Setting > General > Network > V!P/Nنقل قول:
Printable View
Setting > General > Network > V!P/Nنقل قول:
میبخشید منظور از نسل سوم ایپاد همون 3gs هستش؟
نه 3gs برای ایفونه
دوستان به نظرتون میرزه که iPod Touch 8 GB بگیری ؟!
من بیشتر برای موزیک میخوام !
اگه میخوای فقظ موزیک گوش بدی ارهنقل قول:
اما نسل 3 سرعتش بیشتره
اگه فقطِ فقط برای موزیک میخوای، آره!نقل قول:
ولی برای برنامه و بازی و فیلم، هم حافظه کم میاد، هم ممکنه همه بازی ها رو نتونه راحت اجرا کنه!(به خاطر رم و CPU ضعیف تر!
به اضافه اینکه توی آپدیت جدید iOS ، برخی از قابلیت ها توی آیپاد 8 گیگ (که نسل دوم هست!) قابل استفاده نیست! (Multi Tasking و Home Screen Wallpaper! که خصوصا اولی کم اهمیت نیست!)
اگر برای موزیک صرف میخوای که اصلا آی پاد نگیر!نقل قول:
چرا ؟!نقل قول:
آخه فقط آی پاد هستش که به اون کیفیت موزیک پخش میکنه !
نه عزیزم گمراه نشو ...نقل قول:
اولا اگه میخوای ایپاد بگیری و فقط برای موسیقی میخوای بهترین گزینه برای تو در درجه اول ایپاد نانو هست بعدش ایپاد کلاسیک که بت توصیه میکنم نانو بگیری ... تاچ به کارت نمیاد اگه واسه موزیک میخوای در درجه اول جدا از امکانات جانبی نانو ...
کلا اپل تو ایران دشمن زیاد داره خیلی ها خوششون نمیاد ام محصولات اپل و ... رو بگیره ...
اگه با کیفیت بالاتر میخوای میتونی مدل هایی از برند cowon رو انتخاب کنی از نظر کیفیت صدا و افکت های صوتی و ... از ایپاد ها بهتر هستن ! ولی از نظر امکانات جانبی و امکانات خاصی که برای موسیقی داره ایپاد ها و طراحی و ...
به پای ایپاد نمیرسه !...
تصمیم با خودت هست با توجه به نیازی که داری !...
سلامنقل قول:
میتونم بپرسم آیپادت را دقیقا از کجا خریدی ؟
از کدوم مغازه قم ؟
جای معتبر قم سراغ دارید ؟
برام پیغام خصوصی بزن
مرسی
سلام
دوستان، لینک Touch Grind از lllusion Labs رو کسی داره!؟ [با انگشت، اسکیت برد بازی میکنی روی صفحه iPod :19:]
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
پیدا شد!
اشکال از جایی بود که Touch رو از Grind جدا مینوشتم! اسم بازی : TouchGrind
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mediafire.com/?td2okjxami0
کد:http://www.filedude.com/download/dpiHvD6INV92fd60b9e9
کد:http://www.filedude.com/download/kMZMpDnX9V3cfd419449
دوستانی که ipod toch دارن
کیفیت صدا واسه پخش موزیک چجوری هست؟
عالیه
خیلی خوب
خوب
بد
کدوم؟
توی هدفون یا اسپیکر، چون خیلی تفاوت داره! اسپیکر ها با وجود کیفیت خیلی بالایی که دارند، صداشون خیلی بلند نیست!:19:نقل قول:
هدفون ها هم من که راضی هستم، ولی خیلی تو نخ مقایسه و بررسی نبودم، فقط میتونم بگم در مقایسه با Creative Zen Vision M و 5800 که دارم، خیلی خوبه!:8:
کلا iPod ها شاید در این زمینه ها بهترین نباشند، ولی چیز زیادی از بهتر از خودشون (مثلا Cowon) کم ندارند! (عجب جمله ای گفتم!:31:)
من منظورم هدفون هست
یعنی واسه موزیک گوش کردن به درد نمیخوره؟:13:
نقل قول:
خیر! بدرد میخوره! ولی همون طور که دوستمون گفت صدای اسپیکرش زیاد تعریفی نداره!:27: البته منطقی هم هست ! شما ضخامتشو نگاه کن!!! همین اسپیکری هم که گذاشتن شاهکاره!!!!:31:
حتما اگر میخوای بگیری 32gb بگیر!:46:
سلام دوستان
من ميخوام Ipod Touch بگيرم البته 32 گيگ نسل سوم . به نظر شما صبر كنم يا نه برم بگيرم ؟ مدل جديدي كه فعلا در راه نيست ؟ مشكلي كه نداره اين نسل سوم ؟ به Os 4 اپديت ميشه ؟سرعتش كه كم نميشه ؟ جيل برك هم شده درسته ؟
مدل جدید تا به ماه دیگه میاد. به ios4آپدیت میشه جیلبریک هم می شه. سرعتش هم کم نمیشه. صبر رو خود دانینقل قول:
نقل قول:
مطمئني ؟ اپل كه هنوز به طور رسمي چيزي را معرفي نكرده . لينكي ازش داري ؟
اپل هم تایید کرده! تازه اپل همیشه توی شهریور محصولاتش رو معرفی میکنه!:20:نقل قول:
به نظر من بگیرید بهتره ! چون اگر هم بیاد تو ایران تا آخر زمستون قیمتش نمیشکنه! 3g بگیر حالشو ببر چون تابستون داره تمام میشه!:46:
سپتامبر ایپاد ها اپدیت میشه دوست ..
راستی اینجا تجربه عوض کردن ویندوز و بک اپ گرفتن از ایتونز رو داره ؟ ... مشکلی که تو محتویات و ... پیش نمیاد ؟....
البته میدونید که چه جوری میشه از ایتونز بک اپ گرفت ! فقط خواستم مطمئن بشم ...
یه مساله جدید با آیتونز!
وقتی با خود آیپاد برنامه دانلود و نصب میکنم (ipa مثلا با instalous) بعد Sync میکنم آیتونز پاکش میکنه! قبلا اینجوری نبود، خودش روی PC هم کپیش میکرد ولی حالا اینجوری شده! چه کنـــــــــــم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه بدیش اینه تنظیمات و Save ها و ... پاک میشه!
به نظرم بگیر! مدل جدید تو راهه (ماه آینده) ولی همونطور که دوستان گفتن حالا حالا قیمت منطقی و عاقلانه پیدا نمیکنه! نه، عزیز چه مشکلی؟:31: آپدیت هم میشه، بدون افت سرعت، با جیلبریک راحت!نقل قول:
دست همه عزيزان درد نكنه كه راهنمايي مي كنن .
ولي خب چيزي هست اينه كه هنوز هيچ خبري از Ipod 4G درز نكرده . يك سري اخبار و فيلم توي يوتيوب و ... پخش شده در رابطه با ايپاد 4جي كه همش تابلو هست كه چيني اند .
الان قيمت Ipod 3G 32 گيگ فكر كنم 320 تومن باشه درسته ؟ ميدونم كه به Os 4 اپديت ميشه اما ميخوام بدونم كه افت سرعت نداره ؟ ( با فعال كردن Multitasking & Wallpaper ) كسي هست كه امتحان كرده باشه ؟
حالا دوستان اگه مدل جديد معرفي بشه بعد بخواد توليد بشه و تا به ايران برسه فكر كنم حداقل 8-9 ماهي طول ميكشه نه ؟
درسته که چیزی درز نکرده ولی همیشه سپتامبر آیپاد جدید عرضه میشه!نقل قول:
بله همین قیمته، من که مشکلی ندارم، اصلا، نه سرعت و نه مصرف باطری! (آیپاد نسل سوم + iOS4 + مولتی تسک + والپیپر)
حداقل 8-9 ماه!
نقل قول:
مرسي از جوابت داداش . حالا 1 سوال ديگه اين جمله اخرت كه من قرمزش كردم منظورت تاكيد حرف من بود يا سوالي بود يا نقض حرف من بود ؟ :31::20:
بچه ها شرمنده 1 سوال ديگه . من شهرستانم تا اونجايي كه ديدم فقط يك مغازه تو شهر ما ايپاد تاچ داره كه اونم 64 گيگ هست . دوست ندارم از سايت ها خريد كنم با اينكه ميدونم معتبر هستند و ... دوست دارم موقع خريد جلوي فروشنده تست كنم و لوازم جانبيشو ببينم و اگه مشكلي بود همون موقع اصلاح كنم . حالا با اين اوصاف ميگم همون مغازه برام 32 بياره . سخت افزار 32 با 64 هيچ فرقي نداره درسته ؟ سرعتشون چي ؟
دوستان اگه 1 زحمت بكشن و 1 عكس از بسته بندي ايپاد تاچ بذارن تا من بدونم بسته بنديش چه شكلي هست و چه لوازمي بايد همراهش باشه .
در ضمن اگه اپديت كنم به iOS 4 و جيلبرك هم بكنم با جيلبرك كردن سرعت پائين نمياد ؟ اخه بعضي ها ديدم ميگن با جيلبرك كردن سرعت كم ميشه
خیر،هیچ فرقی با هم ندارن!نقل قول:
اینم جعبه:
1-هدفون میکروفون دار
2-کابل یو اس بی
3-داک(یه تیکه پلاستیکیه!)
4-دفترچه
خیر،سرعت پایین نمیاد!
سلام دوستان
امروز یه آیپاد خریدم 32 گیگ 330 هزار تومن از قم
پشتش نوشته MC
داستانش چیه ؟
یه جایی دیدم نوشته بود مدل MC ها همون 2g هستند
سرم کلاه رفته ؟
سخت افزارش همون سخت افزار قدیمیه ؟
سلام. همون اول که بالا نمیاد! باید وصل کنی به itunes !!!نقل قول:
از سایت ها هم نخری بهتره! اگر پول پیش بدی میاره !:13: در ضمن حواست باشه برچسب بالاش نکنده باشه!:21:( باز نشده باشه)
نقل قول:
يعني چي همون اول بالا نمياد ؟ يعني با جيلبرك كردن هر دفعه خاموشش كني مثل سري هاي قبل جيلبرك ميپره ؟ منظورت را متوجه نشدم اگه ميشه كامل توضيح بدي .
كدوم برچسب ؟ برچسب براي پلوم بودن دستگاه ؟
نخیر!نقل قول:
وقتی میخری باید به کامپیوتر خودت وصلش کنی و بعدش فعال میشه و میشه استفاده کرد!به جیلبریک کاری نداره...!
بالای جعبه یه برچسب هست به قول خودمون پلمپ باشه!
حواست باشه که اون برچسبه باشه!یعنی باز نشده باشه!
نقل قول:
اهان الان فهميدم يعني وقتي ميخرمش كار نميكنه تا وقتي به كامپيوتر وصلش نكنم و فعالش نكنم ؟ خب اينو فهميدم مرسي .
در مورد برچسب هم مرسي توجه ميكنم . راستي ايپاد تقلبي نداريم ؟
حالا در مورد جيلبرك نفهميدم من اگه جيلبرك كنم .قتي دستگاه را خاموش كنم دوباره بايد جيل بشه ؟ فريمور 4 هم همينطوره ؟ اخه بعضي جاها شنيده بودم جيل اين مشكلات را داره
خواهش میکنم!نقل قول:
نخیر،اون قضیه مال قدیم بود!این جیل جدیده هیچ مشکلی نداره!
آیپاد تقلبی هم نیست!
اگه هم باشه یا قیمتشون تابلوئه و یا قیافشون...:laughing:
اگه نشد باید خام اون برنامه هارو به وسیلهی ifunbox بریزی توی کامپیوتر
مسیر دقیقشو یادم نیست پیدا میکنم بهت میگم
پیدا کردم این مسیرو برو
Var>>Mobile>>Documents>>Installous>>Downloads
بعدشم که دیگه خودت میدونی
دوستان در مورد مدل mc یه توضیحاتی را به من بدهید
آیا mc مدل ۲g هست یا نه ؟
شنیدم مدل 2gجدیده و 3g نیست
دوستان من بعد از خريد ايپاد بايد چيكار كنم ؟ اول بايد فعالش كنم ؟ بعد بايد جيلبرك كنم ؟ يا مستقيما اپديت كنم به ورن 4 و جيلبركش كنم ؟ اين SHSH كي ميگن توي ايفون براي ايپاد هم صدق ميكنه ؟
در كل ممنون ميشم اگه كارهايي را كه بعد از خريد بايد انجام بدم را بهم بگيد
کاری نمیخواد بکنی:31: اول روشنش میکنی بعد وصلش میکنی به itunes یکسری تنظیمات توی itunes هست که خیلی راحتن!:46:نقل قول:
اگر ورژن 4 بود که هیچ اگر نبود با itunes آپدیت میکنی بعد باید یک wifi داشته باشی چون jb جدید راحت فقط باید بهjailbreakme وصل بشی!!!:27: shsh هم برای ipod هست ! برای این که به 3.1.3 بتوی برگردی!!!:46:
در ضمن خودت جیلبریک کن نده بیرون !:5:
موفق باشی! :11::11::11::11:
نقل قول:
مرسي داداش از راهنماييت .
واي فاي دارم ميدونم چجوري بايد جيلبرك كنم مرسي .
shsh را چجوري بدست بيارم ؟ شنيدم دو تا راه داره يكي با جيل برك كردن و از طريق سيديا . اون يكيش يادم نيست .
ممنون ميشم اگه بگيد بايد چيكار كنم
دوستان آیپاد 32GB دست دوم تو پایتخت پیدا میشه ! ؟
خواهش میکنم. من هم فقط بلدم از سیدیا بگیرمش!:31: اما این shsh رو برای چی میخوای !!!! اون موقع که همه میگرفتنش چون ios 4 جیلبریک نشده بود!!!! و اپل نمیذاشت به 3.1.3 برگردی! :27:نقل قول:
من خودم وقتی جیلبریک کردم shsh نداشتم!!!!! وقتی جیلبریک کردم بعد گرفتم!:27:
شما که مشکلی نداری فوقش اگر جیلبریکت خراب شد دوباره restore میکنی!!!:13: حالا اگر واقعا میخوای بگیری shsh رو یکسری به i - p h o n e . i r بزن! تو بخش iphone بپرس حتما بهت جواب میدن :10::10::10::10: