چه طوری می تونم یه ترکیب خوب بچینم؟؟؟؟
Printable View
چه طوری می تونم یه ترکیب خوب بچینم؟؟؟؟
متشکر از راهنماییتون ولی این برنامه چیه و از کجا باید بگیرمش؟؟؟؟؟:46:نقل قول:
بیا اینم لینکنقل قول:
کد:http://nutunited.googlepages.com/remapdevdata.xls
می گم این چجوری کار میکنهنقل قول:
آقایون یکی کتاب الکترونیکی از فیفا 09 داره
من قبلا فوتبالیست ها بازی میکردم حالا به فیفا ایمن آوردیم آخر بازیه هی بازی میکنم و میبازم اولای کارم دیگه ولی بخدا خیلی حال میده به این میگن یک فوتبال قبلا طرفدار سر سخت پی اس بودم ولی حالا دیگه فیفا هستم پی اس خیلی هاشو هوش داره
اجرا کنی خودت ادامه اش رو می فهمی خیلی پیچیده نیست یه ابزار هست که دارای ورودی و خروجی هست توی وردی شده مپ می کنی دکمه ها رو و توی خروجی 6 نوع کد می ده که یکی از اون 6 تا کد درست جواب خواهند داد. دونه دونه باس امتحان کنینقل قول:
کتاب رو می خوای چیکار داخل بازی خودش توی قسمت اجرای تکنیک ها اموزش تصویری و نوشتاری گذاشته دیگهنقل قول:
[quote=krauser;4213685]اجرا کنی خودت ادامه اش رو می فهمی خیلی پیچیده نیست یه ابزار هست که دارای ورودی و خروجی هست توی وردی شده مپ می کنی دکمه ها رو و توی خروجی 6 نوع کد می ده که یکی از اون 6 تا کد درست جواب خواهند داد. دونه دونه باس امتحان کنی
سلام
من دانلود کردم ولی مثل برنامهای نصبی نیست که بشه نصبش کرد روش که کلیک میکنم پیغام open Wait ldni چطوری باید نصبش کرد
[quote=sabar;4214066]ای بابا نصب چیه این یه فایل Excel هست اجرا می کنی خودت می فهمی چیه Office نصب نیست رو سیستمت؟ باید Excel نصب باشه اگه نداری آفیس 2003 رو گیر بیار استفاده کننقل قول:
سلام
اینک دانلود این بازی رو می خواستم
خیلی ممنون
يه سوال دارم
من اتفاقي گذرم به اين تاپيك افتاد خواستم يه چيزي بپرسم!!!
اين فيفا09 رو كه من گرفتم( همون اولايي كه اومد)ديدم فقط با موس ميشه بازي كرد!!
چرا اين اينجوري بود؟
يعني همه ي شما با موس بازي ميكنيد؟
نخیر! شما می تونید تو تنظیمات بازی تعیین کنید با چه وسیله ای بازی می کنید.نقل قول:
يه سوال دارم
من اتفاقي گذرم به اين تاپيك افتاد خواستم يه چيزي بپرسم!!!
اين فيفا09 رو كه من گرفتم( همون اولايي كه اومد)ديدم فقط با موس ميشه بازي كرد!!
چرا اين اينجوري بود؟
يعني همه ي شما با موس بازي ميكنيد؟
[quote=krauser;4217309]-------------------نقل قول:
سلام
دستت درد نکنه و از راهنماییت ممنون:46:
ميگم آخه اصلا نميشه!!
مي ارزه؟
آخه اونموقع(1سال پيش)كه ريختم ديدم اينجوريه پاك كردم از فيفا هم زياد خوشم نمياد!!
کسی اینجا با فیفا 09 در ایکس باکس لایو کار کرده؟؟؟؟
سلام این چیه و کجای فیفا 09 هست که تو تبلیغاتش اومده؟
BE A Legend
نوشته بود سرو صدا به پا کرد مگه چی بود؟
آقا تو فیفا 09 چطوری میشه این دریبلها رو زد همش الکی یعنی یا باید تو نتظیمات کاری کرد اونها تو تک به تک خیلی فنی میزنن و زمینی ولی من هر چی میزنم اونها میگیرن
دوستان لطفا راهنمایی کنید
1_من رو پلی 3 بازی میکنم تو ADIDAS LIVE کد میخواد چه طوری پیدا کنم
2_راهی هست که بتونم هر وقت که شد انلاین با دیگران بازی کنم کلا توضیح دهید
ADIDAS LIVE کد پیداکردم حالا چه طوری بازی کنم
سلام من تازه به دنياي بازيهاي فوتبال اومدم ! فکر ميکردم بازيش اصلا حال نميده ولي الان واقعا دارم باهاش حال ميکنم ! من فيفا 09 رو روي PC بازي ميکنم . به زودي PES 2010 رو ميگيرم . ميخواستم ببينم تا چه حد پيشرفت کردم براي همين از دوستان ميخوام بگند مثلا وقتي دو تيم مثل هم انتخاب ميکنيد که يکيش اوتوماتيک ( کامپيوتر ) و يکيش شما باشيد ( مثلا هر دو تيم بارسلونا ) اونوقت چند چند ميبريد ؟
دوستان کسی پچی چیزی سراغ داره که نقل و انتقالات فیفا 09 رو آپدیت کنه؟
میخوام آخرین نقل و انتقالات که در زمستان 2009/10 انجام شد رو آپدیت کنه...پدرم در اومد بس که دنبال اپدیت گشتم
یک فایل اپدیت توی فروم soccergaming پیدا کردم که همه لینک هاش Down شده بود
حالا اگه کمکمون کنین ممنون میشم
سلام دوستان
تاپيك FIFA 20 هم داريم ؟
انگار نه یه مدته کلا غیرفعال شده بخش بازی یاد قدیما بخیرنقل قول: