ترجمه من :نقل قول:
روشنتر که رنگ خاصی خواهد بود!
تعداد زیادی از کدها نادیده گرفته شده ولی نیازه!
یک علامت سوال یعنی مطمئن نیستم چه خطی از کده.
آخه من نمیدونم این جملات رو از کجا میارید:19:
Printable View
ترجمه من :نقل قول:
روشنتر که رنگ خاصی خواهد بود!
تعداد زیادی از کدها نادیده گرفته شده ولی نیازه!
یک علامت سوال یعنی مطمئن نیستم چه خطی از کده.
آخه من نمیدونم این جملات رو از کجا میارید:19:
نقل قول:
روشنتره رنگ خاص خواهد بود!
بسیاری از کد نادیده گرفته شده! اما لازمه!
علامت سوال به معنی اینه که من مطمئن نیستم
(شبه به Help میمونه)
رنگ روشن تر همون رنگ خاص خواهد بود (اون رنگ خاص ، رنگ روشن تره خواهد بود)نقل قول:
/
بخش عمده ای از رمز (کد) ، با اینکه مورد نیاز است ، نادیده گرفته میشه.
/
علامت سوال وقتی به کار میره که مطمئن نباشیم عملکرد line of code (نمی دونم در چه زمینه ایه ، ولی معادل ساده اش میشه خط رمز) چیست
ممنون از تمامی دوستان:11:
معنی این چی میشه؟
We then set the pixel format. The computer will select a format that matches or is as close as possible to the format we set up aboveممنون.
نقل قول:
مفهومش :
بعدش فرمت پیکسل رو تعیین میکنیم (قرارمیدیم). کامپیوتر فرمتی رو انتخاب میکنه که با فرمت تعیین شده ، مچ (برابر) باشه و (یا اگر نشد فرمتی رو انتخاب میکنه که) تاجایی که ممکنه نزدیک به آن مقداری باشه که ما تعیین کردیم .
این چه فرقی دارد با اون دیکشنری هانقل قول:
جدیدتره. مختصرومفیده و کنار لغات پرکاربرد ستاره زده.نقل قول:
اگر لپ تاپ دارید یا به کامپیوتر دائما دسترسی دارید بهترین دیکشنری ، Glossary های بابیلون هست.
سلام.
این مجموعه حروف به قول خودمون شکسته انگلیسی رو از کجا می شه گیر آورد؟توی بازار کتابی هست یه که تمرین هایی برای یاد گرفتن اینا داشته باشه مثلا سر مشق داشته باشه؟ در کل می خوام این مدل نوشتن رو هر چه زودتر و بهتر یاد بگیرم.اساتید لطف کنن راهنمایی کنن.البته مشخصا بگم که منظورم نوشتن خودکاریه.چون سرچ که کردم متوجه شدم که خوشنویسی انگلیسی هم مثل مال خودمون خیلی شاخه داره.من منظورم همینایی هست که سر هم می نویسن و توی وورد هم هست.امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم.
ممنون
سلام دوستان
نظرتون راجع به معنی این عبارت چیه؟ The Duke of Mount Deer
من خودم به (دوک کوهستان آهو ) رسیدم
با تشکرنقل قول:
جدیدتره. مختصرومفیده و کنار لغات پرکاربرد ستاره زده.
اگر لپ تاپ دارید یا به کامپیوتر دائما دسترسی دارید بهترین دیکشنری ، Glossary های بابیلون هست.
من لپ تاپ ندارم ولی کامپیوتر چرا ولی خب می دانی دیکشنری یک چیز دیگه است مثلا میشه با خودتو هر جا خواستی ببری از مسافرت تا دستشویی گرفته در ضمن کامپیوتر ار برق رفت چی
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
برای گرامر بهترین کتاب چی هست
برای گرامر :نقل قول:
اگر مقدماتی میخوای این تاپیک :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=257733&page=5
نقل قول:
(گوزن كوهي) بايد اسم يه جايي باشه، پس مي شه: دوك مونت ديير
سلام دوستان.
تا اونجایی که من می دونم برای اینکه بگیم "من نداشتم" از این قاعده استفاده می کنیم، برای مثال :
I had not a book
اما چند وقت هست که توی فیلم ها اینجوری می بینم :
I did not have a book
توی کتاب های دبیرستان و دانشگاه هم یادمه که فقط I had not رو دیدم. حالا چرا بعضی جاها از I did not have استفاده می کنن؟
say what??:18:نقل قول:
من نداشتم میشه i did not have و had not نه دیدم استفاده میشه نه اینکه درست هست اصلا برای این جمله شما!!مطمئنید تو کتاب اینجوری نوشته بود؟؟
به خدا به من توی مدرسه اینجوری یاد دادن :نقل قول:
حال ساده بصورت منفی :
i + have + not -----> یعنی "من ندارم"
گذشته ساده بصورت منفی :
i + had + not -----> یعنی "من نداشتم"
حالا می خوام بگم "من کتاب نداشتم" ، اینجوری میشه : I had not a book
سلام
......
1.how many times a day do you brush your teeth?
2.how many days a week do you go to school?
how much time( how long) do you spend on work everday3.?
ايا جملات بالا درستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ايا معني هاشون درسته ؟
1- روزي چند بار مسواك مي زني؟
2- هفته اي چنر روز مي ري مدرسه ؟
3- روزي چند ساعت كار مي كني؟
===========================
did anyone see you? يهني...... كسي تو رو ديد؟
did you see anyone?يعني ... كس رو ديدي؟
درستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
این مجموعه حروف به قول خودمون شکسته انگلیسی رو از کجا می شه گیر آورد؟توی بازار کتابی هست که تمرین هایی برای یاد گرفتن اینا داشته باشه مثلا سر مشق داشته باشه؟ در کل می خوام این مدل نوشتن رو هر چه زودتر و بهتر یاد بگیرم.اساتید لطف کنن راهنمایی کنن.البته مشخصا بگم که منظورم نوشتن خودکاریه.چون سرچ که کردم متوجه شدم که خوشنویسی انگلیسی هم مثل مال خودمون خیلی شاخه داره.من منظورم همینایی هست که سر هم می نویسن و توی وورد هم هست.امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم.
ممنون
دوست عزیز میشد تو تاپیک سوالات به زبان فارسی هم اینو مطرح کنی ! به هرحالنقل قول:
من خودم خط پیوسته رو از یه کتابی که سال اول راهنمایی مراکز سمپاد میداد یاد گرفتم ولی به مرور زمان با خوندن بعضی دست نوشته ها و اتفاده از لغات word که به صورت پیوسته بودن خطم رو بهتر کردم ! شما هم همین کارها رو بکنی یاد میگیری :31: :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بهترین و کامل ترین کتابهایی که در این مورد وجود داره کتاب The Complete Book Of Handwriting از انتشاراتMcGraw-Hill هستش که نسخه پی دی اف اون رو می تونید از لینک زیر دریافت کنید:
کد:http://rapidshare.com/files/9712021/The.Complete.Book.Of.Handwriting.rar
یه سوال....
از کجا میتونم متن لسینینگ های کتاب اینترچینج رو پیدا کنم؟؟؟؟؟؟:دی
هست؟؟؟یا نه؟؟؟(چون یه جا گیر کردم هر چی گوش میدم نمیفهممش:دی)
اشکال خاصی نبود...نقل قول:
فقط در ترجمه ی آخر:
کسی رو ندیدی؟ (در واقع همون "کسی رو دیدی؟")
اول که ممنون که جواب دادید.بعد هم آدرس زیر رو ببین.دقیقا همونجا اول پرسیدم منتها دیدم به جواب نرسید دیگه از این راه دست به کار شدم.نقل قول:
دوست عزیز میشد تو تاپیک سوالات به زبان فارسی هم اینو مطرح کنی !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233758&page=296
نه دوست من اگر (i have( not باشه با فعل pp که میشه present perfect و اگر i had( not باشه که میشه همون ماضی بعید خدمون من ندارم و من نداشتم به ترتیب میشه: i don't have... و i didn't have...نقل قول:
سلام.بیشترین کاربرد have +not همان طور که اشاره شد در ماضی نقلی است.اما شما می توانید آنرا در حالت ساده استفاده کنید.در حقیقت آن مثالی که زده شد درست است.i have not a abook =i don`t have a book فرق این دو جمله این است که اگر از don`tبرای منفی کردن استفاده کنید جمله ی شما british است.have+not حالت american است که بعید میدانم در کتب درسی از ان استفاده کنند.توصیه من هم این است که از این حالت استفاده نکنید.
سلام
چند نمونه امتحان آیلتس داریم و چه فرقی با هم دارند و آیا از نظر هزینه فرقی دارند ؟
دو نوع : عمومی و آکادمیکنقل قول:
قیمت شرکت در آزمون حدود 350 تومن
مدرک آکادمیک برای ادامه تحصیل در دانشگاههای معتبر لازم است و مدرک عمومی برای apply کار (البته برای همه ی کشورها اجبار نیست)
کد:http://www.cambridgeesol.org/exams/academic-english/ielts.html
سلام
معنی روان این جمله چی میشه؟
If you are a complete beginner lets make sure you are capable of compiling a basic windows
application.
ممنون.
Academic
یعنی برای تحصیل در خارج از کشور Academic لازم است
و برای این آزمون چه کتابهای را پیشنهاد می کنید
2. یک سوال دیگر آیا جعبه لایتنر فایده ای دارد آیا می توانم خودم درست کنم آیا آماده بخر بهتره چون آماده تایپ شده است
و از کدام بخرم جی 5
اگه کاملاً (در این زمینه) یه تازه کار هستی، بذارید اول مطمئن بشیم که می تونید یه برنامه ساده ویندوز رو کامپایل کنید. (قسمت دوم رو میشه اینطور هم گفت: قادر به کامپایل یه برنامه ساده ویندوز هستید)نقل قول:
*کامپایل کردن هم که در قالبی که مطرح کردی تقریباً یعنی همون فرایند تبدیل برنامه نوشته از یه زبان برنامه نویسی به فایل آماده اجرا توسط ماشین... خودت حتماً این رو می دونی البته.
این ها چی میشه؟
Slap the following code into your compiler and if all goes well you should get one of
the lamest programs ever written.
without having to specify all those attributes over
and over.
ممنون.
کد ذیل رو به کامپایلر خودتون وارد کنید ، اگر همه چیز خوب پیش بره ، شما باید یکی از آلوده/معیوب/ضعیف ترین برنامه هایی که تا کنون نوشته شده است رو دریافت کنید...نقل قول:
بدون اینکه مجبور باشیم تمام آن کیفیت/مشخصه/ویژگی ها رو مدام/مرتباً ، بازگو/مشخص/معین/تعیین کنیم...
(این lamest درست spell شده دیگه؟ آخه یه کم جمله رو منفی می کنه!
حالا نظر دوستان هم می شنویم...)
نقل قول:lamest از نظر گرامری که درسته ... واقعاً هم جمله رو قدری منفی می کنه، یا بهتره بگیم طعنه دار می کنه .. معنای بهتر برای lame در اینجا ضعیف -- بی بخار -- داغون(!) --- و حتی ساده هستش .. (یا مثلا "پیش پا افتاده" که تقریباً همه این معانی رو در برمیگیره) ..نقل قول:
مشخصه که شروع آموزش یه بحث برنامه نویسی هستش؛ معمولاً اون اول واسه اینکه طرف سریع با سازوکار قضیه آشنا بشه یه برنامه ساده (همون lame!) رو بهش میدن تا run کنه (اجرا کنه) ... اصطلاحاً به اون برنامه میگیم "hello world" !! .. خیلی وقتها هم واقعاً برنامه ای هستش که نهایتاً پیام "hello world" رو در خروجی چاپ می کنه؛ همین!! ..
//
جمله دوم هم شاید اینطوری دقیق تر باشه (باز چون بحث برنامه نویسی هست میگم؛ وگرنه ترجمه های رفیقمون درسته) :
بدون آنکه لازم باشد تمام متغیرها رو هر بار از اول (=دوباره) تعریف کنیم.
سلام..
مي خواستم در مورد كليه نرم افزار يا هر نوع برنامه اي كه بشه با اون از طريق تلفن همراه زبان انگليسي ياد گرفت اطلاعاتي بگيرم...ممنون ميشم...:20:
سلام
معنی این چی میشه؟
and as you'll see in our
message loop code, when that happens we stop processing messages and return the final result code, the
wParam of WM_QUIT which happens to be the value we passed into PostQuitMessage().
هرچی تلاش میکنم نمیتونم یک معنی قشنگ برا اینا پیدا کنم!
Chill out, what you're yelling for?
Lay back, it's all been done before.
من میخوام با یه استاد زبان خوب شروع کنم ولی نمیدونم چی جوری میشه فهمید که این استاد تواناییه لازمو داره یا نه! واسه همین یه سوال!!! به نظر شما یه استاد زبان خوب چه ویژگی هایی داره؟
سلام
من یه چیزی شبیه این میخواستم:
برای جملات تخصصی!!! ممنون میشم راهنمایی کنید.کد:http://education.blogfa.com/
ممنون.
آروم بگير، براي چي داد و بيداد مي كني؟نقل قول:
آروم باش، همه چيز قبلا انجام شده.
آرام باش! برای چه فریاد/نعره می زنی؟نقل قول:
تکیه بده، همه چیز پیش تر/قبلا تمام شده است.
دوستان من برای یاد گرفتن لغت باید چیکار کنم؟
مخصوصا برای مکالمه و کنکور