سلااااااااااااااااااااامنقل قول:
کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلااااااااااااااااااااامنقل قول:
کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
را استانداردش اینه که یه کابل اپتیکال بخری از خروجی تلویزیون ( اگه داشته باشه - اکثر lcd ها دارن ) به ورودی اپتیکال سینمای خانگی وصل کن
يه سوال .گيرنده ديجيتالي كه خروجي كواكسيال داره و سينمايي كه ورودي اپتيكال داره رو چه طوري بايد به هم وصل كرد؟ چون گيرنده ديجيتال قابليت پخش فيلم باكيفيت full hd و صداي dts رو داره. ميخوام صداي 5 كاناله رو انتقال بدم چي كار كنم؟ باتشكر
زاستی 787 در برابر rs30 چی کم میاره؟ (با توجه به اینکه دیزاین مقول تری داره)
یعتی با خرید 787 چی از دست میدم؟ HDMI ورودی که نداره؟ Return برای HDMI چطور؟
یه سوال داشتم . ایا سینماهای خانگی دارای ورودی تصویر ه هستند یا فقط ورودری صدا دارند ؟ اگر ورودی تصویر دارند میشه بگید چه نوع ورودی دارند ؟ مثلا hdmi , composite یا component .
ممنون
یعد این مدل denon تو ایران موجود نیست ؟ بخوام از دوبی بیارم تعرفش کسی نمیدونه چقدره ؟
ای خدا توی این قسمت انگاری هیچ کسی فعال نیست...:13:
دیگه نمیتونم بخرم تا کمه کم یه هفته دیگه..:41:
من فقط یکی دو مدل معرفی میخواستم که تا حدودای 300 پام در بیاد و اگر بدون پلیر معمولی باشه بهتره hd player باهاش بتونم بخرم خیلی خوب میشه نشد هم که هیچ:46:
پیشاپیش ممنون از راهنمایی های شما دوستان:11::11::11:
من می خوام یه سیستم صوتی تصویری بخرم با این امکاناتی که می گم:1.یو اس بی خور باشه 2. خروجی هدفون 3.قابلیت اتصال ps3 (برای صدا) و تلویزون و مانیتور (برای صدا و تصویر)4.پخش دی وی دی و سی دی (صوتی و تصویری) 5پشتیبانی اکثر فرمتهای صوتی و تصویری6.رادیو 7.(همزمان چند دیسک بخوره که چه بهتر)خودم گشتم این 4 مورد پیدا کردم :
- Philips mcd 183
- Sumsung dg53
از بین این 2 تا کدوم تمام قابلیت ها رو داره و اگه مارک و مدل بهتری وجود داره معرفی کنید
>>>>>>>>>>>>فوری خواهشااااا<<<<<<<<<<<<
سلامنقل قول:
بسته به مدل سینمای خانگی داره
به طور معمول باید همه ورودی ها رو داشته باشه اما هر چه به طرف قیمت پایین بیایید ممکنه از ورودی ها کم بشه
مثلا در مورد دنونی که در بالا معرفی شده ( همونطور که در عکس لینک معرفی شده وجود داره ) 4 تا ورودی hdmi و .... وجود داره
اگه از دوبی گرفتی بده برات بیارن ( بدون گمرک + کمی ریسک ) ارزون میفته برات
آخه من خودم دارم میرم دو سه هفته دیگه اونجا . یعنی بگیرم بعد بدم برام بیارن ؟! من خودم بندرعباس زندگی میکنم اما از این روش هایی که شما میگید اطلاعی ندارم ! :دی چطوری بدم بیارن ؟! با قایق ؟ چقدر طول میکشه برسه بندر ؟ شما خودت تجربه داشتی ؟
من که شخصا فیلیپس را ترجیح میدم.نقل قول:
در ثانی شما 2 تا مورد معرفی کردید نه 4 تا
ای خدا توی این قسمت انگاری هیچ کسی فعال نیست... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه نمیتونم بخرم تا کمه کم یه هفته دیگه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط یکی دو مدل معرفی میخواستم که تا حدودای 300 پام در بیاد و اگر بدون پلیر معمولی باشه بهتره hd player باهاش بتونم بخرم خیلی خوب میشه نشد هم که هیچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش ممنون از راهنمایی های شما دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ندیدم ولی احتمال بسیار زیاد باید گیر بیاد.نقل قول:
---------- Post added at 05:47 AM ---------- Previous post was at 05:44 AM ----------
مدل اول که سینما بلوری هست و به حز اون مدل 3578 از بقیه مدل ها صدای بهتری داره.نقل قول:
---------- Post added at 05:48 AM ---------- Previous post was at 05:47 AM ----------
مناسفانه نمیتونید وصل کنید.نقل قول:
---------- Post added at 05:50 AM ---------- Previous post was at 05:48 AM ----------
شما جدا از اینکه حجم صدای بیشتر و تفکیک بالاتر رو از دست میدید همینطور تعداد زیادی ورودی خروحی نیز از دست می دید.نقل قول:
سینما بدون پلیر که نمی تونید تهیه کنید.نقل قول:
با توجه به قیمت مد نظر شما مدل LH-T765 از شرکت ال جی
مدل HTZ180 یا HTZ181 از شرکت پایونیر
هستش.
این پست را حذف کنید
ضمن تشکرنقل قول:
من درست متوجه نشدم. یعنی 3578 از 5550 صدای بهتری دارد؟
آیا فیلیپس مدل دیگر سنمای خانگی دارد که در این کاتولگ نباشد؟
ممنون:11:
اسپیکر 5.1 کانال با پورت HDMI (البته بدون پلیر) از چند تومن شروع میشه؟
لطفاً چند تا مدل معرفی کنید.
خب بالاخره یکی به پستم جواب داد:18:نقل قول:
سینما بدون پلیر که نمی تونید تهیه کنید.
با توجه به قیمت مد نظر شما مدل LH-T765 از شرکت ال جی
مدل HTZ180 یا HTZ181 از شرکت پایونیر
هستش.
دوست عزیز میتونید توضیح درمورد قدرت و پلیرشون و فرمت هایی که اجرا میکنن و قیمت و....
به من بدین ممنون میشم:11::11::11:
کسی می دو برای بلندگو های عقب RS-50 از کجا میشه پایه تهیه کرد.
سلام دوستان..
نظرتونو در مورد PIONEER HTZ-101 میخواستم..
قیمتشم 270 تومنه..
مدل چه سالی هست؟
یه سایت هست که آنلایم میفروشه، سه چهار مدل داره.نقل قول:
چاره
تو جمهوری هم باید پیدا بشود.
البته می تونی به دیوار هم پیچ کنی.
کسی میتونه یه بلندگوی 5.1 با کیفیت، زیر 600 - 700 و با رنگ مشکی برای این آمپلی فایر پایونیر 1019 به من معرفی کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان کسی در باره گیرنده های شرکت تکتا اطلاعاتی داره؟
من به سایت شرکت تکتا سر زدم اطلاعاتش خیلی کلیه:19:
آدرس سایت
کد:http://www.takta.com/FN_Home_Page.aspx
برای مثال در مورد دستگاه TK-110HD گفته شده توانایی پخش انواع فایل های تصویری و نوع فرمت فایل ها ذکر نشده.
حتی در مورد فایل های صوتی هم نوع فایل رو ذکر نکرده!
بله 3578 صدای بهتری دارد.نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم همین مدل ها هستند با توجه به اینکه مدل 3373 هم خیلی کمیاب هست و 3578 هم در حال کمیاب شدن هستش.
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
اسپیکر که پورت HDMI نداره.نقل قول:
اگر منظورتون اسپیکرهای کامپیوتر با ورودی اپتیکال هستند فکر کنم از 300 یا 350 یه بالاست.دقیق نمیدونم.تو قسمت مشاوره لوازم جانبی کامپیوتر مطرح نمایید.
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
من لینک سایت چاره رو میزارم براتون.هم توضیحات داره و هم قیمت و هم تصویر.نقل قول:
ال جی 765
[HTML] http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=4195[/HTML]
پایونیر 180
[HTML] http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=17835[/HTML]
پایونیر 181
[HTML] http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=25135[/HTML]
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
هم از خود نمایندگی پایونیر یعنی فروشگاه راستین و هم از پاساژ شرکا و یا از هر معازه دیگری که کلا جرفه ای کار می کنه.نقل قول:
به نظرم این مدل مربوط به سال پیش باید باشه.این مدل رو کجا دیدی؟چون تا اونجایی که می دونم این مدل رو نمایندگی اصلا وارد نکرده.نقل قول:
به نسبت قیمتش هم ارزش خرید داره.
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
اگر بودجتون رو به 800 تومن افزایش بدین می تونید jamo 606 رو تهیه کنید.نقل قول:
پس چه جوری تو سینمای خانگی صدای پلیر رو با استفاده از کابل HDMI به اسپیکرها (و همچنین تصویر رو به TV) میرسونن. کابل HDMI صدا و تصویر رو با هم منتقل میکنه دیگه.نقل قول:
نوشته شده توسط mr_rayan
اسپیکر که پورت HDMI نداره.
اگر منظورتون اسپیکرهای کامپیوتر با ورودی اپتیکال هستند فکر کنم از 300 یا 350 یه بالاست.دقیق نمیدونم.تو قسمت مشاوره لوازم جانبی کامپیوتر مطرح نمایید.
من دقیقاً از این سیستمهای سینمای خانگی سردرنمیارم. اما فکر کنم یه Sound Receiver دارن. درسته؟
در این مورد یه راهنمایی کنید ممنون میشم.
یادمه یه جا خوندم که نوشته بود خروجی HDMI پلیر رو فکر کنم به ریسیور میدی بعد دوباره از خروجی HDMI اون میدی به TV اگه اشتباه نکنم! :wac: اینجوریه؟
بلندگو با HDMI هم هست. این مدل رو ببین.
سه تا ورودی HDMI
1 خروجی HDMI
ورودی USB
ورودی ipod
ورودی اپتیکال و کواکسیال
تقریبا یه سینمای خانگی بدون پلیر است. تو لینک زیر اطلاعات کاملتری ازش هست.نمی دونم تو ایران گیر میاد؟
[HTML]http://www.pioneer.eu/uk/products/42/100/42/HTP-610/index.html[/HTML]
این نمایندگی پایونیر تو تهران آدرسش چیه؟ من تهران نیستم ولی میخوام یه سر برم سراغش.نقل قول:
سلام دوستان
من هفته دیگه ایشالا می رم تا از میکروهای فای های دنون یه مدلشو بخرم ، سری M یا F .... اما بعید می دونم مشهد پیدا شه :41: امکانش هم برام نیست که فقط برای خرید اون پاشم بیام تهران ، نمی شه هم بگم بفرستن از تهران چون حتما هم می خوام صداشو بشنوم قبل خرید :(
حالا عرضم اینه که اگه خدای نکرده دنون اینجا پیدا نشد حداکثر با همون حدود قیمت از این سیستم های تجاری ! :31: چه مدلی رو انتخاب کنم ؟ پایونیر ، فیلیپس ، سامسونگ ، سونی ؟ ..... کدوم مدلاشون ؟
رایان جان به دادم برس برادر :20::31:
2 هفته پیش فروشگاه راستین دیدمش..نقل قول:
پلیرش نسبت به 282 چیزی کم داره؟
خیابون جمهوری زیر پل حافظ..نقل قول:
رویرو پاساژ علائدین ..
ممنون.نقل قول:
اما یه مشکلی که داره اینه که پایه نداره و برای سینمای خانگی زیاد مناسب نیست. :20:
سینمای خوب با ورودی HDMI و LAN چی داریم در بازار؟ من خیلی کم دیدم همچین موردی.
اگه بخوام از Laptop خروجی صدای دالبی بگیرم(همزمان با تصویر) چیکار باید بکنم؟
Specifications
Compression formats: DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, WMV, AVCHD, MPEG4, XviD, MKV
Front / Side connections: Hi-Speed USB, MP3 Line-in
Rear Connections: HDMI output, Component Video output, Composite video (CVBS) output, AUX in, FM Antenna, Easy-Fit Speaker Connectors, Digital coaxial in, Dock connector, LAN, Wireless Rear Audio
Sound Enhancement: Night Mode, Dialog Enhancer, DoubleBass, FullSound, Treble and Bass Control
Sound System: DTS, Dolby Prologic II, Stereo, Dolby Digital 5.1, Dolby True HD, DTS 96/24
Picture/Display
Picture enhancement: High Def (720p, 1080i, 1080p), Progressive scan
Sound
Total Power (RMS): 1000 W
Frequency response: 20 - 20000 Hz
Signal to noise ratio: > 65 dB
Sound System: DTS, Dolby Prologic II, Stereo, Dolby Digital 5.1, Dolby True HD, DTS 96/24
Sound Enhancement: Night Mode, Dialog Enhancer, DoubleBass, FullSound, Treble and Bass Control
Equalizer settings: Rock, Action, Classic, Concert, Drama, Sports, Jazz
Video Playback
Compression formats: DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, WMV, AVCHD, MPEG4, XviD, MKV
Playback Media: DVD-Video, CD-R/CD-RW, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, Video CD/SVCD, BD Video, BD-R/RE 2.0
Video disc playback system: NTSC, PAL
Audio Playback
Compression format: MP3, WMA, PCM
Playback Media: DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, Audio CD, CD-R/RW
MP3 bit rates: 112 kbps - 320 kbps
Still Picture Playback
Picture Compression Format: JPEG, GIF, HD JPEG
Playback Media: DVD+R/+RW, CD-R/RW, DVD-R/-RW, USB flash drive
Picture Enhancement: Rotate, Zoom, Slideshow with music playback
Tuner/Reception/Transmission
Tuner Bands: FM
Connectivity
Front / Side connections: Hi-Speed USB, MP3 Line-in
Rear Connections: HDMI output, Component Video output, Composite video (CVBS) output, AUX in, FM Antenna, Easy-Fit Speaker Connectors, Digital coaxial in, Dock connector, LAN, Wireless Rear Audio
Power
Power supply: 220-240V, 50Hz
Standby power consumption: < 0.9 W
Power consumption: 200 W
Loudspeakers
Satellite Speaker: 2 Floor standing pillars
Satellite speaker impedance: 4 ohm
Satellite speaker freq range: 150-20000 Hz
Center freq range: 150-20000 Hz
Center speaker impedance: 3 ohm
Subwoofer freq range: 40-150 Hz
Subwoofer impedance: 3 ohm
Subwoofer type: Passive
Accessories
Included accessories: Remote Control, FM antenna, Power cord, Quick start guide, User Manual, World Wide Warranty leaflet, Batteries for remote control, HDMI cable
Compatible accessories: DCK3060 Dock for iPod, RWSS5510 Wireless Rear Audio, STS1300 Floor stand
Dimensions
Set Width: 435 mm
Set Height: 58 mm
Set Depth: 358 mm
Set weight: 3.7 kg
Surround Speaker Width: 262 mm
Surround Speaker Height: 1199 mm
Surround Speaker Depth: 264 mm
Surround speaker Weight: 3.55 kg
Center Speaker Width: 280 mm
Center Speaker Height: 95 mm
Center Speaker Depth: 92 mm
Center Speaker Weight: 0.68 kg
Subwoofer Width: 196 mm
Subwoofer Height: 395 mm
Subwoofer Depth: 342 mm
Subwoofer Weight: 6.3 kg
Packaging Width: 1180 mm
Packaging Height: 470 mm
Packaging Depth: 425 mm
Weight incl. Packaging: 21 kg
Front Speaker Depth: 115 mm
Front Speaker Height: 280 mm
Front Speaker Width: 100 mm
Rear Speaker Depth: 260 mm
Rear Speaker Height: 1101 mm
Rear Speaker Width: 260 mm
فکر کنم بشه براش پایه بخری. خوب البته چیز قشنگی در نمی یادنقل قول:
راستی من یک بار دیگه از جلوی اون فروشگاهی که خدمتتون عرض کردم رد شدم و دیدم که سری M هستش.نقل قول:
اگه تونستی حتما بیا تهران و از اینجا با خیال راحت خرید کن بهرحال دنون چیزی نیست که بشه به این راحتی از کنارش رد شد.
[HTML] http://www.denon.com.hk/Eng/Product/Pages/Product-Detail.aspx?Catid=7886e567-c40d-4602-9b74-2e3bcd85785d&SubId=56f96614-5ae7-4725-a78f-5d51dcc80e65&ProductId=051b1e60-8c2e-4276-ac97-0642656cf548[/HTML]
اگر هم کلا امکانش برات نیست که بیای برو سراغ فیلیپس MCD802/98 و صداش رو گوش بده ببین خوشت میاد یا نه.
مرسی رایان جان
منم به شدت امیدوارم همینجا بتونم دنون رو پیدا کنم ، قیمت اون سری m هم ظاهرا 580 هست تهران . و اون یکی F حدود 900
در مورد این فیلیپس هم ... :18:
چون دقیقا من همین توی ذهنم بود !! البته صداش رو نشنیدم اما طراحی خیلی شیک و خوبی داره :40:
حالا ایشالا که همین دنون پیدا می شه :42:
باز هم تشکر