سلام.
اگه میشه در مورد مودم بیلیون اطلاعات کاملی بهم بدید.متشکرم
Printable View
سلام.
اگه میشه در مورد مودم بیلیون اطلاعات کاملی بهم بدید.متشکرم
مارک مودمی که خود شاتل میده بیلیون هست که قیمتشم 59 تومانه البته خودشون میدن 59 تومن بیرون ارزونتره فکر کنم مودم خیلی خوبیه فکر کنم هم lan داره و هم پورت usb ولی با این همه تفاسیر پیشنهاد میشه شما asus 602 بخرید به قیمت حدود 45 هزار تومان اون هم usb و lan رو داره و مزیتش اینه که همه شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی قبولش دارن و باهاش در سازگاری کامل به سر میبرند :11:نقل قول:
سلام به همه اساتید
می گم چه جوری میشه از وضعیت سفارش شاتلم مطلع بشم
user و pass اش چیه؟
user همون شناسه کاربریه اما pass چیه؟
با سلام ...
من دو تا مشکل دارم بروبکس ...
یکی اینکه هنوز نمی دونم چجوری باید پرداخت اینترنت کنم ؟؟ تو صفحه ام هم چیزی نیومده ...
دو اینکه شما ها با این ساعت 1-7 مشکل ندارین ؟؟ منظورم اینه که چجوری از این مدت استفاده می کنید ؟؟ تا 1 بیدار می مونید ؟؟ این نرم افزارهای روشن خاموش اتوماتیک خوب عمل نمی کنه ... تازه اگه عمل کنه وقتی اتوماتیک روشن شد خود idm یا یه نرم افزار p2p خودش فعال میشه ؟؟ اگر من از 12:30 شروع کنم وقتی ساعت 1 بشه خودش اتوماتیک جزء دانلود رایگان حساب میشه یا باید حتماً سر 1 شروع کرد ؟؟ یکم بهم توضیح میدین ؟؟
پسورد میشه شماره تلفنتوننقل قول:
با سلام ...
من دو تا مشکل دارم بروبکس ...
تو قسمت آخرین فاکتور یه لینک هست برای پرداخت الکترونیکینقل قول:
یکی اینکه هنوز نمی دونم چجوری باید پرداخت اینترنت کنم ؟؟ تو صفحه ام هم چیزی نیومده ...
دو اینکه شما ها با این ساعت 1-7 مشکل ندارین ؟؟ منظورم اینه که چجوری از این مدت استفاده می کنید ؟؟ تا 1 بیدار می مونید ؟؟ این نرم افزارهای روشن خاموش اتوماتیک خوب عمل نمی کنه ... تازه اگه عمل کنه وقتی اتوماتیک روشن شد خود idm یا یه نرم افزار p2p خودش فعال میشه ؟؟ اگر من از 12:30 شروع کنم وقتی ساعت 1 بشه خودش اتوماتیک جزء دانلود رایگان حساب میشه یا باید حتماً سر 1 شروع کرد ؟؟ یکم بهم توضیح میدین ؟؟
من مشکلی ندارم
اول اینکه مودم را روی حالت PPPoE گذاشتم(پس مشکل کانکت شدن ندارم)
ثانیا برای روشن شدن کامپیوتر از خود بایوس سیستم استفاده میکنم(آموزش تو تاپیکها هست سرچ بفرمایید)
ثالثا برای دانلود در زمان مقرر از IDM و برای خاموش شدن سیستم هم باز از خود IDM کمک میگیرم
هیچ مشکلی هم از این بابت نداشتم و خیلی راحت هستم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نام کاربری شما شماره اشتراک شماست
و کلمه عبور شماره تلفنی که دادی adsl بیاد روش. :46:
سلام دوستان من می خوام ماله ماه بعدمم با اینترنت پرداخت کنم.
اما وقتی می زنم پرداخت الکترونیکی مبلغ هزارو خورده ای میاد. ؟ قضیه چیه؟
نقل قول:
توی قسمت آخرین فاکتور یه لینک ماله بانک ملی فقط هست ... اونه ؟؟ تازه اون هم لینکش باز نمیشه ... مشکل داره ...
آموزش روشن کردن از طریق بایوس کجاست ؟؟ یعنی کدوم قسمت ؟؟ تو همین بخش اینترنت و شبکه است ؟؟ یه اشاره می کنی ؟؟ وگرنه مجبورم کل سایت رو زیر و رو کنم ...:13:
IDM رو اگر اون گزینۀ turn off computer when done رو بزنم و زمان بدم که مثلاً 7:00 am خاموش کنه حله ؟؟ :11:
1. اول بانک رو انتخاب میکنی(پارسیان، ملی، سامان و..) بعد میزنی پرداخت هیچ مشکلی هم ندارهنقل قول:
2. داخل یکی ازتاپیکای همین اینترت و شبکه توضیح داده شده(آموزش روشن شدن، دانلود کردنو خاموش شدن کامپیوتر سر ساعت خاص.....)
3.بله حل است
اینم لینکش
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
وقتی ساعت 1 میشه اتوماتیک رایگان حساب میشه و نیازی به دی سی شدن و کانکت شدن مجدد نیست.نقل قول:
نه دوست عزیز، سرعت خیلی خوبه. اگر از سیم کشی و مودم و اسپلیتر و ویندوزتون مطمئنی که سالمه حتما با پشتیبانی تماس بگیرید.نقل قول:
برای شارژ هم این تخفیف اعمال میشه یا فقط برای خرید سرویس؟ یعنی وقتی میخوام 3ماه شارژ کنم بجای 30 تومن 25 تومن ازم میگیرن؟!نقل قول:
خوب چون شما تازه سرویس گرفتید هنوز فاکتوره دوره بعد را صادر نشده معمولا فاکتور دوره بعد اواسط دوره صادر میشه...نقل قول:
نه دیگه برای اولین بار که میخواید سرویس بگیرید...نقل قول:
اگه اونجور بود که خوب بود..
سلام دوستان من یک مشکل اساس دارم اگه می شه کمکم کنی
وقتی با adsl می خوام وارد یاهو مسنجر بشم , واردش نمی شه اما با دیال آپ می رم. وارد می شه.
کسی می تونه کمکم کنه؟
عجیبه!!نقل قول:
شما برو توی قسمتmessenger>>connection prefernces>>internet connection
و اینترنت کانکشن را بگذار روی broadband(dsl/cable)x ببین درست میشه !!
یاهوی شما که اخرین ورژن هست؟! 9.0.0.2112
Yahoo ! Messenger بررسي سرويس هاي چتنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=230339
سلام دوست عزیزنقل قول:
زدم نشد. :41::45:
ورژن یاهو مسنجر : 9.0.0.1912
ورژن جدیدتر هم هست 9.0.0.2112 اون ورژن قبلی یکم ایراداتی داشت که توی این نسخه جدید ایرادات رفع شده میخوای یه امتحانی بکن ضرر ندارهنقل قول:
Yahoo! Messenger 9.0.0.2112 | 14.2 MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاکد:http://download.yimg.com/ycs/msg/dl/msgr9/us/ymsgr900_2112_us.exe
کد:http://rapidshare.com/files/182619671/ymsgr900_2112_us.exe.html
سلام دوست عزیزنقل قول:
دانلود کردم , بازم درست نشد.
دوستان حل شد. با روشی که دوستمون mehdi_vsgh فرمودند.
روش :
خیلی ممنون از همه مخصوصاً مهدینقل قول:
سلام به همه
میشه از اونایی که آرت دارن خواهش کنم که امروز که 5 شنبه هست یه تستی بکنن یه چیزی دانلود بکنن و ببینن که از حجمشون کم میشه یا نه ممنون بعد یه سوال دیگه تو روزهایی که حجم رایگانه سرعت افت نمیکنه که؟
خدمت شما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها سلام
من تازه کارم می خواست adsl بگیرم
چه مارکی خوبه چه مودمی خوبه و ایا شاتل به نظر شما بهتره یا بقیه؟
در ضمن من اهل کرجم.
چی بگم والا :13:نقل قول:
حالش رو داری یه ویندوز عوض کن یه ویندوز خوب بریز مثل سرویس پک 3 :11:
سلامنقل قول:
مودم فقط asus 602 بگیر قیمت 45 هزار تومان چون با همه شرکت ها سازگاره بعدا هم خواستی بری روی یک سرویس دهنده دیگه به مشکل نمیخوری
خوب کرجی خوب شد خواستی بیا بهت یک عدد کارت تخفیف 10 هزار تومنی هم بدم :11:
سلام دوست عزيزنقل قول:
درست شده بود ولي به حرفت گوش كردم ويندوزم رو عوض كردم sp3 ريختم. :31:
ممنون.
يكي از دوستام ميگه موذم tp-link مودم خوبيه و چيپستش با asus يكيه و تا الان خرابي هم نداشتهنقل قول:
آيا شركت شاتل اين مودم رو قبول ميكنه؟
اصلا مگه بعضي از شركتها سيستمشون با بعضي از مودمها مشكل داره؟
ممنون
من 2 روزه از شاتل گرفتم و راضیم!
واقعا کارش خوبه:دی
حالا چی شد درست شد؟ :11::20:نقل قول:
تی پی لینک یکی از دوستای من داشت اون هم فروخت رفت یکی دیگه خرید فکر نکنم اون مدلی که دوستتون داشته lan داشته باشهنقل قول:
شما اگه مودم خوب بخوای asus 602 با همه شرکت ها سازگاری داره
فکر نکنم شاتل قبول کنه
اینکه بعضی از شرکت ها با بعضی از مودها هماهنگی نداره همش حرفه مودم ها همه بر اساس یک استاندارد ساخته میشن و این حرف ها بهونست برای راحت کردن کار خودشون که اگه بعدا سرویس دچار اختلالی شد یهونه داشته باشن و بندازن گردن مودم :11:
مبارکت باشه حاجی :11:نقل قول:
آره پدرام جان شاتل واقعا عالیه
کدوم سرویسش رو گرفتی؟
یکی از دوستان من هم tp-link داره و از شاتل سرویس میگیره و مشکلی ندارهنقل قول:
ولی اگه مودم نداری میخوای بخری همانطور که دوستان گفتند asus am602 مودم خوبی هست که 95 درصد شرکتها را پشتیبانی میکنه! البته میگن اون 5% پارس انلاین هست :31:
پست2977# :46:نقل قول:
:18:آره ولی الن تنظیمات Local Area Conection ام ریخت به هم چطور دی انس ها و آی پی ها رو تنظیم کنم . اضصلاً چی رو باید تنظیم کنم. :19:نقل قول:
همش باید در حالت اتوماتیک باشه، نیازی نیست شما عددی وارد کنید.نقل قول:
سلام
والا من که این چند روزه حسابی مشکل افت سرعت دارم
من سرویس Eco 512 گرفتم ولی سرعت Download م شب ها بیشتر از 10 نمی شه.(شاید چون این ساهت ها رایگان هست)
در ضمن توی سایت های تست سرعت سرعت Download شد 160 و سرعت Upload که 256 هست رو 16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من شیراز هستم ولی زنگ که می زنم می گن در حال بررسی می باشد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دی ان اس های شاتل رو که باید بزارم.نقل قول:
واسه دریافت پیغام های شاتل موقع قطعی سرویس.
آقا این شاتل خیلی بیخوده. همش قطعی داره. مودم من همش مشکل link چشمک زن داره.
.
.
تا حالا هر کاری بگین انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم.
.
یکی از دوستان میگفت مرکز مخابراتتون پهنای باند پایین داره. کسی از دوستان میدونه این قضیه صحت داره؟
.
مودم: datasheen مرکز مخابرات: نبوت مشهد
من تا حالا این مودم را نشنیده بودم...نقل قول:
شاید مشکل به کل از مودمت باشه.
من خودم با بیلیون کار میکنم هیچ مشکلی هم ندارم باهاش
------------------
دارم یواش یواش به یه نتیجههایی میرسم:
اکثر کسانی که با یه شرکت مشکل پیدا میکنن دلیلش اینه که از مودمهایی خارج از مودمهای توصیه شده استفاده میکنن.
این یک رابطهای یک طرفه هستش
ینی بیشتر کسانی که مشکل دارن مودمهای خارج از مودمهای توصیه شده استفاد میکنن.
ولی کسانی که از مودمهای دیگر استفاده میکنن دلیل نداره که به مشکل بخورند
IP Address. . . . . . . . . . . . : 94.183.225.211نقل قول:
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 94.183.225.211
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 85.15.1.10
85.15.1.12
شما یا خط نویز داره یا مودم مشکل داره اگه یه مودم دیگه گیر بیاری تست کنی خوبه!نقل قول:
زنگ زدی پشتیبانی بهت بگه نویزت چقدره!؟!
آخه مودم رو به خود پشتیبانی دادم تستش کردن. اونجا مشکل نداشت ولی توی خونه همش این مشکل رو دارم.
.
دارم دیوونه میشم!
5 دقیقه وصله بعد یه دفعه چشمک میزنه
بعد یک عمر هنوز کاربرد این dns هارو نفهمیدمنقل قول:
IP Address. . . . . . . . . . . . : 94.183.225.211
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 94.183.225.211
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 85.15.1.10
85.15.1.12
ضمن اینکه اون ای پی اولیه برای هر مودم متفاوته مثلا برای بیلیون
192.168.1.2 هستش.
--------------------
یه سوال هم داشتم که تو تاپیک مودمها میپرسم به اونجا مراجعه بشود.
زنگ بزن پشتیبانی نویز خطت را بپرس ببین چقدره؟نقل قول:
حدس میزنم که نویز خطتتون خیلی بالاباشه...
ضمن اینکه هنوز روی نظریه خودم هستمکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3417545&postcount=2992
سلام دوست عزیزنقل قول:
خیلی ممنون.
کاربردشون بیشتر در موقعی که سرویست رو قطع کردن می خوان واست بدبختنامه بفرستن. :31:
تا اونجایی که من فهمیدم. :46: دوست دارم دلایل دیگشم بدونم.
در ضمن اگه اشکال از نویز باشه فکر کنم باید همیشه این مشکل رو داشته باشم نه اینکه یک ساعت اینجوری باشه و یک ساعت بعد بدون مشکل. درسته؟
قطعی هم کمتر میشهنقل قول:
نه اینجور نیست.من خودم یک مدت خطم نویز پیدا کرده بود چند دقیقه درست بود چند دقیقه چراغ لینک چشمک زن میشد و ثابت نمی ماند ....باید ببینی چه چیز باعت بوجود امدن نویز شده برای من عوض کردن سیم های تلفن از خانه تا کافو که مخابرات عوض کرده بود اینجور شد که از یک مودم دیگه استفاده می کنم ومشکلی هم ندارم..نقل قول: