سرويس دهنده شما كدوم شركته ؟نقل قول:
اول يك تماس بگير شايد مشكل از طرف اونها باشه
اگر نبود دنبال مشكل در سيستم خودتون باشيد
Printable View
سرويس دهنده شما كدوم شركته ؟نقل قول:
اول يك تماس بگير شايد مشكل از طرف اونها باشه
اگر نبود دنبال مشكل در سيستم خودتون باشيد
:11: ممنون از جوابتون من گرگان هستم وسرویس دهنده ی من پارس هستنقل قول:
نه مشکل از طرف اونها نیست
هر وقت که قطع میشه من کامپیوترمو خاموش و روشن میکنم بعد درست میشه !! حالا به نظرتون ایراد از ویندوز یا مودم :11:
جوابی دریافت نشد!!!نقل قول:
نقل قول:
بستگي به اين داره كه چقدر ميخواي پول خرج كني
مثلا ميتوني يه مودم 4 پورت كه وايرلس هم داره بگيري(از 70 - 80 تومن به بالا)
يا اينكه هميني كه خودت گفتي(از 30 - 40 تومن)
بله مودمي كه 1 پورت lan و 1 usb داشته باشه كافيه اين نوع از مودما حداقل امكانات رو دارن كه با توجه به نياز ميشه ازش استفاده كرد و هيچ مشكلي هم ندارن
مودم خود من از همين 2 پورت هاي معمولي
كودمتو از پشتش(نوشته reset ) اونو ريست كن اگه مشكل براي يه 10 دقيقه ديگه حل شد ايراد از مودمه ولي اگه حل نشد ويندوزتو عوض كننقل قول:
منوننقل قول:
TP-Link خوبه
یه مدل که USB هم داشته باشه
TP-8811 چطوره؟ میشه پرت هاشو بگید چی داره؟ بازم ممنون
مودم خودتون چیه؟
1 یو اس بی و 1 لان هم کافیه
nimapaulo عزیز ممنون.ظاهرآ شما tp-link رو تآیید میکنید.همین مدلی که فرمودید دو پورت داره و قیمتش 29-32 برای کار من مناسب هست.فقط لطف کنید اسم مدلش رو بگید(در ضمن سرویس 512kbps سفارش دادم)
سلام ببخشین من تازه می خام سرویس بگیرم چون قبلا تو شهر ما از این سرویس ها خبری نبود حالا تو شهر کوچک ما 4 تا شرکت اومده و همگی یه جورایی مودم tp lınk توسیه مکنند و با تو جه به اینکه من چند تا فروم رو مطالعه کردم نظر من 2 تا مدله
من مودم معمولی 2 پرته میخوام یه مدل ازU.S.Robotics و asus am602 حالا کدوم رو پیشنهاد میکنید که نه زیاد گرم کنه نه نویز بده چون بعضی از مودمها با توجه به اینکه از خازنهای ارزان استفاده مکنند در کارایی دستگاه تاسیر داره مثلا اگه خازن درست وحسابی نباشه هم زود گرم میکنه و هم نویز و کارایی میاد پایین .............حالا از اساتید محترم میخام که تو خیلی از فروم ها میگن کخ asus 602 زود گرم میکنه و... ولی از U S R من چیزی نشیدم ایا حالا کدام رو انتخاب کنم و قیمت انها چقدر است
حالا ممنون می شوم جواب بدهید///////////////////////
tp link 8811 يه مودم 2پورته كه يكيش usb و يكي ديگش lanنقل قول:
مودم منم همين 8811 كه بين مودمهايي كه الان رو بورس هست ارزونتره:31:
سلام دوستان
این ماتریکس خیلی آشغاله خیلی
سه هفته ست منتظرم خطم رو رانژه کنن ولی هی امروز و فردا میکنن
دیگه اعصابم خورد شده جوش آوردم
فردا میخوام برم اشتراکم رو کنسل کنم
خاک تو سرشوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووون
میرم شاتل میگیرم
باز هم خاک تو سرشون اعصابم خوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووورده
با این پرسنل بیسوادشون هرچی دختر نگله جمع کردن دور خودشون
نقل قول:
من قبل از اينكه adsl سفارش بدم تقريبا با همه شركت ها تماس گرفتم كه بيشترشون ميگفتن سرويس هاشون روي tp link بهتر جواب داده.
اسمش هم tp link مدل 8811
به جمع adsl دارا خوش اومدي:10:
512 هم مباركه
نقل قول:
اين 2 تا مودمي كه خودتون گفتيد دو تا برند متفاوتن كه هيچ ارتباطي هم با tp link نداره
و بين asus و u s r اگه شركتي كه قصد داريد ازش اشتراك بگيريد asus رو ساپورت ميكنه مودم خوبيه
ولي u s r مودميه كه از طرف شركت ها كمتر ساپورت ميشه و از اين بابت مصرف كننده هاي زيادي نداره پس نميشه در رابطه با كيفيتش زياد قضاوت كرد
البته اينو بگم كه asus و usr نسبت به tp link تقريبا 50% گرونترن
اميدوارم كه جوابم قانع كننده بوده باشه
حالا اين ماتريكس تو كدوم شهر هست؟نقل قول:
سلام به دوستان عزیز و متخصصان محترم
من جدیدا روی فیبر نوری از مخابرات ای دی اس ال گرفتم و مودم دیتاشین گرفتم تا بتونم اینترنتم رو بی سیم هم داشته باشم . در حال حاضر تنظیمات این مودم رو طبق دستور العمل انجام میدم ولی ارتباط مودم با شبکه برقرا نمی شه . ضمنا خیلی اتفاقی از طرق کابل تونستم با مودم کانکت بشم ولی متاسفانه به هیچ وجه بعد از تغییر تنظیمات ، حتی با برگردوندن مودم به حالت ابتدایی و تنظیمات کارخانه و تنظیم مجدد نتونستم کانکت بشم. خوشحال می شم تجربیات و نظرات شما دوستان رو در این مورد بدونم .
فقط از طريق وايرلس(بيسيم) نميتونيد كانكت بشيد؟
الان با يو اس بي ميتونيد كانكت بشيد؟
اقاhrدست درد ننکنه حالا با این حساب یه مودم دو پورته خوب نسبت به قیمتش رو معرفی کنید لطفا با قیمت قیمت این US R obotıc5112 چی دو پرتش چنده
سلام دوستان
ببخشید که با سوال ساده مزاحم می شم شاتل ترافیکمو اینجور نمایش میده یعنی چی ؟
حداکثر میزان استفاده (5120mb) 5gb )
مصرف دوره479.91mb) .47gb )
در ضمن اگه یکسره کانکت بشم مصرف بالا میره ؟ یانه فرق نمیکنه ؟
مجدد با چنین سوالی عذر می خوام
من ADSL2+ درخواست دادم .
یه مودم برام فرستادن که بیسیمه ظاهرا ( پلمپ شرکت رو خودم نباید باز کنم که ببینم چطوریه )
منظور از اینکه بیسیمه یعنی چی ؟
یعنی کدوم سیم ها رو نداره ؟
مدلش هم : Zyxel P-660 هست !
دوباره از دوستان عزیز بابات راهنمایی هاشون تشکر می کنم (بوسیله کلید تشکر)
امروز رفتم و مودم خریدم
مدل TP-8811 به قیمت 35 تومان
پس مشکل مودم هم خدا رو شکر حل شد (با یاری دوستان)
سوال 1 - فقط این ADSL Splitter رو لازمه بگیرم ؟ چه مارکی و چه قیمتی هست؟
توی شهر ما (زاهدان) دو شرکت خدمات میدن
1- پارس آنلاین
2- فن آوا
سوال 2 - من خودم پارس آنلاین رو ترجیح میدم ( تا نظر دوستان چی باشه)؟
بین خدمان پارس آنلاین من کد EP0-3 رو مناسب میبینم
چون هزینه ماهیانه 15900 تومان هست و سرعت ارسال و دریافت 128 ، ترافیک دورش هم 3 گیگ هست
که مطمئنا برای من که زیاد دانلود دارم خیلی کمه ، اما نکته مثبتش اینه که شبانه رایگان هست
حالا من که مثل خفاش میمونم و شبا بیدارم
سوال 3 - حالا اگه من شبها هرچی دانلود داشته باشم از اون 3 گیگ کم نمیشه؟
سوال 4 - و اینکه شنیدم (توی همین فروم) که هر 1 ساعت پارس آنلاین یک بار اتصال رو قطع و دوباره وصل میکنه (البته فقط برای شبانه) یعنی این واقعیت داره؟
بازم ممنون
نقل قول:
حجمی که طی مدت قراردادتون (3 ماه)با شرکت میتونید دانلود و اپلود داشته باشید 5 gb هست که شما از ایت 5 گیگ تا حالا 479.9 مگابایت استفاده کردید
اگه برنامه هایی داخل سیستمتون دارید که خودشونو update میکنن فعال باشن بله از حجم مصرفی شما کم میشه
برای اینکه دائما به شبکه وصل باشید داخل تنظیمات این قبیل از برنامه ها برید و بخش اتوماتیک آپدیتشون رو غیر فعال کنید
این برنامه ها معمولا شامل انتی ویروس و آپدیت خود ویندوز میشن
نقل قول:
پلمپ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
این مودم بیسیم نیست
یه آداپتور داره- 1 کابل یو اس بی - 1 اسپلایتر - و چند تا سیم که سوکت تلفن دارن- و سی دی درایور مودم
توی دفترچه هم اتصالات اینها رو با شکل توضیح داده
چند صفحه قبل من یه آدرس وبلاگی رو گذاشتم که به اون آدرس هم یه سر بزنی میتونی تنظیمات مودمت رو هم به راحتی انجام بدی
منم تو همینش موندم !نقل قول:
پس اسپلایتر هم توش داره ...
الان من از پریز تلفن سیم باید بکشم تا پشت کیس ؟
ولی شاتل میگه دیگه نیازی به سیم نیست که ...
دوباره از دوستان عزیز بابات راهنمایی هاشون تشکر می کنم (بوسیله کلید تشکر)
امروز رفتم و مودم خریدم
مدل TP-8811 به قیمت 35 تومان
پس مشکل مودم هم خدا رو شکر حل شد (با یاری دوستان)
سوال 1 - فقط این ADSL Splitter رو لازمه بگیرم ؟ چه مارکی و چه قیمتی هست؟
اصلا مادربورد من که جای Network داره لازمه بخرم؟
1- پارس آنلاین
2- فن آوا
سوال 2 - من خودم پارس آنلاین رو ترجیح میدم ( تا نظر دوستان چی باشه)؟
بین خدمان پارس آنلاین من کد EP0-3 رو مناسب میبینم
چون هزینه ماهیانه 15900 تومان هست و سرعت ارسال و دریافت 128 ، ترافیک دورش هم 3 گیگ هست
که مطمئنا برای من که زیاد دانلود دارم خیلی کمه ، اما نکته مثبتش اینه که شبانه رایگان هست
حالا من که مثل خفاش میمونم و شبا بیدارم
سوال 3 - حالا اگه من شبها هرچی دانلود داشته باشم از اون 3 گیگ کم نمیشه؟
سوال 4 - و اینکه شنیدم (توی همین فروم) که هر 1 ساعت پارس آنلاین یک بار اتصال رو قطع و دوباره وصل میکنه (البته فقط برای شبانه) یعنی این واقعیت داره؟
بازم ممنون
دوباره از دوستان عزیز بابت راهمایی هاشون تشکر می کنم (بوسیله کلید تشکر )
امروز رفتم مودم خریدم
مدل TP-8811 به قیمت 35 توملن
پس مشکل خرید مودم هم به لطف شما حل شد
سوال 1 - فقط این ADSL Splitter رو لازمه بگیرم؟ کارش چیه ؟ چه مارک بگیرم؟
مادربورد من جای این ورودی Network داره
1 - پارس انلان
2 - فن آوا
سوال 3 - من خودم پارس آنلاین رو ترجیح میدم (نظر دوستان چیه ) ؟
بین خدمات پارس آنلاین من کد EP0-3 رومناسب دیدم
چون هزینه ماهیانه 15900 تومان هست و سرعت ارسال و دریافت 128 ، ترافیک دورش (ماهیانه ) هم 3 گیگ هست که مسلما برای من که زیاد دانلود دارم خیلی کمه ، اما نکته مثبتش اینه که شبانه ایگان هست ، حالا که من مثل خفاش میمونم و شبها بیدارم
سوال 3 - حالا اگه من شبها هر چی دانلود داشته باشم از اون 3 گیگ کم نمیشه؟
سوال 4 - و اینکه شنیدم (توی همین فروم) که هر 1 ساعت پارس آنلاین یک بار اتصال رو قطع و دوباره وصل میکنه (البته برای شبانه ) یعنی این واقعیت داره ) ؟
بازم ممنون
کابلو میزنی پشت کیس و یه سرش هم به مودم سیم تلفن رو هم مستقیم میزنی پشت مودم آدابتور هم که مال مودمه دیگه چی ؟ اگه بیشتر می خوای برو تو آدس بار گوگل تایپ کن « شاتل » بعد برو فحه ی اصلی بعد برو خدمات شاتل بعد برو adsl2+ بعد برو پرسش و پاسخ . مرگ هم میخوای برو قبرستان :31:منم میامنقل قول:
من 10روز قبل td 8811 رو 55000 تومان خریدم گفت ضمانت تعویض داره راست هم می گفت .نقل قول:
nimapaulo عزیز بازم ممنون
نقل قول:
نیازی به خرید اسپلایتر نیست.توی جعبه مودمت یه قوطی مکعبی شکل هست که تقریبا 2 برابر قوطی کبریته اون اسپلایتره
کیفیت خدمات توی هر شهری یه جوری مثلاشرکت x تهران خوب کار میکنه ولی مشهد بد
اینو بهتره از بچه های زاهدان بپرسی که از این شرکتا اشتراک گرفتن
خیالت راحت کم نمیشه فقط بعضی شرکت ها شب ها یه مقدار مشتری هاشونو قلقلک میدن:31:
و مشتریها هم از ته دل دعاشون میکنن:11:
من تو شرکت قبلا (چند ماه پیش) پارس داشتم و اکثر اوقات طول روز هم دعاشون میکردم
ولی از کیفیتشون خدماتشون تو زاهدان بی اطلاعم
سلام دوستان
من امروز نمیتونم کانکت شم
میخوام کانکت شم روی این گیر میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش میرم تو local area یه گزینه داره repair اونو میزنم
بعدش با موفقیت repair نمیشه و این پیام میاد
بعدشم این میاد
نمیدونم چی کار کنم
فکر کنم ip ام با یه ip دیگه قاطی شده
سلام دوستان یک سوال من یک pc و یک لب تاپ دارم و میخوام adsl 256 بخرم ولی همون طور که میدونید آیپاد وایرلسی هست و برای دانلود و سیدیا نیاز به وایرلس حالا کدوم وسیله بود که adsl را به وایرلس تبدیل میکرد اسمش چی بود؟از کجا باید بخرم و چنده؟ حالا یه سوال دیگه من اگه این دستگاه و خط adsl را به pc که تو اطاقم هست وصل کنم میتونم با وایرلسی که لب تاپم دارم با لب تاپ هم به اینترنت وصل بشم یعنی میخوام هم از pc هم از لبتاپ هم با آیپاد به اینترنت وصل شم این امکان وجود داره اگه میشه منو راهنمایی کنین مثلا بگید چه مودمی بخرم و... لطفا هرچه سریع تر کمکم کنید
نقل قول:
تا اونجا که من خبر دارم شما باید یه مودم adsl بگیری که وایرلس هم داشته باشه
این نوع از مودما علاوه بر پورت یو اس بی و lan وایرلس رو هم ساپورت میکنه
قیمتشم حدودا از 70-80 شروع میشه
نقل قول:
درسته گاهی اوقات این طوری میشه
کارهایی که میتونی انجام بدی اینا هستن
1- مودمو 1 - 2 بار ریست یا خاموش روشن کن
2- تنظیمات مودم رو تو صفحه ie به آدرس 192.168.1.1 دوباره انجام بده
3- کانکشنت رو هم پاک کن و دوباره درست کن
شاید لازم بشه چندین مرتبه این کارا رو تکرار کنی
منم چند دقیقه پیش همین مشکل برام پیش اومد که حل شد:31:
سلام من از پارس اون لاين سرويس دارم اما مودم paradyne 6205 اين وصل ميشه اما هرچند وقت نميدونم چرا چراغش ثابت نميشه مشكل از نصب؟ يا با پارس ان لاين مشكل داره چون فكر كنم اين مودم مودم شاتل شانسي بعضي وقتا چراغش ثابت ميشه بعضس وقتا نه كسي ميدونه مشكل چيه؟ من MPoA Bridge/Routed نصب ميكنم بعضي وقتا جواب ميده اگه ثابت بشه اما PPPoA/PPPoE كه اصلان وصل نميشه
ا سلام خدمت دوستان
من قبلا مودمم d_link 200 بود و طبق راهنمائی های دوستان تو همین تاپیک برای دانلود شبانه صبانت مشکلی نداشتمو و دانلودمو انجام میدادم ولی الان مودمو با مودم alfex تغییر داده ام و فقط با استفاده از کابل شبکه به اینترنت وصل میشم و هیچ تنظیماتی بغییر بار اول که فقط یکبار یوزر و پسورد خواست نداده ام یعنی اصلا مثل قبلی آیکون کانکشنی وجود نداره تا برای شبانه اش تعریف کنم حالا میخواستم بدونم که در اینمورد دوستان میتونن کمکم کنن که چه جوری میشه از دانلود شبانه استفاده کرد.
ممنون میشم منو راهنمائی کنین
باتشکر
دوستان خواهشا کمکم کنید بدجوری موندم اگه نتونم دانلود شبانمو راه بندازم مجبورم یه مودم دیگه بگیرم
==================
البته این مطلبو تو این پست قرار دادم ولی نتیجه نگرفتم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3737624&postcount=265
آيا كسي از دوستان هست كه Asus dsl-n13 داشته باشه يا آشنايي كامل داشته باشه.
من در صدد خريد هستم لطفا راهنمايي كنيد.
1- آيا از asus n13 راضي هستيد؟ - حداكثر سرعتش در حالت wireless N در عمل چقدر است؟ چون تو بعضي سايتا نوشتن سرعتش پايين است.
2-محدوده پوشش دهي آنتن چقدر است؟
3- نقاط ضعفي اگر در عمل ديديد چيه ؟
ممنون ميشم جواب بديد
لطفا به ما هم در خرید مودم مناسب یاری فرمایید
بهترین مدل با کمترین قیمت
هر آنچه یک اصفهانی باید داشته باشد
من دارم آره سرعتش نصفه سری N هست یعنی 2.4MB/S موقع انتقال فایل بقیه چیزاش خوبه تو سایت زیر بقیه ریویوهارو ببیننقل قول:
عیب دیگه فقط تو 2.4GHZ کار میکنه و من بیشتر از 150Mb/s وصل نشدم البته 300 هم وصل می شدم چه فایده!کد:http://www.pcworld.idg.com.au/review/networking_wireless_voip/asus/dsl-n13/262707#cb
اگه USB ضروری نمی خوای linksys wag160n بگیر.
راستی بقیه تجهیزاتتم باید سری N باشه تا 2.4 رو داشته باشی وگرنه g کارمیکنه و 1MB/S خنده دار میشه با مودم 200 تومانی
پست 3000 تاپیک مبارک!
شما میتونی tp-link TD8811 بگیرینقل قول:
دوپورت داره و قیمتش هم 37 یا 40 هستش