اَه اَه،یه ساله داریم بازی میکنیم،هنوز نتونستیم 2 تا دریبل کاربردی بزنیم،با C.Ronaldo هم میزنیم تو دفاع فقط..............
دروازباناشم که ماشالله همه الیور کان تشریف دارن،با شوت وین رونی که پاورشم صده انگار نه انگار.............
Printable View
اَه اَه،یه ساله داریم بازی میکنیم،هنوز نتونستیم 2 تا دریبل کاربردی بزنیم،با C.Ronaldo هم میزنیم تو دفاع فقط..............
دروازباناشم که ماشالله همه الیور کان تشریف دارن،با شوت وین رونی که پاورشم صده انگار نه انگار.............
سعی کن از یک یا حداکثر دوتا دریبل برای شروع استفاده کنی، اونا رو که حسابی فول شدی و تونستی روون اجرا کنی، برو سراغ بقیه...نقل قول:
ولش کن مگه PES 2009 هست که با دروازه بان کله کنی 23 نفر (+داور:31:) رو دریبل کنی بعد گل بزنی ؟نقل قول:
همون طور که کسری خان گفت با دریبل ساده شروع کن . مثلا از آنالوگ سمت راست استفاده کن وقتی که
کسی در فاصله نیم متری شما قرار داره دریبل دوطرفه و چند دریبل ساده میزنه !
من به شخصه كلا زياد از اين نوع دريبل استفاده نميكنم ...
به نظرم تا حد خيلي زيادي مصنوعي هست اين مورد تو فيفا ...ديگه همه دريبل زيداني ميزنند !
دريبل زدن تو فيفا با آنالوگ حركت خيلي لذت بيشتري داره تا حركت زدن ... يعين نوع دريبلي كه اگه دوستان يادشون باشه تو فوتبال 99 ! : دي ميزديم ... يعني فقط با جهت حركت ... خيلي سخته اما شدنيه .
+
در مورد سيستم دروازباني هم كه دوستمون اشاره كردند بايد بگم واقعا ايراد داره ... خيلي شوت ها رو به راحتي دروازبان ميگيره در حالي كه خب تو دنياي واقعيه فوتبال اگه اون شوت با اون سرعت و زاويه زده بشه دروازبان الون رو دفع ميكنه ...
البته اين مورد به فيزيك و نوع حركت و شخصيت خود توپ هم بستگي داره ... گاهي منم احساس ميكنم دارم بادكنك رو شوت ميكنم و دروازبان خيلي راحت بدون هيچ زحمتي توپ رو مال خودش ميكنه ... كه اميدوارم اين مورد در نسخه ي جديد فيفا تغيير كنه.
والا منم مشکلم زیاده توی تک به تک ها و شوت ها و معمولا هر مدلی می زنم دروازبان های متوسط به بالا راحت می گرن ولی توی آنلاین حریفام همچین گل می کردن که همینطور فکم قفل می کرد! شوت ها رو همچین می فرستادن توی دروازم که یه جوری احساس می کردم تقلب می کنن... من از اون موقع دیگه مطمئن شدم لم خاصی داره که ما بلد نیستم به اون صورت
آره انصافا خیلی زوره که یه بازیکن دسته 3 انگلیس بیاد مثلا نستا یا تیاگو سیلوا رو دریبل زیدانی بزنه ! اگه خود شخص زیدان اینارو ببینه شاید تو دریبلش تجدید نظر کنه !:31:نقل قول:
اینکارا یه قلق هایی داره که نه تو توضیحات بازی هست نه تو آپشن دکمه اش رو نوشته!!نقل قول:
یه چند تا ریپلی دیدم دیوونه وار بازی میکردن یه کات ها ی عجیب غریب، زاویه های کاملا بسته رو گل کردن.
اکثرشون هم مال بلوک شرق یا خاورمیانه هستند این حرفه ای ها اروپای غربی و امریکا اکثرا نرمال بازی میکنن.
خوب انصافا دریبل زیدانی سخت نیست، یعنی اکثر بازیکنا تو تمرینات میتونن، اما تو فوتبال واقعی همه نمیتونن اجرا کنن:دی زیر فشار و استرس کاملا یادشون میره.نقل قول:
بچه ها شما تاکتیک رو چجوری میزارین؟ منظورم درصدا هست.
مثلا پاس دادن رو چند میزارین؟ Free From کار میکنین یا... ؟ و بقیه...
منظورم این بود که اون بازیکن توی واقعی نمیتونه پاس بده چه برسه به دریبل اونم زیدانی !:31:نقل قول:
آقا من بازی رو آپدیت میکنم وقتی نصبش میکنم پیغام میده سی دی اورجینال بذاز...مشگل چیه؟pc
آقا تو دموی بازی قسمت آپدیت من آبدیت کردم بعد ار نصب میگه سی دی اورجینال بذار...مشگل چیه؟هلپ می:31::31:
آقا یکی بگه چرا نمیشه تو قسمت اسکوات اکانت ساخت؟میگه سرور در حال حاضر قطعه بعدا تلاش کنید:41:
آقا من می خوام فیفا11 اوریجینال رو برای 360 بخرم. لطفا بگید ارزش خرید داره یا نه؟
سلام ...نقل قول:
خب اين بستگي به سليقت داره دوست عزيز ... اگه از بازي فوتبال واقعي و شبيه سازي شده خوشت مياد كه حتما بگير ... من تو اين 16-17 سال كه دارم فوتبال بازي ميكنم تا حالا انقدر از يه بازي لذت نبرده بودم ( البته به همراه 99 : دي )
ولي بگيري خيلي لذت بخش ميشه برات ... اولش بايد كمي عادت كني به شيوه ي جديد و متفاوتش و بعد هم كه عادت كردي لذت ميبري...
موفق باشي
دوستان چطور میشه به دیوار دفاعی گفت بپره یا اینکه سریع بیان جلو؟! عین هوییج اونجا وای میستن و منم گل میخورم.
هنگام ضربه دکمه مثلث یا توی 360 Y رو بزنید،میپره.............نقل قول:
نقل قول:نقل قول:دوست عزیز شما برو توی تاپیک Fifa 11 PC راحت تر به جوابات میرسی،این جا برای نسخه کنسولی هستش.......نقل قول:
من خداييش اينو نميدونستم و تا حالا هم نزده بودم ...نقل قول:
چون هي ميگفتن فوتبال واقعي و خيلي شبيه سازي شده هي تا تيم حريف مي خواست ضربه كاشته بزنه من ميگفتم : بپر / بپر : دي ! منتها نميشنيدن :31:
پ.ن: :46:
+
ولي كلا كامپيوتر زياد ضربات كاشتش خوب نيستش ... ضربات كاشته رو خيلي ساده ميشه گلش كرد ... فقط من اونايي كه خيلي نزديك به خط محوطه هست رو نميدونم چه كار كنم ... آنالوگ رو به طرف جلو بگيرم / نگيرم !! خلاصه اين يه مورد رو موندم !!
فکر کنم با B هم بیاد جلو .:31:نقل قول:
...
آقا دیشب برای اولین بار لایو بازی کردم حال که داد ولی تعریف از خود نباشه همه رو 3 تا 4 تا میزدیم .بعضی ها نامردا میدیدن عقب هست مسخره بازی درمیاوردن من هم از لج اونا حفظ توپ میکردم .:31:
درضمن تیم من هم پالرمو بود .:21:تیم حریف یکی بارسا بود یکی اسپانیا یکی هم تاتنهام .
من میخواستم یه بازی دیگه انجام بدم میرفتم اینجا : Xbox LIVE بعدش اون گزینه اولی . اینجوری درسته ؟ گیمر تگ من
دقیقا اینه : AliN 11 . هر کی خواست بیاد با هم بازی کنیم .البته به احتمال زیاد ساعت 1 شب به بعد میام .
با اونا رده بالایی ها چه جوری میشه بازی کرد ؟ یه سوال دیگه من Elite دارم و یک ماه اکانت رایگان ولی بازی از من
Redeem Code خواست . ولی من زدم 7 Day Trail . چکار باید بکنی وقتی تموم شد ؟
...
دوستان گیمر تگ تون رو بگید لطفا .:20:
عین آرمین میری پوینت مایکروسافت میخری و میریزی توی گلوی 360 تا سرور EA کد بازی کردن آنلاین رو بهت بده و بعد میتونی راحت بازی کنی،از آرمین بپرس با جزئیات برات توضیح بده:31:نقل قول:
من رایگان دارم چی ؟نقل قول:
نقل قول:
یه ذره هم به ما یاد بده کاشته زدن........
من که همش برای اینکه بازی واقعی تر بشه یه L2 میزنم تا 2تایی وایسن پشت توپ،بعد دوباره همونو نگه میدارمو پاس میدم و با بازیکن سوم میشوتم هوا............:31::31::31:
من بیشتر از این حرکت استفاده میکنم : آنالوگ سمت چپ رو به سمت جلو بده بعد شوت بزن عین برق میره !نقل قول:
کاشته زدن فقط با فن پرسی..
LB رو میگیری زمینی محکم شوت میزنی گوشه دروازه..
گل میشه!
دوستان کسی مایل نیست آنلاین بازی کنیم ؟
نقل قول:این ها رو بلدم،فقط یه ذره فنی زدن توش واقعا سخته و هر کاری کنی نمیتونی توپ رو از بالای دیوار دفاعی رد کنی و گلش کنی،اگه هم رد بشه 100% میره بیرون...........نقل قول:
یکی اینو به یاد بده تا اون ضربات نزدیک خط 18 رو هم گل کنیم،هر چی عقبتر راحت تر هم گل میشه.............
دکمه B رو یه تقه (:31:) بزن یا از زیر دیوار دفاعی عبور بده یا پاس بده یکی دیگه بزنه . اگه خودم بودم از مورد سوم بیشتر استفاده میکردم !نقل قول:
مگه الان میشه؟نقل قول:
تا جایی که من خبر لایو رو دنبال میکنم، الان هرکی بره تو لایو، گیر میده که یا گم شو بیرون، یا آپدیت کن! آپدیت هم بکنی که هیچی...!
وگرنه خودم خیلی تشنه هستم:دی کلا بازی کردن با بقیه، یه تجربه ی دیگست. آدم زیاد با کامپیوتر بازی کنه، بازیش ضعیف میشه.
من خودم شخصا هیچ وقت با ون پرسی نمیتونم گل بزنم..چون مثلا وقتی ارسنال رو بردارمنقل قول:
موقعی که روسیچکی باشه اصلا جا نداره برام کس دیگه ای...
تو هلند هم که اشنایدر خیلی بهتره.
مگه LT 1.9 رو نریختی ؟نقل قول:
من خودم هیچی نریختم:دی کنسول مال دوستم بود، از اون خریدم. لطف کن الگه لینک آموزشی ای هست، برام پ.م کن:11:نقل قول:
چرا قسمت پیغامت بسته شده ؟ آموزش که بعید میدونم خودت بتونی انجام بدی . ولی اینجا رو ببین اگه نتونستینقل قول:
باید 10 تومن پیاده شی درستش کنن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492028
میخونم ببینم چی میشه. یکی از دوستام هم خودش تو کار فروش و تعمیرات کنسول هست. نشد میدم به اون.نقل قول:
+
یه سری یکی از هوادارای بارسا هی تو پیغام خصوصی فحش میداد، منم واسه غیر دوستان بستم:دی
عزیزم گفتنش آسونه،ولی خدا وکیلی گل کردن کاشته های نزدیک خط 18 خیلی سخته.........نقل قول:
یه ساله دارم تو آرنا تمرین میکنم،ولی هنوز نمیتونم درست و حسابی بزنم..............
دوستان جریان اون دیوار دفاعی هنوز حل نشده! چه وقتی از قبل ضربه میام بازیکن تو دیوار دفاعی رو انتخاب میکنم و کلید مثلث (Y) رو نگه میدارم، چه سعی میکنم دقیقا زمان زدن ضربه Y رو بزنم، در هیچ حالتی نمیپرن!
+
یه سوال دیگه، متد گرفتن توپ تو ضربه پنالتی چیه؟ توپ بقل دست دروازبان هست، اما هیچ حرکتی نمیکنه!
دوستان دیشب از ساعت 1 تا 4 از خنده -- شدم از وضع Team Play بخش Xbox LIVE . اصلا قابل توصیف نیست باید خودتون برید ببینید که چه وضعیه اونجا !:16::16:
---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
دیگه همین چند تا روش هست دیگه . من خودم معمولا واسه جاهای نزدیک پاس میدم یکی دیگه بزنه !نقل قول:
عزیزم گفتنش آسونه،ولی خدا وکیلی گل کردن کاشته های نزدیک خط 18 خیلی سخته.........
یه ساله دارم تو آرنا تمرین میکنم،ولی هنوز نمیتونم درست و حسابی بزنم..............
راهی برای انتخاب اون بازیکنی که بهش پاس میدیم تا بزنه نیست علی جان،آخه اونطوری ضربه زدن Power زیاد میخواد و کمتر بازیکنی پیدا میشه با این مهارت.................نقل قول:
نقل قول:
بعد از ضربه باید دکمه Y رو بزنی............
+
با آنالوگ راست جهت بده به دروازه بان..............
همین؟ جهت؟ Y نظنم؟ اونم دقیقا لحظه ای که ضربه رو زدنقل قول:
آخه گاهی میزنه بقل گوش دروازه بان، باید خودش بگیره! اما عین ... فقط نگاه میکنه:2:
اسمت چی بود ؟:31:نقل قول:
به نظرم داری یکم اشتباه میکنی ! اگه خطا تو چند قدمی 18 قدم باشه وقتی LT رو نگه داری یه بازیکن میاد کنارت . وقتی با LT دکمه A رو هم بزنی یه پاس میده یه جورایی واست میکاره تا شوت بزنی . من از همین حرکت حتی خیلی هم گل خوردم البته از دوستان !:31: