درسته ولي با اين طراحيه مراحل به اين توپي و اين گرافيك به اين باحالي ديگه بيشتر از اين نميشه توقع داشت :5:نقل قول:
Printable View
درسته ولي با اين طراحيه مراحل به اين توپي و اين گرافيك به اين باحالي ديگه بيشتر از اين نميشه توقع داشت :5:نقل قول:
ویرایش شده
در جواب { چه ربطی داره منظورش اینه که مرحله کلا کم داره}
حواُسم تو موبایل بود
چه ربطی داره منظورش اینه که مرحله کلا کم داره
مرحله ي كم ميذارن تا هم مخاطب زياد خسته نشه هم تشنه ي سري بعدي باشه ديگه !!!!!!!!!
اینم راه سیاسیشونه دیگه درسته
عزيز جون منظورم اينه كه با اين طراحي كه كردند اگه ميخاستند بيشتر مرحله بزنن كه خيلي طول ميكشيد تا بدنش بيرون مرحله هارو متنوع ساختن كه كم بودنش به نظر نياد :13:نقل قول:
پس چه طور کرایسیس با اون عظمت اون همه مرحله داشت؟نقل قول:
بستگی داره چه درجه سختی رو انتخاب کنی. 4 تا حالت داره. اگر میخوای خیلی طول بکشه Veteran رو انتخاب کن.نقل قول:
کرایسیس جذابیتش در این حد بود؟؟؟؟؟آخرش اینقدر باحال بود؟؟داستانش چی؟؟؟؟؟شما هم اگه مشکلت اینه رو درجه ی سخت بازی کن.نقل قول:
crysis داري با چي مقايسه مي كني ؟نقل قول:
بهترين بازي از نظر گرافيك فني در سال 2007 شده ؟:8:
عزيز من نميخام بحث كنم ولي مقايسه كرايسيس با cod درست نيستنقل قول:
لطفا پسته منو نقل قول نكنيد كه با مديريت به مشكل ميخوريم:10:
همه ی بازی رو رو veteran تموم کردمنقل قول:
من اين بازي رو روي همه درجه سختي ها تموم كردم.:8:
اقا کل صفحه رو گرفتی گه بگی تموم کردمنقل قول:
بابا یه کم رعایت کنید
با این اینترنت ذغالیمون یه ساعت طول میکشه صفحه لود بشه
دیگه قرار نیست هر کی این بازی رو تموم کرد بیاد اینجا وپست بده ( ببخشید منظورم فقط با شخس خاصی نبود ):8::8:
.برای مقایسه هم بهتره همه جوانب رو در نظر گرفت:5: ...............مقایسه کرایسیس با COD MW2 اصلا قبول نیست ........( کرایسیس یه سری ویژگی ها داشت که COD نداره .........همین طور COD یه سری ویژگیها داره که کرایسیس نداره......)
در ضمن بازی کردن روی درجه سختی بستگی به شرایط بازی کن داره ..یکی ممکنه بازی رو روی درجه سختی خیلی آسون بزاره اما 20 روز طول بکشه تا تمومش کنه ........... لطفا رعایت بشه ...................ممنون
بابا سخت نگير!! بذار بذارن ببينيم كيا و در چه حدي بازي رو تموم ميكنن
به بیان دقیق تر میشه عقده ای بودن تموم شد و رفت حالا دوستان نخواستن خیلی واضح بگن من واضح گفتم!
.................................................. .................................................. ......نقل قول:
خیلی واضح میگی...........ممکنه به کسی بر بخوره !!!!...... ما هممون به قول معروف گیمری هستیم که اینجا جمع میشیم تا از نقطه نظرات هم آگاه بشیم و مشکلات موجود رو با هم حل کنم ( یه جورایی تبادل تجربه ) ولی قرار نیست که دیگه همو ناراحت کنیم.........من فقط میگم که یه کم توی ارسال پست ها دقت بیشتری بشه وگرنه هر کسی اینجا آزاده که نظرشو بگه اگه هم مشکلی باشه مدیران و اعضای پروفشنال بهتره به صورت پیام خصوصی اخطار بدن........دیگه هم بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه..
در هر صورت هر کسی از ان بازی برداشت خودشو داره........به نظر من هم این بازی جزوه بهترین بازی هایی بود که من بازی کردم و ارزش چند باره بازی شدن رو داره..
.................................................. .................................................. ..................
من چند تامشکل کوچیک دارم ..........
1.من توی بعضی از مراحل این لپ تاب ها Intel item ها رو نمی تونم پیدا کنم .........نمونش توی مرحله برفی که از صخره میرن بالا و مخفی کاریه ( مرحله 2 یا 3 بازی توی ACT I ) ........ کسی چیزی یا راهی نداره که بشه همه اون آیتم ها رو پیدا کرد..........توی سری شماره 1 وقتی همه رو جمع می کردی کد های نسوز کننده خود بازی باز میشد....توی این یکی پی خبری از این ها هست یا نه ...........
2. هنوز راهی برای آن لاین بازی کردن این بازی با پی سی نیومده .............به قول معروف تو کف موندیم.......
.................................................. ...........
نقل قول:
دوستان کسی جواب این سوالات رو نمی دونه؟
دوست عزيز اين مرحله حذف نشدهنقل قول:
بازي اين امكانو ميده كه اين مرحلرو بازي كني يا نه ازش رد شي بري مرحله بعد
واسه اعتراض روسيه اين كارو كردند وگرنه فك نكم اين مرحله حذف شده باشه :10:
دوستان تاپیک رو به انحراف نکشونید لطفا. بحث مقایسه ای رو هم تموم کنید....
این بازی در روسیه عرضه شده ولی به دلیل مرحله مورد نظر دولت دستور جمع اوری رو صادر کرده بود.نقل قول:
نوشته شده توسط Colton [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس فقط در نسخه های عرضه شده در روسیه این مرحله حذف شده؟ یا خبری که من شنیدم شایعه بوده؟
و یا اینکه اصلا بازی تو روسیه عرضه نشده؟
ممنون
حالا اینکه شایعه بود یا نه دقیق نمیدونم ولی در سایتهای معتبر همچین خبری بود.
ولی باز این بازی در روسیه عرضه شد
دوستان یک مرحله ای داره این بازی به اسم
The only easy day was yesterday
یا همچین چیزی....
من خیلی خیلی با فضای این مرحله حال میکنم....میخواستم عکس هاش رو داشته باشم ...از کجا میتونم بگیرم؟
راه حلی هست که داخل بازی از چند تا منظره عکس بگیرم و بیام بیرون سیو کنم؟
البته یه دونه عکس رو با دکمه screen print میشه گرفت ولی کافی نیست .
واقعا چیزهای جالبی هست تو این مرحله اون دکل های نفتی بین آب های قطبی و اون کوه های یخ ...اون قلعه هه که واقعا محشره.
راستی کسی تا حالا فیلمی با موضوع جنگ روسیه و مشابه این بازی دیده؟
من احساس میکردم بعضی جاهای این بازی تقلید از فیلم Black Hawk Down سر ریدلی اسکات هست.
عزيز واسه عكس گرفتن از بازي از اين نرم افزار استفاده كن (Fraps) البته زياده ولي من خودم با اين كار ميكنم :10:نقل قول:
بله خب شبهتهای زیادی بین این بازی و اون فیلم وجود داره حتی بسیاری از فروشندگان این فیلم رو با نام Cod میفروختننقل قول:
دوستان یک مرحله ای داره این بازی به اسم
The only easy day was yesterday
یا همچین چیزی....
من خیلی خیلی با فضای این مرحله حال میکنم....میخواستم عکس هاش رو داشته باشم ...از کجا میتونم بگیرم؟
راه حلی هست که داخل بازی از چند تا منظره عکس بگیرم و بیام بیرون سیو کنم؟
البته یه دونه عکس رو با دکمه screen print میشه گرفت ولی کافی نیست .
واقعا چیزهای جالبی هست تو این مرحله اون دکل های نفتی بین آب های قطبی و اون کوه های یخ ...اون قلعه هه که واقعا محشره.
راستی کسی تا حالا فیلمی با موضوع جنگ روسیه و مشابه این بازی دیده؟
من احساس میکردم بعضی جاهای این بازی تقلید از فیلم Black Hawk Down سر ریدلی اسکات هست.
در مورد تصاویر اون مرحله هم کخ خب شما یه کاری کن PS بکن بعد Show Desctop بکن بریز روی Paint
این عمل رو تکرار کن البته یه راه حل بود گفتم که بگم.
من چند تامشکل کوچیک دارم ..........
1.من توی بعضی از مراحل این لپ تاب ها Intel item ها رو نمی تونم پیدا کنم .........نمونش توی مرحله برفی که از صخره میرن بالا و مخفی کاریه ( مرحله 2 یا 3 بازی توی ACT I ) ........ کسی چیزی یا راهی نداره که بشه همه اون آیتم ها رو پیدا کرد..........توی سری شماره 1 وقتی همه رو جمع می کردی کد های نسوز کننده خود بازی باز میشد....توی این یکی چی خبری از این ها هست یا نه ...........
2. هنوز راهی برای آن لاین بازی کردن این بازی با پی سی نیومده .............به قول معروف تو کف موندیم.......
.................................................. ...........
نه عزيز فك نكنم بشه آنلاين بازي كرد سر cod 4 واسه آنلاين بازي كردن انقدر اذيت شدم كه اين يكي رو بكل بي خيال شدم :46:نقل قول:
پیدا کردن لپ تاب ها دیگه برای پی سی تاثیری نداره. یعنی از باز شدن چیت خبری نیست.نقل قول:
تو این ماموریت (Cliffhanger) لپ تاب ها به این ترتیب پیدا میشن:
- بعد جدا شدن از مک تاویش وارد پایگاه که میشین, کنارتون سمت راست یه برج دیده بانیه که بالاش یه لپ تابه.
- وقتی تو پایگاه به مک تاویش میرسین به عقب برگردین. تو همین مسیر, داخل یک اشیانه دو تا کارگر در حال تعمیر هواپیما هستن. پشت پنجره یه لپ تابه.
- اما مورد سوم که انصافا جای واقعا سختیه و از دید خودم بدترین لپ تاب ممکنه تو طول بازیه! حین اسنوموبیل سواری در فاصله حدودا 1840 متری یه دسته درخت رو وسط مسیر می بینین که سمت راست جلو درخت ها, یه نرده است. دقیقا بین اون درختها لپ تاب سوم قرار داره که باید از روش عبور کنین. اون موقع شما تو فاصله 1800 متری قرار دارین.
با بازیش خیلی حال کردم مخصوصا اون آخرش ولی حیف که زود تموم شد!!!
نقل قول:برادر من یعنی نفهمیدی که من دارم شوحی می کنم؟؟؟؟ :13:نقل قول:
سلام
XYU تو روسی به چه معنیه ؟ چون تو چندتا از مراحل روسیه رو در دیوار نوشته بود حالت تبلیغی نداشت به صورت یه شعار رو دیوار نوشته شده بود...
ممنون
.................................................. .................................................. ........................نقل قول:
این سومیه خیلی سخته من هردفعه می خوام از روش رد شم به درختا می خورم یا اصلا از روش رد نمیشم............عجب بابا.این دیگه چهجورشه......... دومی هم تا میرم برش دارم پیدام می کنن و شلوغ پلوغ میشه ..
این لپ تاپ هاش منو کشته !!! یه کیش تو مرحله ای که با جت اسکی با soap دارید میرید لای درخت ها هست اخه من نمیدونم اینا عجب ادم هایی هستن که لپ تاپ رو اونجا گذاشتن ! ///
سلام
خدا کنه اینفینیتی وارد مستقل بشه از اکتیویژن شاید هر سال یه مدرن وارفیر داشته باشیم از اون به بعد!
چه شود ...
واسه CoD بعدی خبرهایی هست:نقل قول:
نقل قول:
میشد حدس زد :46:
آره من هم با توجه به خبر موجود گفتم!نقل قول:
یه بار یه درگیری لفظی هم بین سران دو استودیو رخ داده بود!
نمیدونم چرا جدا نمیشن زود تر!
رفقا ميدونستيد cod 7 رو دارن از جنگ ويتنام ميسازن
مثل اينكه activicon از cod 5 كه جنگ جهاني بود و خيلي هارو دل سرد كرد دست ور نداشته دوباره ميخاد با ويتنام امتحانش كنه :2:
نميدونم تا كي بايد منتظر نسخه جنگ هاي مدرن جديد بمونيم :19:
جالب اینجاست حتی EA هم فهمید جنگ جهانی دیگه جواب نمیده مدال جدیده رو به فضای امروزی منتقل کرد!نقل قول:
رفقا ميدونستيد cod 7 رو دارن از جنگ ويتنام ميسازن
مثل اينكه activicon از cod 5 كه جنگ جهاني بود و خيلي هارو دل سرد كرد دست ور نداشته دوباره ميخاد با ويتنام امتحانش كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم تا كي بايد منتظر نسخه جنگ هاي مدرن جديد بمونيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تری آرچ هنوز نه!
بعد جدا شدن اینفینیتی دیگه مهم نیست اصلا با ویتنام و جگ جهانی 1و 2 خودشون رو خفه کنند!
خوب اگه اینفینیتی جدا شه كه ديگه رو Modern Warfare 3 كار نميكنه اونوقت ما بايد تا آخر عمر بشينيم جنگ جهاني بازي كنيم :31:نقل قول:
بعد جدا شدن اینفینیتی دیگه مهم نیست اصلا با ویتنام و جگ جهانی 1و 2 خودشون رو خفه کنند!
با من كجا اومدي .........................:13::27::8:نقل قول:
در این قسمت فقط میشه گفت خاک بر سرشون کنن که آخرشم ورشکست میشن اگه دوباره جنگ جهانی بسازن!