بشی .نقل قول:
پست کنم کی حدودا ازام میشم؟
در مورد او ن سوالت هم فکر کنم باید بری جایی که اخرین مدرک قبولیت موجود باشه ، یه نامه بهت میدن میاری به پلیس 110 تحویل میدی
کسی قبلا دستغیب جهرم بوده ؟؟ وضعیتش چه جوریه نسبت به بقیه جاها مثل مالک اشتر
بابا رادیو نمیبرم چرا میزنید . . . . . . :13:ولی یه 1100 دارم اونو میبرم یکم اس ام اس بازی کنم . . . .
من شنیدم اگه موبایل بگیرن ازتون دادگاهی میشیننقل قول:
سلام
بعضی از دوستان خیال میکنند اونجا -توی دوران آموزشی - هتل باید برای خودشون درست کنند ! رادیو ببرند گوشی ببرند ام پی تری پلیر ببرند و ......
دوستان عزیز زمانی که میرین آموزشی با زندگی که داشتین کاملا خداحافظی کنید !
به پیر پیغمبر سرتون رو بندازین پایین این دوران رو بگذرونید و برای خودتون دردسر درست نکنید بخش های قضایی و حفاظت پادگان با هیچ کس حتی نیروی کادریش شوخی نداره .
فقط آموزشی رو سخت نگیرین ولی بدونید وقت هایی که آزاد هستین فقط صرف استراحتتون میشه و واقعا هم استراحت کنید
از ما گفتن برای خودتون دردسر درست نکنید .
اگر چیزی ازتون بگیرن هم امکان داره دادگاهی بشین هم تجدید دوره! از طرفی اگر دیپلم باشین میندازنتون با عادی ها و بجای 56 روز باید 70 روز بگذرونید!
ممکن هم هست که بندازنتون تو بخش شهرداری و حمالی و دیگه همه میدونن. آموزشی ها رو رسشون رو میکشن( اگر اونجا یگان هم داشته باشه)
سلام دوستان
آقا تو آموزشي اصلا انقدر خسته مي شيد كه فكر راديو و ... به سرتون نمي زنه. تا يه وقت كوچيك پيدا مي كنيد، رو زمين خاكي و سنگ و هر چي باشه دراز مي كشيد و چرت مي زنيد. واسه ما كه تعداد زيادي از بچه ها اينطوري بودن. ولي خب خيلي سريع ميگذره. يك نكته مهم اينكه مواظب باشيد دودي نشيد. اين خيلي مهمه.
به روزي كه كارت پايان خدمت دستتونه فكر كنيد!
موفق باشيد.
یادمه بعد 35 روز اولین مرخصیمو تو آموزشی گرفتم وقتی اومدم بیرون همه چی برام غریبه بود !
ماشین شخصی !
لباس شخصی !
جنس مخالف !
بازار !
صدای موزیک !
کامپیوتر !
موبایل !
به خدا آدم دیوونه میشه واقعا دور از تکنولوژی بودیم انگار که هیچ کدوم از این وسایل هنوز اختراع نشده بود !
خراب بشه این عجبشیر !
بعد 35 روز خوردیم به اربعین تا بهمون مرخصی دادن منم که راهم خیلی دور بود مجبور بودم با هواپیما بیام !
از اون موقع به بعد هر هفته بلیط میگرفتم برای 5 شنبه و جمعه ی هفته بعدش و نشون میدادم که به خدا 2 روزه میرم و برمیگردم تا راضی میشدن بفرستنم فکر میکردن برم دیگه برنمیگردم البته حق داشتن من فقط باید 25 ساعت با اتوبوس تو راه رفت و 25 ساعت هم تو راه برگشت میبودم !
کلی کرایه دادم تو 4 دفعه مرخصی !!
البته فدای سرش وقتی متاهل باشی می ارزه ....
من که هر وقت تو آموزشی بهم فشار بیاد به اردوگاه های آلمان نازی و به خصوص آشویتز فکر میکنم و از این که زنده زنده نمی رم تو اتاق گاز خدا رو شکر میکنم!:31:
هر چی باشه وضعمون از اون یهودی ها بهتره! خدا رو شکر کنید:46:
دوستان استحقاقی ها رو همون روز اول با لباس میدن یا میونه برای بعد؟نقل قول:
شامپو (1 عدد سعی کنید شامپو کوچک ببرید چون بعد از چند روز بهتون شامپو میدن)
صابون حمام (1 عدد البته بعد از چند روز صابون بهتون میدن)
زیر پوش سفید (1-2 عدد البته بعد از چند روز زیرپوش بهتون میدن)
شرت (1-2 عدد البته بعد از چند روز شرت بهتون میدن. شرت جیب دار بهتره)
حوله کوچک دستی(1 عدد البته بعد از چند روز 2 تا حوله بهتون میدن)
جوراب (1-2 عدد البته بعد از چند روز جوراب بهتون میدن)
نیم متر کش (برای گت کردن - البته بعد از چند روز کش بهتون میدن)
مسواک و خمیر دندان (البته بعد از چند روز مسواک و خمیر دندان بهتون میدن)
دوستان ممکنه که با وجود داشتن نسخه بازم نذارن دارو با خودمون ببریم؟ اون وقت راهی هست برای حل مشکل؟
بچه ها یه سه چهار روز مونده این فروم خلوت شه . . . . . پس بیایید برای اعزامیهای شهریور نیز چیزی بزاریم . . . راستس اون دوست عزیزمون راست میگه از روزی که افتادم بیگلری دیگه نه کتاب خوندم نه کاری کردم . . . .یه جورایی انگار تکنولوژی رو بی خیال شدم . . . . اینم که میگم شاید گوشی ببرم چون هنوز توی پادگان نیستم و اوضاع رو نمیشناسم . . . .
به ما که برای دارو گیر نمیدادن .نقل قول:
فقط ممکنه به داروهای خواب آور گیر بدن .
اگه نسخه پزشک داشته باشی که اصلا گیر نمیدن .
+
اعزامی های 4/1 ، یه فکری برای پشه بکنن .
آبلیمو یادشون نره . برای رفع عطش معجزه میکنه .
سلام بچه ها 5 روز دیگه اعزامم 04 بیرجند افتادم چطور جایه؟ لطفا هر کی میدونه راهنماییم کنه
دوستان کسی میدونه داشتن دیسک کمر = معافیت پزشکی هست یا نه ؟