55 تومن؟نقل قول:
میشه لینک شرکتایی که این سرویس رو تو شهرتون میدن رو بدین؟
Printable View
55 تومن؟نقل قول:
میشه لینک شرکتایی که این سرویس رو تو شهرتون میدن رو بدین؟
من نيازم فقط مودم تك پورته(حداكثر 2 پورت) اترنت هست مناسبترين مودم كدوم ماركه؟
قيمتشم هرچي پايين بهتر
ASUS AM602نقل قول:
TP-LINK 8811
اکثرا شرکتها هم ساپورتشون میکنن
55 تومان نه 49500نقل قول:
سایت شرکت:
صفحه قیمتها:کد:1800.ir
کد:http://portal.1800.ir/fa/index.php?option=com_content&task=view&id=6&Itemid=4
شاتل رو دیدم ولی صبا نت رو هم دیدم :ی
شاتل بیشتر به ترکیه پینگ کم میده
یعنی صبا نت هم پینگ زیر 70 میده؟نقل قول:
من بین این دوتا شاتل رو انتخاب میکنم , چون شاتل به بی نوسان بودن مشهوره ولی صبانت نوسان زیاد داره
چرا تو تبریز نسبت به شهرهای دیگه تعرفه های adsl اینقدر بالاست؟
تو کلان شهر ها نسبت به شهرهای کوچیک بیشتره ولی فرقش خیلی زیاد هم نیست.نقل قول:
چون مافیا تشکیل شده عزیزم . اگر یه مدتی سراغ شرکتا بری و با هاشون در بیفتی می فهمی . چون قوانین رقابت بین شرکتا از قانون خاصی تبعیت نمی کند (منظورم را رسوندم یا نه !!!!!)نقل قول:
نقل قول:نقل قول:قبلا ها (تقریبا یک و نیم سال پیش) شهر تبریز در اینترنت حرف اول رو میزد.نقل قول:
اون زمانی که برای خونه ها اینترنت بالای 128 به شدت ممنوع بود، شرکت هماراسیستم تبریز، سرویس 256 محدود با قیمت پایین تر از 128 محدود دیگر شرکت ها
میداد. ( که من از اون زمان مشترک همارا شدم و تا بحال ادامه داره)
واقعا حال میداد.... هیچ یک از دوستام از شرکت های دیگه سرویس داشتند، به ذهنشون نمیرسید که بتونند با سرعت 32 KB/s دانلود کنند.
ولی همارا این رویا رو به حقیقت مبدل کرد.....
نمیدونم چرا این آخرین تحول اساسی در اینترنت آذربایجان شرقی بود....
الان در خیلی از شهرهایی که امکاناتشون خیلی از تبریز، کمتره، اینترنت با قیمت خیلی ارزون میدند....
یه سوال:
آیا همارا سیستم نمیخواد دوباره یه شگفتی ایجاد کنه در کشور؟؟؟؟
آیا شرکت های دیگه نمیخواهند قیمتهاشونو پایین بیارند....
این حرفی رو که میگم با یک واسطه شنیدم:
اکثر مخابرات ها پهنای باندشونو نسبت به قبل افزایش دادند.
پس چرا شرکت ها در سرویس هاشون تغییری نمیدند و ما از همون سرویس های سابق استفاده میکنیم؟
یه چیزایی به فکرم میرسه.
مثلا اینکه اگه شرکتها قیمتها رو کاهش ندند، بیایید دیگه سرویس نگیریم از هیچ کدوم....
نگفتم که قطعا این کار رو انجام بدیماااااا. یه فکری بود که گفتم....
(منظورم این بود که زیاد جو گیر نشند بعضی ها تا بعضی مسائل پیش نیاد :31:)
موفق باشید :11:
با نظر شما اصلا موافق نیستم.نقل قول:
اینترنت 512 نامحدود توی تبریز داره به قیمت تقریبا 2.5 برابر شهر گرگان عرضه میشه.
اگه منظورتون کلان شهر هست تهران هم کلان شهر هست . لطفا نگین که مرکز هست این حرفها چون توی شهر بنده که گرگان باشه تقریبا هم قیمت تهران هست.
تازه به نظرم کلان شهرها باید قیمتشون پایینتر باشه چون مصرفکنندگان بیشتری دارند و تعداد ارائه دهندهای ADSL نیز بیشتر هست.
بنظرم توی شهر تبریز شرکتها با هم دست به یکی کردن و متحد شدن که قیمتشون رو از یک حدی پایین تر ندن مثلا همون جلسات داخل اتحادیه یا صنفشون.
دوست من اولآ در لینکی که شما گزاشته بودین هزینه سرویس نامحدود( البته نامحدود ذکر نشده بود) تجاری تقریبا برابر با بقیه شرکت ها بود و صرفآ 512 خانگی (که تو شهرای بزرگ بسیار سخت به مشترکین حانگی 512 نامحدود بدن) کم بود.اگه قیمت های شرکتای تبریزی رو ببینید به فرق زیاد هزینه سرویس های خانگی و تجاری پی میبرید(حدود دوبرابر) ثانیآ هزینه adsl شرکت های تیریزی مساوی یا کمتر از شرکت های بزرگ مانند پارس آنلاین, شاتل, صبا نت, آسیا تک, فناورا و... مطمئن باشین اگه قانون ارائه نشدن سرعت بالا برای مشترکین خانگی برداشته بشه هزینه اینترنت تبریز از همه ی شهرهای ایران کمتر خواهد بود.نقل قول:
موفق باشین
منم با این حرف شما موافق نیستم.شرکت داده گستر کیمیا برای سرویس 512 اش 129 تومن هزینه میگیرهنقل قول:
اونم با محدودیت 50 گیگا بایتی که 50 گیگا بایت برای 512 نامحدود یعنی هیچچیی!!!
تهران هم که میفرمایین مثلا پارس آنلاین برای 512 نامحدود 249 هزار تومن پول میگیره.
توتو تبریز هم قیمت همین سرویس 133 تومن هست.نه محدودیت زمانی داره نه حجمی.
شما لطفا وبسایت شرکتی رو که 512 نامحدود رو ماهانه 50 تومن میده لطف کنین.در ضمن تو سایت پارس
اینترنت هم چیزی راجع به محدود یا نامحدود بودن سرویس ها ننوشته بود.:11:
اين هزينه 3 تومني كه اضافه ميگيرن من تو سايت صبانت ديدم يكماه هست به 1000تومن كاهش پيدا كرده درسته؟براي همه شركتها؟
در ضمن درسته ميگن مكس نت با رپيد و مگا مشكل داره؟اگه اينجوري بشه خيلي بد ميشه
بله چند ماهی از این ماجرا میگزره, فقط شرکت های مخابرات استان تهران و کرمانشاه زیربار نمیرفتند که با حکم قضایی مجبور به کاهش شدند.نقل قول:
تمامی سرویسهای این شرکت بصورت نامحدود عرضه میشه و هیچ محدودیت حجمی ندارن اگه شک دارین میتونین یک زنگ کوچیک بزنین به قسمت خرید adsl و بپرسین.نقل قول:
یعنی این قیمت 512 که 133 هزار تومان هست برای تجاری هست؟
پس قیمت خانگی چنده؟
نه مشکلی ندارهنقل قول:
من به هر دو صورت دارم ازش دانلود میکنم مشکلی ندارم منظورم هم بحالت Free هم بصورت premiunm
قیمت خانگی وجود نداره چون در شهرای بزرگ (یا حداقل شهر ما) 512 نامحدود خیلی به سختی و با پارتی بازی به مشترکین خانگی میدن.هزینه سرویس 128 شرکتای تبریزی(چه ماکس و چه همارا) ماهیانه حدود 14 تومنه که با یه حساب سرانگشتی میشه هزینه 512 خانگی رو (اگه وجود داشت )حساب کرد.نقل قول:
4*128=512
4*14,000= 56,000 تومن که با احتساب هزینه عمده فروشی :دی میشه همون 50 تومن شما یا شایدم کمتر.:10:
من روز پنجشنبه درخواست اكانت دادم از مكس نت اونروز گفت روز شنبه فعال ميشه
تماس گرفتم با بخش فروش گفت حضوري اومدي شركت گفتم اره گفت ادرس جايي كه اومدي كجا بود:blink:
گفتم بالاتر از بانك سامان ... گفت وايسا امور adsl رو وصل كنم
اونجا پس از تحقيق و تفحس گفتن اصلا فرمي به ما داده نشده :41: زنگ بزن داخلي فلان
زنگ زدم گفت پروسه كاري ما 2 الي 5 روزه مال شما فردا(دوشنبه) عصر
واقعا كه چرا بايد 5 روز طول بكشه:45:
اصولآ نباید این قدر طول بکشه روال معمولیش 3 روزه که البته اگه از طرف مسئولین محترم مخابرات برای نصب کارت کارشکنی نشه زودتر از این هم ممکنه راه اندازی بشه.نقل قول:
داخل پارانتز میگم همیشه دادو بیداد جواب میده :دی اگه دیدین دارن بازی در میارن ...
من وقتی میخاستم از شاتل کوچ کنم بابامو کوک کردم که دارن پولمونو میخورنو اینا و فرستادم شرکت , نمیدونم چیکار کرده بود که یه روزه بندو بساتشونو از رو خطمون جم کردن:47:
احتمالن از شانس شماست اینجوری شده.من و همسایمون با هم از همارا گرفتیم.مال من تقریبا 18 ساعتنقل قول:
بعد وصل شد ولی مال اون 2 روز طول کشید.
يكي از دوستام پارتي داشت كمتر از 24 ساعت تو همين مكس نت فعالش كردننقل قول:
پولشونو گرفتن خيالشون راحته تو سايتشم الكي نوشته كمتر از 48 ساعت ادمو مجبور ميكنن از تبصره 3 استفاده كنه:13:
من يه چند روزيه وقتي دانلود مي كنم تو ثانيه هاي آخر همين جوري ميمونه
به نظرتون مشكل از چي مي تونه باشه ؟
اتفاقاتی از این قبیل اگه با لینکای مستقیم پیش بیاد مربوط به سرور دانلوده ولی اگه با لینکای غیر مستقیم و نه فقط در اواخر دانلود این مشکل رو دارید باید بگم که این چند ماهه ریست شدن ارتباط تبدیل به یک مشکل بزرگ شده مخصوصآ برای دانلودر هانقل قول:
سلام
همارا ساعات کاریش چجوریه؟ می خواستم برم یه سرعت بالاتر بگیرم تا کی هستند؟ برای ناهار و اینا میرن؟
/
یه سوال بیربط
چون اینجا جمع تبریزی هاست میپرسم
کسی آشنایی چیزی برای نصب دیش داره؟
تا 6 که مطمئنم هستن بعد اونو نمیدونم.رفتی از طرف ما هم یه اعتراضی بکن:angry:نقل قول:
بالخره وصل شد اينم تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از سرویس هایی که خود مخابرات میده اطلاعی دارید ؟
گویا همه بدون محدودیت هستند و سرعتهای بالا رو هم با قیمت مناسب ارائه میده.
تا اونجايي که من اطلاع دارم هنوز مخابرات خودش سرويس دهي رو شروع نکرده ميگن آخراي مهر! درسته؟؟؟ :40:نقل قول:
فک نکم خبری باشه ! اگرم باشه قیمتش هیچ فرقی نمیکنه و ....نقل قول:
دوستان از سرویس هایی که خود مخابرات میده اطلاعی دارید ؟
گویا همه بدون محدودیت هستند و سرعتهای بالا رو هم با قیمت مناسب ارائه میده.
حالا اگه دوستان اطلاعاتی تو این باره از مخابرات های تبریز دارن ، بگن .
منم ماکس نت دارم ولی فقط یه روز طول کشیده بود زاه اندازی کنند.نقل قول:
سلام.چرا این تایپیک اینقدر رفته پایین:دی
ای بابا ....:دی
پینگ حدود یه هفتس خیلی زیاد شده.کسی علتشو میدونه؟
اینم تست های پینگ و سرعت.شما هم پینگتون رو با سایت pingtest.net تست کنین و نتیجش رو بزارین.:11:
برای من طبیعیه دوست من؛
یعنی برای همارا اینطوری هست معمولا....
متاسفانه یه مشکلی که در میان ISP ها وجود داره (از لحاظ پشتیبانی) اینه که اگر شما الان بهشون زنگ بزنید و این مورد رو گزارش کنید، طوری برخورد میکنن که انگاری شما هیچی نمیدونید و یه بیسواد هستید.....
نویز خط تون زیاده و از این چرت و پرت ها....
موفق باشید :11:
من نمي دونم اين تست چيه(پينگو مي گم!) ولي نتيجش اينجاست!
ممنون بابت تست ها :27:نقل قول:
Ping:
موفق باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3112087&postcount=1898
من 512 نامحدود دارم ولی سرعتم در حد 256 ـه. میترسم زنگ بزنم از این جواب هایی که فکر میکنن طرف اسگله بدن منم یه چی بگم و ...
اینو الان گرفتم. پینگ هم قوربونش برم!
چند گرفتید؟نقل قول:
برای خونه؟!
فقط اين jitter چيه؟بعد چرا پاكت لاست رو نشون نميده؟
133نقل قول:
سه ماهه 128 نامحدود داشتم!. بعد یه ماه ارتقا دادم به 512. البته یه مشکلاتی هم بود! چون بعد از یه ماه نمیشه فقط یه ماه از دو ماه آینده رو یه سرویس خاص گرفت! یعنی گفتن یا دو ماه مونده رو 512 بگیر یا بکنش دو تا 384 ولی با چک و چونه یه ماه رو بیخیال شدم و 512 گرفتم. یه ماه پرید و پول یه ماه رو از 512 کم کردن و شد 110 تومن!