نقل قول:
چه ربطی داره؟!! شما هر باری که مودم رو روشن خاموش میکنی یه IP جدید میده بهت, یعنی IP امروزت با فردات متفاوته, IP ثابت رو هم ISP میده بهت :|
حالا من در مورد پورت فوروارد نمیدونم ولی PC و مودم اینه.
Printable View
نقل قول:
چه ربطی داره؟!! شما هر باری که مودم رو روشن خاموش میکنی یه IP جدید میده بهت, یعنی IP امروزت با فردات متفاوته, IP ثابت رو هم ISP میده بهت :|
حالا من در مورد پورت فوروارد نمیدونم ولی PC و مودم اینه.
نقل قول:
من با شما موافقم ip ثابت رو فقط از isp میگیرن و شما هیچ کاری نمی تونی بکنی و یه مبلغی هم میدی این dns و ip هیچ فایده ای نداره بزارید رو حالت auto
بعد یه سوال من که هروز پینگم یه جوریه ip ثابت بگیرم خوب میشه ؟
دیروز پینگم 150 بود تو همه سرور های lol
ولی امروز یه بازی کردم 400 بود ولی با این حال بردیم و 5 تا هیرو کشتم :D
از league of legends خسته شدی ؟:n03::n14:یا می خوای در کنارش بازی جالبی بازی کنی؟:n11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه با قهرمانان حال نمی کتی می خوای با خداها بازی کنی؟:n09:
محتوای مخفی: واقعا:
دنبال هیجانی بیشتری تو بازی ؟ :n19:
ولی می خوای dota based باشه بازی برات هنوز؟:n23:
پس به ما بپیوندید SMITE برنامه ی ویژه یرای برای شما دارد::n17::n06:
dota رو با این حالت بازی کنید از این به بعد ::n02:
shopping
match:
اخرین پیام پاپ رو می دونید؟:n02:
هنوز تردید داری که چه جور بازی هست؟:n13:پس به channel مخصوصش تو twitch برو:
محتوای مخفی: twitch
محتوای مخفی: نکته:
اینجا هیرو ها رو میشه رو حالت های مختلف بازی کرد, بعضی از هیرو ها هستن هم میشه Ability power و هم attack damage بازی کرد.نقل قول:
در کل به این دو حالت از نظر دمیج زدن تقسیم میشن.
ولی در کل میشه بیشتر هیرو هارو هر حالتی بازی کرد.
معمولا به نقش طرف مقابل تو بازی اهمییت داده میشه. که عنواعش به این صورته :
Jungler : کسی که تو lane نمیره و تو jungle فارم میکنه, کار اصلی jungler محافظت از buff ها و gank کردن lane هاست.
ap carry : که یه به هیرویی که با قدرت ability power تیم رو اصطلاحا carry میکنه.
adc یا همون ad carry : معمولا به هیروی attack damage میگن که range باشه.
tank : نقشی که دمیج کمتری میزنه و از طرفی دمیج هم کمتر میخوره.
supporter : که از اسمش معلومه, باید هوای تیم رو داشته باشه, شاید لازم بشه به جای هیرو های دیگه خودتو فدا کنی, یکی از کار هاش هم اینه که map رو ward کنه و ward های دشمن رو بزنه و یک سری ایتم های support مثل movement speed یا shield ببنده.
منم خسته شدم مخصوص وضعیت رانک ........... فقط 12 lose گرفتم برای AFk تیم...................
الان جو گرفت بازی shift +del کردم الان احساس راحتی میکنم :n10::n20:
دوتا سوال ... 1-buff چیه که jungler باید ازش محافظت کنه؟ 2- carry به معنای هیروی endgame ای که باید زودتر ل و ل آپ بشه نیست؟نقل قول:
متاسفانه توی این بازی Level یکنفر هیچ ربطی به نوب یا حرفه ای بودنش نداره و وقتی آدم شانس بیاره و با چهار تا حرفه ای بیوفته تو یه تیم ، پینگش بینهایت هم باشه بازم برندس ... یه دفعه دو نفر از تیم ما leave دادن و بازی 3به 5 شد ولی دشمن از بس مارو feed کردن که حدود 5 ل و ل ازشون جلو افتادیم و به طرز مسخره ای بردیم ... کاش یه سیستم degradation هم براش میذاشتن که از بعضی ها xp کم بشهنقل قول:
این بازی جدید رو کسی تست کرده بگه ...
دوتا 2 هم کسی از وضعیت پینگ و لگ و نوب و اینا خبر داره بگه ...
سرور آمریکا پینگ و سطح پلیرهاش خبر داره بگه ...
عاقا اینای که وسط بازی تهدید به ریپرتت می کنن چی رو می خوان ریپور کنن
وسط بازی گارن آنه مار و دنبال داد خیلی خونش کم آنه فقط یه ظرب می خواس
پیش آخرین تاور ما من اش بودم رسیدم تقریبا فول آیتم بودم 2 تا هیت زدم
یارو در رفت من دنبالش اما نرسیدم بزنمش
یارو گفته نووب ریپروت می دم
بر فرض ما نوب (البته هستیم اما تو اون بازی نبودم :| )
چی رو می خواد ریپورت بده نووب بودن مگه جرمه ؟ بن داره ؟
نقل قول:
دوست عزیز این ip که من میگم با اونی که شما میگی فرق میکنه این lan ip هست یعنی اگه مثلا یه شبکه از چند تا سیستم داشته باشی هر کدوم به صورت رندم یه ip میگیره با این کارا که گفتم این ip برای یه سیستم خاص ثابت میشه اونی که شما میگی ip جهانی هست که قضیش فرق میکنه و دست isp هستش زیاد هم پورت فوروارد به درد نمیخوره تاثیر خاصی نداره پس اگر هم ندونی چیزی رو از دست ندادینقل قول:
پس از ساعتها بازی در دو سرور East و West به این نتیجه رسیدم که از نظر سطح بازیکن ها سرور East بهتره.:n09:
من که خودم توی East تو رنک 10 تا برد پشت سر هم کسب کردم که نمیشه گفت که همش شانسم خوب بوده و با بازیکنای خوب افتادم بنظر من سرور East تقریبآ به یک تعادل نسبی بین سطح بازی یازیکنا رسیده. :n19::n20::n10:
من به این نتیجه رسیدم که ریوت خودش تعیین میکنه که کی ببره و کی ببازه من خودم 2 هفتس هرچی بازی میکنم نه leaver تو تیمم میاد نه feeder میاد و نه trollpick میکنه کسی ولی جوری که تو 2 هفته اخیر فقط 3 تا lose داشتم تو نورمال و رنکد ولی امروز صبح اومدم یه رنکد برم دسس اول que کردم یارو اومده Adc بن کرده اخرم اونا amumu و blitz گرفتن منم دیدم اینجوریه left دادم باز یه ربع بعد que کردم 3 نفر میخوان برن mid بازم left کردم دفه بعدشم که 2 نفر اومدن میگن premade bot با akali و zed. دقیقه 10 بازی 17-1 عقبیم بعد surr هم میدیم همه دینای. منم از ترسم دیگه امروز بازی نکردم شاید فردا دل riot به رحم بیاد
اصلا چنین چیزی ممکن نیست!نقل قول:
این چیزی که شما میگید مبنی بر اینه که riot قدرت پیش بینی داره و میدونه یارو تو game بعدی میخواد leave بده یا میخواد feed بده!!
برد و باخت بعد از مهارت بر روی شانسه.
منظور من این سیستم جدید که بازیکنارو مقابل هم قرار میده (mmr (match making rating باعث شده که اینجوری بشه مثلا صفحه پیش دوستمون یه عکس گذاشت که چند تا بازی پشت سر هم باخته بود یا خود من یا soli چندین بازی پشت هم بردیم در حالی که قبل از پچ quine حریف ها بر اساس تعداد برد انتخاب میشد شاید این برد و باخت ها فقط اوایل سیستم جدید باشه تا mmr ها بالانس شه یادمه wow هم که بازی میکردیم سیستم arena بر اساس mmr بود که یه اسکریپت بود میساختیم mmr رو میاوردیم پایین بعد با 40-50 تا بازی همینجوری با نوب ها و گیر پایین ها میوفتادیم تا mmr بالانس شهنقل قول:
چرت شده من دقیقا میبینم تیم اکثر وین پایین داشتن باختیم ولی تو بازی که 2 نفر وین خوب تو تیم داشتن بردیم 100 درصد
البته در صورتی که کسی نره بیرون 12 باخت الکی برای همین داشتم
پیشنهاد میکنم یک شنبه ها و دوشنبه ها اصلا رانکد نرید ...
چون میشه آخر هفته این خارجیایه نوب و پرش میشه بچه و نوب و ...
من خودم توی 1 روز از برنز1 اومدم برنز2 از بس ترول تو تیم داشتم :n27:
بهترین تایمی که من دیدم نوب کمه توش( البته من NA بازی میکنم ) یکی صبح حدودای 9 تا 11-12 هست یکی هم شب حدودای 12 به بعد.نقل قول:
بچه ها وقتنی بازی پچ جدیدش میاد و آپدیت میشه کدوم پوشه حجمش زیاد میشه یعنی کدومشون آپدیت میشه ؟
آخه من بعضی موقعه ها رو لپ تاپ و بعضی اوقات روی کاپیوترم بازی میکنم واسه همین نمیشه که هر 2 تا رو آپدیت کنم اینجوری خیلی از حجمم میره بعد اگه بخوام کل بازی رو از اول تو فلش بریزم فلش بالای 4 گیگ ندارم ! بعد بخوام 5.5 گیگ بازی رو بریزم تو فلش زیاد طول میکشه واسه همین میخوام بدونم کدوم پوشه حجمش تغییر میکنه که هر وقت آپدیت شد همون پوشه رو بریزم که وقت کمتری صرفش کنم !
کل بازی حجمش 3.4 گیگابایته و اینکه حجم بازی شما از این مقدار بیشتره به خاطر اینه که سیستم آپدیت فایلهای جدید رو جایگزین فایلهای قدیمی نمیکنه. راه حل هم اینه که یه بار repairکنید تا بازی یه مقایسه بین فایل های جدید و قدیمی انجام بده و اضافه ها رو حذف کنه . من جدیدا بازی رو نصب و آپدیت کردم حجمش 3.8 گیگ شد ولی بعد از Repair رسید به 3.4 گیگنقل قول:
آپدیتها ممکنه توی هر پوشه ای باشند ولی به طور تقریبی این مسیر فایلهای اصلی بازیه
X:\League of Legends\RADS\projects
نقل قول:
باهات موافقم، توی eternal-wow صبح ها از 9 تا 11-12 سرور که خلوت بود، هیچی. سرور 12 شب آنلاین هاش خوب بود، جالبه تو ساعت های دیگه raid به سختی 3 تا باس رو می زدیم و بعدش over می شد ولی بعد ساعت 12 شب رد خور نداشت raid یی برم و 5 تا باس رو نزده باشیم!
البته همه جا اینطوری نیست
امروز بازی اپدیت شد قزیش چیه؟
بخوام ریپر کنم از حجم نتم میره ؟
آقا من امروز زدم آپدیت بشه بار اول نوشت 24 مگ اما در حین آپدیت یکی دوبار قطع شد ... الان وقتی زدم شروع میکنه 300 مگ آپدیت میگیره:n04:نقل قول:
شما چند مگ آپدیت گرفت؟
من کلا 100 مگ بود !
..................
راستی من ریپر کردم تموم شد حجمش از 5.34 شد 5.16 چی کار کنم ؟
دوباره زدم باز ریپر کنه !
دوباره هم ریپر کرد حجمش فرقی نکرد همون 5.16 مونده !
شما چی کار کردی که اینقدر کم شده ؟!
آقا من رفتم این بازی جدیدرو یه سرچ زدم بازیش بد به نظر نمیرسه چه خداهای باحالیم داره :n08:
خدای جنگ-خدای مردگان-خدای عشق:n12:-خدا از رود خانه ی زرد:n19:خخخخخخخخخخخ
یعنی واسه هرچی خدا داریما...دیدم که میگم:n02:
اگه خدایه خودمون بزاره امشب میریم تو کاره دان بازی ببینیم چجوریاس:n07:
راستی بازی برا من یه 23 با یه 40 تایی داده فک کنم(آپدیتو میگوووییم):n01:
مال من سری اول 40 سری دوم 46
من جدیدا بازی رو نصب کردم 2.7 گیگ حجم installer اش بود بعد از یک گیگ آپدیت حجم فولدر بازی نصب شده به 3.8 گیگ رسید . یه بار Repair کردم شد 3.4 ... امروز یه بار زدم آپدیت بشه بار اول زد 24 مگ بعد قطع شد نتم ... بار دوم هم حدود 40 مگ بود ولی متاسفانه نتم دوباره قطع شد ... الان هم که میخواد 300 مگ بگیره ... یعنی سیستم آپدیتشون تو حلقم ... با این اوصاف نتیجه اخلاقی که من گرفتم این بود که در حین آپدیت اینقدر فولدر های بازی را زیرو رو نکنیم و دیگر هیچنقل قول:
خب دوستان طی یک عملیات انحصاری بازی رو گزاشتم رو دان 3.1 گیگه که داره با لانچر دان میکنه امید وارم تا 2.3 روزه آینده دان بشه خخخخخخخخخخ :n01:
عید همتونم پیشاپیش مبارک:n06:
ali-1.29pm
درسته اول ی 20 مگ بود بعدش ی 45 مگ بود
اقا رفتم تو بازی دیدم 5 6تا هیرو فریی شده خیلی حال کردم:n19:
دیگه رفتیم تو نخ هیرو های جدید:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینجا کسی هست pr پوینت تعیه کنه ؟
اصلا از تو ایران راهی داره ؟
چند تا سایت هست ایرانی که تومان میدی برات میخرن ولی با توجه به وضع دلارخیلی گرون در میومد کمترین بسته ریوت که 5 یورو یا دلار باشه که میشه خرید تو سایته بود 20000 تومان
در ضمن یوزر و پست رو هم باس بدی بشون که به نظرم خطرناکم هست
دیشب با twitch بازی کردم
خیلی چمپ سختیه به نظر من
کسی نظری در بازه ی این چمپ نداره؟
اتقاقا خیلی آسونه من باهاش یه دست بازی کردیم کلا 6 بار مردم و 27 تا کیل داشتم !
چمپ واقعا خوبیه دارم فعلا پول جمع میکنم برم Zed رو بگیرم !
همه هیروا بالانسن بستگی به پلیر داره :))
(یه جمله معروف دوتا بود :d )
آقا امشب احتمالا به 3150 آی پی میرسم
بین آکالی و کاترینا مردم
لطفا یه مقایسه ی کنید و نظر شخصیتونم بگید
ممنون
من با هردوشون حال نمیکنم .. کلا هیروهای خزی هستند ...نقل قول:
آقا امشب احتمالا به 3150 آی پی میرسم
بین آکالی و کاترینا مردم
لطفا یه مقایسه ی کنید و نظر شخصیتونم بگید
ممنون
ap بنظرم Anivia یا Lux
از ADC های مورد علاقه من, حیف که نمیشه تو rank بازیش کرد چون خیلیسریع میمیره.نقل قول:
بالاترین cs رو معمولا با twitch دارم.
یه زمانی 50 ثانیه invis میشد باهاش عشق میکردم, دیگه از وسطای بازی به اونور یا کسی تنها نمیرفت یا اگر میرفت میمرد :31: