سلام به همگی
تبریک میگم به همه برد مقابل اروگوئه رو
این تیم تا سال 2018 میتونه که کیفیت کامل رو داشته باشه
Printable View
سلام به همگی
تبریک میگم به همه برد مقابل اروگوئه رو
این تیم تا سال 2018 میتونه که کیفیت کامل رو داشته باشه
من هم به عنوان طرفدار انگلیس، این عنوان سومی جهان رو به طرفدارای آلمان تو پی سی تبریک میگم...
یاعلی:11:
پ.ن: نبود یوسف و وحید تو انجمن به شدت حس میشه!:19:
انتخاب شدن توماس مولر , بازیکن 20 ساله آلمان به عنوان آقای گل جام و بهترین جوان جام رو تبریک میگم ! چه بکنه توی جامهای بعدی !
آلمان قربانی سیاستهای فیفا شد!
تکذیب میشه...!نقل قول:
آلمان قربانی خودخواهی بازیکنانش شد!
به هرحال هرچی که باشه آلمان سوم شد!
چه قربانی سیاستای فیفا چه خودخواهی بازیکناش!
خیلی حیف شد دست آلمان از جام کوتاه موند ، به نظرم شایستگیش بیشتر از اسپانیایی بود که سه یا چهار بازی خودشو با نتیجه ی 1 - 0 تموم کرد!
به به ...
برديا جون خوش اومدي ...
اخرش تو هم بن شدي ...اقا ما هر چي جنگيديم نشد ازادت كنيم ...
يوسف كجاست ؟؟؟
سلام
خدمت جناب بردیا خوش آمد میگم (این آقا یوسف هم که هنوز دربنده)
با این که آلمان سوم شد
اما توماس مولر هم آقای گل جام هم بهترین بازیکن جوان جام شد
تیم آلمان هم عنوان بهترین خط حمله رو از آن خود کرد
تو 23 تا بازیکنی هم که انتخاب میشن مطمئنا بازیکن های زیادی از آلمان حضور خواهند داشت
به امید موفقیت ژرمن ها در یورو 2012
سلام به رفقا . دیروز بازم دردسر شد نتونستم بیام اینجا.
خوش اومدی بردیا.:46:
آقای گل شدن مولر رو تبریک میگم. جالبه که 4 تا تیم اول هر کدوم یه آقای گل دارن!!
راستی یوسف هم مثل اینکه فردا عصر از حبس میاد بیرون...
یوسف قاعدتا فردا باید آزاد بشهنقل قول:
من رو گفتن که با هزار ارفاق سه روز بن کردن و به قولی سرم منت گذاشتن درحالی که 4روز بن شده بودم
یوسف بنده خدا هم قاعدتا تا فردا پس فردا باید بیاد بیرون
اون تو خیلی سخت بود
بهمون غذا نمیدادن.مدام شکنجمون میکردن:31:
آرهنقل قول:
دور بعد رقابت بین آلمان و برزیل هستش
اسپانیا که با رفتن ژاوی و ویا و پویول دیگه توان قبلی رو نداره
نسل طلایی انگلیس هم میره
آرژانتین هم که تو جام جهانی کلا تیم نیستش
هلند هم که همیشه بازنده فینال هستش
توی یورو هم باز رقابت بین آلمان و اسپانیا هستش
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
در ضمن درسته که کلوزه نتونست رکورد رونالدو رو بشکنه به خاطر مصدومیت ولی مسلما مولر میتونه
اون 20سالشه و اگه دچار بدشانسی نشه تو 3تا جام جهانی دیگه میتونه بازی بکنه
فعلا هم که 5گل زده
کاش میرو به بازی با اروگوئه میرسید
شما همه فابرگاس رو فراموش کردید! خسوس ناواس هم که دیدید چکار کرد! بوسکتس که 21 سالشه...نقل قول:
آره
دور بعد رقابت بین آلمان و برزیل هستش
اسپانیا که با رفتن ژاوی و ویا و پویول دیگه توان قبلی رو نداره
نسل طلایی انگلیس هم میره
آرژانتین هم که تو جام جهانی کلا تیم نیستش
هلند هم که همیشه بازنده فینال هستش
توی یورو هم باز رقابت بین آلمان و اسپانیا هستش
پدرو به راحتی میتونه از ویا هم بهتر بشه! من به بویانم امید زیادی دارم.
دروازبانم که سرخیو آسنیو دروازبان جوانان تیم اسپانیا همه ازش تعریف میکنند! پیکه تجربش تا اون موقع 2 برابر میشه! داوید سیلوا تازه 28 ساله میشه... رائول آلبیولم یه تکونی به خودش تو رئال بده میتونه در حد مارچنا (نه پویول) بازی کنه. ماتا هم که تو نه بازی 3 گل زده! اینیستا 30 ساله میشه که در مقابل کلوزه که خوبم بازی کرد چیزی نیست... دیدیم که کاپدویلا 32 ساله چیکار کرد. سرخیو راموس هم 23 سالشه!
حالا حالا ها از کابوس اسپانیا در نخواهید آمد!
منم سوم شدن آلمان رو تبریک میگم هر چند خواستمون قهرمانی بود
ولی با این تیم جوان و کم تجربه که خیلی هاشون بازی های ملیشون از تعداد انگشت های دست هم فراتر نمی رفت همین مقام هم ارزشمند هست
انتخاب توماس مولر رو به عنوان آقای گل و بهترین بازیکن جام هم تبریک میگم :40:
فابرگاس فعلا باید بدوه بلکه بتونه بیشتر از 20دقیقه بازی بکنه:دینقل قول:
پدرو رو که ولش کن،اصلا تمام کننده نیستش.بیشتر به درد مهاجم دوم بودن میخوره
بویان هم در حدی نیستش که بخواد جای ویا رو پر بکنه فعلا
اگه میخواد پیشرفت کنه باید از بارسا بره چون بازی بهش نمیرسه
سیلوا بازیکن خوبیه ولی جای ژاوی رو که نمیگیره
آلبیول هم یه دفاع متوسط هستش
تو 9 بازی 3تا گل زده ماتا؟عجب رکورد حیرت انگیزی:27:
من درباره اینیستا که حرفی نزدم
فعلا حالا بحث درباره آلمان هستش نه اسپانیا
منم بازگشت بردیا رو تبریک میگم ان شاالله یوسف هم به زودی از بن در میاد
آقای گلی مولر هم مبارک
به نظرت تو 9 بازی 3 گل واسه کسی که هافیک وسط گذاشتنش کمه؟نقل قول:
2012 میبینمتون :31:
آلمان با له کرد آرزانتین و انگلستان ثابت کرد
که ارزشمنده و تو یورو انتقام سختی از اسپانیا میگیره
ولی خودمونیم اسپانیا حقش بود قهرمان بشه
با این همه مهره توی زمین.
بنده خداها تا حالا فینال هم نیومده بودند.
توماس مولر به عنوان بهترين گلزن جام جهاني 2010 برگزيده شد
خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) : مهاجم 20 ساله ژرمن ها در كنار سه بازيكن ديگر توانست در جام جهاني 5 بار براي تيمش گلزني كند اما سه پاس گلي كه او براي هم تيميهايش در شش بازي خود در جام جهاني تدارك ديد، باعث شد تا مولر در رقابت با گلزناني همچون داويد ويا از اسپانيا، وزلي اسنايدر از هلند و ديگو فورلان از اروگوئه بتواند كفش طلاي جام جهاني نوزدهم فوتبال را به تنهايي از آن خود كند.
مولر به اين ترتيب جانشين كلوزه ديگر مهاجم تيم ملي آلمان شد. او چهار سال پيش در رقابت هاي جام جهاني به ميزباني آلمان توانسته بود عنوان آقاي گلي رقابت ها را از آن خود كند.
اين نخستين جام جهاني فوتبال براي مولر 20 ساله بود.
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
توماس مولر به عنوان بهترين بازيكن جوان جام جهاني 2010 انتخاب شد
خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) : پس از پايان ديدار پاياني جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، فيفا توماس مولر از آلمان را به عنوان بهترين بازيكن جوان اين دوره از رقابتها معرفي كرد.
مولر پس از انتخاب گفت: اين عنوان و افتخار را هيچ گاه فراموش نخواهم كرد. اين عنوان حاصل زحمات يك ساله من بود. قرار گرفتن در كنار بازيكنان بزرگي مانند پله و بكن باوئر افتخار بسيار بزرگي است.
مولر در ادامه افزود: انتخاب من نشان ميدهد كه فدراسيون فوتبال آلمان در زمينه استعداديابي و تكيه به نيروهاي جوان موفق عمل كرده است. ميخواهم از اين موقعيت استفاده كنم و از تمام بازيكنان و اعضاي كادر فني تيم بايرن مونيخ تشكر كنم. فكر ميكنم اين افتخار بيشتر از من به آنها تعلق داشته باشد.
مولر در پايان گفت: از اين كه در تيمي مانند بايرن مونيخ حضور دارم بسيار خوشحال هستم. تنها از اين ناراحتم كه نتوانستيم به ديدار پاياني راه پيدا كنيم و قهرمان جهان شويم.
توماس مولر با 5 گل و 3 پاس گل، نقشي كليدي در موفقيت آلمان و كسب عنوان سومي جهان داشت.
مولر درباره عملكردش در فصل گذشته گفت: وقتي به فصل گذشته نگاه ميكنم ميبينم مسير بسيار دشواري را پشت سر گذاشتم. هيچ كس پيشبيني نميكرد به اين سرعت پلههاي ترقي را طي كنم. اعتراف ميكنم خودم هم هرگز به ذهنم خطور نميكرد كه روزي بهترين بازيكن جوان جام جهاني شوم.
مولر در ادامه افزود: زماني كه از اردوي بايرن مونيخ جدا شدم، احساس خوبي داشتم، ميدانستم كه اين جام جهاني براي آلمان خوب خواهد بود. آلمان در اين دوره از رقابتها عملكرد خوبي داشت، زيرا تمام بازيكنان نسبت به وظايف خود كاملا توجيه شده بودند.
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
یواخیم لو سرمربي تیم ملی فوتبال آلمان نشان لياقت مي گيرد
خبرگذاری ایرنا : رييس جمهوري آلمان اعلام كرد كه به يوآخيم لاو سرمربي تيم ملي فوتبال اين كشور به خاطر كسب عنوان سومي مسابقات جام جهاني ،۲۰۱۰نشان لياقت اهدا خواهد كرد.
كريستين وولف روز يكشنبه در يك كنفرانس خبري با اعلام اين خبر افزود: براي بازيكنان تيم ملي آلمان نيز به نشانه پاداش جايزه ويژهاي در نظر گرفته شده است.
گفته ميشود حدود ۳۰۰هزار نفر از مردم آلمان در اماكن عمومي براي تماشاي بازي اين تيم مقابل اروگوئه در رده بندي جام جهاني ۲۰۱۰جمع شده بودند.
تقريبا ۱۰۰هزار نفر نيز در نزديكي دروازه برندنبرگ شهر برلين حضور پيدا كرده بودند كه حدود يك سوم تعداد افرادي بود كه براي بازيهاي قبلي آلمان به آنجا رفته بودند.
تيم ملي آلمان شب گذشته در ديدار رده بندي جام جهاني ۲۰۱۰توانست اروگوئه را با نتيجه ۳بر ۲شكست داده و عنوان سومي را به دست آورد
باستین شواین اشتایگر مدالش را به دوست دخترش سارا هدیه داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]