manam nazaramo goftam aziiz:7::7:
Printable View
manam nazaramo goftam aziiz:7::7:
دوستان بنظرتون ارزش داره بگم واسم اچ پی پاویلیون dm1 رو از مالزی بیارن یا نه؟ چون تو سایتای خارجی خیلی تعریف کردن ازش و واسه کارای دانشجویی میخوام خیلی ممنون اگه راهنمایی کنید
سلام این بلو توس pavilion dv6 ها چجوری کار میکنه؟
دوستان لینکی پیدا کردم مبنی بر اینکه از این طریق میشه فهمید لپ تاب ریفر هست و یا نیو
تو این لینک کشور رو چی بزارم ؟
و کجا می نویسه ریفر هست یا . . .
[PHP]https://register.hp.com/americas/flowPage/registration/index.do?execution=e1s1&cc=US&lang=en[/PHP]
سلام،نقل قول:
اين مسيرو برو:
control panel--all control panel items--my bluetooth
يا اينكه اصلا تو سرچ باكس start، تايپ كن bluetooth؛
حالا تو نوار بالاي صفحه، my bluetooth settings روش كليك كن و تنظيمش كن...
مثلا مي توني انتخاب كني كه بلوتوسش وقتي كه سيستم مي آد بالا on باشه كه با سرچ پيدا شه...
سلام عزیزان
دوستان من این لب تاپ رو تو سایت خود HP کانفیگ کردم . میخوام بگم از اون ور برام بیارن!
اگه این مدل هم حتی مورد تایید نبود بگین!
خلاصه هر نظری داشتید به گوش دل مشنویم!!!:31:
خوااااااااهشا همه نظر بدین :
dv7t series
Components
- • black cherry
- • Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit
- • Intel(R) Core(TM) i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz
- • 1GB ATI Mobility Radeon(TM) HD 5650 DDR3 Graphics [HDMI, VGA] - For Quad Core Processors
- • 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm)
- • 500GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
- • No Additional Office Software
- • No additional security software
- • 9 Cell Lithium Ion Battery (over-sized)
- • 17.3" diagonal HD+ High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1600 x 900)
- • SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support
- • HP TrueVision Webcam with Integrated Digital Microphone
- • Intel Wireless-N Card
- • Standard Keyboard
قیمت با توجه به قیمت امروز دلار : 1,250,000
سلام
رفیق من hp 3140 دارخ و میگه وقتی مستقیم لپ تاپو به برق وصل میکنه "گاهی" وقتا صفحه نمایش(LED) نورش کم میشه و مجبوره reset کنه ولی وقتی با باتری روشن میکنه چنین مشکلی پیش نمیاد مشکل از کجاست؟ Led خرابه؟
با سلام .نقل قول:
هر بار ریست میکند ؟ !!!!:18::16: یبارکی برود هر بار ویندوز را عوض کند دیگه !!:31: مثل اینست که بخاطر پنچر شدن چرخ ماشین برود رینگ و لاستیک را کمپلت دور بیاندازد و هر دو را از نو بخرد !
باید بروید به تنظیمات پیشرفته ی Power Options
Control Panel\Power Options\Edit Plan Settings
و تنظیم نور نمایشگر را در حالت باتری یا برق تنظیم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وضعیت و سلامت اداپتور اطمینان داری؟نقل قول:
دوست عزیز راهنمایی اشتباه نکنید ! :33:نقل قول:
در همه ی لپتاپهای قدیم و جدید این تنظیم نور وجود دارد .
تنظیمات نور در حالت باتری با آداپتور با هم فرق دارد . میتواند تنظیمات نور در حالت اداپتور را حتی در حالت 100 درصد و در حالت باتری روی 0 درصد میتواند بگذارد و با اینکار , بمحض اتصال اداپتور نور نمایشگر به حداکثر برسد و با جدا کردن ان نور به حداقل برسد . و یا برعکس . در عکس بالا محل تنظیماتش را گذاشته ام .
همانطور که میبینی اینجانب تنضیمات نور در مود Balanced که بیشتر استفاده میکنم را در هر دو حالت باتری و اداپتور بر روی 0 درصد یعنی کمترین نور گذاشته ام چون محیط کارم تاریک است و با همان کمترین حالت نور راحتم و در مصرف برق و طول عمر نمایشگر نیز بسیار موثر است . چون مقدار دهی هر دو با هم مساوی است با قطع و وصل آداپتور هیچ فرقی ایجاد نمیشود .
ان دو نوار لغزنده ی Adjust plan brighness در پنجره ی زیرین نیز بطور موقت میتواند همین کار را انجام دهد .
پس دیدی هیچ - هیچ ربطی به اشکال در اداپتور ! نداشت !:3:
دوستان سلام
اين كانفينگ رو بررسي ميكنين
HP 4520
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.56 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.66 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6370 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
همه چیزش خوبه بجز سیستم عاملش که داس و کلنگه و لینوکسه .اذیت میشی باید اول لینوکس را ورداری بعدش سیستم جدید نصب کنی بعدش درایور بیاری بعدش ببینی داغ میکنه یا نه بعدش ببینی لرزش داره یا نه . یک مدل دیگه توی دیجی کالا هست 3041 یا 3042 اون مثل همینه فقط سیستمش ویندوز 7 هست به قیمت 9600000 تومان . درود و بدرود .نقل قول:
نقل قول:
با سلام . خیر اشتباه میکنید از چندین جهت
اولاً سیستم عامل ان بسیار هم خوب است . نباید این دوستمان حداقل 200 الی 300 دلار بیزبان بیجهت پول ویندوز هفت بدهد در حالیکه میتواند سی دی ویندوز را با قیمت 1000 تومان ناقابل در بازار پربرکت ایران تهیه کند و بعد خودش نصب کند .
دوماً ویندوز اصلی نصب شده روی لپتاپها انقدر برنامه های چرند و پرند بیخود دارد که نصف روز طول میکشد بخواهد انها را پاک کند . چون ویندوز را سنگین کرده اند و
سوماً ویندوز اصلی در بیشتر موارد از نوع پرو یا هوم است . در حالیکه نسخه ی التیمیت نیست .
چهارماً از نظر اپدیت شدن و.... نیز جای هیچ نگرانی نیست چون با ویندوزهای موجود در بازار نیز براحتی میتوانید اپدیت کنید و.......
پنجماً نیاز به پاک کردن داس نیست چون موقع نصب ویندوز از بوت خودش میرود پی کارش .
ششماً لینوکس کجا بود ؟ ان چیزی که به اسم لینوکس معروف است خط فرمان لینوکس است مثل داس و ان نیز موقع نصب ویندوز و پارتیشن بندی میرود پی کارش . چرا بنده خدار را الکی میترسانی ؟ !
هفتماً هیچ ادم عاقل یا کاربر حرفه ای ویندوز اصلی را نگه نمیدارد . بدلایل بالا . خود اینجانب تا حالا چندین لپتاپ با ویندوز اصل را داشته ام اولین کاری که کرده ام ویندوز اصل مزخرف را پاک کردم و از روی یک dvd که از بازار گرفتم یک ویندوز سر حال و مورد علاقه ام را نصب کرده ام و هیچ - هیچ - هیچ فرقی با ویندوز اصلی ندیده ام . بلکه بهتر هم بوده است .
خلاصه ی کلام : هیچوقت الکی پول ویندوز اصلی را ندهید ! فریب فروشنده ها را نیز نخورید . همیشه دنبال لپتاپهایی با سیستم عامل داس یا لینوکس خط فرمانی باشید تا در هزینه تان حدود 300 دلار صرفه جویی کنید . این صرفه جویی موجب میشود سخت افزار قویتری انتخاب کنید . با تشکر .
مشکلی نیست دوست عزیز برو بخر و اگر دیدی درست گفتم فردا نفرینم نکن . راستی موقع حذف لینوکس و پارتیشن بندی و دربدر دنبال اکتیویتر گشتن و غیره و غیره هم یادی از ما کن . درود و بدرودنقل قول:
4520 در کل از نظر دوام و کیفیت ساخت چطوره من پرسیدم فروشنده زیاد تعر:13:یفش نکرد!!!؟؟
سلام.
نظرتون در باره HP Pavilion DV7-4290us چیه؟
چرا شارژز ایچ پی انقدر بزرگه!!
من بیشتر ایچ پی رو به خاطر وزن کمش خریدم ولی شارژرش اون وزن کمو جبران کرده.
توی بازار شارژر کوچیکتر از این شارژر نیم کیلویی پیدا می شه؟
سلام،نقل قول:
ببين مي توني تو بازار اينا رو پيدا كني؟
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF28a/321957-321957-3329744-64354-64354-4247579-4301403.html
سلام،نقل قول:
كانفيگش كه خيلي خوبه؛ ولي بايد يه خورده بگذره تا ببينيم خوب از آب در مي آد يا نه؛
تو اين تاپيك هم راجع بهش بحث شده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=473424
سلام،نقل قول:
اين لپ تاپ با قيمت حدودا 850-800 (؟) انتخاب خوبي به نظر مي آد؛
فكر مي كنم كانفيگش واسه اين رنج قيمت عاليه...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=473712
با سلام دوباره بشما . این صحبت شما نشان داد شما تجربه ای کافی در این زمینه ندارید . هر بچه ی دبستانی نیز اینروزه نصب ویندوز را بلد است . موقع نصب ویندوز پارتیشن بندی کردن هم مثل اب خوردن است . یکبار قبلاً هم گفتم مثل اینکه متوجه نشدید گفتم لینوکسی در کار نیست بلکه خط فرمان لینوکس است درست مثل داس . اصلاً شما به ان چکار داری ؟ DVD ویندوز 7 را میگذاری بوت میشوی و میروی پارتیشن بندی و بعدش نصب ویندوز و السلام . یعنی چی که موقع حذف لینوکس........ !نقل قول:
اصلاً حذف لینوکسی در کار نیست ! عجیب است اقا !
خودم همین چند ماه قبل برای یکی از دوستانم یک لپتاپ با خط فرمان لینوکسی گرفتم و به همین ترتیبی که گفتم مثل اب خوردن ویندوز ریختم و کلی هم حال داد ! :31: به همه نیز توصیه کردم و میکنم لپتاپ بدون ویندوز بخریند تا صرفه جویی قابل توجهی در هزینه شان شود . البته باید که همان اول کل درایورهای ویندوز 7 را از فروشنده بگیرید . یا درایورهای xp را نیز اگر لازم داشتید انرا هم بگیرید تا مجبور نباشید بروید 500 مگ درایور دانلود کنید .
اگر شما کار بسیار ساده ی پارتیشن بندی با خود DVD ویندوز را بلد نیستید دلیل نمیشود دیگران بروند و 300 دلار پول یامفت ویندوز بدهند ! اینجانب در طول دو سالی که از ویندوز 7 استفاده میکنم فقط یک بار نیاز به Activator پیدا کردم . در انجمن نرم افزار کلی Activator های عالی گذاشته اند و میتوانید استفاده کنید .
خواهشاً راهنمایی اشتباهی به دیگران نکنید . کار درستی نیست . با تشکر .
با سلام خدمت دوستان محترم وکار بلد
بعد از چند روز تحقیق به این مدل رسیدم خواهشا با توجه به قیمت و نکات فنی سیستم چطوره ؟
pavilion dv3 4170 مدل hp
مشخصات
HP Compaq
Ci5 2.53/3MB
6GB DDR3
640 hdd
DVD RW
13.3 LED
5470 ATI
7-H
2.08
CHINA
BT\WebCam\FP
قیمت تخفیف 1100000 تومان
ممنون میشم درباره این مدل و مدل نزدیک به این یکم توضیح بدید
البته ویندوز هم داره ! نمیدونم مدل بالاتر هم میشه بدون ویندوز خرید یا همین مدل بهتره
مرسی
یک سری این جا بزن تجربیات من در باره خرید این لپ تاپنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=461836
کسی میدونه چرا هر روز داره از مدل های سری envy تو سایت HP کم میشه(envy15 که حذف شد -14 beats edition هم حذف کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!)؟
HP می خواد تولید سری ENVY کامل متوقف کنه یا می خواد سری جدیدش رو بده؟
سری envy چند وقته اومده تو بازار؟
خوبه که شما اطلاعاتتون عالیه ولی لب تاب 3042 و 41 دارای سیستم عامل لینوکس آبانتیو هست و سیستم فایل مخصوص به خودش داره و اجازه پارتیشن بندی و نصب ویندوز نمیده . شاید چند لبتاب تازه به بازار اومده اینجوری هستن .هر کدام دارای کانفیگ جاگانه هستن . بهر حال ممنون .نقل قول:
با سلام . شما با بوت شدن از DVD ویندوز هفت بازم نتوانستنید پارتیشنهای را پاک کنید ؟ !نقل قول:
حتی در این موارد نیز راه حلهای خاص از جمله یک روش سخت افزاری سراغ دارم که فعلاً نمیخواهم به ان مسائل بپردازم .
پس در زمان خرید از خود فروشنده بخواهید اوبانتو را پاک کند و 7 بریزد یا کانفیگی انتخاب کنید که اصلاً سیستم عامل win یا اوبانتو نداشته باشد .
آخه وقتی شما لپتاپ با ویندوز اصل که حول و حوش 300 دلار از قیمت لپتاپ فقط بخاطر ویندوز ان است ! را میخرید و بعد میبینید نسخه ی التیمیت نیست و کلی سنگینی بیخودی بخاطر نصب برنامه های بیمصرف هم دارد ........ چه کاریه دوست عزیز ؟ !
اینجانب تاحالا دو تا ویندوز اصل یکی xp یکی 7Home Premium را زدم از اساس پاک کردم و دلم خنک شد ! البته همان اول از ان پشتیبان تهیه کردم و دارم ولی مطمئن باش تا اخر عمرم هم حتی یکبار سراغشان نخواهم رفت ! فقط حیف پولی که الکی بالای ویندوزها داده بودم !
از ما گفتن !
سلام اگه میشه طریقه فهال کردن تاچ پد 4520را توضیح بدهید چون گفتن مولتی تاچه
با سلام به همه دوستان مدتیه که دنبال یه لپ تاپ برای کار پایان نامم میگردم ولی ازبس مدل های مختلف تو بازار هست که گیچ شدم چند سوال از دوستان داشتم که اگه راهنماییم کنن خیلی ممنون میشم.من دنبال لپ تاپی هستم که فقط واسه کار با نرم افزارهای سنگین ساخته شده باشه(واسه گیم اصلا نمیخوام ) اصلا هم وزن و پول مهم نیست چونکه میخوام یه مدت خیالم از اونیکه خریدم راحت باشه.خودم دلم بیشتر پیش اپل هست ولی میترسم نرم افزارهای کاریم رو مک ساپورت نکنه.حالا از کجا میتونم بفهمم که مثلا نرم افزار sap واسه مک هم هست یا نه؟و اینکه چون چشمام ضعیفه میخوام از لحاظ کیفیت تصویر بهترین باشه؟
از همتوم ممنونم پیشاپیش عید بر همتون مبارک
سلام،نقل قول:
شما بسته به قيمت مورد نظرتون، مي تونينيد سوالتونو تو يكي از اين 4 تا تاپيك مطرح كنين؛
احتمالا اونجا زودتر جوابتونو مي گيريد...
تو اين تاپيك هم دوستان لطف مي كنن و كمكتون مي كنن؛
◄◄ | A | مشاوره خرید لپ تاپ - زیر 600 هزار تومان
◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومانکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=352579
◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومانکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=352582
◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومانکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=352583
.......................................کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=352584
در ضمن، نرم افزار هاي مختلف، معمولا رو كاور سي دي شون (و يا جاي ديگه اي) مشخص مي كنن كه با چه سيستم عامل هايي كار مي كنن.
در مورد كيفيت تصوير لپ تاپ هم مي تونم بگم كه لپ تاپ هاي سوني تو اين زمينه از بقيه برند ها جلوترن.
هر چند HP هم مدلاي خوب، با كيفيت و متنوعي داره.
apple هم كه جزو بهترين مارك ها به حساب مي آد.
كلا به نظر من، شما بايد انتظاراتتون از لپ تاپ و بودجه ي مورد نظرتون رو بالاتر از هر چيزي قرار بديد، تا اينكه صرفا روي مارك تاكيد كنيد...
عيد شما هم مبارك... (پيشاپيش)
:11:
نقل قول:
من یک dv3 4070 خریدم از نظر وزن و کانفیگ نسبت به قیمت حرف نداره اما میشه گفت یک بخاری برقی واقعی هستش حتی وقتی که دستگاه خاموشه و در حال شارژه !! البته الان بعد از 5 ماه رفته گارانتی چون دیگه روشن نمیشه !
:41:
سلام دوستان من مدل Pavilion dv6 -3141 رو انتخاب کردم حدود یک میلیون ، چند تا مورد هست که من رو اذیت میکنه:
1- فرکانس رم 1066 هستش که من دوست داشتم 1333 باشه!
2- دگمه های NumLuck نداره
3- با اینکه ویندوز اورجینال داره من در مورد ریکاوری و تعویض ویندوزش نگرانم ،
4- من تا جایی که اطلاع دارم مدلهای 3142 3140 هم همین کانفیگ دارن، و توی رنگ متفاوت هستن! درسته؟
-------------------------
اگه دوستان تجربه کار با این سری رو دارن کمکم کنن. ممنون میشم!
ضمانت رسمی لپتاپ های اچ پی تو ایران چیه ؟
با سلامنقل قول:
1- یک عکس از cpu-z64 سربرگ memory و spd بگیرید و اینجا بگذارید تا ببینینم .
2-مطمئنید ؟ باید بالای عدد 7 باشد !
3-اگر مایلید ویندوز اصلی را نگهدارید از کنترل پنل Control Panel\Backup and Restore استفاده کنید و روی dvd رایت کنید . البته از بخش ریکاوری سنتر برنامه های خود لپتاپ نیز میتوانید اینکار را بکنید .
ولی کمتر کسی ویندوز اصلی را در طولانی مدت نگهمیدارد که در صفحه ی قبل درباره ی ان بحث کردم . از این منظر بشما پیشنهاد میکنم ابتدا همه ی درایورهای لپتاپتان را از سایت hp دانلود کنید بعد بروید با یک dvd ویندوز هفت همه ی پارتیشنها را پاک کرده و یک ویندوز سبک و سرحال نصب کنید :8:
اینجانب دو تا ویندوز هفت همیشه نصب میکنم . اولی بعنوان پشتیبان و برای موارد خاص . دومی در درایو d برای کارهای عادی و روزانه . بعد از نصب درایورها و برنامه ها و انجام تنظیمات در ویندوز روزانه به ویندوز پشتیبان بروید و یک backup از کل درایو ویندوز روزانه تهیه کنید و روی یکی از پارتیشنهای خالی دیگر ذخیره کنید . اینکار را اگر با برنامه ای بسیار قدرتمند مثل Paragon Hard disc manager انجام دهید چه بهتر و هرگاه بخواهید در مدت کوتاهی میتوانید restore کنید .
کلً روی ویندوز چرند اصلی روی لپتاپها حساب نکنید چون نه Ultimate است و نه سبک و سرحال .
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
ایران hp و myhp جهان گسترنقل قول:
hp لپتاپ معادل xps l501 dell حالا یکمی بالا پایین تر ، چه مدلی داره ؟
به نظرتون این چطوره ؟
hp pavilion dv6 3052nr
سلام،نقل قول:
HP تو ايران گارانتي رسمي نداره؛
البته شركتايي هستن كه اسما گارانتي مي كنن، ولي نهايت كاري كه مي كنن اينه كه (در صورت مشكل دار بودن لپ تاپ) مي فرستنش نمايندگي رسميش تو دبي...
تو اين شركتا ماي اچ پي و ايران اچ پي نسبتا خوبن.
دوستان سلام ، می خواستم بدونم که این سری Pavillion Dv6 درشون تا چند درجه باز میشه؟
یعنی مثل مدلهای وایو تقریبا تا 130 140 درجه باز میشن یا همون 90 درجه که توی همه عکساشون دیده میشه؟
سلام،نقل قول:
واسه من (3190) تا همون 130، 140 درجه باز ميشه...
hp كه ميگن داغ مي كنه صحت داره ؟ جريان چيه؟
سلام،نقل قول:
لپ تاپ هاي سري dv5 اچ پي، بعضي مدل هاي خاصشون، مشكل گرمايشي (overheating) داشتن.
ولي تو اين سري هاي جديد اين مشكل برطرف شده.
با سلام خدمت دوستان گرامي
من يك لب تاپ HP مدل pavilion dv6 3178ee گرفتم بدون اينكه CD ريكاوريشو تهيه كنم اقدام به فرمت كردن پارتيشن ويندوز كردم به تصور اينكه پارتيشن ريكاوري قابل برگشت ميباشد اما الان دچار مشكل شدم نميدانم با توجه به اينكه پارتيشن ريكاوري داراي 17 گيگ اطلاعات ميباشد اما چگونه ميتوان اين اطلاعات رو برگرداند
درضمن با كليد F11 هم امتحان كردم به نتيجه درستي نرسيدم
اگر از دوستان كسي ميتواند راهنمايي كند ممنون ميشوم