مقایسه سرعت ویواز و امنیا اچدی :
افتخار و اقتداری دیگر برای دارندگان این گوشی :دیکد:http://www.4shared.com/video/l6iBksUE/YouTube_-_i8910hd-vs-vivaz-cpu.html
مقایسه سرعت ویواز و امنیا اچدی :
افتخار و اقتداری دیگر برای دارندگان این گوشی :دیکد:http://www.4shared.com/video/l6iBksUE/YouTube_-_i8910hd-vs-vivaz-cpu.html
اینکه میگین بعد از یه مدت از کار میوفته یعنی چی میشه؟نقل قول:
نسخه نهاییش نیومد؟
8 گیگ گارانتی اصلی 550 تومننقل قول:
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
نقل قول:چطوری میشه دانلود کرد؟
و چطوری میشه فلش کرد؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز این برنامه تریال هست و بعد از مثلا 2 هفته از کار میوفته و نسخه فول یا کرک شده نیست.من که هنوز نسخه کاملشو ندیدم بیاد.
ممنون.نقل قول:
من منظورم این بود که وقتی از کار میوفته واسه گوشی مشکلی پیش نمیاد؟
نزدیک به 1500 ویدئو مربوط به omnia 8910 hd که مراحل مختلف رو در بر میگیره از اپدیت تا مقایسه صفحه نمایش و دوربین و ...
و اجرای 62 برنامه بصورت همزمان بر روی 8910 اچ دی ...که مثل اینکه با این فریمور انجام شدهنقل قول:
کد:http://www.fromplay.com/tag/I8910/orderby-relevance/page1.html
HX-V4-Speed-SE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:http://www.gizmos-and-gadgets.net/samsung-omnia-hd-runs-62-apps-simultaneously/
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد.فقط برنامه دیگه کار نمیکنه.
این برنامه ای که میگید از کار می افته همچین برنامه جالبی هم نبود 2 روز استفاده کردم دیگه پاکش کردم . یه خورده گرافیکی باحاله .
این ورژن HX-V4-Speed-SE کسی نصب کرده خوبه یا نه ؟ امکانات سه بعدی رو داره ؟ لینک دانلود چی کسی داره ؟!
سلام دوستان بالاخره کسی این ورزن HX-V4 رو نصب کرد مصرف باتری تغییر کرده یا نه سرعت گالری چطور؟
دوستانی که i8910 دارن میشه با برنامه n82smartیه تست از پردازش سی پی یو بگیرن تو تاپیک ویواز یک دوستی تست کرده واسه سی پی یو نوشته بود 833 mhz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه امکان داره شما هم به تست کنین و عکسشو اینجا بزارین ------- در آخر هم وقتی شتاب دهندهی گرافیگی ساتیو و امینا اچ دی و ویواز یکی هست پس بر روی چه مبنایی میگن مثلا ویواز بهتره یا امینا اچ دی --- حالا واقعی کدوم بهتره؟
خوب از اونجا که فلش کردنش اونقدرا ساده بود که من بفهمم تصمیم گرفتم یه اموزشی هم اینجا با همین فرمویر بدم. اموزش فلش معمولیش تو موبایلستان هست، بدک نیست اونا رو هم بخونید. اما اصلش همینه.
مر حله اول: باید ویندوز xp داشته باشید. برنامه ی فلشر سیمبیان گویا با غیر این ویندوز کار نمی کنه. اگر ویندوز ویستا یا سون دارید می تونید به صورت مجازی یه ویندوز اکس پی هم بریزید و از اونجا کار کنید. برنامه های خوبی برای این کار داریم. بهترینشون vmware هست، برای اکثر سیستم عامل ها یه ورژن داره. مجانیشم virtual box شرکت sun (اوراکل) هست. که خودم خیلی دل خوشی ازش نداریم.
مرحله دوم: باید درایور های فلش این گوشی رو دانلود و اینستال کنید. که اون هم توی موبایلستان پیدا می شه .
اما برای راحتی کار من اینجا این فلش درایور ها و مایکروسافت MSXML ( که اینم لازمه. ) رو می ذارم. ( از سایت خود hyperX برداشتم.):
کد:http://rapidshare.com/files/335925729/HyperX.rar
کد:http://www.megaupload.com/?d=U3CI0S33
کد:http://www.mediafire.com/?00j2gnttzyy
کد:http://uploading.com/files/8325de74/HyperX.rar/
کد:http://www.easy-share.com/1909081660/HyperX.rar
مرحله سوم:
خوب، الان تقریبا اماده اید برای انجام عمل قشنگ فلش.
الان باید فرمویر مورد نظر رو دانلود کنید. که تو این مورد خاص می شه فرمویر کوک شده ( دستکاری شده ) ی هایپرکس. دستش درد نکنه.
برای دانلود به ادرس زیر مراجعه کنید:
انتهای صفحه ی باز شده فرمویر اصلی رو دانلود می کنید، با ککانتن پک مدل گوشی خودتون. ( 8 گیگ یا 16 گیگ.)کد:http://hx-custom-roms.com/?page_id=1245
توجه کنید که الان احتمالا ورژن عربیش هم اومده. که فارسی رو ساپورت می کنه. اما تو این عکس انگلیسی و چند لوکالیزیشن دیگه رو فقط داره.
حجم خود فرمویر تقریبا 70 مگابایته. که بعد از انزیپ کردن به 150 مگابایت می رسه.
حجم کانتنت پک گوشی های 8 گیگا بایتی تقریبا 290 مگابایته. که بعد از انزیپ کردن، به 363 مگابایت می رسه. ( ورژن 16 گیگا بایتیش حجمش تقریبا همینه. یکی دو مگابایت هم کمتر.)
مرحله چهارم: یه بک اپ از اطلاعات ی از گوشیتون که لازم دارید بگیرید. بعد از فلش همه چیزش پاک می شه.
بعد گوشی رو بزنید به شارژ. در موقعفلش کردن باید باتری فول باشه.
دو فایل زیپی رو که دانلود کردید رو انزیپ کنید.
الان همه چیز اماده است.
مرحله ی پنجم: گوشی رو در حالت بوت لودر قرار بدید. برای این کار خاموشش کنید. بعد دکمه ی زیاد کردن صدا و دکمه ی قفل رو نگه دارید. حالا دکمه ی پاور رو نگه دارید. گوشی روشن می شه. می ره توی یه صفحه ی ابی. تو سبک برنامه های داس.
فرمویر ها تا جایی که من بهشون برخوردم دو نوع هستن. یه مدل که فایل های اجرایی هستن، و خودشون همه کار رو انجام می دن. و یه سری از فرمویر ها فایل هستن و باید توی برنامه ی سیمبیان فلشر شناسونده بشن و اون برنامه کارا رو انجام می ده. تقریبا به جز اولش که باید فایل ها رو انتخاب کنیم مراحل عین هم هستن.
این فرمویر قشنگ هایپرکس هر دو مدل با همه.
اول توی فولدر main ( فولدری که توی فایل زیپی بود که دانلود کردین.) فایل main.exe رو اجرا می کنید.
بعد گوشی رو با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل می کنید. ( وقتی تو حالت بوتلودرشه.)
شماره ی یک از سمت راست از حالت دیسکانکت خارج می شه ( فکر کنم می ره رو حالت ready ) و کلید دانلود استارت روشن می شه. ( حالا شاید گزینه ی یکتون فعال نشه یه گزینه ی دیگه فعال شه. مال من که همیشه اولیش روشن می شد. ی)
کلید دانلود استارت رو بزنید.
صبر کنید تا عمل فلش گوشی تموم بشه. می تونید از روی پیغام های برنامه این رو بفهمید. یا از روشن شدن گوشی !
توجه: توی این زمان به هیچ عنوان گوشی رو خاموش روشن نکنید، باتریشو در نیارید، کامپیوتر ررو ریست نکنید. کلا هیچ کاری نکنید که جلوی این عمل گرفته شه. وگرنه به قول هایپرکس یه جای گوشی یه اجر خوشگل و براق نصیبتون می شه.)
تبریک می گم. گوشی شما فلش شد.
مرحله ششم: حالا چون این فرمویر با فرمویر های دیگه فرق داره، یه دور دیگه هم فلش می خواد. منتها این بار با محتویات کانتنت پک.
گوشی رو از کامپیوتر جدا کنید و خاموش کنید و بذاریدش تو بوت لودرش.
از توی فولدر کانتنت پک ( یکی از این دو نام رو داره: 8GB و 16GB ) برنامه ی Symbian_ROM_Flashing_Tool_v1.50 رو اجرا کنید:
با اضافاتش تو این فرمویر کاری نداشته باشید، فقط گزینه ی CONTENTS SMD رو انتخاب کنید.
فایل با پسوند IMA تو همون فولدری که این برنامه ی سیمبیان رام فلشینگ بود رو انتخاب کنید.
گزینه ی CONTENTS فعال می شه. ( تیک توشم روشن.) دانلود استارت هم روشن می شه.
همین دکمه ی دانلود استارت رو بفشارید.
فلش گوشی شروع می شه. صبر کنید تا گوشی روشن بشه.
توجه: توی این زمان به هیچ عنوان گوشی رو خاموش روشن نکنید، باتریشو در نیارید، کامپیوتر ررو ریست نکنید. کلا هیچ کاری نکنید که جلوی این عمل گرفته شه. وگرنه به قول هایپرکس یه جای گوشی یه اجر خوشگل و براق نصیبتون می شه.)
بعد از این که گوشی روشن بشه،( دیگه می تونید کابلش رو جدا کنید.) در بکگراند شروع می کنه به اینستال یه مشت برنامه ی به درد بخور، توی مس مموری. (یعنی شما اصلا متوجه اینستال ها نمی شید.) فقط دست کاریش نکنید بذارید کارش رو کنه.
بعد از مدتی می گه کارش موفقیت امیز بوده، برای اتمام اینستال، گوشی رو ریستارت کنید. این کار رو انجام بدید.
مبارکه. الان بهترین فرمویری که تا این تاریخ برای این گوشی اومده رو نصب کردید.
این فریم ویر رسمیه یانه؟
نه کوک شده استنقل قول:
امروز یه مشکل عجیب با i8910 داشتم
شارژ گوشی کاملا تموم شده بود شارجر رو به گوشی زدم گوشی روشن نشد و شاژ هم نشد ولی وقتیکه باتری رو در آوردم دوباره جای زد گوشی شارژ شد
کسی جواب واضحی برای این مشکل داره؟
شاید صفحه گوشیت تو حالت هنگ خاموش شده،واسه همین فک کردی گوشی خاموش شده.نقل قول:
نه
من شارژ گوشیم رو هیمشه نگاه میکنم
گوشی قبلش تو حالت استندبای بوده
معمولا این مشکالات بوجود میاد . مثلا وقتی گوشی هنگ کنه خاموشش کنی معمولا روشن نمیشه و روی لوگوی سامسونگ آی 8910 میمونه و باید باتری رو دربیاری و دوباره جا بزنی تا روشن بشه بعضی مواقع هم دیگه روشن نمیشه و هی گیر میکنه همونجا و مجبور میشی دوباره فلش کنی . فریمور های کوک شده همینطوری هستش . روی فریمور های اصلی این مشکل رو نداشتم .
اخه مشکل اینجاست فریم ویر من xxii2 هستش
سلام
این روز ها دنبال گوشی خوب هستم.چند تا سوال از شما امنیا داران عزیز دارم.ممنون میشم اگه بدون اغراق جواب بدین.
1.بعضی از گوشی های سامسونگ قابلیت عوض کردن تم ندارن، امنیا هم همینطوره؟
2.کیفیت عکسها چه طوره؟ آیا واقعا در حد 8 هست؟ یا توی ذوق میزنه؟
3.جای تعبیه شده برای قلمش داره؟ یا مثل امنیا 1 قلمش آویزونه؟
4.مسیج دادن باهاش راحت هست؟ برای اینکه زبان مسیج نوشتنش رو عوض کنی باید حتما زبان کل گوشی رو فارسی کنی یا مستقیم از قسمت نوشتن مسیج فارسی میشه؟(آخه قبلا گوشی جی 900 داشتم، برای فارسی نوشتن باید زبان کل گوشی رو عوض میکردی...)
5. آیا میشه راحت بدون قلم مسیج نوشت؟
6. بعضی گوشی ها توی قسمت میوزیک قابلیت ساختن playlist ندارن.امنیا چی؟
تم عوض می شه
دوربینش خوبه ولی باید کامل تنظیماتشو تنظیم کنی تا خوب عکس بگیره.فیلمبرداریش خیلی خوبه اولین گوشی اچ دیه.
با قلم اصلا نمی تونی باهاش کار کنی چون صفش خازنیه.
مشکل تعویض زبانو من در هیچ گوشی سامشونگ ندیدم،اینم خیلی راحت زبون تایپش عوض می شه.
برای من مسج دادن باهاش فوق العاده راحته،حتی تایپ کامپیوتریمو با این گوشی تایپ می کنم بعد با نرم افزار روی کامپیوتر ادیت می کنم،چون با گوشیم فوق العاده سریع و راحت تایپ می کنم.البته دو سه روز اول یکم گیج می شی،من خودم با هیچ چیزی مث 8910 راحت تایپ نمی کنم.البته فوق العاده زیاد با گوشیم تایپ می کنم.
قابلیت ساختن پلی لیستم داره در حد داداش کایکو.
اونجور که بوش میاد شما تاچ خازنی کار نکردید.
حالا به نظرتون من 8910 بخرم یا سونی اریکسونsatio ?نقل قول:
8910 کاملترهنقل قول:
صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیتتر به همراه تاچ خازنی - سوکت 3.5 میلیمتری - اسپیکر استریو - 8 گیگ مموری داخلی - فیلم برداری hd - قطب نما
satio گوشیه فوق العاده ایه.یکی از افتخارات سیمبینه.نقل قول:
ولی به نظر من 8910 بگیر،چون من قبلا موقع خرید این دوتا رو با هم مقایسه کردم.
مخصوصا صفحه نمایش ال ای دی،تاچ خازنی،حافظه داخلی و پخش فیلم اچ دی 8910 واقعا نظرمو جلب کرد.بازم هر کدومو بگیری چیز خوبیرو گرفتی.
دوستان من میخام 8910 بگیرم .گاد بگیرم یا مشکی و قیمتشون خیلی با هم فرق داره کسی قیمت داره .گلد چقدر الان
88088070 فروشگاه گلستان شهرک غرب
22021301 فروشگاه ملت
زنگ بزم قیمتو می گه،گولدش حدود 100 تومنی گرونتره ولی هم یه دونه کیف داره و هم 16 گیگه،اگه می تونی گولدشو بگیر چون هم خوشگلتره هم 16 گیگه.
راستی یه سوال دیگه هم داشتم.
دو تا سیم کارت میخوره دیگه؟
i8910 ؟؟؟؟؟؟؟؟ نه بابا ، دو تا سیم کارت کجا بود !نقل قول:
البته اگه سیم کارت قبلی رو در بیاری سیم کارت دوم بهش میخوره :31: (بی مزه بود میدونم)
با سلام، دوست من در مورد مقایسه بین این دو گوشی خیلی بحث ها صورت گرفته، ولی اصلا در مورد خرید شاهکاره i8910 یه زره هم شک نکن، چون فقط میتونم بگم که این گوشی دیونه کننده بید :31: و مهمترین فاکتور برتری این گوشی نسبت به ساتیو تاچ خازنی بسیار عالیشه، در صورتی که ساتیو مقاومتیه و حافظه ی داخلی هم نداره در مقابل امنیا اچ دی 8 یا 16 گیگ هستش، پخش فیلمش حرف نداره با قابلیت خوندن اکثر فرمت ها، و حتی اضافه کردن زیرنویس به فیلم توسط گوشی! صدای استریو، فیلمبرداری خیلی خوبه اچ دی، که تو فیلمبرداری از ساتیو قویتره.نقل قول:
اين طراحي 3 بعدي هم فوق العاده اس
جالب اين كه قابليت زوم روي عكس ها هم مثل اومنيا 2 با يه انگشت امكان پدير شده[/QUOTE]
منم این گوشیو دارم اما همچین قابلیتی نداره باید چکار کنم که این قابلیت اضافه بشه آیا باید از تو تنظیمات فعالش کنم
مزایای ساتیو:نقل قول:
1. دوربین فوق العاده نیرومند ( به ویژه در عکس برداری ). زمزمه هایی هم هست ویژگی HD بهش افزوده بشه ( چون می گن پتانسیل های لازم برای HD 24 فریم رو داره )
2. کیفیت مواد = مرغوب
3. اینترفیس ساده و روان و گیرا
4. پشتییبانی مناسب از کشور ایران و زبان پارسی
معایب:
1. انتظار ها ازش بیشتر بود...
2. اینترفیسش زیادی ساده هست!
3. پخش صوتی ضعیف
مزایای امنیا اچ دی:
1. طراحی زیبا
2. کیفیت مواد = مرغوب
3. اینترفیس بی اندازه زیبا
4. پخش صوتی بی مانند
5. صفحه نمایش ال ای دی با کیفیت و روشنایی در خور تحسین
6. تاچ خازنی
7. فیلمبرداری دی 1 بی مانند در کیفیت
معایب:
1. فیلمبرداری اچ دیش رو رسما می بایست بی خیال بشی؛ چون چنگی به دل نمی زنه
2. دوربینش رو انصافا می تونست بهتر کار کنه؛ فوق العاده نیست اما جزو رده بالا هاست
3. پشتیبانی بسیار ضعیف و بد از کشور ایران و زبان پارسی
گزینش با خودته
در ضمن این رو هم بگم که N8 نوکیا در راهه... بد نیست یه نیم نگاهی هم روی اون داشته باشی :46::10:
شاد و سبز باشین :دی
منم امروز به جمع امنیا داران پیوستم!
ممنون از همگی به خاطر راهنماییاتووووون!!!
آقا همراه گوشی به من سی دی ای ندادن.قضیه چیه؟سی دیشو جدا باید بگیرم؟!!
نه باید توش سی دی میبود قاعدتا . موقع خرید چک کردین ببینین جعبه اش باز شده بود یا نه؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز معمولا سامسونگا روشون هست.یه نگاه کن ببین تو مموری کارتت نریختنش.
زیاد مهمم نیست میتونی دانلودش کنی.
مبارکهنقل قول:
حتی دانلود کردنش هم لازم نیستنقل قول:
چون سامسونگ فریمور درست و حسابی رسمی واسه ایران بیرون نداده
که به پی سی سوییت احتیاج داشته باشی
برای بک آپ گیری هم چون اکثر فریمور ها(شاید همگی) ه.ک شدن
بصورت دستی می تونی
از اطلاعاتت بک آپ تهیه کنی
نمونه عکس در حالت ماکرو i8910
ممنونم.نقل قول:
یه سوال : برای نصب بازی و نرم افزار وقتی که به صورت mass storage گوشی رو به پی سی متصل کردم باید توی کدوم فولدر اونارو بریزم؟و بعدش از طریق خود گوشی چطوری پیداشون کنم؟
میتونی مثلا توی فولدر Others بریزی ، با file manager گوشی که توی Office هست میتونی پیداش کنی و run اش کنی .نقل قول:
این گوشی چقد با جاوا مشکل داره!تا الان دو تا بازی جاوا روش نصب کردم که اجرا نشده.این سامسونگم نه جاواش جاواست نه سیمبینش سیمبین!