نت گستر من داشتم اشغال بود نگیر
Printable View
نت گستر من داشتم اشغال بود نگیر
عزیزم اگه از مخابرات گرفتی که نمیتونی با این سرویست از طرح شبانه استفاده کنی
فقط تا سرعت 512 میتونن طرح شبانه استفاده کنن
بعشم نیازی نیست مودمو خاموش روشن کنی
چون وقتی تایم رایگان یشه خوده مخابرات ip آدرس ها رو سویچ میکنه و برای همین مودم خودش 1بار قطع و وصل میشه
با دانلود منیجر هم که بقیه کارها رو انجام میدی و خیال تخت میگیری میخوابی
مگه راه دیگهایی دارم اخه ؟ خط تلفن ندارم. چه راه دیگهایی وجود داره ؟ نت گستر با ۵۱۲ میشه شبی یه گیگ گرفت ؟نقل قول:
Sent from my XT1032 using Tapatalk
مگه روی خط نمیخوای بگیری؟ اگر وایرلس میخوای که اون فرق میکنه و ظاهرا اوضاعش بهتره ولی خبر ندارم چقدر میتونی بگیری
آره خوب خط تلفن ندارم وگرنه من مخابرات راضی ام میکنه! بله همون وایرلس رو میخوام بگیرم. فقط هیچ اطلاعی از سرعتش ندارم. الان من ماهانه 6 گیگ مبین نت میگیرم یعنی 12 گیگ دانلود شبانه بهم میده. اگه قرار باشه دانلودم با این تفاوت نداشته باشه که همین بمونه دیگه حدود 350 هزینه مودم و نصب این وایرلسه. واسه همینم میخوام از کیفیت این وایرلس نت گستر مطمئن بشم.نقل قول:
سلام
من الان 256 3 گیگ مخابرات دارم...چجوری میتونم به 512 5 گیگ ارتقاش بدم؟:n13:
....دایمی نه اعتباری
صاحب خط باید بره به امور مشترکین مرکز مخابراتیتون درخواست بدهنقل قول:
کارت شناسایی و آخرین قبضم هم ببره
صاحب خط بابامه....نقل قول:
من 256 دارم مال دو سال پیش...ماهی 7900 تومان
حالا اگر 1024 5 گیگ بگیرم مودم رایگان بهم تعلق میگیره؟
نقل قول:
خیر
فقط به کسایی که برای اولین بار میخوان adsl راه اندازی کنن تعلق میگیره.....
دوستان کمک
این سرویس 1 مگ شبانه مگه نداره؟...
تو مخابرات بعثت نوشته بود داره اما سایت خدمات مشترکین نوشته دارا نمی باشد
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام دوستان من اینترنت 128 - 4.3 گیگ ترافیک تعرفه قدیم دارم (9900) که کارم رو را میندازه اما تو این چند ماه یه مقدار دانلود دارم که میخواستم سروس 1 یا 2 مگ بگیرم و شبانه استفاده کنم.
حالا راحی هست که من بعد چند ماه استفاده از سرویس جدید به سرویس قدیم خودم با همون تعرفه ی 4.3 گیگ 9900 برگردم؟؟
اشتباه نکن ک 1 2 مگ شبانه ندارهگ...نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام دوستان
این اینترنت ما هم گاهی وصل میشه هر وقت که دلش بخواد
این نویز رو چه جوری می تونم اندازه بگیرم ؟
اصلا این قطع و وصلی برای شما هم هست یا نه؟
یکی از دوستام چند وقت پیش گرفته بود 1 مگ 3 گیگ ترافیک 14 تومن شبانه هم داشت شبی 3 گیگ هم دانلود میکرد؟!نقل قول:
البته مودم رایگان نمیخوام چون یکی دیگه از دوستان گرفته بود گفته بودن چون مودم گرفتی دانلود شبانه نداری.
سلام
تنظیمات vpi , vci مخابرات ( تو سعیدیه ی همدان ) بایر روی چند باشه ؟
کسی اینترنت 1 یا 2 مگ از مخابرات گرفته ؟
سرعت دانلودش چقدره ؟
در طول روز سرعتش چقدر کم و زیاد میشه ؟
پیشاپیش متشکرم
سلام
این جمله که تو قسمت مدیریت اکانت سایت مخابرات نوشته یعنی چی ؟
تاريخ انقضاء سرويس جاري شما نامحدود مي باشد.
یعنی این سرویسی که خریداری کردم هیچ وقت قطع نمیشه تا خودم برم مخابرات و درخواست قطعش رو بدم ؟ یا اینکه بعد از یکسال دوباره باید بری مخابرات تمدیدش کنی ؟
مرسی
تاریخ انقضاء نا محدوده یهنی تا خودت اقدام نکنی قطع نمیشه.
دوووستان كممممك
من يه طرح 12 ماهه گرفتم دايمي
هيچ جوري نميشه تخليه كنمش؟؟؟؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سرعت اینترنت سیم کارت ها چطوره ؟
من توی منطقه چمران با رایتل 28 کیلوبایت میگیرم و با همراه اول 11 کیلوبایت
بقیه تو مناطق دیگه با چه سرعت هایی میگیرن؟
3G ایرانسل سرعتش رو کسی تست کرده ؟
سلام دوستان انترنت نا محدود ميخواستم بگيرم از كجا بگيرم؟ يا اگر نا محدود خوب نيست تو همدان ابنترنتي كه ماهي نزديك ٢٠ گيگ رو بشه با هزينه حدود ٤٥ تومن جور كرد؟ سرعتم دانلودم هم ٢٠٠ باشه كافيه تقريبا
چي پيشنهاد ميكنين؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام ميتونم بپرسم اگه مخابرات دارين سرعت شبانه و روزنتون چقدره؟ ممنوننقل قول:
چرا هيشكي اينجا فعاليت نميكنه تاپيك داره خاك ميخوره :|
سلام
کسی میدونه که این مودمهایی که مخابرات میده چه قیمتیه؟؟؟؟؟؟؟
کسی اینجا پارس انلاین ، آسیاتک یا فن آوا داشته باشه ببینیم برا دانلود شبانه چطوره؟
لطفا اگه دارید بگید با کدوم سرویس چقد میگیرید...
مخابرات هم که همش یکساله داره و من اعتمادی ندارم بهشون.
من اسياتك دارم شبانه هاش براي سرعت هاي بالا خوبه فقط! سرعت سرويسي كه داريو تقسيم بر ١٦ كن ميشه سرعت شبانت :|نقل قول:
مثلا دو مگش شبي تقريبا ٢/٣ گيگي ميگيره
نقل قول:
کف نیاز من ! ماهی 60-70 خوبه نیازمو برآورده میکنه. البته 1/16 حساب کردم 3 گیگ میشه. پارس آنلاین اگه 2 مگ بگیری طرح 4 گیگش 6تام براش بگیری میشه همون 2 مگ 10 گیگ آسیاتک و همون هزینه 40 تومن نمیشه بیشتر دانلود کرد ؟ اسیاتک شنیدم خیلی پشتیبانیشون ضعیفه و بد رفتارن اینطوریه ؟ راستش این مورد خیلی برام مهمه. بعد این طرحاش چطوریه نگاه کردم یا باید 10 بگیری یا 20 گیگ. نمیشه گیگ اضافی گرفت ؟ همه شرکتها رو نگاه کردم انقد با دقت سرعت و حجم ها رو بستن هی تحریک شی سرویس بالاتر رو بگیری. 20 گیگ هم تفاوت کمی بین 2مگ و 10 مگ دارن که 72 در میاد. بین 40 تومن و 72 تومن تقریبا هیچ انتخابی نداری! اگه حجم بالاتر بخوای. مصرف من هم حدود 15 گیگ تو ماه.
دوست عزیز واسه تورنت چطوره الان من مبین نت دارم هفته ایی یه روز پیش میاد بتونم دانلود کنم اصلا شب و روز هر چی تورنت میزنم دانلود نمیشه نمیدونم چرا اینطوریه. منم تقریبا کل دانلودم تورنته. مال شما که اینطور نیست ؟نقل قول:
های وبم دارم راضیم ولی سرعت تورنتش کمتره از دانلود معمولی. قبلا که دانلود شبانه مبین نت باز بود سرعت تورنتم 90 درصد دانلود معمولی بود. حالا 90 نه ولی حداقل بیشتر از 20 درصد سرعتو نگیره ...
نقل قول:
هايوب كه يه جورايي همون اسياتكه :)) والا تورنت امتحان نكردم رو اسياتك ولي بعيد ميدونم مشكل داشته باشه چون فك نكنم ربطي داشته باشه
مرسی دوست عزیز. مبین نت کاری کرده که دانلود تورنت برام غیر ممکن نشون میده!نقل قول:
والا همین دیشب زدم تورنت رو اولش دانلود میکرد ! گرفتم خوابیدم صبح پا شدم دیدم تقریبا هیچی دانلود نشده. تازه از اون روزایی بود که فک میکردم بازه! تعرفه 15 گیگ مبین نت میگیرم مثلا 30 گیگ دانلود شبانه دارم ولی بیشتر از دو سه گیگ نتونستم بگیرم. همیشه تورنت قطعه. دو سه روز دگ تموم میشه مودمو میندازم سطل اشغال. حرومشون بشه اون 300 تومن مودم که گرفتن.
من دنبال اينترنت نامحدودم :( تو همدان اصلا به صرفه نيست! من دارم الان ماهي ٨٠ ميدم براي نامحدود اسياتك كه ميانگين سرعتم ١٢٠ !!!!!نقل قول:
چون انلاين بازي ميكنم لازمه كه انترنتم نامحدود باشه وگرنه تموم ميشه
به نام خدا
با تقدیم سلام واحترام
چند پرسش در مورد کمپین مخابرات داشتم داشتم
1.چرا در تعرفه های سیستم برای سرعت 5مگ و10 مگ نوشته up to 5 و up to10 ؟این up چه معنی میده؟؟؟
2.چرا تعرفه های up to 5 و up to 10 نوشته دارای "ip استاتیک" ?
پیشاپیش بابت پاسختون ممنونم
۱- چون سرویس جدیده سرعتش ثابت نیست شایدم ضریب اشتراکش بالا باشه up گذاشتن که مثلا تا ۵ مگ میتونه سرعت داشته باشه ولی ممکنه سرعت معمولش ۲ مگ باشه..نقل قول:
۲- قیمتاش بالاست و فکرنکنم به هرکسی این سرویسا رو بدند موسسات و شرکتهایی که این سرویسا رو میخرند معمولا نیاز به آی پی ثابت هم دارند.
سلام
دوستان کسانی که مخابرات دارن شبانش چطور هست ؟ اگه میشه منطقه رو هم بگین .
مثلا 512 روز چقدر میشه شبانه دانلود کرد ؟
سلام
کسی اطلاع داره مخابرات همدان بازم اینترنت نامحدود میده یا نه؟؟؟
سلام
نامحدود داره ارائه میده ...
سلام
دوستان سرعت آپلود اینترنت من خیلی کم شده (512 8 گیگ)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم ببینم کسی دیگه این مشکلو داره؟؟؟
پارس آنلاین هم که شبانه رو ورداشت ! فن آوا هم تو همدان که هیچیش معلوم نیست ! کسی سرویس ازش گرفته ؟
میمونه فقط اسیا تک اونم فوقش دو ماه دیگس شبانه رو ورمیداره.
تخلیه کن برو سرویستو عوض کن .... دو باره تخلیه ...
برا یه کار کوچیک ده روز الافی. هر سری هم ده روز باید قید اینترنتو بزنی. اخه اینم شد کار؟!!!
سلام چرا از مخابرات استفاده نمی کنی؟نقل قول:
باید ببخشید ولی سگ ب.شا.شه به مخابرات همدان که یه نامحدود نداره تو سرویساش
تعرفه فصلی هم میده که یکساله است و بگیری قبال گردنت شده اونم با چس مسقال حجم اضافه تر یا هر کوفت و زهر مار دیگه ای
مارم یه اشتباهی کردیم و گرفتیم حالا توش ماندیم یعنی یه گیم ساده آنلاین ساعتی 100 مگ میندازه ندانسته رفتیم جلو حالا بیا درستش کن
دوستان این نامحدود های شرکت ها چطوره؟ من تو نمایشگاه کامپیوتر از صبانت و اسیاتک پرسیدم آسیاتک که عملا گفت یه حجم ثابتی میدیم بعدش دیگه سرعت قطع میشه در حد دیال آپ ولی صبانت گفت بعد حجم اولیه با سرعت بالا سرعت اسمی میشه که خوبه حالا دوستان کسی تست کرده؟
من از پینگ و خلوتی مخابرات راضی ام ولی وقت و بی وقت قطعی بی دلیل داره نامحدود هم که نیست و باید یه نت دگ بگیرم