سلام
منم ایسوسی شدم
n53 خریدم. قیافش و ال سی دیش از n61 بهتره
خودش بین دو گرافیک سویچ می کنه؟
چ.ن رفتم رو high performance ولی بازم گرافیک اینتل بود
Printable View
سلام
منم ایسوسی شدم
n53 خریدم. قیافش و ال سی دیش از n61 بهتره
خودش بین دو گرافیک سویچ می کنه؟
چ.ن رفتم رو high performance ولی بازم گرافیک اینتل بود
داداش فکر کنم اگه توی تاپیک مشکلات جزعی سوالتو بپرسی بهتر جواب بگیری . اما فکر کنم از تو کنترل پنل باید عوضش کنی؟ گرافیکش چیه؟
نه خیر ... مال من بهترهههههههههههههه :31::31::31::31:نقل قول:
مبارک باشه دادا.
خب ببین من نمیدونم دقیقا چه جوری سوییچ میشه ولی سرچ که کردم اینجا نوشته :
کد:http://www.siftwire.com/asus-n53jn-and-n73jn-perfect-switching-technology-notebooks.html
Both models are based on Intel Core and Core i3 i5 platforms and sport Nvidia Geforce or ATI 325M Radeon HD 5730 graphics and Intel integrated solution HM55.)
With the help of technology Nvidia Optimus notebooks can switch between the NVIDIA and Intel solutions automatically or by giving you better performance or better battery life depending on what you do (which is not available on the ATI solution
خب این طور که پیداست برای مدلهای دارای گرافیک انویدیا 325m طریق سوییچینگ به صورت اتوماتیک هست. اگر نیازی به گرافیک بالا باشه اتوماتیک گرافیک انویدیا شروع به کار میکنه و کلاک خودش رو هم میبره بالا. اگر نباشه گرافیک انویدیا از کار میافته و اینتل فعالیت میکنه.
نمیدونم برای هر دو مدل i5 هست و i3 یا اینکه فقط برای i3 هست اما هر دوش این جوری که نوشته به صورت اتوماتیک سوییچ میکنه.
:11::11::11:
با عرض پوزش پست شما رو دیدم ولی فرصت نشد دیشب بگردم. ببینید تو کنترل پنل برین. تو بخشنقل قول:
Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\Edit Plan Settings
برین. رو پلنی که میخواین تغییر بدین تنظیمات رو میشه تغییر داد. مثلا رو high performance میشه تنظیم کرد که در بسته شد چی کار کنه.
گزینه ی change advanced power setting رو بزنید. گزینه ی power button and lid رو کلیک کنید.عملکرد لپ تاپ در صورت بسته شدن در lid close action رو کلیک کنید. خب اینجا دو تا حالت برای وقتی با باتری کار میکنید و وقتی به آداپتور وصله داره. من که کلا همه رو میذارم رو هایبرنیت و برام فرق نداره ولی شما هر عملی مثل خاموش شدن و اسلیپ و هایبرنیت و یا هیچ عملی رو میتونی انتخاب کنی.
دوستان توجه... یکی قبلا پرسده بود که چه طوری میشه درصد هشدار باتری و خاموش دشن لپ تاپ وقتی باتری از یه درصدی کمتره هست رو تنظیم کرد !!!!
اون هم تو همین منو در بخش battery به صورت کامل موجود و مستنده. تغییرات دلخواه رو اعمال کنید البته رو هر پلن میشه تغییرات جداگانه و دلخواهی انجام داد.
:11::11::11::11::11:
gf 335نقل قول:
بازی سنگین هنوز نصب نکردم
وارکرفت رو که همین اینتل به خوبی جواب میده تا 1.6 share می کنه
سلام
به نظرتون خوبه این ویندوز 64 بیتی Home رو پاک کنم ، یه ویندوز Ultimate 32 بینی نصب کنم ؟ (کرک شده)
خب 64 هم میتونی بریزی.کارایی یه 10 15 درصدی زیاد میشه. البته بستگی به این داره که برنامه های معمولی که استفاده میکنید چی هست و آیا میشه تو 64 بیتی هم باهاشون کنار اومد یا مشکل پیدا میکنن. من واسه همین 64 بیتی ریختن یه 20 تومن نرم افزار 64 بیتی پیاده شدم ولی فکر کنم ارزشش رو داشته باشه.:31:نقل قول:
:11::11::11::11:
دوستان اگه بخوام درایو بلوری رو در بیارم فقط باید همون دو تا پیچ زیرش رو باز کنم و بکشمش بیرون؟
رهنمایی کنید لطفا
اگه لپ تاپت بیشتر از 3گیگ رم داره همون 64 باشه بهتره چون 32بیتی بیشتر از 3گیگ رو ساپورت نمی کنهنقل قول:
سلام مگه درایو بلوری شما مشکلی داره که میخوای درش بیاری؟:46:نقل قول:
نه خوشبختانهنقل قول:
فقط ممکنه بخوام با یه درایو دیگه عوضش کنم
من بلوری به کارم نمیاد ولی یکی از آشناهام شدید لازم داره
سلام دوستان خسته نباشید
یه سوال farcry 2 در چه حدی هست و میشه به عنوان یه بازی سنگین دونستش ؟؟؟و اینکه نصبش کردم هر کار می کنم پاک نمیشه!!!!!!چیکار کنم؟؟؟
دوستان این حقیقت داره که n61jq دیگه تولید نمیشه؟آخی من خیلی ازش خوشم اومده نمیدونم چرا n53 به دلم نمیشینه هم بخاطر اینکه کارت گرافیکش nvidia هست و هم بلوری ریدر نداره
سلام
آخرین ورژن ارائه شده واسه گرافیک چیه ؟
ممنون میشم لینک بزارین
خی بازی توپ و سنگینیه. چپ و راست شیدرهای HDR استفاده شده که طبیعت گرم و پر از آفتاب آفریقا رو تصویر کنه.نقل قول:
والله من پرتابل اجرا کردم. یعنی رو دستاپم نصب بود کپی کردم و بدون نصب رو لپ تاپ اجرا شده. نمیدونم چشه ....
:11::11:
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
فعلا 10.10 هست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5547660&postcount=2911
درستهنقل قول:
دیگه تولید نمیشه.
چرا به دلت نمیشینه؟
اینقدر به دل من نشسته!!:31:
خیالت از گزافیکش راحت باشه من استارکرافت2 رو بازی می کنم.
گرافیک اینل ش تا medium رو جواب میده!
ممنون داش علیرضا!!:10:
والا نصب کردم و خوب بود دما رو هم گرفتم رو مایه های 80 می چرخید.
رفتم تو program fautures (اگه اشتباه نکنم!!) آنیستال کردم با خیر و خوشی فینیش داد(البته نمودار خالی کردنش یهو پر شد!!)ولی ویندوز پیغام داد که"فکر کنم correctly انیستال نشده دوباره سعی کن!"
رفتم رو شورتکاتش تو گیم کلیک کردم رفت تو بازی. open file location برای شورت کاتش تو start هم حواله می کنه به games ویندوز!:31::31:
با مخفی ترین حالت ها هم سرچ کردم هیچ جای هاردم اثری ازش نیست!!!!!autorun بازی(که فارسی هست) هم میزنم روی نصب میگه نصبه و میره برای انیستال!!!...در کل مشکوک شدم به ویندوزم.نرم افزار هایی هم که از نمایشگاه خریدم دوباره نوبتی کد فعال سازی می خوان!!!:31:نود32 آپدیته نمی دونم مشکل کجاس؟چیکنم؟:11::11::11::11:
آخه قیمتش بالاترi ولی گرافیکش ضعیف تره + بلوری نداره تازشم فکر کنم قیافه n61jq خوشگلتره و اینکه از رنگ سفید خوشم نمیاد و مهمتر از همه چرا 1500 بدم بریا یه لپ تاپ core i5 وقتی میتونم با همین قیمت یه core i7 بگیرم . خوب تولید نشدنش برام مهم نیستنقل قول:
خب شاید با برنامه هایی شبیه advanced Uninstaller یا final uninstallerبشه کامل پاکش کرد. با Tune Up Utilities هم من معمولا این جور مسائل رو تونستم حل کنم. از 1 click maintenance میشه راحت بهبود رجیستری و پاک کردن کلیدهای مشکل دار رو انجام داد.نقل قول:
ashampoo هم یه سوییت خوب داره برای ویندوز سون. اون هم گاهی استفاده میکنم این مسائل رو شاید با اون هم بشه حل کرد.
مشکل کلیه نمیدونم دقیقا باید چی کار کرد.:41:
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
بهههههههه. یه بازی توپپپپپپپپپپ از بلیزد ... منتظر قسمت دومش هستم ببینم سرنوشت جیمز رینر و سارا کریگان بالاخره چی میشه.نقل قول:
آقا اون مرحله که با قهرمان افسانه ای پروتاس ها میره تو سرزمین اولان رو بازی کردی ؟؟؟؟ اون تیکه ی بازی موزیکش در کنار محیط تاریک غار و نا امیدی Zeratul واقعا من رو چسبونده بود به لپ تاپ نمیذاشت تکون بخورم.
میدونم مثل وارکرافت تو ایران مطرح نشده ولی به هر حال بلیزد تولید کرده دیگه. :11::11:
1- اگه می خوای لپ تاپی بگیری که دیگه عوضش نکنی i7 بگیر وگرنه الان نرم افزارهای زیادی نیستن که از هر 4 هسته استفاده کنننقل قول:
2- چهارهسته ای بیشتر داغ میکنه
3-سفید نیست ، روش فلزیه و قشنگه و کیبورد کاملا مشکیه
4- هسته اتم که نمی خوای شکافت بدی!!! همون i5 خوبه (این شوخی بود)
من قسمت اول این بازیو خیلی وقت پیش بازی کردم و لذت بردم (فکر کنم با کارت گرافیک TNT32) برای همین با اینم حال کردم. اون زمان از تصویرهای موقع لودش عکس می گرفتم و می نداختم پشت زمینه ویتدوز.نقل قول:
اینقدر پشت سر هم بازی کردم که یادم نیست
الان اونجا رسیدم که فقط یک سیاره قابل انتخابه و وقتی می خوام برم توش میگه اگه بری دیگه نمی تونی برگردی تا مراحل تموم بشه منم چون می خواستم نهار بخورم دیگه ادامه ندادم.
خب من قبلا در مورد اینکه وقتی 4 تا هسته رو با هم به صورت فول داریم استفاده میکنیم یه سرچایی کردم و نتیجش رو هم گذاشتم ولی فرصت نشده تست کنم. الان داشتم تست میکردم ببینم وقتی فول استفاده کنیم کلاکش چند میشه و آیا نسبت به دو هسته ایها بهتره یا یه کم بهتره ؟؟؟؟
خب این رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41::41::41::41::41::41::41:
ولی اشکال نداره .... به هر حال روانتر بودن کار با این لپ تاپ در حالتی که ترد های زیادی برای پردازش وجود داره غیر قابل انکاره اما پردازش سنگین ....
ببینید 4 تا هسته با کلاک 1.6 در مجموع میشه 6.4 گیگاهرتز و اگر core i 5 540 رو با این مقایسه کنیم 2 تا هسته ی 2.8 این طورا باید داشته باشه که میشه 5.6 گیگاهرتز !!! تفاوت زیاد نیست انگار :41:
راستی نگین 3.06 هست ... فر کنم تو حالت تک ترده به 3.06 میرسه ولی اگر دو تا هسته ی اون رو با هم استفاده کنیم فکر میکنم بره رو 2.8 تقریبا.
قیمت امروز n61jq چنده؟
یسلام داش علی . من خودم یک سری تست کرده بودم هر 4 تا هسته رفت روی 2200 یا 100 درست یادم نیست دما هم همین 80 بود اگه اشتباله نکنم . عکس میگیرم و همینجا میزارم تستشو .
مرسی علیرضاجاننقل قول:
ولی دو نکته
1- انواع بیشتری از i5 تو بازار پیدا میشه که مثلا 520 معمولش تا 2.93 کلاک میشه ( این یعنی اختلاف کمتر با i7) ولی i7 روی لپ تاپ 720 و به صورت محدود تو بعضی مدلهای سونی و کمی هم اچ پی مدل 740 داریم)
2- دمای کارکرد و مصرف پایین تر
به نظر من نمی ارزه پول بیشتر بدی و اونقدر تفاوت کارکرد (ملموس) داشته باشی در حالی که لپ تاپت گرم تر میشه و باتریت کمتر دوام داره
این تست رو لپ تاپ که نبوده!! مدل 860 رو لپ تاپ نداریم!
:31::31::31::31:نقل قول:
پس من واسه چی اینجا گذاشتم و ناراحت هم هستم دادا ؟؟؟ بابا مال همین لپ تاپ ما هستش ... اون مدلی که CoreTemp نوشته برای خودم هم عجیبه ولی چه کنم که همه نرم افزارهای دیگه همه و همه میگم سی پی یو ی لپ تاپم 720qm هستش.
بین دو هسته ایها فکر کنم 620m خیلی خفن بود و تا 3.33 اور میشد و 540 هم تا 3.06 میره که خیلی عالیه بازم. من هم نظر شما رو دارم ولی از روی ناچاری 4 هسته ای گرفتم. آخه تو ویندوز در حالی که هیچ کار خاصی نمیکنم به علات استفاده از برنامه های خیلی زیاد تعداد تردهای پردازشی همیشه بیشتر از 1100 بوده و هست ... ولی به همه دوستام میگم که دو هسته ای خنک و سبک بگیرن خیلی خوب و عالیه و تفاوت خیلی کمی با چهار هسته ای داره.
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
خب من بازم تست میکنم ... تو حالت های دو هسته و 1 هسته و 3 هسته و 4 هسته و نتیجه رو میذارم. فقط یه خورده سرم شلوغه زیاد نتونستم وقت بزارم و کامل تست کنم.نقل قول:
من بعید میدون همه برن رو 2100 آخه قبلا هم چند جا مطلب خونده بودم و متنش رو هم اینجا گذاشتم که گفته بودند وقتی از 4 هسته استفاده میشه کلاک سی پی یو نهایتا تا 1.73 میره بالا !!! حالا من باید تست کنم ببینم چی شد که رو 1600 موند و نرفت بالاتر. البته تنظیمات کنترل انرژی هم موثر هست که اونش رو هم باید تست کنم.
سلام
بچه ها قیمت روزش چند هست این لپ تاپ؟
من 5 روز پیش رفته بودم بازار ایران میگفتن 1480. تو صفحات قبل هم گفتم ....:46:نقل قول:
قضیه دو کارت گرافیکی برای این لپ تاپ صحت داره؟!
در ضمن این مدل سی پی یو 740QM هم داره!
اطلاعاتی در مورد نصب مک روی این سیستم دارین؟ مثلا به طور کل جواب میده یا نه اگه جواب مثبته نسخه اصلیش یا -- شده(که تو سافت گذر هست) واین هکشده کارایی اصلی رو داره یا نه چون حجم اصلی 6گیگ هست وهکشده 3 خوردهای..
در کل اگه زحمت بکشین یه کلیاتی بگین چون تا حالا تجربه اش رو نداشتم.
ممنون...
نه بابا 740 نداره !!!! یعنی من که ندیدم ...نقل قول:
گرافیک دو تایی هم صحت نداره فکر کنم. آخه سی پی یوهای این مدل دو جوره. یکیش سری Core i 7 چهار هسته ای و اون یکی هم سری دو هسته ایه Core i 5 و همونطور که میدونید فقط سری Core i 3 روش چیش اچ دی گرافیک اینتل داره پس به نظر من که این ممکن نیست و شایعه بوده.
:41:
---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:22 AM ----------
خب اصلیش که فکر نمیکنم اصلا رو سی پی یوهای اینتل و ای ام دی کار کنه. یعنی تو سافت گذر این جوری نوشته بود فکرکنم. من همون 10.6.3 رو گرفتم و تست کردم جواب نداد. دوستان 10.6.4 رو مثل اینکه تونستن نصب کنن. تو میهن دانلود فکر کنم برای دانلود و خرید گذاشته بود.نقل قول:
این نسخه که -- شده واسه همینه که بشه رو اینتل و ای ام دی نصبش کرد.
کی میگه 740QM نداره؟!
پس من با چی دارم این مطلب رو مینویسم؟
برای من ASUS N61jq از سری X64j هست که کانفیگش رو مینویسم
CPU: i7-740qm
vga:ati 5730 hd 1gb
hdd:640 gb
ram:4gb
odd:blu-ray combo
win7 premium
درایور های این لب تاپ رو غیر از سایت خودش کجا میشه دانلود کرد ؟
من که آخرش نفهمیدم بالاخره شرکتای ایرانی چه مدلاییش رو سفارش دادن و وارد کردن ... خیلی متنوع داره میشه.نقل قول:
حرفتون رو قبول دارم چون ایسوس این مدل رو ساخته ولی خب تو ایران .... ؟؟؟
اینی که می گید درسته :
ولی من دیگه با سی پی یو این طوری ندیده بودم که این هم خدا رو شکر دیدم ...:31:کد:http://www.asusnotebook.com.au/2322_ASUS-N61JQ-N61JQ-JX103V-Notebook-Intel-Core-i7-740QM-with-Win-7-Home-Pr.php
چرا کسی جواب نمیده ؟؟:13:نقل قول:
سلام دوستان
من این لبتاپ رو بعد از یک ماه تحقیق خریدم
چون در شهرستان ما اصلا وجود نداشت رفتم تهران پایتخت خریدم
اونجا همه چیز رو کنترل کردم لبتاپ کاملا ستلم و مثل ساعت کارمیکرد اما
حالا که آوردم خونه وقتی روشنش میکنی مانیتور مارک ایسوس رو نشون میده بعد یه صفحه سیاه میاد که کنارش یه خط فاصله ( _ ) است وهیچ کار دیگه ای نمیشه انجام داد به نظر شما مشکل از کجاست نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
ظاهرا موقع بالا اومدن ویندوز مشکل دارین
اول برید توی بایوس وببیند هارد رو میشناسه یا نه
اگه مشکلی نبود به احتمال زیاد ویندوز مشکل پیدا کرده (در اثر ویروس یا نرم افزار ناسازگار) و با یه ریکاوری مشکل حل میشه
یه کاری هم میشه بکنی که مثل مال من که دیشب بر اثر نصب تغییرات توی لینوکسهام و .... غیره قات زده بود مشکل حل بشه.نقل قول:
برو تو بایوس. تب آخرش Restore Defaults رو بزن و بعد بزن save and exits
چه طوری بری تو بایوس؟ میدونم میدونی بای دکمه ی دیلیت رو اول روشن کردن لپ تاپ هی بزنی که بره توش. :31:
دم همه ی دوستان گرم
ویندوز رو عوض کردم داره مثل ساعت کار میکنه :31:
چه سرعتی:8:
کسی زمان گرفته تو حالتهای(GPU , Entertainment , Quiet Office, Battery saving)باتری N61jq چقدر شارژ نگه میداره ؟؟؟
یه سوال دیگه کسی 7 , 64بیتی نصب کرده ببینه امتیازهایی که ویندوز به سیستمش میده چقدره ؟