سلام عزیزمنقل قول:
من که کمتر میتونم بیام ولی سعی میکنم حتما بیام و سر بزنم :46:
Printable View
سلام عزیزمنقل قول:
من که کمتر میتونم بیام ولی سعی میکنم حتما بیام و سر بزنم :46:
نیلنا جان :40:منم باهات موافقمنقل قول:
بحث در مورد حجاب هم خوبه ....هر چند که در حال حاضر دیگه حجابی نمونده:41: ...
ورونيكا اسم يكي از نسخه هاي اويل هست:10:نقل قول:
موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بیایین در مورد اینکه چرا تو مدرسه ای که حتی یه پسر نیست مقنعه بزاریم!!!!!! واقعا چرا؟
كي گفته دخترا نميزارن؟:27:نقل قول:
ما كه هر وقت مدرسه ميريم البته توي كلاس بچه ها مقنعه هاشونو در ميارن كسي هم كاري نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته رشتمون ايجاب ميكنه چون اگه يه وقت مقنعت رنگي شد بيا و درستش كن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TanXنقل قول:
:10:
منم به طرز خفنی با عسل بانو موافقمنقل قول:
هم به شدت نخ نما شدن و هم این که حالا فرضا بحث کردیم، آخرش چی؟ چیزی تغییر می کنه؟
خوب حالا يه موضوع بگيد در موردش صحبت كنيم :19:نقل قول:
يه موضوع كه همه راضي باشن :10:
بله حقوق زنان توي جامعه ما خيلي پايمال شده . چرا دختران و زنان نبايد هر رشته اي كه دوست دارن بخونن چرا بعضي از رشته ها مختص آقايونه و اگه يه دختري بره اون رشته غير عادي تصور ميشه. چرا هنوز هم توي بعضي از خانواده ها كار كردن دختر ها بده و كار رو فقط براي آقايون ميدونن. چرا از نظر بعضي ها جنس مونث بودن محدود بودنه و اينكه يه خانم نميتونه كارهايي كه ديگران انجام ميدن رو انجام بده.و...............................
البته الان خيلي بهتر شده ولي باز هم حقوق زنان ضايع ميشه .
اين چيزايي رو كه شما ميگي نگار جان من تا حالا نديدم يعني تا اونجايي كه ديدم دخترا هر رشته اي رو كه ميخوان ميخونن كار هم ميكنن. به هيچ وجه محدود نيستن حالا نميدونم شما منظورت چيه!:18:نقل قول:
منم نگفتم همه جا اينجوريه ولي هنوزم بعضي ها اين عقايد خاك خرده شون رو كنار نذاشتن و فكر ميكنن كه زن بايد تو خونه باشه و مرد بيرون. يكي از دوستان نزديكم خيلي دوست داره بره سر كار ولي مادرش و خانوادش نميذارن بره سر كار. دلم به حالش ميسوزه.خودم هم يك بار رفتم و باهاشون صحبت كردم .علت مخالفتشون نا امن بودن جامعه براي دخترها و سوءاستفاده از اونها بود. من خيلي حرف زدم ولي قبول نكردن.نقل قول:
من ميخوام بگم كه حالا چون خودمون يا اطرافيان نزديكمون اين مشكلات رو ندارن دليل نميشه كه بگيم اين جور مسائل ديگه نيست.و همه خانواده ها به سطح بالايي از فرهنگ و تفكر رسيدن و روشن فكر هستن.
اون كه آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هنوز چنين افرادي پيدا ميشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا حيف!:41:
خوب فکر کنم یکی از دلیلاش به خاطر اینه که از همون دوران عادت کنیم به این قضیه و شرایط :20:نقل قول:
دوستان سلامجای اینا بگید چرا جامعه کلا دختر رو یجور دیگه میبینه همه میگن دختر مگه ابروشو اونطوری بر میداره؟؟؟ دختر مگه موهاش رو اون رنگی میکنه؟؟؟؟اصلا چه معمی داره دختر اینجوری وسط خیابون بخنده یا حرف بزنه؟؟؟هیچ دقت کردین اگه یه دختر واسه خودش بخواد راه بره و شعر بخونه یا واسه خودش حرف بزنه همه میگن خله و بد درباره ی دختر فکر میکنن اما یه پسر چی؟؟؟ اصلا چرا اگه اونا بیرون باشن تا نصفه شب یعنی لابد کار دارن اما ما اگه بیرونبمونیم بعد 9 10 شب یه مشکلی داریم و همه به یه چشم دیکه نگاه میکنن؟؟؟اصلا چرا همه فکر مییکنن دخترا باید کار خونه بلد باشن اما پسرا مهم نیست؟؟؟؟
نقل قول:
نگار جون منم باهات موافقم:33:
البته باید اینو هم گفت که ما خودمون باعث این اتفاق هستیم:44:
وقتی من خودم ارزشمو بیارم پایین و به خاطر پوششم یا رفتارم به هر بی سرو پایی اجازه توهین بدم ....اونوقت از دیگران چه توقعی دارم:41:
ما باید ثابت کنیم که ما یک وسیله خوشگذرانی برای مردها نیستیم ...ما هم یک انسانیم با عقاید خودمان:20:
اينو هستم!:41:نقل قول:
تاييد ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همه حرفات موافقم. نميدونم چرا بعضي از كارها فقط براي دخترها بده.نقل قول:
مثلا طلاق گرفتن:اگر زني طلاق بگيره توي جامعه به ديد بدي بهش نگاه ميكنن و امكان ازدواج دومش كمه ولي اگر مردي طلاق بگيره اينجوري نيست و.................... بايد فرهنگ سازي بشه. چطور براي خيلي چيزهاي ديگه ميشه خوب براي اين مسائل هم بيان فرهنگ سازي كنن.
متاسفانه اين جور فرهنگها بد جور جا افتاده :19:نقل قول:
امكانش نيست نظر تمام مردمو تغيير داد
مجبوريم سعي كنيم بهانه دستشون نديم كه پشت سرمون حرف در بياد!:27:
سلام به همه
من دوباره برگشتم
راستش از موضوع بحث خبری ندارم
وقت زیادی هم برای خوندن ندارم
می شه یکی کمک کنه؟
- من سهیلا
- 22 یا 23 سالمه
- گرافیک خوندم
دیگه چی باید بگم برای معرفی ؟؟؟
اگه همینا کافیه که :10:
ولی اگه چیزه دیگه ای هست بگین تا بگیم .
:11:برای شما
چه جالب منم دارم گرافيك ميخونم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:نقل قول:
نقل قول:
ولي مطمئن باشين من مديريت ميخونم :27::27::27::27::27::27: گرافيك نميخونم :27::27:
اقايون نبايد پست بدن ، مافيا وبابك كوجائيد ؟؟؟؟
نقل قول:
از اونجايي كه گفتي خانوما بي معرفتن :27::27::27::27::27::27:
سلام دوست جونها موضوع بحثاتون جيه؟
به به راه كوير جون باز افتخار دادند تو اين تاپيک پست ميدند .جدا عجبه خانم ! بقيه كجاند كسي از اين ليلاي نامرد خبر نداره
سلام مهراريا گلم ، والاماكه سراغ گرفتيم شماتحويل نگرفتي دوستم :دي
بحث بشه مامخلص شمام هستيم دربست تا مصر
مرسي عزيز
من فعلا سرماي سخت خوردم اصلا حال و حوصله ندارم امروزم بهترم امدم سر نت يكم
بحث كه !!!!!!!عزيز باز تاپيک خوابيد .دوستان هم باز بحثهاي قديمي و بي نتيجه راه انداختن من دوست ندارم شركت كنم
شما بيا و يه بحث شروع كن تا ما در خدمت باشيم
نقل قول:جا داره به سخن گهر بار راه کویر عزیز این نکته رو هم اضافه کنم که واژه ی MaN در انتهای نام کاربری شما، دلالت بر مذکر بودن شما می کنه و دیگر هیچ!!!نقل قول:
نقل قول:
آره واقعا
یه کاری بکنید
من حوصلم سر رفت خوب!!!:20:
مهراريا گلم انشاا.... زودتر خوب بشي !!!
پيرو سخنان دوست عزيزم كارين :دي
ايول عكس العمل ، چه سريع بن شد !!!!!!!
اي بابا شما وقتي بن ميشيد يه نام كاربري ديگه درست ميكنيد كه فقط بيايد جايي كه نبايد باشيد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با اين كارا به جايي نميرسيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس براي چي ميايد مزاحمت ايجاد ميكنيد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
كاملا مشخصه!:27::27::27::27:نقل قول:
موفق باشيد :10:نقل قول:
راستي قبلا كه اينجا صندلي داغ بود ديگه برگزار نميشه:41:
سلام دوست خوب ببخشيد من يه مدت نبودم و با دوستان جديد مثل شما اشنايي ندارمنقل قول:
اولا صندليمون شيشه اي بود و به خاطر بي معرفتي عزيزان فعلا تمام شده هست .شايد باز وقتي همه دور هم جمع شديم شسروع بشه.
راه كوير جونم مرسي خانمي .
كارين جونم منم حوصلم سر رفت از اين بحثهاي بي مزه بياييد يه بحث جالب ترتيب بديم شايد همه خانمها باز امدند اينجا
نقل قول:
خودت شروع کن عزیزم، من پشتت ام:31::20:
من مغز این کارا رو ندارم و گرنه یه ایده ای، بحثی، چیزی می گفتم که درباره اش بگپیم!!!
ابراز وجوووووووووووووووود
سلوم
منم هستم....
امیدوارم همگی حالتون خوب باشه
طی یک عملیات ضربتی همه را از راه دور می بوسم
سلام بر همه!
می گم امروز فکر کنم همه تعطیلن کیا می رن برف بازی؟
می خوام عکس آدم برفی آینده ام رو اینجا بذارم اگه شما ها هم هستین مسابقه بذاریم ببینیم کی برنده می شه!!!
:31:نقل قول:
طی یک عملیات ضربتی همه را از راه دور می بوسم
سلام به همه ی خانوما:11:
منم بعده قرنها اومدم:31:
نمیدونم چه خبره اینجا...
مگه قبلا صندلیه داغ نبود اینجا؟؟؟:18:
قضیه چیه؟؟؟
من که امروز اصلا از خونه بیرون نمی رم!نقل قول:
سلام بر همه!
می گم امروز فکر کنم همه تعطیلن کیا می رن برف بازی؟
می خوام عکس آدم برفی آینده ام رو اینجا بذارم اگه شما ها هم هستین مسابقه بذاریم ببینیم کی برنده می شه!!!