کسی جواب مارو ندادا.همه با ما سر جنگ دارن.هرکی میدونه جواب سوال منو بده:
من پیش ریاضی ام
میخواستم بدونم تو کنکور تمام درسام رو حداقل درصدی که باید بزنم چقدره تا پیام نور رشته حسابداری دربیام؟
Printable View
کسی جواب مارو ندادا.همه با ما سر جنگ دارن.هرکی میدونه جواب سوال منو بده:
من پیش ریاضی ام
میخواستم بدونم تو کنکور تمام درسام رو حداقل درصدی که باید بزنم چقدره تا پیام نور رشته حسابداری دربیام؟
جناب اقای hp722نظر شما درباره عده محدودی از دانشجویان درست است ولی اینکه ان را به همه دانشجویان تعمیم داد درست نیست این قضیه مختلط بودن را خودم مطرح کردم ولی من مشکلی با جدا بودن یانبودن کلاسا ندارم مشکل من اینه که اولا با این کار مشکلات زیادی نظیر تداخل کلاسا و ساعت بدکلاسا که بعضی کلاسا صبح ساعت 7.30 شروع میشه وبعضی کلاسا ساعت 8.30 شب تموم میشه به وجود امده دوما این شکل جداکردن یه نوع توهین به دانشجوهاست سوما چرا این اتفاق بایدفقط درپیام نور و ان هم فقط در تهران مرکز وان هم تنها دربعضی رشته ها بیفتد.
جناب اقای senaps این نوع قضاوت شما درباره بسیجی ها دقیقا عین همون قضاوتیه که اقای hp 772 انجام دادن ایا شما تمام کسانی که درکشور کارت بسیج دارن میشناسید که یک نظرکلی درباره ان ها میدهید فکر میکنم تمام مردم ایران ارزششان بیشتر از این باشد که ان ها را محتاج به یک ساندیس خطاب کنیم .
از همه دوستان تقاضا دارم که این بحث رو ادامه ندن وبه همدیگر توهین نکنند درضمن از اینکه این قضیه را مطرح کردم وباعث تنش شدم عذر خواهی میکنم
من دزفولی نیسم و فک کنم تفاوت دزفولی بودن و ساکن دزفول بودن رو بدونید !نقل قول:
خانم محترم دزفولی،
عجب ! حرفاتون که چیز دیگه ای میگفت !نقل قول:
،من بفکر خودمم نه دخترهای دیگه
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
25 تا 45 درصد ، هر واحد با واحد دیگه ای فرق داره البته !نقل قول:
من پیش ریاضی ام
نظر یه نفر اینه که هر کسی از خونه بیرون اومد،باید کشتش!! ایا میشه به این نظر احترام گذاشت؟!نقل قول:
خواهشا بجای توهین به همدیگه،به عقاید همدیگه احترام بذاریم
نظرات تا وقتی که برای دیگارن ایجاد مشکل نکنن باید بهشون احترام گذاشته بشه!!
من متاسفانه خیلی بسیجی مسیجی میشناسم،و همه ی اونهایی رو که دیدم،از این سه گروهی ک عرض کردم،خارج نبودن...!!نقل قول:
جناب اقای senaps این نوع قضاوت شما درباره بسیجی ها دقیقا عین همون قضاوتیه که اقای hp 772 انجام دادن ایا شما تمام کسانی که درکشور کارت بسیج دارن میشناسید که یک نظرکلی درباره ان ها میدهید فکر میکنم تمام مردم ایران ارزششان بیشتر از این باشد که ان ها را محتاج به یک ساندیس خطاب کنیم .
------------
رفقا،میشه از شهریه ی کامیپوتر و کاردانی این دانشگاه بگین،و اینکه ایا ازمون ورودیش سخته یا نه؟!
من دو ترم نرم افزار خوندم،و حالا میخوام برم پیام نور یا شاید ازاد!!
ازاد که شهریش برا من دانشجو و بیکار خیلی خیلی بالاست.....حالا،می ارزه که بیام پیام نور؟
وضعیت درس دادن و گرفتن و اعتبار و اینا چجوریه؟!
فقط دوست دارم بدونم چه جوری اینقدر مطمئنی که بقیه چیکار میکنن و فکر میکنی ملت اینقدر غرق در خوشی و لذت هستن و از شدت بیکاری دیگه تمام تمرکزشون روی دختر بازیه !!! فکر کنم فقط خدا از اسرار و اخبار اطلاع داشته باشه..مگر اینکه شما دعوی خدایی هم داشته باشی و بگی همه رو میشناسی و پسرها هم فقط تمام هدفشون تو زندگی دختربازیه !!!! ...هنوز نمیدونم چه طور اینقدر مطمئن و محکم حکم میدی برای بقیه..موافقم که بقیه آزاد هستن و تفکر هرکسی محترم هست و باید آزادی بیان و عقیده باشه..ولی این آزادی نباید آزادی و رفاه منطقی دیگران رو سلب بکنه...چنین رفتاری رو هیچکدام از پیامبران دینی هم نداشتن...و البته یک اصل مهمی در دین اصلیه این کشور هست که هیچگاه اجرا نشده..لا اکراه فی الدین..فکر کنم ساده باشه فهمیدنش..به هرحال امیدوارم نگاه دقیقتری به بقیه و تفکرشون و همچنین خودت بندازی...همه رو با یک چوب روندن خیلی جالب نیست..موفق باشی..نقل قول:
...........................................
من مرخصی گرفتم و پول ندادم هنوز..یعنی مرخصی رد نمیکنن؟ :31: .
میشه همون آخرهاش تسویه حساب کرد؟ چون فکر میکنم شهریورماه بخوام از دانشگاه بیام بیرون !
نقل قول:
برادر عزیز بنده، من نظرمو گفتم.من تو مسند قدرت ننشستم و هر تصمیم و حرفی که بزنم عملی بشه.اظهار عقیده آزاده.من که آزادی کسی رو سلب نکردم.فقط نظرمو گفتم همین.مثل بقیه شماها که نظرتونو میگید
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
به شمام جوابی رو میدم که دقیقا به دوست عزیز،prince of persia دادم:نقل قول:
برادر عزیز بنده، من نظرمو گفتم.من تو مسند قدرت ننشستم و هر تصمیم و حرفی که بزنم عملی بشه.اظهار عقیده آزاده.من که آزادی کسی رو سلب نکردم.فقط نظرمو گفتم همین.مثل بقیه شماها که نظرتونو میگید
درضمن من برای کسی ایجاد مشکل نکردم و مثل شما نظرمو گفتم.همین
دوستان میشه همزمان با خدمت توی دانشگاه پیام نور درس خوند؟!
برادرم الان خدمته فوق دیپلم الکترونیک هست
سلام
ساعت 1:44 دقیقه بامداد روز 15 اسفندماه 1389
سایت هنوز بسته است:41:
حذف کردن و اضافه کردن دروس در حذف و اضافه بدون محدودیت می باشد
حذف و اضافه به صورت زمان بندی شده می باشد و هر دانشجو باید در زمان مخصوص اعلام شده خود اقدام به حذف و اضافه نماید
کد:http://pnuna.ir/newstext/1389/NewsID=7069.html
نقل قول:
بله میشه هم میتونه معافیت تحصیلی بگیره هم میتونه هم زمان درس بخونه و خدمت کنه که منوط به همکاری ارگان خدمتش هست
دوستان لطفا خونسرد باشین تا وقتی این جوری بحث کنید که نه چیزی درست میشه نه چیزی عوض میشه فقط فضای تاپیک مسموم میشه در ضمن این بحث ها یه چیزه کاملا شخصیه هر کسی میتونه تو دانشگاه هر کاری بخواد بکنه اما من خودم مخالف سرسخته مزاحمت و ازار دیگران هستم و کاملا مطمینم که چه دختر و چه پسری که تربیت درستی داشته باشه مثل سکه طلایی میمونه که اگر تو لجن هم بیفته بازم طلاست و رنگش عوض نمیشه
انسان به خاطر انسان بودنش نمیتونه خواص طلا رو داشته باشه! :46:نقل قول:
نقل قول:
مهندس این یه تشبیه بود شما هم تو این گیرو دار وقت گیر آوردی برای مرور شیمی و خواص مواد:19:
امروز رفتم دانشگاه بعد از 40 دقیقه تو کلاس نشستن گفتن استاد نمیاد میدونم که تو علمی کاربردی هم کم و بیش این قضیه هست که استاد دلش بخواد بیاد دلش بخواد نمیاد ولی آیا آزاد هم اینطوریه ؟
کیفیت آموزشو تو پیام نور همین چیزا پایین میاره دیگه
زیاد سخت نگیر عادت میکنی!نقل قول:
من توی کل دوره کارشناسی فقط ترم اول کلاس ها رو مرتب دیدم که برگزار شد. اونم دلیلش هیجان زدگی بچه ها بود که فکر میکردن از صنعتی شریف قبول شدن و هر جلسه حتما باید بیان سر کلاس!
بعد از ترم اول من هر جلسه که میرفتم یا دانشجوها نمیومدن یا استاد و در کل کلاس به نوعی تعطیل میشد و هر جلسه هم همین وضع بود!
مخصوصا رشته های علوم انسانی از این لحاظ وضعشون خراب تر هست!
سلام دوستان
چه جوری میشه گروه درسی رو عوض کرد
چرا دعوا مي كنين؟ بجاش به سوال من جواب بديد
آيا اين قانون كه هر كي 4 ترم مشروط بشه نميتونه ادامه بده درسته يا نه؟
غلطهنقل قول:
من و اکثر پیام نوریها زیاد مشروط میشیم:20:
دوستان من ترم قبل اصلاً هیچ کدوم از امتحانا رو نرفتم و امتحان ندادم برای انتخاب واحد گفتن مجبوری حداقل واحد قابل اخذ رو برداری، حالا حداقل واحد قابل اخذ به نظر شما 12 واحده یا 14؟
خير كذب مي باشد. و يك نوع جو سازي بود از سوي بعضي افراد كه برطرف شد.نقل قول:
چرا دعوا مي كنين؟ بجاش به سوال من جواب بديد
آيا اين قانون كه هر كي 4 ترم مشروط بشه نميتونه ادامه بده درسته يا نه؟
حداقل واحد قابل اخذ براي دانشجوياني كه از معافيت تحصيلي استفاده مي كنند 12 واحد درسي و براي ساير دانشجويان 5 واحد درسي مي باشد. ولي شما مي توانيد 12 واحد اخذ كنيد.نقل قول:
دوستان من ترم قبل اصلاً هیچ کدوم از امتحانا رو نرفتم و امتحان ندادم برای انتخاب واحد گفتن مجبوری حداقل واحد قابل اخذ رو برداری، حالا حداقل واحد قابل اخذ به نظر شما 12 واحده یا 14؟
بخشنامه جدید معادلسازی دروس در پیام نور
کد:http://pnuna.ir/newstext/1389/NewsID=7084.html
تغییر منابع آزمون دوره های فراگیر کارشناسی و کارشناسی ارشد سال ۹۰ دانشگاه پیام نور
کد:http://pnuna.ir/newstext/1389/NewsID=7172.html
عزیزان پیام نوری که گزارش انتخاب واحد میخوان و ارور واسشون میده (اجازه دسترسی نمیده)
با گزارش شماره 402
و یا از مسیر شهریه - دانشجو - نتیجه ثبت نام (شهریه)
میتونن گزارش ثبت نام خودشون رو ببینن. :20:
سلام به همگی
می خواستم نظرتون رو در مورد موسسه فراگیر پیام نور و دوره ی ویژه ای که برگزار می کنه بپرسم
من ترم 6 هستم و می خوام واسه ارشد آماده شم
توی این دوره ی ویژه که از خرداد 90 شروع میشه و تا اردیبهشت 91 ادامه داره واحد های ترم اول ارشد ارائه میشه و در آخر آزمونی برگزار میشه که اگر قبول شم از مهر 91 وارد ترم 2 ارشد میشم
به نظر شما همچین چیزی خوب هست؟
تا حالا کسی همچین کاری انجام داده؟
شما اگر جای من بودید همچین کاری می کردید؟
ممنون میشم نظرتون رو بگید
مرسی
حداقل پرستیژ اجتماعی نداره !
جان؟
ببخشید متوجه منظورتون نشدم....
یعنی اگه کسی همچین کاری انجام بده خیلی بی پرستیژ هست؟
خوب فکر نمی کنم این زیاد اهمیتی داشته باشه، درسته؟!
سلام
من ترم ششم هستم . میشه همینجوری که به تحصیل ادامه می دم سربازی رو هم بگذرونم؟
چه مراحلی رو باید انجام بدم؟
نه دوست گلم همزمان اصلا امکان ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معاون آموزشي دانشگاه پيام نور از ارايه پيشنهاد برگزاري دو آزمون فراگير در سال 90 به سازمان سنجش خبر داد.
،عبدالله معتمدی با بيان اينكه آزمون فراگير دانشگاه پيام نور در سه مقطع كارداني، كارشناسي و كارشناسي ارشد آخر ارديبهشت ماه برگزار ميشود، اظهاركرد: پذيرفته شدگان اين آزمون مهر ماه سال 90 پذيرش ميشوند.
همچنين دانشگاه پيام نور قصد دارد كه به سازمان سنجش پيشنهاد كند تا مهرماه سال آينده نيز آزمون فراگير برگزار و براي نيمسال دوم سال 90 دانشجو پذيرش كند.
معتمدي افزود: اگر با برگزاري دو آزمون فراگير در سال 90 موافقت شود و در واقع دانشگاه بتواند علاوه بر مهر ماه، در بهمن نيز پذيرش دانشجوي فراگير داشته باشد دانشگاه پيام نور در سال 91 پذيرش دانشجوي فراگير نخواهد داشت. وي خاطرنشان كرد: پيشنهاد اين است كه اگر پذيرش دانشجو فراگير در بهمن ماه 90 (ترم دوم تحصيلي) انجام گيرد، آزمون فراگير اين دوره پس از اعلام نتايج كنكور سراسري برگزار شود. معاون آموزشي دانشگاه پيام نور در خاتمه اضافه كرد: براي آزمون دوم احتمالا ثبتنام نيز در تابستان انجام مي
دمت گرم خیلی خبر خوبی هست. من میخوام فراگیر شرکت بکنم. توی ارومیه رشته الکترونیک گذاشتن. :10:
سلام دوستان
من هر کاری میکنم نمیتونم تو سایت گلستان میزان شهریه این ترمم رو ببینم
گزارش 402 هم کار نمیکنه
سلام دوستان من ۱پشت کنکوریم که ۲سال از درس دور بودم حالا امسال کنکور ثبت نام کردم!میخواستم بدونم برای این مدت کم تاکنکور برای رشته ریاضی چه کتابهایی باید بخونم کمک اموزشی و چه برنامه ای داشته باشم!ممنون میشم اگه زود جوابمو بدید!میخوام از همین امروز فردا شروع کنم:41:
واست یه پیشنهاد میکنم : کنکور سراسری رو فراموش بکن و فراگیر پیام نور ثبت نام بکن!نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید احساس مسئولیت واسه درس خوندن به صورت خود خوان داشته باشی. (چون سیستم پیام نور این طوری هست)
زمان ثبت نام فراگیر پیام نور رو از اخبار سراسری یا سایت سازمان سنجش یا سایت پیام نور پیگیری بکن
مزایای فراگیر هم اینا هستن :
رشتت رو از اول خودت انتخاب میکنی و وقتی امتحان فراگیر میدی فقط دروس مربوط به اون رشته رو مطالعه میکنی + احتمالا یکی دو تا درس عمومی که همه باید پاس بکنن
کتاب هایی که بهت معرفی میکنن تا واسه امتحان فراگیر بخونی در صورت قبولی جز ترم اولت محسوب می شن.
امتحان فراگیر مثل کنکور سراسری رقابتی نیست و حد نصاب نمره هست که باید کسب بکنی. بنابراین رتبه و تراز و این جور قرتی بازی ها نداره! فقط کافیه که تو نمره قبولی رو بگیری و با بقیه کاری نداری.
برای مشاهده فرم واریز شهریه مسیر زیر را در سیستم گلستان دنبال کنید:
آموزش =>گزارش های آموزش => شهریه => لیست ها و آمار ها =>۱۶۳-فرم واریز وجوه شهریه دانشگاه پیام نور
http://pnunews.com/post-735.aspx
حد نصاب نمره چنده اونوقت؟داداشم مهندسی برق گرایش مخابرات مرکز تهران زده قبول میشه؟اونم درس نخونهنقل قول:
من کی گفتم درس نخونی، قبول میشی؟ :18: منظور من این بود که به جای اینکه بشینی حداقل 20 تا کتاب دبیرستان رو بخونی بهتره که 5 تا کتاب دانشگاه رو بخونی که مربوط به رشته ای هست که میخوایی تحصیل بکنی. بعدش اگه قبول بشی اون 5 تا درس هم جز دروس ترم اولت محسوب میشن.
در مورد حد نصاب نمره مطمئن نیستم ولی فکر میکنم 12 باشه. یه نگاهی به سایت سنجش و سایت پیام نور بنداز شاید بتونی دفترچه فراگیر سال قبل رو پیدا بکنی. توش اطلاعات خوبی هست. رشته های همه مراکز رو هم نوشته.
کسی میدونه فراگیر MBA ارشد سال 90 ثبت نامش کی بود و امتحانش کی هست ؟
معاون سازمان سنجش جزئیات سه آزمون اصلی فراگیر دانشگاه پیام نور را تشریح کرد و گفت: آزمون های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور 30 اردیبهشت برگزار می شود. به گزارش اخبار پیام نور ، سیدجلال طباطبایی افزود: این سه آزمون در روز 30 اردیبهشت ماه 90 در کلیه مراکز استان با رقابت 246 هزار و 777 نفر برگزار می شود.
وی افزود: آزمون کارشناسی فراگیر دانشگاه پیام نور صبح جمعه 30 اردیبهشت، در 35 گروه و 50 رشته برگزار می شود و 137 هزار و 20 نفر در این آزمون شرکت کرده اند از میان شرکت کنندگان 65 هزار و 152 نفر زن و 71 هزار و 868 نفر مرد هستند. تعداد سئوالات برایاین آزمون از 120 تا 135 به تناسب رشته ها متغیر است و به همان نسبت مدت پاسخگویی نیز بنا به رشته مورد نظر از 150 تا 210 دقیقه خواهد بود.
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به جزئیات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور گفت: آزمون کارشناسی ارشد نوبت دهم، در 76 کد رشته و با حضور 102 هزار 953 داوطلب برگزار می شود. وی اظهار داشت: از میان شرکت کنندگان در این آزمون، 46 هزار و 275 نفر زن و 56 هزار و 678 نفر مرد هستند که باید تعداد 60 تا 90 سئوال را به تناسب رشته پاسخ دهند. مدت پاسخگویی برای این داوطلبان نیز از 90 تا 180 دقیقه با توجه به رشته مورد نظر متفاوت است.
طباطبایی درباره آزمون فراگیر کاردانی به کارشناسی در دانشگاه پیام نور نیز گفت: این آزمون در 10 رشته برگزار می شود و 6 هزار و 804 نفر در آن شرکت کرده اند که از میان متقاضیان این آزمون 4 هزار و 46 نفر زن و 2 هزار و 758 نفر مرد هستند. وی خاطرنشان کرد: در این آزمون تعداد سئوالات برای همه رشته ها 90 سئوال است اما زمان پاسخگویی به تناسب رشته ها برای افراد از 105 تا 120 دقیقه متفاوت است.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: داوطلبان باید توجه داشته باشند که آزمون به صورت چهار گزینه ای است.
اخبار پیام نور اضافه می کند که در مقطع کارشناسی ارشد در هر کد رشته محل 30 نفر پذیرفته می شوند که 15 نفر از آن به صورت آموزش محور و 15 نفر به صورت آموزشی - پژوهشی خواهد بود. در هر کد رشته محل در مقطع کارشناسی ۳۰ نفر و در مقطع کاردانی به کارشناسی ۴۰ نفر پذیرش می شوند
منبع:سایت اخبار پیام نور
شرمنده اگر سوالی تکراری هست.
میخواستم بدونم فراگیر پیام نور کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر دارد؟
بله،يكي از آشناهام امسال كارشناسي ناپيوسته اومد رشته ITنقل قول:
سلام بر پیام نوری های عزیز
یه سوال فنی و کاملا تخصصی دارم میخواستم بدونم حد نصاب قبولی توو فراگیر پیام نور چنده ؟
اگه توو یه درس نمره نیاری قبولی میشی یا نه ؟