سلام
روش جدید برای هـک آخرین فریمور Nokia X6 و دیگر گوشی ها :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483567
Printable View
سلام
روش جدید برای هـک آخرین فریمور Nokia X6 و دیگر گوشی ها :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483567
سلام به همه دوستان
لطفا جواب سئوال من رو سريع بدين.ضروري هستش
صداي هنصفري من كمي مشكل داره.يعني هنگامي كه موزيك رو در حالت stop قرار ميدهم يه صداي كوچيكي(صداي مانند تيك تيك) از هنصفري شنيده ميشه و بعضي وقتا هم فرمان صوتي گوشي اجرا ميشه.
كسي دليلشو ميدونه؟؟؟؟؟؟؟؟
من دانلود و نصبش کردم . ولی وقتی که گوشی رو از طریق کابل به سیستم وصل می کنم و روی حالت Pc Studio میزارمش تا باهاش به اینترنت وصل شم کل آنتن گوشی میره و وقتی که کابل رو می کنم میاد .نقل قول:
برای مودم از طریق بلوتوث نیاز به برنامه نوکیا سویت هست :
کد:
http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5256118&postcount=2
بلوتوث هم که بازم نمیشه باهاش به اینترنت وصل شد چرا؟
دوستان صدای این گوشی و همینطور کیفیت موزیک پلیرش چطوره؟ در حد C5-03 هست از لحاظ صداش و پخش موزیکش؟
تجربه: اگه این گوشی رو نخریدید نخرید! توصیه می کنم به گوشی های معادل فکر کنید
چرا؟ مشکلش چیه؟نقل قول:
گوشیهای معادل پیشنهادیتون چیه؟
دادا من خریدم و خیلی ازش راضیم . حالا اومدن ساخت چین و با یه کیفیت پایین انداختن روت ما چیکار کنیم . برا همین توصیه می کنم از نمایندگی اصلی بخرین . من رفتم از مرکز استانمون از نمایندگی نوکیا خرید الانم دارم باهاش حال می کنم و کوچکترین مشکلی ازش ندیدم . اگه بازم بخوام بخرم همینو می خرم .
اگر به حدود 150 صفحه قبل برگردید من خودم تعلیمات بیشتر در حوزه ایکس 6 رو واسه دوستان نوشته ام. ایراداتش و مزایاشو.نقل قول:
اینجوری بگم خلاصت کنم همچی مالی نیست. شما برو بخر بعدا متوجه میشی که دیر شده
به به یه دو کلمه هم از مادر عروس بشنویم:31:نقل قول:
انگار رزمجو جان نشناختی منو؟ حتما شب بوده و تاریک:27::10:
صدو پنجاه شست صفحه قبل برگردی خود من از اولین کسانی بودم که ایکس 6 داشتم یادت رفت؟ انداختن اونم به من؟! کوتا بیا بابا:13:بگذریم
رزمجو جان من با این گوشی خیلی کار کردم زیاد لقمه دندونگیری نیست. ایرادات و مزایاشو بارها نوشتم دیگه تکرا مکررات میشه
یه سوال سرعت این گوشی بیشتره یا ۵۸۰۰
تفاوت آنچنانی تو سخت افزار نداره. ولی میشه گفت کمی بهینس چون رم 8 تا 32 داخلی رو ساپورت داره! تاچش چون بهتره راحت تر و سریعتر میتونی دستیابی داشته باشی. سرعت تو گالری عکس و فیلم یه ذره سسته.
یکی جواب ما رو هم بده -نقل قول:
البته یه چیز دیگه هم فهمیدم که خیلی بده اینه که بلوتوث این گوشی با بلوتوث کامپیوتر کار نمیکنه چرا ؟
خدمت دوستاني كه ميگن گوشي نوكيا x6 در جيبشون خاموش ميشه عرض كنم كه من دليلش رو فهميدم. گوشي خود من زماني كه از كيف استفاده ميكردم و قسمت پايين گوشي كه آنتن در اونجا قرار داره، در داخل كيف قرار ميگرفت، گوشي من هم خاموش ميشد و براي روشن كردنش چاره اي جز در آوردن باتري وجود نداشت. اما اخيرا به جاي اينكه قسمت پايين گوشي رو در كيف قرار بدم، گوشي رو طوري در كيف قرار دادم كه آنتنش بيرون قرار بگيره(يعني قسمت پاييني گوشي بيرون از كيف) و الان كه حدود 1 ماه ميگذره گوشي من خاموش نشد. دليلش فنيش رو هنوز به صورت دقيق پيدا نكردم. در صورت پيدا كردن اطلاعات جديد اون رو در سايت قرار ميدم.
شاد و پيروز باشيد:11:
دادا خیلی هم خوب شناختم ( انجمن تبریز ) . من خیلی از اغین گوشی راضیم . قبلش هم 5800 دستم بود . این واقعا عاله . 2 تا از دوستام که 58 داشتن با دیدن این و کار کردن باهاش اینو خریدن .نقل قول:
عزیز گوشی خوبی بود! نه تنها X6، تمام گوشی های هم رده خوب بودن مثل 5800،C6،N97 و ... ولی نه برای حالا! برای 2 سال پیش خوب بودن!نقل قول:
حالا با 370 380 تومن میشه گوشی خرید که پردازنده 1GHz اونم از نوع cortex a8 یعنی حدود 4 برابر قویتر از پردازنده X6 خرید! با فیلم برداری HD، صفحه نمایش بهتر، رزولیشن بیشتر، رم بیشتر، ...
برند های دیگه روی گوشی هایی 190 200 تومنی پردازنده هایی قویتری + چیپ مستقل گرافیکی کار گذاشتن ولی توی این سری از محصولات نوکیا یک پردازنده ضعیف، خیلی خیلی ضعیف هست که روش گوشی های 140 150 تومنی قابل قبول هست ولی برای گوشی هایی مثل N97 و X6 به هیچ عنوان ...
دیگه نباید برای این نوع گوشی ها پول زیادی خرج کرد! اگه کسی 200 تومن یه X6 اکبند بخره خوبه، ولی برای قیمت های 300 و بالاتر به هیچ عنوان گزینه خوبی نیست! یعنی کلا این سری گزینه مناسبی نیستند!
کلا نوکیا دیگه داره ... میشه!:41: چرا؟
چون برند های دیگه از گوشی هایی با پردازنده های دو هسته ای 1.2GHz اونم از نوع cortex a9 صحبت میکنن ولی فعلا قویترین پردازنده نوکیا ARM11 680MHz هست که حدود 12 13 برابر ضعیف تر هست!
برند های دیگه گوشی هایی با رم 1گیگ میدن بازار، نوکیا هنوز روی قویترین گوشی هاش رم 256 داره!
نمایشگر های برند های دیگه تا 2 3 برابر رزولیشن بیشتری دارند!
و...
لازم هست بگم که خودم N97 دارم، با گوشی های X6،5800،5230،C6 هم حداقل هر کدوم چند روزی کار کردم!
نقل قول:از هر دوتاتون متشکرم! بله این گوشی گوشی خوبی بود ولی در زمان خودش! حتی میشه گفت دو سه ماه بعد خرید این گوشی گوشی های بهترتری اومدن!نقل قول:
من خودم از نوکیا یکم دلچرکین شدم
از تعمیرکارها در مورد کیفیت قطعات داخلی ایکس 6 پرسیدم حتی از سایر گوشی های جدید نوکیا و همینطور سونی اریکسون وسامسونگ:
در مورد ایکس 6 گفت که مثلا بازرش یا اسپیکراش زیاد خوب نیستند یا اینکه گوشی رو یکبار باز کردی به سختی بسته میشهو خیلی حرفهای دیگه که الان یادم نیست. سامسونگ رو گفت قطعاتش آنچنان خوب نیست و همچنین سونی اریکسون.
در مرود آیفون گفت که قعطات مرغوب تری داره همچینن hTC ها که واقعا ازشون تعریف می کرد تو تعمیرات!
ولی بازم اینا ملاک خرید نیستند نه برای من و نه برای شما! :11:
بازم ممنون
سلام دوستان
توی گوشیهای سامسونگ یه قسمت داشت (Reject list) که زنگ بعضی ها رو ریجکت میکرد. و همینطور برای sms هم قسمت block list داشت.
توی این گوشی x6 گشتم نبود، باید برنامه ش رو دنلود کنم؟
ممنون میشم اگه برام بذاریدش
نقل قول:
نوشته شده توسط shadmehrshadow1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دانلود و نصبش کردم . ولی وقتی که گوشی رو از طریق کابل به سیستم وصل می کنم و روی حالت Pc Studio میزارمش تا باهاش به اینترنت وصل شم کل آنتن گوشی میره و وقتی که کابل رو می کنم میاد .
بلوتوث هم که بازم نمیشه باهاش به اینترنت وصل شد چرا؟
یکی جواب ما رو هم بده -
البته یه چیز دیگه هم فهمیدم که خیلی بده اینه که بلوتوث این گوشی با بلوتوث کامپیوتر کار نمیکنه چرا ؟
يكي جواب ما رو هم بده به جاي بحث
تنظیمات بلوتوث کامپیوتر و گوشی رو چک کنید، بعیده این مشکل ور داشته باشه!نقل قول:
چون با گوشی هایی مشابه مثل N97 و 5800 این کار رو کردم و از آنجایی که این گوشی ها در کل یکسان هستند و در جزئیات تفاوت دارند خیلی خیلی بعید میدومن این مشکل رو داشته باشه!
(با N97 هم کابلی و هم بلوتوث این کار رو کردم)!
سلام دوستان:
سیم کارت ایرانسل روی ایکس 6 هست،تا الان نتونستم با gprs کار کنم.اصلآ کانکت نمیشه!
چکار باید انجام بدهم؟
مسنجر نیم باز خوبه؟اگه بهتر سراغ دارین معرفی کنین.
ممنون.
چقدر بی حاله این تاپیک!!!
آقا ما نبودیم.
نقل قول:
تنظیمات رو دریافت کردید ؟
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
با برنامه های کاربردی میشه این کار رو انجام بدی اما فابریکی این برنامه نص بنیستنقل قول:
فکر نکنم.
بیش از یک ساله که گوشی دستمه
چکار باید انجام بدم؟
از اپراتور مورد نظر بگیر (ایرانس یا همراه اول)نقل قول:
چگونه بگیرم؟ایرانسله
چجوری میشه صدای عکس گرفتن رو برداشت. روی سایلنت هم صدا میده
انگار نمیشهنقل قول:
نمیشه . هر کاری کنیم نمیشه .
سلام دوستان
دیگه اعصابم بهم ریخته و آبروم رفته تو چند مورد از این مشکل.
گوشی من جدیدا اس ام اس که میاد نه ویبره میره نه زنگ میزنه نه علامت new ,essage بالای صفحه روشن میشه! و فقط notification light چشمک میزنه و روشن خاموش میشه!
دوستان گفتند که برم ریست کنم.منم با کد *#7370# ریستش کردم و درست شد باز بعد از یه هفته همین شکلی شد!! تاحالا چندبار هم ریست کردم ولی حل نشد مشکلش.
دوستان لطفا کمک کنید که چکارش کنم.
ممنونم
نقل قول:نقل قول:عزیزان این قدر ناامید نباشید!نقل قول:
همین حالا روی گوشی من(N97) وقتی روی سایلنت هست صدا نداره، چراغ قرمز فیلم برداری هم خاموش هست!
کافیه از فریموری که این قسمت هاش دستکاری شده استفاده کنید!
شاید به خاطر برنامه هایی هستش که نصب می کنینقل قول:
شاید کوک فریمورت مشکل داره
هركاري كردم نشد . تازه گوشي هم كه تنظيمات خاصي نداره . حتي بقيه گوشي ها مي تونند با بلوتوث كامپيوتر كار كنند فقط با اين گوشي نميشه .نقل قول:
در مورد كابل چي ؟
چرا وقتي گوشي در حالت Pc syudio قرار مي گيره آنتنش ميره؟
یکی از دوستان در خواست کرده بود
عکس برداری و فیلمبرداری مخفی با lcd خاموش برای گوشی های سری 60 ویرایش سوم و پنجم
w w. m o b i l e s t a n . n e t /showthread.php?t=130877کد:http://w
سلام
چطور میشه موقع عکس گرفتن صدای فلش را قطع کرد؟
یا موقع فیلم گرفتن اون صدای بیب اولش رو قطع کرد؟
دوستان فراموش نكنيد كه صداي فلاش دوربين براي احترام به حريم خصوصي تعبيه شده و قطع اون به وسيلهي هك كردن نقض حريم خصوصي ميباشد.نقل قول:
عجججججججججب!!!!!نقل قول:
حالا شما از کجا فهمیدی ما میخوایم به حریم خصوصی دیگران تجاوز کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟:2:
حریم خصوصی؟ کدوم حریم خصوصی؟ شما مطمعنی که توی ایران زندگی میکنی؟نقل قول:
آقا کسی قطح کردن صدا رو بلده یاد بده . قول میدیم به حریم خصوصی کسی وارد نشیم . اگه بخواییم وارد از اینا استفاده می کنیم :
[PHP]http://www.irancctv.ir/?page=show-cat&name=spy-camera&id=22&lng=fa[/PHP]
سلام
خواستم چندتا سوال کنم از دوستانی که این گوشی را خریدن:
1.گوشی مجاری هست یا فنلاند؟
2.زبان فارسی داره یانه؟
3.عمر باطری این گوشی تا چند روز دوام داره؟
4.ایا داخل کارتن گوشی cdگوشی موجود هست یا نه؟
چون یکی از دوستان خریدن و گفتن cdنداره ولی بجاش داخل مموری کارت برنامه های کاربردی موجود هست.
5.صفحه لمسی این گوشی کار باهاش راحت هست ؟/منظورم این بود صفحه لمسی حساس هست که با اشاره انگشت عکس العمل نشون بده؟
ممنون میشم کاربران بزرگوار , بنده را راهنمایی کنند...
شاد و پیروز باشید :11:
1نقل قول:
کره اش از همه بهتره
2اره
3 زیاده بستگی به استفاده داره
4 اره
5 توپه