نه سامان! اینجا رو ببین:نقل قول:
چون بازی 14 می هست، طبیعتا بازیمون با بلکبرن در لیگ و خونه بلکبرن تو همون روز باید کنسل بشه...:20:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80%9311_FA_Cup#Semi-finals
Printable View
نه سامان! اینجا رو ببین:نقل قول:
چون بازی 14 می هست، طبیعتا بازیمون با بلکبرن در لیگ و خونه بلکبرن تو همون روز باید کنسل بشه...:20:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80%9311_FA_Cup#Semi-finals
:27::31:نقل قول:
جوری حرف بزن بعد از بازی مجبور نشی پستتو ادیت کنی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته حسین...مرسینقل قول:
چون بازی 14 می هست، طبیعتا بازیمون با بلکبرن در لیگ و خونه بلکبرن تو همون روز باید کنسل بشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی تاپیک لیگ قهرمانان هم جواب قاطعی بهت دادم ولی پستم پاک شدنقل قول:
جوری حرف بزن بعد از بازی مجبور نشی پستتو ادیت کنی...:27:
باید بگم که از این خبرا نیست که دور بعد به منچستر یا چلسی بخورین و بعد خیالتون راحت برای صعود باشه!
مطمئنا به هر کدوم از این دو تا تیم بخورین عذابتون خواهند داد و احتمال اینکه حذف بشین زیاده
امیدوارم به یکی از این دو تا تیم بخورین و بعد از حذف شدن شمارو ببینیم که باز چی می خواین بگین....
وحید جان...دوست عزیز...خودت رو زیاد درگیرش نکن....فقط پست هاش رو بخون و بگو:27:نقل قول:
همین:46::31:
وحید وقتت برای این چیزا تلف نکن برو زودتر نقد DA II بنویس تا بخونیم و مصتفیض بشیم:دی
رونی هم راست میگه آرسنال از همه لیگا رفت کنار برای همین تو لیگ شرایطش از یونایتد بهتر میشه
البته هر سال این شرایط داریم!!!!!!!!!!!!
تائید میشهنقل قول:
دیگه اون بارسای که جواد خیابانی میگه
نیستین
دل به این گزارش گر نبندین
وقتی گل میخورنکد:گواردیولا داره به چی فکر میکنه
به اروپا به رئال یا به کمر دردش
به امید قهرمانی شیاطین سرخ:40::40::40::40:کد:گواردیولا ناراحته
واسه چی برای گل خورده
نه بیشتر برای کمر دردش ناراحته
گزارش روز:5 تیم انگلیسی در انتظار بازگشت مورینیو
سایت گل - نشريه سان روز شنبه گزارشي جنجالي در مورد بازگشت ژوزه مورينيو به خانه نوشت. منظور سان از اين مقاله بازگشت مورينيو به ليگ برتر بود.
اگرچه در اين گزارش مشخص نشده بود که اطمينان نويسنده اين نشريه از بازگشت آقاي خاص به جزيره بر اساس چه مبنايي حاصل شده ولي تنها به اين نکته اشاره شده بود که مربي رئال مادريد هيجان زيادي که فوتبال انگليس و خانه اصلي او به وي تزريق مي کرده را کاملا احساس مي کند.
به گزارش قدس مورينيو اما در گفتگويي با يک شبکه راديويي گفت: «انگليس براي من به مدت 3 سال و به دليل نحوه زندگي، سبک فوتبال، احترام، بازي جوانمردانه، زندگي عمومي و آرامش يک تجربه باور نکردني بود. از همه چيز انگليس خوشم آمد و براي همين اين کشور حتي مي تواند آينده اي براي من باشد. نمي دانم چه زماني. اما همه چيز برايم در انگليس عالي بود.
شايد همين اظهارات مورينيو کافي بوده تا نشريه سان در اين مقاله بحث برانگيز خود از بازگشت او به خانه اش بنويسد. پنج باشگاه انگليسي براي همکاري با مورينيو اعلام آمادگي کرده اند که منچستريونايتد، ليورپول، منچسترسيتي، تاتنهام و چلسي از اين جمله هستند. مورينيو در سپتامبر 2007 و بعد از 2 عنوان قهرماني در ليگ برتر و بعد از اينکه از 50 سال پيش هيچ مربي در استمفورد بريج قهرمان نشده بود، از سوي رومن آبراموويچ مالک چلسي برکنار شد.
به همين دليل سان در گزارش خود نوشته که اگر آبراموويچ خواهان در اختيارگرفتن دوباره مورينيو است بايد غرورش را کنار بگذارد و به او زنگ بزند و بهتر است او اين کار را هرچه سريعتر انجام دهد براي اينکه ممکن است خيلي زودتر از او بقيه رقبايش مربي پرتغالي را به تيمهاي خود بياورند.
در انگليس تيمهاي زيادي خواهان بازگشت آقاي خاص به ليگ برتر هستند و سان در اين گزارش مفصل دلايل موافقان و مخالفان بازگشت مورينيو به انگليس را شرح داده است. اگرعمده ترين مشکل براي منچستريونايتد و ليورپول مسأله مالي است، شرايط براي تاتنهام و سيتي به اين دليل است که اين تيمها شانس قطعي براي حضور در رقابتهاي فصل آينده ليگ قهرمانان ندارند ولي در مورد چلسي دعواي 4 سال پيش با آبراموويچ و مسائلي که منجر به وداع مورينيو از لندن شد مي تواند مانع بزرگي براي اين انتقال باشد زيرا مورينيو در جايي گفته بود که محال است دوباره به اين تيم برگردد.
اين موضوع در مورد اينتر هم صدق مي کند. براي همين اظهارات فرناندو تورس در گفتگوي او با مارکا تا اين اندازه اهميت پيدا کرده اند. مهاجم اسپانيايي گفته بود مورينيو مربي بزرگي است و در چلسي طرفداران زيادي دارد. ازنظر تورس کارکردن با مورينيو در هر جايي لذت بخش ولي دشوار است.
حتي در شرايط فعلي حتي بازيکنان چلسي هم نسبت به بازگشت مورينيو به استمفورد بريج مطمئن نيستند و البته خود آقاي خاص هم اين موضوع را با هيچ باشگاه ديگري در ميان نگذاشته است. ولي دلتنگي عجيب و غريب مورينيو براي فوتبال انگليس سبب شده که سان در مورد بازگشت او به خانه بنويسد. ولي واقعا شانس مورينيو براي بازگشت دوباره به جزيره چقدرخواهد بود؟
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/03/14/2393830/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B25-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88[/PHP]
اوون هارگریوز به تمرینات منچستریونایتد برمیگردد
سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد امیدوار است که اوون هارگریوز از جدیدترین مصدومیت خود بهبود یابد و بحران مصدومیت تیم را حل کند.
اندرسون، نانی و پاک مصدومند و والنسیا هم اخیرا پس از هفت ماه مصدومیت به بازی برگشته و به این ترتیب، خط میانی یونایتد به قدرت قبل نیست.
اما هارگریوز که دو زانویش را عمل کرده و دو سال بود برای یونایتد بازی نمیکرد، ممکن است به زودی به میادین برگردد. او در ماه نوامبر مقابل ولوز بازی کرد ولی از ناحیه همسترینگ مصدوم شد.
فرگوسن گفت: «جای خالی او را حس میکنیم. او بازیکن خیلی خوبی است ولی خیلی وقت است که نیست.
او از آلمان برمیگردد و دوشنبه تمریناتش را آغاز میکند، پس باید صبر کرد و دید.
نبود او به تیم ما ضربه زده ولی چه کار میشود کرد؟ تا همین چند هفته پیش واقعا به او نیاز نداشتیم.
تیم ما قوی است و چندین هافبک مانند کریک، اندرسون، گیبسون، اسکولز، فلچر و گیگز داریم.
گزینههای زیادی در مرکز میدان داریم اما این به سود ما شده. آنتونیو والنسیا در طول فصل غایب بوده ولی نانی به همین دلیل پیشرفت کرده. نانی فوقالعاده بوده.
این اتفاق گاهی میافتد؛ بازیکنی را از دست می دهید و بازیکن دیگری جایش را میگیرد.»
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/03/14/2393884/%D8%A7%D9%88%D9%88%D9%86-%D9%87%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D9%85%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%AF[/PHP]
زندگی را از نخست برای من بد ترجمه کرده اند
زندگی را یکی مرگ تدریجی نام نهاد ،یکی بدبختی مطلق معنی کرد ،یکی درد درمان ناپذیرش خواند
و سرانجام یکی رسید و گفت:
زندگی به تنهایی ناقص است تا عشق به منچستر یونایتد نباشد ، زندگی تفسیر نمی شود:40::31:
اوف ف ف ف ف .نقل قول:
یه لحظه فکر کردم تاپیکو اشتبا اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
یه سورپرایز
نانی امروز با تیم تمرین کرده ...
همچنین اوون هارگریوز و پارک هم تمرین داشتن البته در کنار تیم ریزرو ... امیدوارم هارگریوز بتونه تا بعد از تعطیلات 2 هفته ای لیگ شرایط بازی رو پیدا کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::46:...ما اینیم دیگه...نقل قول:
اوف ف ف ف ف .
یه لحظه فکر کردم تاپیکو اشتبا اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من یه جا دیدم بازی منچستر با بلتون روز شنبه س و بازیش با چلسی روز یکشنبه یعنی فرداش..درسته؟
نه...اشتباه میکنی...نقل قول:
کل بازی های این فصل یونایتد....کد:http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/fixtures/default.stm
کاپلو: ویلشر روزی کاپیتان انگلیس خواهد شد؛ او در رده مالدینی، بارزی و رائول است
سایت گل – فابیو کاپلو بر این باور است که جک ویلشر، روزی بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس را به بازو خواهد بست.
این هافبک 19 ساله دو بازی در تیم ملی انجام داده و مربی فعلیاش از بلوغ او به حدی تحت تاثیر قرار گرفته که او را کاپیتان آینده تیم میداند.
کاپلو گفت: «او روزی کاپیتان انگلیس میشود. جک ویلشر نیاز به بازیهای ملی بیشتری دارد اما رهبری واقعی است. دیدهام که چطور با داور صحبت میکند (مقابل دانمارک) و چطور با دیگر بازیکنان حرف میزند. سخت بتوان فردی را یافت که در این سن چنین شخصیت بزرگی داشته باشد.
دو مدافع، پائولو مالدینی و فرانکو بارزی، و یک مهاجم، رائول را به یاد دارم که در سنین پایین فوقالعاده بودند. شخصیت و اعتماد به نفسی که ویلشر در میدان دارد هم باعث شده او را بهترین هافبکی بدانم که در این سن و سال دیدهام.»
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/03/15/2395197/%DA%A9%D8%A7%D9%BE%D9%84%D9%88-%D9%88%DB%8C%D9%84%D8%B4%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%B4%D8%AF-%D8%A7%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C-[/PHP]
عجب عکسی دمش گرم
واقعان یکی از عجوبه های تیم میشه
تبریک به بکس یونایتد ... چیچا هم خیلی واسه خودش حال میکنه هرچی توپ هست میرسه بهش و انصافا" هم خوب استفاده میکنه ! ... ولی نبود ویدیچ خیلی آزاردهنده بودش ...
نبود بازیکنی مثل ویدیچ همیشه ازار دهنده بوده...جالب اینه که اوشی مصدوم شد...رافائل اومد....بعد رافائل مشکل دار شد....فابیو اومد:31:نقل قول:
ولی نبود ویدیچ خیلی آزاردهنده بودش
نانی هم خیییییلییییی غول شده ها...اصلا صاحب توپ که میشد 10 نفر میومدن که مبادا کاری بکنه.....جاش والنسیا اومد:40:
به نظرم اگه چلسی صعود کنه (که به احتمال بالا این اتفاق میوفته) و این مرحله انگلیسی ها به هم نخورن، فکر کنم حداقل شاهد حضور 1 انگلیسی در ومبلی باشیم...:20:
تبریک میگم به هواداران یونایتد :40:
مرسی اشکان جان...:10::11:نقل قول:
امکان داره به هم بخورن چون سیدبندی نداره قرعه کشینقل قول:
باید ببینینم پس فردا چه اتفاقی میفته:46:
تبریک به همه منچستری ها
ولی امیدوارم حداقل دور بعد چلسی و منچستر به هم نخورن چون حیفه یه دونشون توی این دور حذف بشن
سلام
دوستان مورینیو به نظر شما میاد منچستر یونایتد؟
نع ...نقل قول:
حداقل امیدوارم نیاد ، اصلا ازش خوشم نمیاد .
اصلا فکر نمی کنم فعلا فرگوسن قصد رفتن داشته باشه .
سلام :نقل قول:
دوستان مورینیو به نظر شما میاد منچستر یونایتد؟
قبل از اینکه در این رابطه چیزی بگم بد نیست ابتدا یک آماری رو که قبلا با هم در همین تاپیک مرور کردیم رو دوباره یادآوری کنم :
حالا دو نکته :نقل قول:
21 مربی از سال 1892 ، یعنی 21 مربی در طول تقریبا 120 سال !!! ( البته تاریخ تاسیس باشگاه 1878 هست ولی تا 1892 رکوردی از شخص خاصی به عنوان مربی منچستر ثبت نشده )
یک نکته ی جالب در این باره ، غیر از فرانک اوفارل ایرلندی ، تمامی مربیان منچستر یا انگلیسی بودند یا اسکاتلندی ، ( البته یک مقطع 4 ماهه هم گویا یک ولزی سرمربی بوده )
و سر مت بازبی و سر الکس فرگوسن که هردو اسکاتلندی هستند روی هم رفته 49 سال هدایت منچستر رو به عهده داشته اند
- با بررسی آمار در می یابیم که تمام مربیان یونایتد از دیرباز تا کنون اهل بریتانیای کبیر بوده اند .
- خلق و خوی تنوع طلب مورینیو به نظر شما میتونه سالها بودن در یک باشگاه رو تاب بیاره ؟ اینتر 2 فصل ، چلسی سه فصل ( و نیم) ، پورتو 2 فصل ، ( رئال هم قرارداد 4 ساله که همین الانش هم بحث زیاده راجع به اینکه در انتهای این فصل رئال رو ترک میکنه) . چون چیزی که اهمیت زیادی داره ثبات هست ، جدای از چلسی ، ونگر 15 سال با آرسنال ، بنیتس 6 سال و همین سرالکس هم 25 سال و اگر آمار مربیان یونایتد از ابتدا تا کنون رو بررسی کنیم بسیاری از مربیان برای طولانی مدت هدایت بونایتد رو بر عهده داشته اند .
[PHP]http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Manchester_United_F.C._managers[/PHP]+
جایگزینی سرمربی منچستر تنها تابعی از این هست که سرالکس چه زمانی احساس خستگی بکنه ( که به نظرم حداقل تا 2 فصل آینده این اتفاق نخواهد افتاد ) . :11:
وین رونی منچستر را آماده رویارویی با هر تیمی میداند
وین از برد دیشب تیمش در مقابل مارسی در جام باشگاهای اروپا خوشحال است و می گوید : یونایتد از رویارویی با بارسلونا هیچ هراسی ندارد . اگه شما میخواهید قهرمان شوید ، نیاز به برد در مقابل تمامی تیم ها رو دارید .
او همچنین اظهار میکند : یونایتد در مرحله ی بعدی به هر تیمی خورد مهم نیست زیرا ما مطمئن هستیم که آنها را شکست خواهیم داد !
کد:http://manutd.ir/News.aspx?id=791&TITLE=%D9%88%DB%8C%D9%86%20%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%20:%20%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%20%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7%20%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85
سر الکس فرگوسن پنج جلسه از همراهی تیمش محروم شد
سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد به دلیل حرفهایی که علیه مارتین اتکینسون، داور دیدار با چلسی زد پنج جلسه از همراهی تیمش در کنار میدان محروم شده است.
اتحادیه فوتبال انگلیس او را به دلیل رفتار ناشایست به این جریمه محکوم کرده است.
اتکینسون پنالتی مشکوکی در دیدار یونایتد و چلسی برای تیم میزبان گرفت و فرانک لمپارد آن را به گل برتری تبدیل کرد.
او همچنین 30 هزار پوند جریمه شده که نشان از رویکرد سختگیرانه اتحادیه فوتبال انگلیس دارد.
این اتحادیه در بیانیهای آورده است: «این کمیسیون اتهام رفتار ناشایست در گفتگو با رسانهها را ثابتشده میداند. فرگوسن پس از دیدار با چلسی در سهشنبه، 1 مارس 2011 درباره مارتین اتکینسون، داور دیدار صحبتهایی کرده بود.
این کمیسیون همچنین دو جلسه محرومیت تعلیقی فرگوسن که مربوط به گفتگوی او با رسانهها در اکتبر 2009 میشد را به جریان میاندازد.
به این ترتیب، سر الکس فرگوسن پنج جلسه از همراهی تیمش در کنار میدان محروم میشود و این محرومیت از 22 مارس 2011 آغاز میشود.»
فرگوسن گفته بود ترجیح میداد داوری منصف آن دیدار را سوت بزند و هنگامی که شنید اتکینسون داور است با تمام وجود ترسید!
دو جلسه محرومیت تعلیقی فرگوسن که بخشی از محرومیت پنج جلسهای او را تشکیل میدهد به دلیل صحبت درباره آلن وایلی بود. فرگوسن گفته بود وایلی آمادگی بدنی لازم برای قضاوت در بالاترین سطح را ندارد.
مربی اسکاتلندی دو روز فرصت دارد اعتراض کند و این هفته هم میتواند تیمش را مقابل بولتون همراهی کند.
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/03/16/2397608/%D8%B3%D8%B1-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%B3-%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D9%BE%D9%86%D8%AC-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D9%85%D8%B4-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85-%D8%B4%D8%AF[/PHP]
پی نوشت : ای بابا :13:
لیست بازیکنهای مصدوم و زمان رسیدن اونها به بازی ها
کد:http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/03/16/2397384/the-complete-list-of-manchester-uniteds-injured-stars-and
دفاعمون تعطیل کرده رفته واسه تعطیلات .نقل قول:
ویدیچ - فردیناند - اوانز - رافائل - اوشی .
تبریک میگم به هوادارن منچستر و چلسی به خاطره صعودشون :11:
ینس لمن به آرسنال پیوست!
ینس لمن امروز با امضای قراردادی تا پایان فصل به آرسنال پیوست....
ینس لمن آلمانی که سابقه بیش از 650 بازی باشگاهی را در کارنامه خود دارد ، پس از مذاکراتی که با آرسن ونگر داشت تصمیم گرفت تا از بازنشستگی در آمده و آرسنال را که در درون دروازه با بحران مصدومیت مواجه است ، یاری دهد.
آرسن ونگر در این رابطه گفت : " ینس لمن خرید کوتاه مدتی بزرگ و مهمی برای ماست و در این مقطع حیاتی از فصل ، مهره با ارزشی برای ما خواهد بود. او در طول این مدت خود را بسیار آماده نگاه داشته است و کیفیت بالای خود را در اختیار آلمونیا قرار خواهد داد. ینس به خوبی باشگاه را می شناسد ، تجربه بسیاری دارد و در طول مدتی که در کنار ما خواهد بود ، تاثیر بسیار مثبتی را در رختکن خواهد گذاشت."
دروازبان اسبق تیم ملی آلمان ابتدا در ماه جولای سال 2003 از بورسیا دورتموند به آرسنال پیوست و 199 بازی را برای توپچی ها انجام داد.
در طول این مدت ، در فصل 2003 - 2004 که آرسنال فصلی بدون شکست را سپری کرد ، لمن در تمام بازی های فصل حضور داشت و نقشی اینکار ناپذیر را در این موفقیت چشمگیر ایفا کرد و در پایان نیز جایزه دستکش طلایی لیگ برتر انگلیس به وی اهدا شد.
علاوه بر کسب قهرمانی لیگ در سال 2004 ، وی موفق شد در همین سال جام خیریه را نیز فتح کند و در سال 2005 نیز موفق شد به همراه آرسنال فاتح جام حذفی شود ، جایی که با مهار پنالتی مشهور پل اسکولز ، آرسنال را در فینال مقابل منچستر یونایتد چیره ساخت.
پیش از پیوستن او در سال 2003 به آرسنال ، او موفق شده بود که در سال 2002 همراه با بورسیا دورتموند فاتح بوندس لیگا شود و در سال 1997 نیز همراه با شالکه جام یوفا را فتح کرد. همچنین در سال 1998 نیز او حضور کوتاه مدتی را در آث میلان داشت.
لمن برای یک دهه عضو ثابت تیم ملی آلمان بود و 61 بازی را برای کشورش انجام داد. پیش از اینکه وی در سال 2008 از فوتبال ملی کناره گیری کند ، او یکی از اعضای تیم ملی آلمان در جام های جهانی 1998 ، 2002 و 2006 بود و همچنین این تیم را در جام ملتهای اروپا در سال های 2000 ، 2004 و 2008 نیز هراهی کرد.
پس از اینکه قرار داد کوتاه مدت وی تکمیل شد ، او گفت: " از بازگشت دوباره به آرسنال بسیار هیجان زده ام. من از پایان فصل پیش تاکنون خود را آماده نگاه داشته ام و آماده ام تا در هر زمانی به تیم کمک کنم. من خاطرات بزرگ زیادی را از حضور قبلی خود در آرسنال دارم و آرسنال همیشه در قلب من جای دارد. این بازگشت اتفاق بسیار ویژه ای بود. من نمی توانم برای کار کردن مجدد با تیم منتظر بمانم . من مشتاقانه آماده ام تا آنجا که در توان دارم در داخل و خارج از مستطیل سبز به تیم کمک کنم. "
لمن در این هفته با تیم تمرین کرده است و برای بازی روز شنبه مقابل وست برومویچ آلبیون آماده خواهد بود.
Arsenal.ir
اره! همین یکی دو ساعت پیش خبرش رو تو espn خوندم! کف کردم!:31:نقل قول:
ینس لمن به آرسنال پیوست!
معلومه آرسنال نمیخواد EPL رو از دست بده!:20:
ممنون از شمانقل قول:
جای آرسنال با این تیم خوبش تو این مرحله خالیه :13:
ممنون از شما دوست عزیز....نقل قول:
تبریک میگم به هوادارن منچستر و چلسی به خاطره صعودشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ینس لمن یه مقدار پیر نشده؟؟؟
قرار نیست که دروازبان اصلی باشهنقل قول:
فقط بکاپ آلومونیا میمونه مگر اینکه اتفاق عجیب و غریبی بیفته و اونم مصدوم بشه
درباره پیر بودنش هم تفاوت سنیش با فن در سار 11ماهه که فکر نمیکنم زیاد باشه
بعدشم اگه از لحاظ آمادگی بدنی منظورتونه که اونجا مثل ایران نیست که تا یکی بازنشسته میشه تمریناشو بزاره کنار و شکم بیاره و نتونه دیگه هیچکاری بکنه.
اگه لمن آمادگی بدنی نداشت که ونگر متقاعد نمیشد برای قرارداد بستن باهاش
به هر حال چند مدت از مسابقات دور بوده....ولی فکر میکنم بتونه ارسنال رو کمک بکنهنقل قول:
لیورپول از EL هم حذف شد! کلا خسته نباشه!! باز دم فولهام فصل پیش گرم! لیورپول بنیتس هیچی هم نداشت تو رقابت های اروپایی محکم بازی می کرد...:13:
سیتی هم حذف شد! واسه سیتی صادقانه بگم! یه خورده ناراحت شدم... حقش نبود با این همه مهره و تو زمین خودش حذف بشه! (بالوتلی هم که یه ذره امید سیتی رو نابود کرد) ولی چیزی که راجع به سیتی مشخصه اینه که نمیشه یه شبه ره صد ساله رو با خرید های گزاف طی کرد...
آره سنش بالاست یه مدت هم هست بازی نکرده ولی اومدنش واسه تیم بمب روحیه ست.نقل قول:
ممنون از شما دوست عزیز....
فقط ینس لمن یه مقدار پیر نشده؟؟؟
اینکه یه باتجربه تو این تیم جوون باشه خیلی خوبه مخصوصا لمن که از بازکنای تیم شکست ناپذیره.
حدااقل تو رختکن یه دوتا داد سره اینا برنه آدم شن. :دی
بالوتلی چیکار کرده ؟نقل قول:
سیتی هم حذف شد! واسه سیتی صادقانه بگم! یه خورده ناراحت شدم... حقش نبود با این همه مهره و تو زمین خودش حذف بشه! (بالوتلی هم که یه ذره امید سیتی رو نابود کرد) ولی چیزی که راجع به سیتی مشخصه اینه که نمیشه یه شبه ره صد ساله رو با خرید های گزاف طی کرد...
دقیقه 36 از بازی اخراج شدشنقل قول: