سلام بچه ها
اینجا کسی میدونه افراد فارغ التحصیل چه جوری میتونن ؟ با برنامه قلم چی تا قبل عید درس ها رو تموم کنن ؟!!!!!
لطفا راهنمایی کنید
Printable View
سلام بچه ها
اینجا کسی میدونه افراد فارغ التحصیل چه جوری میتونن ؟ با برنامه قلم چی تا قبل عید درس ها رو تموم کنن ؟!!!!!
لطفا راهنمایی کنید
bale.dar morede zoj ketaba k har dota bayad ba ham khunde beshe dge.نقل قول:
با برنامه قلم چی تا قبل عید درس ها رو تموم کنن ؟!!!!!
من خودم دو سال قلم چی بودم چون آزمون های قلم چی غیر استاندارد اعصاب آدم خورد میشه من میگم برو گزینه 2 سوالاش خیلی استاندارد
سوالات قلم چی غیر استاندارد اعصاب آدم رو خورد میکنه من خودم 2 سال قلم چی بودم من میگم برو گزینه 2 خیلی بهترنقل قول:
امروز دیگه اگر خدا بخواد کارنامه ی نهایی رو سایته:42: ! کشتن ما رو تا این کارنامه بیاد:33:
امیدوارم هیچ کدوم از ما وقتی کارنامه رو دیدیم اعصابمون خورد نشه :5:
کسی میدونه کدوم کتابا برای کنکور 89 عوض شده؟
شما بايد از برنامه جلو بزني ، البته اگه بخواي با برنامه كانون پيش بري نميتوني پيش رو جلوتر بخوني ...نقل قول:
ولي پايه رو ميتوني ، همين طور كه دوست عزيزمون مهديس خانم گفتن بايد زوجها رو هر دوشو بخوني و توي آزمون يا يكيشو جواب بدي يا نصف ، نصف ...
البته اگه خيلي وقت داشته باشي ميتوني برخي مباحث پيش 2 رو هم بخوني...:46:
نظر شما محترمه ...نقل قول:
خيلي از دوستان اينجا كانوني هستن وخوهشا با اين حرفاتون استرس الكي ايجاد نكنين ...
برنامه قلم چی خیلی کند نیست؟؟
راسی برا موسیقی توصیه میکنم سنتی مثه استاد شجریان گوش بدید
راسی برا موسیقی توصیه میکنم سنتی مثه استاد شجریان گوش بدید خیلی آرامش بخشه چیزی ام تو ذهن آدم نمیمونه خودم قبلا فقط رپ گوش میدادم نه ساسی و این شر و ورا بیباک گوش میدادم کل شون م حفظم ولی زدم تو کار سنتی:8::8::8::8:::5::5:
نقل قول:
دوست عزیز نظر شما محترم هستش . این بحث رو تو تاپیک نظر سنجی گزینه2 مطرح کن . طرح این بحث در اینجا باعث میشه که بچه ها استرس پیدا کنن .
ممنون
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=350237[/HTML]
راستی تبسم مثل اینکه کار اون تپیک پیمان گرفت چون خود ADMIN تاپیک رو بسته . :20::31::27:
راسی برا موسیقی توصیه میکنم سنتی مثه استاد شجریان گوش بدید خیلی آرامش بخشه چیزی ام تو ذهن آدم نمیمونه خودم قبلا فقط رپ گوش میدادم نه ساسی و این شر و ورا بیباک گوش میدادم کل شون م حفظم ولی زدم تو کار سنتی:8::8::8::8:::5::5:
نقل قول:
پست تکراری ممنوع است
نقل قول:
شرمنده اشتبا شد:41::41::41:
ولی خودتم 4 صفحه پیش تکراری دادی:5::5:
نقل قول:
درسته بعضی وقتا پیش میاد برای من هم که اشتباه شد به خاطر این بود که وسط load شدن dc شدم دفعه دوم هم که نوشتم رو همین صفحه comment نوشتم .
دلیل تذکر هم این بود که شما تقریبا تو 3 پست یه موضوع رو مطرح کردین
راسی برا موسیقی توصیه میکنم ......
به هر حال شرمنده اشتب شد مال منم:11::11:نقل قول:
مننم کیبوردم خرابه با کیبرد مجازی دارم میتایپم:19:
خواهرزادم یه لیوان شربت داد خوردش
امروز ما رو زنگ آخر بردن تو سالن مدرسه, یه مشاور که کلی چیز بارش بود رو آورده بودن. میگفتن که پولش رو مدرسه داده تا بیاد اینجا صحبت کنه. البته میدونم الکی میگفتن و حتما مجانی بوده.نقل قول:
در هر صورت آخر جلسه ازش پرسیدن که کدوم بهتره؟ کانون, گزینه 2, سنجش...؟ گفت: بهترینشون سنجش هست. گاج رو هم که از هر کس میپرسی میگن امسال سال اولشه... (در حالیکه من سنجش رو خیلی خیلی کم شنیدم و اکثرا کانون رو خیلی تعریف میکنن)
اما من میخوام اینو بگم:هر کس یه چیزی میگه. از نظر من, همون موسسه ای خوبه که در اون راحتی. همونی که نزدیکه و فکر میکنی ارزونتر هست. از نظر من هیچ کدومشون فرقی ندارن بلکه مهم اینه که با شرکت در این آزمونها, خودت رو برای درس خوندن تحت فشار بذاری و درس رو بخونی.
چون اگر خودت رو مجبور نکنی, مثل من که هی میرفتم پشت کامپیوتر, سریع میری سر یه کار دیگه و درست رو کنار میذاری.
میشه سال دومی ها راهنمایی کنند :10:
من تستهایی رو که پارسال مثلا برای عمومی ها زدم مثلا از روی گاج دوباره باید از رو همونا بزنم و همش تکراری مخصوصا عمومی ها که جوابا یادمه:45:
اختصاصی ها هم همین طور بعد تازه خیلی از جوابا یادم میاد میدونم کدوما رو اشکال داشتم به نظر شما همونا رو بزنم اشکال نداره ؟؟؟؟(حالت حفظی پیدا نمی کنه ؟
میشه خواهش کنم راهنمای در این مورد دارید به منم بگید:41:؟
ممنون از نظرتون ولی خیلی تاکید کردی:31:نقل قول:
من اکثرا شجریان گوش میدم ولی باید بگم که فرقی نداره اونم تو ذهن آدم میاد.ولی به نظرم اصلا مهم نیست.
من فکر میکنم بعضی دوستای گلم خیلی حساس شدن.آهنگ گوش کردن تفریح مورد علاقه خیلی از ماهاست پس اگه توش افراط نکنیم خیلی برامون خوبه(البته دوستان توجه کنن که آهنگ های شاد گوش بدین و از گوش دادن به آهنگ هایی که ازش خاطره بد دارید پرهیز کنید).اینکه میگید وسط درس یادمون میاد و شروع میکنیم به خوندم به نظر من چیز بدی نیست من خودم بعضی وقتا موقع تست زدن آهنگ میخونم(البته کم باشه خوبه ها نه اینکه همش آهنگ بخونین :46:)تازه بعضی وقتا 1 اتفاقای جالبی هم میافته مثلا همین چند روز پیش من 1 جمله رو میخواستم حفظ کنم و 1هو 1آهنگ یادم اومد اون جمله رو ریتم اون آهنگ سوار شد خیلی حال داد و راحت حفظ کردم.
البته بعضی ها هم با آهنگ درس میخونن که این برای آقایون اصلا توصیه نمیشه برای خانوما هم احتمالا اصلا توصیه نمیشه:31:.(چون خانوما میتونن در 1لحظه رو چند تا کار تمرکز داشته باشن اینو گفتم ولی به هر حال برای خانوما هم با آهنگ درس خوندن بازده نداره)
این که جوابا یادتونه که خیلی خوبه ،نشون میده که شما هنوز مطالب یادتونه.ولی به نظر من شما اگه خیلی اصرار به تست زدن دارید باید برای عمومی ها تست های تالیفی و مفهومی بخرید و شروع کنید به تست زدن.میدونید خیلی ها فکر میکنن که هرچی تست بیشتر بزنن بهتر یاد میگیرن این زمانی درسته که مطالبی رو که قبلا خوندن درست تکرار کرده باشن کلا به نظر من تکرار درست مطلب مفید خیلی بهتر از اونه که درباره اون مطلب از رو چند منبع بخونید.نقل قول:
به نظر من دروس ادبیات و دینی در چند سال اخیر طوری شده که زیاد تست زدن توش بدرد نمیخوره،شما باید سعی کنین که خود کتاب رو به دقت بخورین و به روح مطلب دست پیدا کنین.
برای اختصاصیا هم بازم اینکه اشکالاتون یادتون میاد عالیه.اینکه مشکل نیس ،مزیته.به نظر من اینقدر تستها رو تکرار کنین که احساس تسلط روی اون کتاب رو پیدا کنین (خیلییییییییییی احساس خوبیه) بعدش برید سراغ کتابای دیگه. کلا در زندگی آدم باید نسبت یه 1 مورد دیکتاتور و فاشیست باشه اونم کتابه..
دوستان میبخشید زیاد شد.
من زمانی که میرفتم موسسه نصرت برای تندخوانیش یه نوار به ما دادن که گفتن تنها نواریه که موقع گوش دادن بازده ای رو افزایش می ده.خود آقای نصرت تاکیید می کرد اصلا موقع درس خوندن به آهنگ گوش ندید و چون این تنها آهنگیه که به اثبات رسیده بازده ای رو افزایش می ده ما بهتون می دیم.
اگه رو cd بود براتون میزاشتم ولی متاسفانه رو نواره.
با سلام.
از دوستان خواهش میکنم منو کمک کنن.(اگه اطلاعی دارن) مثلا اگه یه نفر تو منطقه 3 باشه و بخواد تو کنکور رشته ی تجربی رتبه ای در حدود هزار تا 2 هزار بدست بیاره چه درصد هایی باید داشته باشه؟(در ضمن معدل کتبی دیپلمش که ریاضیه 11/80 هستش.
لطفا درصد ها رو بگید که حساب کار هم گیر ما بیاد هم گیر طرف.مرسی
یا حق
خب حالا اگر کلا ازمونی در کار نباشه چی:41:یه سایت هست به اسم پارسی تست که ازمون انلاین میگیرهنقل قول:
ولی کارش قوی نیست... تعداد شرکت کننده هاش هم خیلی کمه این که به درد نمیخوره:41:
حالا من قبل کنکور یه تجربه ی ازمون هم ندارم :41::41::41:
خودم که نمیتونم از خودم بگیرم؟اصلا بر فرض که سوال ها رو گرفتم ....کارنامه و تراز مهمه....
بچه ها من چی کار کنم که نبود این ازمون جامع رو جبران کنم؟؟؟
:31:امروز 4 اکتبره ، ایشالا فردا دیگه نهایتاً پس فردا اقا پیمان اینجاست:11:نقل قول:
راستی تبسم مثل اینکه کار اون تپیک پیمان گرفت چون خود ADMIN تاپیک رو بسته .
نمیدونم... فکر کنم یکم باید منتظر باشید تا یکی از بچه ها بتونه جواب بده چون معمولا این اطلاعات رو همه ندارننقل قول:
لطفا درصد ها رو بگید که حساب کار هم گیر ما بیاد هم گیر طرف
از طرفی نمیشه دقیق گفت...هر کس هم بگه حدودی میگه
مگر این نیست که کار نشد نداره؟ پس کسی که دوست داره این رتبه رو بیاره تشویقش کنید که بکوب بخونه . چرا؟
چون اگر درصدایی که گفتن باید کسب کنه بالا باشه ، نباید نا امید بشه و باید بخونه
اگر هم درصدایی که گفتن پایین باشه باز هم نباید کم کاری کنه و باید بخونه
خیلی وقتا ادم پله ی اول و هدف میگیره نتیجش میشه دو سه پله پایین تر....پس بهتره که دست بالا بگیره و بخونه
:11:
نقل قول:
زیست شناسی سلولی مولكولی دانشگاه شهیدبهشتی -تهران رتبه در منطقه 1334فارسی 56
عربی 20
دینی 65
زبان 57
زمین 13
ریاضی 14
زیست 65
فیزیک 58
شیمی 60
علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهیدبهشتی -تهران رتبه در منطقه 1760
به ترتیب دروس بالا :
52
30
65
38
2
37
69
64
45
علوم ازمایشگاهی دانشگاه علوم پزشكی گیلان -رشت رتبه در منطقه 2433
به ترتیب دروس بالا :
53
50
62
21
0
8
66
37
45
سلام این سایتم هست که آنلاین آزمون میگیره ، کارنامرو هم بالفاصله بعد از آزمون ارائه میده :نقل قول:
کد:www.raheandishe.com
سلام
راستی کسی میتونه شمارنده رو برام تشریح کنه که بر چه اساسی تعیین میشه ؟ همون 13 رقمیه
مرسی
نقل قول:
دستتون درد نکنه :11:مرسی
ولی 200 دفعه اطلاعات ثبت کردم انگار نه انگار... ادرس و شماره و شهر و کد پستی هم که فقط از ایران قبول میکنه.... با این حال هر چی هم زدم بازم قبول نکرد....نه اینکه بزنه اطلاعات ناقص یا درست نیت
ولی صفحه کار نمیکرد....
نمیدونم ...:41:
سلام حتما شما یک کارنامه الان داری ببین بالای صفحه نوشته شمارنده برای من که 9 رقمه اصلا اسم شمارنده روش هست اگه پارسال هم جزو کانون بودی هنوز شمارندت تغییر نکرده امسال هم همونه :46:نقل قول:
لازم نیست برنامت رو به هم بریزی از دیفرانسیل 1 که جلوتر نمی ره تو امتحان یعنی نمی تونه بره پس با دقت درس رو بخون ماست مالی کنی رتبت می شه شماره موبایل پس فقط درست بخوننقل قول:
منم پارسال همین مشکلو داشتم باید با مدرسه پیش میرفتم تازه کتاب ابی رو هم باید میخوندم در کنار اون کتاب اضافه هم دیگه با خودم بود این از مشکلات پیش دانشگاهی دیگهنقل قول:
کتاب رمزینه هم تستهای سنگینی داره و هم وقت گیره به نظر من لازم نیست تک تک سوالاتو حل کنی وقتی قدر مطلقو مثلا فهمیدی بورو سراغ مبحث بعد چون با معلم پیش رفتن خیلییییی مهمه چون اون موقع هست که می فهمی چه چیزایی رو مشکل داری و اشکالاتت در میاد:46:
انقدر هم گیر نده که باید کل تستا رو بزنی ماس مالی کردن هم خییلییییییییی اشتباهه
نظر من مثل این مشاوراس که تو تلویزیون میرن اونم اینه که با برنامه مدرسه پیش برو 100% مطمئن باش ضرر نمیکنی از تجربیات بقیه استفاده کن نزار خودت این موضوع رو تجربه کنی گور بابای قلم چی مدرسه رو بچسب و مطمئن باش که به همه مباحث دیر یا زود میرسی زیادم وسواس به خرج ندهنقل قول:
اینجا یه سوال از دوستان هم داشتم این کارنامه نهایی ازمون سراسری 88 چیه توش قرار چی بنویسن؟!
دوستان هر چند اینجا جاش نیست من معذرت می خوام ولی چون اینجا بازدید کننده زیاد داره مجبور شدم
کارنامه نهایی اومده برید ببینید ونظرتونو توی تاپیک کارنامه نهایی کنکور 88 بگید:41::41:
من که اعصابم خورد شد :18:
hm...
پیشنهادتون واسه ریاضی سوم تجربی چیه؟؟؟
لطفا زود بگین ضروریه ...
اگه ممکنه برام پیام بزارین آخه وقت نمی کنم بخونم اینجا رو.
ممنونم بجه ها.
نقل قول:
بهتره به اینجا مراجعه کنی
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237105&page=225[/HTML]
مرسی! تا حدی میتونم بهش فکر نکنم!نقل قول:
ببین حالا برنامتو بهم نزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بنظر من این وسط این یه فعالیت تفریح بی خطریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی هم سر حالت میکنه هم وقت نمیگیره هم ....
چیش اذیتتون میکنه؟اینکه تو ذهنتون تکرار میشه؟میتونی بهش اهمیت ندی؟
بعضی وقتا که من میام واسه فرار از این کار متن کتاب رو بلند بلند میخونم یوهو اخر جمله راک میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی انقدر بهش توجه نمیکنم و دوباره میخونم تا از بین میره الان عادت کردم
اگر میتونی عادت کنی گوش ندی که خیلی عالیه فقط اون اواسط یوهو دلت خواست باهاش کنار بیا
مطمئن باش حواست باشه لطمه ای به کارت نمیزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقعی که رپ ایرانی گوش میدم اینطوره. وقتی خارجی گوش میدم با اینکه بازم میخونم باهاش، اما بهتر بیخیالش میشم.
امروز مدیر ما حرف میزد سر صف. گفت اصلا کلاسو آزمون نرید! خوب نیس! بیاین مال مدرسه رو برین!نقل قول:
هر صورت آخر جلسه ازش پرسیدن که کدوم بهتره؟ کانون, گزینه 2, سنجش...؟ گفت: بهترینشون سنجش هست. گاج رو هم که از هر کس میپرسی میگن امسال سال اولشه... (در حالیکه من سنجش رو خیلی خیلی کم شنیدم و اکثرا کانون رو خیلی تعریف میکنن)
به نظر من که تکرار خیلی خوبه. من خودم توی برنامه م هست که تکراری هم بزنم. به نظر من تست تکراری زدن و فهمیدن، بهتر از مختلف زدن و نفهمیدنه. (البته برای اختصاصی این قانون صادقه)نقل قول:
میشه سال دومی ها راهنمایی کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تستهایی رو که پارسال مثلا برای عمومی ها زدم مثلا از روی گاج دوباره باید از رو همونا بزنم و همش تکراری مخصوصا عمومی ها که جوابا یادمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختصاصی ها هم همین طور بعد تازه خیلی از جوابا یادم میاد میدونم کدوما رو اشکال داشتم به نظر شما همونا رو بزنم اشکال نداره ؟؟؟؟(حالت حفظی پیدا نمی کنه ؟
میشه خواهش کنم راهنمای در این مورد دارید به منم بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
راستی نگفتین واسه زمین شناسی چه کتابی خوبه؟
سلام
بچه ها کسی میدونه جزوات و سوالات کنکور آزمایشی گزینه دو رو از کجا خریداری کرد؟
ممنون
نقل قول:
سلام الهام خانوممممم.
کم پیداییی ؟
معلومه روزی 15 ساعتو میزنی ؟:31: شوخیدم
شما سه راه دازی :
1.یا زنگ بزن روابط عمومی گزینه 2 رو مخشون کار کن
2.دست دوم فروشی های انقلاب
3.روز 5شنبه روزنامه همشهری رو بخر تو ضمیمه جمعه بازار برو صفحه آخر قسمت کب کنکوری . اونجا میتونی بخری
من راه 3 رو پیشنهاد میکنم چون جزوها هم جدیدتر هستش هم تمیزتر نگهداری شده
راستش راه 4 هم داری
4. از بچه های گزینه 2 که تو ازمونها هستن
edited by Dianellaنقل قول:
دوستان اگه کسی میدونه امسال کدوم کتابها عوض شد برای کنکور ریاضی ممنون میشم
سلام بچه ها
15 رشته بدون کنکور در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود از پذیرش بدون کنکور دانشجو در این واحد دانشگاهی خبر داد .
مهندس مسعود اخیانی گفت : دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود از بین دارندگان مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی برای نیمسال اول سال تحصیلی 88 در مقطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته ، بدون کنکور دانشجو می پذیرد . وی افزود : این دانشگاه در رشته های عمران ، معدن ، معماری ، نقشه کشی معماری ، مکانیک ، مکانیک خودرو ، الکترونیک ، کامپیوتر ، حسابداری ، مدیریت ، تربیت بدنی ، الکتروتکنیک ، ساخت و تولید ، ساختمان و صنایع شیمیایی پذیرای داوطلبان علاقمند است . اخیانی اظهار داشت : علاقمندان واجد شرایط به تحصیل در این دانشگاه می توانند با در دست داشتن مدارک از تاریخ 7 مهرماه 88 به اداره آموزش مراجعه نمایند . وی تاکید کرد اطلاعات بیشتر و مدارک ثبت نام در سایت روابط عمومی دانشگاه به آدرسدرج شده است .کد:www.nedapress.com
مدارک لازم جهت ثبت نام :
1- اصل مدرک دیپلم سه ساله فنی و حرفه ای ، کاردانش یا پیش دانشگاهی + 2 نسخه تصویر آن
2- داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم جهت برادران
3- 6 قطعه عکس 4*3
4- اصل شناسنامه و کارت ملی + 2 نسخه تصویر آن
5- تکمیل نمودن فرمهای ثبت نام
پذيرش دانشجو بدون كنكور در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اسلامشهرکد:http://nedapress.com/index.php?option=com_content&task=view&id=445&Itemid=1
معاون آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اسلامشهر از پذيرفتن دانشجو بدون آزمون در نيمسال اول 88-89 در اين واحد خبر داد.
يدا... طالشي، معاون آموزش دانشگاه آزاد اسلامي واحد اسلامشهر در گفتگو با ايسكانيوز گفت: دانشگاه آزاد اسلامي واحد اسلامشهر با هماهنگي هاي صورت گرفته با سازمان مركزي به منظور افزايش سطح علمي افراد و ايجاد فرصت براي كساني كه موفق به شركت و يا قبولي در آزمونهاي مراكز آموزش عالي نشده اند، براي ترم جديد در 6 رشته كارداني پيوسته و ناپيوسته دانشجو ميپذيرد.
وي افزود: بر اين اساس تعداد محدودي دانشجو در 6رشته كارداني پيوسته و ناپيوسته با در نظر شرايط و ضوابط سازمان مركزي اين دانشگاه پذيرفته ميشوند.
طالشي ادامه داد:داشتن ديپلم هنر براي متقاضيان رشته هنرهاي تجسمي-نقاشي در مقطع كارداني پيوسته و دارا بودن مدرك پيش دانشگاهي يا ديپلم نظام قديم براي متقاضيان رشته هاي ادبيات، تربيت بدني، توليدات گياهي، ديني و عربي و نقشه برداري در مقطع كارداني ناپيوسته الزامي ميباشد.
این گاجم ترکونده هرچی مولف خوبه داره میاره تو گروه خودش مثل آقای عنایت کشاورزی که تو رمزینه با ریاضیات گسسته و هندسه تحلیلی کولاکی به پا کرد ، بعدش هم الان تو سایت گاج تو لیست مشاورا اسم آقای پیروز دیدم فکر کنم همون آقا پیروز معروف تو انتشارات کتاب سبز که خیلی ها تعریفش میکردن بخصوص پیمان عزیز (راستی پیمان پس چرا برنگشت ؟ یعنی بایدتا ساعت 12شب صبر کنه تا از بن شدن خارج بشه؟)
این آقا پیروز واسه گاج هم یه کتاب نوشته فعلا اسم کتاب "بی نام تا اطلاع ثانوی"
لینک کتاب:سایت اصلی آقا پیروز ( چیزای جالبی واسه کنکوریها نوشته)کد:http://moshavereh.gaj.ir/node/79
راستی دوستان امسال باران کوثری هم با ما کنکور میده:31:(تو سایت همین آق پیروز بود)کد:http://www.piroozgroup.ir
تغییرات خاصی نبوده:لینک زیر:نقل قول:
کد:http://www.piroozgroup.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=254:------89-88-&catid=55:1387-10-22-20-52-05&Itemid=71
چون چند صفحه قبل در مورد تیک تاک دوستان سوال کرده بودن من چند روز پیش تیک تاک و تاکتیک گرفتم نظر خودمو در موردشون میگم:
دوستان به همگی توصیه میکنم یه دفتر تست زنی تیک تاک بگیرید تا تست زدنتون بی ارزش نشه این دفتر تیک تاک 113 صفحه پاسخ نامه داره که تقریبا میشه 18000تا تست(هر صفحه 159تا تست)+7 صفحه هم واسه آزمون های جامع ، فکر کنم بشه لیست همه کتب تست وارد این دفتر کرد تازه پشت صفحه هم میتونید نکات مربوط به اون درس بنویسد یا تست های مهم علامت گذاری کنید تا بعدا دوباره دنبال تست های مهم و .... من که از تیک تاک خوشم اومد راستی اولش هم فهرست داره که لیست کتابارو فهرست کنید مثلا من واسه ریاضیات 2 آبی کانون که 1100تا تست داره 17 صفحه جا گذاشتم و نوشتم از صفحه 13تا 20 ریاضیات 2 خلاصه بهتون توصیه میکنم حتما یه تیک تاک واسه تست زدن بگیرید.
تاکتیک هم گرفتم چون دفترهای برنامه ریزی سایر انتشارات ندیدم نمیتونم بگم نسبت به اونا خوبه یا نه ولی این دفتر با من سازگاره من که به کمک این دفتر امروز از ساعت 7:30تا 13 تقریبا 5ساعت درس خوندم (قبلا خودمو میکشتم طی 24ساعت به زور 5 ساعت میخوندم ) ولی این تاکتیک واقعا بهم کمک کرد.
بررسی درس دیفرانسیل در کنکور سراسری88
[HTML]http://gozine2.ir/files/File/gzjavan/12-7-88.pdf[/HTML]