با تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
ماشینی که من خریدم چند دست چرخیده بود فروشنده موقع خرید گفت سوئیچ یدک رو من هم ندارم. حالا با این شرایط من چطوری باید:
1. کد سوئیچ رو از کارخونه بگیرم
2. راهی وجود داره که سوئیچ یدک رو بسازی؟
Printable View
با تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
ماشینی که من خریدم چند دست چرخیده بود فروشنده موقع خرید گفت سوئیچ یدک رو من هم ندارم. حالا با این شرایط من چطوری باید:
1. کد سوئیچ رو از کارخونه بگیرم
2. راهی وجود داره که سوئیچ یدک رو بسازی؟
روغن موتور(4 لیتری elf ایرانی) فیلترش با دستمزد به همراه فیلتر بنزین(که خودم خریده بودم و میخواستم ببندمش ولی دیدم تو چال راحت تره!) با 55 تومن عوض شدن
فیلتر هوا 6 تومن و بنزین هم 8 تومن تهیه شده بودن (اصلی)
با سلام
دوستان جند وقتيه که فن رادياتور من دچار مشکل شده بدين ترتيب که هر وقت که کولر رو ميزنم يا اينکه تو ترافيک فن روشن ميشه، فن پس از کار کردن يه صداي خيلي بدي ميده که به نظرم ناشي از برخورد به محافظ اطرافش هست.
ميشه يکي بگه مشکل از چيه و چرا يهو اينطوري شده؟
و اينکه چکار کنم؟
کلا کسی میتونه نحوه باز کردن فن رادیاتور رو بزاره؟ تو یه سایتی(تعمیرات ماشین) دیدم ولی متاسفانه امکان دانلود نداشتم
موتور این ماشینو با آب میشه شست؟!
یا در کل موتور رو با چی میشورن؟!
در حالت کلی شستشوی موتور درست نیستنقل قول:
چون امکان داره آب برسه به سایر قطعات الکترونیکی و آسیب بزنه
بهترین راه اینکه با دستگاه فشار باد که تو کارواش هست گرد و خاک موتور رو ببری
به هیچ عنوان این کارو نکنید.نقل قول:
کد سوییچ رو که بهت نمی دننقل قول:
یه سری کلید سازی ها هستن که کلید های کد رو رو هم می زنن (یا با دستگاه کد رو کپی می کنن یا شماره شاسی رو می فرستن برای کارخانه و اونا کد رو می فرستن
سلام
بستن کلید صندوق پران کار سختیه؟
یه دکمه کنار ترمز دستی هست که بالا/پایین بر شیشه رو قفل میکنه... میگن این دکمه برای صندوق پران استفاده میشه
کلا چرا از اول این دکمه رو ازش استفاده نکردن؟
بخوام قفل پیکان بذارم روی صندوق عقب کجا باید ببرم؟
خودم میتونم درستش کنم؟
آب رادیاتور که دیگه خاص نیست؟!
من e0 داشتم همیشه به خودم بدوبیراه می گفتم چرا فولش رو نگرفتم :n02:
باید پمپ صندوق پران توی در صندوق عقب نصب کنی بعد یک دکمه دیگه مثل همون کلید قفل شیشه بالابر عقب میتونه برات نصب کنه که صندوق رو باز کنه (یه دکمه دیگه نصب میشه) مضاف بر این از روی ریموت دزدگیر هم میشه صندوق رو باز کرد . من نصب کردم خیلی خوبه هم با ریموت دزدگیر میتونم صندوق رو از راه دور باز کنم هم اینکه زیر ترمز دستی دکمه گذاشتم که موقعی که آدم توی ماشین هست دکمه رو میزنه و صندوق باز میشه .از اون انگشتی صندوق پران هم بهتره .آب رادیاتورش خاص نیست ولی از اون مایع خنک کننده های مخصوص توش بریزید یعنی از اون آب سبزهایی که توی پراید میریزن نباشه.نقل قول:
بازم خوبیه L90 اینه که تمام تیپ هاش که در ایران تولید میشه (E0-E1-E2) ، موتور و گیربکسشون یکسان هست و فرقشون فقط توی آپشنهاشون هست (هیدرولیک-کیسه هوا-کولر-رینگ اسپرت-شیشه عقب برقی و...) بر خلاف 206 که تیپ 2و3 موتورشون با تیپ 5و6 فرق میکنه در اصل 206 تیپ 2و3 با موتوری که داره از لحاظ حرکتی بیشتر شبیه پراید هست این در حالیه که تندر همه ی تیپها موتورشون یکی هست البته الان چند سالی هست که پارسخودرو بیشتر تولیدش رو به E2 اختصاص داده و تیپ های پایینتر نمیزنه.نقل قول:
یکی از آشناهامون یه دونه E2 مدل 91 خریده ، از همه چیش راضیه و قبل از گرونی ها خریدش ، فقط هنگام ترمز گرفتن (بیشتر ترمز های ناگهانی) میگه انگار کف ماشین صداهای عجیب غریبی میده مثل سابیده شدن آهن رو آهن و ... ترمز گرفتن مشکل نداره (ماشین رو نگه میداره )ولی این صدای چیه؟
صدای درگیر شدن abs هستنقل قول:
مثل این می مونه که با سرعت بالا روی سنگ ریزه حرکت کنید و طبیعی هست
سلام و عید دوستان مبارک
ماشین مدل 87 هست و حدود 94 هزارتا کار کرده تسمه دینام و تسمه تایم روی 61 هزارتا توسط نمایندگی تعویض شد.چند ماه پیش که ماشین روی 82 هزارتا بود ماشین رو دوباره گذاشتیم نمایندگی که پولی های تسمه تایم رو عوض کنند ولی متاسفانه اقدام به تعویض کیت تسمه دینام کردن.توی فاکتور نوشته کیت تسمه دینام(هیدرولیک) که 199 هزارتومن هم خرج برداشت.اول اینکه میخواستم ببینم دقیقا این کیت شامل چیا میشه
دوم اینکه میخواستم اقدام کنم برای تعویض هرزگردهای تسمه تایم میخواستم دوستان راهنمایی کنن دقیقا چه چیزایی رو باید خریداری کنم یا اگه خواستم بدم نمایندگی دقیق بگم چیارو میخوام تعویض کنید که اینبار دچار مشکل نشم
با تشکر
سلام. دوستان با توجه به شرایط کنونی بنزین های سوپر که بعضی ها میگن چینی هست و کیقیت مناسبی نداره و به موتور آسیب میزنه (نمیدونم این حرفا صحت داره یا نه) به نظرتون واسه ال90 از چه بنزینی استفاده کنیم؟ من که خودم از اول (7ماه پیش تا حالا) سوپر استفاده میکردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم و راضی بودم و شتاب و قدرتش هم از یک مرتبه ای که بنزین معمولی زدم بهتره. حتی در زمستان با وجود اینکه هفته ای یکبار از ماشین استفاده می کردم به راحتی و سرعت استارت میخورد و روشن میشد.
تجربه و نظر شما چیست؟ ممنون
من از اول به ماشینم سوپر میزدم ولی این اواخر توی زمستون هر وقت سوپر میزدم ماشین تو سرما خوب استارت نمیخورد الانم که خداروشکر دیگه اصلا بنزین سوپر تو شهرمون پیدا نمیشه که بزنم.نقل قول:
یکی می گفت سوپر زدم کامپیوتر سفری از کار افتاد
حالا نمیدونم جریان چی بوده...
کامیوتر سفری ربطی به بنزین نداره آقا.نقل قول:
دوستان چادر شمعی تندر 90 رو از کجا میشه تهیه کرد ؟ من از نیکو پخش ارومیه هم پرسیدم گفتن موجودی نداریم و تموم شده
بچه ها نصب لوازم آپشن این ماشین بدون دردسر هست یا نه؟
خودم میتونم یا باید حتما کسی برام نصب کنه؟
مثل گل گیر و توری زیر برف پاک کن و فلاپ و اینا
اره کار سختی نیست،،،،ولی باید باحوصله انجام بدی،وگرنه تروتمیز در نمیاد،البته باید ابزارم داشته باشی.
ایزار سوراخ کاری که احیانا نمیخواد؟!نقل قول:
یه نمه توضیح بدی عالیه :)
از هر کی پرسیدم گفتن چادر ال 90 نداریم فقط چادر پژو موجوده !
نقل قول:
زنگ بزن نمایندگی نیکو پخش تهران شاید برات پست کنه.نقل قول:
]نقل قول:
چادر پژو براش کوچیکه بدرد ال 90 نمیخوره روی در ها رو کامل نمیپوشونه.
شما دو تا کار میتونی بکنی:
1- بری به خیمه فروشی یا iهمون چادر فروشی سفارش بدی برات بدوزن
2- از شرکت آپکو بگیری که از لینک زیر میتونی نمایندگی هاشو پیدا کنی و زنگ بزنی و آمارشو در آری من خریدم 26 تومن. شمعی نیست یک مشکلی که چادر شمعی ها داره رو بدنه خط میندازه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
شما میتونی کیت فیلتر هوای اسپرت بزاری.نقل قول:
فیلتر هوای K&N فیلتر هوای خوبی است و لبته این نوع فیلترها معمولا نیاز به تعویض نداره.
بله باتری عمر مفید باتری 1 سال ونیمهنقل قول:
اگه شب تا صبح هم خاموش باشه باز بد استارت بخوره دیگه 100 دصد باتری
چرا این همه چراغ روشن میزاری سکن چراغ + چهار سو کافیه .
اگه شب تا صبح باتری مشکل نداشت احتمالا چند وقت دیگه مشکل پیدا میکنه
و دیگه هم ماشین رو هل ندید به مرورو زمان یه چیزیش تو موتر خم میشه و......
وقتی چراغ های ماشین رو روشن میکنم چراغ داخل داشبورد با اینکه دربش بستس باز روشنه. طبیعیه؟
مه شکن مصرف برق بیشتری داره یا چراغ های بزرگ؟
موقع درب بسته اصولا باید خاموش بشه.مال من که کلا مشکل داره و در داشبورد رو باز میکنی دیگه روشن نمیشه چراغش هم عوض کردم درست نشد نمیدونم مشکلش کجاست.نقل قول:
شاید سیم پشت کلید قطع و وصل قطع شده.نقل قول:
سلام ماشین من چراغ داشبوردش در حالت عادی خاموشه وقتی در داشبورد رو هم بارز میکنی روشن نیست.
قک کنم وقتی چراغای ماشین روشن باشه اونم روشن میشه ولی نباید یک سره روشن باشه.
امتجان میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
همون طور که گفتم ماشین در حالت عادی چراغ داشبوردش خاموشه حتی در موقع باز بودن درب داشبوردهنگامیکه چراغ های جلو رو روشن میکنید درب داشبورد روشن هست و بایستن درب چراغ خاموش میشه و یک سره روشن نیست.
سلام بچه ها. کسی میدونه ایا میشه این آپشن که سرعت بالای 120 رو ماشین آلارم بده فعال کرد؟
آره الان چک کردم همینجوریه که شما میگی چراغش هم سالم بود باید چراغ ماشین روشن باشه تا با باز کردن داشبورد چراغش روشن بشه عجیبه که 4 ساله ماشینو دارم تابحال به این موضوع توجه نکرده بودم ولی خیلی مسخره اس ماشین خاموش هم که باشه باید با باز کردن داشبورد به نظرم چراغش روشن بشه.نقل قول:
خوبه
برای من همیشه روشنه! وقتی چراغ ها روشنه
مصرف کدوم بیشتره؟ نگفتید
مه شکن / چراغ بزرگ
خوب این که همیشه روشن باشه وقتی چرا ؛ا روشنه خوب نست. احتمالا یک مشکلی داره.نقل قول:
برای اینکه بفهمی کدوم بیشتر بار میکشه برو پیش باطری ساز مه شکن و چرا غاتو روشن کن ببین کدوم بیشتر بار میکشه. به همین سادگی :n10::n02:
لوگان همچین سیستمی نداره به صورت پیشفرض... گمونم نمایندگی بتونن براتون درست کنن روی هرسرعتی که دلتون بخواد.. یه سری دستکاری توی کیتنقل قول:
سرعت شمار نیاز داره.. فقط هم با خود نمایندگی در میون بزارید چون جاهای دیگه اگه کیلومتر شمار رو باز کنن ممکنه دیگه نتونن جمعش کنن !
سلام دوستان.
این نوار دور موتور رو کسی گزاشته برا ماشین.
اینی که میگن از ورود آبو خاک به موتور جلوگیری میکنه راست میگن یا الکیه.
اگه حرفشون درست باشه من میخوام بخرم.
کسی نصب کرده ای نوا رو؟
من گذاشتم.بد نیستش البته قیمتی هم نداره .به نظرم بذارید بهتره ولی واجب نیست مستحبه!ولی نمد زیر کاپوت رو بذار چیز خیلی خوبیه.:n01:نقل قول:
سلام دوستان...یکی از اهالی فن ماشین گفت که اگه رو تندر دزدگیر وصل کنین ممکنه مشکل براش بیاد و از این حرفا....شما تایید میکنین؟
بعد این ایمولایزر چیه؟
ممنون