به اونها gadget (گجت) میگن و با راست کلیک روی صفحه و انتخاب gadgets میتونی به صفحه اضافشون کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به اونها gadget (گجت) میگن و با راست کلیک روی صفحه و انتخاب gadgets میتونی به صفحه اضافشون کنینقل قول:
تو ویندوز جدیدت نیست.باید از اینترنت دانلود کنی.واسه این کار گیدگت هات رو باز کن پایینش نوشته get more gidgets این و بزن و رایگان وانلودشون کن هر کدوم رو می خوای:8:نقل قول:
منم يه سوالي داشتم
مي خواستم بپرسم آيا اين حرفي كه من شنيدم درسته يا نه كه لب تاپ هم مثل پي سي هر كانفيگي بخواهي ميتونن برات همينجا ببندن يا نه اينطوري نيست و اينها كاملا پك از شركت سازنده بيرون مياد و سرهم ميشه ممنون اگه راهنمايي كنيد
اینم کانفینگ و اسکور من توی ویندوز 7
سلام
می خواستم منم مدل آی 7 رو بگیرم الان چه قیمته؟
اونایی که دارند راضی هستند؟
ویندوز ویستا هم نصب میشه روی این لپتاپ ؟
سلام به همه ی عزیزان
دوستان gadgets لپ تاپم تا 1 ماه پیش کار می کرد.1 ماهی ازش استفاده نکردم ، الان که می زنم که بیاد رو صفحه نمایش ، به جاش یه صفحه ی سیاه می یاد. (یعنی مثلا رو calendar کلیک که می کنم ، به جای اینکه تقویم بیاد ، به اندازه ی همون تقویم یه صفحه ی مشکی می یاد)
کسی می دونه مشکل از چیه؟
می شه خود gadgets رو آپدیت کرد؟ (منظورم آپدیت آیکن های داخلش نیستا.منظورم خود این نرم افزاره . آخه هرچقدر گشتم گزینه ای به نام آپدیت نداشت)
طبق روشی که در لینک زیر گفته ، راهش اینهنقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455558&page=2
بله ، نصب میشهنقل قول:
دوستان عزیز ، کسی دقیقا میدونه اپلیکیشن جدیدی که تازه به صفحه درایورای 5010 اضافه شده چه کاربردی داره؟
Dell Dell Digital Delivery
کد:http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R295053&SystemID=INSPIRON_N5010&servicetag=&os=W764&osl=en&deviceid=25322&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=0&libid=25&typeid=-1&dateid=-1&formatid=-1&source=-1&fileid=441632
برا استفاده از وبکم میتونید از نرم افزار WebcamMax هم استفاده کنید که امکانات زیادی داره و با نرم افزارهای مختلف هم همخونی داره
کد:http://www.------------.com/archives/internet/internet_tool/download_webcam_max_full/
تشکر از SHEYTOON جان.
برنامه وب کم خیلی خوب بود.
امکانات جدید ویندوز 7 هم خوب بود.
ممنون.
کسی جواب منو نداد
دوستان چه جوری میشه فریمور جدید ریخت واسه CD/DVD Drive
یه توضیح بدید من با نرم افزارهای داخل سایت dell نتونستم کاری کنم
با تشکر..
خوب قیمت رو با یه جستجوی ساده میتونید پیدا کنیدنقل قول:
حدود قیمتش 1200000 هست
اما تعداد دوستانی که در این تاپیک این مدل رو خریدن کمه ، اما کلی بخوایم در نظر بگیریم مثل 5010 های دیگه باید خوب باشه، فقط یه جستجویی کنید که شارژش چقدر براتون دوام میاره، احتمالا مصرفش بیشتره و دوام کمتری داره:46:
خوب اول باید بدونی dvd-rw کدوم یکی از اون 3 تاییه که در سایت فریمورش رو گذاشته ، بعد دانلود و اجراش میکنینقل قول:
الان مراحل آپدیتش دقیقا یادم نیست اما خیلی راحت بود:46:
والا منم نصبش کردم ولی در کل سر در نیاوردم قضیش چیه؟:13:نقل قول:
سلام به همه
sheytoon001 جان دستت درد نکنه . بابت gadgets . من مشکلم حل شد . می خواستم پیغام خصوصی بدم اما گفتم اینجا بگم که اگه کسی این مشکلو داشت بدونه که من تست کردم و جواب داد.
بازم مممممنون sheytoon001 عزیز:11:
کیبورد شما فارسی هست؟
مال من ظاهرا عربی هست و یکسری از حروف عربی هست!! مثلا به جای ز حرف واو هست.....
سلام
آقا من نتونستم وایرلس رو راه اندازی کنم چه جوریاس؟؟
این فایل wireless 365 bluetooth module رو هم نصبش کردم ولی فعال نمیشه چی کار کنممممممم؟؟؟
اگه لپ تاپتون از دبی اومده باشه کیبوردش عربیه(منظورم اینه که برا فروش در دبی فرستاده شده باشه)نقل قول:
لپتاپ من عربی نداره:31:
دوست من این فایلی که شما نصب کردین برای بلوتوثه!نقل قول:
بسته به اینکه سخت افزار وایرلس لپ تاپتون کدومه باید برنامه ی مربوطش رو دانلود و نصب کنید
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
Dell Wireless WLAN 1520 Half MiniCard
Intel Centrino Wireless-N 1000
مال منم عربی هستش.اما وقتی تو ویندوز زبان فارسی رو نصب کنی درست میشه.فقط میمونه رو کیبوردت که واسش برچسب بخر.اما فکر بهتر که من پیشنهاد می کنم اینه که از کیبورد اکسترنالها که حالت لوله شدنم می گیره بخری تا هم راحت تایپ کنی هم از مانیتور فاصله بگیری و کیبوردتم نو بمونه:10:مال منم جای د حرف ی هستش که با برچسب مشکل رو حل کردم.کاور های کیبورد این مدل هم هست که دقیقا عین خودشه وقتی می کشی روش و فارسی هم هست اما پیشنهاد نمی کنمنقل قول:
من شنیدم بهتره وقتی لپ تاپ را به برق می زنیم و با برقش کار می کنیم نه باتری، باتری را در بیاریم چون باتریش خراب می شه آیا واقعا اینطوریه؟ می گن چون شارژ و دشارژ می شه باعث خراب شدنش می شه؟ واقعا اینطوریه؟
اگر وقتی با برقه روی حالت برق بزاریمش چطور؟
همیشه باطری وصل باشه
یعنی حرفی که زده شده درست نیست؟
وقتی با برق کار می کنیم چکار میشه کرد باتری شارژ نشه؟ و فقط از برق استفاده بشه؟
وقتی شارژ فول باشه خودش اتوماتیک از برق استفاده میکنهنقل قول:
سلام به همگی دوستان.
من این لبتاپ رو با ویندوز اورجینال برا کسی خریدم.حالا چند تا سول و راهنمایی میخوام.
1. اول اینکه برای آب بندی لبتاپ از همه نظر(چه باتری و چه دیگر قطعات)باید چه کار کنم؟
2. آداپتورش مستقیم که به برق وصل نمیشه؟باید یه رابط براش تهیه کنم؟(که بتونم به برق وصل کنم).خودش نداشت.
اگه بخوام بخرمش باید چی بگم به فروشنده؟
3. برای بک آپ گیری از ویندوز سون اورجینالش باید چه کار کنم؟
4. من چون در این زمینه زیاد تجربه ندارم کلا باید چه کار کنم؟(منظورم تجربه شخصی شما بود) چون دو سه روز برا آب بندی و کارای سیستمی دست منه.(در ضمن من بلدم فقط برا این که مطمعن بشم پست دادم ولی شما فکر کنید من آماتورم و اون جور توضیح بدید)
من تازه لپ تاپ خریدم می خوام با نورتون بک آپ بگیرم. از تحت ویندوزش بهتره استفاده کنم یا تحت داس؟
می خوام فقط از ویندوزش بک آپ بگیرم
اگر می شه بگید چطور می شه فقط از ویندوز بک آپ گرفت نه از تمام هارد.
سلام دوستان این سوال منم هست.نقل قول:
سوالان من و دوستان رو خواهش میکنم جواب بدین.
:10::40:
1-آب بندی خاصی که بنده اطلاع ندارم اما حتما اولین باری که به شارژ میزنی 12 ساعت تو شارژ باشه!!!نقل قول:
2-بله نیاز به تبدیل برا اتصال به پریز دارید، اسم خاصش رو نمیدونم
3-میتونید از Norton Ghost یا Acronis True Image Home استفاده کنید(norton ghost ورژن 15 به بالا استفاده کنید)
4- فعلا که فقط همین بک آپ گیری به ذهن من میرسه
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
اولا باید بگم که norton ghost 11 تحت داس روی این لپ تاپ جواب نمیده شما باید از ورژن 15 به بالا استفاده کنیدنقل قول:
به نظر من بهتره از نسخه bootable نورتن استفاده کنید که بدون احتیاج به ویندوز اجرا میشه
موقع بک آپ گرفتن میتونید درایو مورد نظر رو انتخاب کنید
خودم باهاش بک آپ گرفتم، سرعتش خیلی خوبه(البته تا امروز احتیاجی به بازیابیش پیدا نکردم:31:)
آموزشش هم وجود داره، میتونید تو گوگل جستجو کنید
دوست عزیز.دکمه f3 .همونیکه روش عکس باتری داره رو 2بار پشت سره هم بزن.پنجره battry meter باز میشه.تو تبه battry life گزینه ی disable battry charging رو فعال کن.نقل قول:
این قابلیتی هست که من فقط تو 5010 دیدم.و این قابلیت باعث میشه که در مدت طولانی استفاده از برق دیگه لازم نباشه باتری رو در بیاری.
در لپ تاپ های دیگه.مثلا شما 20 درصد از باتری استفاده میکنی و بعد از اینکه به برق میزنی دوباره شارژ میشه.و این عمر باتری رو کم میکنه.باترییی عمرش طولانی میشه که بزاری وقتی کامل دشارژ شد اون وقت دوباره فول شارژش کنی. مثل باتری موبایل.در 5010 با این قابلیت هر وقت باتری تموم شد میزاری فول میشه.باز به مرور ازش استفاده میکنی باتری دشارژ بشه.
سلام به دوستان
من
چند وقت پیش پستی داده بودم مبنی بر اینکه سیستمم در موقع کار ریستارت میشد.بلو اسکرین میومد.
مموری رو هم تو منوی بوت و هم با چند تا برنامه دیگه تست کردم هیچ مشکلی نداشت.
برای اطمینان ویندوز رو عوض کردم که بعد از حدود یک روز کارکرد دوباره بلو اسکرین داد.
وقتی که ویندوز بالا میاد ( بعد از بلواسکرین ) یه پیغام با این مضمون نمایش داده میشه.
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 7f
BCP1: 0000000000000008
BCP2: 0000000080050031
BCP3: 00000000000006F8
BCP4: FFFFF80002A40E58
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\031011-19640-01.dmp
C:\Users\aaa\AppData\Local\Temp\WER-45677-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:کد:http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
میخواستم بپرسم از این پیغام چیزی میشه فهمید یا نه ؟؟؟
ممنون.
من از نسخه تحت ویندوزش استفاده می کنم. ولی با روشی که شما گفتید و من هم تاجایی ازش اطلاع دارم از کل درایو بک آپ می گیره ولی من می خوام فقط از ویندوز بک آپ بگیره و از برنامه های توی آن بک آپ نگیرهنقل قول:
باید چکار کنم؟
من این دکمه را هر چی می زنم هیچی نمیاد!! (یه بار، دو بار، سه بار، چهاربار و... پشت سر هم زدم هم نشد!!)نقل قول:
فکر کنم غیر فعاله. چطور می شه فعالش کرد؟
دوست من خوب برنامه های نصب شده هم جزیی از ویندوز هستن دیگه ، تا جایی که من اطلاع دارم چنین برنامه ای وجود نداره و واقعا هم احتیاجی به وجودش نیست چون شما میتونید همون زمان که ویندوز رو نصب کردید ازش بک آپ بگیرید، اصولا هر برنامه ای که نصب میشه تغییراتی در رجیستری ایجاد میکنهنقل قول:
البته اگه ویندوزتون اورجیناله بهتره همون اول که لپ تاپ رو خریدین ازش بک آپ بگیرین
یه راه که به نظر من میرسه اینه که برنامه هایی که خودتون نصب کردید رو حذف کنید و با یه برنامه بهینه سازیه رجیستری اون رو از کلید های اضافه پاک کنید و بعد از بک آپ گرفتن دوباره برنامه های دلخواهتون رو نصب کنید
برنامه quick set رو باید نصب کنینقل قول:
احیانا شما روی ویندوزتون zone alarm نصب نکردید؟نقل قول:
اگه آره که مشکل از اونه وگرنه به این لینک مراجعه کنید، مشکلش مثل شماست
کد:http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-system/blue-screen-windows-7-bccode-7f/f9b0636d-7bf3-4108-8b70-b8cfee538058
ممنون
اگر ممکنه لینک برنامه quick set را بزار.
راستی من همون اول بک آپ نگرفتم! الان دو سه برنامه روش نصب هست. اگر اون ها را کامل پاک کنم حتی از ریجستر. مشکلی پیش نمیاد؟
بفرماییدنقل قول:
بنظر من اگه سرعت ویندوزت مشکلی نداره و همه چی خوبه همینجوری ازش بک آپ بگیر و اگه بعدا دوست نداشتی این نرم افزارا باشن میتونی اون کاری که گفتی رو انجام بدی و یه بک آپ دیگه بگیریکد:http://ftp.us.dell.com/app/R257296.exe
اومدو بد شانسی آوردی نرم افزار بهینه ساز ویندوزت رو بهم ریخت:31: بهتره اول یه بک آپ بگیری که چیزی از دست نره:46:
من همین حالا ویندوز 32 بیتی هم نصب کردم.
بدون فایر وال و ضدویروس.
برنامه Sisoftware Sandra Pro Business Xiic 2008 v1.12.34 رو که اجرا کردم تا سیستم رو چک کنه دوباره بلو اسکرین ظاهر شد.
:41:
سلام
دوستان تاچ ÷د این مدل قابلیت مولتی تاچ داره؟؟منظورم همون اسفاده از دو انگشت واسه زوم کردنو روتیت کردن هست؟؟
اگر داره میشه لینک دانلود برنامه رو بدید...
:11:
----------------------ویرایش----------------------
پیداش کردم ممنون:46: