طبق این اموزش پیش بریدنقل قول:
کد:http://ir-mob.ir/658.html
Printable View
طبق این اموزش پیش بریدنقل قول:
کد:http://ir-mob.ir/658.html
سلام
من یک مشکلی که دارم اینه که مدرن کمبات 5 نصب کرده بودم بازی میکردم درست یک روز اشتباهی دیتاش دستم خورد پاک شد بعد دوباره که دیتاش ریختم کار نمیکرد بازی، برا همین پاکش کردم حالا که میخوام دوباره نصب کنم انگار یک چیزیش داخل موبایل مونده نمیزاره نصب شه میگه برنامه نصب نشد بدون دلیل
همین اتفاق برا آسفالت 8 افتاد الان میزنم نصب بشه میگه نصب نشد هیچی هم نمینویسه چرا.
این مشکلو با هوآوی هم داشتم، چیکار میشه کرد؟ فقط همین اپایی که اینطوری شده دیگه نصب نمیشه.
سلام.
دیروز یه گوشی A3 2016گرفتم از بازار دزدا همچیش تقریبا خوب کار میکنه ولی بعد از وصل کردن به WIFIخونه متوجه شدم که هر چند دقیقه یبار قطع میشه دوباره وصل میشه از دیشب داعم همینجوری میشه نسخه اندرویدش5.1.0.1 خیلی اعصابم ریخت بهم نمدونم مشکل سخت افزاری داره یا نرم افزاری.اگه کسی این گوشی رو داره این مشکل و داره یا نه اینم نسخه نرم افزار
شه A310FXXU2APDC
چک کنید آپدیتی براش منتشر شده یا نه !نقل قول:
یکبار فکتوری ریست کنید و درنهایت اگر حل نشد رامشو فلش کنید.
آپدیت جدید که نه ولی تو سایت update-samsungدیدم ورژن ایرانش رو گوشی من نیست و رام امارات هست تازه دوتارام تهران داره یکی ۲۰۱۵ویکی هم ۲۰۱۶.نقل قول:
ینی امکان داره مشکل از رام باشه ومشکل سخت افزاری نداشته باشه.
لعنت به این پاساژ دزدا.
من تو نت یه سرچی کردم دیدم کسی این مشکل و با این گوشی نداشته بخاطر این خیلی ترسیدم که نکنه مشکل سخت افزاری باشه.
درود
آنر 4c دارم. به تازگی برخی از پیامهای دریافتی رو نشون نمیده و همچنین برخی از شماره هایی هم که میگیرم در Dialed نمایش داده نمیشه. اندروییدش هم 4.4 کیت کته. از هنگامیکه فیلترشکن hotspot رو روش ریختم و پاک کردم اینجور شده.
دوستان میتونین راهنمایی کنین؟
دوستان گوشی بنده رو حالت خودکار بین gsm و wcdma هست، قاعدتا وقتی آنتن 3G ضعیف بشه، باید بره روی 2G
ولی این اتفاق نمی افته، حتی با یک بار آنتن بازم جابجایی شبکه انجام نمیشه، باعث میشه تماس هام برقرار یا دریافت نشه، یا کیفیت پایینی داشته باشه
راهی هست که شبکه روی حالت خودکار بین 2gو3g با اولویت 2g قرار بگیره؟
سلام خدمت دوستان
یه مشکلی دارم که نمیدونم جای مطرح کردنش اینجاست یا نه ؟
یه گوشی htc rhyme دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمانیکه آخرین بار حدود چند ماه پیش از طریق وای فای آپدیت شد هی بطوز شانسی خاموش و روشن میشه
بخصوص زمان مکالمه
به جند تا از این تعمیرکارهای موبایل نشونش دادم گفتن عیب از باطریه و باطری بایذد عوض بشه
بدبختی اینجاست که باطری از نوع داخلی و غیر قابل تعویضه و حتما باید توسط تعمیرکار مرب تعویض بشه
جالب اینجاست که این مشکل بطور دائمی نیست . کاهی اوقات تا آخرین میزان شارژ (حدود 3 الی 4 درصد باقیمانده) گوشی بدون هیچ گونه خاموش شدنی چه در مکالمه چه تو کارهای دیگه دوام میاره و اصلا اذیت نمیکنه و بالعکس گاهی اوقات با وجود فول شارژ بودن گوشی در زمان تماس یا زنگ خوردن گوشی و حتی گاهی اوقات بطور خود بخودی خاموش میش و بایدکلید پاور رو نگه دارم تا روشن بشه و گوشی بالا بیاد
من خودم به خراب باطری مشکوکم ولی اگر باطری خرابه چرا گاهی گداری تا آخرین میزان شارژ بدون هیچ مشکلی گوشی کار میکنه و گاهی هم با وجود فول شارژ بودن گ.وشی خود بخود خاموش میشه
واسه همین به رامو شک کردم چون رامی که من نصب کردم 4.0.3 و از نوع کاستوم هستش
حالا از دوستان و اساتید محترم تقاضا دارم منو راهنمایی کنین:n28:
و اگه رام سالم و تست شده واسه این گوشی دارین بزارین
با تشکر فراوان:n16:
فکتوری ریست کردی عزیز؟نقل قول:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
سلام
بله دوست عزیز چند بار هم ریست کردم
هم آنلاک کردم هم ریکاوری روش نصب کردم
در ضمن یه موضوع رو یاد رفت مطرح کنم زمانیکه گوشی زنگ میخوره و خاموش میشه و یا بطور شانسی و غیر منتظره خاموش میشه اگر گوشی رو در زمان خاموشی به شارژ بزنم صحفه ریکاوری بالا میاد
گوشی تون خیلی قدیمیهنقل قول:
تعمیرکاران هم که جواب کردن
تعویضش بهترین کاره...
چند وقته گوشی من با وای فای مشکل داره، کند شده و حتی چیزی باز نمیشه،درحالی که مودم سالمه و گوشی باقی اعضای خانواده مشکل نداره،هم گوشی و هم مودمو خاموش روشن کردم درست نشد،گوشیم asus padfone 2
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
سلام
من و دوستم حدود دو ماه پیش با هم از یک مغازه دو تا گوشی sony m4 dual خریدیم بعد از روشن کردن هر دوتامون به صورت ota آپدیت هایی رو که برای گوشی اومده بود نصب کردیم بعدش هم یه سری بازی توی گوشی ها نصب کردیم( آسفالت، سابوی، مینیون راش، کلش،و...) حالا اتفاقی که افتاده مثلا بازی آسفالت ۸ رو که اجرا می کنیم توی گوشی من لگ داره اما توی گوشی دوستم هیچ مشکلی نداره و به راحتی اجرا می شه.
حالا دوستان کسی می دونه الان مشکل گوشی من چیه چرا این طوریه در حالی که هر دو گوشی از یه برند و یه مدله و هر دو رو از یک مغازه خریدیم.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
ببخشید اگه یکی از پیکسل های صفحه نمایش نیم سوز شده باشه یعنی اینکه اون پیکسل همیشه سیاه نباشه ولی رنگ ها رو درست نشون نده راهی برای تعمیرش هست.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
اگر اذیت میکنه باید کل صفحه رو تعویض کنید.نقل قول:
اگر گارانتی داشته باشه زیر 3 تا پیکسل سوختگی رو تعویض نمیکنن.
راه حلی کسی به ذهنش نمیرسه؟نقل قول:
کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه؟نقل قول:
سلام
گوشی g flex2 ls996 خریدم
با ارسال اس ام اس مشکل دارم
وقتی پیامک 2 تای یعنی بالای 70 کارکتر ارسال میکنم برای دریافت کننده دو بار دریافت میشه یعنی هر چند تا پیامک باشه همون اندازه براش دریافت میشه
چیکار کنم که پیامک ها یکدست برای دریافت کننده برسه ؟
با برنامه های دیگر اس ام اس امتحان کنید.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
سلام
زدم نشد
واقعا سیستم گوشی خیلی ایراد داره
گوشی لاک بوده انلاک شده نمیدونم با اندروید ورژن پایینتر یا بالاتر مجدد میشه انلاکش کرد یا خیر ؟
میخوام گوشی را ریست فکتوری کنم میترسم گوشی مجدد لاک بشه
کسی اطلاع داره بما بگه با ریست فکتوری گوشی تنظیمات انلاک شدند گوشی از بین میره یا خیر ؟
واقعا کسی نیست ؟
نقل قول:من قبل اینکه مودم بگیرم سوال کردم. گفتن که بعضی مودم ها با بعضی گوشیا سازگار نیست. یعنی واس تو همینه.نقل قول:
یه برنامه هست به اسم چی بپوشم. رفیقم دان کرد گف زنانس. من میخوام عکس بدم بهش لباسهای مختلف تن کنم. اون برنامه رو یکی تست کنه خبر بده من گوشی لمسی ندارم.
شارژر 5 ولت به بالا به گوشیا نمیخوره نه؟
با سلام و وقت بخیر
من یک گوشی اس 6 پلاس دارم. گوشی رو به تنظیمات کارخانه برگرداندم. برای ورود اکانت گوگل مرا می خواهد. ولی با اینکه درست وارد می کنم، وارد نمیشود و ارور می دهد... مشکل چیست؟
ممنونم
گوشی سامسونگ پاکت 5300 خطای onkey 7s reset میاد رو صفحش و بالا نمیاره.
نمیتونم فلش هم کنم. چون به حالت دانلودینگ که میره بعد باز همین خطا رو صفحش میاد باید چیکارش کنم؟!
وایپ دیتا هم زدم نشد!
کلا با نرم افزار فلش کردن،درد سر زیاد دارهنقل قول:
منم قبلا خواستم فلش کنم و رام بذارم روی گوشیم سال 91
خیلی اذیت کرد منو،آخر سر هم دادم بیرون با سخت افزار فلش کنن
راحت شدم
حالا شما یه خورده دیگه بگردید،تو سایتای خارجی و....راه های مختلفو امتحان کنید
اگر دیدید فایده نداره،بدید بیرون فلش کنن،
منم گوشیم سونی اریکسونه،ظاهرا فلش کردن گوشی ها هم فرق می کنن با هم،برند به برند فرق میکنه
ولی با باکس راحته،
سلام دوستان
ظاهراً بعضی از گوشیهای اندرویدی رو یدون سیم کارت نمیشه روشن کرد
اگه میخواین بدون سیم کارت روشنش کنین باید قبل از خاموشش کردنش بذارینش روی حالت هواپیما بعد خاموشش کنین
حالا میتونین بدون سیم کارت روشنش کنین
سلام
روی دریافت که میزنم دو تا گزینه انتخاب حافظه داخلی و sd کارت میاد. و جلوی هر دو تا مینویسه “بدون مجوز” مشکل چیه؟!
حل شد: نسخه برنامه خیلی پایین بوده!
یه مشکل دیگه:
گوشی هواوی usb درایو رو میخوام باز کنم خطای:
I:\ is not accessible.
Incorrect function.
میاد.
با MTP هم وصلش میکنم وقتی میخوام وارد درایو بشم خطای :
You don't have permission to access this device
میده. مشکل چیه؟! ویندوز 8.1
خطای دومی برای تبلت هم شده بود. انگار تنظیمات ویندوز دستکاری شده منم که هیچ چیزی دست نزدم عجیبه!
خطای اولی هم از گوشیه چون رو سیستم دیگه هم بردمش بازم این خطا هست.
سلامنقل قول:
ببینید درایور گوشی توی خود حافظه موبایل کپی شده یا نه،شاید چون درایور موبایل شناخته شده نیست این خطا رو میده
با این مشکل تا حالا روبرو نشدم
فکر نکنم از درایور باشه. خود سیستم که کپی میکنه. ولی تا جایی که من شک دارم از سیستمه چون گفتم زدم جای دیگه سریع اورد تو سیس خودم نمیاد.نقل قول:
من برای خطای اولی گفتم شاید از درایور گوشی باشه،چون گفتید جای دیگه هم تست کردید و باز اون خطا رو دادهنقل قول:
ولی برای خطای دومی اگر جای دیگه تست کردید و خطا نداد پس اشکال از ویندوزتون
گوشی که فایلای ویندوز رو شناسایی نمیکنه که من درایو گوشی رو بریزم تو حافظه گوشی!نقل قول:
تو سی دی رام مجازی هست درایوش. دیدی بعضی گوشیا دارن سی دی رام مجازی.
یه سوال دیگه:
سیم راه اول هر کاری کردم به نت وصل نشد. با ایران ول راحت وصل میشه. چیکارش کنم؟!
من خودم برای دوستان اگه وصل نمیشد نقطه اتصال درست میکردم کار میکرد ولی برای خودم هر راهی رفتم نشد! خیلی عجیبه. گوشی Y6 PRO هواوی هست. جدید.
نمیدونم گوشی شما درایورش چه شکلیه ولی گوشی من درایورش تو یه فایل rar هست و تو برنامه هایی که برای موبایل طراحی شده اند مثل فلش تولز راحت شناسایی میشهنقل قول:
اگر با برنامه هایی مثل فلش تولز یا ...میخاین کار کنید حتما باید درایور گوشی نصب باشه
سوال دوم منظورتون اینه که اینتنرنت همراه اول وصل نمیشه به نت؟
به سامانه همراه اول مدل گوشی رو بفرستید تا براتون تنظیمات اینترنت رو بفرسته
شاید هم چون گوشیتون جدید هنوز براش تنظیماتی نیومده
فکر کنم سامانه 8008 بود،دقیق یادم نیست
خب فایل رار رو میریزی تو حافظه یا فایلای داخلش رو؟نقل قول:
اره. اصلا گزینه ی دوتا فلش کوچیک نمیاد که موقع رفتن به نت میاره بالای گوشی.
تنظیماتشو خودش دریافت کرده!
یه سوال دیگه:
تبلت لنوو به سیستم وصلش میکنی قسمت usb اش غیرفعاله ! موندم از داخل گوشیه یا از سیستم!از گوشی باید باشه.
یه تبلت ناشناخته دستمه به اسم AMJ این مشکلش اینه که تو منوی بوت میمونه. به ریکاوری مود هم نمیشه رفت. من که هر کاری کردم نشد. انگار باید با باکس فلش کننش.
من باکس خیلی لازمم میشه. قبلا هم یه تبلت دیگه هم همینطوری شده بود.
میشه یه باکس خرید و برای همه گوشیا و تبلتا استفاده کرد؟
نقل قول:
فایل rar برای من تو رم sd ولی تویه حافظه گوشی هم بریزید فکر نکنم مشکلی باشه
باکس خیلی خوبه،میتونید باهاش هرچی گوشی فلش کنید ولی قیمتش گرونه ظاهرا،یه پرسشی بکنید از مغازه ها،
سلام
بازی اسفالت نسخه 1.3.2a رو دارم. اموزش نصبش کجاس. تا جایی که یادمه انجام دادم ولی خطای لایسنس میده یا اینترنت!
اینترنت وصل میکنم خطای لایسنس میده قط میکنم خطای اینترنت! چیکار کنم؟
بازی بتمن dark night هم صفحه سیاه میاد؟ اینم از پردازنده باید باشه فک کنم؟
سلام دوستان گوشی من سونی ایکسپریا وی هست .
یه مشکل برام پیش اومده ، چند وقته که دیکه وقتی برام پیام میاد نه زنگ میخوره ، نه ویبره میره ، تازه جدیداً وقتی صفحه اصلی رو نگاه می کنم مثلاً نوشته 1 پیام اما وقتی داخل پیامها می رم 3 -4 تا پیام هست:n41:
چکار کنم درست بشه؟:n13:
با ریست فکتوری قابل حله عزیزنقل قول:
سلام
یه گوشی میخواد عکس رو پس زمینه بزاره میگه:
ذخیره عکس برش داده شده امکان پذیر نیست!
چرا. فک کنم دقیق همینو گفت متنش.
با سلام
نصب برنامه هایی که که از بازار دانلود بشه برا گوشی مضره؟ گارانتی رو باطل میکنه؟
برنامه های بازار باگ داره؟
به جز بازار دیگه کدوم سورسها برنامه هاشون باگ داره؟
سلام.نقل قول:
خیر باطل نمیکنه.
شما آنتی ویروس بریزین مشکل حل میشه.
Sent from my K00E