سلام دوستان...
میخاستم بدونم کسی از مرکز وصال روی فیبر نوری سرویس گرفته....
شرکتش مهم نیست فقط میخام بدونم وصال روی فیبر نوری سرویس میده یا نه ...
ممنون
Printable View
سلام دوستان...
میخاستم بدونم کسی از مرکز وصال روی فیبر نوری سرویس گرفته....
شرکتش مهم نیست فقط میخام بدونم وصال روی فیبر نوری سرویس میده یا نه ...
ممنون
بر عکس همتون سرعت شبانه من برگشته به اون قدیما :31:
دیشب 3 GB دانلود داشتم :5:
وضعیت پینگ هم خیلی خوب شده :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام همشهریای عزیز.:10:
من میخوام adsl وصل کنم.
کدوم شرکتو پیشنهاد میکنین.تحت سرویس مخابرات امیرکبیر هستیم:31:
البته پینگش خوب باشه واسه بازی تو garena:21:
دکی! اینم که خرابه!نقل قول:
از فن آوا و صبانت خبری نداری؟
کدام منطقه ساکن هستی؟نقل قول:
سلام به همه دوستان
من می خوام یه دفتر اجاره کنم ،دو تا سوال دارم:
- اولا چون می خوام چند تا خط تلفن بگیرم کدوم منطقه و در چه مرکز مخابرتی پیشنهاد می کنید دفتر بگیرم که هم سریع خط رو بدن و هم pcm نباشه که بتونم adsl بگیرم ؟ هر جایه شهر باشه مشکلی ندارم فقط می خوام سریع خط رو بدن و pcm نباشه.البته یه جایی باشه که اجارش خیلی کم باشه:31:
- دوما از کدوم شرکت سرویس adsl بگیرم که اصلا نوسان سرعت و قطعی نداشته باشه؟
می دونم جواب سوال دومم تو این 297 صفحه هست ولی انصافا زیاده و خیلی سخته:31:
مرسی از همتون
بله. کاملا درسته.نقل قول:
چند شبه که سرعت شبانه من هم که پارس آنلاین دارم، بهتر شده.
دوستان شاتلی مرکز امیرکبیر مشکل ندارن الان ؟ چند روزیه زیاد قطع و وصل میشه !
فکر می کنم کلا مرکز امیرکبیر ریخته به هم ! یه سری از تلفن ها هم کلا قطع شده !
این مرکز امیرکبیر شاتل همیشه قطع هستش روزائی هم که وصله سرعتش بالای 30 نیست سرویس من هم 512 هستش
بچه ها صبانت 128 دارن زیر 80 نمیاد
ولی من مشکلی ندارم . حداقل رویه خط ما که خوب جواب میده .
اینم تست صبا نت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم خط 256 باشه
البته قطعی بالایی داره
سلام
دوستان کسی از شاتل سرویس میگیره؟ 2 مگ؟ شبها سرعتش به شدت پایین میاد و میره رو 10 یا کمتر.. عملا هیچ کاری نمیشه کرد دیگه
متاسفانه همینطوره.احتمالا شما هم به گفته شاتل مصرف بالایی داشتید توی شبانه محدودتون کردننقل قول:
کدام مرکز هستید؟!نقل قول:
یه روش توی پیغام خصوص میگم شاید بتونه بهتون کمک کنه!
حذف شود.............
سلامنقل قول:
برای من که 128 اکو هست به این صورته:
Downstream 576
Upstream 158
117 که فکر نکنم چیزی حالیشون باشه و کاری بکنن!
حذف شود.............
کسی جوابی نداره؟؟!!!:41:نقل قول:
اره احتمالا به خاطر قانون Fair Use Policy هست!نقل قول:
درصد میزان مصرف 100 درصد نشده؟!
دقیقا همین جواب رو بهم دادن.. اخه کسی میره اینترنت 2 میگیره که میزان دانلودش بالا باشه و به سرعت نیاز داشته باشه... این چه کاریه اخه؟ :angry::angry::angry:نقل قول:
متاسفانه همینطوره.احتمالا شما هم به گفته شاتل مصرف بالایی داشتید توی شبانه محدودتون کردن
نقل قول:
بابا یکی ما رو تحویل بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:برای اینکه بدونید هر مرکز مخابرات خطش چطوریه به مخابرات مرکزی خیابان قصرالدشت سر ولیعصر برید ،نقل قول:
اونجا به طبقه سوم قسمت دیتا خانم توکلی مراجعه کنید در مورد خطوط تلفن همه چیز رو می دونه.
معتبرترین شرکتها پارس آنلاین ، شاتل (آرانیک) و آسیاتک هستند و سرعتشون هم باز بستگی به مرکز مخابراتتون داره.
دوستان شیرازی اینجا کسی از خود مخابرات اینترنت گرفته؟ اصلاً همچین سرویسی در شیراز هست یا نه؟ اگه هست قیمت و سرعتش چه جوره؟
سلام.میبخشید من یه سوال داشتم.من ای دی اس ال صبانت دارم.حدود 2ماهی هست یه مشکل واسم پیش امده.میخواستم ببینم شما هم که صبانت دارین همین طوری هست.البته من شیراز مرکز ایمان هستیم.
شب ها از ساعت 8 الی 9 که کانکت میشم دی سی دارم.چراغ اینترنتم خاموش میشه و بعد از 1 دقیقه یا کمتر یا بیشتر روشن میشه و این مشکل چند مرتبه تا آخر شب که کار میکنم اتفاق میفته وحتی سرعتمم کاهش پیدا میکنه.
ولی در روز به این شکل نیست نه دی سی نه افت سرعت.میشه اشکال از داخل منزل باشه؟؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون ازت کوروش جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی مشکل اینه که
اولا مخابرات راهنمایی درست و صادقانه ای نداره.
دوما اعتبار شرکت های ADSl برای من مهم نیست، بلکه نداشتن نوسان سرعت و قطعی برام مهمه.
سوما هدف من از طرح این سوال در اینجا این بود که از تجربیات دوستان استفاده کنم، نه از راهنمایی های نامشخص مخابرات.
پس اگه دوستان لطف کنند و تجربیات خودشون رو در مورد :
-مرکز مخابرات بدون مشکل چه از لحاظ ثبت نام تلفن و چه از لحاظ رانژه خط برای ADSL
-و همچنین شرکت ADSL با حداقل نوسان سرعت و قطعی
در اختیار بنده قرار بدهند ممنون می شم
مرسی از همتون:10:
سلامنقل قول:
ممنون ازت کوروش جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکل اینه که
اولا مخابرات راهنمایی درست و صادقانه ای نداره.
دوما اعتبار شرکت های ADSl برای من مهم نیست، بلکه نداشتن نوسان سرعت و قطعی برام مهمه.
سوما هدف من از طرح این سوال در اینجا این بود که از تجربیات دوستان استفاده کنم، نه از راهنمایی های نامشخص مخابرات.
پس اگه دوستان لطف کنند و تجربیات خودشون رو در مورد :
-مرکز مخابرات بدون مشکل چه از لحاظ ثبت نام تلفن و چه از لحاظ رانژه خط برای ADSL
-و همچنین شرکت ADSL با حداقل نوسان سرعت و قطعی
در اختیار بنده قرار بدهند ممنون می شم
مرسی از همتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببينيد كار اين ISP ها اصلا روي روال عادي نيست
افت و خيز زيادي دارند
مثلا شاتل در مركز ما با پيش شماره 72 تا همين هفته گذشته براي خط اكو 128 سرعت بالاي 2 مگابيت ميداد ولي الان مجددا روزها روي 512 محدود شده
شركت صبا نت هم روي پيش شماره 23 شاتش در صفحه گذشته هست
خيلي كلي بگم :
با توجه به تجربه من اين شركتها اصلا برنامه مدوني ندارند
دوست عزیز سعی کن هر جا رو میپسندی فاصله از مرکز رو درش لحاظ کنی. برای اینکه تعداد ترمینال های بین مسیر رو هم پیدا کنی روی باکس های تقسیم دیواری مخابرات معمولا دو تا شماره هست که فکر کنم شماره پایینی مریوط به تعداد سوییچها تا محل مورد نظر هست که شدیدا روی کیفیت خط تاثیر میذاره و هر چی این عدد کمتر باشه کیفیت و سرعت بالاتری در خط ADSL خواهی داشت. خط هم که اگر مشکل پی سی ام و فیبر نداشته باشه مورد دیگه ای نداره واسه رانژه و دو سه روزه رانژه میشه. شرکت هم برای من که هم تو شرکت و هم خونه ماتریکس استفاده میکنم نوسان نداره و قطعی به ندرت داره.نقل قول:
به مناسبت جشنواره به اصطلاح زمستاني شاتل که روي موبايل کاربران هم ارسال شد نامه اي براي شاتل ارسال کردم که خوب گذاشتن اش در اين جا خالي از لطف نيست:
خلاصه موضوع : جشنواره زمستان
توضیحات : سلام جسارتاً شرکت شاتل به خاطر اینکه سرویس های آرت رو نامحدود کرده الان فقط زورش به سرویس های بدبخت و فقیر بیچاره اکو رسیده که با برگزاری جشنواره های به اصطلاح پاییز و زمستان و داره هر سه گیگ رو نصف قیمت حساب می کنه یعنی راحت بگم شرکت شاتل داره به ازای خرید گیگ اضاف نصف قیمت اون هم در یک برهه خیلی کوتاه ارائه می کنه که خوب به نظر بنده که سه سال هست با شاتل دارم کار می کنم نه تنها خوشایند نیست بلکه چهره شاتل رو کمرنگ تر می کنه بهتره یه تجدید نظری در این باره بشه و این متن رو لطفا فردا روز میز مدیر عامل یا هر شخصی که سمتی داره و این تصمیمات رو می گیره بگذارید و بفرمائید که این انتقاد از شاتل شده است. نکته دیگه این که توی این وضعیت رکود بازار که مردم برای خرید نان هم دارن دست پناه چراغ می گیرند و دارن یک قرون دو زار می کنند این جشنواره ها اون هم برای سرویس های اکو چیزی جز سراب نیست و همچون صدای دهل از دور خوش است. با تشکر
دوستان سلام
من با بومرنگ مشترک هستم اما کیفیت سرویس دهی خیلی پایینه و قطعی هم زیاد داره بخاطر همین نمیخوام تمدید کنم
اینطور که در نظر سنجی بالای صفحه مشخص شده شاتل بیشتر مورد نظر دوستان هست مرکز مخابرات ما شهرک گلستانه اگر در مورد انتخاب شرکت ارائه دهنده کمک و راهنمایی کنید ممنون میشم .
به نظر من که این نظر سنجی اعتباری نداره. نظر سنجی باید در بازه های زمانی خاص دوباره از نو تکرار بشه وگرنه میشه انتخاب حکومت! که آدماش به غلط کردن افتادن ولی هنوز بهش استناد میشه :13:نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از نظر شما
اگر سایر دوستان در مورد اینکه در شیراز شهرک گلستان از چه شرکتی بهتره اینترنت بگیرم تا قطعی کمتر و سرعت بدون نوسان داشته باشه ممنون میشم
حذف شود.............
سلام دوست مننقل قول:
منم شهرک گلستان هستم
6 ماه پارس آنلاین دارم مثل اینکه اینجا جواب نمیده
من دیشب 200 مگ دانلود کردم
الانم سرعت دانل.د از 20 بالاتر نمیره
به نظر من پارس آنلاین نگیر
من 256 دارم سه ماهه 9 گیگ
از دوستانی که شهرک گلستان میشینن
خواهش میکنم اگه از شرکت دیگه ایی سرویس میگرید
بگید سرعت دانلود شبتون چه جوریه( یعنی میانگین شبی چقد دانلود میکنید )
لطف کنید سرعت دانلود روز رو هم بگید
این پارس آنلاین که دهنه مارو سرویس کرده
نوع سرویسی که استفاده میکنید و قیمتش رو هم اگه بگید ممنون میشم
بچه ها وضعیت همیارنت چجوریاست ؟
کسی چیزی می دونه ؟
نه سرعتش کم میشه!نقل قول:
دوستان سلام
دوستانی که شاتل استفاده می کنند:
می خواستم بدونم شاتل چه مدت یه بار قطع می شه؟
شاتل هم افتضاح هستنقل قول:
سرعت روزانش خوبه ولی شبانش میشه در حد دیال آپ
از اواسط آبان به بعد دیگه سرویس شبانه اش رو محدود کرده بی وجدان
قبلآ شبی 1 گیگ دانلود داشتم الان به زور 200 مگ دانلود دارم.
قطعی نداره !نقل قول:
بچه ها صبانت چطوره؟ نمایندگیش همون ماتریکسه ؟
سلام
از دوستانی که راهنمایی کردن ممنون هستم
اینطور که مشخصه در حال حاضر هیچ شرکتی در شهرک گلستان کیفیت مطلوب نداره
نه ماتریکس نماینده داتک هست!نقل قول:
[QUOTE=Y.a.s.h.a.r;5738111]شاتل هم افتضاح هست
سرعت روزانش خوبه ولی شبانش میشه در حد دیال آپ
از اواسط آبان به بعد دیگه سرویس شبانه اش رو محدود کرده بی وجدان
قبلآ شبی 1 گیگ دانلود داشتم الان به زور 200 مگ دانلود دارم.
قطعی نداره !
پس با این اوصاف شاتل قطعی نداره ولی نوسان سرعت زیاد داره ؟ درسته؟
ماتریکس چه طور نوسان و قطعی داره؟