دوستان واسه فیزیک1 و 2، مباحث نور و فشار گرما مبتکران(اندیشه سازان) رو بگیرم یا فیزیک 1 و 2 تالیف محمود زاده مبتکران؟
دوستان واسه فیزیک1 و 2، مباحث نور و فشار گرما مبتکران(اندیشه سازان) رو بگیرم یا فیزیک 1 و 2 تالیف محمود زاده مبتکران؟
کتاب از دبیرستان تا دانشگاه عباس فرزام برای کنکور زبان فوق العاده است.نقل قول:
خود سازمان سنجش هم برای کنکور منحصراً زبان کتاب معرفی می کنه.
آره من دیدم قیمتش هم فکر کنم 8900 بود ولی به خاطر اینکه عجله داشتم به مطالبش نگاه نکردمنقل قول:
میگم دوستان من الآن سایت رمزینه رو دیدم لیست کتاب هاش رو نوشته بود.
نوشته بود کتاب تست ریاضیات گسسته وجبر تالیف کاک سوندی چاپ شده والآن در بازار موجود است.خواستم ببینم واقعا این کتاب در بازار هست؟
کسی دیده این کتاب رو؟
دوست عزیز لیست کتابا یی که گفتی فقط باعث می شن کنکور رو رد کنی مثل خودت. ای کاش اول نظرات قبلی بچه های اینجا رو می دیدی که در چه سطحی هستند بعد پیشنهاد می دادی.:41:نقل قول:
بله این کتاب الان تو بازار هست و من دارمنقل قول:
ولی خیلی سخته
یعنی به جرات میتونم بگم از خوشخوان 20تا 30 درصد سخت تره
کتاب هندسه اش هم میخواد بیاد بیرون(تست تحلیل و پایه)(اونم خیلی سخته)
اشتباه میکنی دوست عزیز،خیلی از کتابهایی که معرفی کردن از بهترین نمونه ها هستنقل قول:
ایا شما برای شیمی پیش کتابهایی بهتر از کتابهای بازرگان که ایشون معرفی کردن میشناسی؟
دیفرانسیل و ادبیات و .....
بهتر بود شما این لیست رو با نظرات مطابقت میدادین میدین که خیلی شباهت بینشون هست
؟!:41:نقل قول:
فقط باعث می شن کنکور رو رد کنی مثل خودت
بله درسته،منم کنار کتاب دیفرانسل از کتاب خوش خوان استفاده میکنم اولش اخه توضیحات دارهنقل قول:
و گرنه بله،نمیشه تست ها رو زد
این کتاب خوش خوان رو چک کنید البته اگه کتاب تست دیگه ای ندارید:11:
بسته به هدفتون دارهنقل قول:
اگه هدف کنکوره اندیشه سازان بگیرین اگه هدف شما امتحان تشریحیه که محمود زاده بهترینه.
همونطور که تبسم خانم گفتن سینا هستم . اگه میخوای توی فیزیک پیش تسلط کامل پیدا کنی فقط تست یا تمرین زیاد حل کن چون کتاب درسی عالی توضیح داد مثالاشم نکته داره (مثالای خود کتاب درسی) حتما حلشون کننقل قول:
نقل قول:
نظرتون درمورد اون کتابهای شهاب اناری که برای کنکور زبان تخصصی نوشته چیست ؟!!!:11:
يه سوال
كتاب ديفرانسيل خوشخوان كه نويسندش شفيع زاده ست بهتره يا اوني كه نويسندش عباس مرادي؟
با توجه یه این که آموزش دیف 2 رمزینه حالا حالاها نمیاد به جاش چی بگیرم؟؟
سلام
من سال سوم ریاضی هستم .
برای تست حسابان چی پیشنهاد میکنید که یکم سطحش از آبی قلم چی بالا تر باشه ؟
من عربیم خیلی ضعیفه ! کتاب فوت و فن عربی کتاب سبز چه طوره ؟ گاج سبز رو دارم ولی خیلی خوشم نیومد ! چی بخونم ؟
براي حسابان تست همون قلمچي خوبه . رمزينه هم هست ؛ مشابهه تقريبا .نقل قول:
براي عربي ؛ عربي جامع رمزينه رو بگيرين
سلام خوشبختمنقل قول:
من دارم کتاب حسابان مبتکران که مولفش عباس امیدوار هست را میخونم ...خیلی مطالب را بهتر بفهمیده ام ،من فقط از امتحان نهایی بیم دارم:41:
عکس جلدشو داری؟یا اصلا آدرس سایت رمزینه رو میشه بزاری؟نقل قول:
آدرس سایت رمزینه:نقل قول:
قسمتی از pdf کتاب:کد:http://ramzine.org
کد:http://ramzine.org/books/mathematic-paye%28ramzine%29.pdf.zip
کتاب دو جلدی حسابان مبتکران - اندیشه سازان آقای عباس امیدوار به نظر من یکی از بهترین کتابهای اموزش حسابان هست . در قسمت حد که واقعا خوب کار کرده .نقل قول:
و همچنین هرکس جلد دومش رو هم بخونه به جرات میگم تقریبا اکثر مطالب مربوط به مشتق و کاربرد مشتق
رو میدونه و در دیفرانسیل هم مشکلی نخواهد داشت
دوست عزیز شما هم نگران نباش . امتحانات نهایی خیلی آسون هستند .
من که حسابانو فقط از بین درسها 20 شدم . فقط به خاطر این کتاب
ترم اول چون دیر فهمیدم چنین کتاب خوبی هست شدم 19/25
موفق باشی
امیر خوان کتاب شیمی هم بسیار عالی توضیح داده به نظرم توی دروس فیزیک و شیمی اول از همه باید کتاب درسی رو خواند بعدش رفت سراغ کتاب های کمک اموزشی و جزوه.نقل قول:
صد در صد تایید می شه.:46:نقل قول:
برای عربی اصلآ سراغ فوت وفن نرو.از این فرمولی که می گم استفاده کن:عربی جامع رمزینه+فن ترجمه ی عربی انرژی اتمی+واژگان عربی همگامان.اگر روی این سه کتاب مسلط بشی عربی رو قورت می دی.حجمشون هم زیاد نیست.البته عربی ایاد فیلی (مبتکران) هم خوبه اما بسیار حجیمه.:20:نقل قول:
کتاب های شهاب اناری هم عالیه.نقل قول:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
شما کتاب محمود نصیری مبتکران رو دیدید ؟ کدومشون بهتره ؟
البته من بیشتر دوست دارم مسئله حل کنم تا درسنامه بخونم .
دوست عزیز به نظر من واسه حسابان اگه دوست داری مساله حل کنی،بهترین واسه تشریحی گل واژه است.(البته کمی تست هم داره بدون پاسخ تشریحی سراسری85تا87+مقداری تالیفی)نقل قول:
البته من بیشتر دوست دارم مسئله حل کنم تا درسنامه بخونم .
و واسه تست در آزمونهای آزمایشی هم همون قلمچی آبی کافیه (هر چند جالب نیست اما برای کسب رتبه توی آزمونها کفایت میکنه)
و برای کنکور هم حسابان تست نیاز نداره چون ریاضی 2 و دیف تقریبا همه رو پوشش میده بجز قسمتهای خاصی مثل روابط بین ریشه ها و ... که این هم همون قلمچی آبی کارت رو راه میندازه.
موفق باشید.
دوستان دفتر برنامه ریزی چی پیشنهاد میکنید ؟
سلام دوستان
یه سوال:
1-برای دینی (فقط آیه ها) کتاب سفید گاج که پیام آیات رو نوشته کفایت میکنه؟
یه سوال دیگه::31:
2-برای فیزیک 1 (فقط آیینه ها) چه کتابی خوبه؟رمزینه برای این منظور کتابی داره؟
سلام ببخشید کتاب کلاس دیفرانسیل دو جلده؟1و2 داره؟می گن جلد دوم هنوز منتشر نشده!
پارسال من فصل اولشو خوندم ديدم مطالب اضافه و كم كاربرد زياد داره گذاشتمش كنار:20:نقل قول:
اون يكي رو كه دوستمون گفتن من نديدم ولي دبيرمون مي گفت مبتكران يه كتاب حسابان ديگه هم داره كه اون بهتره از محمود نصيريه حالا نمي دونم همونيه كه دوستمون گفتن يا نه چون اسم نويسنده ي اون كتابو نمي دونم
اگه مسئله حل كردن دوست داري تا درسنامه خوندن به نظرم كتاب انديشه سازان حسابان (رضا نونهال آذر) خوبه من پارسال كلا با اون كار كردم و درصدم از 80 پايين تر نيومد البته جزوه ي دبيرمون خوب بود و فقط به تست زدن نياز داشتم (منظورم اينه كه مطمئن نيستم اگه دبير خودش نكات تستي رو يادتون نده اين كتاب كه درسنامه نداره به درد مي خوره يا نه؟:20:)
سلام
انتشارات فار سایت نداره؟
طبق معمول بازم رمزینه همه رو سر کار گذاشت و اگه نیاد من بد بخت میشم
من اگه نیومد فقط کتاب درسیو میخونم!!!!
وبلاگ داره:31::31:
اینم شماره انتشارات که توی وبلاگ نوشته بود:
۰۲۱۶۶۹۲۶۰۶۱
دوستان خواهشا جواب ما را بدهید ...
دومین باره اینجا سوال میپرسم هیچ کس نگاش هم نمیکنه:
نقل قول:
یه سوال:
1-برای دینی (فقط آیه ها) کتاب سفید گاج که پیام آیات رو نوشته کفایت میکنه؟
یه سوال دیگه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-برای فیزیک 1 (فقط آیینه ها) چه کتابی خوبه؟رمزینه برای این منظور کتابی داره؟
برای فیزیک من اندیشه سازان استفاده میکنم . رمزینه رو ندیدم نمیتونم نظر بدم ولی اندیشه سازان خوبه. راجبه دین و زندگی هم چون گاج رو ندیدم نظری نمی تونم بدم کتاب خوبیم ندارم که معرفیش کنم:31:نقل قول:
سلام دوستان
ممنون میشم جوابمو با تفکیک کتابهای مناسب و نامناسب بدین، و در صورت لزوم پیشنهاد کتاب مناسب تر!
باز هم تشکر
نقل قول:
راستی بچه ها
واسه افرادی که بد تست میزنن، یا تو یه درس ضعف دارن نظرتون در مورد استفاده از کتابهای دوسالانه بعد از خوندن متن درس چیه؟ تاثیر داره؟ آخه احساس میکنم به متن درس مسلطن اما تو حل مساله مشکل دارن
با عرض پوزش من تازه یادم اومد که یه سوال دیگه نپرسیده موند!
با توجه به اهمیت حل تمرینات کتابهای درسی، میخواستم درخواست کنم کتب حل المسائل مناسب واسه دروس تخصصی رشته ریاضی معرفی کنین
مرسی از نظرت، اما دلیل اینکه من کنکورو تا حدی بد رد کردم این بود که جز کتابهای آبی قلم چی برای فیزیک و شیمی و کتاب زرد قلم چی از هیچ منبع کمک آموزشی دیگه ای استفاده نکرده بودم
نکته دیگه اینکه به نظرم سطح بچه های اینجا به هیچ وجه پایین نیست، یکسری از کتابها که مطمئن بودم خوب هستن تو این تاپیک هم پیشنهاد شده بود؛ فقط بحث ها خیلی پراکنده است و خیلی به سختی میشه با خوندن تعداد زیادی از صفحات به یک جمع بندی کامل رسید، بنابراین یه لیست پیشنهاد دادم، حالا اگه کتاب یا کتابهایی ضعیف هستن ممنون میشم شما یا بقیه دوستان اونارو به تفکیک بگین و کتاب بهتری پیشنهاد کنین
یکی سریع به من بگه که برا حسابان رمزینه بهتره یا مبتکران(تو رو خدا فقط سریع )
من اونایی رو که میدونم خوبه رو میگم اونایی که استفاده نکردم نظری راجبش نمیدمنقل قول:
زبان فارسی همگامان
دین و زندگی انتشارات خیلی سبز
عربی محوری گاج
زبان انتشارات خیلی سبز (فقط بخش پیشش خوبه . پایه رو ماست مالی کرده!)
کتاب Reading و Cloze test قلم چی (افتضااااااااااحه. کتاب ریدینگ خوب باید ترجمه فارسی هم داشته باشه که بتونی متوجه شی کجای متنو درست متوجه نشدی. وقتی ترجمه نداره یعنی هیچ جنبه آموزشی نداره!)
فیزیک: من از اندیشه سازان راضیم شاید اینایی که معرفی کردین خوب باشه پس نظری نمیدم راجبه کتابایی که معرفی کردین
شیمی بازرگان هم مثل روز روشنه که...
دوستان کسی از فیزیک پیش نوبل استفاده کرده یا استفاده می کنه.
اگه کسی استفاده می کنه لطف کنه بگه چجور کتابیه؟
بیشتر تستاش تالیفی یا کنکوری؟