کمک
کمک
حیاتیه لطفا کمک
وقتی با لپتاپم میخوام تو یاهو از voice استفاده کنم این ارور میاد:
This Computer does not support the required audio compression format
چه کار باید بکنم؟
لطفا کمکم کنید
با تشکرات قبلی
Printable View
کمک
کمک
حیاتیه لطفا کمک
وقتی با لپتاپم میخوام تو یاهو از voice استفاده کنم این ارور میاد:
This Computer does not support the required audio compression format
چه کار باید بکنم؟
لطفا کمکم کنید
با تشکرات قبلی
با سلامنقل قول:
دوست عزیز از یه نسخه و فایل دیگه استفاده کنید
موفق باشید.
ميشه بيشتر توضيح بدين؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
بله حتما
نسخه اي ديگه از نرم افزار ياهو مسنجر رو ميتونيد از همين سايت دانلود كنيد
بعد روي سيستم اين فايلي رو كه دانلود ميكنيد رو نصب كنيد
موفق باشيد.
دوستان سلام
تو اد لیست مسنجر من زیر بعضی از ایدیها نوشته شده I,m mobile میخواستم بدونم که اون شخص از طریق موبایل آن شده یا میشه از اینترنت پی سی هم آن شد و اون جمله را هم داشت
باتشکر
سلامنقل قول:
میشه با پی سی On بشی بعد Status را بزنی I'm mobile [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خب اون آیکن کوچیک موبایل رو نخواهی داشت و تابلو میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ایشون از طریق موبایل آنلاین شده و با کامپیوتر نمیشه همچین کاری کرد !
برای استفاده از امکانات یاهو موبایل هم باید از طریق مرورگر اینترنت موبایلتون به آدرس m.yahoo.com برید !
هزینش زیاده البته ، با نرم افزار های چت موبایل مثل nimbuzz راحتتر و ارزون تر میشه چت کرد .
اخرش میشه یا نمیشه تو status چیزی به این اسم وجود نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اونی که من گفتم اینطوری میشه...ولی بازم تابلو میشه که با موبایل نیستی(به خاطر همون آیکنه و اینکه وقتی با موبایل on میشی، اون I'm mobile زیر آیدیت میفته نه روبه روش مثل status) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کاملاً تابلوئه من با پی سی اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
خوب ميتونيد بهش لينك بديد ديگه :31:
وقتي لينك هموني كه خود نرم افزار موبايل ميده رو بهش بديد هيچ تابلويي ديگه نيست :46:
موفق باشيد.
دوست عزیز اونم میشه ولی من منظورم این که توی عکس هستش بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل اينه من بايد از ورژن 9 و به بالا استفاده كنم،حتي از سايت اصلي هم دانلود كردم،اما بازم همون error رو ميده.نقل قول:
خیلی جالب بود ، من الان با این آدرس امتحان کردم و با کامپیوتر آنلاین شدم در حالی که I'm mobile هستم
فقط status قابل کلیک کردن نیست
m.yahoo.com/messenger
با سلامنقل قول:
از سایت اصلی که نمیشه دانلود کرد به علتی که تحریم هستیم
اما توی سایتهای ایرانی مثه همین سایت هم لینک دانلود از نرم افزار زیاد هست
مطمئن باشید که نرم افزار سالم هست
اگه هم بازم مطمئنید که سالمه پس مشکل باید از جایی دیگه باشه
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
برای اینکه قابل کلیک کردن هم باشه در بالا گفتم دیگه که چه باید کرد :31:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5632693&postcount=2966
سلام به همه ی بچه ها
می خواستم بدونم ایا شکلک هایجدیدی رو می دونین که بشه تو یاهو استفاده کرد اگه میدونین میشه کد ها شو بزارین
سلام..
اگه كسي با موبايل آن ميشه معمولا حرف اولش تو چت بعد از هر PM \ Bold ميوفته..
البته اگه طر اين ترفند رو ندونه و فونت خودش رو به حروف كوچيك بر نگردونه..
موفق باشين..
سلام به همگی
دوستان
از دیشب با هر آیدی با هر ورژنی از یاهو به هرکسی که پی ام میدم یا بهم پی ام میدن نمیتونم ببینم!
یعنی متون ارسالی و دریافتی رو نمیتونم مشاهده کنید؟
پی ام ارسال میشه طرف میخونه جواب هم میده اما صفحه کی برای پی ام با طرف باز شده کاملا سفید هستش و تغییری نمیکنه!
برای آف ها هم همینطوره برام که آف میزارن صحفش باز میشه اما توش سفیده !!!
با وی پن و انواع آیدی ها و ورژن های متفاوت هم امتحان کردم !! درست نشد!
الان ورژن 11 بتا رو هم نصب کرد بازم مشکل برقراره!
لطفا کمک کنیییید!
ممنون
برای من یک بار همچین مشکلی پیش اومد...کلاً IM ها رو نمیتونستم ببینم..یاهو مسنجرمم پاک کردم دوباره نصب کردم فایده ای نداشت...از ناچاری ویندوزم رو Restore کردم درست شد:31: دوستان اگه راه حل سریعتر و ساده تری دارن بگن..من تجربه ی شخصیم را گفتم..:20:نقل قول:
سلام.. فك كنم مشكل از خود سرور ياهو باشه كه بعضي اوقات مختل ميشه..
شما مي تونين از خود ياهو ميل و يا سايت خود ياهو براي چت استفاده كنين..
موفق باشين..
متاسفانه Restore point با تاریخ مناسب ندارم برادر!نقل قول:
از سایت خود یاهو که voice web کار نمیکنه!
مسنجر رو نیاز دارم!
ممنون از راهنمایی 2دوست عزیز!:40:
اگر کسی کمک دیگه ای میتونه بکنه ممنونش میشم!
با سلامنقل قول:
احتمالا شما از ویندوز 7 استفاده نمیکنید؟
سلام عزیز جاننقل قول:
نه!
ایکس پی استفاده میکنم!
با سلامنقل قول:
عجب -
پس احتمالا به قول میلاد عزیز مشکل از پورت و سرور یاهو هست
چون من هم خیلی وقته این مشکل رو دارم و هنوز هم رفع نشده
موفق باشید.
یه مشکل خیلی مسخره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تمام نسخه ها یاهو مسنجر وجود داره و انگار هیچ وقتم نمیخواد رفع بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم مشکل زیر هست که هر بار که به یاهو لاگین میکنیم باید حتما پیغام زیر رو اونم 2مرتبه بیبینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هر بار روی OK کلیک کنیم تا از شر این پیغام مسخره راحت بشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیشه گفت پیغام خطا چون یک پیغام وارینگ هست یعنی یه جورای هشدار
از نسخه های 7،8،9،10، و حتی جدیدترین ورژن 11 هم این مشکل کما فی سابق لاینحل می باشد
در صورتی که اصلا حتی شما از پلاگین هم استفاده نمی کنید بازم این پیغام داده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون هیچ کاری نمیشه کرد برای این مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
اين پيغام زياد مساله ساز نيست
به خاطري هست كه نميتونه پلاگين خاصي رو از ياهو به دليل فيــلترينگ يا تحريم اجرا كنه اين پيغام مياد
موفق باشيد.
البته دوست عزیز میدونم این پیغام خیلی مساله ساز نیست ولی یه مورد تو مخــــــــــــــــــــی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر بار که با هر ID که به یاهو لاگین میکنیم این پیغام دوبار میاد و هر بار باید این پیغام رو ببینیم
در ضمن ما که اصلا نمیخواییم پلاگین خاصی رو دانلود کنیم برای چی این پیغام میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روشی هست که بشه این پیغام رو غیر فعال کنیم
منم همین مشکل و داشتم ولی هر با که با گوشی به اینترنت وصل میشدم (یعنی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کردم) همین مشکل رو داشتم ولی با دیال آپ که وصل میشدم مشکلم برطرف می شد و pm من میرسیدنقل قول:
البته اینم بگم بگیر نگیر داشت یعنی از هر 10 دفعه 1 دفعه این مشکلو نداشتم
ای
سلام اقا من با یاهوم با ویندوز 7 مشکل داره
البته زمانیه که برم تو چت روم
همش کلوز می ده
ممنون می شم کمک کنید
سلام.من از روی سیستم برای آواتار یاهو مسنجرم عکس انتخاب می کنم اما نمایش داده نمی شه!!!!
چرا؟:13:
سلام
گاهي توي ياهو مسنجر پيش مياد كه مثلا يه چيزي رو تايپ ميكنيم ولي وقتي اينتر رو ميزنيم يعني send ميكنم چيزي ارسال نميشه و توي صفحه چيزي نشون نميده
علت چيست و راه حل ؟
ممنون
نقل قول:
سلام..
ممكن شما invis بوده باشين.. بهترين كار اينه تو يه سايت چك آيدي آيدي خودتون رو چك و نگاه كنين
كه چه عكسي نمايش نشون داده ميشه..!
توصيه ميشه با يه آيدي ديگه تست و در صورت جواب نگرفتن حذف و نصب كنين..
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
نقل قول:
سلام.. به نظر مياد كه مشكل از خود سرور ياهو باشه ؛ شما مي تونين تو اين وضعيت از ايميل خودتون
و يا وب مسنجر ياهو استفاده كنين..
موفق باشين..
سلام
من میخوام بدونم یکی آدی یاهوو در چه مواقعی آنلاین میشه. نمیتونم خودم پشت دستگاه باشم.
یک برنامه میخوام که ر وقت اون آیدی online بود یا invisibel بود بهم پیغام بده. یا مثلا ساعت و روز رو ثبت کنه تا من بعدا بیام ببینم
اگر اطلاعات بیشتری هم داد چه بهتر مثلا زمان انلان بودن IP اون چی بوده. و...
فکر نمیکنم از سرور یاهو باشه!نقل قول:
به احتمال قوی اگر ویندوز رو عوض کنم مشکل حل بشه!!!
دوست عزیز سایت زیر می تونه کمک تون کنهنقل قول:
[HTML]http://www.myspytool.com/[/HTML]
کسی نبود ؟؟؟؟نقل قول:
سلام
بچه ها چرا بعضی وقتا مسنجر من وقتی ایدی رو میزنم ارور میده که پسورد اشتباهه در صورتی که وقتی از ایبادی میروم با همون پسورد باز میشه درضمن این ارور رو مسنجر فقط روی یک ایدی مشخص میده و با ایدیهای دیگه امتحان کردم با اونا مشکلی نداره بعضی وقتا هم مسنجر به صورت شکل زیر همینجور میمونه و اگه کسی از ادد لیستها آن یا آف بشن رو مثل مواقعی که آن هستم و یک پیغام کنار ساعت میاره که کدوم ایدی اف شد یا آن شد نشون میده دوستانی که در این ضمینه اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن
با تشکر
بله خیلی ممنون ولی عیبش اینه اینویزیبل باشه میگه آفلاین.نقل قول:
بهتر ندارید؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز سایت در این زمینه زیاد هست اما اکثرشون همینطوری هستن - توی یه مقاطع زمانی درست نمیتونن ارتباط برقرار کنن و اشتباه میشه
واسه همین چندباری توی زمانهای مختلف باید استفاده کنید
این سایت رو هم امتحان کنید
کد:http://www.vizgin.com/
موفق باشید.
بچه ها این مشکل من هنوز پا برجاست!!!!:41::41::41:نقل قول:
واقعا نمشه کاری کرد؟؟؟!؟!؟!
میتونی چند تا از این سایت ها رو بگی؟نقل قول: