دوست عزیز اسپیکرت خرابه..مشکل از ویندوزت نیست...نقل قول:
یه mp3 پلیر وصل کن امتحانش کن ببین بازم خرخر میکنه...
اصلا ربطی به ویندوز نداره حالا هر ویندوزی
Printable View
دوست عزیز اسپیکرت خرابه..مشکل از ویندوزت نیست...نقل قول:
یه mp3 پلیر وصل کن امتحانش کن ببین بازم خرخر میکنه...
اصلا ربطی به ویندوز نداره حالا هر ویندوزی
این مشکل وقتی پیش میاد که isp مشکل داره با ارتباط برقرار کردن باشما...نقل قول:
شما یه کاری کن
به چنتا isp تماس برقرار کن تا متوجه بشی
از این شماره هوشمندها که اولش 909320 هست چنتاشو امتحان کن حتما وصل میشی
salam Man to windows 7 Chejor Farsi Nevis Nasb Konam
سلام به استاتید
من یک سوالی دارم.
با توجه به اینکه در بازار امروز اینقدر Windows 7 اومده مه معلوم نیست کدام درسته کدام غلط.
میخواستم بدونم که از کجا بفهمیم که این ویندوز، ویندوز 7 واقعی هست یا نه؟
چون من یک ویندوز 7 گرفتم به صورت خیلی ساده نصب میشه. بعد یک سوال دیگه همه ویندوز سون ها نیاز به اکتیویتی دارند.
فایل iso ی ویندوز 7 رو میشه روی DVD-RW رایت یا حتما باید R باشه؟
ممنون
سلام دوستان
من نمیتونم در ویندوز 7 از دسکتاپ وقتی در بازی هستم
در واقع از بازی عکس بندازم توسط کلید print screen sysrq و نرم افزار پوینت
سیاه میندازه عکس رو
چیکار کنم؟
یکی هم لطفآ درایور وب کم genius برای ویندوز 7 یا ویستا رو بزاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید اینجا مدل وبکمتون رو لنتخاب کنید برای دانلود درایور :نقل قول:
کد:http://www.nodevice.com/driver/company/Genius/PC_Camera.html
از این نرمافزار استفاده کن 700 کیلوبایتنقل قول:
کد:http://files.db3nf.com/download/5Clicks.msi
فرقی نمیکنه....هر دو بوت میشه ....حالا برای اینکه خیالتون راحت باشه روی dvd-r بریزید. قیمتش هم 400 تومنهنقل قول:
از کنترل پنل وارد regrion and languige شوید و زبان فارسی را اضافه کنید.نقل قول:
عکس :
من در حال حاظر دو تا مودم دارم یکی lucent که وقتی میخوام به اینترنت متصل بشم این پیغام رو میاره:41::41:نقل قول:
و یک مودم هم دارم Intell MD5628DLB که درایورش رو پیدا نکردم لطف کنید و درایور این رو برای 64 بیتی بذارید :41::41:
چه ربطی داشت؟نقل قول:
628: Portقطع شد.
جواب تکراری ......
سلام . من میخوام دو کامپیوتر با سیستم عامل های SEVEN (یکی لب تاپ و دیگری دسکتاپ ) رو شبکه کنم ...
میخواستم اگه میشه مراحل کار رو برام مرحله به مرحله بگید ...
من خودم یه کارایی کردم ولی در آخر وقتی روی فولدر share شده کلیک میکنم این Error رو میده ...
مسیر فلدر windows cannot access
check the spelling of the name . Otherwise,ther might be a problem with your network. to try to identify and resolve network problem,click diagnose
Computer name های دو سیستم متفاوت هستند و فایر وال ها هم خاموش است ... فکر کنم از permissions ها باشه ولی نمیدونم باید چیکار کنم .!!
لطفا راهنمایی کنید
فکر نکنم سخت افزاری باشه آخه تو xp همه چی کاملا درستهنقل قول:
شما با چی میخواین شبکه کنید؟؟؟نقل قول:
توضیحات بیشتر...
خوب اگر تو xp مشکلی نداشتی مطمئن باش که نسخه ویندوز 7 که داری اشکال داره یا با یکی از سخت افزارات ناسازگاره:19:....نقل قول:
از طریق کابل شبکه ...نقل قول:
یه فولدر به صورت Default در قسمت فولدر های share شده ی هر دو سیستم هست به نام Users که به خوبی کار میکنه و وقتی فایلی رو در اون پوشه کپی میکنم ، میشه از اون فایل در اون یکی سیستم استفاده کرد ... اما وقتی روی پوشه هایی که خودم share کردم دوبار کلیک میکنم Error بالا میاد...
من یه مشکل خیلی عجیب با سون پیدا کردم
نسخه من 32 بیت فاینال هستش
توی قسمت Toolbars کامپیوتر رو اد میکنم ولی هربار ویندوز رو ریست یا ری استارت میکنم Toolbar کامپیوتر خود به خود حذف میشه و باید دوباره اد کنم
همین فلش آبی که زدم. البته ببخشید چون تبلیغ سایتی که عکسو توش آپلود کردم کمی جلوی فلش رو گرفته!
An error occurred during the installation of assembly 'microsoft.vc80.CRT', Public Key Token="1fc8b3b9a1e18e3b", Type="Win32", Version="8.0.50727.762" HRESULT: 0x8007054F
من وقتی میخام نرم افزار مانند اتوکد 2008 را روی لب تاب دارای سیستم عامل ویندوز هفت نصب کنم در جریان عملیات نصب این پیغام ظاهر میشه و نصب جلو نمیره.. کسی میدونه ماجرا از چه قرار است و راه حل مشکل در چیست؟
سلام
دوستان تو ويندوز 7 چه شكلي فكس رو راه بندازم؟؟
تو اكس پي راحت راه ميفتاد
كسي به چنين مشكلي برخورده؟
با اینم سیاه میندازهنقل قول:
یعنی میشه عکس انداخت ولی سیاه میشه
اگر از بازی بندازم
تو این ویندوز نمیشه فایلها و فولدرهارو جا به جا کرد ؟!
نخیر، چنین امکانی از 7 برداشته شده ولی برچینی با الفبا یا سایز و ... وجود داره!نقل قول:
با سلام دوتا سوال داشتم:
اول اینکه من حدود 1 هفته پیش همین جا سوال کردم که منی که وینوز اکس پیم روی درایو g نصب شده حالا می خوام 7 رو در کنارش داشته باشم اگه بریزمش روی c مشکلی تو بوت پیش نمیاد بهم دو نفر اطمینان دادن با خیال راحت این کار رو بکن مهم فقط اینه که وینوز اکس پی رو اول ریخته باشی بعد 7 رو روی هر درایوی نصب کنی در کنار هم با بوت جدا داری حالا من این کار رو کردم سیستم مستقیم وارد 7 می شه و اصلا بوت اکس پی نمیاد که انتخابش کنم حالا چیکار کنم؟
دوم اینکه من می خوام با ویندوز 7 اینترنتم رو شیر کنم روی یه کامپیوتر دیگه.
دوتا کامپیوتر با هم ارتباط دارن چون وقتی توی فایرفاکس یا اکسپلورر ip سیستم دومم رو می دم وارد اون یکی سیستم می شه .
ولی اینترنت رو نمی تونم شیر کنم.
وقتی تیک allow other networke user to conect رو می زنم اینترنتم خود به خود قطع می شه و دیگه نمی تونم به اینترنت وصل بشم ارور 800 می ده.
نوع اینترنتم هم --- conection هستش.
مشکل از ویندوزه یا نوع ارتباطم؟
سلام در صغحات قبل من به شما گفتم که شاید در صفحه بوت به مشکل بخوری ولی بعضی از دوستان گفتن نه درسته میشه.نقل قول:
در مورد سوال دوم تاپیک زیر را بخون:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=370688
خوب حالا میگید برای ویندوزم چیکار کنم؟نقل قول:
اون صفحه هم به درد من نخورد من تو تنظیمات آی پی مشکل ندارم من وقتی تیک allow other networke user رو که میزنم ارتباطم با اینترنت اصلی قطع می شه و دیگه به اینترنت نمی تونم وصل بشم دو مدل ارور میده 800 و 1230
از طریق کابل شبکه ...نقل قول:
یه فولدر به صورت Default در قسمت فولدر های share شده ی هر دو سیستم هست به نام Users که به خوبی کار میکنه و وقتی فایلی رو در اون پوشه کپی میکنم ، میشه از اون فایل در اون یکی سیستم استفاده کرد ... اما وقتی روی پوشه هایی که خودم share کردم دوبار کلیک میکنم Error بالا میاد...
سلام به دوستان گل من کرک اکتیویتور ویندوز سون ادیشن ultimate را لازم دارم.
در ضمن دوستان ویندوز سون کارت صدا انبرد soundmax مرا نمیشناسد چه کاری باید انجام دهم.
با سپاس از محبت شما دوستان گل:11:
بابا صد رحمت به xp !
سایز فایلم که میخوای ببینی جون میده!
دوستانه ویندوز سونی راهنمایی کنند.نقل قول:
نه دوست من خراب نیست آخه توی ویندوز XP که این مشکل روندارم منم اولین بارکه سون نصب کردم همین فکررو کردم ولی وقتی XP رو نصب کردم دیدم همچین مشکلی ندارم .نقل قول:
دوستان کسی میتونه مشکل منو حل کنهنقل قول:
دوستان توجه داشته باشن که روی XP همچین مشکلی رو ندارم چندین بارهم ویندوز عوض کردم دمتون گرم یه خورده زودترجواب بدبد.
من الان برای داشتن ویندوز اکس پی در کنار ویندوز 7 چیکار کنم وقتی از mycomputer میرم propertis و توی startup advanced میرم فقط ویندوز 7 وجود داره چیکار کنم دوتا رو در کنار هم داشته باشم؟
سلام . من میخوام دو کامپیوتر رو از طریق کابل شبکه و با سیستم عامل های SEVEN (یکی لب تاپ و دیگری دسکتاپ ) شبکه کنم ...
میخواستم اگه میشه مراحل کار رو برام مرحله به مرحله بگید ...
من خودم یه کارایی کردم ولی در آخر وقتی روی فولدر share شده کلیک میکنم این Error رو میده ...
مسیر فلدر windows cannot access
check the spelling of the name . Otherwise,ther might be a problem with your network. to try to identify and resolve network problem,click diagnose
یه فولدر به صورت Default در قسمت فولدر های share شده ی هر دو سیستم هست به نام Users که به خوبی کار میکنه و وقتی فایلی رو در اون پوشه کپی میکنم ، میشه از اون فایل در اون یکی سیستم استفاده کرد ... اما وقتی روی پوشه هایی که خودم share کردم دوبار کلیک میکنم Error بالا میاد و یا پسورد میخواد ...
Computer name های دو سیستم متفاوت هستند و فایر وال ها هم خاموش است ... فکر کنم از permissions ها باشه ولی نمیدونم باید چیکار کنم .!!
لطفا راهنمایی کنید
درایور کارت صدات رو باید به ویندوز 7 اپدیت کنی برو به سایت سازنده کارت صدات و درایور جدیدشو دانلود کن (مخصوص ویندوز 7)نقل قول:
نه دوست عزیز 7 هیچ مشکلی نداره! حتی با در نشون دادن حجم فایلهای بزرگ تندتر از XP عمل میکنه!نقل قول:
مشکل شما اینه که یا ویندوز 7 نتون نسخه بتاست و یا سیستمتون ویروسی شده!
دوست عزیز اینکه خیلی ساده هست!نقل قول:
نوشته شده توسط hadi_vazi
باید اول XP نصب کنی بعد 7 رو رو یه درایور غیر XP تا هردوش روداشته باشی!
درایور کارت صدات رو باید به ویندوز 7 اپدیت کنی برو به سایت سازنده کارت صدات و درایور جدیدشو دانلود کن (مخصوص ویندوز 7)نقل قول:
با سلام من یه مشکل با کارت شبکه بیسیمم تو ویندوز 7 64بیتی دارم
و مشکل اینه که اصلا فعال نمیشه ولی توی 32 بیتی فعال میشه در حالی که سیستم کاملا کارت رو میشناسه .