دوستان با این اوصاف خرید پلاسمای سامسونگ مدل C470 را پیشنهاد میکنید؟ (به قیمت 890)
دوستان با این اوصاف خرید پلاسمای سامسونگ مدل C470 را پیشنهاد میکنید؟ (به قیمت 890)
-اگر به برند خاصي علاقه دارين بفرمايين تا از همون برند بهتون مدل پيشنهاد بديمنقل قول:
-ميتونيد مدل هاي معروف بازار مثل C650 يا LD660 رو از نزديك ببينيد كه توصيه ميشه
این lan قابلیت اینترنت هم در این مدل دارد ؟نقل قول:
در سامي ها و بعضي مدلهاي ال جي USB فوق العاده اي هم دارين كه تمامي فرمت ها رو از روي هارد براتون اجرا ميكنه و شايد نياز به PC رو فراموش كنيد
-ميتونيد سراغ برندهاي ديگه هم برين
SONY EX700
SAMSUNG C6900
LG 7600
و....
usb در این مدل قابلیت اتصال هارد یو اس بی نداره ؟
و قیمت حدودی این مدل هایی که فرمودید را هم میدونید ؟
چه تلویزیون هایی در حد LED NX700 40 سونی هستند؟ با همون رنج قیمت. چه LED چه LDC.
-نه قابليت مورد نظر در مورد اينتر نت رو ندارهنقل قول:
-پورت جداگانه براي اتصال H.D.D. دارند
-در مود قيمت بستگي به اندازه واينچ شما داره
من تو همین پلاسماهای فرودگاههای خودمون که ساعت پرواز و... روش نوشته میشه اینطوری خیلی دیده ام که همه از مدلهای اولیه پلاسما بودند. اتفاقا تو همین فرودگاه (اهواز) مدلهای جدید پلاسما ، تولید دو سه سال اخیر هم هستند که با اینکه ساعتها یه نوشته ثابت روشون بوده هیچ مشکلی پیدا نکرده اند.نقل قول:
-اين مدل تفاوت خاصي نسبت به سري هاي ديگه نداره البته كمي بهتر از EX700 عمل ميكنهنقل قول:
-تنها تفاوت عمده اون ديزاين زيبا و فوق العاده اين پنل هست والبته قيمت بالاي اون
-ميتونيد سراغ LE8500 ال جي برين
-و يا ميتونيد سراغ SAMSUNG C6900 برين
-همينطوره خيلي كم شده مخصوصا در نسل هاي جديد NEO PDPنقل قول:
من تو همین پلاسماهای فرودگاههای خودمون که ساعت پرواز و... روش نوشته میشه اینطوری خیلی دیده ام که همه از مدلهای اولیه پلاسما بودند. اتفاقا تو همین فرودگاه (اهواز) مدلهای جدید پلاسما ، تولید دو سه سال اخیر هم هستند که با اینکه ساعتها یه نوشته ثابت روشون بوده هیچ مشکلی پیدا نکرده اند.
-منتها تك وتوگي و استثنا پيدا ميشه كه البته به نحوه استفاده از پنل هم خيلي مربوط ميشه
-به هر صورت اين پنل ها مستعد IR هستند و اميدواريم در اينده نزديك به كلي اين قضيه حل بشه
بین این دو تا تلویزیون کدوم بهتره:
1- 40PFL9704 فیلیپس (LCD)
2- Bravia NX700 40 سونی (LED)
-WOW ...نقل قول:
-رنگ ها توي سري هاي 9 فيليپس خيلي متفاوت وشاداب هستند به سادگي ميتونيد تو نمايندگيها اين رو از نزديك لمس كنيد
-هر چند NX ها هم تصاوير خوب وقابل قبولي دارند منتها به نظر من فيليپس كنتراست و رنگ هاي زيباتري رو بهتون ميده
[HTML]http://www.avforums.com/forums/lcd-led-lcd-tvs/876608-philips-lcd-2009-series-9604-9664-9704-a.html[/HTML]
-با توجه به اينكه NX ها ال اي دي هستند مشكلاتي مثل ابري شدن رو هم بيشتر ميبينيم
-البته سري هاي 9704H در واقع LEDPRO هستند سيستمي كه با افزايش تعداد ال اي دي هاي پشت پنل سعي كرده بر روي نور عبوري از پنل كنترل بهتري داشته باشه با نور دهي local dimming كه كاملا برتر هست نسبت به edge led ها
اصلا کیفیت led های موجود تفاوت آنچنانی با Lcd ها دارند که ارزش این هزینه ی اضافی را داشته باشه ؟نقل قول:
در ضمن این مدلها که بحث کردیم از چه نوع led ی هستند ؟
من تو سایز 40-42 مد نظرم هست
سلام دوستان میخواستم بدونم یه سینما خانگی خوب تا ۲تومن چی بگیرم بهتره؟چه مارکی؟lcd یا led?
در حال حاضر LED واقعی تو ایران داریم؟ یعنی FULL LED؟
40PFL9904 فیلیپس، ارزش قیمتش رو داره؟
سلام دوستان
من بین lg42LD660 و samsung 40C695 و ال ئی دی ال جی le5500 شک دارم البته به خاطر قیمت ال ئی دی زیاد طرفش نمیرم اما اگه کمک کنین خیلی ممنون میشم و اینکه آیا ارزش داره پول بیشتری پای LED بدم یا نه
-شايد بشه گفت در ال اي دي هاي گران قيمت بله تفاوت وجود داره كنتراست و برايتنس بيشتر كاملا به چشم ميادنقل قول:
-منتها در سري هاي ارزان قيمت ميشه گفت ال اي دي هاي حاشيه اي نقايص خودشون رو بيشتر نشون ميدن
-كافيه توي نمايندگي مدل مورد نظرتون رو بگزارين روي يك ورودي و صفحه سياه بياد ..
-اين مدل ها همه edge led هستند
-قيمت ها در اين اندازه حدود 1700 -1800
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
- مدلي كه خيلي معروف شده بود و البته با قيمت مناسب پنل le700 شارپ بودنقل قول:
-در مورد فيليپس هم شايد از نظر من اين هزينه غير معقول باشه
- چجوري بگم طلبه ميخواد :46:
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
-دو مدل ال سي دي كه انتخاب كردين جز بهترين انتخاب هاي ممكن هستنقل قول:
-به نظر من يكي از دو مورد رو انتخاب كنيد وازش لذت ببرين
-در صورتيكه بخواين سراغ le8500 برين ميشه گفت تفاوت ملموس هست ولي در اين مورد نه
با تشکر از جوابتون اما اگه شما خودتون بخواین بین این دوتا انتخاب کنین کدوم رو انتخاب میکنین و به چه دلیلینقل قول:
-خوب اين به سليقه شما بيشتر بستگي داره چه ديزايني رو بيشتر ميپسندين ؟نقل قول:
-650
-بخاطر پنل شفاف وگلاسي رنگ ها شاداب تر هستند (البته رفلكس صفحه هم بيشتر ميشه)
-كنتراست خيلي خوب اين پنل كه در ال سي دي ها ميشه گفت بي نظير هست
-فكر ميكنم پردازند هاي hyper real engine نسل سوم پردازنده هاي سامي خيلي عالي عمل ميكنه
-امكانات و مخصوصا usb h.d.d اين مدل براي هارد اكسترنال (هر چند ld660 هم قابليت اجراي فرمت ها رو داره )
-ديزاين وطراحي اين پنل رو بيشتر ميپسندم
نه مدل خاصی نمیخوام فقط میخوام خوب باشهنقل قول:
سلام
یه پلاسما خوب با قیمت حدود 1.400 بهم معرفی کنید
در ضمن نظر خودم روی v20 هست.
یه مدل 32 lcd پیشنهاد بدین قیمتش هم مهم نیست . مرسی
با درود
لطفا کوتاه و عامیانه این اصطلاحات را توضیح دهید.با سپاس
-اسکارت
-anynent
-ورودی rs232 برای چه کاری است؟
ممنون و سپاسگذار از همه شما
از اين پلاسماي Panasonic V20 خيلي تعريف ميكنن و من برام كيفيت رنگها و نرم بودن تصاوير مهمه از سامسونگ و ال جي هم خوشم نمياد در كل , شما چي پيشنهاد ميديد برام سراغ LCD هاي سوني يا پلاسماي V20 پاناسونيك از همه بهترينه ؟
حد اكثر قيمت 1800000 تومان و سايز 42 - 46 اينچ مد نظرمه
ممنون از راهنمائيتون
-همون دو مدلي كه معرفي شد ميتونند بهترين گزينه ها باشند در رنج قيمتي شمانقل قول:
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
-فكر كنم جوابتون رو دادم عزيزنقل قول:
با اين قيمت g10
-اگر هم بيشتر ميتونيد هزينه كنيد قطعا v20
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
-خيلي كلي ميشهنقل قول:
-lg ld660
-sony ex500
-samsung c650
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-اسكارت نوعي از اتصال هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
anynet+ قابليتي هست مربوط به كنترل دستگاههايي كه توسط hdmi به Hdtv تون متصل هست با يك ريموت كنترل
-rs 232 پورت هم در واقع يك استاندارد براي بورد ها ومدارات الكتريكي هست كه البته 3 نوع هست a-b-c
و كاربردي ترين اون هم rs 232c هست
با سپاس فراوان به شما که همیشه پاسخگوی دوستان هستید.واقعا خسته نباشید.
-این rs232 در ال سی دی به چه درد میخورد؟ چه امکان اضافه ای را به کاربر میدهد؟
ممنون و سپاسگذارم
[QUOTE=t_tanhayam;5771209]-همون دو مدلي كه معرفي شد ميتونند بهترين گزينه ها باشند در رنج قيمتي شما
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
-فكر كنم جوابتون رو دادم عزيز
با اين قيمت g10
-اگر هم بيشتر ميتونيد هزينه كنيد قطعا v20[COLOR="Silver"]
عزیز ، بغیر از پاناسونیک مارک های دیگری هم تو این قیمت پیدا میشه می خوام
سفارش بدم از دبی برام بفرستن ؟
-البته در ال سي دي ها وال اي دي ها ديگه اين رابط وجود نداره با امدن usb داره فراموش ميشهنقل قول:
-اين پورت الان بيشتر توي بعضي مدل هاي پاني ديده ميشه و تا جايي كه من اطلاع دارم مربوط به كد دهي وبرنامه دادن وتنظيمات پيشرفته مربوط به پنل مثل اين نمونه :
[HTML]http://up.--------.com/images/yfvean21ec22yvdk37hl.pdf[/HTML]
نقل قول:
عزیز ، بغیر از پاناسونیک مارک های دیگری هم تو این قیمت پیدا میشه می خوام
سفارش بدم از دبی برام بفرستن ؟
سلامنقل قول:
قیمت 40PFL9904 فیلیپس چند است؟ در سایز 46 اینچ قیمت را دارید؟
ممنون
-40 رو اطلاع دارم 4 تومان ولي 46 رو نهنقل قول:
سلام:20:
از یک تا حداکثر یکو نیم بهترین انتخاب برای خرید lcd چه برند و کدوم مدلشه ؟ ممنون (در ضمن حداقل 40 اینچ باشه)
ممنون:11:
سلام دوستان الان نمایندگی ال جی توی اصفهان اومد که برامون گیرنده دیجیتال رو فعال کنه فعال کرد و رفت و کنترلش رو جا گذاشت
سریعا بهم بگید میتونم با این کنترل چه کارایی کنم
-مي تونيد اين تاپيك رو ببينيد:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=450633[/HTML]
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
-SAMSUNG C650نقل قول:
-LG LD660
-SONY EX500
اقا 660 ال جی بلوتوث داره؟ منظورم سخت افزارش هست؟
-مطمئن نيستم گويا از طريق USB اداپتور مجزا ميخوادنقل قول:
[HTML]http://asia.cnet.com/how-to-select/tvs/lg/0,3800020858,62200858-5,00.htm[/HTML]
دوستان کاربلد ماچه ال سي دي اي بگيريم بهتره 42 اینچ باشه. سونی ،سامسونگ، ال جی ، پاناسونیک ، فیلیپس، شارپ ؟
با درود
ایا کابلی وجود دارد که یک طرفش سه فیش av باشد و یک طرفش پورتhdmi .(تبدیل av به hdmi)
ممنون
دوست عزيز ميتوني از هر برندي انتخابي داشته باشينقل قول:
-lg ld660
-samsung c650
-sony ex500
-sharp le700)full led)
-panasonic s20
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
-كابل hdmi به كامپوننت هستنقل قول:
-منتها av به hdmi فكر نميكنم حداقل توي ايران بشه گير اورد
اگه بخوام سونی بگیرم چی؟42 اینچی یا 46 ؟نقل قول:
سلام
پاناسونیک پلاسما تو قیمت 1200 چی گیر میاد؟؟
تو قیمت 1200 lcd و plasma چی گیر میاد ؟؟ هر مارکی باشه